Lediga jobb som Bygg och anläggning i Värmdö

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare bygg

Vi söker en erfaren och engagerad arbetsledare inom bygg för att förstärka vårt team. Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en central roll i att planera, leda och följa upp byggprojekt från start till mål. Ditt huvudansvar blir att säkerställa att projekten genomförs enligt tidsplan, budget och kvalitetskrav. Arbetsuppgifter: Planera och leda byggarbeten enligt fastställda ritningar och specifikationer. Ansvara för att arbetsmiljö- och säkerhetsföresk... Visa mer
Vi söker en erfaren och engagerad arbetsledare inom bygg för att förstärka vårt team. Som arbetsledare hos oss kommer du att ha en central roll i att planera, leda och följa upp byggprojekt från start till mål. Ditt huvudansvar blir att säkerställa att projekten genomförs enligt tidsplan, budget och kvalitetskrav.
Arbetsuppgifter:
Planera och leda byggarbeten enligt fastställda ritningar och specifikationer.
Ansvara för att arbetsmiljö- och säkerhetsföreskrifter följs.
Samordna arbetet mellan olika yrkesgrupper och underentreprenörer.
Följa upp och rapportera projektets framsteg till projektledaren.
Hantera eventuella problem som uppstår under projektets gång.
Säkerställa att material och resurser används effektivt.

Kvalifikationer:
Relevant utbildning inom bygg och anläggning.
Minst 5 års erfarenhet av arbetsledning inom byggsektorn.
Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift.
Erfarenhet av att arbeta med byggnormer och regelverk.
Förmåga att läsa och förstå byggnadsritningar och tekniska specifikationer.
Utmärkta ledaregenskaper och förmåga att motivera ett team.
Problemlösningsförmåga och stresstålighet.

Vi erbjuder:
Ett stimulerande och varierande arbete i en dynamisk miljö.
Möjlighet att arbeta med spännande och utmanande projekt.
Konkurrenskraftig lön och förmåner.
Utvecklingsmöjligheter inom företaget. Visa mindre

Projektledare genomförande

Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande... Visa mer
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag


Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.
Är du en av dem som vill vara med att utveckla ett växande Värmdö? Vi söker dig som har ett stort engagemang för anläggningsprojekt och som drivs av förtroendefulla samarbeten.

Antar du utmaningen?


Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i detaljplaneskede och genomförande i utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret och består av enheterna för tidiga skeden och genomförande. På avdelningen arbetar 18 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, markförvaltare, enhetschefer och avdelningschef.

Enheten för genomförande ansvarar för projektering, upphandling och utbyggnad av kommunens allmänna anläggningar och samhällsfastigheter. Vi ansvarar för bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede.

Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största och där bland annat Gustavsbergs centrum är ett av delprojekten.

I rollen som projektledare genomförande följer du projektets alla skeden från planering, projektering, genomförande och överlämning till förvaltning. Ditt ansvar är att projekten byggs till rätt kvalitet och med rätt programkrav. Du leder och styr i byggprocessens alla skeden, upphandlar konsulter och entreprenörer, upprättar projektbudget och ansvar för den genom hela projektet. Vidare ansvarar du för arbetsmiljön och kvaliteten i projekten samt för att främja ett gott samarbetsklimat i projektgruppen.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.

Rollen rapporterar till enhetschef för genomförande.

Din erfarenhet

Du ska ha högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 
Du har dokumenterad erfarenhet av olika typer av anläggnings- och fastighetsprojekt och ett genuint samhällsintresse.
Du är driven och har ett starkt engagemang i ditt arbete.
Du har erfarenhet av projektledning och behärskar såväl projektering som produktionsskedet.
Du behärskar och kan tillämpa AMA Anläggning, MER Anläggning, AB04/ABT06, ABK09.
Du har dokumenterad erfarenhet inom arbetsmiljö, upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk.

Det är meriterande om du har:

- arbetat inom kommunal verksamhet
- erfarenhet av att arbeta i tidiga skeden av exploateringsprojekt, dvs innan och i detaljplaneprocessen.

 

Som person är du flexibel, trygg, kommunikativ och bra på att etablera och utveckla relationer. Som framgångsrik projektledare är det även viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och ha förmåga att skapa konstruktiva lösningar. Du trivs med ett varierande arbete och har lätt för att strukturera och prioritera, även när du driver flera projekt parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.
Lukas Eliasson, enhetschef genomförande, [email protected], 08-570 482 72.
Sofia Vogel, avdelningschef mark- och exploatering, [email protected], 08-570 474 28.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare (och chaufför)

Arbetsledare och chaufför Din roll hos oss Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret. Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor,... Visa mer
Arbetsledare och chaufför


Din roll hos oss
Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret.
Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.
Som arbetsledare arbetar du nära produktionen och bistår VD samt annan personal med planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planerar, leder och fördelar arbetet gentemot våra kunder. Arbetet som arbetsledare hos oss innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiansvar, planering och uppföljning av personal, maskiner och lager samt på sikt fakturerings- och budgetansvar. Du är delaktig i hela kedjan och rollen omfattar även personalansvar för chaufförer och lagerpersonal. Det kan förekomma arbete på obekväm arbetstid (kväll/helg).
I rollen som arbetsledare tar du ansvar för att optimera processer och tillvägagångssätt samt ansvarar för utvecklingen av en god arbetsmiljö.
Förekommande arbetsuppgifter:
Daglig planering av körningar/ordrar
Stöttning av chaufförer i fält
Genomföra enklare personalsamtal (feedback/avstämningssamtal, disciplinära samtal, sjukanmälningar m.fl).
Delta i svårare samtal (erinran, uppsägningar, anställningsintervjuer) tillsammans med din närmsta chef
Ansvara för inarbetning av ny personal
Säkerställa god arbetsmiljö på arbetsplatsen
Köra kranbil i verksamheten
Lyftledare
Attestera tidrapporter och
Schemaläggning av chaufförer
Orderläggning
Fakturering- och budgetansvarTjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock önskar vi tillsätta tjänsten fr.o.m augusti. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Din profil
Din personlighet är viktigt för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort engagemang och driv. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor för att kunna leverera goda resultat med fokus på kundnöjdhet och lönsamhet. Du är proaktiv och löser självständigt problem.
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen eller likvärdig erfarenhet alt. relevant eftergymnasial utbildning. Du besitter erfarenhet av ledarskap eller teamkoordinering.
Meriterande om du har en fordonsteknisk eller mekanisk bakgrund från tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet.
I rollen som arbetsledare har du många olika arbetsuppgifter igång parallellt och måste vara beredd på snabba förändringar. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt och vara noggrann och serviceinriktad.
Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare. Som person uppskattar du ett varierat arbete med eget ansvar och möjligheter till personlig utveckling. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har förmåga att prioritera.
Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande med högre körkortsbehörighet såsom BE-körkort eller C-körkort.
Du talar svenska och engelska flytande samt skriver obehindrat på svenska. Vi söker dig som har god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer.


Om oss
Vi är ett familjeägt företag och startade 2017. I nuläget omsätter Kalajoki Transport 23 Mkr och har 11 anställda. Lager och kontor finns på Värmdö och vi jobbar i Stockholm med omnejd men även ute i hela landet. Prognosen är att omsätta 50 Mkr och utöka till 16-20 anställda inom tre år.
Vi utför transporter av alla dess slag, det är vår kunds behov som står i fokus. Vidare utför vi olika lyft med större fordonsmonterade kranbilar samt säkerställer rätt kompetens på rätt plats. Vi söker och ansvarar för nödvändiga tillstånd gällande trafikanordningsplaner, markupplåtelser och polistillstånd för offentlig plats. Vi har nödvändiga behörigheter för Bas P/U, arbete på väg, säkra lyft m.fl samt innehar utmärkningsansvar och sköter det mesta i egen regi.
Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund. Att vara prestigelös, pålitlig, ansvarstagande och ha en vilja att utvecklas och skapa goda resultat för kunden. Vi är proaktiva och tar initiativ och ingenting är omöjligt. Vi hjälper varandra och respekterar varandra.
Utifrån Kalajoki Transports mål, värdegrund och strategier får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och kunna bidra till företagets vidareutveckling. Beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Hos oss finns det möjligheter till personlig utveckling.
Vi är måna om att vara en arbetsplats för alla. Vi är ett team och ska hjälpas åt och jobba tillsammans för att nå framgång.


Övrig information
För att skicka in din ansökan, maila fullständigt CV och personligt brev. Bifoga gärna bild och relevanta utbildningar/ livserfarenhet för rollen. Ansökningar som ej uppfyller kravbilden kommer inte att beaktas.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till vår administratör [email protected] med frågor.
Urval sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp. Visa mindre

Villabebyggelse

2 st snickare med vana från villa/fritidshus byggnation av lösvirke. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om detta ,du skall alltså vara självgående men även kunna jobba i arbetslag. Båt vana är en merit då det förekommer skärgårdsbyggnationer. Tjänsten kräver B-körkort samt behärska svenska i tal och skrift. Provanställning gäller. Visa mer
2 st snickare med vana från villa/fritidshus byggnation av lösvirke. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om detta ,du skall alltså vara självgående men även kunna jobba i arbetslag. Båt vana är en merit då det förekommer skärgårdsbyggnationer. Tjänsten kräver B-körkort samt behärska svenska i tal och skrift. Provanställning gäller. Visa mindre

Junior snickare

WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm. Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olik... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm.
Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olika projekt såsom exempelvis renoveringar, reparationer, underhåll, service med mera. Flertalet av projekten är hemma hos privatpersoner men det förekommer även andra platser som hos företag, BRF:er med mera.
Det krävs att du har:
-Utbildning inom bygg och anläggning eller likvärdig erfarenhet.
-B-körkort.
-Goda kunskaper i svenska – tal och skrift.
-God datorvana.
Du är med fördel:
-Ansvarstagande, noggrann och har lätt för att ta instruktioner.
-Servicetänkande och kommunikativ.
-Pålitlig och seriös i din yrkesroll samt behärskar och förstår vikten av att arbeta i andras hemmiljöer.
Värmdö Villaservice erbjuder:
-Bra lön och villkor.
-6 månaders provanställning.
-Friskvård.
-Arbetstider: måndag-fredag dagtid.
WeStaff Sweden är ett växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi är hjälper företag att växa & människor att utvecklas i sina yrkeskarriärer.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen.
Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och med ett personligt engagemang så gör vi skillnad på arbetsmarknaden i Sverige. Visa mindre

Fönstermontör, RYSK-talande

Ansök    Jun 20    Elithus i Stockholm AB    Fasadmontör
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag. Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma. Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bul... Visa mer
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag.
Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma.
Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bulgariska. Detta är absoluta krav som vi behöver testa under intervjun så vi ber dig därför endast ansöka om tjänsten om du innehar dessa språkkunskaper.
Körkort är inget krav men ett definitivt plus. Tjänsten avser arbete på 75 %. Kollektivavtalsenlig lön enligt Glasmästeriförbundet. Visa mindre

Junior snickare

WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm. Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olik... Visa mer
WeStaff Sweden söker nu en junior snickare för en direktrekrytering till vår kund i södra Stockholm.
Är du en junior snickare som är i början av din yrkeskarriär? Ja, då är det härtjänsten för dig!I rollen som junior snickare är du en av de som arbetar närmast kunden. Du kommer att ingå i ett team med kompetenta och engagerade kollegor, där du erbjuds ett omväxlande och intressant arbete. Som junior snickare kommer du,tillsammans med ditt team, utföra olika projekt såsom exempelvis renoveringar, reparationer, underhåll, service med mera. Flertalet av projekten är hemma hos privatpersoner men det förekommer även andra platser som hos företag, BRF:er med mera.
Det krävs att du har:
-Utbildning inom bygg och anläggning eller likvärdig erfarenhet.
-B-körkort.
-Goda kunskaper i svenska – tal och skrift.
-God datorvana.
Du är med fördel:
-Ansvarstagande, noggrann och har lätt för att ta instruktioner.
-Servicetänkande och kommunikativ.
-Pålitlig och seriös i din yrkesroll samt behärskar och förstår vikten av att arbeta i andras hemmiljöer.
Värmdö Villaservice erbjuder:
-Bra lön och villkor.
-6 månaders provanställning.
-Friskvård.
-Arbetstider: måndag-fredag dagtid.
WeStaff Sweden är ett växande konsult- och rekryteringsföretag i Sverige. Vi är hjälper företag att växa & människor att utvecklas i sina yrkeskarriärer.
Våra värderingar är personlig relation, trygghet och långsiktighet i det vi gör varje dag. Vi är ett kunskapsdrivet team som har över 30 års erfarenhet från branschen.
Vårt arbete kännetecknas av kvalitet, nytänkande och med ett personligt engagemang så gör vi skillnad på arbetsmarknaden i Sverige. Visa mindre

Vägarbetare till Svevia Värmdö

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som vägarbetareI rollen ... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en vägarbetare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som vägarbetareI rollen som vägarbetare är ditt huvudsakliga uppdrag att inspektera vägnätet i området och rapportera eventuella brister och därefter åtgärda dessa. Vi jobbar med drift- och underhållsrelaterade arbetsuppgifter, barmarksrenhållning och vinterväghållning. Utöver detta kommer du arbeta med mindre anläggningsarbeten. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap med ansvar att kalla ut saltbilar och plogenheter. Vid beredskapen tar du som yrkesmedarbetare ett arbetsledande ansvar och styr arbetet och kommunikationen med Svevias underentreprenörer. I tjänsten så stöttas du av nära arbetsledning och engagerade kollegor.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning på 6 månader. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Du kommer att utgå ifrån vår etablering i Värmdö.
Vem är du?Vi söker dig som har ett stort intresse för vägar och underhåll samt brinner för produktion. Du har en relevant gymnasieutbildning samt erfarenhet inom entreprenadbranschen med inriktning mot drift och underhåll alternativt anläggningsarbeten. Vi tror du är en självgående person som kan ta egna beslut då du är kreativt lagd med lösningsfokus. Du drivs av utmaningar och motiveras av att nå uppsatta mål. Du trivs med att ha eget ansvar och arbetsuppgifter med hög frihetsgrad. Vidare har du god samarbetsförmåga med såväl interna som externa kollegor. C-körkort är ett krav för denna tjänst och YKB är meriterande.
En del av något störreSvevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inomdrift och underhållsköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på vägtill fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.
Varför Svevia?Hos oss blir du snabbt en i gänget och vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Beslutsvägarna är korta och det är lätt att göra sin röst hörd. Samtidigt blir du en del av en praktisk verklighet och ett företag där konkreta resultat skapas med rykande asfaltmaskiner, stora snöplogar och tonvis med armeringsjärn och betong. Med ditt yrkeskunnande kan du göra skillnad på vägen. Och vi sätter alltid säkerheten först – både med omtanke om din egen arbetsmiljö och andras trygghet.
För dig som vill ta nästa steg i utvecklingen finns det många möjligheter. Både om du vill fördjupa dig inom ditt specifika område eller gå vidare i en arbetsledande position.Tillsammans får vi stad och land att fungera.Vill du dela väg med oss?
Ansökan och informationDu ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.
Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 juni. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Anton Vilander på [email protected]
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Logistik och basansvarig

Ansök    Maj 10    Amfimarin AB    Lastmaskinförare
Ansvarig för inkommande o avgående gods Ansvarig för hantering av avfall och miljöfarligt avfall Ordning på förråd, verktyg och maskiner Visa mer
Ansvarig för inkommande o avgående gods
Ansvarig för hantering av avfall och miljöfarligt avfall
Ordning på förråd, verktyg och maskiner Visa mindre

Arbetsledare till driftområde Värmdö

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsledareVi söke... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som arbetsledareVi söker nu dig som vill axla rollen som arbetsledare hos oss på Svevia i driftområde Värmdö! Som arbetsledare har du det övergripande ansvaret för ditt uppdrag avseende kvalitet, ledning, ekonomi, miljö och arbetsmiljö. Det är en bred och stimulerande roll för dig som är ansvarsfull och söker ett varierande arbete där du får driva egna projekt från start till mål. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, men för att nämna några arbetsuppgifter, kommer du bland annat arbeta med: vägunderhåll, vinterväghållning, väginspektion, skylt- och räckesarbeten samt säkerheten för att skydda våra medarbetare som arbetar med trafikanordningar.
Du får stort eget ansvar och frihet att självständigt planera din vardag efter uppdragets karaktär och Svevias arbetssätt. Det ingår även att stötta platschef i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.
Vi som kommer arbeta med dig är omtänksamma och vi värnar den fina kultur vi har på arbetsplatsen där varje enskild medarbetare berikar och gör oss bättre. Hos oss är samarbete och god kommunikation är framgångsfaktorer. Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Värmdö och du rapporterar direkt till Platschef. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Provanställning tillämpas.Vem är du?Vi söker dig som har:
Minst 2 årserfarenhet som arbetsledare inom vägunderhållsverksamhet.
En teknisk examen från ingenjörsutbildning, vägmästarutbildning eller likvärdig utbildning inom väg- och anläggningsverksamhet, alternativt minst fem års branscherfarenhet som vägunderhållsverksamhet.

Din personlighet är viktig för oss! Vi tror att du motiveras av struktur, ordning och reda med en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller naturligt för dig och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led.
Vidare söker vi dig som har mycket god datavana, goda kunskaper i svenska tal och skrift. och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav. Har du dessutom utbildning inom arbete på väg (APV) är det ett extra plus i kanten.
En del av något större Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.
Varför Svevia? Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet.
Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 juni. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Anton Vilander på[email protected].
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledarlärling / Elevingenjör till Svevia Värmdö

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledarlärling/elevingenjörinom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som a... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledarlärling/elevingenjörinom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som arbetsledarlärling Svevia har fått förtroende att sköta drift och underhåll av de statliga vägarna inombasunderhållsområde Värmdö.Som Arbetsledarlärling/Elevingenjör har du till uppgift att i samarbete med ordinarie arbetsledare planera, leda och följa upp verksamheten. Detta innebär administrativa arbetsuppgifter men även att fördela både interna samt externa resurser inom projektet. Du kommer att ingå i ett team. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande.Som arbetsledarlärling kommer du att genomgå ett utbildningsprogram innehållande både teori och praktik och du kommer att verka som arbetsledare inom området på minst 60% av tiden fr.o.m. andra året. Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du rapporterar direkt till Platschef. Placeringsort är inom driftområde Värmdö. I tjänsten ingår en del resor inom området. Beredskapsarbete ingår i tjänsten och kväll, natt och helgarbete förekommer.
Vem är du?Vi söker dig som har en teknisk examen inom utbildningsområdet väg- och anläggningsverksamhet med betyg som inte är äldre än 5 år. Alternativt har du arbetat med vägunderhållsverksamhet under minst 2 år och ha visat intresse samt fallenhet för arbetsledande uppgifter.
Du skall ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du goda administrativa kunskaper samt B-körkort är ett krav.
Din personlighet är viktig för oss! Vi tror att du motiveras av struktur, ordning och reda med en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller naturligt för dig och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led.
En del av något större Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.
Varför Svevia? Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet.
Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 juni. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Anton Vilander på [email protected]
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Rörmontör

Ansök    Apr 19    LRV AB    VVS-montör
Nu söker vi flera duktiga rörmontörer till LRV AB som har sin bas i nya fina lokaler i Ekobackens företagsby på Värmdö. Vi utför alla typer av tjänster gällande VVS och värmepumpar m.m. Jobbet är flexibelt och vi verkar i huvudsak inom stor-Stockholm. Vi har även VVS-Båten som erbjuder allehanda rörjobb i Sthlms skärgård. Du ska vara certifierad vvs-montör och vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet. B-körkort är ett krav. Säker vatten är ett + V... Visa mer
Nu söker vi flera duktiga rörmontörer till LRV AB som har sin bas i nya fina lokaler i Ekobackens företagsby på Värmdö.
Vi utför alla typer av tjänster gällande VVS och värmepumpar m.m.
Jobbet är flexibelt och vi verkar i huvudsak inom stor-Stockholm.
Vi har även VVS-Båten som erbjuder allehanda rörjobb i Sthlms skärgård.
Du ska vara certifierad vvs-montör och vi ser gärna att du har minst 5 års erfarenhet.
B-körkort är ett krav.
Säker vatten är ett +
Vill du bli en i teamet och känner att du har det vi söker så skicka oss gärna en arbetsansökan så berättar vi mer. Visa mindre

Driftarbetare Väg

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Tekniska driftavdelningen är en av åtta avdelningar som ingår i samhällsbyggnadskontoret. Tekniska driftavdelningen består ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Tekniska driftavdelningen är en av åtta avdelningar som ingår i samhällsbyggnadskontoret.

Tekniska driftavdelningen består av fem grupper: Väg, Park, Idrott, Natur- och friluftsliv samt Utemiljö. Gruppen väg ansvarar för drift och underhåll av vägar och gång- och cykelbanor samt övriga interna uppdrag. Gruppen består av en gruppchef och sex driftarbetare.

I rollen som driftarbetare kommer du att arbeta med drift och underhåll av offentliga utemiljöer. Dina arbetsuppgifter kan exempelvis bestå av maskinkörning, renhållning, naturvård, klottersanering, reparationer av vägutrustning, enklare anläggningsjobb, vinterberedskap m.m. Du kommer att arbeta både självständigt och i arbetslag.

Även om du kommer att tillhöra gruppen Väg så har vi ett nära samarbete med de andra grupperna inom avdelningen och hjälper varandra när det behövs. Det är en varierande roll som under vissa perioder kan vara mer intensiv och inriktad på specifika arbetsuppgifter som t.ex. sandupptagning och slyröjning.

Vi söker dig som är självgående, driven och trivs att arbeta ute oavsett årstid och väder. Det är viktigt att du kan hantera svenska språket i tal och skrift för att kunna kommunicera med våra kunder och för att kunna sammanfatta enklare dokumentation över ditt eget arbete. Du har ett gott kundbemötande och strävar alltid efter att leverera god service och kvalitet i dina arbeten. Då rollen innebär många varierade arbetsuppgifter är det viktigt att du kan vara prestigelös och flexibel i ditt uppdrag.

Vi ser även att du kan hantera olika typer av maskiner, exempelvis redskapsbärare. Har du även kunskap eller erfarenhet inom markanläggning, fastighetsskötsel/snickeri, el behörigheter eller mekanik/reparatör så är det meriterande.

B-körkort (manuell) är ett krav då du kommer köra bil i tjänsten. C-körkort är meriterande.

Som person ska du vara nyfiken, ansvarstagande, initiativrik och ha lätt för att arbeta i grupp. 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser tillsvidareanställningar på heltid och provanställning kan komma att tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 29 februari 2024.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Snickarkunnig vikarie med pedagogiska egenskaper!

Om jobbet Du kommer att jobba som lärare i trä- och metallslöjd i åk 3-9 på en skola i Gustavsberg/Värmdö. Skolan är en lugn och omtyckt F-9 skola som ligger i trevliga lokaler med närhet till natur. Grovplanering finns men du kan behöva göra viss planering själv. Bland annat kommer eleverna bygga fågelholkar, pallar och skapa andra roliga projekt under terminen. Uppdraget startar omgående och pågår fram till sommarlovet. Tjänsten är på cirka 80%. Arbet... Visa mer
Om jobbet
Du kommer att jobba som lärare i trä- och metallslöjd i åk 3-9 på en skola i Gustavsberg/Värmdö. Skolan är en lugn och omtyckt F-9 skola som ligger i trevliga lokaler med närhet till natur.

Grovplanering finns men du kan behöva göra viss planering själv. Bland annat kommer eleverna bygga fågelholkar, pallar och skapa andra roliga projekt under terminen. Uppdraget startar omgående och pågår fram till sommarlovet. Tjänsten är på cirka 80%. Arbetstid måndag till fredag.Din profil
Du har tidigare erfarenhet eller ett stort intresse av snickeri eller liknande. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av trä- och metallslöjd. Inget krav på lärarlegitimation. Du är en naturlig ledare men även en god lagspelare och en bra förebild. Du ett stort engagemang för arbete med barn och unga.Så söker du jobbet
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra en god kommunikation med våra sökande tar vi endast emot ansökningar via digital länk i annonsen eller vår hemsida. Har du däremot frågor gällande tjänsten går det bra att vända sig till rekryteringsansvarig Tilda Olin Svensson på 072-536 38 89.


Om oss
Precator Pedagogerna är specialister på kompetensförsörjning till förskolor och skolor. Vi hyr ut engagerade och kompetenta vikarier samt hjälper förskolor och skolor med rekrytering av kvalificerad personal. Våra uppdragsgivare finns i Storstockholm och Uppsala. Vi tänker långsiktigt i alla våra relationer, både i kontakten med våra konsulter och kunder. Konsulterna får möjlighet att vikariera på olika förskolor och skolor för att hitta sin drömarbetsplats och kunderna får tillfälle att skapa kontakter och lära känna framtida medarbetare under mer praktiska former. Visa mindre

Anläggare

Vi skulle behöva förstärka vår styrka inför våren med en anläggare. Krav är körkort, flytande tal i svenska eller engelska. du ska vara självgående och punktlig. vi har mycket kundkontakt, så det krävs att man är bra med kunderna vi arbetar åt också. Visa mer
Vi skulle behöva förstärka vår styrka inför våren med en anläggare. Krav är körkort, flytande tal i svenska eller engelska.
du ska vara självgående och punktlig.
vi har mycket kundkontakt, så det krävs att man är bra med kunderna vi arbetar åt också. Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/ demontage av ventilation anläggningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Språk kunskap i antingen engelska eller svenska ett måste! Körkort krävs! Visa mer
Montage/ demontage av ventilation anläggningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Språk kunskap i antingen engelska eller svenska ett måste! Körkort krävs! Visa mindre

Kyltekniker Nacka/Värmdö

Vi söker nu en kyltekniker för fast tjänst. Vi har sedan starten 2009 verkat för att vara en pålitlig och långsiktig partner, för såväl kunder och leverantörer som anställda. Till vår stora glädje så har detta under åren lett till fler kunder, och med det även ökad mängd uppdrag i hela Stor-Stockholm. I dag är vi ett framstående installations och serviceföretag inom all typ av inomhusklimat såsom luftkonditionering, datakyla, processkyla, värmemaskiner, k... Visa mer
Vi söker nu en kyltekniker för fast tjänst.

Vi har sedan starten 2009 verkat för att vara en pålitlig och långsiktig partner, för såväl kunder och leverantörer som anställda. Till vår stora glädje så har detta under åren lett till fler kunder, och med det även ökad mängd uppdrag i hela Stor-Stockholm. I dag är vi ett framstående installations och serviceföretag inom all typ av inomhusklimat såsom luftkonditionering, datakyla, processkyla, värmemaskiner, kyl & frysanläggningar, solcells anläggningar och laddstolpsinstallationer.

- Vi söker Kyltekniker med erfarenhet

Nu behöver vi förstärka med:

Ytterligare en servicetekniker i vars arbetsuppgifter det ingår service och underhåll av alla typer av anläggningar stora som små. Inom företaget förekommer arbeten med Kyl, frys, luftkonditionering, värmemaskiner, el & styrsystem samt till viss del ventilation och VVS. Du bör vara utåtriktad och positiv samt ha ett stort mått av nyfikenhet, ha en god initiativförmåga och vara ansvarstagande.

För att ansöka till detta jobbet skall du:

- Inneha certifikat för arbeten med F-gaser är meriterande

- Ha minst några års erfarenhet som kyltekniker

- Inneha B-körkort

Meriterande kunskap:

- El & styrkunskap

- Förståelse om fastighetsteknik såsom ventilation samt VVS.

Vi erbjuder:

Ett omväxlande och stimulerande arbete med stora möjligheter till egna initiativ.

Möjlighet till kontinuerlig kompetensutveckling efter eget önskemål och behov.

En trygg och utvecklande anställning i god arbetsmiljö.

Öppenhet och en god kamratanda

Egen tjänste- alternativt förmånsbil

Erfaren arbetsledning som kan stötta vid behov.

Förmåner:

- Friskvårdsbidrag

- Förmånsbil

- Professionell utvecklingshjälp

-

Andra ersättningstyper:

- Beredskapsersättning

- Bonus

Förmåner:

- Förmånsbil

- Friskvårdsbidrag

Arbetsort: Stockholm

Om du är intresserad och ovanstående passar in på dig så skicka gärna ett cv märkt vilken tjänst till [email protected] så besvarar vi snarast möjligt om ditt cv matchar tjänsten.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Byggmontör till långvarigt uppdrag i södra Stockholm

Vår kund är en stor och välkänd aktör på marknaden. Efter att under många år varit etablerade i Mellansverige växer företaget nu också snabbt på Stockholmsmarknaden där de finns representerade på en rad större nybyggnationsprojekt. Med anledning av den snabba tillväxten behöver de nu anställa ytterligare två Byggmontörer för uppstart under januari månad. Som Montör kommer du främst att arbeta med fasadarbeten och väggpaneler av plåt på storbyggen. Arbetet ... Visa mer
Vår kund är en stor och välkänd aktör på marknaden. Efter att under många år varit etablerade i Mellansverige växer företaget nu också snabbt på Stockholmsmarknaden där de finns representerade på en rad större nybyggnationsprojekt.
Med anledning av den snabba tillväxten behöver de nu anställa ytterligare två Byggmontörer för uppstart under januari månad.
Som Montör kommer du främst att arbeta med fasadarbeten och väggpaneler av plåt på storbyggen. Arbetet sker oftast från lift. Du kommer börja ditt arbete på en byggarbetsplats i södra Stockholm.

Vi söker med fördel dig som har en bakgrund som Snickare/Byggnadsplåtslagare/Ventilationsplåtslagare/Balkongmontör t ex, eller som har vana att arbeta med plåt eller andra metaller inom byggnadsprojekt.
 
Kvalifikationer:
*Du har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet som Snickare/Montör eller plåtarbetare
*Du har tidigare erfarenhet av monteringsarbete
*Du pratar svenska, engelska eller polska

Det är mycket meriterande om du har liftkort och fallskyddsutbildning, men inget krav. Det är även mycket meriterande om du innehar b-körkort.
Vi erbjuder:
*Lön efter avtal
*Reseersättning
*Kompetenta och trevliga kollegor
*Stora utvecklingsmöjligheter
 
Arbetsort:
Södra Stockholm
Uppstart:
Januari 2024
Omfattning:
Heltid, tillsvidare
Ansökningsfrist:
Snarast
Antal tjänster:
2

Om du känner igen dig i arbetsbeskrivningen ovan vill vi gärna komma i kontakt med dig så snart som möjligt!
Vi intervjuar och rekryterar löpande för denna tjänst.

Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

värmepumpsmontör under upplärning

Ansök    Okt 11    Värma Norden AB    Värmepumpsmontör
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet . Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande. Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för... Visa mer
Vi söker nu någon som vill bli värmepumpsmontör, helst skall du bo i Sthlmsområdet . Du skall hursomhelst vara beredd att arbeta i Stockholmsområdet .
Vi utgår både från Sollentuna och Sala. Du behöver inte ha någon erfarenhet men social kompetens och b-körkort är ett krav, du bör även vara händig. Du får en egen arbetsbil. Vi kommer utbilda dig från grunden. VVS-vana är dock meriterande.
Vi tillämpar provanställning,med god chans att bli fast anställd för rätt person.Endast mailsvar kommer att behandlas. Då anstälningen betraktas som under upplärning så har man inte samma lön som en fullt utbildad kyltekniker/värmepumpsmontör. Visa mindre

Projektledare genomförande

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Projektledare genomförande Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arb... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Projektledare genomförande
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner.

I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Är du en av dem som vill vara med att utveckla ett växande Värmdö? Vi söker dig som har ett stort engagemang för anläggningsprojekt och som drivs av förtroendefulla samarbeten.

Antar du utmaningen?

Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i detaljplaneskede och genomförande i utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret och består av enheterna för tidiga skeden och genomförande. På avdelningen arbetar 16 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschefer och avdelningschef.

Enheten för genomförande ansvarar för projektering, upphandling och utbyggnad av kommunens allmänna anläggningar. Vi ansvarar för bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. 

Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största och där bland annat nya lokalgator, busstorg och stadspark planeras att anläggas. 

I rollen som projektledare genomförande följer du projektets alla skeden från planering, projektering, genomförande och överlämning till förvaltning. Ditt ansvar är att projekten byggs till rätt kvalitet och med rätt programkrav. Du leder och styr i byggprocessens alla skeden, upphandlar konsulter och entreprenörer, upprättar projektbudget och ansvar för den genom hela projektet. Vidare ansvarar du för arbetsmiljö och kvalitet samt för att utveckla en gemensam projektkultur i dina projekt.

Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.

Rollen rapporterar till enhetschef för genomförande.

Din erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller förvärvat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av olika typer av anläggningsprojekt och ett genuint samhällsintresse. Vidare har du erfarenhet av projektledning och behärskar såväl projektering som produktionsskedet. Du behärskar och kan tillämpa AMA Anläggning, MER Anläggning, AB04/ABT06 och ABK09. Dessutom har du dokumenterad erfarenhet inom arbetsmiljö, upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk. Det är meriterande om du drivit större anläggningsprojekt och/eller om du har erfarenhet från offentlig verksamhet. Har du erfarenhet av AutoCAD och Bluebeam är även det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.

Som person är du driven och har ett starkt engagemang i ditt arbete. Du är flexibel, trygg, kommunikativ och bra på att etablera och utveckla relationer. Som framgångsrik projektledare är det även viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och förmåga att skapa konstruktiva lösningar. Du trivs med ett varierande arbete och har lätt för att strukturera och prioritera, även när du driver flera projekt parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan 
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 27 september 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600 eller mailto:[email protected].

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare genomförande

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Välkommen till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Är du en av dem som vill vara med att utveckla ett växande Värmdö? Vi söker dig som har ett stort engagemang för anläggningsprojekt och som drivs av förtroendefulla samarbeten.
Antar du utmaningen?
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i detaljplaneskede och genomförande i utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret och består av enheterna för tidiga skeden och genomförande. På avdelningen arbetar 16 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschefer och avdelningschef.
Enheten för genomförande ansvarar för projektering, upphandling och utbyggnad av kommunens allmänna anläggningar. Vi ansvarar för bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största och där bland annat nya lokalgator, busstorg och stadspark planeras att anläggas.
I rollen som projektledare genomförande följer du projektets alla skeden från planering, projektering, genomförande och överlämning till förvaltning. Ditt ansvar är att projekten byggs till rätt kvalitet och med rätt programkrav. Du leder och styr i byggprocessens alla skeden, upphandlar konsulter och entreprenörer, upprättar projektbudget och ansvar för den genom hela projektet. Vidare ansvarar du för arbetsmiljö och kvalitet samt för att utveckla en gemensam projektkultur i dina projekt.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.
Rollen rapporterar till enhetschef för genomförande.
Din erfarenhet
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller förvärvat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet. Du har dokumenterad erfarenhet av olika typer av anläggningsprojekt och ett genuint samhällsintresse. Vidare har du erfarenhet av projektledning och behärskar såväl projektering som produktionsskedet. Du behärskar och kan tillämpa AMA Anläggning, MER Anläggning, AB04/ABT06 och ABK09. Dessutom har du dokumenterad erfarenhet inom arbetsmiljö, upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk. Det är meriterande om du drivit större anläggningsprojekt och/eller om du har erfarenhet från offentlig verksamhet. Har du erfarenhet av AutoCAD och Bluebeam är även det meriterande. B-körkort är ett krav för tjänsten.
Som person är du driven och har ett starkt engagemang i ditt arbete. Du är flexibel, trygg, kommunikativ och bra på att etablera och utveckla relationer. Som framgångsrik projektledare är det även viktigt att kunna lyfta blicken för att se helheten och förmåga att skapa konstruktiva lösningar. Du trivs med ett varierande arbete och har lätt för att strukturera och prioritera, även när du driver flera projekt parallellt. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 27 september 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Matilda Festin på 072-0503217 eller [email protected].
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Krav
Högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad eller förvärvat dig motsvarande kompetens genom arbetslivserfarenhet
Dokumenterad erfarenhet av olika typer av anläggningsprojekt
Erfarenhet av projektledning och behärskar såväl projektering som produktionsskedet
Behärskar och kan tillämpa AMA Anläggning, MER Anläggning, AB04/ABT06 och ABK09
Dokumenterad erfarenhet inom arbetsmiljö, upphandling, entreprenadjuridik och branschens regelverk
B-körkort
Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Meriterande
Erfarenhet av att driva större anläggningsprojekt
Erfarenhet från offentlig verksamhet
Erfarenhet av AutoCAD och/eller BluebeamOm arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Snickare

Stor variation. Företag och privatpersoner i Nacka, Värmdö samt hela storStockholm. Självgående och flitig medarbetare sökes av litet byggserviceföretag. Vi håller i stora och små entreprenader och söker dej som gillar varierande bygguppdrag. Det gäller allt från badrum till hela hus på den privata sidan, och olika lokalanpassningar och fastighetsservice på företagssidan. Du ska vara fullutbildad, ha körkort och gilla att ta ansvar. Vi arbetar i små gruppe... Visa mer
Stor variation. Företag och privatpersoner i Nacka, Värmdö samt hela storStockholm. Självgående och flitig medarbetare sökes av litet byggserviceföretag. Vi håller i stora och små entreprenader och söker dej som gillar varierande bygguppdrag. Det gäller allt från badrum till hela hus på den privata sidan, och olika lokalanpassningar och fastighetsservice på företagssidan. Du ska vara fullutbildad, ha körkort och gilla att ta ansvar. Vi arbetar i små grupper så det är viktigt med goda sociala färdigheter och att du har ordning och reda omkring dej. Byggserviceuppdrag med allt vad det innebär. Montering och rena snickeriarbeten. ROT-jobb och nyproduktion.
Vi jobbar ofta i små grupper om 2-3 pers per uppdrag. Visa mindre

Betongarbetare

Ansök    Maj 29    Gtab AB    Betongarbetare
Vi söker betongarbetare Yrket omfattas av formsättning, armering och gjutnigar. Grundkrav: Engelska i tal och skrift, B-Körkort. Meriterande: Svenska i tal och skrift, Yrkesbevis, Ritningslära, Klass 1 och 2 betongutbildning. Vi erbjuder heltidstjänst 40tim/vecka med en provanställning på 6 månader. Lön enligt kollektivavtal, anställning omgående. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Mestadels jobbar vi runt om i Stockholms Lä... Visa mer
Vi söker betongarbetare
Yrket omfattas av formsättning, armering och gjutnigar.
Grundkrav: Engelska i tal och skrift, B-Körkort.
Meriterande: Svenska i tal och skrift, Yrkesbevis, Ritningslära, Klass 1 och 2 betongutbildning.
Vi erbjuder heltidstjänst 40tim/vecka med en provanställning på 6 månader. Lön enligt kollektivavtal, anställning omgående.
Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Mestadels jobbar vi runt om i Stockholms Län, vår bas ligger i Gustavsberg.
Om du är intresserad av att börja jobba hos oss, skicka in ditt CV och personliga brev till [email protected] Varmt välkommen! Visa mindre

Snickare Heltid

Snickare sökes för heltids anställning Vi är ett växande byggföretag ute i Stockholms skärgård. Vi arbetar främst ute på öarna men även på fastlandet. Vi utgår med arbetsbåtar från Vindö (värmdö kommun) till öarna i Stockholms skärgård. Vi söker snickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenad till mindre snickeriarbeten. Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett längre samarbete. Vi ser gärna att ... Visa mer
Snickare sökes för heltids anställning
Vi är ett växande byggföretag ute i Stockholms skärgård. Vi arbetar främst ute på öarna men även på fastlandet. Vi utgår med arbetsbåtar från Vindö (värmdö kommun) till öarna i Stockholms skärgård.
Vi söker snickare för varierade arbetsuppgifter inom bygg. Det är allt från totalentreprenad till mindre snickeriarbeten. Med positiv inställning och med en hög arbetsmoral tror vi på ett längre samarbete.
Vi ser gärna att du brinner för yrket, yrkesstolthet är en central roll i vårt företag, att du vill utvecklas, serviceinriktad, noggrann, ansvarstagande, problemlösare samt en lagspelare.
Krav
Du talar, läser och skriver flytande Svenska.
B körkort
Meriterande
nautisk kompetens och ställningskort är meriterande
att du är självgående med några års erfarenhet
Tjänsten är heltid och start är omgående.
Skicka ditt cv och personliga brev till oss på
[email protected]
Mvh Madeléine
Maxade Entreprenad AB Visa mindre

Byggnadssnickare för villor och fritidshus

Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande.... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande. Visa mindre

Byggnadsarbetare Stockholms skärgård

Vi söker snickare med erfarenhet av allt förekommande inom yrket. Arbetsplatsen är i huvudsak i Stockholms mellersta skärgård. Boende på plats under arbetsveckor kan eventuellt ordnas. Waxholmsbåt går från/till Boda brygga på Värmdö samt från/till Åsättra brygga i Österåker dagligen. Visa mer
Vi söker snickare med erfarenhet av allt förekommande inom yrket. Arbetsplatsen är i huvudsak i Stockholms mellersta skärgård. Boende på plats under arbetsveckor kan eventuellt ordnas. Waxholmsbåt går från/till Boda brygga på Värmdö samt från/till Åsättra brygga i Österåker dagligen. Visa mindre

Målare sökes till Stockholmsområdet!

Ansök    Maj 3    Submit AB    Målare
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB söker nu målare till vår kund i Stockholm! Vi söker nu erfarna målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta med fasadmålning, byggen samt kontorsanpassningar. Vi söker dig som har: - 4-5 års erfarenhet och är hyfsat självgående - Håller tempot i arbetet efter planering - Sköter tider och har hög arbetsmoral - Kommunicerar på Svenska eller Engelska Som person tror vi att du är självgåend... Visa mer
Vi på Submit Bemanning & Rekrytering AB söker nu målare till vår kund i Stockholm!

Vi söker nu erfarna målare för heltidstjänst. Hos oss kommer du i första hand att arbeta med fasadmålning, byggen samt kontorsanpassningar.

Vi söker dig som har:

- 4-5 års erfarenhet och är hyfsat självgående

- Håller tempot i arbetet efter planering

- Sköter tider och har hög arbetsmoral

- Kommunicerar på Svenska eller Engelska

Som person tror vi att du är självgående, positiv, har social kompetens och kan hantera olika typer av människor. Ett gott kamratskap och en förmåga att kunna samarbeta är viktigt för oss.Krav:

- Erfarenhet

- 2-3 referenser

Arbetstid: 07:00-16:00

Lön: Enligt kollektivavtal

Passar denna tjänst in på dig? maila ditt CV till [email protected] Visa mindre

Målare Stockholms skärgård

Ansök    Apr 23    Entreprenadbolaget Longitud AB    Målare
Målare sökes för arbete i Stockholms skärgård med möjlighet till delägarskap. Erfarenhet av allt förekommande inom yrket krävs. Eventuellt boende kan ordnas då arbetsplatsen är på ö utan bilförbindelse. Waxholmsbolaget traffikerar dagligen från Boda Brygga på Värmdö och Åsättra brygga - Österåker. Visa mer
Målare sökes för arbete i Stockholms skärgård med möjlighet till delägarskap. Erfarenhet av allt förekommande inom yrket krävs. Eventuellt boende kan ordnas då arbetsplatsen är på ö utan bilförbindelse. Waxholmsbolaget traffikerar dagligen från Boda Brygga på Värmdö och Åsättra brygga - Österåker. Visa mindre

Mark och anläggningsarbetare

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning. Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intre... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning.
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket. Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en person med B-kort.
I dina arbetsuppgifter ingår mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

Sjöstruktur söker snickare merarbete, anställning, inhyrd personal.

Sjöstruktur AB Omfattning: Heltid (40h/vecka) Varaktighet: Tillsvidare Anställningsform: Tillsvidare, tidsbegränsad anställning, inhyrd. Vi är flexibla. Om anställningen: Vi söker en kompetent snickare, du behöver inte vara utbildad snickare men arbetslivserfarenhet är högt meriterande. Som person bör du vara självgående, kunna ta mycket eget ansvar och ha en god känsla för kvalitativt, fint arbete. Problem lösare och god syn för konstruktionarbete. I tjä... Visa mer
Sjöstruktur AB
Omfattning: Heltid (40h/vecka)
Varaktighet: Tillsvidare
Anställningsform: Tillsvidare, tidsbegränsad anställning, inhyrd. Vi är flexibla.
Om anställningen:
Vi söker en kompetent snickare, du behöver inte vara utbildad snickare men arbetslivserfarenhet är högt meriterande. Som person bör du vara självgående, kunna ta mycket eget ansvar och ha en god känsla för kvalitativt, fint arbete. Problem lösare och god syn för konstruktionarbete.
I tjänsten kommer du att arbeta utomhus, sjönära och stundtals i tuffa miljöer, exempelvis vid hala klippor, på isig pråm eller på vindutsatta områden. Vi arbetar i Stockholms skärgård, tar oss fram med båt och där väder och vind påverkar oss dagligen. Du behöver med andra ord tycka om att vara ute, såväl i strålande vårväder som en stormig höstdag.
Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom byggnadsarbete, stomresning, större altaner och liknande. Även meriterande om du har en grundläggande maskinvana och teknisk kunnighet då vi dagligen använder oss av olika maskiner.
Sjöstruktur är ett företag med en starkt växande kundkrets och vi strävar efter att bli ännu större. Därför söker vi nu dig som vill vara med på tåget och växa! För att du ska trivas hos oss tror vi att du bör ha några års arbetslivserfarenhet, god fysik, är positiv och drivs av att utveckla dig själv, dina kollegor och företaget. Du ska gilla att arbeta både i grupp och självständigt.
Var finns vi? Vi utgår från östra Vindö, Värmdö.
Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Lön enligt överenskommelse.
Du ska kunna tala obehindrad svenska eller engelska.
Skicka din ansökan till: [email protected]
Frågor besvaras av Mikael Carlsson, mob: 073 029 16 79
Hemsida: sjostruktur.se Visa mindre

Byggare från byggprogrammet sökes för spännande extrajobb

Ansök    Apr 6    Myap AB    Träarbetare/Snickare
Vi söker för närvarande snickare som går byggprogrammet som vill ha ett spännande extrajobb under våren och sommaren. Arbetsperioden är under maj/juni/juli månad och det går bra att genomföra arbetet under helger och kvällar. För att vara lämplig för denna roll, behöver du ha följande färdigheter och egenskaper: *Erfarenhet av bygg- eller snickeriarbete *Kunna ta fram, läsa och förstå ritningar *Kunna arbeta noggrant och säkert *Kreativitet och problemlösn... Visa mer
Vi söker för närvarande snickare som går byggprogrammet som vill ha ett spännande extrajobb under våren och sommaren.
Arbetsperioden är under maj/juni/juli månad och det går bra att genomföra arbetet under helger och kvällar.
För att vara lämplig för denna roll, behöver du ha följande färdigheter och egenskaper:
*Erfarenhet av bygg- eller snickeriarbete
*Kunna ta fram, läsa och förstå ritningar
*Kunna arbeta noggrant och säkert
*Kreativitet och problemlösningsförmåga
*Ha tillgång till egna verktyg och utrustning Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Språk kunskap i antingen engelska eller svenska ett måste! Körkort krävs! Visa mer
Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Språk kunskap i antingen engelska eller svenska ett måste! Körkort krävs! Visa mindre

Drifttekniker

Ansök    Mar 28    Värmdö kommun    VVS-montör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Drifttekniker Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på de... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Drifttekniker

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark.

Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi en drifttekniker som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Tekniska driftavdelningen inom samhällsbyggnadskontoret består av drygt femtio personer som ansvarar för driften av kommunens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution samt kommunal gatu- och parkverksamhet.

I rollen som drifttekniker jobbar du med samtliga tekniska anläggningar inom ledningsnätet vilket innefattar pumpstationer, reningsverk, vattenverk, tryckstegringar, vattentorn och LTA-stationer. Du arbetar löpande med olika arbetsområden relaterat till vattenverksamhet. Du arbetar också med kommunens ärendesystem, Artvise.

Tjänsten är bred och omväxlande med inriktning på vattenmätarbyten, nyuppsättningar av vattenmätare, vattenavstängningar samt underhållsarbeten i kommunens vattenverk och tryckstegringar. En arbetsdag kan innebära allt från att arbeta ute på fältet till underhållsarbeten på våra anläggningar. God kunddialog är meriterat i tjänsten.

För att trivas i rollen söker vi dig som kan arbeta självständigt men även har god samarbetsförmåga då vi hjälper och stöttar varandra inom de olika områdena. Arbetet är föränderligt och många olika frågeställningar uppkommer under en arbetsdag. Du behöver därför vara lyhörd, flexibel och lösningsorienterad.

Vi söker dig med utbildningsbakgrund som drift- och underhållstekniker eller att du har arbetslivserfarenhet från industri, verkstad, montage eller el. B-körkort är ett krav för tjänsten.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning.
Provanställning tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 1/5 2023.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Daniel Persson, 08-570 481 84. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Idrottslärare 50% till årskurs 1-5

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Ekedalsskolan är en nyrenoverad skola med toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö. På vår skola arbeta... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Ekedalsskolan är en nyrenoverad skola med toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier

Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp

Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet

Utveckla känslan av att olika är bra

gemensamt arbetar för en trygg och lugn miljö

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd. Rollen som idrottslärare innebär att du kommer att undervisa i idrott i årskurs 1-5. Du planerar och genomför dina idrottslektioner och du ansvarar för bedömning och uppföljning av målen. Du kommer att ha ett nära samarbete med skolans idrottslärare och årskursens klasslärare. 

Vi söker dig som har en pedagogisk examen som idrottslärare eller motsvarande erfarenhet att undervisa i idrott. Du har ett medvetet pedagogiskt förhållningssätt, god kommunikationsförmåga och tar stort eget ansvar för såväl din egen som fritidshemmets måluppfyllelse och utveckling. Som person är du flexibel och engagerad, ser möjligheter istället för hinder samt har lätt för att samarbeta. Du är trygg i din yrkesroll och du är tydlig gentemot elever, föräldrar och kollegor samt lägger vikt vid en god värdegrund. Du är lyhörd och respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och din förmåga att tillsammans med dina kollegor driva utvecklingen av fritidshemmet.Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta medarbetare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i olika utvecklingsarbeten  gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser 50% och är ett tidsbegränsat uppdrag för vårterminen 2023.  Tillträde 16/1 eller enligt överenskommelse .
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 1/1 2023 Intervjuer och urval kommer att ske löpande.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Susanna Råberg biträdande rektor 08-570 474 74 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Rivare /Fönstermontör sökes i Stockholm

Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus. Tack vare att vi expanderar söker vi nu en rivare/fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Du kommer ingå i ett arbetslag, men ska även kunna arbeta självständigt. Du ska ha goda kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med montering och demontering av fönster. I arbetet ingår bland annat: -rivning av gamla fönster -ta hand om skräpet från ri... Visa mer
Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus.
Tack vare att vi expanderar söker vi nu en rivare/fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Du kommer ingå i ett arbetslag, men ska även kunna arbeta självständigt.
Du ska ha goda kunskaper i alla förekommande arbetsmoment i samband med montering och demontering av fönster.
I arbetet ingår bland annat:
-rivning av gamla fönster
-ta hand om skräpet från rivning
-hjälpa till och bistå med olika saker som rör ett fönstermontage
Arbete på annan ort med övernattning kan förekomma.
Arbetstid är 07:00 till 18:00 måndag till torsdag. fredagen jobbas in.
Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage.
Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med kundbemötande.
Körkort är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Tillträde 2023-01-09
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

VA-Projektledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. VA-och renhållningsavdelningen ansvarar för att kommunens innevånare och besökare får ett dricksvatten med hög kvalitet och at... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
VA-och renhållningsavdelningen ansvarar för att kommunens innevånare och besökare får ett dricksvatten med hög kvalitet och att avlopp tas omhand på ett långsiktigt hållbart och säkert sätt.

Avdelningen ansvarar även för insamling av avfall.

Allt fler upptäcker att Värmdö kommun är en attraktiv plats att bo och vistas i, befolkningsökningen medför bland annat att tidigare sommarstugeområden permanentas och förses med kommunalt vatten och avlopp. Stora infrastrukturella investeringar kommer att göras de närmaste åren vilket gör att kommunen kan erbjuda intressanta arbetsuppgifter och utmaningar.

På VA-utbyggnadsenheten är du en del av ett kompetent och generöst gäng som delar med sig av sina kunskaper och lär av varandra. Du kommer även att ha ett nära samarbete med övriga avdelningar och enheter inom samhällsbyggnadskontoret.Rollen som projektledare innebär att du blir en bland flera projektledare med ansvar för en total investeringsbudget på ca 200 miljoner. Du är med i hela processen och ansvarar för projektet från utredningsskedet i detaljplanearbetet till driftsättning av utbyggd anläggning. Arbetsuppgifterna innebär allt från kontakter med konsulter, entreprenörer, abonnenter och myndigheter till att ansvara för ekonomin i projektet samt att genomföra upphandlingar. Du arbetar under stort eget ansvar och möjligheterna till personlig utveckling är goda.Vi söker dig med relevant ingenjörsexamen och som vill utvecklas inom VA- och anläggningssektorn. Meriterande är om du har kunskaper i entreprenadjuridik, projektekonomi och du jobbat några år i branschen, kanske som VA-projektör eller VA-utredare.

Som person är du en drivande och analytisk med ett intresse för att växa in i rollen som projektledare. Du är mån om din personliga utveckling och tar aktivt till vara på den erfarenhet och kompetens som finns inom enheten.

För att bli framgångsrik i uppdraget är det en förutsättning att du trivs med lagarbete likväl som att du har förmåga att driva ditt arbete med självständighet. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med start enl överenskommelse. Ansök senast den 19 januari 2023. Urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Omväxlande arbete Sjöentreprenad

Amfimarin söker fler duktiga medarbetare för arbete i våra projekt och med vår fartygsflotta. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt. För den som är intresserad finns stor potential för att utvecklas Vi ser gärna att du är baserad i Nacka... Visa mer
Amfimarin söker fler duktiga medarbetare för arbete i våra projekt och med vår fartygsflotta. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt.
För den som är intresserad finns stor potential för att utvecklas
Vi ser gärna att du är baserad i Nacka/Värmdö, tillgång till bil och båtvana. De flesta av våra arbeten sker utomhus, ofta utgående från vår bas på Värmdö Visa mindre

MÅLARE

Ansök    Nov 30    Peter Björklunds Måleri AB    Målare
PBM Måleri AB är företaget med fokus på kunden, kvalité och samarbete! Vi sticker ut genom vårt fokus på kvalité och långsiktiga kundrelationer med engagemang, delaktighet och ansvar hos våra medarbetare. Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar för kvalité, kunddialoger och ett fullgott slutresultat med potential till personlig utveckling. Vår historia är ett familjeföretag som arbetat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i bransche... Visa mer
PBM Måleri AB är företaget med fokus på kunden, kvalité och samarbete!
Vi sticker ut genom vårt fokus på kvalité och långsiktiga kundrelationer med engagemang, delaktighet och ansvar hos våra medarbetare.
Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt, ta ansvar för kvalité, kunddialoger och ett fullgott slutresultat med potential till personlig utveckling.
Vår historia är ett familjeföretag som arbetat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målningsarbeten så som skolor, restauranger, lägenheter, trapphus, dekorationsmåleri samt i Stockholms mellersta skärgård. Vi arbetar både utvändigt och invändigt.
Peter Björklunds Måleri AB är i en stark tillväxtfas och vi behöver förstärka kapaciteten med fler medarbetare.
Känner du en stolthet över din yrkeskunskap inom måleri och tycker om att ta ansvar och se lösningar i stället för ett problem, med en nyfiken och positiv inställning och vilja att samarbeta?
Då är detta tjänsten för dig.
Är du lärling med stort intresse för måleri och stark vilja att utveckla dig och med rätt inställning tar vi självklart emot din ansökan.
Det vi söker hos dig:
Vi vill att du är genuint intresserad av ditt yrke
Du ska vilja vara en del av ett lag där du både kan bidra och utvecklas
Du är nyfiken och positiv och har på samma sätt som vi en vilja att ständigt utvecklas och komma framåt
Känner du att det här passar in på dig och har ett driv att ständigt utvecklas, då är detta tjänsten för dig.
Kvalifikationer
· Gesällbrev eller motsvarande arbetslivserfarenhet
· 5 års erfarenhet eller mer
· Goda vitsord
· Du måste kunna kommunicera på svenska i tal och skrift samt behärska grundläggande Engelska
· Dekorationsmåleri är meriterande Visa mindre

Yrkeslärare till barn- och fritidsprogrammet

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn. Våra utbildningar ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn.

Våra utbildningar är Marinbiologi och dykning - Naturvetenskapsprogrammet, Kriminologi - Samhällsvetenskapsprogrammet, Hälsa och sjukvård - Vård- och omsorgsprogrammet, Ledarskap, kreativitet och hälsa - Barn- och fritidsprogrammet, Frisör och stylist - Hantverksprogrammet samt Introduktionsprogrammen.

På Gustavsbergs gymnasium har vi höga ambitioner. Vi arbetar för att vara ett kreativt centrum. Målet är att ge våra elever utveckling genom kunskap, insikt och studiero. Vi vill att de ska känna att det är på Gustavsbergs gymnasium det händer. Här uppskattas innovation och nytänkande och vi tar varje elevs utbildning på största allvar.

I rollen som yrkeslärare på barn- och fritidsprogrammet är du den viktigaste länken mellan utbildning och arbetsliv och du är bra på att upparbeta och underhålla positiva kontakter med branschföreträdare, både lokalt och i angränsande kommuner. Du förväntas samarbeta med eleverna kring examinationsformer och kursinnehåll på ett sätt som säkerställer att eleverna får med sig nödvändiga kunskaper och känner intresse för och engagerar sig i sina studier. Vi söker dig som är yrkeslärare med legitimation för att undervisa på barn- och fritidsprogrammet. Du har fokus på elevernas utveckling och måluppfyllelse och är skicklig på att entusiasmera och leda dem mot målen. Du har stor förmåga att organisera, planera och följa upp undervisningen i en utvecklande och positiv anda. Erfarenhet som yrkeslärare och ämneskompetens inom gymnasiegemensamma ämnen är meriterande. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser en tillsvidareanställning på 60 % med möjlig utökning beroende av kompetens. Månadslön. Tillträde enl ök.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Lärare i idrott och hälsa till Lemshaga Akademi

Lemshaga Akademi söker lärare i idrott och hälsa Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? Om arbetsplatsen Här får du arbeta och utvecklas tillsammans med kreativa kollegor. Skolans byggnader påminner om gamla röda lador och skolgården ligger mellan skog och hästhagar. Miljön inbjuder till lek, kojbyggen och rörelse. Därför lägger vi en stor del av vår verksamhet utomhus. Om dig Vi söker dig som har lärarlegitimation och är väl förtrog... Visa mer
Lemshaga Akademi söker lärare i idrott och hälsa


Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar?


Om arbetsplatsen
Här får du arbeta och utvecklas tillsammans med kreativa kollegor. Skolans byggnader påminner om gamla röda lador och skolgården ligger mellan skog och hästhagar. Miljön inbjuder till lek, kojbyggen och rörelse. Därför lägger vi en stor del av vår verksamhet utomhus.


Om dig
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är väl förtrogen med gällande styrdokument. Vi tror att du är en positiv, energisk och påhittig person som gillar att utforska och lära tillsammans med elever och kollegor. Du har lätt för att skapa goda relationer och du ser professionellt på ditt uppdrag.


Om arbetsuppgifterna
Din huvuduppgift är att planera, genomföra och efterarbeta undervisning med lärandeuppdraget i fokus. Du anpassar undervisningen efter elevernas behov och använder dig av olika metoder och modeller. Utöver det ingår naturligtvis den dagliga omsorg och omvårdnad som alla elever behöver för att känna sig trygga. Som pedagog på Lemshaga Akademi förväntas du vara en medforskande och delaktig vuxen som ser potentialen i elevernas tankar och teorier.


Att arbeta som idrottslärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och göra skillnad för elevernas utveckling och förutsättning.


Det är viktigt att ha kul på arbetet tillsammans med kollegor och elever.


I arbetsuppgifterna ingår ett mentorskap i årskurs 7 tillsammans med två andra mentorer.
Du kommer undervisa i låg-, mellan-, och högstadiet. Du kommer ansvara för undervisningen i vår inriktning "Friluftsliv" med våra yngre elever.
Kvalifikationer
Lärarexamen, lärarlegitimation.
Du är en kompetent och inspirerande lärare med stort engagemang. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. I din yrkesroll är du engagerad, professionell, trygg och initiativtagande. Du är också ansvarstagande, strukturerad, med en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Utöver fast lön erbjuds friskvårdsersättning, gratis kaffe och frukt.


Om anställningsvillkoren
Vårt kollektivavtal är inom Fremias avtalsområde.

Om oss
Lemshaga Akademi är en icke vinstdrivande friskola för elever mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära. Vår utgångspunkt är varje elevs tänkande, nyfikenhet och lust att lära. Viktigt för oss är allas personliga välbefinnande, gemenskap och familjens engagemang i skolan. Hos oss kan du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Arbetsplats
Lemshaga Akademi
Lämshaga vägen 5-15
134 61 INGARÖ


Kontakt
Välkommen med din ansökan snarast men innan den 30 juli.
Vänta inte med din ansökan, rekryteringen påbörjas omgående och kan komma att tillsättas innan sista sökdatum. Ansökan, med personligt brev och CV mailas till [email protected]


Frågor besvaras av rektor Annica Kjell [email protected]
Tel: 08-58631301


Vi undanber oss alla former av extern rekryteringshjälp. Visa mindre

Anläggningsarbetare, stensättare

Kaarles Mark och Schakt AB söker nu en anläggningsarbetare till vårt team. Du får gärna ha erfarenhet utav stensättning, men ej ett krav. Visa mer
Kaarles Mark och Schakt AB söker nu en anläggningsarbetare till vårt team.
Du får gärna ha erfarenhet utav stensättning, men ej ett krav. Visa mindre

Grävmaskinist

Kaarles mark och schakt AB söker nu ytterligare en grävmaskinist till vårt team. Vi arbetar både mot kommuner, företag och privatpersoner. Visa mer
Kaarles mark och schakt AB söker nu ytterligare en grävmaskinist till vårt team. Vi arbetar både mot kommuner, företag och privatpersoner. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker två undertaksmontörer i Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker två duktiga undertaksmontörer. Om tjänsten I rollen som undertaksmontör arbetar du med att montera alla tänkbara former... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker två duktiga undertaksmontörer.
Om tjänsten
I rollen som undertaksmontör arbetar du med att montera alla tänkbara former av undertak i nyproduktioner och ombyggnationer. Estetik och utformning är viktiga delar. Arbete sker inomhus och ofta med lätta material av t.ex. akustikskivor och aluminium. Hos oss får du möjlighet att arbete både i stora och små projekt, självständigt och i arbetslag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av undertaksmontering eller grundutbildad undertaksmontör gymnasienivå med yrkesbevis. Vi ser att du som söker är ansvarstagande och pålitlig – för oss betyder det att du håller vad du lovar och att du hittar lösningar om något blir fel.Kunskap inom fler yrkesområden är meriterande.
Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett kort personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected] senast 14 juni. Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Grow with EE Interiör - looking for two suspended/drop ceiling in Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör specializes in suspended ceiling and acoustic installation. Since the start in 2018, we have grown incredible because we are so popular with our customers. We who run the company have worked in the branch for more than 20 years. Our assignments come from construction companies, municipalities, county councils and real estate companies. We are now expanding our business and are looking for two skilled suspended ceiling installer. About the servi... Visa mer
EE Interiör specializes in suspended ceiling and acoustic installation. Since the start in 2018, we have grown incredible because we are so popular with our customers. We who run the company have worked in the branch for more than 20 years. Our assignments come from construction companies, municipalities, county councils and real estate companies. We are now expanding our business and are looking for two skilled suspended ceiling installer.
About the service
In the role of suspended ceiling installer, you work with assembling all conceivable forms of suspended ceilings in new productions and conversions. Aesthetics and design are important parts. Work takes place in-house and often with light materials of e.g. acoustic panels and aluminum. With us, you get the opportunity to work in both large and small projects, independently and in teams. We are looking for you who have previous experience of suspended ceiling installation or undergraduate suspended ceiling high school level with a professional certificate. Knowledge in more professional areas is an advantage.
We see that you who apply are responsible and reliable - for us it means that you keep what you promise and that you find solutions if something goes wrong.
We offer
Welcome to a workplace with a lot of humor and where colleagues are your friends. Here we work under the motto "Responsibility under freedom". We want to be an attractive workplace and offer well-being allowance, christmasdinner and the opportunity for flextime.
The position is a permanent employment that begins with a six-month probationary period. Working hours are Mon-Fri daytime starting as soon as possible.
We are very much looking forward to your application, send a short personal letter and a description of what experience you have since before to me [email protected] no later than 14 June. Selection may take place on an ongoing basis so we look forward to your application as soon as possible. Visa mindre

Mark och anläggningsarbetare

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning. Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intre... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning.
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket. Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en person med B-kort.
I dina arbetsuppgifter ingår mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker teamledare för undertaksmontörer i Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker en duktiga undertaksmontörer som även kan axla rollen som teamledare. Om tjänsten teamledare I rollen som teamledare ar... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker en duktiga undertaksmontörer som även kan axla rollen som teamledare.
Om tjänsten teamledare
I rollen som teamledare arbetar du huvudsakligen med undertaksmontage men kommer även hjälpa till att leda den dagliga verksamheten. Tjänsten innefattar att utbilda personal, planera arbeten och planera personal med hänsyn till behov. Du kommer även att etablera och förvalta relationer med såväl nya som befintliga kunder.
Då rollen är ny finns det goda möjligheter att, tillsammans med oss som äger företaget forma tjänsten och vara delaktig i beslut.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av undertaksmontering . Vi vill att du är trygg och stabil i ditt ledarskap och ser därför gärna att du har provat på rollen som ledare i något sammanhang tidigare. Vi ser att du som söker är ansvarstagande och pålitlig – för oss betyder det att du håller vad du lovar och att du hittar lösningar om något blir fel.
Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected] senast 14 juni. Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Junior Projektledare Exploatering - Värmdö Kommun

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare och avdelningschef.
Junior projektledare
Eftersom vi är en relativt stor projektgrupp med ett bra samarbetsklimat så har vi möjlighet att ta in dig som är nyutexaminerad, intresserad av mark- och fastighetsjuridik och vill starta din karriär här på Värmdö kommun. Hos oss får du möjligheten att växa in i rollen som projektledare och utvecklas tillsammans med de projekt du medverkar i.
Rollen som projektledare exploatering innebär både att du kan vara projektledare för mindre projekt samt att du är exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet mm. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.
Vi söker dig som har en avslutad högskoleexamen eller planerar att ta examen under 2022, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som person är du engagerad, nyfiken och flexibel. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ- , social- och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök här” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan 10 juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Avslutad högskoleexamen alt planerad examen under 2022, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande område.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker lärling som undertaksmontör i Stockholm

EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Om tjänsten Undertaksmontör är ett yrke inom bygg och anläggning. Som undertaksmontör monterar du undertak inomhus i olika typer av fastigheter - som t ex ... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag.
Om tjänsten
Undertaksmontör är ett yrke inom bygg och anläggning. Som undertaksmontör monterar du undertak inomhus i olika typer av fastigheter - som t ex skolor, sjukhus och kontor. Arbetet sker med lätta material så som akustiksskivor och aluminium. Undertaksarbete är ett fint arbete du kommer in sent i byggprocessen och arbetar uteslutande i ombyggnationer och nybyggnationer.
Det är ett omväxlande inomhusjobb eftersom både arbetsplatser och olika typer av undertaksmaterial kan variera. Många gånger får du som undertaksmontör ta fantasin till hjälp och se det som en utmaning att dölja rör och lufttrummor. Yrket är omväxlande, då du får jobba med många olika typer av undertak, och du har stor frihet i jobbet.
Du som söker ska ha öga för estetik och utformning, stark vilja att lära dig nya saker och vara långsiktig i dina åtaganden samt vara pålitlig.

Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected]
Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Maskinförare avfallskrossning

Lapplands Lastmaskiner är ett familjeföretag som arbetar med avfallsåtervinning. Vi är idag ca 15 anställda som arbetar med att sortera och krossa avfall på anläggningar i Stockholmsområdet. Våra krav är att du har b-körkort samt förarbevis/utbildningsbevis för entreprenadmaskiner. Du bör ha erfarenhet av att köra materialhanterare/grävmaskin och hjullastare. Har du tidigare arbetat med avfallskrossning så är det ett stort plus. Vi utför de flesta service... Visa mer
Lapplands Lastmaskiner är ett familjeföretag som arbetar med avfallsåtervinning.
Vi är idag ca 15 anställda som arbetar med att sortera och krossa avfall på anläggningar i Stockholmsområdet.
Våra krav är att du har b-körkort samt förarbevis/utbildningsbevis för entreprenadmaskiner.
Du bör ha erfarenhet av att köra materialhanterare/grävmaskin och hjullastare. Har du tidigare arbetat med avfallskrossning så är det ett stort plus.
Vi utför de flesta service och reparationsarbeten själva och håller genom det en hög nivå på servicen mot våra kunder. Du bör ha ett intresse av rep & underhåll av maskiner.
I arbetet ingår att köra maskin samt underhålla de maskinerna. I maskinparken finns hjullastare och materialhanterare samt olika krossverk och siktar.
Vi ber dig att i första hand maila vid frågor samt att skicka ansökan till [email protected]
Arbetsplatserna ligger i Stockholm. Bandhagen, Upplands Väsby m fl.
Tillträde omgående. Visa mindre

Construction worker for Värmdö

We are looking for a construction worker to join our company. We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do construction work for other companies. We are looking to expand our team with someone with some previous merit from working in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit. Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile. Interview... Visa mer
We are looking for a construction worker to join our company.


We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do construction work for other companies.


We are looking to expand our team with someone with some previous merit from working in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit.


Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile.
Interviews will be booked throughout the process.


We will offer pay by the hour that matches the union agreement. Visa mindre

Fönstermontör sökes i Stockholm

Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus. Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning. Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig. Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage. Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm me... Visa mer
Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus.
Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning.
Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig.
Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage.
Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med kundbemötande.
Körkort är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

VVS-montör RYSK-talande

Ansök    Apr 7    Elithus i Stockholm AB    VVS-montör
Vi söker en VVS-montör på heltid eller deltid. Du behöver inte ha full VVS-behörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med VVS-installationer i privatbostäder i Sverige. Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver VVS. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet. 80 % av våra... Visa mer
Vi söker en VVS-montör på heltid eller deltid.
Du behöver inte ha full VVS-behörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med VVS-installationer i privatbostäder i Sverige.
Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver VVS. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
Vi utlovar ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag. Detta utöver vår redan etablerade status sedan 16 år tillbaka som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader.
Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Genom vårt personalprogram har vi roliga events, gemensam idrott varje vecka för de som vill och en årlig resa.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Rysktalande plattsättare sökes

Ansök    Apr 7    Elithus i Stockholm AB    Plattsättare
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning. Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. Observera att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan ... Visa mer
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning.
Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. Observera att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
Vi utlovar ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag. Detta utöver vår redan etablerade status sedan 16 år tillbaka som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader.
Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Genom vårt personalprogram har vi roliga events, gemensam idrott varje vecka för de som vill och en årlig resa.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Arbetsledare Vägdrift - Värmdö

Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positi... Visa mer
Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu

Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift

Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat.

Ditt arbete är varierande och innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder utgör en del av din vardag.

Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.
Du är en positiv och företagsam person

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss har bra social kompetens, ett engagerat ledarskap och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av vägdrift sedan tidigare. Annars är det en fördel om du har erfarenhet av liknande uppdrag inom mark och anläggning, som till exempel trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt, asfalt, entreprenad, transport, eller liknande.

B-körkort är ett krav. Har du även C-kort är det en fördel.

Vi behöver din ansökan senast 13 maj!

Vi utför löpande urval, så tveka inte att söka redan i dag!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Joakim Lundstedt på 070-846 67 34.

Välkommen till Skanska!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu maskinförare till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Rekryteringen kommer ske löpande. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett samma... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.
Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu maskinförare till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Rekryteringen kommer ske löpande.
Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande
Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.
Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Projektledare/säljare

Avfuktningstekniks bolagen har kontor i Södra och Norra Stockholm samt Södertälje/Sörmland och arbetar med att förbättra inomhusmiljön samt korrigera felaktiga hus konstruktioner bla utför vi provtagningar, mögelsanering, ventilation, avfuktning, isoleringsarbeten mm. Vi kommer under innevarande år omsätta 30,000,000 SEK. Vi söker nu en projektledare/säljare Arbetsuppgifter: Räkna på jobb ute hos våra kunder och sälja in våra lösningar Planera tagna a... Visa mer
Avfuktningstekniks bolagen har kontor i Södra och Norra Stockholm samt Södertälje/Sörmland och arbetar med att förbättra inomhusmiljön samt korrigera felaktiga hus konstruktioner bla utför vi provtagningar, mögelsanering, ventilation, avfuktning, isoleringsarbeten mm. Vi kommer under innevarande år omsätta 30,000,000 SEK.


Vi söker nu en projektledare/säljare


Arbetsuppgifter:
Räkna på jobb ute hos våra kunder och sälja in våra lösningar
Planera tagna affärer
Göra ekonomiska avstämningar efter avslutat projekt
Driva utvecklingsprojekt
Fungera som ledare i organisationen
Utföra utredningar, provtagningarDin profil:
Är flytande i Svenska i tal/skrift/läsa
Har B-körkort
God fysik
Är social-positiv och kan kommunicera med våra kunder
Ej vara rädd för trånga utrymmen eller höga höjder
Ordningsam
Eget driv
Du bor i södra Stockholm
Vana av att räkna på jobb ute hos kund
Händig/ arbetat som snickare/fukttekniker/rivare

Det du inte kan lär vi upp dig på. Visa mindre

Painter for Värmdö

We are looking for a painter to join our company. We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies. We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit. Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile. Interviews will be booked throughout t... Visa mer
We are looking for a painter to join our company.


We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies.


We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit.


Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile.
Interviews will be booked throughout the process.


We will offer pay by the hour that matches the union agreement. Visa mindre

Rysktalande plattsättare sökes

Ansök    Mar 7    Elithus i Stockholm AB    Plattsättare
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet. 80... Visa mer
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg.
Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
I gengäld utlovar vi ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag utöver vår redan etablerade status som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader. Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Fönstermontör, RYSK-talande

Ansök    Mar 9    Elithus i Stockholm AB    Fasadmontör
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag. Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma. Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bul... Visa mer
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag.
Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma.
Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bulgariska. Detta är absoluta krav som vi behöver testa under intervjun så vi ber dig därför endast ansöka om tjänsten om du innehar dessa språkkunskaper.
Körkort är inget krav men ett definitivt plus. Tjänsten avser arbete på 75 %. Kollektivavtalsenlig lön enligt Glasmästeriförbundet. Visa mindre

Vi söker erfarna plåtslagare

Hej Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt plåtslageri i Stockholm. Vi söker dig där gemenskapen är viktig. Du ska kunna arbeta självständigt, men även i lag. Lön efter överenskommelse. Visa mer
Hej
Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt plåtslageri i Stockholm. Vi söker dig där gemenskapen är viktig. Du ska kunna arbeta självständigt, men även i lag.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Utvecklingsledare idrott- och fritidsanläggningar

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Kultur- och fritidsverksamhet är ett av de områden som allra flest av våra medborgare på något sätt kommer i kontakt med. U... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Kultur- och fritidsverksamhet är ett av de områden som allra flest av våra medborgare på något sätt kommer i kontakt med.

Uppskattningsvis använder 95 % procent av värmdöborna någon kultur- och fritidsverksamhet. Inom kultur- och fritidskontoret arbetar närmare 80 personer och vi ansvarar för idrott, föreningsliv, kultur, bibliotek, friluftsliv, mötesplatser för unga och kulturskola.

Fritid- idrott- och friluftssenheten är en av fem enheter under kultur- och fritidskontoret och arbetar bland annat med att tillgängliggöra ett fritidsutbud för alla. På enheten arbetar idag 4 utvecklingsledare och en administratör med olika arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet. Enheten ligger direkt under förvaltningschefen för kultur- och fritidskontoret.Rollen som utvecklingsledare med ansvar för idrott- och fritidsanläggningar innebär att du arbetar operativt och strategiskt för hela kultur- och fritidskontoret. Du leder och samordnar enheternas strategiska lokal- och anläggningsplanering. Du arbetar för att enheterna och föreningarnas verksamheter erbjuds ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler och anläggningar samt att dessa kan nyttjas på bästa sätt. I uppdraget ingår att arbeta fram planer och underlag för beslut. Du skriver förstudier och projektplaner och projektleder utveckling av lokaler och anläggningar. Du arbetar nära föreningslivet, kontorets enheter, kommunens övriga enheter, tekniska driften samt andra externa aktörer.

I arbetet ingår bland annat att:

- Leda och samordna det strategiska lokal- och anläggningsarbetet för hela kontorets verksamhet, både gällande verksamhetsförbättringar och nyutveckling
- Ansvara för upplåtelse av lokaler till kommunens medborgare, föreningar och näringsliv
- Representera kontoret i den kommunövergripande lokalsamordnagruppen
- Ta fram underlag för kravspecifikationer vid upphandlingar
- Besvara remisser, externa förfrågningar och delta i detaljplanearbeten
- Omvärldsbevaka för att inhämta och sprida kunskap internt inom förvaltningarna och externt till föreningslivet

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen relevant för uppdraget eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med projektledning, utredningar, avtalsfrågor och strategiska frågor i en politiskt styrd organisation. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar det svenska språket, då det ingår att skriva beslutsunderlag. Du har arbetat med utveckling av lokaler och anläggningar inom kultur- idrott och fritidsområdet. Stor förståelse för föreningslivets utmaningar och förutsättningar är en förutsättning och du har en förmåga att se helhetsperspektiv, skapa samverkan och samarbeten. Meriterande om du haft tidigare liknande roller.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under anställningsförfarandet.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kultur- och fritidschef Lena Hellström, via växeln 08-570 470 00.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Omväxlande arbete Sjöentreprenad

Amfimarin söker yngre hungriga medarbetare för arbete i våra projekt. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt. För den som är intresserad finns möjlighet för internutbildning/kurser inom fartygstjänst. Vi ser gärna att du är baserad i Nack... Visa mer
Amfimarin söker yngre hungriga medarbetare för arbete i våra projekt. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt.
För den som är intresserad finns möjlighet för internutbildning/kurser inom fartygstjänst.
Vi ser gärna att du är baserad i Nacka/Värmdö, tillgång till bil och viss båtvana. De flesta av våra arbeten sker utomhus. Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Körkort krävs! Visa mer
Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Körkort krävs! Visa mindre

VA-ingengör/projektledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark.

Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Vi tror på våra medarbetares förmågor, satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

Inom VA arbetar vi nyinvesteringar i ledningsnät, vattenverk och reningsverk. För investeringsprojekten utses en ansvarig projektledare för att driva investeringsprojektet. Aktuella projekt är VA-utbyggnad i samband med nya detaljplaner i våra förändringsområden men även utökning av kapaciteten i befintligt ledningssystem, vattenverk, reningsverk samt mycket annat.
Vi arbetar i alla projektstadier från tidiga skeden med förstudier och utredningar till detaljprojektering och genomföranden. Verksamheten bedrivs utifrån lagstiftning, miljötillstånd, förordningar och föreskrifter. 

Som VA-ingenjör ingår du i kommunens VA- och avfallsavdelning som idag består av 19 personer och tillsammans lyder under en gemensam avdelningschef. Vi är ett positivt och utvecklingsinriktat team.

Vi ser att du har erfarenhet av att driva projekt i såväl projekteringsfasen som i genomförandet både gällande ledningsnät och utformning av reningsverk, vattenverk, pumpstationer samt andra anläggningar. Vidare bör du vara bra på att kommunicera, ha ett generellt intresse av omvärldsbevakning och följa utvecklingen inom VA.

 

Vi söker dig som är:

- Högskoleutbildad inom naturvetenskap, teknik/samhällsbyggnad eller har en likvärdig kompetens och har arbetat inom VA-verksamhet i minst 10 år.
- Nyfiken, engagerad och ansvarstagande
- Intresserad av att utveckla vår verksamhet och delar med dig av din kunskap
- Modig och vågar tänka nytt
- Kommunikativ och gillar att arbeta i team Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbeteExempel på arbetsuppgifter och utmaningar:

Utökad vattenkapacitet till kommunen.
Utbyggnad av reningsverkets grovreningssteg.
Medverka vid åtgärdsplanering av befintligt ledningsnät och anläggningar.
Vara ansvarig för tilldelat investeringsprojekt avseende ekonomi, teknik och tid.
Hålla i upphandling, genomförande och uppföljning av konsulter och entreprenörer i tilldelat investeringsprojekt.
Upprätta erforderliga kontrakt och avtal för att genomföra investeringsprojekt.
Ansvara för nödvändiga kontakter med myndigheter, väghållare, Vattenfall m.fl. som berörs av investeringsprojekt.
Vara del av och/eller leda olika kartläggningar inom VA-relaterade frågor.
Agera sakkunnig och ha en rådgivande funktion gällande VA inom kommunen.
Beställa, bevaka och granska framtagna handlingar såsom utredningar, lösningsförslag och ritningar i flera olika skeden och typer av projekt.Meriterande

- Erfarenhet av ledningsnätsberäkningar. Utformning av pumpstationer, reningsverk och vattenverk.
- Erfarenhet av AMA, MER, AB och LAV
- Erfarenhet av tekniska program kopplat till VA-verksamhet och projektledning såsom VA-banken och Antura.

För att kunna bli aktuell för denna tjänst ska du behärska det svenska språket väl i tal och skrift, samt inneha giltigt B-körkort.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2022.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta VA-chef Majken Elfström, [email protected]. Fackliga representanter nås via Servicecenter, telefon:
08-570 470 00.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Snickare Sökes

Ansök    Jan 18    Revolt Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Revolt Bygg AB grundades 2017 av Martin Karlsson och Pär-Anders Bergqvist. Martin har sin bakgrund i byggindustrin och bidrar med gedigen erfarenhet av både mindre och mera komplexa byggprojekt. Pär-Anders har från restaurang branschen plockat med sig en servicenivå av absolut toppklass Tillsammans är vår målsättning att erbjuda hög kvalitet i nära samverkan med kunden. Som kund ska man känna stort förtroende för att planering och tidsramar håller vad som ... Visa mer
Revolt Bygg AB grundades 2017 av Martin Karlsson och Pär-Anders Bergqvist. Martin har sin bakgrund i byggindustrin och bidrar med gedigen erfarenhet av både mindre och mera komplexa byggprojekt. Pär-Anders har från restaurang branschen plockat med sig en servicenivå av absolut toppklass
Tillsammans är vår målsättning att erbjuda hög kvalitet i nära samverkan med kunden. Som kund ska man känna stort förtroende för att planering och tidsramar håller vad som är överenskommet och att det arbete som utförs är av högkvalitativt och följer gällande byggnormer och anvisningar.
Är du en driven snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst. ?Vi på Revolt Bygg AB söker nu efter dig,
Vi söker dig som är noggrann, driven, ärlig och social eftersom du kommer ha kontakt med kunder och andra hantverksgrupper, så är detta viktigt för oss. Du ska vara stolt över ditt yrke och ge det lilla extra. Det är ett plus om ni har kunskap och erfarenhet inom finsnickeri. Kolla gärna in @revoltbyggab, så får du en känsla av vad vi gör för typ av jobb.
Vad vi erbjuder är:
Breda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Varierande arbetsplatser och omväxlande projekt.
Stora möjligheter att utvecklas inom vår organisation.


Om du känner att du har en positiv attityd, är självgående och ansvarstagande
-tveka inte att söka! Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Feb 1    MerHus Norden AB    Plattsättare
Vi söker självständig plattsättare. Arbetsuppgift är att lägga olika typ av plattar, kakel. Arbete sker i Nacka, Värmdö och ibland i Stockholm. Visa mer
Vi söker självständig plattsättare. Arbetsuppgift är att lägga olika typ av plattar, kakel. Arbete sker i Nacka, Värmdö och ibland i Stockholm. Visa mindre

VVS - montör

Ansök    Dec 12    Lauras Bygg & El AB    VVS-montör
Just nu söker vi en VVS montör till våra kunder i Stockholm område. Arbetsplatsen är framåtsträvande, modern och effektiv, och är jakt efter ny taggade medarbetare. Är du utbildad inom VVS och Säker vatten? Alt har du god erfarenhet av yrket? Är du sugen på nya utmaningar och vara del av ett drivande team? Då ska du söka tjänsten som VVS montör! Vi tror att du som söker är en lagspelare som tycker om snabb tempo och varierande dagar. Du är flexibel och ha... Visa mer
Just nu söker vi en VVS montör till våra kunder i Stockholm område. Arbetsplatsen är framåtsträvande, modern och effektiv, och är jakt efter ny taggade medarbetare. Är du utbildad inom VVS och Säker vatten? Alt har du god erfarenhet av yrket? Är du sugen på nya utmaningar och vara del av ett drivande team? Då ska du söka tjänsten som VVS montör!
Vi tror att du som söker är en lagspelare som tycker om snabb tempo och varierande dagar. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann i dina arbetsuppgifter och det du inte redan kan är du nyfiken på att lära dig.
Utöver ditt arbete som VVS montör kommer du även att vara delaktig i förbättrings- och kvalitétsarbete.
Är du precis utbildad som VVS-montör och vill ska få erfarenhet inom detta område så kan du få det med oss. Enda att du ska vara stresstålig och har stor lust att utvecklas. Visa mindre

Grävmaskinist

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Då vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen är det därför viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande int... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Då vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen är det därför viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en grävmaskinist.
I dina arbetsuppgifter ingår grävning, mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

Fönstermontör, RYSK-talande

Ansök    Okt 27    Elithus i Stockholm AB    Fasadmontör
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag. Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma. Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bu... Visa mer
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag.
Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma.
Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bulgariska. Detta är absoluta krav som vi behöver testa under intervjun så vi ber dig därför endast ansöka om tjänsten om du innehar dessa språkkunskaper.
Körkort är inget krav men ett definitivt plus. Tjänsten avser arbete på 50 %. Kollektivavtalsenlig lön enligt Glasmästeriförbundet. Visa mindre

Drift- och underhållsarbetare Infraservice - Värmdö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Till vårt driftområde på Värmdö söker vi nu engagerade drift- och underhåll... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

Till vårt driftområde på Värmdö söker vi nu engagerade drift- och underhållsarbetare.

Vill du vara med och driva vårt driftkontrakt på Värmdö?

Vi söker dig som gillar att ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär daglig drift av verksamheten ute i fält tillsammans med dina kollegor. Arbetet handlar om underhåll och utveckling av vägar och kringliggande miljöer och i arbetsuppgifterna ingår allt från traditionellt driftarbete till om- och tillbyggnader.

Några av de arbetsmomenten som ingår i rollen är:

- Väginspektion
- Reparation av trafikskador
- Montering av vägskyltar
- Vinterunderhåll.

Beredskapstjänst ingår i rollen. Placeringsort är inom vårt driftområde på Värmdö.
Du är driven, positiv och har ett stort engagemang!

Du som kommer trivas i rollen som drift och underhållsarbetare hos oss är en positiv lagspelare som trivs med att ha ett varierande arbete och ha många olika uppgifter. Det är viktigt för dig att hålla hög kvalitet i ditt arbete och vara noggrann med dina uppgifter. Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat och du fokuserar på att hitta bra och fungerande lösningar.

Du behärskar svenska i tal och skrift och att du har C-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har YKB och om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom väg och anläggningsverksamhet är det också meriterande, men inget krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök redan i dag – eller senast 25 oktober!

Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna, så tveka inte att söka omgående. Har du frågor är du välkommen att kontakta produktionschef Joakim Lundstedt på 070 - 846 67 34 eller på [email protected]

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Byggnadsplåtslagare

Ansök    Sep 9    Mz Plåt AB    Byggnadsplåtslagare
Vår verkstad är belägen i nya fräscha lokaler och i Hålludden, Gustavsberg på Värmdö. Allmänt: Vi är ett Byggnadsplåtslageri med 20 anställda. Vi jobbar gentemot stora kunder såsom NCC, Skanska, Peab, Serneke m fl. Vi har också service-/ram-avtal med olika fastighetsbolag. Vi anlitas även av privatpersoner där vi utför små- och service-jobb med eller utan ROT. Vi Söker nu: Byggnadsplåtslagare med tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad; 100%, tillträd... Visa mer
Vår verkstad är belägen i nya fräscha lokaler och i Hålludden, Gustavsberg på Värmdö.
Allmänt: Vi är ett Byggnadsplåtslageri med 20 anställda. Vi jobbar gentemot stora kunder såsom NCC, Skanska, Peab, Serneke m fl.
Vi har också service-/ram-avtal med olika fastighetsbolag. Vi anlitas även av privatpersoner där vi utför små- och service-jobb med eller utan ROT.
Vi Söker nu:
Byggnadsplåtslagare med tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad; 100%, tillträde per omgående.
Kvalifikationer:
Gärna 5 års erfarenhet från liknande jobb. Vi ser det som en fördel om du är utbildad byggnadsplåtslagare, möjligen med Yrkesbevis eller liknande. B-körkort är ett minimikrav.
Personliga egenskaper:
Serviceinriktad – god samarbetsförmåga – självgående - öppen för nytänkande.
Övrigt:
Vi är anslutna till Plåt- och Vent-företagen (arbetsgivarorganisation). Vi har kollektivavtal. Vi startar alltid med 6-månaders provanställning.
Ansökan:
Skicka ett personligt brev/CV till Petra Schuster, Mejl; [email protected].
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten ring gärna; Mikael Zetterström, 070-6529279 eller Simon Hjert 073-0349770. Visa mindre

Byggnadssnickare för villor och fritidshus

Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande.... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Halltekniker

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m. Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m.

Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden.
Nu söker vi en idrottsplatsarbetare som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i Värmdö kommun - välfungerande idrottsanläggningar!

I rollen som idrottsplatsarbetare/idrottshallstekniker arbetar du med daglig verksamhetsservice och praktiskt underhåll, såsom exempelvis passagesystem, larm och verksamhetsutrustning på kommunens idrottsplatser samt idrottshallar och gymnastiksalar. För just denna tjänst ser vi det som en extra merit med kunskap om idrottshallar.

Du arbetar med översynen av arbetsmiljön i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar, och genomför i samråd med verksamheten brandskyddsronder samt skyddsronder.

Vi söker dig som har snickeri-, drift-teknisk utbildning eller liknande, alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet, kunskap om passagesystem (Salto, RCO, Aptus) och larm samt behörighet för skylift, hjullastare mm är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande, serviceinriktad och entusiasmerande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt är en god kommunikatör.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid med schemalagt arbete huvudsakligen dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.vamdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 31 juli -2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Sundberg, tel.
08-570 483 09.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Bergsborrare

Vi söker en erfaren bergsborrare för borrigg, och har utbildning för sprängning, har erfarenhet att köra grävmaskin och lastmaskin, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Visa mer
Vi söker en erfaren bergsborrare för borrigg, och har utbildning för sprängning, har erfarenhet att köra grävmaskin och lastmaskin, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Fönstermontör sökes i Stockholm

Montagepartner i Mälardalen är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus. Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning. Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig. Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage. Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med k... Visa mer
Montagepartner i Mälardalen är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus.
Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning.
Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig.
Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage.
Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med kundbemötande.
Körkort är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Lärare Idrott till Viks skola

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 535 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska ... Visa mer
Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 535 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund.

Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Nu söker vi en erfaren idrottslärare, främst för undervisning i årskurserna 1-3. Du kommer att möta en skola som har nära till skog och mark vilket väsentligt ökar dina möjligheter att utforma en undervisning som möter ämnets alla delar.

Rollen som idrottslärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med idrottslärarkollega. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av skolans praktisk-estetiska lärare.

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott och hälsa. Vi önskar att du brinner för ett ämnesövergripande arbetssätt och ett nära samarbete med kollegor.
Vi vill vidare att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, och att du förstår vikten av ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga/kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst. Tillträde snarast.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman, rektor, telefonnummer
08- 570 477 03.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Musik

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med kanoner. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsförmågan och studiekultur. Du kommer att få ett ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med kanoner.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsförmågan och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i musik innebär att du ansvarar för undervisningen i ditt ämne i musik för år 5-9 kommande läsår där även mentorskap i årskurs 8 ingår. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med dina kollegor. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som har lärarexamen, legitimation i musik för år 1-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

Vi lägger stort värde vid social förmåga och personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 90-100%, en tillsvidareanställning med tillträde den 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 15 juli 2021.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, biträdande rektor,
[email protected] eller Marie Holm, biträdande rektor, [email protected]. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansv... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.

Mark - och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark - och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen.
På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschef och avdelningschef.

Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet.

Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.

Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 september 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Schultz, avdelningschef mark- och exploatering, [email protected], 08-570 474 28 eller Sofia Vogel, enhetschef mark- och exploatering, [email protected] 08-570 476 23. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Starka personer till jobb onsdag 23 juni.

Till ett jobb onsdagen den 23 juni behöver vi ha några väldigt starka personer. Arbetet kommer bestå i att rensa ogräs från en strand. Samla ihop allt ogräs i säckar och bära upp för en lång trappa. Detta jobb gäller ENDAST denna dag. Jobbet är väldigt fysiskt ansträngande. Men är man bara seg och uthållig är det ett perfekt jobb för en dag. Lön: 190kr/tim x 11 timmar som jobbet tar. Ger en lön på över 2000kr för en dags arbete! Jobbet sker på en ö dit de... Visa mer
Till ett jobb onsdagen den 23 juni behöver vi ha några väldigt starka personer. Arbetet kommer bestå i att rensa ogräs från en strand. Samla ihop allt ogräs i säckar och bära upp för en lång trappa.
Detta jobb gäller ENDAST denna dag.
Jobbet är väldigt fysiskt ansträngande. Men är man bara seg och uthållig är det ett perfekt jobb för en dag.
Lön: 190kr/tim x 11 timmar som jobbet tar. Ger en lön på över 2000kr för en dags arbete!
Jobbet sker på en ö dit det går reguljär trafik med båt från Stavsnäs. Man åker från Stavnäs tidigt på morgonen och kommer tillbaks dit på kvällen.
Vi betalar båtbiljetter. Du ansvarar själv för att ta dig till Stavnäs vinterhamn på utsatt tid.
Arbetsstart onsdag 23/6 klockan 06.45 i Stavsnäs.
Sluttid onsdag 23/6 c:a 18.15 i Stavsnäs. Visa mindre

Slöjdlärare trä och metall

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. I rollen som slöjdlärare på Kvarnbergsskolan ingår undervisning för elever i årskurs 6-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och i tjänsten ingår även mentorskap för elever i samma årskurs... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

I rollen som slöjdlärare på Kvarnbergsskolan ingår undervisning för elever i årskurs 6-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och i tjänsten ingår även mentorskap för elever i samma årskurs.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Trä- och Metallslöjd. Meriterande är erfarenhet av multimodala metoder och/eller kooperativt lärande. Vi förväntar oss att du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en inkluderande undervisningssituation där eleverna görs delaktiga.

Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter mångfald. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Blivande Kvarnbergsskolan är en 6-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Till och med läsåret 20/21 den en del av Farstavikens skola, som geografiskt varit uppdelat på skoldelarna Ekedal (F-4) och Kvarnberget (5-9). Skolans lokaler är utformade och anpassade för arbete med de högre årskurserna och genomgick för ett par år sedan en omfattande renovering och utbyggnad.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. För att säkerställa stöd till elever finns ett specialpedagogiskt arbetslag där speciallärare i nära samarbete med övriga lärare arbetar med stödbehövande elever i anpassad lärmiljö och mindre sammanhang. Vi satsar särskilt på skolans uppdrag att främja elevers allsidiga personliga utveckling. Hos oss är en viktig utgångspunkt att den kunskapsmässiga utvecklingen går hand i hand med den sociala. Därför har vi flera socialpedagoger på skolan som samverkar med lärarna i arbetslagen kring eleverna.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor. Du kommer kunna samverka i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.
Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 50% (ferietjänst, med ledighet under lov) och är en visstidsanställning under läsåret ht21-vt22. Tillträde 12 augusti.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 23 juni 2021. Intervjuer och urval sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund, biträdande rektor, på [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Idrott till Ösby

Vi är stolta över och värnar om vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete. Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans m... Visa mer
Vi är stolta över och värnar om vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv som pedagog. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Vi hoppas du kan vara den vi söker!

I rollen som lärare på Ösbyskolan kommer du att arbeta i ett väl fungerande arbetslag med andra ämneskollegor på skolan. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans mål. Som pedagog stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du kommer också vara mentor för en grupp elever vilket medför att du blir den enskilt viktigaste personen på skolan för dem. Förmågan att kunna skapa och bygga relationer är av största vikt i detta arbete och att kunna inge eleven lust och mening i sin skolgång.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till egen bärbar dator. På Ösbyskolan arbetar vi med SchoolSoft och Google Apps for education.

Vi söker dig som
- är legitimerad idrottslärare åk 1-9 gärna med ytterligare ämnesbehörighet.
- är tydlig i din ledarroll.
- har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.
- ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola.
- är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.
- har en bred kunskapssyn med inriktning på framtiden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 750 elever från F - åk 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av ca 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler. Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca 25 min resväg från Slussen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidare tjänst på 100 % med tillträde 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 4 juli 2021. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta [email protected] eller [email protected]
Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Halltekniker

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m. Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m.

Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden.
Nu söker vi en idrottsplatsarbetare som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i Värmdö kommun - välfungerande idrottsanläggningar!

I rollen som idrottsplatsarbetare/idrottshallstekniker arbetar du med daglig verksamhetsservice och praktiskt underhåll, såsom exempelvis passagesystem, larm och verksamhetsutrustning på kommunens idrottsplatser samt idrottshallar och gymnastiksalar. För just denna tjänst ser vi det som en extra merit med kunskap om idrottshallar.

Du arbetar med översynen av arbetsmiljön i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar, och genomför i samråd med verksamheten brandskyddsronder samt skyddsronder.

Vi söker dig som har snickeri-, drift-teknisk utbildning eller liknande, alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet, kunskap om passagesystem (Salto, RCO, Aptus) och larm samt behörighet för skylift, hjullastare mm är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande, serviceinriktad och entusiasmerande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt är en god kommunikatör.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid med schemalagt arbete huvudsakligen dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigjobb. Välkommen med din ansökan senast 20 juni -2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Sundberg, tel.
08-570 483 09.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Slöjdlärare trä/metall till Brunns skola

Välkommen till en unik plats med närhet till natur och hav. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ge varje elev förutsättningar att tänja sina gränser för att nå så långt som möjligt. Vi använder oss av vår fantastiska natur som en del i vår undervisning samtidigt som skolan vill hålla en modern och digitaliserad profil. Framgångsrikt använder vi oss av digitala verktyg och... Visa mer
Välkommen till en unik plats med närhet till natur och hav. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ge varje elev förutsättningar att tänja sina gränser för att nå så långt som möjligt. Vi använder oss av vår fantastiska natur som en del i vår undervisning samtidigt som skolan vill hålla en modern och digitaliserad profil. Framgångsrikt använder vi oss av digitala verktyg och läromedel i moderna undervisningsrum.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden studiekultur och att höja läsförmågan. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Som lärare i trä och metallslöjd ansvarar du för undervisningen i ditt ämne, du ingår i ett arbetslag och jobbar tillsammans med dina kollegor samt har mentorskap i en klass. Vi använder SchoolSoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i området trä och metallslöjd för år 3-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en
förutsättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4 - 9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot frilufts-liv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semester-växling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälso-främjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80% och är en allmän visstidsanställning under ht21, tillträde 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm biträdande
rektor [email protected] Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Målare

Ansök    Jun 10    Laura Bygg och Design HB    Målare
Hej, företaget söker en ny medarbetar för uppdrag som målare. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga ingår. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Visa mer
Hej, företaget söker en ny medarbetar för uppdrag som målare. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga ingår. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig.
Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Rekryteringen kommer ske löpande. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.


Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu
hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Rekryteringen kommer ske löpande.


Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande


Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.


Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Lärare Idrott

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 550 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska be... Visa mer
Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 550 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Nu söker vi en erfaren idrottslärare, främst för undervisning i årskurserna 1-3. Du kommer att möta en skola som har nära till skog och mark vilket väsentligt ökar dina möjligheter att utforma en undervisning som möter ämnets alla delar.

Rollen som idrottslärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med idrottslärarkollega. Du kommer också att ingå i ett arbetslag bestående av skolans praktisk-estetiska lärare.

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott och hälsa.
Vi vill att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, och att du förstår vikten av ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman, rektor på tel:
08 570 477 03 eller genom expeditionen på telefonnummer 08- 570 477 00.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du påhttps://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer ... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.
Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu
hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande
Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.
Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Lärare Hem- och konsumentkunskap Djurö

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare. Vår vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter. Djurö skola är en F-... Visa mer
Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Vår vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet.
Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

Djurö skola är en F-9-skola med ca 350 elever som tillsammans med skolorna på Möja, Runmarö och Svartsö ingår i Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde. Rektorsområdets geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse.

Du kommer att undervisa i åk 6, 8 och 9. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du har ett nära samarbete kring bland annat planering och elevhälsa, med kollegor i arbetslaget samt övriga pedagoger, skolledare och elevhälsoteam på Djurö. Som lärare i Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde är uppdraget måluppfyllelse för alla elever.

Vi söker dig som är legitimerad hem- och konsumentkunskapslärare för grundskolan, gärna i kombination med något annat ämne. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Anställningen omfattar deltid, 60%, och är en tillsvidaretjänst. Tillträde 12:e augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Niläng, tf rektor, 08-570 486 25 alternativt Aase Carlsson, biträdande rektor, 08-570 486 21. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Snickare med yrkesbevis!

Vi på ExpanderaMera söker efter två duktiga träarbetare till ett projekt på Madero. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad träarbetare och har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt s... Visa mer
Vi på ExpanderaMera söker efter två duktiga träarbetare till ett projekt på Madero.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten via vår hemsida www.expanderamera.se eller du kan skicka ansökan till [email protected]
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Lärare Slöjd trä/metall och textil

Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare F-6 med behörighet att undervisa i trä och metall och textilsöjd. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rollen som slöjdlärare innebär att du undervisar elever i årskurs 3-5 i nyrenoverade lokaler. I arbetet ingår planering ... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare F-6 med behörighet att undervisa i trä och metall och textilsöjd. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Rollen som slöjdlärare innebär att du undervisar elever i årskurs 3-5 i nyrenoverade lokaler. I arbetet ingår planering och genomförande av undervisningen, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som slöjdlärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten.

Ekedalsskolan har tidigare tillhört Farstavikens skola men kommer från HT 2021 att bli en egen enhet med årskurs F-5 och ca 400 elever. Ekedal har nyligen totalrenoverats och har sedan hösten 2020 toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

- Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier.
- Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp.
- Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och kreativitet.
- Utveckla känslan av att olika är bra.
- Gemensamt arbeta för en trygg och lugn miljö.

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningarna är tillsvidare tjänster och omfattar 60%. Tillträde 12/8-2021 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ia Heribertson biträdande rektor
08-570 470 57 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

#jobbjustnu Montör och installatör

Avfuktningsteknik Stockholm AB är ett företag inom fukt/sanering/energi. Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm. För mer information se www.avfuktningsteknik.se Sedan starten 2007 har vi utfört närmare 1700 entreprenader mot villaägare samt kommuner och företag. Vi omsätter ca 9 000 000 SEK per år o... Visa mer
Avfuktningsteknik Stockholm AB är ett företag inom fukt/sanering/energi. Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm. För mer information se www.avfuktningsteknik.se Sedan starten 2007 har vi utfört närmare 1700 entreprenader mot villaägare samt kommuner och företag. Vi omsätter ca 9 000 000 SEK per år och är ett stabilt familjeföretag med två dotter bolag. Profil på sökande:
- Positiv inställning till att arbeta
- Allmänt händig /inte vara rädd för att försöka
- Mycket bra Svenska i tal-skrift-förståelse
- God fysik


Arbetsuppgifterna består i att delta i våra vanligaste moment som tex, anlägga krypgrundsisolering, montera avfuktare med tillbehör som torrluftsslang, ta hål i fasader för tillufts don, oxidationstvätta skadade ytor, riva skadade delar av byggnader. Visa mindre

Lärare Musik

Vi söker dig som är utbildad musiklärare med legitimation att undervisa för åk 1-6. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten som musiklärare innebär att du undervisar i årskurs 1-5. Undervisningen för årskurs 1-3 sker i helklass och för årskurs 3-5 i halvkla... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad musiklärare med legitimation att undervisa för åk 1-6.
Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten som musiklärare innebär att du undervisar i årskurs 1-5. Undervisningen för årskurs 1-3 sker i helklass och för årskurs 3-5 i halvklasser. I arbetet ingår planering och genomförande av undervisningen, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som musiklärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten. Visst mentorsarbete kan förekomma.

Ekedalsskolan har tidigare tillhört Farstavikens skola men kommer från HT 2021 att bli en egen enhet med årskurs F-5 och ca 400 elever. Ekedal har nyligen totalrenoverats och har sedan hösten 2020 toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

- Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier.
- Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp.
- Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och kreativitet.
- Utveckla känslan av att olika är bra.
- Gemensamt arbetar för en trygg och lugn miljö.

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen är en tillsvidaretjänst och omfattar 80%. Tillträde 12/8-2021 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 juni 2021 Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ia Heribertson biträdande rektor
08-570 470 57 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Arbetsledare/byggsnickare sökes omgående!

Är du en driven ansvarfull snickare som söker nya utmaningar på Värmdö, Stockholm? Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en ... Visa mer
Är du en driven ansvarfull snickare som söker nya utmaningar på Värmdö, Stockholm?
Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickarna ingår i arbetsuppgifterna beroende på uppdrag bestå oftast av att arbeta med till och ombyggnad samt nyproduktion, Olika arbetsuppgifter såklart som är relaterat till bygg. Du är van vid att arbeta självständigt och tar för dig arbetsuppgifter när det krävs.
Som arbetsledare ser vi dessutom att du har en ledande roll och ett större ansvar i många led inom bygg och kommunikation högt och lågt. Tar stort ansvar, har förmågan/erfarenheten att planera arbetet samt läsa vissa ritningar. Utvecklingspotential finns inom vår verksamhet.
Du kommer som snickare och arbetsledare förväntas vara självgående, driven och ha en positiv anda. Viss kundkontakt kommer du också att ha.
Din bakgrund/Dina egenskaper
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I de dessa roller ser vi att du som person är professionell och strukturerad. Du bör även vara driven och lösningsfokuserad samt bjuda på dig själv.
Att du har utbildning samt flera år, minst 5 år av arbetslivserfarenhet ser är ett måste.
Krav:
Färdigutbildad snickare med utbildning inom bygg samt praktik
Erfarenhet av minst 5 år inom bygg
B Körkort
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal


Meriterande:
Erfarenhet av stommontage från husleverantörer
Arbetsledare
Byggprojekt av olika slagInformation och kontakt
Tjänsten är heltid, arbetstiden är 07.00-16.00 eller enligt ök.
Startdatum enligt överenskommelse.
Provanställning via ACE AB som för rätt person som övergå i en tillsvidareanställning.
Besök gärna vår hemsida https://www.aceab.nu om du vill läsa mera om oss.
Vi tar endast emot din ansökan via mail, märk din annons med: ansökan Snickare sökes. Vänligen skicka snarast ansökan till: [email protected] då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 11/6. Visa mindre

En Kalkylator/Inköpare sökes till ett familjärt bolag inom betong.

Vi söker efter en Kalkylator/Inköpare inom betong. Arbetar du som kalkylator/inköpare inom anläggning och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag! Om tjänsten Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre ... Visa mer
Vi söker efter en Kalkylator/Inköpare inom betong.

Arbetar du som kalkylator/inköpare inom anläggning och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre byggföretag i hela Stockholmsområdet. De har en lång erfarenhet som betongföretag och det som genomsyrar hela företaget är kvalité. De jobbar med allt inom betong.   

 

Arbetsuppgifter
Som Kalkylator kommer du arbeta med att beräkna material- och arbetskostnader för bolagets projekt. I arbetet ingår att upprätta kostnadskalkyler utifrån ritningar, utföra mängdavtagning och ta fram offerter. 

Som Inköpare arbetar du med att handlägga offertförfrågningar, ta fram offertutvärderingar, beställa, planera och granska leveranser ut till projekten. Du kommer arbeta som stöd för projektledarna för inköp under pågående projekt. 

Vem söker vi till denna tjänst?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst ett års erfarenhet som kalkylator/inköpare. Du är ödmjuk, utåtriktad och noggrann med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av branschen. Du kommer att erbjudas en introduktion där du kommer att få gå tillsammans med en erfaren kollega som innehar samma roll tills du känner dig bekväm att klara dig själv.   

Krav
* Minst 1 års erfarenhet i en roll som kalkylator/inköpare

* B-körkort

* Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
* Erfarenhet inom Bluebeam

* Erfarenhet inom Sektionsdata

* Relevant utbildning som exempelvis byggnadsingenjör 

Villkor och förmåner
Omfattning: Heltid

Placering: Gustavsberg

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

 

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans.

Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.


Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

Lärare Hem- och konsumentkunskap på 30%

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i hem- och konsumentkunskap innebär att du samarbetar med en ämneskollega och planerar och genomför undervisning med elever i årskurs 6-9. Mentor-skap kan eventuellt ingå. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och upp-följningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar 30% och är en allmän visstidsanställning med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse, under läsåret 21/22.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 23 april 2021. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, [email protected] eller 08-570 48416. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisation-erna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Grävmaskinist

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande int... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en grävmaskinist.
I dina arbetsuppgifter ingår grävning, mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

Vattenstrateg

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

I rollen som vattenstrateg kommer du ha en viktig roll för att samordna kommunens vattenarbete. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att påverka hur arbetet ska utvecklas och drivas. Som vattenstrateg kommer du att samordna kommunens vattenarbete utifrån EU:s vattendirektiv och åtgärdsprogram för Norra Östersjöns vattendistrikt. I rollen ingår att utarbeta strategiska dokument, arbeta med lokala åtgärdsprogram, driva vattenvårds- och våtmarksprojekt samt stärka samarbetet kring vatten inom kommunen. Det sker genom att du förmedlar kunskap och att stärka upp kommunens kompetens kring vattenfrågor i samhällsplaneringen. En annan del av tjänsten är att stötta projektledarna i dagvattenfrågor i detaljplaneringen genom att vara delaktigt i beställning av dagvattenutredningar, granska dessa och föra dialog med både konsulter och byggaktörer. Du kommer arbeta med egna projekt men det ingår också i tjänsten att bygga nätverk av olika funktioner internt och externt.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet inom området gärna på strategisk nivå. Du behöver ha goda kunskaper om lagsstiftning som rör vatten så som EU:s vattendirektiv, miljöbalken och tillhörande förordningar samt berörda delar av plan- och bygglagen. Vidare ska du ha vana att arbeta med GIS. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en kommun med vatten- eller dagvattenfrågor.

För att trivas i rollen behöver du vara bekväm i att ta egna initiativ och tycka att det är roligt att utveckla processer och arbetssätt med ett brett perspektiv. Du behöver trivas både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra samt i en rad olika sammanhang och projekt som löper parallellt. Du har förmågan att förmedla komplexa sakfrågor på ett begripligt sätt. Du är driven och engagerad samtidigt som du även kan entusiasmera andra. Du är bra på att nätverka och kan skapa samarbeten mellan olika intresseområden på olika nivåer såväl inom som utanför kommunen.

Enheten för strategisk planering har ansvar för översikts- och strategisk planering. Enheten har till uppgift att med ett långsiktigt perspektiv ta fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verka för en hållbar utveckling och att utveckla metoder som underlättar detaljplaneprocessen. Enheten består av tio medarbetare med en blandning av såväl samhällsplanerare som specialister inom ekologi, landskap, kulturmiljö och trafik. Enheten ingår i avdelningen för strategisk samhällsplanering och är en del av samhällsbyggnadskontoret med ett brett ansvar. Vi arbetar nära övriga delar av samhällsbyggnadskontoret vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 april 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Andreas Dahlberg, enhetschef för strategisk planering, tfn. 08-570 481 86. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Målare

Ansök    Apr 13    MerHus Norden AB    Målare
Vi behöver målare som ska kunna spackla och måla. Arbete ligger i Nacka, Värmdö. Du ska vara noggrann och ansvarsfull. Visa mer
Vi behöver målare som ska kunna spackla och måla.
Arbete ligger i Nacka, Värmdö.
Du ska vara noggrann och ansvarsfull. Visa mindre

byggstädare

Vi söker en självgående byggstädare. Vi har flera spännande och bra projekt igång. Du kommer arbeta tillsammans med våra andra yrkeshantverkare med renoveringar. Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en självgående byggstädare.
Vi har flera spännande och bra projekt igång. Du kommer arbeta tillsammans med våra andra yrkeshantverkare med renoveringar.
Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 3 år i branschen. Körkort krävs! Montage... Visa mer
Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 3 år i branschen. Körkort krävs! Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Visa mindre