Lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Värmdö

Se lediga jobb som Hotell, restaurang, storhushåll i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Pizzabagare

Ansök    Nov 29    Nudem Pizzeria AB    Pizzabagare
Vi är i behov av ytterligare en pizzabagare till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider. Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Sök redan idag. Visa mer
Vi är i behov av ytterligare en pizzabagare till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider.
Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.


Sök redan idag. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Nov 21    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangbiträde sökes

Ansök    Nov 29    Nudem Pizzeria AB    Restaurangbiträde
Vi är i behov av en restuaranbiträde till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider. Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Sök redan idag. Visa mer
Vi är i behov av en restuaranbiträde till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider.
Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.


Sök redan idag. Visa mindre

ChopChop Värmdö söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Nov 13    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktnin... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba extra efter skolan på kvällar och helger. Arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Värmdö.
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar i December och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
2st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Skiftledare sökes till ChopChop Värmdö

Ansök    Nov 13    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss. ChopChop har i... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Vilka är ChopChop?
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Då företaget expanderar behöver vi fler drivna människor och söker härmed potentiella skiftledare som älskar serviceyrket och kan erbjuda utmärkande service! Du bör vara en naturlig ledare med god kommunikationsförmåga! En taskig attityd smittar av sig, därav är din inställning avgörande både för dig och ditt team! Led teamet till att alltid prestera till 110%! Vi söker efter personer med rätt passion!
Att arbeta som skiftledare på ChopChop innebär:
att du ska säkerställa driften under ditt skift.
att du ansvarar för arbetsflödet för både servering och kök.
att du aktivt leder och motiverar dina kollegor!
att du har öga för detaljer och är en problemlösare under ditt skift.
att du ständigt arbetar med att uppnå restaurangens försäljningsmål under ditt skift.
att du hjälper restaurangchefen med dom administrativa uppgifterna som blir delegerad till dig såsom beställningar, sjukanmälan, schema m.m.Vi söker dig som:
Är positiv som person.
Är en naturlig ledare.
Är service-minded.
Är villig att utvecklas och lära dig nya saker!
Har minst 2 års erfarenhet inom servicebranschenErfarenhet: 2 års erfarenhet inom servicebranschen är ett krav.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Tjänsten har en omfattning om 75% med möjlighet att jobba mer under sommaren.
Skicka din ansökan till [email protected] och märk den med Värmdö - Skiftledare
När börjar tjänsterna? I början av December med utbildningen eller enligt överenskommelse.
Tack för visad intresse Visa mindre

Vi söker bagare till Grinda gästhamns Bageri på Grinda Wärdshus

Ansök    Nov 13    Happyr AB    Hovmästare
Grinda Wärdshus rekryterar: Vi söker bagare till Grinda gästhamns Bageri Grinda Bageri är litet, men kan växa med dig! Nu söker vi bagare med mycket energi till nästa säsong här ute i Skärgårdens Hjärta. Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Grinda, Skärgårdens Hj... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Vi söker bagare till Grinda gästhamns Bageri


Grinda Bageri är litet, men kan växa med dig! Nu söker vi bagare med mycket energi till nästa säsong här ute i Skärgårdens Hjärta.

Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Grinda, Skärgårdens Hjärta söker nu ansvarig bagare för Grindas Bageri.

Du är delaktig och ansvarar för att utforma bageriet och dess sortiment, i samråd med oss när du känner och det finns behov.

Några av bagerits många fördelar är att det är integrerat med övriga verksamheter på ön samt att det finns stor utvecklingspotential. Grinda är en ö med många spännande verksamheter och Grinda Bageri ska bli en av de viktiga delarna i upplevelsen av skärgården och matglädjen på Grinda.

Bageriet befinner sig i anslutning till Grindas gästhamn och i Restaurang Framnfickans lokaler, vilket erbjuder en äkta skärgårdsvy utöver Saxarfjärden direkt utanför bagerifönstret.

Du bör ha yrkeserfarenhet av bageri, jobba självständigt och förmågan att leda en verksamhet som dagligen ska leverera hög kvalitet till gäster och som efterfrågar ett brett sortiment av gott bröd och söt bröd.

Vi ombesörjer eget personal boende och möjlighet till ytterligare arbete / tjänster som finns tillgängliga eller om du hellre önskar bara njuta av naturen och miljön.

Bageriets öppettider sträcker sig över perioden från mitten av juni till mitten av augusti dvs 3 månader samt helger innan/efter. Möjlighet till annat arbete på någon av våra andra enheter finns från 1 april till december om du önskar utöka din anställning.

?Du har en positiv grundattityd och har förmågan att skapa trivsel och arbetsglädje hos den personal som du arbetar med och ansvarar över. Du är en engagerad person som brinner för sitt yrke och hantverk. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Restaurang

Ansök    Okt 30    Gekorhan AB    Pizzabagare
Vi söker efter en pizzabagare med minst två års erfarenhet inom pizza branschen. Det är en stor merit ifall du som ansöker har B-körkort. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker efter en pizzabagare med minst två års erfarenhet inom pizza branschen. Det är en stor merit ifall du som ansöker har B-körkort.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

ChopChop Värmdö söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Okt 19    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktnin... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi dig som vill jobba extra efter skolan på kvällar och helger. Arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Värmdö .
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
2st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Nov 8    Delidelicious AB    Specialkock
Deli Verkstan i Gustavsbergs Hamn söker en kock på heltid. Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och med lätthet kan följa recept. Kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre! Möjlighet till att styra arbetstider, men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland. Är du intresserad, skicka in din ansökan till [email protected] Lite om oss! EN SALUHALL I MINIFORMAT VÅRT TÄNK : Varje matupplevelse hos oss byg... Visa mer
Deli Verkstan i Gustavsbergs Hamn söker en kock på heltid.
Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och med lätthet kan följa recept. Kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre!
Möjlighet till att styra arbetstider, men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland.
Är du intresserad, skicka in din ansökan till [email protected]
Lite om oss!
EN SALUHALL I MINIFORMAT
VÅRT TÄNK : Varje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet.
Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord på fina råvaror är en självklarhet för oss, allt för att kunna erbjuda våra gäster en upplevelse av högsta kvalitet.
Vi har en delidisk, en dessertavdelning och ett eget kök där vi lagar mat till våra matkassar och gör våra egentillverkade produkter.
Vi har även en liten del med inredning och attiraljer till köket. Visa mindre

SÖKER EN RESTAURANGBITRÄDE TILL THAI VÄRMDÖ AB

Ansök    Sep 22    Thai Värmdö AB    Restaurangbiträde
Vi behöver en restaurangbiträde som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch och kvällsrusning, servera, diska m.m. Skicka din ansökan via e-post. [email protected] Visa mer
Vi behöver en restaurangbiträde som kan hjälpa oss med att förbereda råvaror inför lunch och kvällsrusning, servera, diska m.m.
Skicka din ansökan via e-post. [email protected] Visa mindre

Kock till Viks skola

Ansök    Sep 24    Värmdö kommun    Kock, storhushåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Kock till Viks skola Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och där ni i köksteamet tillsammans skapar matglädje varje ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Kock till Viks skola

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och där ni i köksteamet tillsammans skapar matglädje varje dag? 

Vi söker nu en kock till vårt skolkök på Viks skola, Värmdö, ca 20 min bilresa från Stockholm.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever men också för vår planet. Vi har fokus på hållbarhet vad gäller menyer och matsvinn.Arbetsuppgifter
Du arbetar dagtid i en modern miljö. Vi tillreder omkring 900 portioner varje dag. Du arbetar i ett "tillsammansperspektiv"  i köket. Här hjälps vi åt och hugger i där det behövs. Vi växlar arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår främst matlagning, men även grönsaksberedning, dietkök, uppackning av varor, servering och disk. Utöver detta ingår även arbetsuppgifter som att hålla rent och snyggt i kök och skolrestaurang. 

Du tillagar och serverar god och näringsriktig mat till skolans elever. Vi följer de nordiska näringsrekommendationerna (NNR) och livsmedelsverkets råd i vårt arbete. 

Vi söker dig som har kockutbildning, gärna också vad gäller allergikost, och tidigare erfarenhet av arbete i storkök. Du jobbar med stora volymer i tillagningen. Du trivs med att tillreda och servera god, välbalanserad, hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi strävar efter “hållbara måltider”, att öka mängden ekologiska och vegetariska inslag, och att minska matsvinnet.

För tjänsten söker vi dig som ser arbetet i skolkök som en kul utmaning, där du arbetar själv och tillsammans med andra. Du är flexibel och pålitlig, och anstränger dig för att hitta lösningar för att göra våra matgäster nöjda. Du samarbetar med de andra i köket och bidrar till en god stämning. 

Mötet med våra elever är avgörande för hur de upplever maten och servicen vi ger. Därför är det av största vikt att du bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt. 

För att kunna leverera god och näringsriktig mat i tid behöver du ha ett bra samarbete med dina kollegor, ni arbetar tillsammans för att nå bästa resultat. Du måste vara ansvarsfull, det kan handla om små marginaler i vardagen som kan innebära fara för de elever som har svåra allergier.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.Anställningen omfattar 100% och är ett vikariat med chans till förlängning . Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 6 oktober.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga/kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta  Charlotta Dahlberg, expeditionen 08-570 477 00

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Sep 28    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Kock som brinner för hälsosam mat

Hälsosam och hållbar mat för aktiva människor Om Lillsved Vår vision är att vara Sveriges ledande folkhögskola och mötesplats med inriktningen: • Hälsa • Idrott och rörelse • Coachande ledarskap Lillsved Gymnastik- och Idrottsfolkhögskola kombinerar folkhögskola och konferensverksamhet samt vandrarhem. Vår profil genomsyrar all vår verksamhet. Folkhögskolan har ca 100 deltagare under läsåret som alla studerar och har ett stort intresse av hälsorelaterade... Visa mer
Hälsosam och hållbar mat för aktiva människor
Om Lillsved
Vår vision är att vara Sveriges ledande folkhögskola och mötesplats med inriktningen:
• Hälsa
• Idrott och rörelse
• Coachande ledarskap
Lillsved Gymnastik- och Idrottsfolkhögskola kombinerar folkhögskola och konferensverksamhet samt vandrarhem. Vår profil genomsyrar all vår verksamhet.
Folkhögskolan har ca 100 deltagare under läsåret som alla studerar och har ett stort intresse av hälsorelaterade ämnen och framtida yrkesområden. Vi har dessutom 100 deltagare med samma hälsofokus som läser på distans med ett antal träffar på Lillsved under läsåret.
Konferensverksamheten står för en betydande del av verksamheten med olika gästgrupper över året. De flesta av grupperna har även de en tydlig inriktning på hälsa och rörelse.
Vi är också ett vandrarhem som har ca 2500 gästnätter/år. Många av dessa gäster kombinerar sin vistelse på Lillsved med friluftsliv såsom vandring, löpning, kontemplation i skärgårdsmiljö eller kajakpaddling.
På Lillsved blandas gammalt med nytt. I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bl a konferens/undervisningslokaler och sociala ytor. Naturen inbjuder till friluftsliv, avkoppling och träning. För annan motion har Lillsved idrottshallar, gym, spegelsal, spinningsal, lokal för massage, motionsspår, tennisbanor, beachvolleybollplan och en gräsfotbollsplan.
Lillsved ligger på en udde av norra Värmdölandet. Det är ett omväxlande skärgårdslandskap som omger platsen med vikar, skogsdungar och öppna marker endast 1 timme med buss från Slussen i Stockholm.
Kock
Vi söker nu förstärkning i köket av en engagerad och passionerad kock som tillsammans med övriga teamet ska laga hälsosam och hållbar mat för våra deltagare och konferensgäster.
Du förväntas ha en stor drivkraft samt ett genuint intresse för god service och människor.
Din roll
· Tillaga och servera hälsosamma och hållbara rätter som är anpassade både för skolans deltagare och våra konferensgäster.
· Bidra till att skapa trivsel och en god gästupplevelse.
· Bidra till att det är rent och fräscht både i kök och matsal.
· Förutse gästernas behov och tillhandahålla service som överträffar deras förväntningar.
· Bidra till skapande av matsedel och meny som restaurangansvarig tar fram varje vecka.
· Ha en aktivt pågående dialog med våra folkhögskoledeltagare och övriga medarbetare på Lillsved och följa skolans mål och vision.
· Följa gällande säkerhets- och brandföreskrifter samt all hälso- och livsmedelslagstiftning.
· I övrigt utföra förekommande uppgifter som återfinns i matsal och kök.
Vem är du
· Har erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen med liknande arbetsuppgifter.
· Har ett genuint intresse och entusiasm kring att laga hälsosam mat.
· Vi serverar varje dag vegansk/vegetarisk mat och ser det som en merit om du har tidigare erfarenheter och stort intresse av detta.
· I övrigt kompetens kring hur processen fungerar från ax till limpa i en restaurang.
Ansök
Vi tillämpar en månadslön och följer kollektivavtalet Bransch- och löneavtal 2023-2025 Folkhögskola. Arbetstiderna är förlagda dag- och viss kvällstid måndag-söndag.
Vi rekryterar just nu även en restaurangansvarig till samma team. Visa mindre

Diskare

Ansök    Sep 15    Robin Delselius Söder AB    Diskare
Vi på Robin Delselius söker nu en diskare till vårt flaggskepp vid Grisslinge havsbad på Värmdö. Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder, mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora trumman och även våga kliva in i matvärlden. Vi vill kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden. Här är tanken att skapa en hybrid mellan ett bageri och en restaurang ge... Visa mer
Vi på Robin Delselius söker nu en diskare till vårt flaggskepp vid Grisslinge havsbad på Värmdö.

Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder,
mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora
trumman och även våga kliva in i matvärlden.

Vi vill kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden. Här är tanken att skapa en hybrid mellan ett bageri och en restaurang genom att servera både varma och kalla rätter.

Vi söker dig som är samarbetsvillig, pigg i benen och har ett leende på läpparna.

I tjänsten ingår att jobba med härliga kollegor, diska ,vara behjälplig med lättare köksuppgifter och städuppgifter.

Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten avser deltid om 50%, lön efter kollektivavtal. Varierande arbetstider, främst eftermiddagar. Visa mindre

Restaurang

Ansök    Sep 20    Gekorhan AB    Pizzabagare
Vi söker efter en pizzabagare med minst två års erfarenhet inom pizza branschen. Det är en stor merit ifall du som ansöker har B-körkort. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker efter en pizzabagare med minst två års erfarenhet inom pizza branschen. Det är en stor merit ifall du som ansöker har B-körkort.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kock till Fågelbrohus

Ansök    Sep 8    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med varierande arbetstider, inklusive helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Indisk Kock sökes till Restaurang i Gustavsberg

Ansök    Sep 14    SDH AB    Kock, à la carte
Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg! Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang. Tjänsten vi söker: Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock me... Visa mer
Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg!
Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang.
Tjänsten vi söker:
Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock med erfarenhet av Indisk matlagning och som kan bidra med sin kunskap och kreativitet till vår meny. Erfarenhet av indisk matlagning är ett krav.
Krav och egenskaper:
Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav.
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
Flexibilitet när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.

Anställningsvillkor:
Anställningen kommer att vara på deltid, heltid eller extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.
Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Indisk Kock Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver din passion för matlagning och varför du vill arbeta hos oss som Indisk kock.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Restaurangbiträde / Restaurangpersonal sökes till Restaurang i Gustavsberg

Ansök    Sep 14    SDH AB    Restaurangbiträde
Restaurangpersonal sökes till kommande ny Indisk restaurang i Gustavsberg! Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang. Tjänster vi söker: Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell service. Er... Visa mer
Restaurangpersonal sökes till kommande ny Indisk restaurang i Gustavsberg!
Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang.


Tjänster vi söker:
Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell service. Erfarenhet inom servering är meriterande, men vi är också öppna för att träna rätt person som har en positiv inställning och vilja att lära sig.
Kock/Kokerska: Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan bidra till att skapa läckra rätter med fokus på kvalitet och presentation. Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav, och vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.
Diskpersonal: Vi letar efter en duktig och effektiv diskare för att förstärka vårt härliga team på i Gustavsberg. Ditt arbete kommer spela en viktig roll för att hålla vårt kök och restaurangområde i toppskick och ge våra gäster en trevlig matupplevelse.Krav och egenskaper:
God kommunikationsförmåga och kundservice.
Teamplayer med förmåga att arbeta effektivt även under press.
Flexibel när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.Anställningsvillkor:
Anställningarna kommer vara på deltid, heltid samt extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.


Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Restaurangbiträde Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss.Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Skiftledare sökes till ChopChop Värmdö

Ansök    Sep 8    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss. ChopChop har i... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen och uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
ChopChop har idag 38 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Vilka är ChopChop?
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Då företaget expanderar behöver vi fler drivna människor och söker härmed potentiella skiftledare som älskar serviceyrket och kan erbjuda utmärkande service! Du bör vara en naturlig ledare med god kommunikationsförmåga! En taskig attityd smittar av sig, därav är din inställning avgörande både för dig och ditt team! Led teamet till att alltid prestera till 110%! Vi söker efter personer med rätt passion!
Att arbeta som skiftledare på ChopChop innebär:
att du ska säkerställa driften under ditt skift.
att du ansvarar för arbetsflödet för både servering och kök.
att du aktivt leder och motiverar dina kollegor!
att du har öga för detaljer och är en problemlösare under ditt skift.
att du ständigt arbetar med att uppnå restaurangens försäljningsmål under ditt skift.
att du hjälper restaurangchefen med dom administrativa uppgifterna som blir delegerad till dig såsom beställningar, sjukanmälan, schema m.m.Vi söker dig som:
Är positiv som person.
Är en naturlig ledare.
Är service-minded.
Är villig att utvecklas och lära dig nya saker!
Har minst 2 års erfarenhet inom servicebranschenErfarenhet: 2 års erfarenhet inom servicebranschen är ett krav.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Tjänsten har en omfattning om 75% med möjlighet att jobba mer under sommaren.
Skicka din ansökan till [email protected] och märk den med Värmdö - Skiftledare
När börjar tjänsterna? I början av oktober med utbildningen eller enligt överenskommelse.
Tack för visad intresse Visa mindre

Timvikarie vid behov köksbiträde i skola.

Ansök    Sep 7    Värmdö kommun    Köksbiträde
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Som Timvikarie Köksbiträde på Ösbyskolan kommer du att ingå i vårt personalteam vid behov. Ösbyskolan har varit verksam sed... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Som Timvikarie Köksbiträde på Ösbyskolan kommer du att ingå i vårt personalteam vid behov.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1996 och har idag cirka 730 elever från F – åk 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av cirka 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler. Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med cirka 25 minuters resväg från Slussen.

Du som kommer att arbeta i vårt skolkök som måltidsbiträde med varierande arbetsuppgifter så som grönsaksberedning, bespisnings tag, disk och städning av matsal och kök.

Du känner dig bekväm med att arbeta när verksamheten är i full gång och ha kontakt med personal och elever.

Vi söker dig som är utåtriktad, självgående och flexibel med god organisationsförmåga. Du bör ha förmåga att umgås med barn och ungdomar och behärska svenska språket i tal och skrift.

Ytterligare kvalifikationer är att du

- har yrkesbevis, utbildning eller vana att arbeta inom storkök.
- har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.
- ser samarbete som en nödvändighet.
- att kunna arbeta på varierande tider beroende på uppdrag.
- är ansvarstagande.

Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser timanställning vid behov.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Sep 6    Delidelicious AB    Specialkock
Deli Verkstan i Gustavsbergs Hamn söker en kock på heltid. Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och med lätthet kan följa recept. Kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre! Möjlighet till att styra arbetstider, men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland. Är du intresserad, skicka in din ansökan till [email protected] Lite om oss! EN SALUHALL I MINIFORMAT VÅRT TÄNK : Varje matupplevelse hos oss byg... Visa mer
Deli Verkstan i Gustavsbergs Hamn söker en kock på heltid.
Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och med lätthet kan följa recept. Kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre!
Möjlighet till att styra arbetstider, men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland.
Är du intresserad, skicka in din ansökan till [email protected]
Lite om oss!
EN SALUHALL I MINIFORMAT
VÅRT TÄNK : Varje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet.
Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord på fina råvaror är en självklarhet för oss, allt för att kunna erbjuda våra gäster en upplevelse av högsta kvalitet.
Vi har en delidisk, en dessertavdelning och ett eget kök där vi lagar mat till våra matkassar och gör våra egentillverkade produkter.
Vi har även en liten del med inredning och attiraljer till köket. Visa mindre

Timvikarier vid behov till skolrestaurangen

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Brunns skola är en F-9 skola med ca 600 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Brunns skola är en F-9 skola med ca 600 elever.

Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 har eleverna tillgång till dator i skolan och från 4 - 9 har alla elever en egen dator. 

Med respekt – glädje – delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att främja läsförmågan och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Köket på Brunns skola är ett tillagningskök med utvecklingsmöjligheter. Måltiderna tillagas från grunden så långt det är möjligt och målet är att köket bakar bröd till ex soppdagar och mellanmål. Värmdö kommun arbetar aktivt med att minska miljöpåverkan där måltiderna har en viktig funktion. I matsalen serveras frukost, lunch och mellanmål till skolans elever och personal.

I rollen som timvikarie kommer du att vara i köket och/eller matsalen och ersätta någon som är frånvarande. Det kan vara kock, måltidsbiträde eller diskare. Du kan arbeta någon eller några dagar i veckan vid behov, hela dagar eller några timmar.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i skolkök. Du har grundläggande och dokumenterade kunskaper om livsmedelshygien.

Som person är du strukturerad, ordningsam och hanterar arbetstoppar på ett bra sätt. Det är viktigt att du har en positiv inställning, att du kan vara flexibel och att du förstår att arbetet i köket emellanåt är fysiskt krävande. Du har servicekänsla och god förmåga att se helhetsperspektiv. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper då du kommer att jobba i ett team. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser timanställning vid behov.

Välkommen med din ansökan senast den 9 september 2023. 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kassa- och servering

Mariaplan har som mål att alltid erbjuda bästa service samt kvalité till ett överkomligt pris. Vi gör all mat från grunden och är mest kända för vår napolitansk pizza och våra pastarätter! Idag är vi mellan 4-6 personer som arbetar men behöver fler arbetskollegor som kan hjälpa till framför allt inom servering, kassa och att hålla fräscht i matsalen! Dina arbetsuppgifter blir att ta hand om beställningar och servering samt hjälpa till i matsalen! Tjänsten ... Visa mer
Mariaplan har som mål att alltid erbjuda bästa service samt kvalité till ett överkomligt pris. Vi gör all mat från grunden och är mest kända för vår napolitansk pizza och våra pastarätter!
Idag är vi mellan 4-6 personer som arbetar men behöver fler arbetskollegor som kan hjälpa till framför allt inom servering, kassa och att hålla fräscht i matsalen!
Dina arbetsuppgifter blir att ta hand om beställningar och servering samt hjälpa till i matsalen!
Tjänsten erbjuder arbetstider mest på helger och kvällar och det kan handla om cirka 10-25 timmar per månad.
Ser du dig som serviceinriktad och gillar teamarbete är du välkommen till oss på Mariaplan.
Erfarenhet är inget måste men det är bra om du har känsla för kvalitè och service. Du måste vara minst 16 år eftersom vi serverar alkohol!
Välkommen med din ansökan!
Hälsningar Robban Visa mindre

Kassa- och servering

Mariaplan har som mål att alltid erbjuda bästa service samt kvalité till ett överkomligt pris. Vi gör all mat från grunden och är mest kända för vår napolitansk pizza och våra pastarätter! Idag är vi mellan 4-6 personer som arbetar men behöver fler arbetskollegor som kan hjälpa till framför allt inom servering, kassa och att hålla fräscht i matsalen! Dina arbetsuppgifter blir att ta hand om beställningar och servering samt hjälpa till i matsalen! Tjänsten ... Visa mer
Mariaplan har som mål att alltid erbjuda bästa service samt kvalité till ett överkomligt pris. Vi gör all mat från grunden och är mest kända för vår napolitansk pizza och våra pastarätter!
Idag är vi mellan 4-6 personer som arbetar men behöver fler arbetskollegor som kan hjälpa till framför allt inom servering, kassa och att hålla fräscht i matsalen!
Dina arbetsuppgifter blir att ta hand om beställningar och servering samt hjälpa till i matsalen!
Tjänsten erbjuder arbetstider mest på helger och kvällar och det kan handla om cirka 10-25 timmar per månad.
Ser du dig som serviceinriktad och gillar teamarbete är du välkommen till oss på Mariaplan.
Erfarenhet är inget måste men det är bra om du har känsla för kvalitè och service.
Välkommen med din ansökan!
Hälsningar Robban Visa mindre

Café och butik, extra helg september-oktober

Ansök    Aug 21    Värmdö Musteri AB    Konditoribiträde
Vi söker en person som kan arbeta i vårt café/butik lördagar och söndagar under september och oktober. Vi är ett musteri och detta är vår högsäsong Vi serverar bla smörrebröd, hembakade godsaker och gott kaffe. Vi har även fullständiga rättigheter. Förutom att vara glad, trevlig och positiv så är det ett plus om du har ett intresse för mat och dryck. Arbetet innefattar både lättare servering, kassatjänst samt se till att det ser fint ut i både café och b... Visa mer
Vi söker en person som kan arbeta i vårt café/butik lördagar och söndagar under september och oktober. Vi är ett musteri och detta är vår högsäsong
Vi serverar bla smörrebröd, hembakade godsaker och gott kaffe. Vi har även fullständiga rättigheter.
Förutom att vara glad, trevlig och positiv så är det ett plus om du har ett intresse för mat och dryck.
Arbetet innefattar både lättare servering, kassatjänst samt se till att det ser fint ut i både café och butik.
Du behöver kunna svenska.
Varmt välkommen med din ansökan så fort som möjligt.
Musteriets café - Verandan. I vår lilla koncern ingår Värmdö Musteri, Värmdö Bryggeri och Värmdö Bränneri. Visa mindre

Bartender

Ansök    Aug 13    Sportbaren i Gustavsberg AB    Bartender
Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart. Vi i personalen hjälps alltid åt på alla stationer och vi strävar alltid efter att alla ska kunna så mycket som möjligt och alltid kunna bli bättre. Du är en person som är väldigt stresstålig och har en god samarbetsvilj... Visa mer
Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart.
Vi i personalen hjälps alltid åt på alla stationer och vi strävar alltid efter att alla ska kunna så mycket som möjligt och alltid kunna bli bättre. Du är en person som är väldigt stresstålig och har en god samarbetsvilja samt jobbar bra i grupp. Att du har tidigare erfarenhet ifrån bartenderyrket eller har gått någon typ av utbildning är ett krav.
Dina arbetsuppgifter innebär bland annat att servera bargäster, kunna hantera dryckesbeställningar och ge ut till servisen. Kan du även hantera bordsservering och har arbetat i servis tidigare är det meriterande. Kunskap inom teknik, kassasystem, bokningssystem samt lättare datorkunskaper är ett stort plus.
Arbetstiderna är varierande men främst kvällar och helger. Att du talar flytande svenska eller engelska är ett krav.


Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Diskare

Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart. Just nu söker vi en diskare/städare som kan jobba lunchtid. Arbetsuppgifter är främst att ta hand om disken, fylla på salladsbuffé, städa restaurang och hjälpa oss att hålla köket rent. Andra arbetsuppgifter kan tillkomm... Visa mer
Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart.
Just nu söker vi en diskare/städare som kan jobba lunchtid. Arbetsuppgifter är främst att ta hand om disken, fylla på salladsbuffé, städa restaurang och hjälpa oss att hålla köket rent. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma.
Arbetstider måndag-fredag 09-16 samt helger. Visa mindre

Restaurangbiträde / Restaurangpersonal sökes till Restaurang i Gustavsberg

Ansök    Aug 13    SDH AB    Restaurangbiträde
Restaurangpersonal sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg! Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang. Tjänster vi söker: Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell servi... Visa mer
Restaurangpersonal sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg!
Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang.


Tjänster vi söker:
Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell service. Erfarenhet inom servering är meriterande, men vi är också öppna för att träna rätt person som har en positiv inställning och vilja att lära sig.
Kock/Kokerska: Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan bidra till att skapa läckra rätter med fokus på kvalitet och presentation. Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav, och vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.
Diskpersonal: Vi letar efter en duktig och effektiv diskare för att förstärka vårt härliga team på i Gustavsberg. Ditt arbete kommer spela en viktig roll för att hålla vårt kök och restaurangområde i toppskick och ge våra gäster en trevlig matupplevelse.Krav och egenskaper:
God kommunikationsförmåga och kundservice.
Teamplayer med förmåga att arbeta effektivt även under press.
Flexibel när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.Anställningsvillkor:
Anställningarna kommer vara på deltid, heltid samt extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.


Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Restaurangbiträde Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss.Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Indisk Kock sökes till Restaurang i Gustavsberg

Ansök    Jul 31    SDH AB    Kock, à la carte
Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg! Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang. Tjänsten vi söker: Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock me... Visa mer
Indisk Kock sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg!
Vi söker en engagerad, passionerad och kreativ Indisk kock för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en nyöppnad Indisk restaurang.
Tjänsten vi söker:
Indisk Kock: Du kommer att ha ansvaret för att skapa läckra och autentiska Indiska rätter med fokus på kvalitet och presentation. Vi söker en kock med erfarenhet av Indisk matlagning och som kan bidra med sin kunskap och kreativitet till vår meny. Erfarenhet av indisk matlagning är ett krav.
Krav och egenskaper:
Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav.
God kommunikationsförmåga och förmåga att samarbeta i team.
Flexibilitet när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.

Anställningsvillkor:
Anställningen kommer att vara på deltid, heltid eller extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.
Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Indisk Kock Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver din passion för matlagning och varför du vill arbeta hos oss som Indisk kock.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

MAX söker medarbetare

Ansök    Aug 1    Max Burgers AB    Restaurangbiträde
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vem är du? Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 
Vem är du?

Vill du ha roligt på jobbet? Är du sugen på en karriär inom snabbmatsbranschen eller ett extra jobb vid sidan av studierna? Oavsett vilket mål du har för framtiden så tror vi att du kommer att trivas hos oss!  

Du är en riktig lagspelare och tycker om att jobba i team.

Du ser dig själv som serviceinriktad och gillar ett högt arbetstempo. Du är noggrann men samtidigt effektiv och tummar aldrig på kvalitet. Att arbeta i team är något du trivs bra med, och du delar våra värderingar mod, passion och gemenskap.

MAX utgångspunkt är alla människors lika värde. För oss betyder det lika möjligheter, rättigheter och skyldigheter oavsett vem du är. Det är dina egna ambitioner och resultat som avgör hur långt du kan gå. Vi hjälper dig på vägen med en tydlig plan, interna utbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja.

En dag på MAX

Som restaurangbiträde är dina arbetsuppgifter varierande. Du serverar våra gäster och ser till så att det är fint och rent ute i restaurangen, jobbar i köket där du bland annat tillreder burgare, smoothies och friterar pommes. Du ansvarar för kassan där du tar emot beställningar och ser till så att gästerna får rätt varor, allt detta tillsammans med dina kollegor. 

Arbetet innebär varierande arbetstider på dagar, kvällar, nätter och helger. Under handledning av restaurangchefen eller en erfaren kollega lär du dig jobbet steg för steg på de olika stationerna samt genom våra digitala utbildningar. Nästan alla våra chefer har börjat i den här rollen!

Vad erbjuder vi?

Vi erbjuder dig ett fartfyllt jobb i ett sammansvetsat team med väldigt goda möjligheter att växa och utvecklas. Vi erbjuder en rad olika internutbildningar för dig som är intresserad av att växa tillsammans med oss. Lön och villkor enligt kollektivavtal samt friskvårdsbidrag.

Hur går processen till?

Efter att du har skickat in din ansökan kommer du att få ett test skickat till din mail, detta är ett Servicetest och går ut på att du svarar hur du hade agerat i en situation som kan uppstå i det dagliga arbetet på MAX. Genom testet får du som kandidat ett smakprov på hur det är att arbeta på MAX. Testet tar max 15 minuter. Efter att du har gjort testet går vi igenom din ansökan och återkopplar till dig så snart vi kan. Går du vidare i processen får du en inbjudan till intervju, går du inte vidare återkopplar vi till dig via Mail. Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Serveringspersonal lunch

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med lunchservering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och trivs med att jobba ihop med andra nära ... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med lunchservering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och trivs med att jobba ihop med andra nära kollegor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av servering.
Att du är en social person är otroligt viktigt för att kunna föra en bra och trevlig dialog med gästerna.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kock

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 120 sittplatser plus 40 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart. Vi söker nu dig som vill jobba som kock hos oss på kvällar och helger. Som kock hos oss på Bridge 77 värdesätter vi dina grundkunskaper och ditt tidigare arbetsliv, men en fördel är också om du själv är en kreativ person ... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 120 sittplatser plus 40 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart.
Vi söker nu dig som vill jobba som kock hos oss på kvällar och helger.
Som kock hos oss på Bridge 77 värdesätter vi dina grundkunskaper och ditt tidigare arbetsliv, men en fördel är också om du själv är en kreativ person och kan dela med dig av dina egna idéer till vår meny som vi ständigt vill se en förbättring på!
Vi ser också att du är en god lagspelare och alltid lyssnar på dina kollegor med ett glatt humör.
Att jobba hos oss som kock innefattar både lugna och hektiska perioder, så att du som person är självgående och stresstålig är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Kafebiträde

Ansök    Jul 26    MK Bageri AB    Konditoribiträde
Vi är ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande. Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och är stresstålig. Det är viktigt för oss att du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer. Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös. I jobbet ingår att förbereda smörgåsar, sallader, lättare lunch, hantera kaffemaskin och göra alla olika typ... Visa mer
Vi är ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och är stresstålig.
Det är viktigt för oss att du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer.
Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös.
I jobbet ingår att förbereda smörgåsar, sallader, lättare lunch, hantera kaffemaskin och göra alla olika typer av kaffe som cappuccino, kaffe latte etc.
Tiderna är varierande, både tidiga morgnar och stängningspass samt helger kan förekomma. Visa mindre

Sushikock/kock/praktikant

Ansök    Jul 21    RYU AB    Restaurangbiträde
Vi på KIKKA sushi söker glad och trevlig person för beredning av sushi och varm mat. Du skall gärna ha kunskaper i livsmedelshantering samt hygien. Våra 6 enheter finns i Gustavsberg, Solsidan, Lidingö och Täby. Inget krav på erfarenhet men du ska vara villig att jobba även efter utbildning eller praktik. Utbildning sker på plats där du kommer att få lära dig våra rutiner. Behjälplig med beredning/montering och av sushi såsom skära lax, tvätta och koka ris... Visa mer
Vi på KIKKA sushi söker glad och trevlig person för beredning av sushi och varm mat. Du skall gärna ha kunskaper i livsmedelshantering samt hygien. Våra 6 enheter finns i Gustavsberg, Solsidan, Lidingö och Täby.
Inget krav på erfarenhet men du ska vara villig att jobba även efter utbildning eller praktik.
Utbildning sker på plats där du kommer att få lära dig våra rutiner. Behjälplig med beredning/montering och av sushi såsom skära lax, tvätta och koka ris. Även beredning av varm mat samt städning, rengöring av arbetsytor och lägga beställningar.
Välkommen att skicka ditt CV.
MÄRK ANSÖKAN MED "SUSHI"
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Restaurangbiträde / Restaurangpersonal sökes till Restaurang i Gustavsberg

Ansök    Jul 22    SDH AB    Restaurangbiträde
Restaurangpersonal sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg! Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang. Tjänster vi söker: Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell servi... Visa mer
Restaurangpersonal sökes till vår kommande nya Indiska restaurang i Gustavsberg!
Vi söker engagerade, passionerade och serviceinriktade individer för att förstärka vårt härliga team i Gustavsberg. Vi erbjuder en unik och trevlig arbetsmiljö med möjlighet att vara en del av en ny öppnad Indisk restaurang.


Tjänster vi söker:
Servitör/Servitris: Du kommer vara ansvarig för att ge våra gäster en förstklassig upplevelse genom en vänlig och professionell service. Erfarenhet inom servering är meriterande, men vi är också öppna för att träna rätt person som har en positiv inställning och vilja att lära sig.
Kock/Kokerska: Vi behöver kreativa och kompetenta kockar som kan bidra till att skapa läckra rätter med fokus på kvalitet och presentation. Erfarenhet av Indisk matlagning är ett krav, och vi ser gärna att du har arbetat inom restaurangbranschen tidigare.
Diskpersonal: Vi letar efter en duktig och effektiv diskare för att förstärka vårt härliga team på i Gustavsberg. Ditt arbete kommer spela en viktig roll för att hålla vårt kök och restaurangområde i toppskick och ge våra gäster en trevlig matupplevelse.Krav och egenskaper:
Ålder: 18 år
God kommunikationsförmåga och kundservice.
Teamplayer med förmåga att arbeta effektivt även under press.
Flexibel när det gäller arbetspass, kvällsarbete och helgarbete.Anställningsvillkor:
Anställningarna kommer vara på deltid, heltid samt extra, beroende på överenskommelse. Arbetstiderna varierar med hänsyn till våra öppettider och kommer att diskuteras vid en personlig intervju.


Ansökan:
Skicka din ansökan via e-post till [email protected] med ämnesraden "Restaurangbiträde Gustavsberg" och inkludera följande:
Ditt CV med relevant arbetslivserfarenhet.
Ett personligt brev där du beskriver dig själv och varför du vill arbeta hos oss.Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar alla ansökningar. Ansökningar behandlas löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan! Visa mindre

Servitris / Servitör

Ansök    Jul 19    Siggesta Gård AB    Servitör/Servitris
Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har på Siggesta, och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa. Siggesta är så mycket mer än bara ett hotell, ... Visa mer
Våra medarbetare är det absolut viktigaste vi har på Siggesta, och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.
Siggesta är så mycket mer än bara ett hotell, en konferensanläggning och en restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.
Vi söker nu en ny medarbetare till vårt restaurangteam. Din tjänst innebär att du jobbar med och serverar gårdens alla måltider: frukost, lunch och middag, samt våra större fest- och konferensevenemang. Din viktigaste uppgift är att på bästa sätt ta hand om gästerna som besöker vår gård. Alla i teamet jobbar över gränserna och hjälper till där det behövs.
Vi ser gärna att du har arbetat inom restaurang ett par år och att du är genuint intresserad av mat och dryck. Det är en fördel om du kan hantera en espressomaskin och att du har grundläggande kunskaper i kassa- och datorhantering. Framför allt söker vi dig som på riktigt brinner för service och som tycker om att jobba med ett leende på läpparna.
Huvudsakliga arbetsuppgifter:
Servera alla våra gäster på gården
Vara ett kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag
Samverka med gårdens alla avdelningar
Att förse dig med information och kunskap för att kunna leverera enligt SiggestastandardDu har en positiv attityd, ser möjligheter i det mesta, är engagerad och vill vara delaktig i vår strävan att varje dag bli ännu lite bättre och skapa minnesvärda stunder för våra gäster.
Att få vara en del och arbeta på en destination, där möjligheten finns att jobba omväxlande och nära och tillsammans med många andra arbetsuppgifter. Att få jobba i en organisation där vi tycker om och bryr oss om varandra.
Vad erbjuder vi?
En roll med mycket fokus på kunden, service och att jobba med glädje
Ett värderingsstyrt bolag
Möjlighet att utvecklas tillsammans med oss
En trygg arbetsgivare med kollektivavtalVi önskar att du har:
Erfarenhet från restaurangbranschen
Genuint intresse av mat & dryck
Nyfikenhet på vad våra kollegor gör i branschen
Att du tar stort ansvar samt är prestigelös och flexibel i ditt arbete
En kommunikativ relationsbyggare både för medarbetare och gäster
Du gillar att ha ordning och reda runt dig
Du talar och skriver svenska och engelska obehindratAtt arbeta på Siggesta innebär att varje dag är unik och du behöver kunna se detta som en möjlighet och uppskatta att vara en del av helheten, inte bara din avdelning. Du trivs med en positiv arbetsmiljö och är dedikerad till att skapa en varm, familjär och minnesvärd känsla för våra gäster. Du delar våra värdeord: omtanke, passion, ansvar och nytänkande.
Har det här väckt ditt intresse? Känner du igen dig i beskrivningen och vill bli en i vårt team?
Välkommen med din ansökan, ansökning sker löpande.Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är varierande och helger, vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.
För mer information om tjänsten, kontakta Madelene Lethman på [email protected]. Visa mindre

ChopChop Värmdö söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Jul 16    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö - Deltid . Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö - Deltid .
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 1 persone som vill jobba en omfattning om 50% under sommaren och extra vid behov efter sommaren, arbetet är förlagd på dagtid, kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Värmdö - Deltid .
När börjar tjänsten? omgående enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
1st x Tjänst
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Konferensvärdinna till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du ett kundproffs och en stjärna på gästbemötande? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekenderbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi en konferensvärdinna som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är; bokning och konferensservice, ställa iordning konferenslokalerna, incheckning och utcheckning, samt övriga administrativa uppgifter. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete av konferens och reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och idérik person som gillar gästbemötande och är lösningsorienterad. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom är du en stjärna på försäljning. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse med arbete dagar, kvällar och helger på rullande schema. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

McDonald's Värmdö söker deltidsarbetare

Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass? Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra! Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan... Visa mer
Vill du få möjligheten att arbeta tillsammans med ett härligt team där lagandan står i fokus? Är du även den som har förmågan att se när något behöver göras och strävar efter att ge en service i världsklass?

Om du svarade ja på frågorna ovan och dessutom uppskattar en Big Mac nästan lika mycket som oss – då kanske vi är helt rätt för varandra!

Hos oss är det av största vikt att varje kund får en unik upplevelse och det är naturligtvis inte möjligt utan våra medarbetare. McDonald’s erbjuder ett omväxlande och fartfyllt arbete med varierande arbetsuppgifter, alla med fokuset att leverera en ultimat restaurangupplevelse för våra gäster.

Arbetsuppgifterna kan variera från att tillaga och servera vår goda mat till att säkerställa att matsal och kök är i toppskick.

En anställning på McDonald’s ger dig erfarenheter som du har nytta av resten av livet och för den som vill utvecklas finns en tydlig karriärtrappa med stora möjligheter.

Just nu söker vi efter deltidsmedarbetare.

Bil & körkort är meriterande.
Våra förväntningar på dig:

- Att du är en team player som sätter laget före jaget
- Att du vill lära dig nya saker och utvecklas
- Att du har rätt inställning och vill ha roligt på jobbet
- Att du älskar burgare nästan lika mycket som vi

Tidigare arbetslivserfarenhet är inte ett krav, vi ser till att du får den utbildning du behöver för att kunna utföra ett arbete av högsta kvalitet.

Med över 200 restauranger från norr till söder är McDonald’s Sveriges ledande restaurangkedja. De flesta av restaurangerna ägs och drivs lokalt av egna företagare. Med våra ca 12 000 medarbetare är vi Sveriges största privata ungdomsarbetsgivare. Vi vill göra det goda valet enkelt för våra gäster och har därför en bred meny med något för alla smaker, preferenser och plånböcker och serverar bara mat av högsta kvalitet med snabb och vänlig service i fräscha, moderna restauranger. Läs mer på www.mcdonalds.se eller följ oss på Facebook, Instagram och Twitter. Visa mindre

Vikariat kock Ösbydalen

Ansök    Jun 28    Värmdö kommun    Kock, storhushåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Arbetsbeskrivning av uppdraget som kockVi söker dig som är utbildad kock till vår förskola Ösbydalen där vi arbetar för en hål... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Arbetsbeskrivning av uppdraget som kockVi söker dig som är utbildad kock till vår förskola Ösbydalen där vi arbetar för en hållbar förskola och där måltiden spelar stor roll.

Du blir därför en viktig kugge i det arbetet. Vi strävar efter att barnens måltidsupplevelser ska, oavsett ålder handla om igenkänning men även att våga prova nytt. Som kock har du enastående möjligheter att främja en hälsosam livsstil med bra matvanor för alla våra barn. 

Du lagar ca 80-90 lunchportioner mat varje dag och ansvarar för frukost, lunch, mellanmål och disken i samband med dessa måltider. 

I tillagningsköket ansvarar du för livsmedelshygien och egenkontroll. I tjänsten ingår också att göra beställningar för mat samt förbrukningsmaterial vilket du gör utifrån budget. Som kock hos oss har du en egen budget att följa.

Hos oss får du arbeta självständigt och du får möjlighet till att ta mycket eget ansvar. Du kommer få stor frihet till att skapa goda och näringsriktiga måltider utifrån de riktlinjer som finns i kommunen. 

I enheten finns också förskolan Holmviksskogen vars kock blir en kollega du kommer att ha nära samarbete med. Likaså kommer du att ingå i ett köksnätverk för kockar i förskola och skola med kommunens koststrateg. 

Personliga egenskaper

Vi ser att du har ett intresse av att laga näringsrik och varierad mat och att du vill skapa nyfikenhet hos barnen som lockar dem att prova nya smaker. Du tar ansvar för dina uppgifter och driver dina processer i köket. Detta gör du genom planering, organisering och prioritering för att på effektivt sätt hålla dina tidsramar.

Du har lätt att anpassa dig till ändrade omständigheter och kan snabbt ändra och tänka om.

Du ser till det ekonomiska perspektivet och fokuserar på att hålla goda resultat. Som person är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande och anstränger dig för att leverera lösningar.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du är tydlig i din kommunikation och lyssnar och är mottaglig för motparten och kan anpassa dig beroende på situation.

Du kommer ingå i förskolans arbetslag och för oss är det viktigt att det hela tiden finns en dialog mellan oss gällande både barn och mat. Eftersom du kommer att skriva matsedel är det ett krav på att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. 

Kvalifikationer

- Vi söker dig med utbildning inom hantering och tillagning av livsmedel, livsmedelshygien, egenkontroll och specialkost.
- Du har förmåga att organisera och utföra ditt arbete självständigt, samt har lätt för att samarbeta och anpassa ditt arbete efter rutiner och behov.
- Tidigare erfarenhet av arbete som kock.
- Innehar kunskaper om att planera och lägga order inom ramen för den budget som finns.

Det är meriterande om du varit kock i förskola där du lagat och serverat mat till barn i förskoleåldern. 

Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning. Värmdö kommun erbjuder:

- ett generöst friskvårdsbidrag

Värmdö kommun arbetar aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser ett vikariat på 100% med start 1/9 och 6 månader framåt

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobb cafébiträde - Grisslinge

Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare! Du som söker måste vara tillgänglig mellan vecka 30-34 på minst 30 timmar/ veckan. Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk. Vi letar efter dig so... Visa mer
Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare!

Du som söker måste vara tillgänglig mellan vecka 30-34 på minst 30 timmar/ veckan.

Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk.

Vi letar efter dig som är en naturligt ansvarstagande person som har vana inom café med hög service och espressomaskin. Här jobbar vi både i team och självständigt. Denna tjänsten erbjuder dig;

- Traditionellt caféarbete
- Hantering av espressomaskin
- Kallkök, förberedning av smörgåsar och sallader
- Öppning och stängning av butiken
- Se till att den dagliga driften hela tiden uppnår bästa möjliga kvalitet och service.
- Vara behjälplig när det kommer till beställning av varor
- Glass i stora lass! Både i vår glasskiosk men även i cafét.

Anställning sker löpande och med chans till förlängning till hösten. Visa mindre

Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! på Grinda Wärdshus

Ansök    Jun 29    Happyr AB    Restaurangbiträde
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och du... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla!


Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och duka upp skärgårdens bästa frukost. Det är mycket viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.

Det är även viktigt att du behärskar svenska & engelska språket väl. Andra språk är meriterande.


Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge på Grinda Wärdshus

Ansök    Jun 26    Happyr AB    Restaurangbiträde
Grinda Wärdshus rekryterar: Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge Grinda utvecklas konstant och till sommaren 2023 kommer det att öppnas en helt ny krog med koppling till enklare boende i form av pensionat. Detta är en nyhet på Grinda så söker vi dig som har höga ambitioner för din arbetsplats och som har en bra känsla för värdskap och goda sociala kompetenser. Utwärdshusets krog är ett enklare mat koncept som liknar ett trädgårdscafé med ... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge


Grinda utvecklas konstant och till sommaren 2023 kommer det att öppnas en helt ny krog med koppling till enklare boende i form av pensionat.

Detta är en nyhet på Grinda så söker vi dig som har höga ambitioner för din arbetsplats och som har en bra känsla för värdskap och goda sociala kompetenser.

Utwärdshusets krog är ett enklare mat koncept som liknar ett trädgårdscafé med utomhus grill. Serveringen kommer främst ske i form av självservering, därför söker vi någon som kan stå i kassan och ansvara för försäljning men som också är driven i sitt värdskap och att man aktivt tar hand om sina gäster och kollegor såväl som sin arbetsplats.

Övriga arbetsuppgifter förutom försäljning och värdskap innefattar uppgifter som;

syning och viss del av städning av boendet, uthyrning av kajaker och ett kontinuerligt piffande så att Utwärdshuset känns inbjudande och gästvänligt för att skapa en god och inbjudande atmosfär.

Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Detta är din chans att vara med att skapa något helt nytt där dina personliga och sociala kompetenser kommer bidra till Grindas framtid!Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Kock med samordningsansvar

Ansök    Jun 16    Värmdö kommun    Kock, storhushåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Beskrivning Enhet/Avdelning Viks skola söker kock med samordningsansvar Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och dä... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Beskrivning Enhet/Avdelning


Viks skola söker kock med samordningsansvar

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och där ni i köksteamet tillsammans skapar matglädje varje dag? 

Vi söker nu en kock till vårt skolkök på Viks skola, Värmdö, ca 20 min bilresa från Stockholm.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever men också för vår planet. Vi har fokus på hållbarhet vad gäller menyer och matsvinn.Arbetsuppgifter
Du arbetar dagtid i en modern miljö. Vi tillreder omkring 900 portioner varje dag. Du arbetar i ett "tillsammansperspektiv"  i köket. Här hjälps vi åt och hugger i där det behövs. Vi växlar arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår främst matlagning, men även grönsaksberedning, dietkök, uppackning av varor, servering och disk. Utöver detta ingår även arbetsuppgifter som att hålla rent och snyggt i kök och skolrestaurang. 

Du tillagar och serverar god och näringsriktig mat till skolans elever. Vi följer de nordiska näringsrekommendationerna (NNR) och livsmedelsverkets råd i vårt arbete. 

Vi söker dig som har kockutbildning, gärna också vad gäller allergikost, och tidigare erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du jobbar med stora volymer i tillagningen. Du har erfarenhet av samordning, menyplanering och beställningar i storkök. Du trivs med att tillreda och servera god, välbalanserad, hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi strävar efter “hållbara måltider”, att öka mängden ekologiska och vegetariska inslag, och att minska matsvinnet.

För tjänsten söker vi dig som ser arbetet i skolkök som en kul utmaning, där du arbetar själv och tillsammans med andra. Du är flexibel och pålitlig, och anstränger dig för att hitta lösningar för att göra våra matgäster nöjda. Du samarbetar med de andra i köket och bidrar till en god stämning. 

Mötet med våra elever är avgörande för hur de upplever maten och servicen vi ger. Därför är det av största vikt att du bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt. 

För att kunna leverera god och näringsriktig mat i tid behöver du ha ett bra samarbete med dina kollegor, ni arbetar tillsammans för att nå bästa resultat. Du måste vara ansvarsfull, det kan handla om små marginaler i vardagen som kan innebära fara för de elever som har svåra allergier.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.Anställningen omfattar 100% och är ett långtidsvikariat med chans till förlängning.
Tillträde i augusti efter överenskommelse. 

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 26 juni.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta  Charlotta Dahlberg, expeditionen 08-570 470 00

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Nattvärd till receptionen på Fågelbrohus

Ansök    Jun 26    Sabis AB    Nattreceptionist/Nattportier
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid eller deltid som nattvärd i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Vi söker en nattvärd som vill jobba heltid eller extra vid behov tillsammans med vårt team på FågelbroHus!

Som nattvärd är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på hotellet och du är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra gäster och se till att de trivs, svara i telefon, städa och iordningsställa konferenslokalerna samt duka fram frukostbuffé.

Din profil

Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenheter inom branschen men ett sinne för att vilja lära sig nya saker är en nödvändighet, och ett eget driv! Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Dina arbetstider är förlagda under: vardagar och helger ca kl. 22.00-08.00. Tillgång till körkort och bil meriterande. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sophie Norberg, [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kock / Kallskänka

Ansök    Jun 11    Siggesta Gård AB    Kock, à la carte
Människor är det absolut viktigaste vi har på Siggesta Gård och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att det är på gränsen att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa. Siggesta är så mycket mer... Visa mer
Människor är det absolut viktigaste vi har på Siggesta Gård och idag är vi ett starkt team som har kul på jobbet varje dag. Vissa har jobbat här i 16 år, andra pratar bara engelska, en tredje är tennistokig och den fjärde har blommor som största intresse. Det som förenar oss är att vi vill jobba med människor och möten. Man kan också säga att det är på gränsen att vi älskar vår arbetslivsstil lite för mycket för vårt eget bästa.
Siggesta är så mycket mer än hotell, konferens och restaurang. Det är en unik destination där våra gäster ska kunna känna sig som hemma. Vi som jobbar här är engagerade i gården, våra kollegor och våra framtidsvisioner.
Siggesta Gård är en arbetsplats med fokus på hållbarhet. Förutom i råvaror, inköp och material genomsyrar även detta vår organisation. Här ska man trivas med sina arbetsuppgifter, kollegor och omgivning. Vi söker en nu en ny kollega till vårt fantastiska köksteam.
Vem är det vi söker?
Som kock på Siggesta Gård arbetar du i Restaurang Ladugården. Du förbereder, bakar och serverar gårdens alla måltider: frukost, lunch och middag, samt till våra större fest- och konferensgrupper.
Siggesta Gårds målsättning är att under högsäsong bli självförsörjande på grönsaker och örter. I vår köksträdgård odlar och skördar vi råvaror som sedan serveras till våra gäster. I köket arbetar vi med fokus på hållbarhet, närodlat och samarbetar med lokala producenter. Vi ser gärna att du har ett intresse för trädgård vill nyttja vår köksträdgård på bästa sätt.
Vi ser vårt bageri som en viktig del av Siggesta Gårds utbud så ett extra plus om du har en passion för att baka.
Du har en positiv attityd, ser möjligheter i det mesta, är engagerad och vill vara delaktig i vår strävan att varje dag bli ännu lite bättre och skapa minnesvärda stunder för våra gäster.
Dina egenskaper
Att arbeta på Siggesta innebär att arbeta varierat och att den ena dagen inte är den andra likt. Du behöver kunna se detta som en möjlighet och uppskatta att vara en del av hela gården, inte bara din avdelning.
Du uppskattar härlig energi på din arbetsplats och att vara med att sprida den. Du är genuint intresserad av att skapa mat på råvaror som är här- och närproducerade och ser hållbarhetsarbete som en självklarhet.
Du delar våra värdeord som är omtanke, passion, ansvar och tänka nytt. Det absolut viktigaste för oss är att du är en person som besitter rätt inställning. Du är ansvarstagande, lösningsorienterad samt har en känsla för smått och stort.
Vad erbjuder vi?
Att få vara en del och arbeta på en destination, där möjligheten finns att jobba omväxlande i en organisation där vi tycker om och bryr oss om varandra.
Vi önskar att just du har:
Relevant utbildning
Genuint intresserad av mat & dryck
Nyfikenhet på vad våra kollegor gör i branschen
BagerikunskaperHar det här väckt ditt intresse? Känner du igen dig i beskrivningen och vill bli en i vårt team?
Välkommen med din ansökan, ansökning sker löpande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning om 100%. Arbetstiden är varierande och vissa helger, vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde och lön enligt överenskommelse, vi följer kollektivavtalet.
Vill du veta mer om tjänsten så kontakta Madelene Lethman, [email protected] Visa mindre

Kockar till Strömma krog och kanalbar säsong 2023

Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen med start omgående och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen med start omgående och chans till förlängning!
Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.
Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?
Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected]
Döp gärna mailet med den tjänst du söker (tex, KOCK) Visa mindre

Ekedalsskolan söker köksbiträde/diskare

Ansök    Jun 15    Värmdö kommun    Köksbiträde
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Ekedalsskolan är en nyrenoverad skola med toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö, skolan ligger centralt... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Ekedalsskolan är en nyrenoverad skola med toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö, skolan ligger centralt i Gustavsberg.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Arbetsbeskrivning 
Du kommer i rollen som köksbiträde att arbeta tillsammans med övrig kökspersonal för att erbjuda eleverna den bästa tänkbara matupplevelsen. Du kommer huvudsakligen att arbeta med diskning men även andra köksuppgifter kommer att ingå. Du kommer att  periodvis att biträda vid matlagning, tillreda salladsbuffé, förbereda matsalen för servering samt iordningställande före- under- och efter lunch och mellanmål.

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att jobba i skolkök som köksbiträde/diskare. Du har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och du bemöter medarbetare och elever på ett trevligt och professionellt vis. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift är ett krav 

Som person är du flexibel och vet att alla uppgifter, stora som små är minst lika viktiga. Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser deltid ca 60-80% och är tidsbegränsad fram till 30/6 2024. Tillträde 14/8 eller enligt överenskommelse.  

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 1/8 2023. Intervjuer kommer att ske i början av augusti.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Djuröhemmet söker vikarier till köket. Kock/måltidsbiträde.

Ansök    Jun 2    Värmdö kommun    Kock, storhushåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Djuröhemmet är ett vård- och omsorgsboende med 57 lägenheter samt en dagverksamhet för personer med demenssjukdom med 7 platse... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Djuröhemmet är ett vård- och omsorgsboende med 57 lägenheter samt en dagverksamhet för personer med demenssjukdom med 7 platser.

Boendet är uppdelat på flera enheter varav 33 platser är för boende med somatisk problematik och 24 platser för personer med demensproblematik. Nu söker vi vikarier till Djuröhemmets kök.

Som kock ansvarar du särskilt för att den mat som köket serverar håller en hög kvalitet i följande avseenden: smak, konsistens, näringsinnehåll och säkerhet. Du ingår i ett arbetslag och arbetsuppgifterna är alla förekommande i köket, inte endast matlagning. Du arbetar även med beredning av sallader och grönsaker till salladsbuffé, städning, tvättning, diskning, påfyllning av mat- och salladsbuffé, att ge god service till gäster och övrig personal på boendet.

Arbetet innebär mycket kundkontakt så du behöver ha förmåga att informera, ta emot synpunkter samt vara tydlig och trevlig mot kunderna, som även innefattar personal från andra yrkesgrupper. Goda relationer är A och O och ett trevligt och serviceinriktat bemötande ger högre betyg på måltidsupplevelsen, vilket är viktigt för oss.

Vi söker dig som har kockutbildning eller har dokumenterad erfarenhet inom storkök. Du har även grundläggande kunskaper om livsmedelshygien. Du ska kunna arbeta självständigt med egenkontroll i köket samt ha ett ekonomiskt tänkande för storhushåll. Du behöver kunna utrycka dig väl på svenska i både tal och skrift.

Som person har du en positiv inställning, samarbetsförmåga, flexibilitet, servicekänsla och förmåga att se helhetsperspektiv.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser särskild visstidsanställning vid behov. 

Välkommen med din ansökan senast den 18 juni 2023.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Kock till Fågelbrohus

Ansök    Jun 7    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med varierande arbetstider, inklusive helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Stugvärd med servicekänsla på Grinda Wärdshus

Ansök    Maj 30    Happyr AB    Stugvärd
Grinda Wärdshus rekryterar: Stugvärd med servicekänsla Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Grinda Stugby & Utwärdshus med logi som består  av 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och milj... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Stugvärd med servicekänsla


Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Grinda Stugby & Utwärdshus med logi som består  av 44 bäddar och stugby med 27 stugor samt enklare tältcamping. Vi söker dig som har arbetat i liknade verksamheter och miljöer samt känner ansvar, gillar serviceyrket och gärna hugger i där det behövs. Att arbeta som stugvärd innebär bl.a. in/utcheck, kassa-hantering/redovisning, städning/kontroll av stugor och rum samt försäljning av enklare café verksamhet. Erfarenhet av arbete i hotell-eller vandrarhemsreception med datoriserat bokningssystem är meriterande. Det är viktigt att du behärskar svenska och engelska språket väl. Tyska och andra språk är meriterande.


Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Kock

Ansök    Maj 22    Värmdö kommun    Kock, storhushåll
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Beskrivning Enhet/Avdelning Till Vikingens förskola söker vi en Kock Vikingens förskola ligger på Värmdö, ca 40 minuter med... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Beskrivning Enhet/Avdelning


Till Vikingens förskola söker vi en Kock

Vikingens förskola ligger på Värmdö, ca 40 minuter med buss från Slussen.

Här arbetar vi långsiktigt och hållbart för att utveckla förskolans utbildning som helhet med hjälp kollektivt lärande, reell delaktighet, dialoger, reflektioner och kommungemensamma utvecklingsinsatser. Olikheter och mångfald ser vi som en viktig resurs för utveckling.

Vi behöver nu en engagerad och kompetent kock som vill vara med och bidra till att vi kan fortsätta ha god kvalitet i köket. Anledningen till att vi behöver en ny kock är att vår nuvarande, efter lång tid i kommunen, ska prova på en annan typ av tjänst nästa termin.

Tycker du om hållbar utveckling och klimatsmarta val? Har du ett genuint intresse för matlagning och vill bidra till sunda måltidsvanor i förskolan? Vill du arbeta hälsofrämjande och långsiktigt tillsammans med barn, pedagoger & ledning på en förskola?

Då är den här tjänsten något för dig!

Rollen som kock hos oss förutsätterAtt du har viljan att arbeta enligt styrdokumenten och riktlinjerna för hållbar och hälsofrämjande livsstil i förskolan.

Att du är driven och engagerad i ditt uppdrag

Förmågan att ta ett helhets ansvarar för köket och du förväntas organisera och planera för god kvalitet, budget i balans samt inspirerade, näringsrika och goda måltider.

Att du har kunskap och erfarenhet av specialkost och vegetarisk kost samt tar ansvarar för att egenkontrollen efterlevs och att den kontinuerligt uppdateras

God samarbetsförmåga samt god kommunikativ förmåga i samspelet med både barn, vårdnadshavare och medarbetare.

Att du är trygg, engagerad och har ett reflekterande förhållningssätt till din yrkesroll.

 

Vi söker dig (önskade kvalifikationer samt krav för tjänsten)

En utbildad kock med kompetens inom ekonomisk, klimatmässig och social hållbarhet. 

- Du är strukturerad och tar ansvar för att planera och prioritera arbetet i köket på ett effektivt och kvalitetssäkert sätt. I det ingår matlagning, beställningar och mottagande av varor, städ, disk samt dokumentation i enlighet med egenkontrollen.
- Du behöver ha god kunskap om kostens betydelse för hälsan, samt kunskaper om näringslära och specialkost/allergier för barn.
- Du anpassar och planera menyn efter säsong samt till Värmdö kommuns mål, visioner och riktlinjer.
- Du bör vara van att använda digitala verktyg, eftersom alla beställningar och dokumentation av egenkontrollen görs digitalt.

Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet

Som person (personliga egenskaper specifika för tjänsten)


Är du driven och vill fortsätta utvecklas i sin yrkesroll.

Brinner du för hållbar utveckling och har förmågan och viljan att laga god och näringsrik mat från grunden.

Är du lösningsfokuserad och positivt inställd till förskolans uppdrag.

Du vill arbeta nära den pedagogiska verksamheten för att tillsammans med pedagoger och vårdnadshavare öka alla barns förutsättningar till en hälsosam livsstil.

Beskrivning av enheten

Vikingens är en nyrenoverad förskola med plats för 92 barn uppdelade på fem avdelningar. Här arbetar 16 engagerade pedagoger som gemensamt ansvarar för att lägga en bra grund för barnens livslånga lärande i förskolan. Som ett led i det arbetet vill vi att ett hälsofrämjande arbetssätt ska genomsyra vår dagliga verksamhet.

I det arbetet behöver vi en kock som möjliggör för att vi ska kunna fortsätta arbeta hållbart, hälsosamt och klimatsmart. I köket har vi idag ett köksbiträde som hjälper till med disk etc.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semester växling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 75- 80 % och är ett vikariat tom 31/12, vikariatet kan efter den tiden övergå till en tillsvidareanställning. Ev. tillträde 7/8 2023 eller enligt överenskommelse.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 11/6 2023

Vill du veta mer 

Är du välkommen att kontakta Gunilla Engman, rektor, tel. nr. 073 988 7995 alt 08 570 473 55  

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Sommarjobbare Cafébiträde

Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare! Du som söker måste vara tillgänglig mellan vecka 30-34 på minst 30 timmar/ veckan. Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk. Vi letar efter dig so... Visa mer
Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare!

Du som söker måste vara tillgänglig mellan vecka 30-34 på minst 30 timmar/ veckan.

Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk.

Vi letar efter dig som är en naturligt ansvarstagande person som har vana inom café med hög service och espressomaskin. Här jobbar vi både i team och självständigt. Denna tjänsten erbjuder dig;

- Traditionellt caféarbete
- Hantering av espressomaskin
- Kallkök, förberedning av smörgåsar och sallader
- Öppning och stängning av butiken
- Se till att den dagliga driften hela tiden uppnår bästa möjliga kvalitet och service.
- Vara behjälplig när det kommer till beställning av varor
- Glass i stora lass! Både i vår glasskiosk men även i cafét.

Anställning sker löpande så ansök redan idag! Visa mindre

Bokningskoordinator till vårt fina kontor i centrala Stockholm!

Hjärtligt välkommen att arbeta som bokningskoordinator hos oss på PersonalExpressen! Vi har det perfekta jobbet för dig som motiveras av att få arbeta med såväl dina organisatoriska styrkor som dina sociala och problemlösande styrkor. Som bokningskoordinator hos oss kommer du att få lyxen att arbeta från vårt fina kontor som är beläget på högsta våningen i Hötorgsskrapan mitt i stan! Vi söker dig som har en unik förmåga att skapa entusiasm och arbetsglädje... Visa mer
Hjärtligt välkommen att arbeta som bokningskoordinator hos oss på PersonalExpressen!
Vi har det perfekta jobbet för dig som motiveras av att få arbeta med såväl dina organisatoriska styrkor som dina sociala och problemlösande styrkor. Som bokningskoordinator hos oss kommer du att få lyxen att arbeta från vårt fina kontor som är beläget på högsta våningen i Hötorgsskrapan mitt i stan!
Vi söker dig som har en unik förmåga att skapa entusiasm och arbetsglädje runtomkring dig både i ditt eget liv och på din arbetsplats. Du har en stor passion för att lyckas med ditt jobb och ser det som en integrerad del av din personlighet att ge service gentemot kollegor, kunder, konsulter och andra samarbetspartners. Denna roll ställer i din kontakt med våra kunder krav på en generell förståelse kring sjukvårdens och omsorgens olika beståndsdelar i Sverige. Samtidigt ställer rollen höga krav på dina ledarskapsförmågor där du på daglig basis kommer att få coacha, vägleda och entusiasmera våra sjukvårds- och omsorgskonsulter.
Du kommer löpande att ha tillgång till nära stöd, vägledning och coachning från företagets ledning. Ledningen består av personer med olika akademisk bakgrund men med den gemensamma nämnaren att alla är affärsdrivna, har djupgående kunskaper kring kundernas behov och förutsättningar samt har decennier av gemensam erfarenhet både som företagsledare och som chefer inom vården och omsorgen. Att jobba som bokningskoordinator på PersonalExpressen är med andra ord, utöver att det är ett spännande och dynamiskt jobb, den perfekta ledarskapsskolan för dig som har chefsambitioner i framtiden!
Vår företagskultur!
Företagets två grundare, VD samt Verksamhetschef, är på plats och leder det dagliga operativa arbetet i företaget vilket märks tydligt i den entusiasm, positiva energi och vilja att lyckas som genomsyrar hela vår verksamhet. Vi vet vad vi vill bidra med till den svenska välfärden och vi har en tydlig plan för hur vi ska nå dit genom kvalitativt arbete grundat i välplanerade samt välstrukturerade arbetsprocesser. Vi håller vidare en generellt sett mycket hög servicenivå gentemot våra kunder och konsulter!
Det centrala i vår företagskultur är att alla vi som jobbar på PersonalExpressen brinner för alla de frågor som berör oss människor gemensamt på jorden - såsom människors lika värde, jämställdhet, social inkludering m.m. Därför känns det också självklart för oss att arbeta med konsultbemanning inom sjukvården och omsorgen! Vi ser vårt företagande som en unik möjlighet att kunna påverka det stora genom det lilla. Delar du dessa värderingar samt vår passion kring att få finnas till för de kunder, medarbetare och patienter/boenden som behöver oss som mest i dessa tider av bemanningskris inom vården kommer du att trivas utmärkt tillsammans med oss såväl yrkesmässigt som privat!
Skicka in din ansökan till oss redan idag!
Har du några frågor eller funderingar går det utmärkt att ringa eller skicka ett mejl till ansvarig kontaktperson för denna annons. Kontaktuppgifter hittar du längre ned på denna sida.
Vi ser fram emot din ansökan och förhoppningsvis ett långt och glädjefyllt samarbete ihop såväl vid kommande sommarlov som vid andra helger och tillfällen när du är ledig från dina studier och har möjlighet att arbeta extra hos oss! Visa mindre

Serveringspersonal

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära k... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära kollegor. Att du som söker har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är inte nödvändigt så länge du är snabblärd och främst villig att lära. Har du däremot ett par års erfarenhet är det meriterande.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera sig från dag till dag men främst gäller det bordsservering. Att du därför är en social person är otroligt viktigt för att kunna föra en bra och trevlig dialog med gästerna.
Arbetstiderna är främst under kvällar och helger
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Servitör/Servitris med B-körkort

Ansök    Maj 17    Myap AB    Servitör/Servitris
MyChef Bakfickan på Ingarö söker servitriser som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Du kommer även att vara med och leverera mat till våra kunder på Värmdö vid beställning av mat för hemkörning. Du kommer att vara en del av vårt team och arbeta med att säkerställa att våra kunder får maten levererad varm och till rätt tid samt att hjälpa till med sedvanliga arbetsuppgifter vid öppning, stängning, samt driften av Bakfickan under dagar/kvVi söke... Visa mer
MyChef Bakfickan på Ingarö söker servitriser som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Du kommer även att vara med och leverera mat till våra kunder på Värmdö vid beställning av mat för hemkörning. Du kommer att vara en del av vårt team och arbeta med att säkerställa att våra kunder får maten levererad varm och till rätt tid samt att hjälpa till med sedvanliga arbetsuppgifter vid öppning, stängning, samt driften av Bakfickan under dagar/kvVi söker dig som är serviceminded, har förmågan att planera flera leveranser vid en utkörning, kan navigera på Ingarö/Värmdö med hjälp av GPS samt vara stresstålig. Som servitris kommer du att ha en central roll i vår restaurang, genom att ta hand om våra gäster och servera mat och dryck på ett professionellt och vänligt sätt
Vi söker dig som är serviceminded, har förmågan att planera flera leveranser vid en utkörning, kan navigera på Ingarö/Värmdö med hjälp av GPS samt vara stresstålig.
Krav:
Du har B-körkort
Du är serviceminded
Du har förmågan att planera flera leveranser vid en utkörning
Du har bra navigationsförmåga på Ingarö/Värmdö med hjälp av GPS
Du är stresstålig
Tidigare erfarenhet som servitris
Tidigare erfarenhet av restaurang
Meriterande:
Tidigare erfarenhet som budbilschaufför
Matintresserad
Tidigare varit ansvarig för personal / skift
Kvalifikationer:
· Erfarenhet av servering inom restaurangbranschen
· God kommunikationsförmåga och förmåga att ge utmärkt kundservice
· Flexibilitet och förmåga att arbeta effektivt under högt tempo
· Positiv inställning och förmåga att skapa en trevlig atmosfär för gästerna
· Alltid ge det lilla extra med våra gäster i fokus
· En sann teamspelare
· Kunna tala flytande svenska och engelska, andra språk är en fördel Visa mindre

Köksbiträde

Ansök    Maj 17    Myap AB    Köksbiträde
Vi söker efter köksbiträde som kan hantera a la carte och lunchrätter. Som köksbiträde hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och du kommer att ha möjlighet att arbeta med en variation av matlagningstekniker och råvaror. Vi ser fram emot sökande som har ett stort intresse för matlagning och ser en framtida karriär inom detta område som spännande och utmanande. Som köksbiträde hos oss kommer du att arbeta med att tillaga mat för tema-kvällar ... Visa mer
Vi söker efter köksbiträde som kan hantera a la carte och lunchrätter. Som köksbiträde hos oss kommer du att vara en viktig del av vårt team och du kommer att ha möjlighet att arbeta med en variation av matlagningstekniker och råvaror.
Vi ser fram emot sökande som har ett stort intresse för matlagning och ser en framtida karriär inom detta område som spännande och utmanande.
Som köksbiträde hos oss kommer du att arbeta med att tillaga mat för tema-kvällar (3 rätters med vinpaket), sittande gäster samt för take away-beställningar. Det är därför viktigt att du har förmågan att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och att du har en öppen inställning till att arbeta i en varierande miljö.
Vi är en restaurang belägen vid Näsuddsvägen precis bredvid Fladensbadet på Ingarö. Tjänsten är en periodvis anställning med eventuellt förlängning efter sommarsäsongen är slut 1/10.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Köksmästare sökes till nystartad restaurang i Gustavsberg Hamn

Ansök    Maj 13    Mums mat Stockholm AB    Köksmästare
Söker köksmästare som vill vara med från dag 1. Restaurangen ligger med bästa läget i Gustavsberg Hamn med fantastisk utsikt över vattnet & hamnområdet! Invändigt kommer det byggas och renoveras om, men för att få köket enligt era önskemål är det också ännu bättre om ni är med redan från dag 1 så köket kan anpassas till verkligheten under service med fullsatt uteservering & inomhus, det är då allt ska vara genomtänkt och byggt! Som köksmästare bestämme... Visa mer
Söker köksmästare som vill vara med från dag 1. Restaurangen ligger med bästa läget i Gustavsberg Hamn med fantastisk utsikt över vattnet & hamnområdet!


Invändigt kommer det byggas och renoveras om, men för att få köket enligt era önskemål är det också ännu bättre om ni är med redan från dag 1 så köket kan anpassas till verkligheten under service med fullsatt uteservering & inomhus, det är då allt ska vara genomtänkt och byggt!


Som köksmästare bestämmer du i köket och en expert på att kombinera mat och dryck, vi kommer även att ha en gästtapp på öl via vår leverantör. Så hade varit roligt och kombinera en månadens tips som är kombinerad mellan dryck & mat. Planera, inköp, schemalägga, budgetera etc, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat mellan kök & servering!
Lön sätts på kunskap & erfarenhet!


Sök redan nu då intervjuer sker löpande! Visa mindre

Kock a la carte varmkök

Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Gustavsberg Hamn med den bästa utsikten över hamnen! Vi kommer tillträda i mitten på sommaren och söker därför á la carte kockar med erfarenhet! Menyn tänker vi oss klassiska hamnrätter med schyssta råvaror! Inte så stor meny utan att vi istället satsar på kvalité före kvantitet och säsongsanpassat meny utefter råvaror! Vi söker dig som kan laga riktigt god mat med flera års erfarenhet! Du kan hantera stress men... Visa mer
Vi är en nystartad restaurang i hjärtat av Gustavsberg Hamn med den bästa utsikten över hamnen! Vi kommer tillträda i mitten på sommaren och söker därför á la carte kockar med erfarenhet!
Menyn tänker vi oss klassiska hamnrätter med schyssta råvaror! Inte så stor meny utan att vi istället satsar på kvalité före kvantitet och säsongsanpassat meny utefter råvaror!
Vi söker dig som kan laga riktigt god mat med flera års erfarenhet! Du kan hantera stress men samtidigt kunna kommunicera & jobba i team mellan kök & servering!
Kvalifikationer - Minst 5 års erfarenhet. (Om du tidigare haft en ledande roll, är det önskvärt) - Kunna arbeta mycket kväll & helger. - Älskar känsla för service och matlagning! - Talar flytande svenska eller engelska. Du ska kunna ta egna initiativ och vara självgående och samarbeta bra tillsammans med kökschef och övriga kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning, med tillträde enligt överenskommelse. Lön enligt överenskommelse. Hos oss är alla välkomna oavsett kön, bakgrund, etnicitet, och ålder. Vår vision är att vi ställer höga krav på kvalitet & att ni känner att vi satsar på er som våra medarbetare där alla ska trivas och utvecklas samt känna sig omhändertagna på bästa sätt.
Välkommen med din ansökan redan nu då intervjuer sker löpande! Visa mindre

Serveringspersonal

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära k... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära kollegor. Att du som söker har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är inte nödvändigt så länge du är snabblärd och främst villig att lära. Har du däremot ett par års erfarenhet är det meriterande.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera sig från dag till dag men främst gäller det bordsservering. Att du därför är en social person är otroligt viktigt för att kunna föra en bra och trevlig dialog med gästerna.
Arbetstiderna är främst under kvällar och helger
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! på Grinda Wärdshus

Ansök    Maj 5    Happyr AB    Restaurangbiträde
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och du... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla!


Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och duka upp skärgårdens bästa frukost. Det är mycket viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.

Det är även viktigt att du behärskar svenska & engelska språket väl. Andra språk är meriterande.


Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Maj 5    Nudem Pizzeria AB    Pizzabagare
Vi är i behov av ytterligare en pizzabagare till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider. Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav. Tjänsten är på heltid och tillsvidare. Sök redan idag. Visa mer
Vi är i behov av ytterligare en pizzabagare till vår restaurang. Du som söker tjänsten ska vara uthållig, fysiskt stark och kunna jobba skift och obekväma arbetstider.
Erfarenhet av liknande arbete pa? restaurang och pizzeria a?r meriterande dock ej ett krav.
Tjänsten är på heltid och tillsvidare.


Sök redan idag. Visa mindre

Arbetsledare - Café

Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare! Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk. Vi letar efter dig som är en naturligt ansvarstagande person som har vana inom café med hög service och e... Visa mer
Vi söker efter en ansvarstagande glädjespridare!

Robin Delselius Bageri har funnits i Grisslinge sedan 1 år tillbaka. Butiken är belägen intill stranden av Grisslinge havsbad och bjuder på en fantastisk vy utöver vattnet. Här erbjuder vi allt från frukost, lunch, fika och stenugnsbakat bröd, till sommaren slår vi även upp portarna för vår glasskiosk.

Vi letar efter dig som är en naturligt ansvarstagande person som har vana inom café med hög service och espressomaskin. Här jobbar vi både i team och självständigt. Denna tjänsten erbjuder dig;

- Traditionellt caféarbete
- Hantering av espressomaskin
- Kallkök, förberedning av smörgåsar och sallader
- Öppning och stängning av butiken
- Se till att den dagliga driften hela tiden uppnår bästa möjliga kvalitet och service.
- Vara behjälplig när det kommer till beställning av varor
- Upplärning av ny personal
- Återkoppla och ge feedback till kollegor

Du som söker denna tjänst ska ansvara för att arbetet flyter på när butikschef inte är på plats. Kontinuerligt informera och återkoppla till butikschef.

Tjänsten rör heltid, med start efter överenskommelse.
Lön enligt kollektivavtal. Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Apr 24    Strömmaintaget AB    Köksmästare
Har du ett öga för detaljer, är smaksäker och gillar att vara med och påverka din arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi söker nu en köksmästare till vår restaurang i Strömma, vi är ett familjärt och litet gäng där alla får vara med och påverka. Vi erbjuder full fart och fläkt mitt i strömma kanal med många stammisar samt gäster från hela världen! Vi lägger stor fokus på råvaror och stödjer våra lokala företagare, t.ex så arbetar vi med kött från malma g... Visa mer
Har du ett öga för detaljer, är smaksäker och gillar att vara med och påverka din arbetsplats?
Då är det dig vi söker!
Vi söker nu en köksmästare till vår restaurang i Strömma, vi är ett familjärt och litet gäng där alla får vara med och påverka. Vi erbjuder full fart och fläkt mitt i strömma kanal med många stammisar samt gäster från hela världen!
Vi lägger stor fokus på råvaror och stödjer våra lokala företagare, t.ex så arbetar vi med kött från malma gård bara ett stenkast ifrån restaurangen. Utöver det så serverar vi dryck från värmdö bryggeri och även chokladtryfflar och sylt från lokala företag!
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Restaurangbiträde Kimli Ramen & Bao (Stockholm City Foodall)

Ansök    Maj 2    BJL Food AB    Restaurangbiträde
Älskar du att träffa människor och arbete i ett högt tempo? Då är du rätt person för att vara ett av våra köksbiträden på Kimli Ramen & Bao. Kimli Ramen by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept som ligger i Stockholm City Foodhall. Här vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt meny... Visa mer
Älskar du att träffa människor och arbete i ett högt tempo?
Då är du rätt person för att vara ett av våra köksbiträden på Kimli Ramen & Bao.
Kimli Ramen by Bing är ett autentiskt kinesisk koncept som ligger i Stockholm City Foodhall. Här vi valt att fokusera på två favoriter vi älskar: ramen och bao. Dessa två rätter är kronjuveler i det kinesiska köket och kan varieras i oändlighet. Vi har valt att gå tillbaka till vår barndoms smakpalett och byggt menyn från det som serverades hemma hos familjen Bing i TianJin.
Välkommen till vår värld där vi lagar all mat från grunden på kinesiskt vis. Färska råvaror är en självklarhet men hemligheten i vår ramen är buljongen och i vår bao är det sammansättningen av smaker.
Vår dryck speglar så klart maten och vår signaturdrink Frozen Yuzu BAIJIU är ett måste för den som vill smaka på Kinas populäraste spritsort. Visa mindre

ChopChop Värmdö söker köksbiträde

Ansök    Apr 25    ChopChop AB    Köksbiträde
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare m... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

ChopChop Värmdö söker Kassa- och Serveringspersonal

Ansök    Apr 19    ChopChop AB    Restaurangbiträde
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över. Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö. Vilka är ChopChop? ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktnin... Visa mer
VI SERVERAR MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
ChopChop Värmdö söker nytt tillskott till teamet, vi söker dig som vill utvecklas personligen, kan erbjuda bra service och servera mat som vi är stolta över.
Glöm inte att märka din ansökan med rubriken Värmdö.
Vilka är ChopChop?
ChopChop har idag 37 restauranger, vi är i en expansiv fas! Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss.
ChopChop är Skandinaviens första drive thru restaurang med inriktning på det asiatiska köket. Vår första restaurang öppnades i Eskilstuna 2011, och sedan dess har vi öppnat många fler över hela Sverige. Vi erbjuder våra gäster ett bättre alternativ till dagens snabbmat längs vägarna, på ett snabbt och tillgängligt sätt.
Vårt mål är att slå sönder bilden av traditionell snabbmat och omdefiniera hela upplevelsen för våra kunder. Detta uppnår vi genom att använda oss av råvaror av bästa kvalité och erbjuda våra gäster en lugn och trivsam miljö för ett besök utan stress.
Genom oss kan du uppleva charmen branschen har att erbjuda. Vi erbjuder en arbetsplats med god sammanhållning och en tillfredställande arbetsplats där vi kan jobba hårt och utvecklas tillsammans. Givetvis ska vi ha kul under resans gång också, är du hårt arbetande och söker efter en utmaning? Tveka inte att söka till oss.
Beskrivning av arbetsuppgift.
Hos oss är gästerna vår högsta prioritet och kollegorna i ditt team. Att jobba med oss innebär det att du utför ditt arbete med 100 % engagemang med en entusiatisk inställning. Du kommer tillsammans med dina kollegor att arbeta med att servera gäster, arbeta i kassa, samt renhållning.
Respektive restaurang har särskilda, vardagliga rutiner och regler som skall följas, men samtliga strävar efter samma målsättningar - att visa respekt gentemot varandra, arbeta som ett lag och hjälpas åt med de uppgifter som finns på arbetsplatsen.
Vad söker vi och vad erbjuder vi?
ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch.
Gillar du teamwork, nya utmaningar och har viljan att prestera inom allt du gör? Då gillar vi dig! Vi kräver inte att du har någon tidigare erfarenhet, för den har vi.
Vi erbjuder en arbetsplats fullt av schyssta och hjälpsamma kollegor som jobbar åt gemensamt satta mål.

Lön
Lön enligt Kollektivavtalets(Riksavtalet Visit-HRF) tariffer (Lönegrupp 2)
Just nu söker vi 2 personer som vill jobba extra vid sidan av din huvudsakliga och jobba mer under sommaren, arbetet är förlagd på kvällstid och helger.
Skicka din ansökan till oss via [email protected] och det är viktigt att du märker rubriken med Värmdö .
När börjar tjänsterna? utbildningen börjar i mitten av maj och tjänsten kickar igång ordentligt därefter alternativt enligt överenskommelse.
Vi söker efter att tillsätta följande tjänster:
3st x Tjänster
Tack för visad intresse
#jobbjustnu Visa mindre

Café och butiksmedarbetare

Vill du ansvara och arbeta i vårt café och butik? Det gäller först och främst under sommar och höst - fredag, lördag och söndag. Men om man önskar så finns det andra arbetsuppgifter både under veckan och året. Vi söker dig som är ansvarsfull och duktig på att planera. Du kommer se till att allt finns på plats, ansvara för personalen, se till att cafét fungerar och att butiken ser fin ut. Vi serverar bla smörrebröd, hembakade godsaker och gott kaffe. Vi har... Visa mer
Vill du ansvara och arbeta i vårt café och butik?
Det gäller först och främst under sommar och höst - fredag, lördag och söndag. Men om man önskar så finns det andra arbetsuppgifter både under veckan och året.
Vi söker dig som är ansvarsfull och duktig på att planera. Du kommer se till att allt finns på plats, ansvara för personalen, se till att cafét fungerar och att butiken ser fin ut. Vi serverar bla smörrebröd, hembakade godsaker och gott kaffe. Vi har även fullständiga rättigheter.
Förutom att vara glad, trevlig och positiv så bör du ha ett stort intresse för mat och dryck och vana av lättare matlagning.
Du behöver kunna svenska.
Varmt välkommen med din ansökan
Musteriets café - Verandan. I vår lilla koncern ingår Värmdö Musteri, Värmdö Bryggeri och Värmdö Bränneri. Visa mindre

Kock

Vi på Robin Delselius söker nu en Kock till vårt flaggskepp vid Grisslinge havsbad på Värmdö. Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder, mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora trumman och även våga kliva in i matvärlden. Robin har köpt tillbaka sin mammas gamla bageri/konditori på Värmdö och vill utveckla konceptet genom att servera vällagad mat. Vi vill kunna leverera mat av högsta kvalité med ett n... Visa mer
Vi på Robin Delselius söker nu en Kock till vårt flaggskepp vid Grisslinge havsbad på Värmdö.

Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder,
mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora
trumman och även våga kliva in i matvärlden.

Robin har köpt tillbaka sin mammas gamla bageri/konditori på Värmdö och vill
utveckla konceptet genom att servera vällagad mat. Vi vill kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden. Här är tanken att skapa en hybrid mellan ett bageri och en restaurang genom att servera både varma och kalla rätter.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet där du som kollega får vara delaktig till att inspirera till fantastiska maträtter.

I tjänsten ingår förutom att laga god mat att komma med idéer på sallader, varma och kalla mackor samt varm mat.
Vara delaktig i produktionen av sallader, matlådor och dagens lunch.

Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag!

Tjänsten avser heltid, lön efter kollektivavtal. Varierande arbetstider. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Apr 19    Delselius Konditori AB    Specialkock
Nu söker vi på Delselius Konditori och Deli Verkstan en kock till vår verksamhet. Vi är i färd med att bygga ett nytt preppkök i våra lokaler i Gustavsbergs Centrum och det är där du mestadels kommer att husera. Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och och med lätthet kan följa recept. kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre! Möjlighet till att styra arbetstider men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helg... Visa mer
Nu söker vi på Delselius Konditori och Deli Verkstan en kock till vår verksamhet.
Vi är i färd med att bygga ett nytt preppkök i våra lokaler i Gustavsbergs Centrum och det är där du mestadels kommer att husera.
Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och och med lätthet kan följa recept. kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre!
Möjlighet till att styra arbetstider men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland.
Tveka inte att skicka en ansökan om du skulle vara intresserad! Visa mindre

Kafebiträde

Ansök    Apr 18    MK Bageri AB    Konditoribiträde
Vi är ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande. Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och är stresstålig. Det är viktigt för oss att du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer. Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös. I jobbet ingår att förbereda smörgåsar, sallader, lättare lunch, hantera kaffemaskin och göra alla olika typ... Visa mer
Vi är ett glatt gäng, där fokus ligger på att göra kundens besök till en positiv upplevelse genom både smak och bemötande.
Vi söker dig som är van att ha många bollar i luften och är stresstålig.
Det är viktigt för oss att du brinner för kundservice och att skapa goda kundrelationer.
Som person är du glad, social, ambitiös, noggrann och prestigelös.
I jobbet ingår att förbereda smörgåsar, sallader, lättare lunch, hantera kaffemaskin och göra alla olika typer av kaffe som cappuccino, kaffe latte etc.
Tiderna är varierande, både tidiga morgnar och stängningspass samt helger kan förekomma. Visa mindre

Serveringspersonal

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära k... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med servering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och fram för allt jobba bra ihop med andra nära kollegor. Att du som söker har tidigare erfarenhet inom restaurangbranschen är inte nödvändigt så länge du är snabblärd och främst villig att lära. Har du däremot ett par års erfarenhet är det meriterande.
Dina arbetsuppgifter kommer att variera sig från dag till dag men främst gäller det bordsservering. Att du därför är en social person är otroligt viktigt för att kunna föra en bra och trevlig dialog med gästerna.
Arbetstiderna är främst under kvällar och helger
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal lunch

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart. Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med lunchservering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och trivs med att jobba ihop med andra nära ... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det full fart.
Nu söker vi dig som vill bli en del av vårt team och jobba med lunchservering. Du som söker bör vara en stresstålig person som kan hantera flera uppgifter på en och samma gång och trivs med att jobba ihop med andra nära kollegor. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av servering.
Att du är en social person är otroligt viktigt för att kunna föra en bra och trevlig dialog med gästerna.
Arbetstiderna är dagtid måndag till fredag.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Serveringspersonal med blick för gäster och service på Grinda Wärdshus

Ansök    Apr 13    Happyr AB    Servitör/Servitris
Grinda Wärdshus rekryterar: Serveringspersonal med blick för gäster och service Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av a la carte servering. Det är mycket viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är my... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Serveringspersonal med blick för gäster och service


Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Vi söker dig som har minst 2 års erfarenhet av a la carte servering. Det är mycket viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.

Det är även viktigt att du behärskar svenska & engelska språket väl. Andra språk är meriterande.Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Köksbiträde

Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport! Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart. Just nu söker vi en köksbiträde gärna med erfarenhet som kan jobba kvällar och helger. Arbetsuppgifter är att ta hand om disken, enklare matlagning och förberedelse i köket. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma.... Visa mer
Bridge 77 Gustavsberg är en mötesplats för alla med fokus på bar, restaurang, bowling samt sport!
Restaurangen har ca 140 sittplatser plus 50 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart.
Just nu söker vi en köksbiträde gärna med erfarenhet som kan jobba kvällar och helger. Arbetsuppgifter är att ta hand om disken, enklare matlagning och förberedelse i köket. Andra arbetsuppgifter kan tillkomma. Visa mindre

Extra kock till Fågelbrohus - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba extra som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö i sommar?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bilVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperioden (maj - augusti) med varierande arbetstider, inklusive helger, med möjlighet till förlängning. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Heltids Kock till Fågelbrohus - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö i sommar?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperioden (maj - augusti) med varierande arbetstider, inklusive helger, med möjlighet till förlängning. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Heltids kock till Krusenberg Herrgård - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i en vacker naturskön miljö utanför Uppsala i sommar? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vi söker nu en kock på heltid under sommarperioden Maj-Augusti!
Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling

Om rollen

I rollen som kock är din uppgift att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Kökets uppgift är att leverera lunch och middag, där all mat serveras genom tallriksservering. Vi fokuserar på högkvalitativ mat med bra råvaror som lagas från grunden.

Förutom all fantastisk mat du får vara med och laga så kommer du också att ingå i ett nära team där ni tillsammans samarbetar för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi söker dig som:

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösnings orienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.
• Ett värderings styrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer

Ansökan

Tjänsten är en säsongsanställning under sommarperioden maj - augusti på heltid med varierande arbetstider, inklusive helger. Möjlighet till förlängning med annan anställningsform finns. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Eva Vilhelmsson – [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Pizzabagare

Ansök    Apr 11    Strömmaintaget AB    Pizzabagare
Nu söker vi dig med erfarenhet av att baka pizzor! Vi är ett tight team i en familjär restaurang i strömma (ca 30min från slussen med buss). Vi serverar både pizza och a'la carte. Då vi har högt tryck, speciellt under sommaren så är det viktigt att du har flerårig erfarenhet inom yrket. Bussförbindelser finns, körkort är meriterande! Svenska eller serbiska är ett krav. Känner du någon som du vet skulle passa hos oss? Tipsa gärna! Ansökningar mailas med CV... Visa mer
Nu söker vi dig med erfarenhet av att baka pizzor!
Vi är ett tight team i en familjär restaurang i strömma (ca 30min från slussen med buss). Vi serverar både pizza och a'la carte.
Då vi har högt tryck, speciellt under sommaren så är det viktigt att du har flerårig erfarenhet inom yrket. Bussförbindelser finns, körkort är meriterande!
Svenska eller serbiska är ett krav.
Känner du någon som du vet skulle passa hos oss? Tipsa gärna!
Ansökningar mailas med CV och lite kort om dig till: [email protected]
Soliga hälsningar från oss på bistro Lillströmma! Visa mindre

PubQuiz Master sökes för sommaren 2023

Ansök    Apr 6    Myap AB    Restaurangbiträde
Vi söker nu en erfaren och entusiastisk PubQuiz Master som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som PubQuiz Master kommer du att vara ansvarig för att leda våra quizar under Juni, Juli, Augusti. Kvalifikationer: Erfarenhet av att leda pubquizar och kunskap om olika ämnen såsom musik, film, sport, allmänbildning m.m. God kommunikationsförmåga och förmåga att engagera och underhålla en publik Flexibilitet och förmåga att arbeta effektivt under hög... Visa mer
Vi söker nu en erfaren och entusiastisk PubQuiz Master som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som PubQuiz Master kommer du att vara ansvarig för att leda våra quizar under Juni, Juli, Augusti.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av att leda pubquizar och kunskap om olika ämnen såsom musik, film, sport, allmänbildning m.m.
God kommunikationsförmåga och förmåga att engagera och underhålla en publik
Flexibilitet och förmåga att arbeta effektivt under högt tempo
Positiv inställning och förmåga att skapa en trevlig atmosfär för gästerna
Erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen är en fördel

Anställningsform: Timanställning på bestämda dagar varje vecka under Juni, Juli, Augusti 2023.
Om du är en kreativ, social och pålitlig person som älskar att underhålla och engagera en publik, och samtidigt vill arbeta i en trevlig miljö på en sommarkrog på Ingarö, så är detta jobbet för dig!
Ansökan: Skicka din ansökan och CV till oss via e-post på [email protected]. Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

ChopChop Värmdö söker köksbiträde

Ansök    Apr 11    ChopChop AB    Köksbiträde
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang. Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare m... Visa mer
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska DriveThru restaurang.
Vårt mål är att ha nöjda kunder där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi ska vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna.
Vi söker dig som vill jobba som köksbiträde med en omfattning 100% dvs heltid. Arbetet är förlagd både på dagtid, kvällstids och helger.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå att bereda och tillaga enklare maträtter, beredning av kött och grönsaker. Att diska och renhållning av köket ingår i arbetsuppgifterna.
Vi ser dig som söker har:
En god samarbetsförmåga, vi på ChopChop sätter stor vikt på laganda och teamwork. Rätt inställning, vi ser denna egenskap som det absolut viktigaste, med det rätta engagemanget och viljan att ta för sig i arbetet kan man komma långt på en arbetsplats oavsett vad man kan och inte kan. Visa mindre

Bartenders

Ansök    Apr 6    Myap AB    Bartender
Vi söker nu två kreativa och erfarna bartenders som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som bartender kommer du att vara ansvarig för att skapa en rad olika drinkar och cocktails samt att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse. Tjänsterna är schemalagda deltidstjänster. Kvalifikationer: Erfarenhet av bartenderyrket God kunskap om drinkar och cocktails God kommunikationsförmåga och förmåga att ge utmärkt kundservice Flexibilitet och förmåga at... Visa mer
Vi söker nu två kreativa och erfarna bartenders som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som bartender kommer du att vara ansvarig för att skapa en rad olika drinkar och cocktails samt att ge våra gäster en oförglömlig upplevelse. Tjänsterna är schemalagda deltidstjänster.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av bartenderyrket
God kunskap om drinkar och cocktails
God kommunikationsförmåga och förmåga att ge utmärkt kundservice
Flexibilitet och förmåga att arbeta effektivt under högt tempo
Positiv inställning och förmåga att skapa en trevlig atmosfär för gästerna
Kunna tala flytande svenska och engelska, andra språk är en fördel

Anställningsform: Schemalagda deltidstjänster för sommaren 2023.
Om du är en kreativ person som älskar att skapa fantastiska drinkar och cocktails och samtidigt vill arbeta i en trevlig miljö så är detta jobbet för dig! Visa mindre

Asiatisk kock som även behärskar det indiska köket

Ansök    Apr 6    Myap AB    Kock, à la carte
Vi söker en erfaren Asiatisk kock som även behärskar det indiska köket för en heltidstjänst. Som kock hos oss kommer du att ansvara för att tillaga och presentera de mest klassiska asiatiska rätterna såväl som de mest populära indiska rätterna. Vi är ett populärt matställe på Ingarö och vill nu utöka vår meny med indiska rätter på grund av efterfrågan från våra kunder. Vi söker en person som är kreativ, entusiastisk och har en passion för matlagning. Du ko... Visa mer
Vi söker en erfaren Asiatisk kock som även behärskar det indiska köket för en heltidstjänst. Som kock hos oss kommer du att ansvara för att tillaga och presentera de mest klassiska asiatiska rätterna såväl som de mest populära indiska rätterna. Vi är ett populärt matställe på Ingarö och vill nu utöka vår meny med indiska rätter på grund av efterfrågan från våra kunder.
Vi söker en person som är kreativ, entusiastisk och har en passion för matlagning. Du kommer att ansvara för att förbereda och tillaga maten, ansvara för köket och hålla matkvaliteten hög. Det är viktigt att du har kunskaper om det asiatiska och indiska köket, och att du kan använda dina kunskaper för att skapa nya spännande rätter.
Vi söker en person som behärskar klassiska asiatiska rätter som ramen, vårrullar, klassiska kinesiska rätter samt klassiska indiska rätter som tandoori, vindaloo, butter chicken och samosas. Vi söker även någon som kan anpassa dessa rätter till att passa våra kunders smakpreferenser.
Som Asiatisk kock på Bakfickan Ingarö erbjuds du en spännande och utmanande roll med möjlighet att arbeta med en dynamisk och erfaren personal. Du kommer också att ha möjlighet att arbeta med högkvalitativa råvaror och hjälpa till att utveckla vår meny.
Så, om du är en kock som älskar matlagning och har erfarenhet av att tillaga både asiatiska och indiska rätter, tveka inte att söka till oss. Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servitriser sökes för sommaren 2023

Ansök    Apr 6    Myap AB    Servitör/Servitris
Vi söker nu två duktiga servitris/servitör som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som servitris kommer du att ha en central roll i vår restaurang, genom att ta hand om våra gäster och servera mat och dryck på ett professionellt och vänligt sätt. Tjänsterna är säsongstjänster med start i juni och slut i Oktober 2023. Kvalifikationer: Erfarenhet av servering inom restaurangbranschen Meriterande om du har kunskaper som Bartender God kommunikation... Visa mer
Vi söker nu två duktiga servitris/servitör som vill bli en del av vårt team för sommaren 2023. Som servitris kommer du att ha en central roll i vår restaurang, genom att ta hand om våra gäster och servera mat och dryck på ett professionellt och vänligt sätt. Tjänsterna är säsongstjänster med start i juni och slut i Oktober 2023.
Kvalifikationer:
Erfarenhet av servering inom restaurangbranschen
Meriterande om du har kunskaper som Bartender
God kommunikationsförmåga och förmåga att ge utmärkt kundservice
Flexibilitet och förmåga att arbeta effektivt under högt tempo
Positiv inställning och förmåga att skapa en trevlig atmosfär för gästerna
Kunna tala flytande svenska och engelska, andra språk är en fördel

Anställningsform: Säsongstjänster med start i juni och slut 1 Oktober 2023.
Om du är en pålitlig person som älskar att ge utmärkt kundservice och samtidigt vill arbeta i en trevlig miljö så är detta jobbet för dig! Visa mindre

Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! på Grinda Wärdshus

Ansök    Apr 4    Happyr AB    Restaurangbiträde
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla! Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och du... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Frukostvärdinnor/ värdar med god servicekänsla!


Är du sugen på att träffa nya människor, jobba i ett högt tempo? Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig!

Vi söker dig som är intresserad av att jobba och utvecklas inom restaurang. Du gillar att tidiga morgnar, tycker om att pyssla om våra gäster och duka upp skärgårdens bästa frukost. Det är mycket viktigt att du har en positiv grundattityd, gillar när det är mycket att göra och att arbeta i team. Självklart så ser du att din viktigaste uppgift är att se till att våra gäster är nöjda och glada.

Det är även viktigt att du behärskar svenska & engelska språket väl. Andra språk är meriterande.


Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Kassa och serveringspersonal- Extra

Ansök    Apr 4    RYU AB    Restaurangbiträde
Kikka.se gör sushi och japanska varmrätter. Vi värnar om service och kvalitet. Vi söker glad och trevlig personal till vår restaurang på Värmdö. Du ska vara arbetsvillig, glad, trevlig, stresstålig och framför allt ha ett leende på läpparna. Kundens bästa skall sättas i fokus och vi värnar om service, det skall du också göra med glädje! Ta emot beställningar, servera, kassa, städning, plock och disk är de arbetsuppgifter som skall göras varje arbetspass. T... Visa mer
Kikka.se gör sushi och japanska varmrätter.
Vi värnar om service och kvalitet. Vi söker glad och trevlig personal till vår restaurang på Värmdö.
Du ska vara arbetsvillig, glad, trevlig, stresstålig och framför allt ha ett leende på läpparna.
Kundens bästa skall sättas i fokus och vi värnar om service, det skall du också göra med glädje!
Ta emot beställningar, servera, kassa, städning, plock och disk är de arbetsuppgifter som skall göras varje arbetspass.
Tidigare erfarenheter är en merit men inget krav.
Vi tar endast emot ansökningar via mail.
Märk mailet med: Extra Värmdö


Välkommen att skicka din ansökan om du tror att detta är något som skulle passa dig! Visa mindre

Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge på Grinda Wärdshus

Ansök    Apr 3    Happyr AB    Restaurangbiträde
Grinda Wärdshus rekryterar: Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge Grinda utvecklas konstant och till sommaren 2023 kommer det att öppnas en helt ny krog med koppling till enklare boende i form av pensionat. Detta är en nyhet på Grinda så söker vi dig som har höga ambitioner för din arbetsplats och som har en bra känsla för värdskap och goda sociala kompetenser. Utwärdshusets krog är ett enklare mat koncept som liknar ett trädgårdscafé med ... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Värdskap till Grindas nya Utwärdshus - Sea lodge


Grinda utvecklas konstant och till sommaren 2023 kommer det att öppnas en helt ny krog med koppling till enklare boende i form av pensionat.

Detta är en nyhet på Grinda så söker vi dig som har höga ambitioner för din arbetsplats och som har en bra känsla för värdskap och goda sociala kompetenser.

Utwärdshusets krog är ett enklare mat koncept som liknar ett trädgårdscafé med utomhus grill. Serveringen kommer främst ske i form av självservering, därför söker vi någon som kan stå i kassan och ansvara för försäljning men som också är driven i sitt värdskap och att man aktivt tar hand om sina gäster och kollegor såväl som sin arbetsplats.

Övriga arbetsuppgifter förutom försäljning och värdskap innefattar uppgifter som;

syning och viss del av städning av boendet, uthyrning av kajaker och ett kontinuerligt piffande så att Utwärdshuset känns inbjudande och gästvänligt för att skapa en god och inbjudande atmosfär.

Du förstår vad god service är och vill du ha en rolig, spännande sommar med varierande arbetsuppgifter i en underbar skärgårdsmiljö? Då är Grinda rätt plats för dig! Detta är din chans att vara med att skapa något helt nytt där dina personliga och sociala kompetenser kommer bidra till Grindas framtid!Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Kock sökes!

Ansök    Mar 29    Delselius Konditori AB    Specialkock
Nu söker vi på Delselius Konditori och Deli Verkstan en kock till vår verksamhet. Vi är i färd med att bygga ett nytt preppkök i våra lokaler i Gustavsbergs Centrum och det är där du mestadels kommer att husera. Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och och med lätthet kan följa recept. kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre! Möjlighet till att styra arbetstider men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helg... Visa mer
Nu söker vi på Delselius Konditori och Deli Verkstan en kock till vår verksamhet.
Vi är i färd med att bygga ett nytt preppkök i våra lokaler i Gustavsbergs Centrum och det är där du mestadels kommer att husera.
Vi söker dig som är genuint intresserad av mat och och med lätthet kan följa recept. kockutbildning är inget krav. Personligheten väger tyngre!
Möjlighet till att styra arbetstider men vi vill att du ska ha möjlighet att kunna hoppa in även på helger ibland.
Tveka inte att skicka en ansökan om du skulle vara intresserad! Visa mindre

Säljare till Delselius Konditori

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av Kallskänk, försäljning, disk plock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att du är barista utbildad är en merit men inget krav. Vi vill gärna att du har erfarenhet av kallskänk eller ett väldigt stort intresse som ersätter erfarenheten. • Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster. • Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljn... Visa mer
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete. Arbetet består av Kallskänk, försäljning, disk plock samt andra vanligt förekommande arbetsuppgifter i café. Att du är barista utbildad är en merit men inget krav. Vi vill gärna att du har erfarenhet av kallskänk eller ett väldigt stort intresse som ersätter erfarenheten.
• Du är en glad och positiv person som smittar av sig till kollegor och gäster.
• Du är tävlingsinriktad och drivs av försäljning.
• Du är ansvarsfull och initiativrik och säkerställer att caféet är i toppskick
• Du är en effektiv person som trivs bäst i ett högt tempo
• Du känner stolthet för det varumärke du arbetar för och ser din utveckling och framtid inom servicebranschen
• Du har kul på jobbet samtidigt som du skapar lönsamhet
Du behöver ha möjlighet att arbeta, morgon, em, kväll och varannan helg.


Vad erbjuder vi dig?
Delselius Konditori har blivit något av en samlingsplats för fikasugna, lunchätare och älskare av läckra bakverk.
Vi driver tre enheter i Gustavsberg, Delselius Konditori, Cafe Tornhuset och Deli Verkstan.
Vi är ett framgångsrikt företag som har stora utvecklingsmöjligheter. Här får du möjlighet att bidra till att ett redan starkt varumärke blir ännu starkare. Vi satsar på våra medarbetare och det finns stora möjligheter att växa med oss. Delselius Konditori är ett företag som kännetecknas av en stark kultur. Vi är stolta över det vi gör och vi har kul på jobbet samtidigt som vi skapar lönsamhet.
Vi har kollektivavtal med LIVS, lön enligt avtal. Arbetet innebär oregelbundna arbetstider dagtid, kväll och helg.
Varmt Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Vi söker förstärkning i tillverkningen i vår glassfabrik på Ingarö!

Österhagen glass är en liten glasstillverkare som varit verksam i 30 år. Vi gör ekologisk hantverksglass från grunden på riktiga råvaror och finns att köpa hos kvalitetsbutiker runt om i landet. Vi söker dig som brinner för mat och matlagning. Du har erfarenhet av livsmedelstillverkning sedan tidigare. Du har gärna en utbildning som kock, kallskänka eller annan dokumenterad erfarenhet av livsmedelstillverkning. Vi söker någon som kan arbeta självständig... Visa mer
Österhagen glass är en liten glasstillverkare som varit verksam i 30 år. Vi gör ekologisk hantverksglass från grunden på riktiga råvaror och finns att köpa hos kvalitetsbutiker runt om i landet.
Vi söker dig som brinner för mat och matlagning. Du har erfarenhet av livsmedelstillverkning sedan tidigare. Du har gärna en utbildning som kock, kallskänka eller annan dokumenterad erfarenhet av livsmedelstillverkning. Vi söker någon som kan arbeta självständigt, är noggrann och kvalitetsmedveten.
Österhagen glass tillverkar allt från grunden så arbetet hos oss omfattar att du deltar i hela produktionsförloppet. Från beställning /mottagning av råvaror, beredning av råvaror, tillverkning och packning. Vår nya glassfabrik ligger på Ingarö. Bussförbindelser går regelbundet mellan fabriken och tex Slussen som tar ca 45 minuter.


Låter jobbet intressant? Skicka då gärna ett mail till [email protected] och berätta lite om dig själv. Visa mindre

Cafebiträde

Ansök    Mar 28    Syrrornas gröna AB    Konditoribiträde
Vi söker dig över 18 år med härlig energi som vill engagera sig i vår café verksamhet ute i Stavsnäs, långt ut på Värmdö. Här ute i skärgården har vi både stammisar och en hel del sommargäster, våra härliga bakverk och goda maträtter lagar vi själva från grunden. Som cafebiträde hos oss händer det mycket under sommaren, arbetsuppgifterna är varierade med allt från att hjälpa kunder i kassan, fylla på varor, göra kaffe och hålla det rent & fräscht. Men äve... Visa mer
Vi söker dig över 18 år med härlig energi som vill engagera sig i vår café verksamhet ute i Stavsnäs, långt ut på Värmdö. Här ute i skärgården har vi både stammisar och en hel del sommargäster, våra härliga bakverk och goda maträtter lagar vi själva från grunden.
Som cafebiträde hos oss händer det mycket under sommaren, arbetsuppgifterna är varierade med allt från att hjälpa kunder i kassan, fylla på varor, göra kaffe och hålla det rent & fräscht. Men även att gå ut med mat, grilla smörgåsar och gå in med disk.
Arbetet innefattar helger och röda dagar, värt att notera är att under högsäsongen dvs april-sept är det extremt mycket att göra vilket innebär att semester under denna period blir lite begränsat .Ett plus är om du bor på Värmdö alternativt har bil då Stavsnäs ligger ca 25min från Gustavsberg.
Öppettider 7-20 under sommaren Visa mindre

Cafébiträde till Strömma krog och kanalbar säsong 2023

Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu cafébiträde till vårt café och lanthandels butik för sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från café men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt k... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu cafébiträde till vårt café och lanthandels butik för sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från café men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.

Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?

Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected]
Döp gärna mailet med den tjänst du söker (tex, Cafebiträde) Visa mindre

Kallskänka, konditor

Ansök    Mar 28    Syrrornas gröna AB    Kallskänka
Kallskänka gärna med ett bakintresse sökes till vårt mysiga bageri och café i Stavsnäs som ligger rätt långt ut på Värmdö. Vi serverar dagens lunch mån-fre samt sallader, soppor och smörgåsar. På helgerna är det lite enklare mat samt sallader, smörgåsar mm. Om du gillar att baka så innefattar tjänsten även lite bageri sysslor såsom att baka på morgonen osv. Vi vill att du har erfarenhet av kallskänksarbete och verkligen tycker om att laga mat, göra sallad... Visa mer
Kallskänka gärna med ett bakintresse sökes till vårt mysiga bageri och café i Stavsnäs som ligger rätt långt ut på Värmdö. Vi serverar dagens lunch mån-fre samt sallader, soppor och smörgåsar. På helgerna är det lite enklare mat samt sallader, smörgåsar mm. Om du gillar att baka så innefattar tjänsten även lite bageri sysslor såsom att baka på morgonen osv.
Vi vill att du har erfarenhet av kallskänksarbete och verkligen tycker om att laga mat, göra sallader. Vi lagar i princip allt från grunden oftast enkel husmanskost lagat med massor av kärlek och omsorg.


Arbetet innefattar helger och röda dagar, värt att notera är att under högsäsongen dvs april-sept är det extremt mycket att göra vilket innebär att semester under denna period blir lite begränsat .Ett plus är om du bor på Värmdö alternativt har bil då Stavsnäs ligger ca 25min från Gustavsberg. Visa mindre

Servitör/Servitris till Strömma krog och kanalbar säsong 2023

Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar, servitörer/servitriser och hovmästaretill sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfok... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar, servitörer/servitriser och hovmästaretill sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.

Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?

Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected]
Döp gärna mailet med den tjänst du söker (tex, KOCK) Visa mindre

Hovmästare till Strömma krog och kanalbar säsong 2023

Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu hovmästare till sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bolla... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu hovmästare till sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning!

Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.

Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?

Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected] Visa mindre

Kock

Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla! Restaurangen har ca 120 sittplatser plus 40 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart. Vi söker nu dig som vill jobba som kock hos oss på kvällar och helger. Som kock hos oss på Bridge 77 värdesätter vi dina grundkunskaper och ditt tidigare arbetsliv, men en fördel är också om du själv är en kreativ person ... Visa mer
Bridge 77 är en restaurang med fokus på bar, god mat, bowling samt sport! Vi har något för alla!
Restaurangen har ca 120 sittplatser plus 40 barplatser. Under sommarhalvåret har vi lågsäsong men under höst, vinter och vår är det mer fart.
Vi söker nu dig som vill jobba som kock hos oss på kvällar och helger.
Som kock hos oss på Bridge 77 värdesätter vi dina grundkunskaper och ditt tidigare arbetsliv, men en fördel är också om du själv är en kreativ person och kan dela med dig av dina egna idéer till vår meny som vi ständigt vill se en förbättring på!
Vi ser också att du är en god lagspelare och alltid lyssnar på dina kollegor med ett glatt humör.
Att jobba hos oss som kock innefattar både lugna och hektiska perioder, så att du som person är självgående och stresstålig är ett krav.
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bartenders

Ansök    Mar 24    Idöborg AB    Bartender
Vill du jobba i SKÄRGÅRDEN I SOMMAR? Idöborg söker nu alla möjliga positioner till restaurang Strandbaren: Hovmästare, bartenders, kockar, servis & runners Vi ser gärna att du har erfarenhet men arbetsvilja, snabbhet och personlighet är minst lika viktigt! Vi erbjuder personalboende i anslutning till arbetade pass. Skicka in din ansökan till [email protected] Utöver CV och Personligt brev så vill vi att ni svarar på följande frågor! Vilken position söker du?... Visa mer
Vill du jobba i SKÄRGÅRDEN I SOMMAR?
Idöborg söker nu alla möjliga positioner till restaurang Strandbaren:
Hovmästare, bartenders, kockar, servis & runners
Vi ser gärna att du har erfarenhet men arbetsvilja, snabbhet och personlighet är minst lika viktigt!
Vi erbjuder personalboende i anslutning till arbetade pass.
Skicka in din ansökan till [email protected]
Utöver CV och Personligt brev så vill vi att ni svarar på följande frågor!
Vilken position söker du?
Vad är bra service för dig?
Vilken är din favoritrestaurang och varför?
Hur vill du jobba i sommar?
www.idoborg.se Visa mindre

Strandbaren på Idöborg söker sommarpersonal

Ansök    Mar 24    Idöborg AB    Servitör/Servitris
Vill du jobba i SKÄRGÅRDEN I SOMMAR? Idöborg söker nu alla möjliga positioner till restaurang Strandbaren: Hovmästare, bartenders, kockar, servis & runners Vi ser gärna att du har erfarenhet men arbetsvilja, snabbhet och personlighet är minst lika viktigt! Vi erbjuder personalboende i anslutning till arbetade pass. Skicka in din ansökan till [email protected] Utöver CV och Personligt brev så vill vi att ni svarar på följande frågor! Vilken position söker du?... Visa mer
Vill du jobba i SKÄRGÅRDEN I SOMMAR?
Idöborg söker nu alla möjliga positioner till restaurang Strandbaren:
Hovmästare, bartenders, kockar, servis & runners
Vi ser gärna att du har erfarenhet men arbetsvilja, snabbhet och personlighet är minst lika viktigt!
Vi erbjuder personalboende i anslutning till arbetade pass.
Skicka in din ansökan till [email protected]
Utöver CV och Personligt brev så vill vi att ni svarar på följande frågor!
Vilken position söker du?
Vad är bra service för dig?
Vilken är din favoritrestaurang och varför?
Hur vill du jobba i sommar?
www.idoborg.se


Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Kockar till Strömma krog och kanalbar säsong 2023

Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luf... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen som sträcker sig april-september med löpande tillträde och chans till förlängning!
Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.
Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?
Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected]
Döp gärna mailet med den tjänst du söker (tex, KOCK) Visa mindre

Vi söker Hovmästare

Ansök    Mar 24    Idöborg AB    Hovmästare
i söker nu tre personer som vill vara med och leda & utveckla Strandbaren Idöborg i Stockholms skärgård. Vi ser gärna att du är en prestigelös ledare som gillar att ligga steget före. Dina kunskaper och din utstrålning inspirerar andra att prestera på högsta nivå. Service och försäljning ligger dig varmt om hjärtat & du gillar utmaningen att leverera bra siffror och nöjda gäster. Vi ser gärna att du har stor erfarenhet, men arbetsvilja, snabbhet och perso... Visa mer
i söker nu tre personer som vill vara med och leda & utveckla Strandbaren Idöborg i Stockholms skärgård.
Vi ser gärna att du är en prestigelös ledare som gillar att ligga steget före. Dina kunskaper och din utstrålning inspirerar andra att prestera på högsta nivå. Service och försäljning ligger dig varmt om hjärtat & du gillar utmaningen att leverera bra siffror och nöjda gäster.
Vi ser gärna att du har stor erfarenhet, men arbetsvilja, snabbhet och personlighet är minst lika viktigt!
De tjänster vi erbjuder är:
Hovmästare med bar & dryckesansvar
Hovmästare med bokning & matsalsansvar
Hovmästare med festvåning & eventansvar
Ni kommer att jobba med ledningsgruppen för restaurangen och arbeta tillsammans med köksmästare och huvudansvariga.
Anställningsform är säsongsanställning på heltid, juni-augusti men det kan även bli en del jobb under helger innan och efter säsongen.
Vi erbjuder personalboende.
Kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt då vi tillsätter tjänsterna löpande.
Skicka in din ansökan till [email protected]
Utöver CV och Personligt brev så vill vi att du svarar på följande frågor:
Vilken position söker du?
Vad är bra service för dig?
Vilken är din favoritrestaurang och varför?
Vad gör dig till en bra ledare och hur jobbar du? Visa mindre