Lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Värmdö

Se lediga jobb som Informatör/Kommunikatör i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

UX-kommunikatör

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vill du vara med och utveckla Värmdö till en ännu bättre kommun att bo i? Vi söker nu en kommunikatör till kommunledningskont... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vill du vara med och utveckla Värmdö till en ännu bättre kommun att bo i?

Vi söker nu en kommunikatör till kommunledningskontoret i Värmdö kommun.

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och möjlighet att löneväxla till pensionssparande. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

JÄNSTEN

Till detta uppdrag söker vi en duktig och erfaren kommunikatör som gillar att arbeta självständigt så väl som i grupp. Kommunikationen kommer vara riktad både internt och externt. Vi söker en kommunikatör med en bred spets, men med fokus på UX och en riktig ”doer”!

Arbetet kan bestå av:

- Arbeta med digitalisering och användarvänlighet på webb genom UX-writing och UX-design

- Skriva artiklar till Värmdös hemsida

- Skriva texter till intranätet som ska nå ut till kommunens anställda

- Projektleda specifika projekt med hjälp av övriga teamet samt delta i teamavstämningar och planera arbetet i aktuella projekten

- Stötta webbredaktörerna


Dina kvalifikationer:

- Högskoleutbildning inom media och kommunikation eller likvärdig utbildning och arbetslivserfarenhet från liknande arbete

- Erfarenhet av digital kommunikation och sociala medier

- Goda kunskaper i redigeringsverktyg för grafisk form och för media samt webbpubliceringsverktyg

- Goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

- En duktig skribent som trivs bra med att självständigt driva projekt


Ansvarsområden

UX writing och design
Arbeta med kommunens utvecklingsarbete kring digitalisering
Träffsäker skribent som kan målgruppsanpassa komplexa texter
Ta stort ansvar kring vår filmstudio och stötta förvaltningen med filminspelning
Stötta förvaltningen i mediala frågor
Delta i projekt i olika former


KVALIFIKATIONER

Vi söker dig med:

relevant akademisk examen med inriktning mot kommunikation eller motsvarande med fokus på UX
tidigare erfarenhet av att målgruppsanpassa texter och skapa rörligt material enligt UX
flerårig arbetslivserfarenhet inom kommunikation eller journalistik
god förmåga att se helhetslösningar och vara flexibel
vana och skicklighet i att kommunicera och verka i närhet till politik och kommunledning

Avgörande för att vara framgångsrik i rollen är att du är initiativtagande, nätverkande och kommunikativ med stor förmåga att bygga kontaktnät och goda relationer. Du är sannolikt en positiv och utåtriktad person, som är socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang där du skapar kontakter och underhåller relationer. För att lyckas i rollen arbetar du målinriktat och fokuserar på resultat. Du behöver vara flexibel och inte se det som ett problem att förändra din inriktning när målen ändrar sig.

Välkommen med din ansökan dock senast 2023-06-22

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten. Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Har du frågor kontakta Kommunikationschef Pia Kjellerup Borg på mailto:[email protected] 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Webbredaktör till Värmdö kommun

Ansök    Sep 15    Manpower AB    Informatör/Kommunikatör
Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun och överträffa målgruppernas förväntningar - varje dag? Värmdö kommun behöver en engagerad webbredaktör som vill vara med och driva förändring. Är det du? Sök idag! Uppdraget är tänkt att starta omgående och kommer löpa på fram till årsskiftet. Under perioden blir du anställd hos oss på Manpower. Arbetet kan till stora delar utföras på distans. Om dig Vi söker en skicklig webbredaktör med erfarenhet ... Visa mer
Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun och överträffa målgruppernas förväntningar - varje dag? Värmdö kommun behöver en engagerad webbredaktör som vill vara med och driva förändring. Är det du? Sök idag!

Uppdraget är tänkt att starta omgående och kommer löpa på fram till årsskiftet. Under perioden blir du anställd hos oss på Manpower. Arbetet kan till stora delar utföras på distans.

Om dig

Vi söker en skicklig webbredaktör med erfarenhet av redaktionellt arbete. Har du arbetat med digital utveckling? Är du duktig på att skapa relevant och målgruppsanpassat webbinnehåll? Då är du den person vi söker!

Vad du ska göra

Vägen till rätt information ska alltid vara intuitiv och lätt för invånare, näringsliv och kollegor att hitta. Du blir en viktig del i att arbeta för att Värmdö kommuns förändringsresa där man jobbar för att ett Smartare Värmdö kan utvecklas och realiseras.

Din huvudsakliga uppgift som webbredaktör är att skapa, publicera och optimera innehåll på Värmdö kommuns externa och interna webbplatser. Begrepp som CMS, SEO, CSS, HTML och klarspråk är självfallet hemmaplan för dig sedan länge, precis som du vet vikten av bra varumärkestrogen design. Du är väl bekant med de allra flesta plattformar och publiceringsverktyg. Värmdö kommun arbetar med Sitevision.

* Du kommer bland annat att;
* Sökordsoptimera sidor och texter
* Göra PDF:er till webbsidor eller webbformulär
* Aktivt bidra till smart funktionalitet
* Säkerställa att våra plattformar har målgruppsanpassat, relevant, aktuellt och SEO-optimerat samt tillgänglighetsanpassat innehåll
* Bygga och utveckla webbstrukturer enligt FUNKA BODA
* Göra analyser och förbättringsförslag om hur besökare rör och beter sig på sajternaVad kan vi erbjuda dig?

Rent formellt bygger en anställning hos oss på samma lagar och regler som på den övriga arbetsmarknaden. Vi har kollektivavtal, med allt vad det innebär vad gäller försäkringar, tjänstepension och fackliga relationer. Det som skiljer sig är att du blir anställd hos oss, men arbetar på olika uppdrag hos våra kunder. Du får chansen att arbeta i olika branscher, med olika arbetsuppgifter och med olika människor. Som konsult erbjuds du även friskvårdsbidrag samt utöver det får alla Manpowers anställda fri tillgång till över 4500 interaktiva utbildningar via vår e-learningportal PowerYOU.

Givetvis har du en konsultchef som finns tillgänglig för dig under hela din anställningsperiod, som är ansvarig för dina uppdrag, att du trivs på din arbetsplats och att du utvecklas i din yrkesroll.Sök tjänsten idag

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Maria Fant via e-post: [email protected] eller på 08-452 33 77. Urval och intervjuer sker löpande Visa mindre

Kommunikatör

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vill du jobba med kommunikation i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommu... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vill du jobba med kommunikation i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun och överträffa våra invånares förväntningar – varje dag?

Kommunikationsenheten på Värmdö kommun söker nu en engagerad kommunikatör som vill vara med och säkerställa kommunikationsuppdraget och samtidigt bidra i en fortlöpande förändringsprocess med fokus på utveckling.

Är du en erfaren och trygg kommunikatör som söker efter en ny utmaning som erbjuder stor spännvidd och en nyfiken, utforskande miljö? Kanske vill du ha utökat mandat att driva kommunikativ utveckling och känna dig behövd i din roll? Då är det dig vi söker!Arbetsuppgifter:

- Vara med och bidra i utvecklingen av enhetens kommunikativa arbete, både för interna och externa målgrupper
- Arbeta redaktionellt med att producera och utveckla content till samtliga av organisationens kommunikationskanaler
- Strategiskt planera och genomföra kommunikationsinsatser och förändringskommunikativa aktiviteter och projekt
- Arbeta analytiskt med uppföljning och analys av resultat och effekt
- Omvärldsbevaka
- Delta på och samordna event och kommunikativa aktiviteter för enheten
- Arbeta med stöd, rådgivning och coachning till medarbetare och chefer, kring alla typer av kommunikationsfrågor
- Var med och utveckla Värmdö kommun som varumärkeFör att passa i rollen krävs det att du:

- Har bred erfarenhet av arbete inom kommunikation och förändringsledning
- Är en öppen, engagerad och prestigelös “do:er”
- Tar egna initiativ, är handlingskraftig och trygg med att prioritera
- Har en stor språklig kompetens och en god känsla kring grafisk form
- Är bekväm med att jobba strategiskt med kommunikation
- Gillar att ha ett härligt team omkring dig och gärna bidrar till en positiv arbetsmiljöTill den här rollen söker vi dig som har:

- Högskoleutbildning inom kommunikation, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
- Minst 3-5 års erfarenhet av arbete i liknande roll
- B-körkortExtra meriterande är:

- Arbete med arbetsgivarvarumärke
- Erfarenhet av arbete med förändringsledning och/eller förändringskommunikation i större organisation
- Erfarenhet av arbete med varumärkesdriven kommunikation
- Dokumenterad kunskap kring de aktuella lagar och direktiv som påverkar det dagliga kommunikativa arbetet (personuppgiftshantering, tillgänglighet)
- Erfarenhet av arbete i statlig myndighet, kommun eller politiskt styrd organisation


Du ingår i kommunikationsenheten som består av 11 medarbetare. Dina personliga kvaliteter och din målmedvetenhet är avgörande för uppdragets framgång och vi lägger därför mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Enheten varvar idag fysisk närvaro med en betydande del distansarbete, där vi tillämpar frihet under ansvars-principen.Anställningsform
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 23 september, 2022. Tjänsten tillsätts skyndsamt så vänta inte med din ansökan då urval och intervjuer sker löpande.
Processen kommer innehålla arbetsprov.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kommunikationschef Pia Kjellerup Borg, [email protected] 08-57047236 Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Eventpersonal till samplingsuppdrag i Värmdö

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu personal till samplingsuppdrag i Stockholm, Värmdö. Söker efter dig som är driven, positiv och självständig till detta uppdrag. Produkten är en smoothie från ett väletablerat svenskt företag så arbetsuppgiften är inte alls komplicerad. Du ska känna dig bekväm i socia... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu personal till samplingsuppdrag i Stockholm, Värmdö.
Söker efter dig som är driven, positiv och självständig till detta uppdrag. Produkten är en smoothie från ett väletablerat svenskt företag så arbetsuppgiften är inte alls komplicerad. Du ska känna dig bekväm i sociala sammanhang och vara lösningsorienterad. Älskar du smoothies är det självklart ett plus i kanten!


Dagar och tider:
21 mars - 5 april
12-19.00 alt 10-16.00
Lön: 145kr/h (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Maila till [email protected] med rubriken "Smoothie-22"
2. Skriv vad du gjort tidigare inom kundbemötande, event, service etc
3. Ange din exakta tillgänglighet under dessa datum
4. Skriv ditt aktuella mobilnummer så att jag snabbt kan nå dig
5. Skicka med ett nytaget foto
6. Skriv din tröjstorlek och längd (Kunden har kläder åt er)
7.För framtida jobbförfrågningar registrera en profil på Eventpersonal.se


Viktigt!!!
Efter att du mailat oss så går du även in på vår hemsida och registrerar dig som personal. Som referens anger du "Sampling-22". Då kommer vi också att kunna kontakta dig gällande framtida jobb direkt via mail.
Ansök snarast då vi tillsätter tjänsterna löpande.
#jobbjustnu Visa mindre

Resande säljande kommunikatör

Resande säljande kommunikatör. Om jobbet. Är du en bra säljare? Vi är nu på jakt efter en person som kan lyfta Thoren Framtids för- och grundskolor till nya höjder. Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil. I grunden är du en initiativtagande, allmänbildad och streetsmart person. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och kraften att driva igenom dem. Social är ditt mellannamn och finns det något du... Visa mer
Resande säljande kommunikatör.
Om jobbet.
Är du en bra säljare? Vi är nu på jakt efter en person som kan lyfta Thoren Framtids för- och grundskolor till nya höjder. Vi söker dig som har körkort och tillgång till egen bil. I grunden är du en initiativtagande, allmänbildad och streetsmart person. Du har förmågan att snabbt kunna sätta dig in i olika situationer, generera idéer och kraften att driva igenom dem. Social är ditt mellannamn och finns det något du älskar så är det att mötet med nya människor. Du är skicklig på att koordinera samtidigt som du själv arbetar aktivt med marknadsföring och kommunikation på ett engagerat sätt. Du ska vara självgående och strukturerad i ditt sätt att arbeta samtidigt som du är lyhörd och har lätt för att samarbeta med andra.
Egenskaper vi söker hos dig:
Säljande
Utåtriktad
Karismatisk
Positiv
Driven
Energifylld
Innovativ
Engagerad och nyfiken
Gillar att prata inför folk/god talare
Uppdraget innebär bland annat:
Du kommer att jobba med att informera om våra utbildningar skolor till familjer som söker till våra för- och grundskolor. Du jobbar framförallt med fysiska möten, men även via telefon och med digitala kanaler.
Du kommer att ansvara för öppna hus, planera kampanjer, events, mässor och andra marknadsaktiviteter.
Du ser till att bibehålla god kontakt med våra verksamheter och stärka relationer med rektor och personal.
Du jobbar efter kortsiktiga och långsiktiga mål som vi inom teamet bestämmer tillsammans.


Ansökan.
Tjänsten är en visstidsanställning på heltid med start så snart som möjligt. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval, så välkommen att maila in din ansökan redan idag. Skicka in CV samt en presentation på film. Filma dig själv med mobiltelefonen och berätta varför just du passar för jobbet och därför söker det. Räcker med att filmen är ca 20 sekunder.
Vi tar emot ansökan via epost: [email protected]
B körkort fordras och tillgång till egen bil. Vid anställning kommer vi behöva ett utdrag ur polisens belastningsregister.
Lön.
Ange löneanspråk.
Om ThorenGruppen och Thoren Framtid.
Välkommen till ThorenGruppen som är ett norrländskt familjeägt utvecklingsföretag där vi driver gymnasieskolor, för- och grundskolor samt vuxenutbildningar. Thoren Framtid ingår i ThorenGruppen med våra fem förskolor och femton grundskolor. Vi jobbar personligt, verkligt och digitalt. Vårt uppdrag är att bäst förbereda eleverna för framtiden och vidare studier.
www.thorenframtid.se
Kontaktperson
[email protected] Visa mindre

Eventpersonal till butiksevent i Värmdö

Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare. Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Värmdö för vårens stora kampanjer. Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till ... Visa mer
Eventpersonal.se är en tjänst för rekrytering av personal till alla typer av events. Vi rekryterar informatörer, värdinnor, demonstratörer, samplare, säljare och produktionsledare.
Vi söker nu mycket eventpersonal till olika butiksaktiveringar runtom i Värmdö för vårens stora kampanjer.
Våra kunders butiksdemos har nu äntligen ett startdatum, 25 april! Sedan löper detta på under våren. Det kan handla om att bjuda på något så enkelt som inslagen godis till att tillreda en maträtt. (Självklart får man all utbildning som krävs) Är man en person som gillar att prata med folk och som kan ta instruktioner väl så är jobbet i sig inte svårt. Är man glad och trevlig kommer man väldigt långt i denna bransch!
Dagar och tider:
Vecka: 17-20 (25 april - 20 maj)
Vecka: 22-24 (30 maj - 19 juni)
Vi matchar ihop dig med de uppdrag som passar din tillgänglighet! Vanligtvis sker butiksdemos onsdag-lördag under butikens öppettider.
Lön: från 135kr/h och uppåt beroende på uppdrag, tid etc. (ink sem.ers och OB)


Om du kan och vill jobba så ansöker du på följande vis:
1. Gå in på www.eventpersonal.se och skapa en profil (gör den så utförlig som möjligt). Skriv " RH Värmdö" som referensnummer i din profil. (Har du redan en profil hos oss så behöver du inte ansöka denna väg. Vi kontaktar dig för detta uppdrag om din profil passar jobbet)
2. Skriv i din profil vilka dagar du är tillgänglig under vecka 17-20 samt vecka 22-24. Skriv också vad du gjort tidigare inom butiksdemo, event, kundbemötande etc. eller om du har annan relevant erfarenhet.
3. Invänta sedan ett verifieringsmail, OBS detta kan hamna i din skräppost så titta där. Klicka på länken i verifieringsmailet för att slutföra din registrering av profil.
4. I nästa steg kommer vi kontakta dig som ansökt och gjort en profil på vår webbsida och boka in en kort Zoom-intervju.
?Sök nu, vi har massor av roliga event och demos på gång! Visa mindre

Senior kommunikatör, inriktning förändringskommunikation

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vill du jobba med förändringskommunikation i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? I takt med att fler blir äldre och färre ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vill du jobba med förändringskommunikation i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? I takt med att fler blir äldre och färre är i arbetsför ålder minskar skatteintäkterna.

Vi måste tänka nytt och tillsammans arbeta smartare för att skapa mesta möjliga värde för varje skattekrona. Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun och överträffa våra medborgares förväntningar – varje dag? Vi behöver en engagerad kommunikatör som vill vara med och driva förändring. Vi ser vi fram emot att göra det tillsammans med dig. 
 

Rollen som kommunikatör med inriktning förändringskommunikation innebär att du:

- utvecklar nya arbetssätt, processer och arenor för att internt samarbeta tvärfunktionellt i det kommunikativa arbetet, där en av huvuduppgifterna är att hålla ihop den interna förändringskommunikationen utifrån prioriterade behov, utvecklingsuppdrag och strategiska initiativ.

- driver kommunikationsprojekt, är strategiskt bollplank och rådgivare samt utbildar chefer och andra nyckelpersoner i kommunikationsfrågor, aktivitetsplanering och operativt genomförande av aktiviteter. 

- tar fram och utvecklar innehåll och upplägg för exempelvis APT:er, chefsmöten, tvärfunktionella arbetsgrupper och workshops.

- är en god skribent samt uppskattar att arbeta med storytellingoch employer branding som kommunikationsmetod. Utvecklar och arbetar aktivt med kommunikativ paketering, för att i en högre grad nå Värmdös medborgare och Värmdös näringsliv.


- bidrar i enhetens dagliga löpande uppdrag; att arbeta operativt och strategiskt med kommunikation på olika nivåer. Agerar kommunikativt stöd åt organisationens övriga verksamheter och driver kommunikativa utvecklingsprocesser och projekt.


- bidrar till att mål och guidande principer genomsyrar verksamhetens kommunikativa arbete, för att organisationskulturen och kommunens identitet i förlängningen ska ha möjlighet att skapa förutsättningar för god extern kommunikation.
 

Vi söker en person som: 

- är öppen, engagerad och prestigelös.
- är resultatinriktad och samtidigt pragmatisk.
- tycker om att arbeta i team men även har förmåga att arbeta självständigt och prioriteringsstyrt.
- tycker om att växla mellan strategiskt och operativt arbete.
- har lätt för att förenkla komplexa sammanhang och hitta synergieffekter.
- vill vara del av ett smartare Värmdö – en kommun präglad av engagemang, öppenhet och transparens.

För att lyckas ser vi att du har:

- högskoleutbildning inom kommunikation alt. förändringsledning eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
- minst 5 års arbetslivserfarenhet med uppdrag i liknande roller
- erfarenhet av förändrings- och projektledning med strategisk höjd

Extra meriterande är erfarenhet av: 

- certifiering i agilametoder och/eller ADKAR.
- erfarenhet av organisationsutveckling/förändring, gärna i samarbete med ledningsgrupper på flera nivåer.
- arbete med storgruppsmetoder och dialogprojekt.
- uppdaterad kunskap kring lagar och processer inom personuppgiftshantering, medierätt och tillgänglighet.
- tidigare arbete i politisk styrd organisation.Du ingår i Kommunikationsenheten som består av 10 medarbetare och är en del av kommunledningskontoret. I rollen ingår även ett uppdrag som Kommunikatör i beredskap (KIB), en beredskapstjänst (var femte vecka på rullande schema). Vi ser gärna att du har B-körkort.Du rapporterar till kommunikationschef men levererar och svarar för uppdrag gentemot verksamheten. Dina personliga kvaliteter och din målmedvetenhet är avgörande för uppdragets framgång. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser en tillsvidareanställning med start så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre