Lediga jobb Solcella Värmdö AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Solcella Värmdö AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Säljare solceller

Solcella Värmdö AB startade april 2023, det var då och är nu ett enmansföretag. Jag har med mig erfarenhet från tidigare säljjobb inom solcellsbranchen innan steget togs att starta Solcella. En god struktur har byggts upp med referensobjekt, hanterverkare, grossister och program för att kunna installera solcellsanläggningar hos privat och företagskunder. Solcella Värmdö har sedan starten omsatt över en miljon kronor. För att kunna expandera sökes nu en säl... Visa mer
Solcella Värmdö AB startade april 2023, det var då och är nu ett enmansföretag. Jag har med mig erfarenhet från tidigare säljjobb inom solcellsbranchen innan steget togs att starta Solcella.
En god struktur har byggts upp med referensobjekt, hanterverkare, grossister och program för att kunna installera solcellsanläggningar hos privat och företagskunder.
Solcella Värmdö har sedan starten omsatt över en miljon kronor. För att kunna expandera sökes nu en säljare som kan hitta nya kunder. Solcella söker dig som har erfarenhet av försäljning och vill ta nästa kliv emot någonting större.
Lönen är endast provisionsbaserad och vid ett lyckat samarbete finns på sikt möjligheten att få bli delägare i företaget. Arbetstiden går att diskutera efter dina förutsättningar.
I dagsläget arbetar vi i Stockholm/Uppsala med omnejd.
Vill du ta nästa steg i karriären för en het och spännande bransch är du välkommen att kontakta mig.
Stefan Landberg Visa mindre