Lediga jobb som Bygg och anläggning i Värmdö

Se lediga jobb som Bygg och anläggning i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Lärare i idrott och hälsa till Lemshaga Akademi

Lemshaga Akademi söker lärare i idrott och hälsa Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar? Om arbetsplatsen Här får du arbeta och utvecklas tillsammans med kreativa kollegor. Skolans byggnader påminner om gamla röda lador och skolgården ligger mellan skog och hästhagar. Miljön inbjuder till lek, kojbyggen och rörelse. Därför lägger vi en stor del av vår verksamhet utomhus. Om dig Vi söker dig som har lärarlegitimation och är väl förtrog... Visa mer
Lemshaga Akademi söker lärare i idrott och hälsa


Har du idéer för framtiden och drivs du av utmaningar?


Om arbetsplatsen
Här får du arbeta och utvecklas tillsammans med kreativa kollegor. Skolans byggnader påminner om gamla röda lador och skolgården ligger mellan skog och hästhagar. Miljön inbjuder till lek, kojbyggen och rörelse. Därför lägger vi en stor del av vår verksamhet utomhus.


Om dig
Vi söker dig som har lärarlegitimation och är väl förtrogen med gällande styrdokument. Vi tror att du är en positiv, energisk och påhittig person som gillar att utforska och lära tillsammans med elever och kollegor. Du har lätt för att skapa goda relationer och du ser professionellt på ditt uppdrag.


Om arbetsuppgifterna
Din huvuduppgift är att planera, genomföra och efterarbeta undervisning med lärandeuppdraget i fokus. Du anpassar undervisningen efter elevernas behov och använder dig av olika metoder och modeller. Utöver det ingår naturligtvis den dagliga omsorg och omvårdnad som alla elever behöver för att känna sig trygga. Som pedagog på Lemshaga Akademi förväntas du vara en medforskande och delaktig vuxen som ser potentialen i elevernas tankar och teorier.


Att arbeta som idrottslärare innebär unika och betydelsefulla möjligheter att påverka och göra skillnad för elevernas utveckling och förutsättning.


Det är viktigt att ha kul på arbetet tillsammans med kollegor och elever.


I arbetsuppgifterna ingår ett mentorskap i årskurs 7 tillsammans med två andra mentorer.
Du kommer undervisa i låg-, mellan-, och högstadiet. Du kommer ansvara för undervisningen i vår inriktning "Friluftsliv" med våra yngre elever.
Kvalifikationer
Lärarexamen, lärarlegitimation.
Du är en kompetent och inspirerande lärare med stort engagemang. Du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både i tal och skrift. I din yrkesroll är du engagerad, professionell, trygg och initiativtagande. Du är också ansvarstagande, strukturerad, med en god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.


Övrigt
Lön, ersättning och förmåner
Utöver fast lön erbjuds friskvårdsersättning, gratis kaffe och frukt.


Om anställningsvillkoren
Vårt kollektivavtal är inom Fremias avtalsområde.

Om oss
Lemshaga Akademi är en icke vinstdrivande friskola för elever mellan 6-16 år. Skolan är belägen i en fantastisk miljö på Ingarö, inte långt från Gustavsberg. I enlighet med vår väl förankrade vision vill vi vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande som förändrar världen och en skola som tar tillvara och låter sig utmanas av barns och ungdomars unika egenskaper och sätt att lära. Vår utgångspunkt är varje elevs tänkande, nyfikenhet och lust att lära. Viktigt för oss är allas personliga välbefinnande, gemenskap och familjens engagemang i skolan. Hos oss kan du utvecklas tillsammans med trygga kollegor som vill göra skillnad redan idag.

Arbetsplats
Lemshaga Akademi
Lämshaga vägen 5-15
134 61 INGARÖ


Kontakt
Välkommen med din ansökan snarast men innan den 30 juli.
Vänta inte med din ansökan, rekryteringen påbörjas omgående och kan komma att tillsättas innan sista sökdatum. Ansökan, med personligt brev och CV mailas till [email protected]


Frågor besvaras av rektor Annica Kjell [email protected]
Tel: 08-58631301


Vi undanber oss alla former av extern rekryteringshjälp. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker två undertaksmontörer i Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker två duktiga undertaksmontörer. Om tjänsten I rollen som undertaksmontör arbetar du med att montera alla tänkbara former... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker två duktiga undertaksmontörer.
Om tjänsten
I rollen som undertaksmontör arbetar du med att montera alla tänkbara former av undertak i nyproduktioner och ombyggnationer. Estetik och utformning är viktiga delar. Arbete sker inomhus och ofta med lätta material av t.ex. akustikskivor och aluminium. Hos oss får du möjlighet att arbete både i stora och små projekt, självständigt och i arbetslag. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av undertaksmontering eller grundutbildad undertaksmontör gymnasienivå med yrkesbevis. Vi ser att du som söker är ansvarstagande och pålitlig – för oss betyder det att du håller vad du lovar och att du hittar lösningar om något blir fel.Kunskap inom fler yrkesområden är meriterande.
Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett kort personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected] senast 14 juni. Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Mark och anläggningsarbetare

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning. Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intre... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning.
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket. Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en person med B-kort.
I dina arbetsuppgifter ingår mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker teamledare för undertaksmontörer i Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker en duktiga undertaksmontörer som även kan axla rollen som teamledare. Om tjänsten teamledare I rollen som teamledare ar... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Vi utökar nu verksamheten och söker en duktiga undertaksmontörer som även kan axla rollen som teamledare.
Om tjänsten teamledare
I rollen som teamledare arbetar du huvudsakligen med undertaksmontage men kommer även hjälpa till att leda den dagliga verksamheten. Tjänsten innefattar att utbilda personal, planera arbeten och planera personal med hänsyn till behov. Du kommer även att etablera och förvalta relationer med såväl nya som befintliga kunder.
Då rollen är ny finns det goda möjligheter att, tillsammans med oss som äger företaget forma tjänsten och vara delaktig i beslut.
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av undertaksmontering . Vi vill att du är trygg och stabil i ditt ledarskap och ser därför gärna att du har provat på rollen som ledare i något sammanhang tidigare. Vi ser att du som söker är ansvarstagande och pålitlig – för oss betyder det att du håller vad du lovar och att du hittar lösningar om något blir fel.
Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected] senast 14 juni. Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt. Visa mindre

Väx med EE Interiör - vi söker lärling som undertaksmontör i Stockholm

EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag. Om tjänsten Undertaksmontör är ett yrke inom bygg och anläggning. Som undertaksmontör monterar du undertak inomhus i olika typer av fastigheter - som t ex ... Visa mer
EE Interiör är specialiserade på undertaks- och akustikmontage. Vi har sedan starten 2018 vuxit med en otrolig fart just för att vi är så omtyckta av våra kunder. Vi som driver företaget har verkat i branschen i mer än 20 år. Våra uppdrag kommer från byggföretag, kommuner, landsting och fastighetsbolag.
Om tjänsten
Undertaksmontör är ett yrke inom bygg och anläggning. Som undertaksmontör monterar du undertak inomhus i olika typer av fastigheter - som t ex skolor, sjukhus och kontor. Arbetet sker med lätta material så som akustiksskivor och aluminium. Undertaksarbete är ett fint arbete du kommer in sent i byggprocessen och arbetar uteslutande i ombyggnationer och nybyggnationer.
Det är ett omväxlande inomhusjobb eftersom både arbetsplatser och olika typer av undertaksmaterial kan variera. Många gånger får du som undertaksmontör ta fantasin till hjälp och se det som en utmaning att dölja rör och lufttrummor. Yrket är omväxlande, då du får jobba med många olika typer av undertak, och du har stor frihet i jobbet.
Du som söker ska ha öga för estetik och utformning, stark vilja att lära dig nya saker och vara långsiktig i dina åtaganden samt vara pålitlig.

Vi erbjuder
Välkommen till en arbetsplats med mycket humor och där kollegorna är dina vänner. Här arbetar vi under devisen Ansvar under frihet. Vi vill vara en attraktiv arbetsplats och erbjuder friskvårdsbidrag, julmiddag och möjlighet till flextid.
Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Arbetstider är mån-fre dagtid med start så snart som möjligt.
Vi ser jättemycket fram emot din ansökan, skicka ett personligt brev och en beskrivning vilken erfarenhet du har sen innan till mig [email protected]
Urval kan komma att ske löpande så vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Grow with EE Interiör - looking for two suspended/drop ceiling in Stockholm

Ansök    Maj 31    EE Interiör AB    Undertaksmontör
EE Interiör specializes in suspended ceiling and acoustic installation. Since the start in 2018, we have grown incredible because we are so popular with our customers. We who run the company have worked in the branch for more than 20 years. Our assignments come from construction companies, municipalities, county councils and real estate companies. We are now expanding our business and are looking for two skilled suspended ceiling installer. About the servi... Visa mer
EE Interiör specializes in suspended ceiling and acoustic installation. Since the start in 2018, we have grown incredible because we are so popular with our customers. We who run the company have worked in the branch for more than 20 years. Our assignments come from construction companies, municipalities, county councils and real estate companies. We are now expanding our business and are looking for two skilled suspended ceiling installer.
About the service
In the role of suspended ceiling installer, you work with assembling all conceivable forms of suspended ceilings in new productions and conversions. Aesthetics and design are important parts. Work takes place in-house and often with light materials of e.g. acoustic panels and aluminum. With us, you get the opportunity to work in both large and small projects, independently and in teams. We are looking for you who have previous experience of suspended ceiling installation or undergraduate suspended ceiling high school level with a professional certificate. Knowledge in more professional areas is an advantage.
We see that you who apply are responsible and reliable - for us it means that you keep what you promise and that you find solutions if something goes wrong.
We offer
Welcome to a workplace with a lot of humor and where colleagues are your friends. Here we work under the motto "Responsibility under freedom". We want to be an attractive workplace and offer well-being allowance, christmasdinner and the opportunity for flextime.
The position is a permanent employment that begins with a six-month probationary period. Working hours are Mon-Fri daytime starting as soon as possible.
We are very much looking forward to your application, send a short personal letter and a description of what experience you have since before to me [email protected] no later than 14 June. Selection may take place on an ongoing basis so we look forward to your application as soon as possible. Visa mindre

Construction worker for Värmdö

We are looking for a construction worker to join our company. We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do construction work for other companies. We are looking to expand our team with someone with some previous merit from working in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit. Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile. Interview... Visa mer
We are looking for a construction worker to join our company.


We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do construction work for other companies.


We are looking to expand our team with someone with some previous merit from working in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit.


Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile.
Interviews will be booked throughout the process.


We will offer pay by the hour that matches the union agreement. Visa mindre

Junior Projektledare Exploatering - Värmdö Kommun

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare och avdelningschef.
Junior projektledare
Eftersom vi är en relativt stor projektgrupp med ett bra samarbetsklimat så har vi möjlighet att ta in dig som är nyutexaminerad, intresserad av mark- och fastighetsjuridik och vill starta din karriär här på Värmdö kommun. Hos oss får du möjligheten att växa in i rollen som projektledare och utvecklas tillsammans med de projekt du medverkar i.
Rollen som projektledare exploatering innebär både att du kan vara projektledare för mindre projekt samt att du är exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet mm. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.
Vi söker dig som har en avslutad högskoleexamen eller planerar att ta examen under 2022, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Som person är du engagerad, nyfiken och flexibel. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ- , social- och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Ansök här” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan 10 juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Avslutad högskoleexamen alt planerad examen under 2022, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Ett par års arbetslivserfarenhet inom liknande område.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Maskinförare avfallskrossning

Lapplands Lastmaskiner är ett familjeföretag som arbetar med avfallsåtervinning. Vi är idag ca 15 anställda som arbetar med att sortera och krossa avfall på anläggningar i Stockholmsområdet. Våra krav är att du har b-körkort samt förarbevis/utbildningsbevis för entreprenadmaskiner. Du bör ha erfarenhet av att köra materialhanterare/grävmaskin och hjullastare. Har du tidigare arbetat med avfallskrossning så är det ett stort plus. Vi utför de flesta service... Visa mer
Lapplands Lastmaskiner är ett familjeföretag som arbetar med avfallsåtervinning.
Vi är idag ca 15 anställda som arbetar med att sortera och krossa avfall på anläggningar i Stockholmsområdet.
Våra krav är att du har b-körkort samt förarbevis/utbildningsbevis för entreprenadmaskiner.
Du bör ha erfarenhet av att köra materialhanterare/grävmaskin och hjullastare. Har du tidigare arbetat med avfallskrossning så är det ett stort plus.
Vi utför de flesta service och reparationsarbeten själva och håller genom det en hög nivå på servicen mot våra kunder. Du bör ha ett intresse av rep & underhåll av maskiner.
I arbetet ingår att köra maskin samt underhålla de maskinerna. I maskinparken finns hjullastare och materialhanterare samt olika krossverk och siktar.
Vi ber dig att i första hand maila vid frågor samt att skicka ansökan till [email protected]
Arbetsplatserna ligger i Stockholm. Bandhagen, Upplands Väsby m fl.
Tillträde omgående. Visa mindre

Rysktalande plattsättare sökes

Ansök    Apr 7    Elithus i Stockholm AB    Plattsättare
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning. Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. Observera att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan ... Visa mer
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning.
Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. Observera att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
Vi utlovar ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag. Detta utöver vår redan etablerade status sedan 16 år tillbaka som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader.
Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Genom vårt personalprogram har vi roliga events, gemensam idrott varje vecka för de som vill och en årlig resa.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Fönstermontör sökes i Stockholm

Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus. Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning. Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig. Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage. Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm me... Visa mer
Montagepartner i Mälardalen AB är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus.
Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning.
Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig.
Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage.
Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med kundbemötande.
Körkort är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Arbetsledare Vägdrift - Värmdö

Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positi... Visa mer
Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu

Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift

Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat.

Ditt arbete är varierande och innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder utgör en del av din vardag.

Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.
Du är en positiv och företagsam person

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss har bra social kompetens, ett engagerat ledarskap och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av vägdrift sedan tidigare. Annars är det en fördel om du har erfarenhet av liknande uppdrag inom mark och anläggning, som till exempel trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt, asfalt, entreprenad, transport, eller liknande.

B-körkort är ett krav. Har du även C-kort är det en fördel.

Vi behöver din ansökan senast 13 maj!

Vi utför löpande urval, så tveka inte att söka redan i dag!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Joakim Lundstedt på 070-846 67 34.

Välkommen till Skanska!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre

VVS-montör RYSK-talande

Ansök    Apr 7    Elithus i Stockholm AB    VVS-montör
Vi söker en VVS-montör på heltid eller deltid. Du behöver inte ha full VVS-behörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med VVS-installationer i privatbostäder i Sverige. Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver VVS. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet. 80 % av våra... Visa mer
Vi söker en VVS-montör på heltid eller deltid.
Du behöver inte ha full VVS-behörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med VVS-installationer i privatbostäder i Sverige.
Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver VVS. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
Vi utlovar ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag. Detta utöver vår redan etablerade status sedan 16 år tillbaka som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader.
Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Genom vårt personalprogram har vi roliga events, gemensam idrott varje vecka för de som vill och en årlig resa.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu maskinförare till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Rekryteringen kommer ske löpande. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett samma... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.
Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu maskinförare till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Rekryteringen kommer ske löpande.
Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande
Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.
Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Painter for Värmdö

We are looking for a painter to join our company. We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies. We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit. Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile. Interviews will be booked throughout t... Visa mer
We are looking for a painter to join our company.


We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies.


We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit.


Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile.
Interviews will be booked throughout the process.


We will offer pay by the hour that matches the union agreement. Visa mindre

Fönstermontör, RYSK-talande

Ansök    Mar 9    Elithus i Stockholm AB    Fasadmontör
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag. Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma. Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bul... Visa mer
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag.
Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma.
Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bulgariska. Detta är absoluta krav som vi behöver testa under intervjun så vi ber dig därför endast ansöka om tjänsten om du innehar dessa språkkunskaper.
Körkort är inget krav men ett definitivt plus. Tjänsten avser arbete på 75 %. Kollektivavtalsenlig lön enligt Glasmästeriförbundet. Visa mindre

Rysktalande plattsättare sökes

Ansök    Mar 7    Elithus i Stockholm AB    Plattsättare
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg. Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet. 80... Visa mer
Vi söker en duktig hantverkare som kan plattsättning men gärna också kan andra delar inom bygg.
Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete och vi ber dig att inte söka tjänsten om du inte talar ryska.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
I gengäld utlovar vi ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag utöver vår redan etablerade status som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader. Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Projektledare/säljare

Avfuktningstekniks bolagen har kontor i Södra och Norra Stockholm samt Södertälje/Sörmland och arbetar med att förbättra inomhusmiljön samt korrigera felaktiga hus konstruktioner bla utför vi provtagningar, mögelsanering, ventilation, avfuktning, isoleringsarbeten mm. Vi kommer under innevarande år omsätta 30,000,000 SEK. Vi söker nu en projektledare/säljare Arbetsuppgifter: Räkna på jobb ute hos våra kunder och sälja in våra lösningar Planera tagna a... Visa mer
Avfuktningstekniks bolagen har kontor i Södra och Norra Stockholm samt Södertälje/Sörmland och arbetar med att förbättra inomhusmiljön samt korrigera felaktiga hus konstruktioner bla utför vi provtagningar, mögelsanering, ventilation, avfuktning, isoleringsarbeten mm. Vi kommer under innevarande år omsätta 30,000,000 SEK.


Vi söker nu en projektledare/säljare


Arbetsuppgifter:
Räkna på jobb ute hos våra kunder och sälja in våra lösningar
Planera tagna affärer
Göra ekonomiska avstämningar efter avslutat projekt
Driva utvecklingsprojekt
Fungera som ledare i organisationen
Utföra utredningar, provtagningarDin profil:
Är flytande i Svenska i tal/skrift/läsa
Har B-körkort
God fysik
Är social-positiv och kan kommunicera med våra kunder
Ej vara rädd för trånga utrymmen eller höga höjder
Ordningsam
Eget driv
Du bor i södra Stockholm
Vana av att räkna på jobb ute hos kund
Händig/ arbetat som snickare/fukttekniker/rivare

Det du inte kan lär vi upp dig på. Visa mindre

Utvecklingsledare idrott- och fritidsanläggningar

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Kultur- och fritidsverksamhet är ett av de områden som allra flest av våra medborgare på något sätt kommer i kontakt med. U... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Kultur- och fritidsverksamhet är ett av de områden som allra flest av våra medborgare på något sätt kommer i kontakt med.

Uppskattningsvis använder 95 % procent av värmdöborna någon kultur- och fritidsverksamhet. Inom kultur- och fritidskontoret arbetar närmare 80 personer och vi ansvarar för idrott, föreningsliv, kultur, bibliotek, friluftsliv, mötesplatser för unga och kulturskola.

Fritid- idrott- och friluftssenheten är en av fem enheter under kultur- och fritidskontoret och arbetar bland annat med att tillgängliggöra ett fritidsutbud för alla. På enheten arbetar idag 4 utvecklingsledare och en administratör med olika arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet. Enheten ligger direkt under förvaltningschefen för kultur- och fritidskontoret.Rollen som utvecklingsledare med ansvar för idrott- och fritidsanläggningar innebär att du arbetar operativt och strategiskt för hela kultur- och fritidskontoret. Du leder och samordnar enheternas strategiska lokal- och anläggningsplanering. Du arbetar för att enheterna och föreningarnas verksamheter erbjuds ändamålsenliga och kostnadseffektiva lokaler och anläggningar samt att dessa kan nyttjas på bästa sätt. I uppdraget ingår att arbeta fram planer och underlag för beslut. Du skriver förstudier och projektplaner och projektleder utveckling av lokaler och anläggningar. Du arbetar nära föreningslivet, kontorets enheter, kommunens övriga enheter, tekniska driften samt andra externa aktörer.

I arbetet ingår bland annat att:

- Leda och samordna det strategiska lokal- och anläggningsarbetet för hela kontorets verksamhet, både gällande verksamhetsförbättringar och nyutveckling
- Ansvara för upplåtelse av lokaler till kommunens medborgare, föreningar och näringsliv
- Representera kontoret i den kommunövergripande lokalsamordnagruppen
- Ta fram underlag för kravspecifikationer vid upphandlingar
- Besvara remisser, externa förfrågningar och delta i detaljplanearbeten
- Omvärldsbevaka för att inhämta och sprida kunskap internt inom förvaltningarna och externt till föreningslivet

Kvalifikationer

Du har en akademisk examen relevant för uppdraget eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av arbete med projektledning, utredningar, avtalsfrågor och strategiska frågor i en politiskt styrd organisation. Du har även god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och behärskar det svenska språket, då det ingår att skriva beslutsunderlag. Du har arbetat med utveckling av lokaler och anläggningar inom kultur- idrott och fritidsområdet. Stor förståelse för föreningslivets utmaningar och förutsättningar är en förutsättning och du har en förmåga att se helhetsperspektiv, skapa samverkan och samarbeten. Meriterande om du haft tidigare liknande roller.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under anställningsförfarandet.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta kultur- och fritidschef Lena Hellström, via växeln 08-570 470 00.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker erfarna plåtslagare

Hej Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt plåtslageri i Stockholm. Vi söker dig där gemenskapen är viktig. Du ska kunna arbeta självständigt, men även i lag. Lön efter överenskommelse. Visa mer
Hej
Vi söker nu efter nya medarbetare till vårt plåtslageri i Stockholm. Vi söker dig där gemenskapen är viktig. Du ska kunna arbeta självständigt, men även i lag.
Lön efter överenskommelse. Visa mindre

Omväxlande arbete Sjöentreprenad

Amfimarin söker yngre hungriga medarbetare för arbete i våra projekt. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt. För den som är intresserad finns möjlighet för internutbildning/kurser inom fartygstjänst. Vi ser gärna att du är baserad i Nack... Visa mer
Amfimarin söker yngre hungriga medarbetare för arbete i våra projekt. De flesta projekten har en anknytning till sjön där våra fartyg och pontoner för det mesta är inblandade. Det kan vara allt från eget underhåll och röjning till bygg och bärgning av sjunkna båtar. Interna transporter förekommer så körkort minst B är nödvändigt.
För den som är intresserad finns möjlighet för internutbildning/kurser inom fartygstjänst.
Vi ser gärna att du är baserad i Nacka/Värmdö, tillgång till bil och viss båtvana. De flesta av våra arbeten sker utomhus. Visa mindre

Plattsättare

Ansök    Feb 1    MerHus Norden AB    Plattsättare
Vi söker självständig plattsättare. Arbetsuppgift är att lägga olika typ av plattar, kakel. Arbete sker i Nacka, Värmdö och ibland i Stockholm. Visa mer
Vi söker självständig plattsättare. Arbetsuppgift är att lägga olika typ av plattar, kakel. Arbete sker i Nacka, Värmdö och ibland i Stockholm. Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Körkort krävs! Visa mer
Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 2 år i branschen. Körkort krävs! Visa mindre

Snickare Sökes

Ansök    Jan 18    Revolt Bygg AB    Träarbetare/Snickare
Revolt Bygg AB grundades 2017 av Martin Karlsson och Pär-Anders Bergqvist. Martin har sin bakgrund i byggindustrin och bidrar med gedigen erfarenhet av både mindre och mera komplexa byggprojekt. Pär-Anders har från restaurang branschen plockat med sig en servicenivå av absolut toppklass Tillsammans är vår målsättning att erbjuda hög kvalitet i nära samverkan med kunden. Som kund ska man känna stort förtroende för att planering och tidsramar håller vad som ... Visa mer
Revolt Bygg AB grundades 2017 av Martin Karlsson och Pär-Anders Bergqvist. Martin har sin bakgrund i byggindustrin och bidrar med gedigen erfarenhet av både mindre och mera komplexa byggprojekt. Pär-Anders har från restaurang branschen plockat med sig en servicenivå av absolut toppklass
Tillsammans är vår målsättning att erbjuda hög kvalitet i nära samverkan med kunden. Som kund ska man känna stort förtroende för att planering och tidsramar håller vad som är överenskommet och att det arbete som utförs är av högkvalitativt och följer gällande byggnormer och anvisningar.
Är du en driven snickare med hög yrkesstolthet? Letar du efter en ansvarsfull och variationsrik tjänst. ?Vi på Revolt Bygg AB söker nu efter dig,
Vi söker dig som är noggrann, driven, ärlig och social eftersom du kommer ha kontakt med kunder och andra hantverksgrupper, så är detta viktigt för oss. Du ska vara stolt över ditt yrke och ge det lilla extra. Det är ett plus om ni har kunskap och erfarenhet inom finsnickeri. Kolla gärna in @revoltbyggab, så får du en känsla av vad vi gör för typ av jobb.
Vad vi erbjuder är:
Breda utvecklingsmöjligheter hos ett växande företag.
Uppskattning för väl utfört arbete.
Varierande arbetsplatser och omväxlande projekt.
Stora möjligheter att utvecklas inom vår organisation.


Om du känner att du har en positiv attityd, är självgående och ansvarstagande
-tveka inte att söka! Visa mindre

VA-ingengör/projektledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark.

Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Vi tror på våra medarbetares förmågor, satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

Inom VA arbetar vi nyinvesteringar i ledningsnät, vattenverk och reningsverk. För investeringsprojekten utses en ansvarig projektledare för att driva investeringsprojektet. Aktuella projekt är VA-utbyggnad i samband med nya detaljplaner i våra förändringsområden men även utökning av kapaciteten i befintligt ledningssystem, vattenverk, reningsverk samt mycket annat.
Vi arbetar i alla projektstadier från tidiga skeden med förstudier och utredningar till detaljprojektering och genomföranden. Verksamheten bedrivs utifrån lagstiftning, miljötillstånd, förordningar och föreskrifter. 

Som VA-ingenjör ingår du i kommunens VA- och avfallsavdelning som idag består av 19 personer och tillsammans lyder under en gemensam avdelningschef. Vi är ett positivt och utvecklingsinriktat team.

Vi ser att du har erfarenhet av att driva projekt i såväl projekteringsfasen som i genomförandet både gällande ledningsnät och utformning av reningsverk, vattenverk, pumpstationer samt andra anläggningar. Vidare bör du vara bra på att kommunicera, ha ett generellt intresse av omvärldsbevakning och följa utvecklingen inom VA.

 

Vi söker dig som är:

- Högskoleutbildad inom naturvetenskap, teknik/samhällsbyggnad eller har en likvärdig kompetens och har arbetat inom VA-verksamhet i minst 10 år.
- Nyfiken, engagerad och ansvarstagande
- Intresserad av att utveckla vår verksamhet och delar med dig av din kunskap
- Modig och vågar tänka nytt
- Kommunikativ och gillar att arbeta i team Strukturerad och kan organisera och prioritera ditt arbeteExempel på arbetsuppgifter och utmaningar:

Utökad vattenkapacitet till kommunen.
Utbyggnad av reningsverkets grovreningssteg.
Medverka vid åtgärdsplanering av befintligt ledningsnät och anläggningar.
Vara ansvarig för tilldelat investeringsprojekt avseende ekonomi, teknik och tid.
Hålla i upphandling, genomförande och uppföljning av konsulter och entreprenörer i tilldelat investeringsprojekt.
Upprätta erforderliga kontrakt och avtal för att genomföra investeringsprojekt.
Ansvara för nödvändiga kontakter med myndigheter, väghållare, Vattenfall m.fl. som berörs av investeringsprojekt.
Vara del av och/eller leda olika kartläggningar inom VA-relaterade frågor.
Agera sakkunnig och ha en rådgivande funktion gällande VA inom kommunen.
Beställa, bevaka och granska framtagna handlingar såsom utredningar, lösningsförslag och ritningar i flera olika skeden och typer av projekt.Meriterande

- Erfarenhet av ledningsnätsberäkningar. Utformning av pumpstationer, reningsverk och vattenverk.
- Erfarenhet av AMA, MER, AB och LAV
- Erfarenhet av tekniska program kopplat till VA-verksamhet och projektledning såsom VA-banken och Antura.

För att kunna bli aktuell för denna tjänst ska du behärska det svenska språket väl i tal och skrift, samt inneha giltigt B-körkort.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 24 januari 2022.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta VA-chef Majken Elfström, [email protected] Fackliga representanter nås via Servicecenter, telefon:
08-570 470 00.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Grävmaskinist

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Då vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen är det därför viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande int... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Då vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen är det därför viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en grävmaskinist.
I dina arbetsuppgifter ingår grävning, mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

VVS - montör

Ansök    Dec 12    Lauras Bygg & El AB    VVS-montör
Just nu söker vi en VVS montör till våra kunder i Stockholm område. Arbetsplatsen är framåtsträvande, modern och effektiv, och är jakt efter ny taggade medarbetare. Är du utbildad inom VVS och Säker vatten? Alt har du god erfarenhet av yrket? Är du sugen på nya utmaningar och vara del av ett drivande team? Då ska du söka tjänsten som VVS montör! Vi tror att du som söker är en lagspelare som tycker om snabb tempo och varierande dagar. Du är flexibel och ha... Visa mer
Just nu söker vi en VVS montör till våra kunder i Stockholm område. Arbetsplatsen är framåtsträvande, modern och effektiv, och är jakt efter ny taggade medarbetare. Är du utbildad inom VVS och Säker vatten? Alt har du god erfarenhet av yrket? Är du sugen på nya utmaningar och vara del av ett drivande team? Då ska du söka tjänsten som VVS montör!
Vi tror att du som söker är en lagspelare som tycker om snabb tempo och varierande dagar. Du är flexibel och har lätt för att samarbeta. Du är noggrann i dina arbetsuppgifter och det du inte redan kan är du nyfiken på att lära dig.
Utöver ditt arbete som VVS montör kommer du även att vara delaktig i förbättrings- och kvalitétsarbete.
Är du precis utbildad som VVS-montör och vill ska få erfarenhet inom detta område så kan du få det med oss. Enda att du ska vara stresstålig och har stor lust att utvecklas. Visa mindre

Fönstermontör, RYSK-talande

Ansök    Okt 27    Elithus i Stockholm AB    Fasadmontör
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag. Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma. Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bu... Visa mer
Vi söker nu en person erfarenhet av montering av fönster i PVC. Du kommer arbeta på våra olika arbetsplatser i Stockholmsområdet. Du bör vara driftig och tycka om att arbeta i grupp. Ärlighet och rättframhet är ledord på vårt företag.
Krav kommer att ställas på dokumenterad erfarenhet i form av anställningsintyg hos fönsterfirma.
Då du kommer att jobba i ett bygglag med rötter i rysktalande länder krävs det att du kan tala ryska och att du även förstår bulgariska. Detta är absoluta krav som vi behöver testa under intervjun så vi ber dig därför endast ansöka om tjänsten om du innehar dessa språkkunskaper.
Körkort är inget krav men ett definitivt plus. Tjänsten avser arbete på 50 %. Kollektivavtalsenlig lön enligt Glasmästeriförbundet. Visa mindre

Byggnadssnickare för villor och fritidshus

Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande.... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad snickare/träarbetare. Arbetet är ofta självständigt och ställer krav på förmåga att se vad som behöver göras och kunskap om hur det skall utföras. För att passa in i våran företagsprofil måste du vara självgående men även kunna arbeta i arbetslag. Vi värderar också ditt personliga uppträdande. Yrkesbevis och körkort B erfordras. Båtvana meriterande då vi även jobbar i skärgården. Platserna tillsätts löpande. Visa mindre

Drift- och underhållsarbetare Infraservice - Värmdö

Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB. Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Till vårt driftområde på Värmdö söker vi nu engagerade drift- och underhåll... Visa mer
Skanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental. Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten.

Till vårt driftområde på Värmdö söker vi nu engagerade drift- och underhållsarbetare.

Vill du vara med och driva vårt driftkontrakt på Värmdö?

Vi söker dig som gillar att ha ett varierande arbete där ingen dag är den andra lik. Arbetet innebär daglig drift av verksamheten ute i fält tillsammans med dina kollegor. Arbetet handlar om underhåll och utveckling av vägar och kringliggande miljöer och i arbetsuppgifterna ingår allt från traditionellt driftarbete till om- och tillbyggnader.

Några av de arbetsmomenten som ingår i rollen är:

- Väginspektion
- Reparation av trafikskador
- Montering av vägskyltar
- Vinterunderhåll.

Beredskapstjänst ingår i rollen. Placeringsort är inom vårt driftområde på Värmdö.
Du är driven, positiv och har ett stort engagemang!

Du som kommer trivas i rollen som drift och underhållsarbetare hos oss är en positiv lagspelare som trivs med att ha ett varierande arbete och ha många olika uppgifter. Det är viktigt för dig att hålla hög kvalitet i ditt arbete och vara noggrann med dina uppgifter. Säkerhet och arbetsmiljö ligger dig varmt om hjärtat och du fokuserar på att hitta bra och fungerande lösningar.

Du behärskar svenska i tal och skrift och att du har C-körkort är ett krav.

Det är meriterande om du har YKB och om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom väg och anläggningsverksamhet är det också meriterande, men inget krav.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Ansök redan i dag – eller senast 25 oktober!

Vi kommer arbeta löpande med ansökningarna, så tveka inte att söka omgående. Har du frågor är du välkommen att kontakta produktionschef Joakim Lundstedt på 070 - 846 67 34 eller på [email protected]

Skanska skapar hållbara lösningar inom bygg- och anläggning, infrastruktur, bostäder och kommersiella lokaler. Just nu driver vi tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Våra medarbetare bidrar till vår framgång och att vi idag är ett av världens största byggföretag. Vi är fler än 38 000 kunniga och passionerade medarbetare globalt, varav 9 000 finns i Sverige. Med utgångspunkt i våra starka värderingar utvecklar vi våra medarbetare och vår verksamhet. Välkommen att bygga ett bättre och grönare samhälle tillsammans med oss! Visa mindre

Bergsborrare

Vi söker en erfaren bergsborrare för borrigg, och har utbildning för sprängning, har erfarenhet att köra grävmaskin och lastmaskin, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Visa mer
Vi söker en erfaren bergsborrare för borrigg, och har utbildning för sprängning, har erfarenhet att köra grävmaskin och lastmaskin, svenska och engelska i tal och skrift är ett krav. Visa mindre

Byggnadsplåtslagare

Ansök    Sep 9    Mz Plåt AB    Byggnadsplåtslagare
Vår verkstad är belägen i nya fräscha lokaler och i Hålludden, Gustavsberg på Värmdö. Allmänt: Vi är ett Byggnadsplåtslageri med 20 anställda. Vi jobbar gentemot stora kunder såsom NCC, Skanska, Peab, Serneke m fl. Vi har också service-/ram-avtal med olika fastighetsbolag. Vi anlitas även av privatpersoner där vi utför små- och service-jobb med eller utan ROT. Vi Söker nu: Byggnadsplåtslagare med tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad; 100%, tillträd... Visa mer
Vår verkstad är belägen i nya fräscha lokaler och i Hålludden, Gustavsberg på Värmdö.
Allmänt: Vi är ett Byggnadsplåtslageri med 20 anställda. Vi jobbar gentemot stora kunder såsom NCC, Skanska, Peab, Serneke m fl.
Vi har också service-/ram-avtal med olika fastighetsbolag. Vi anlitas även av privatpersoner där vi utför små- och service-jobb med eller utan ROT.
Vi Söker nu:
Byggnadsplåtslagare med tillsvidareanställning. Sysselsättningsgrad; 100%, tillträde per omgående.
Kvalifikationer:
Gärna 5 års erfarenhet från liknande jobb. Vi ser det som en fördel om du är utbildad byggnadsplåtslagare, möjligen med Yrkesbevis eller liknande. B-körkort är ett minimikrav.
Personliga egenskaper:
Serviceinriktad – god samarbetsförmåga – självgående - öppen för nytänkande.
Övrigt:
Vi är anslutna till Plåt- och Vent-företagen (arbetsgivarorganisation). Vi har kollektivavtal. Vi startar alltid med 6-månaders provanställning.
Ansökan:
Skicka ett personligt brev/CV till Petra Schuster, Mejl; [email protected]
Välkommen med din ansökan!
Vid frågor om tjänsten ring gärna; Mikael Zetterström, 070-6529279 eller Simon Hjert 073-0349770. Visa mindre

Fönstermontör sökes i Stockholm

Montagepartner i Mälardalen är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus. Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning. Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig. Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage. Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med k... Visa mer
Montagepartner i Mälardalen är ett företag som utför fönsterbyten i villor och flerbostadshus.
Tack vare att vi expanderar så söker vi en fönstermontör till vår verksamhet i Stockholm. Arbete på annan ort kan förekomma då det krävs övernattning.
Arbetstid är dagtid vardagar. Ofta arbetas fredagen in och blir då ledig.
Vi söker dig som har bakgrund inom bygg och gärna erfarenhet av fönster och dörrmontage.
Du är noggrann och ansvarstagande samt bekväm med kundbemötande.
Körkort är ett krav.
Lön efter överenskommelse.
Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Rekrytering sker löpande. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Halltekniker

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m. Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m.

Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden.
Nu söker vi en idrottsplatsarbetare som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i Värmdö kommun - välfungerande idrottsanläggningar!

I rollen som idrottsplatsarbetare/idrottshallstekniker arbetar du med daglig verksamhetsservice och praktiskt underhåll, såsom exempelvis passagesystem, larm och verksamhetsutrustning på kommunens idrottsplatser samt idrottshallar och gymnastiksalar. För just denna tjänst ser vi det som en extra merit med kunskap om idrottshallar.

Du arbetar med översynen av arbetsmiljön i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar, och genomför i samråd med verksamheten brandskyddsronder samt skyddsronder.

Vi söker dig som har snickeri-, drift-teknisk utbildning eller liknande, alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet, kunskap om passagesystem (Salto, RCO, Aptus) och larm samt behörighet för skylift, hjullastare mm är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande, serviceinriktad och entusiasmerande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt är en god kommunikatör.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid med schemalagt arbete huvudsakligen dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.vamdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 31 juli -2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Sundberg, tel.
08-570 483 09.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansv... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.

Mark - och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark - och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen.
På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschef och avdelningschef.

Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet.

Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.

Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 september 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Schultz, avdelningschef mark- och exploatering, [email protected], 08-570 474 28 eller Sofia Vogel, enhetschef mark- och exploatering, [email protected] 08-570 476 23. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Idrott till Viks skola

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 535 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska ... Visa mer
Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 535 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund.

Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Nu söker vi en erfaren idrottslärare, främst för undervisning i årskurserna 1-3. Du kommer att möta en skola som har nära till skog och mark vilket väsentligt ökar dina möjligheter att utforma en undervisning som möter ämnets alla delar.

Rollen som idrottslärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med idrottslärarkollega. Du kommer att ingå i ett arbetslag bestående av skolans praktisk-estetiska lärare.

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott och hälsa. Vi önskar att du brinner för ett ämnesövergripande arbetssätt och ett nära samarbete med kollegor.
Vi vill vidare att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, och att du förstår vikten av ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga/kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidaretjänst. Tillträde snarast.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman, rektor, telefonnummer
08- 570 477 03.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Musik

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med kanoner. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsförmågan och studiekultur. Du kommer att få ett ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med kanoner.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsförmågan och studiekultur. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i musik innebär att du ansvarar för undervisningen i ditt ämne i musik för år 5-9 kommande läsår där även mentorskap i årskurs 8 ingår. Du ingår i ett arbetslag tillsammans med dina kollegor. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som har lärarexamen, legitimation i musik för år 1-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

Vi lägger stort värde vid social förmåga och personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 90-100%, en tillsvidareanställning med tillträde den 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 15 juli 2021.
Intervjuer kommer att ske löpande.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, biträdande rektor,
[email protected] eller Marie Holm, biträdande rektor, [email protected] Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Idrott till Ösby

Vi är stolta över och värnar om vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete. Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans m... Visa mer
Vi är stolta över och värnar om vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv som pedagog. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Vi hoppas du kan vara den vi söker!

I rollen som lärare på Ösbyskolan kommer du att arbeta i ett väl fungerande arbetslag med andra ämneskollegor på skolan. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans mål. Som pedagog stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du kommer också vara mentor för en grupp elever vilket medför att du blir den enskilt viktigaste personen på skolan för dem. Förmågan att kunna skapa och bygga relationer är av största vikt i detta arbete och att kunna inge eleven lust och mening i sin skolgång.

Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till egen bärbar dator. På Ösbyskolan arbetar vi med SchoolSoft och Google Apps for education.

Vi söker dig som
- är legitimerad idrottslärare åk 1-9 gärna med ytterligare ämnesbehörighet.
- är tydlig i din ledarroll.
- har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.
- ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola.
- är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.
- har en bred kunskapssyn med inriktning på framtiden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 750 elever från F - åk 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av ca 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler. Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca 25 min resväg från Slussen.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är tillsvidare tjänst på 100 % med tillträde 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 4 juli 2021. Urval och intervjuer kommer ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta [email protected] eller [email protected]
Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Starka personer till jobb onsdag 23 juni.

Till ett jobb onsdagen den 23 juni behöver vi ha några väldigt starka personer. Arbetet kommer bestå i att rensa ogräs från en strand. Samla ihop allt ogräs i säckar och bära upp för en lång trappa. Detta jobb gäller ENDAST denna dag. Jobbet är väldigt fysiskt ansträngande. Men är man bara seg och uthållig är det ett perfekt jobb för en dag. Lön: 190kr/tim x 11 timmar som jobbet tar. Ger en lön på över 2000kr för en dags arbete! Jobbet sker på en ö dit de... Visa mer
Till ett jobb onsdagen den 23 juni behöver vi ha några väldigt starka personer. Arbetet kommer bestå i att rensa ogräs från en strand. Samla ihop allt ogräs i säckar och bära upp för en lång trappa.
Detta jobb gäller ENDAST denna dag.
Jobbet är väldigt fysiskt ansträngande. Men är man bara seg och uthållig är det ett perfekt jobb för en dag.
Lön: 190kr/tim x 11 timmar som jobbet tar. Ger en lön på över 2000kr för en dags arbete!
Jobbet sker på en ö dit det går reguljär trafik med båt från Stavsnäs. Man åker från Stavnäs tidigt på morgonen och kommer tillbaks dit på kvällen.
Vi betalar båtbiljetter. Du ansvarar själv för att ta dig till Stavnäs vinterhamn på utsatt tid.
Arbetsstart onsdag 23/6 klockan 06.45 i Stavsnäs.
Sluttid onsdag 23/6 c:a 18.15 i Stavsnäs. Visa mindre

Målare

Ansök    Jun 10    Laura Bygg och Design HB    Målare
Hej, företaget söker en ny medarbetar för uppdrag som målare. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga ingår. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig. Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Visa mer
Hej, företaget söker en ny medarbetar för uppdrag som målare. Arbetet förläggs på företagets olika objekt. Sedvanliga arbetsuppgifter som är relevanta för yrket ifråga ingår. Du som person ska vara noggrann, serviceminded och pålitlig.
Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Visa mindre

Idrottsplatsarbetare/Halltekniker

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m. Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområ... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Just nu genomgår vi en expansiv fas med utveckling av nya idrottsanläggningar och utökat underhåll av de många anläggningar som finns i Värmdö kommun. Det gäller både inomhus- och utomhusanläggningar såsom sporthallar, gymnastiksalar, motionsspår, spontanidrottsytor, konstgräsplaner m.m.

Idrotts- och friluftsenheten ansvarar för driften av kommunens idrottsanläggningar, spår, leder och friluftsområden.
Nu söker vi en idrottsplatsarbetare som vill vara med och skapa de bästa möjliga förutsättningarna för en verksamhet som är en av de mest värdefulla och uppskattade i Värmdö kommun - välfungerande idrottsanläggningar!

I rollen som idrottsplatsarbetare/idrottshallstekniker arbetar du med daglig verksamhetsservice och praktiskt underhåll, såsom exempelvis passagesystem, larm och verksamhetsutrustning på kommunens idrottsplatser samt idrottshallar och gymnastiksalar. För just denna tjänst ser vi det som en extra merit med kunskap om idrottshallar.

Du arbetar med översynen av arbetsmiljön i kommunens idrottshallar och gymnastiksalar, och genomför i samråd med verksamheten brandskyddsronder samt skyddsronder.

Vi söker dig som har snickeri-, drift-teknisk utbildning eller liknande, alternativt motsvarande förvärvad arbetslivserfarenhet. Arbetslivserfarenhet från liknande verksamhet, kunskap om passagesystem (Salto, RCO, Aptus) och larm samt behörighet för skylift, hjullastare mm är meriterande. Körkort med lägst B-behörighet är ett krav.

Som person vill vi att du är positiv, initiativtagande, serviceinriktad och entusiasmerande. Vidare behärskar du svenska i tal och skrift samt är en god kommunikatör.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid med schemalagt arbete huvudsakligen dagtid, helgtjänstgöring kan förekomma. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigjobb. Välkommen med din ansökan senast 20 juni -2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta enhetschef Magnus Sundberg, tel.
08-570 483 09.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Slöjdlärare trä och metall

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. I rollen som slöjdlärare på Kvarnbergsskolan ingår undervisning för elever i årskurs 6-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och i tjänsten ingår även mentorskap för elever i samma årskurs... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

I rollen som slöjdlärare på Kvarnbergsskolan ingår undervisning för elever i årskurs 6-9. Du kommer tillhöra ett arbetslag och i tjänsten ingår även mentorskap för elever i samma årskurs.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i Trä- och Metallslöjd. Meriterande är erfarenhet av multimodala metoder och/eller kooperativt lärande. Vi förväntar oss att du är trygg i ditt pedagogiska ledarskap, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en inkluderande undervisningssituation där eleverna görs delaktiga.

Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter mångfald. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

Blivande Kvarnbergsskolan är en 6-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Till och med läsåret 20/21 den en del av Farstavikens skola, som geografiskt varit uppdelat på skoldelarna Ekedal (F-4) och Kvarnberget (5-9). Skolans lokaler är utformade och anpassade för arbete med de högre årskurserna och genomgick för ett par år sedan en omfattande renovering och utbyggnad.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. För att säkerställa stöd till elever finns ett specialpedagogiskt arbetslag där speciallärare i nära samarbete med övriga lärare arbetar med stödbehövande elever i anpassad lärmiljö och mindre sammanhang. Vi satsar särskilt på skolans uppdrag att främja elevers allsidiga personliga utveckling. Hos oss är en viktig utgångspunkt att den kunskapsmässiga utvecklingen går hand i hand med den sociala. Därför har vi flera socialpedagoger på skolan som samverkar med lärarna i arbetslagen kring eleverna.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor. Du kommer kunna samverka i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.
Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 50% (ferietjänst, med ledighet under lov) och är en visstidsanställning under läsåret ht21-vt22. Tillträde 12 augusti.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 23 juni 2021. Intervjuer och urval sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Nina Höglund, biträdande rektor, på [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Slöjdlärare trä/metall till Brunns skola

Välkommen till en unik plats med närhet till natur och hav. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ge varje elev förutsättningar att tänja sina gränser för att nå så långt som möjligt. Vi använder oss av vår fantastiska natur som en del i vår undervisning samtidigt som skolan vill hålla en modern och digitaliserad profil. Framgångsrikt använder vi oss av digitala verktyg och... Visa mer
Välkommen till en unik plats med närhet till natur och hav. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ge varje elev förutsättningar att tänja sina gränser för att nå så långt som möjligt. Vi använder oss av vår fantastiska natur som en del i vår undervisning samtidigt som skolan vill hålla en modern och digitaliserad profil. Framgångsrikt använder vi oss av digitala verktyg och läromedel i moderna undervisningsrum.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden studiekultur och att höja läsförmågan. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Som lärare i trä och metallslöjd ansvarar du för undervisningen i ditt ämne, du ingår i ett arbetslag och jobbar tillsammans med dina kollegor samt har mentorskap i en klass. Vi använder SchoolSoft som ett verktyg i planerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som har lärarexamen och legitimation i området trä och metallslöjd för år 3-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en
förutsättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i år F - 3 med iPad och från 4 - 9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot frilufts-liv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semester-växling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälso-främjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80% och är en allmän visstidsanställning under ht21, tillträde 12 augusti 2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm biträdande
rektor [email protected] Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Rekryteringen kommer ske löpande. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.


Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu
hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Rekryteringen kommer ske löpande.


Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande


Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.


Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Lärare Idrott

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 550 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska be... Visa mer
Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning. Skolan ligger ca 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Viks skola är en f-6 skola med 550 elever och ca 80 medarbetare. På Viks skola lägger vi stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. På Viks skola vill vi lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

Nu söker vi en erfaren idrottslärare, främst för undervisning i årskurserna 1-3. Du kommer att möta en skola som har nära till skog och mark vilket väsentligt ökar dina möjligheter att utforma en undervisning som möter ämnets alla delar.

Rollen som idrottslärare innebär att du ansvarar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen tillsammans med idrottslärarkollega. Du kommer också att ingå i ett arbetslag bestående av skolans praktisk-estetiska lärare.

Vi söker dig som är behörig lärare i idrott och hälsa.
Vi vill att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll, och att du förstår vikten av ett nära samarbete och en god dialog med vårdnadshavare.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman, rektor på tel:
08 570 477 03 eller genom expeditionen på telefonnummer 08- 570 477 00.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du påhttps://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer ... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.
Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu
hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg.
Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande
Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.
Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Lärare Hem- och konsumentkunskap Djurö

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare. Vår vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter. Djurö skola är en F-... Visa mer
Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Vår vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet.
Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

Djurö skola är en F-9-skola med ca 350 elever som tillsammans med skolorna på Möja, Runmarö och Svartsö ingår i Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde. Rektorsområdets geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse.

Du kommer att undervisa i åk 6, 8 och 9. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du har ett nära samarbete kring bland annat planering och elevhälsa, med kollegor i arbetslaget samt övriga pedagoger, skolledare och elevhälsoteam på Djurö. Som lärare i Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde är uppdraget måluppfyllelse för alla elever.

Vi söker dig som är legitimerad hem- och konsumentkunskapslärare för grundskolan, gärna i kombination med något annat ämne. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet.

Anställningen omfattar deltid, 60%, och är en tillsvidaretjänst. Tillträde 12:e augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Niläng, tf rektor, 08-570 486 25 alternativt Aase Carlsson, biträdande rektor, 08-570 486 21. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Snickare med yrkesbevis!

Vi på ExpanderaMera söker efter två duktiga träarbetare till ett projekt på Madero. Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten. Vem söker vi? Vi söker dig som är utbildad träarbetare och har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt s... Visa mer
Vi på ExpanderaMera söker efter två duktiga träarbetare till ett projekt på Madero.
Arbetsuppgifterna är varierande och kan vara alltifrån formsättning till inredningsarbeten.
Vem söker vi?
Vi söker dig som är utbildad träarbetare och har arbetat minst sex år inom yrket. Du har bred kunskap och har du yrkesbevis eller erkännandeintyg. Du är självgående och yrkesmässigt kunnig och känner ett ansvar för att göra ett bra jobb. Som person har du ett trevligt sätt gentemot kollegor och kunder och du kan kommunicera på svenska.
Mångfald och jämlikhet är viktig frågor för oss - hos oss ska alla känna sig välkomna!
Är du rätt person för jobbet?
Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!
Du söker tjänsten via vår hemsida www.expanderamera.se eller du kan skicka ansökan till [email protected]
För frågor kontakta kontoret på 08-53034378 Visa mindre

Lärare Slöjd trä/metall och textil

Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare F-6 med behörighet att undervisa i trä och metall och textilsöjd. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Rollen som slöjdlärare innebär att du undervisar elever i årskurs 3-5 i nyrenoverade lokaler. I arbetet ingår planering ... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad slöjdlärare F-6 med behörighet att undervisa i trä och metall och textilsöjd. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Rollen som slöjdlärare innebär att du undervisar elever i årskurs 3-5 i nyrenoverade lokaler. I arbetet ingår planering och genomförande av undervisningen, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som slöjdlärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten.

Ekedalsskolan har tidigare tillhört Farstavikens skola men kommer från HT 2021 att bli en egen enhet med årskurs F-5 och ca 400 elever. Ekedal har nyligen totalrenoverats och har sedan hösten 2020 toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

- Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier.
- Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp.
- Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och kreativitet.
- Utveckla känslan av att olika är bra.
- Gemensamt arbeta för en trygg och lugn miljö.

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningarna är tillsvidare tjänster och omfattar 60%. Tillträde 12/8-2021 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 6 juni 2021. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ia Heribertson biträdande rektor
08-570 470 57 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Musik

Vi söker dig som är utbildad musiklärare med legitimation att undervisa för åk 1-6. Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten som musiklärare innebär att du undervisar i årskurs 1-5. Undervisningen för årskurs 1-3 sker i helklass och för årskurs 3-5 i halvkla... Visa mer
Vi söker dig som är utbildad musiklärare med legitimation att undervisa för åk 1-6.
Vi vill att du har ett stort engagemang, pedagogisk fallenhet och lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig, respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten som musiklärare innebär att du undervisar i årskurs 1-5. Undervisningen för årskurs 1-3 sker i helklass och för årskurs 3-5 i halvklasser. I arbetet ingår planering och genomförande av undervisningen, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som musiklärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten. Visst mentorsarbete kan förekomma.

Ekedalsskolan har tidigare tillhört Farstavikens skola men kommer från HT 2021 att bli en egen enhet med årskurs F-5 och ca 400 elever. Ekedal har nyligen totalrenoverats och har sedan hösten 2020 toppmoderna lokaler i gammal stil och en fantastisk utemiljö. På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

- Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier.
- Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp.
- Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och kreativitet.
- Utveckla känslan av att olika är bra.
- Gemensamt arbetar för en trygg och lugn miljö.

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

Vi erbjuder dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Anställningen är en tillsvidaretjänst och omfattar 80%. Tillträde 12/8-2021 eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13 juni 2021 Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ia Heribertson biträdande rektor
08-570 470 57 eller Per Wirmén biträdande rektor 08-570 48 990. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Arbetsledare/byggsnickare sökes omgående!

Är du en driven ansvarfull snickare som söker nya utmaningar på Värmdö, Stockholm? Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en ... Visa mer
Är du en driven ansvarfull snickare som söker nya utmaningar på Värmdö, Stockholm?
Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!
Dina arbetsuppgifter
Som snickarna ingår i arbetsuppgifterna beroende på uppdrag bestå oftast av att arbeta med till och ombyggnad samt nyproduktion, Olika arbetsuppgifter såklart som är relaterat till bygg. Du är van vid att arbeta självständigt och tar för dig arbetsuppgifter när det krävs.
Som arbetsledare ser vi dessutom att du har en ledande roll och ett större ansvar i många led inom bygg och kommunikation högt och lågt. Tar stort ansvar, har förmågan/erfarenheten att planera arbetet samt läsa vissa ritningar. Utvecklingspotential finns inom vår verksamhet.
Du kommer som snickare och arbetsledare förväntas vara självgående, driven och ha en positiv anda. Viss kundkontakt kommer du också att ha.
Din bakgrund/Dina egenskaper
Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I de dessa roller ser vi att du som person är professionell och strukturerad. Du bör även vara driven och lösningsfokuserad samt bjuda på dig själv.
Att du har utbildning samt flera år, minst 5 år av arbetslivserfarenhet ser är ett måste.
Krav:
Färdigutbildad snickare med utbildning inom bygg samt praktik
Erfarenhet av minst 5 år inom bygg
B Körkort
Svenska i tal och skrift
Engelska i tal


Meriterande:
Erfarenhet av stommontage från husleverantörer
Arbetsledare
Byggprojekt av olika slagInformation och kontakt
Tjänsten är heltid, arbetstiden är 07.00-16.00 eller enligt ök.
Startdatum enligt överenskommelse.
Provanställning via ACE AB som för rätt person som övergå i en tillsvidareanställning.
Besök gärna vår hemsida https://www.aceab.nu om du vill läsa mera om oss.
Vi tar endast emot din ansökan via mail, märk din annons med: ansökan Snickare sökes. Vänligen skicka snarast ansökan till: [email protected] då tjänsterna kan komma att tillsättas under ansökningstiden. Dock senast 11/6. Visa mindre

Grävmaskinist

Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning. Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande int... Visa mer
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar med mark- och anläggning
Vintertid jobbar vi även med snöröjning och halkbekämpning.
Vi är ett mindre entreprenadföretag på Värmdö som jobbar inom mark och anläggningsbranschen därför är det viktigt att du som söker vill jobba i ett mindre företag med många varierande arbetsuppgifter. Tidigare erfarenhet av mark och anläggningsarbete är inget krav, viktigast för oss är att du har ett brinnande intresse och vill lära dig och utvecklas inom yrket Vi behöver utöka vår personalstyrka och söker nu en grävmaskinist.
I dina arbetsuppgifter ingår grävning, mark och anläggningsarbete.
På vintrarna ingår även plogning, handskottning samt sandning. Visa mindre

#jobbjustnu Montör och installatör

Avfuktningsteknik Stockholm AB är ett företag inom fukt/sanering/energi. Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm. För mer information se www.avfuktningsteknik.se Sedan starten 2007 har vi utfört närmare 1700 entreprenader mot villaägare samt kommuner och företag. Vi omsätter ca 9 000 000 SEK per år o... Visa mer
Avfuktningsteknik Stockholm AB är ett företag inom fukt/sanering/energi. Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm. För mer information se www.avfuktningsteknik.se Sedan starten 2007 har vi utfört närmare 1700 entreprenader mot villaägare samt kommuner och företag. Vi omsätter ca 9 000 000 SEK per år och är ett stabilt familjeföretag med två dotter bolag. Profil på sökande:
- Positiv inställning till att arbeta
- Allmänt händig /inte vara rädd för att försöka
- Mycket bra Svenska i tal-skrift-förståelse
- God fysik


Arbetsuppgifterna består i att delta i våra vanligaste moment som tex, anlägga krypgrundsisolering, montera avfuktare med tillbehör som torrluftsslang, ta hål i fasader för tillufts don, oxidationstvätta skadade ytor, riva skadade delar av byggnader. Visa mindre

En Kalkylator/Inköpare sökes till ett familjärt bolag inom betong.

Vi söker efter en Kalkylator/Inköpare inom betong. Arbetar du som kalkylator/inköpare inom anläggning och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag! Om tjänsten Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre ... Visa mer
Vi söker efter en Kalkylator/Inköpare inom betong.

Arbetar du som kalkylator/inköpare inom anläggning och vill komma till ett växande bolag där du får vara med och påverka, i såna fall tveka inte att söka tjänsten redan idag!

Om tjänsten
Vår kund vänder sig både till privatpersoner och till företag. De arbetar med Storstockholm med omnejd. De utför arbete både för företag, kommunala bolag och för privatpersoner. De samarbetar med både stora och mindre byggföretag i hela Stockholmsområdet. De har en lång erfarenhet som betongföretag och det som genomsyrar hela företaget är kvalité. De jobbar med allt inom betong.   

 

Arbetsuppgifter
Som Kalkylator kommer du arbeta med att beräkna material- och arbetskostnader för bolagets projekt. I arbetet ingår att upprätta kostnadskalkyler utifrån ritningar, utföra mängdavtagning och ta fram offerter. 

Som Inköpare arbetar du med att handlägga offertförfrågningar, ta fram offertutvärderingar, beställa, planera och granska leveranser ut till projekten. Du kommer arbeta som stöd för projektledarna för inköp under pågående projekt. 

Vem söker vi till denna tjänst?
För att vara framgångsrik i rollen ser vi att du har minst ett års erfarenhet som kalkylator/inköpare. Du är ödmjuk, utåtriktad och noggrann med god analytisk förmåga. Vi ser gärna att du har ett genuint intresse av branschen. Du kommer att erbjudas en introduktion där du kommer att få gå tillsammans med en erfaren kollega som innehar samma roll tills du känner dig bekväm att klara dig själv.   

Krav
* Minst 1 års erfarenhet i en roll som kalkylator/inköpare

* B-körkort

* Svenska och engelska i tal och skrift

Meriterande
* Erfarenhet inom Bluebeam

* Erfarenhet inom Sektionsdata

* Relevant utbildning som exempelvis byggnadsingenjör 

Villkor och förmåner
Omfattning: Heltid

Placering: Gustavsberg

Start: Omgående, hänsyn tas till uppsägningstid

Lön: Enligt överenskommelse

 

Urval sker löpande! Skicka in din ansökan redan idag för att inte missa din chans.

Om Jobzone:  


Jobzone är ett av Nordens största rekryterings- och bemanningsföretag. Vår vision är att vara branschens bästa arbetsgivare och vi arbetar varje dag för att bidra till att skapa framgång för individer och organisationer.


Vi gör det genom en lokal närvaro på över 50 orter i Sverige och Norge, alla med stora kunskaper om sin marknad och med ett arbetssätt som utgår från medarbetaren i fokus. Jobzone är verksamt inom många branscher och kan erbjuda en mängd karriärmöjligheter. Vilket är ditt nästa drömjobb? Visa mindre

Målare

Ansök    Apr 13    MerHus Norden AB    Målare
Vi behöver målare som ska kunna spackla och måla. Arbete ligger i Nacka, Värmdö. Du ska vara noggrann och ansvarsfull. Visa mer
Vi behöver målare som ska kunna spackla och måla.
Arbete ligger i Nacka, Värmdö.
Du ska vara noggrann och ansvarsfull. Visa mindre

byggstädare

Vi söker en självgående byggstädare. Vi har flera spännande och bra projekt igång. Du kommer arbeta tillsammans med våra andra yrkeshantverkare med renoveringar. Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
Vi söker en självgående byggstädare.
Vi har flera spännande och bra projekt igång. Du kommer arbeta tillsammans med våra andra yrkeshantverkare med renoveringar.
Vi är ett trevlig, positivt och skickligt gäng och är mån om att våra kollegor har det bra och trivs.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Lärare Hem- och konsumentkunskap på 30%

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i hem- och konsumentkunskap innebär att du samarbetar med en ämneskollega och planerar och genomför undervisning med elever i årskurs 6-9. Mentor-skap kan eventuellt ingå. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och upp-följningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar 30% och är en allmän visstidsanställning med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse, under läsåret 21/22.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 23 april 2021. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, [email protected] eller 08-570 48416. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisation-erna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Vattenstrateg

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

I rollen som vattenstrateg kommer du ha en viktig roll för att samordna kommunens vattenarbete. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att påverka hur arbetet ska utvecklas och drivas. Som vattenstrateg kommer du att samordna kommunens vattenarbete utifrån EU:s vattendirektiv och åtgärdsprogram för Norra Östersjöns vattendistrikt. I rollen ingår att utarbeta strategiska dokument, arbeta med lokala åtgärdsprogram, driva vattenvårds- och våtmarksprojekt samt stärka samarbetet kring vatten inom kommunen. Det sker genom att du förmedlar kunskap och att stärka upp kommunens kompetens kring vattenfrågor i samhällsplaneringen. En annan del av tjänsten är att stötta projektledarna i dagvattenfrågor i detaljplaneringen genom att vara delaktigt i beställning av dagvattenutredningar, granska dessa och föra dialog med både konsulter och byggaktörer. Du kommer arbeta med egna projekt men det ingår också i tjänsten att bygga nätverk av olika funktioner internt och externt.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet inom området gärna på strategisk nivå. Du behöver ha goda kunskaper om lagsstiftning som rör vatten så som EU:s vattendirektiv, miljöbalken och tillhörande förordningar samt berörda delar av plan- och bygglagen. Vidare ska du ha vana att arbeta med GIS. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en kommun med vatten- eller dagvattenfrågor.

För att trivas i rollen behöver du vara bekväm i att ta egna initiativ och tycka att det är roligt att utveckla processer och arbetssätt med ett brett perspektiv. Du behöver trivas både med att arbeta självständigt och tillsammans med andra samt i en rad olika sammanhang och projekt som löper parallellt. Du har förmågan att förmedla komplexa sakfrågor på ett begripligt sätt. Du är driven och engagerad samtidigt som du även kan entusiasmera andra. Du är bra på att nätverka och kan skapa samarbeten mellan olika intresseområden på olika nivåer såväl inom som utanför kommunen.

Enheten för strategisk planering har ansvar för översikts- och strategisk planering. Enheten har till uppgift att med ett långsiktigt perspektiv ta fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verka för en hållbar utveckling och att utveckla metoder som underlättar detaljplaneprocessen. Enheten består av tio medarbetare med en blandning av såväl samhällsplanerare som specialister inom ekologi, landskap, kulturmiljö och trafik. Enheten ingår i avdelningen för strategisk samhällsplanering och är en del av samhällsbyggnadskontoret med ett brett ansvar. Vi arbetar nära övriga delar av samhällsbyggnadskontoret vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 april 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Andreas Dahlberg, enhetschef för strategisk planering, tfn. 08-570 481 86. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Snickare

Hej! Vi söker personalen till firma. Arbete mestadels är i Värmdö-Nacka område. Snickare inom bygg och anläggning utför tyngre och enklare arbeten på byggarbetsplatser eller andra anläggningar som ska byggas om eller renoveras. Visa mer
Hej!
Vi söker personalen till firma. Arbete mestadels är i Värmdö-Nacka område.
Snickare inom bygg och anläggning utför tyngre och enklare arbeten på byggarbetsplatser eller andra anläggningar som ska byggas om eller renoveras. Visa mindre

Ventilation -och isoleringsmontör

Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 3 år i branschen. Körkort krävs! Montage... Visa mer
Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Ska vara flexibel ,stresstålig ,pålitlig! Ska ha jobbat minst 3 år i branschen. Körkort krävs! Montage/demontag av ventilation anlägningar. Hyresgästanpassningar och isolering av samtliga. Kunskap av både montage och isolering krävs. Visa mindre

Målare till Wollin Byggentreprenader AB

Ansök    Mar 2    Wollin Byggentreprenader AB    Målare
Vi söker just nu 2 -4 målare till Wollin Byggentreprenader AB. Mycket större jobb men även service. Minst engelsktalig är ett krav. Visa mer
Vi söker just nu 2 -4 målare till Wollin Byggentreprenader AB.
Mycket större jobb men även service.
Minst engelsktalig är ett krav. Visa mindre

Fastighetsskötare

Ansök    Mar 4    Värmdö kommun    Fastighetsingenjör
Värmdö kommun står inför en fantastiskt spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. För att kunna bemöta den starka tillväxten inom kommunen behöver vi ha en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att bygga nya och utveckla befintliga förskolor, skolor, äldr... Visa mer
Värmdö kommun står inför en fantastiskt spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. För att kunna bemöta den starka tillväxten inom kommunen behöver vi ha en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att bygga nya och utveckla befintliga förskolor, skolor, äldreboenden, bostäder och idrottsanläggningar för att möta medborgarnas behov.

Vi behöver arbeta mer kundfokuserat och nära våra kunder. Fastighetsdriften prioriteras och arbetet med energieffektivisering kommer att intensifieras. För att klara våra utmaningar och politiska mål behöver vi nu ha en vikarierande fastighetsskötare under en föräldraledighet.

I rollen som fastighetsskötare kommer du att ansvara för skötsel och underhåll av kommunens verksamhetslokaler såsom förskolor, skolor, äldreboende och förvaltningslokaler. Arbetet omfattar alltifrån tillsyn och skötsel till felanmälan och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår Systematiskt brandskyddsarbete på stora delar av våra byggnader, driftövervakning och uppföljning av lokalernas funktion, kontakter med underleverantörer och inte minst fortlöpande viktiga kundkontakter.

Arbetet är inte enbart tekniskt, utan innefattar även till stor del service och samarbete. Att skapa god kontakt med verksamheternas representanter och underhålla dessa relationer är viktigt. Tillsammans med övrig driftpersonal sköter du den dagliga driften både händelsestyrt och förebyggande så att lokalerna bidrar till god nytta för verksamheterna som nyttjar dem.

Vi söker dig som har relevant utbildning inom fastighets-, förvaltnings- eller byggområdet alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är ett krav. Vi ser gärna att du har viss datorvana och erfarenhet från att jobba med tekniska- och administrativa fastighetssystem. I övrigt kan du uttrycka dig väl i svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är teknikintresserad med ett intresse för service, samt att du har god förmåga att samarbeta med andra. Du är en strukturerad person som förväntas ta egna initiativ för att lösa ärenden. Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är utåtriktad, engagerad och bidrar med att skapa ett gott arbetsklimat. Du bör tycka om att jobba såväl självständigt som i grupp.
Fastighetsavdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret och består av 15 medarbetare som ansvarar för förvaltning, projekt och drift- och underhåll av kommunens verksamhetslokaler som bland annat består av förskolor, skolor, äldreboende och förvaltningslokaler. Verksamheterna och därmed också fastighetsavdelningen är i kontinuerlig förändring och utveckling, vi har därför ett behov av en vikarierande fastighetsskötare under ordinarie medarbetares föräldraledighet.

Låter detta intressant, sök tjänsten hos oss för att jobba med ett engagerat och trevligt team.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat under ca 8 månader med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 21 mars 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christian Norling, 08-570 48 029. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

VVS montör

Vi söker VVS-montör som ska installera, reparera VVS anläggningar i byggnader. Förutom rör ska du kunna montera klimatläggningar, sanitetstsporslin. Visa mer
Vi söker VVS-montör som ska installera, reparera VVS anläggningar i byggnader. Förutom rör ska du kunna montera klimatläggningar, sanitetstsporslin. Visa mindre

Dagvatteningenjör VA

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun. Vi tror på våra medarbetares förmågor, satsar på i... Visa mer
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Vi tror på våra medarbetares förmågor, satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

I rollen som dagvatteningenjör ingår du i ett positivt och utvecklingsinriktat team inom kommunens VA- och avfallsavdelning som idag består av 19 personer och tillsammans lyder under en gemensam avdelningschef.

Inom dagvattenområdet arbetar vi med utredningar som inkluderar föroreningsmängder, flöden, åtgärdsplanering, skyfalls- och översvämningsproblematik och mycket annat. Vi arbetar i alla projektstadier från tidiga skeden med utredningar till projektering och som stöd vid framtagande av förfrågningsunderlag, provtagningar och uppföljning. Verksamheten bedrivs utifrån lagstiftning, miljötillstånd, förordningar och föreskrifter. Vi ser att du har gedigen erfarenhet av eller ett starkt intresse av att lära dig att arbeta med GIS. Vidare bör du vara bra på att kommunicera, ha ett generellt intresse av omvärldsbevakning och följa utvecklingen inom dagvattenområdet.

Vi söker dig som är högskoleutbildad inom naturvetenskap, teknik/samhällsbyggnad eller har en likvärdig kompetens.

Exempel på arbetsuppgifter och utmaningar:
. Beställa, bevaka och granska framtagna handlingar såsom utredningar, lösningsförslag och ritningar i flera olika skeden och typer av projekt
. Föroreningsberäkningar med hjälp av t.ex. StormTac
. Flödesberäkningar och fördröjningsvolymsberäkningar
. Vara stöd vid planering och hantering av dagvatten i exempelvis exploateringsområden och vid framtagandet av detaljplaner.
. Vara en huvudperson i olika typer av uppdrag, exempelvis anläggning av öppna dagvattenlösningar
. Agera sakkunnig och ha en rådgivande funktion gällande dagvattenfrågor inom kommunen
. Vara del av och/eller leda olika kartläggningar inom dagvattenrelaterade frågor

Meriterande
. Erfarenhet av SCALGO
. Erfarenhet av QGIS
. Erfarenhet av CAD
. Samarbetat med olika teknikområden och kompetenser såsom stadsplanerare, arkitekter, teknikkonsulter och dylikt.
. Insikt i exempelvis exploateringsprojektens olika faser samt kommunal förvaltning.
För att kunna bli aktuell för denna tjänst ska du behärska det svenska språket väl i tal och skrift, samt inneha giltigt B-körkort.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 6 april 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Enhetschef Mikael Carlsson, [email protected] Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Snickare sökes omgående

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar på Värmdö? Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän! DINA ARBETSUPPGIFTER... Visa mer
Är du en driven snickare som söker nya utmaningar på Värmdö?
Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!DINA ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna kan beroende på uppdrag bestå oftast av att arbeta med till och ombyggnad samt nyproduktion, Olika arbetsuppgifter såklart som är relaterat till bygg.

Du kommer som snickare att förväntas vara självgående, driven och ha en positiv anda. Viss kundkontakt kommer du också att ha.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER:

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I denna roll ser vi att du som person är professionell och strukturerad. Du bör även vara driven och lösningsfokuserad samt bjuda på dig själv.
Att du har utbildning samt några år, 2-3 av praktik ser vi gärna att du har.

KRAV:

- Färdigutbildad snickare med utbildning inom bygg samt praktik
- Erfarenhet av minst 5 år inom bygg
- B-Körkort
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal


MERITERANDE:

- Erfarenhet av stommontage från husleverantörer.


Besök gärna vår hemsida https://www.aceab.nu om du vill läsa mera om oss. Visa mindre

Lärare i hem- och konsumentkunskap

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i hem- och konsumentkunskap innebär att du samarbetar med en ämneskollega och planerar och genomför undervisning med elever i årskurs 6-9. Mentor-skap kan eventuellt ingå. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i planerings- och upp-följningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i hem och konsumentkunskap. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 30-40 % och är en tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 febru-ari 2021. Intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, [email protected] eller 08-570 48416. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisation-erna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Drifttekniker inom VA

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv. Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, trycks... Visa mer
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, tryckstegrings- och pumpstationer. Arbetet omfattar allt från mindre rutinärenden till arbete med utveckling, utrednings- och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion.

Tillsammans med övrig driftpersonal jobbar ni för att den dagliga driften sköts enligt gällande lagar och föreskrifter.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där beredskap efter kontorstid ingår.

Vi söker dig som har utbildning inom driftteknik eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har datorvana. B-körkort är ett krav.

Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt på hur du är som person. Vi ser gärna att du är teknikintresserad, att du trivs och stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem. Stor tyngd kommer att ligga på egenkontrollarbetet för anläggningarna och vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och du ska vara noggrann med dokumentation och rapportering.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du ska tycka om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret består av drygt femtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution, gatu- och parkverksamhet samt idrott- och friluftsdrift. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu känner att vi har behov av förstärkning inom enheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2021.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Natasha Montes, gruppledare för pumpstationer, 08-570 489 18, [email protected] Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Grovarbetare

Hej! Vi söker personalen till firma. Grovarbetare inom bygg och anläggning utför tyngre och enklare arbeten på byggarbetsplatser eller andra anläggningar som ska byggas om eller renoveras. Visa mer
Hej!
Vi söker personalen till firma.
Grovarbetare inom bygg och anläggning utför tyngre och enklare arbeten på byggarbetsplatser eller andra anläggningar som ska byggas om eller renoveras. Visa mindre

Projektledare

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun. Värmdö kommun står de kommande åren inför en massi... Visa mer
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö kommun och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får upptäcka vår vackra kommun.

Värmdö kommun står de kommande åren inför en massiv inflyttning och kommer växa från dagens ca 40 000 invånare till ca 65 000 invånare. Vi på fastighetsenheten måste svara upp mot detta med att bygga nya förskolor, skolor, äldreboenden, idrottsanläggningar mm. Vår projektportfölj innehåller byggprojekt upp mot 1 miljard kronor. För att klara denna utmaning behöver vi förstärka vår organisation kring främst projekt. I Fastighetsavdelningen/projektenheten verkar en specifik projektgrupp vars uppgift är att förverkliga byggprojekten.

Vi tror på våra medarbetares förmågor och satsar på individuella handlingsplaner och kompetensutvecklingsinsatser för att stärka dig i din roll.

Rollen som projektledare inom projektenheten innebär att du är den i teamet som leder och ansvarar för att projekten uppnår uppställda mål avseende tid, kvalitet, miljö och ekonomi. Alla projektdeltagare ansvarar för sitt specifika delområde men du kommer ha det övergripande ansvaret. Som projektledare deltar du i hela byggprocessen från förstudier till färdig slutprodukt, något som garanterar varierande och utvecklande arbetsuppgifter.

Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad alternativt har du skaffat dig likvärdig kompetens på annat sätt. Vi ser att du har yrkeserfarenhet inom byggbranschen samt har erfarenhet av bygg- och projektledning. Kunskaper inom LOU, AB och ABT samt B-körkort är ett krav.

Din sociala kompetens kommer att värderas högt. Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Du tycker om att arbeta i team.

Inom Projektenheten arbetar idag tre personer, varav en projektchef. Projektenheten ingår och arbetar i nära samarbete med fastighetsavdelningen som består av: fastighetschef, driftchef, fastighetsförvaltare, tekniska förvaltare samt drifttekniker. Avdelningen leds av fastighetschefen. Tillsammans ansvarar avdelningen för kommunens samtliga verksamhetslokaler. Fastighetsbeståndet består av ca 220 000 kvm lokaler såsom förskolor, skolor, vård- och äldre-fastigheter, idrottsanläggningar, kontor, restauranger etcetera.

Vi arbetar både med traditionella total/utförandeentreprenader samt strategisk partnering. Ta chansen och var med och påverka och utveckla detta samarbete!

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Björn Hedin, enhetschef/projektchef, 08-570 470 69. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Blivande projektledare hos entreprenadbolag

#jobbjustnu Vi söker någon som vill utvecklas till projektledare hos oss. Vi vill att du har 5–7 års erfarenhet av kundkontakt som exempelvis butiksäljare i detaljhandeln, bensinmack, larmmontör eller husvärd på ett bostadsbolag. Du kommer växla mellan att sälja egna entreprenader, träffa kunder och tar fram lösningar men även delta och hjälpa till i entreprenaderna när det behövs. Vi lägger störst fokus på din personlighet, det är viktigare än formell kom... Visa mer
#jobbjustnu
Vi söker någon som vill utvecklas till projektledare hos oss. Vi vill att du har 5–7 års erfarenhet av kundkontakt som exempelvis butiksäljare i detaljhandeln, bensinmack, larmmontör eller husvärd på ett bostadsbolag.
Du kommer växla mellan att sälja egna entreprenader, träffa kunder och tar fram lösningar men även delta och hjälpa till i entreprenaderna när det behövs.
Vi lägger störst fokus på din personlighet, det är viktigare än formell kompetens. Är du rätt person för oss hjälper vi dig att utvecklas.
Avfuktningsteknik Stockholm AB är ett företag inom fukt/sanering/energi och ingår i en företagsgrupp.
Vår affärsidé är att hjälpa fastighetsägare att skydda deras hus mot fukt och mögel. Det gör vi genom att sälja, projektera och installera avfuktningssystem, sanera bort mögel, lägga ångmarkspärr mm.
För mer information se www.avfuktningsteknik.se. Sedan starten 2007 har vi utfört närmare 10 000 entreprenader för villaägare samt kommuner och företag. Avfuktningsteknik omsätter ca 18 000 000 SEK per år och är ett stabilt familjeföretag med tre dotterbolag. Visa mindre

Drifttekniker inom VA

Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv. Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, trycks... Visa mer
Industrisamhällen förvandlas och i vår centralort Gustavsberg växer nu bostäder och ny infrastruktur fram på det som tidigare var industrimark. Samtidigt sjuder båthamnar, varv och marinor av aktivitet vid kusten och på skärgårdsöarna. Nu söker vi drifttekniker inom VA som vill ha en händelserik vardag, ser förändring som en möjlighet och har ett inre driv.

Rollen som drifttekniker innebär underhåll och skötsel av kommunens vattenverk, reningsverk, tryckstegrings- och pumpstationer. Arbetet omfattar allt från mindre rutinärenden till arbete med utveckling, utrednings- och förbättringsarbeten. I tjänsten ingår driftövervakning och uppföljning av anläggningarnas funktion.

Tillsammans med övrig driftpersonal jobbar ni för att den dagliga driften sköts enligt gällande lagar och föreskrifter.

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp där beredskap efter kontorstid ingår.

Vi söker dig som har utbildning inom driftteknik eller underhållsteknik. Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter ses som meriterande. Vi ser gärna att du har datorvana. B-körkort är ett krav.

Förutom grundkraven på kompetens så lägger vi stor vikt på hur du är som person. Vi ser gärna att du är teknikintresserad, att du trivs och stimuleras av en roll där du förväntas ta egna initiativ för att lösa problem. Stor tyngd kommer att ligga på egenkontrollarbetet för anläggningarna och vi ser gärna att du har ett gott ordningssinne och du ska vara noggrann med dokumentation och rapportering.

Andra egenskaper som vi värdesätter är att du är intresserad och nyfiken på ny kunskap, är engagerad och bidrar till att skapa ett gott arbetsklimat. Vidare har du god analytisk förmåga, är strukturerad och uttrycker dig väl i tal och skrift. Du ska tycka om att jobba självständigt såväl som i grupp.

Tekniska driftavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret består av drygt femtio personer som ansvarar för drift och underhåll av kommens anläggningar avseende vatten- och avloppsdistribution, gatu- och parkverksamhet samt idrott- och friluftsdrift. Driftenheten är i kontinuerlig förändring och utveckling varför vi nu känner att vi har behov av förstärkning inom enheten.

I Värmdö kommun erbjuder vi friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 29 november 2020.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Natasha Montes, gruppledare för pumpstationer, 08-570 489 18, [email protected] Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare Idrott och hälsa

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss und... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss under den tid som en av alla våra duktiga lärare är på föräldraledighet. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa med både klassanknuten fritidspersonal och med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. I rollen ingår också ett aktivt relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa, och ser gärna att du har erfarenhet av undervisning i idrott och hälsa i grundskolan. Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Du är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation. Vidare är du nyfiken på och vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Du är prestigelös och har lätt för att utforska och ompröva metoder. Du har lätt för att samarbeta med andra lärare för att eleverna ska nå bäst resultat. Du är van att göra anpassningar av undervisningen inom ramen för ditt uppdrag för att nå ut till samtliga elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 860 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever har tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

Vi har samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser allmän visstidsanställning på heltid med ferietjänst, med tillträde den 8 januari 2021 och löper tom den 18 juni 2021 med eventuell möjlighet till förlängning.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 16 december 2020. Urval och intervjuer sker löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Plåtslagare,Tak

Gustavsbergs plåtslageri söker en kunnig självgående plåtslagare. Vi jobbar mest i Nacka och Värmdö området. Visa mer
Gustavsbergs plåtslageri söker en kunnig självgående plåtslagare.
Vi jobbar mest i Nacka och Värmdö området. Visa mindre

Är du en driven snickare som söker nya utmaningar på Värmdö?

Snickare sökes omgående Är du en driven snickare som söker nya utmaningar på Värmdö? Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän... Visa mer
Snickare sökes omgående


Är du en driven snickare som söker nya utmaningar på Värmdö?
Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. Vill du få möjligheten att arbeta på ett företag som är i en expanderingsfas? Då kan det vara dig vi letar efter, sök idag eller tipsa en vän!DINA ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna kan beroende på uppdrag bestå oftast av att arbeta med till och ombyggnad samt nyproduktion, Olika arbetsuppgifter såklart som är relaterat till bygg.
Du kommer som snickare att förväntas vara självgående, driven och ha en positiv anda. Viss kundkontakt kommer du också att ha.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER:

Stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper. I denna roll ser vi att du som person är professionell och strukturerad. Du bör även vara driven och lösningsfokuserad samt bjuda på dig själv.
Att du har utbildning samt några år, 2-3 av praktik ser vi gärna att du har.

KRAV:

- Färdigutbildad snickare med utbildning inom bygg samt praktik
- B Körkort
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal


MERITERANDE:
- Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet in om bygg och har haft visst ansvar.
- Erfarenhet av stommontage från husleverantörer.


Besök gärna vår hemsida https://www.aceab.nu om du vill läsa mera om oss. Visa mindre

Musiklärare på 80% för vikariat

Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare. På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygg... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare.

På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. Vi månar om att lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Under kommande läsår strävar vi efter att fördjupa oss i ett mer ämnesövergripande arbetssätt. Detta som en naturlig fortsättning på utvecklingsarbetet med inkluderande lärmiljöer.

Rollen som musiklärare innebär att du undervisar elever årskurserna f-6 i musik. Du samplanerar och utvärderar undervisningen tillsammans med musiklärare Du kommer tillsammans med din kollega ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Dessutom gör vi föreställningar i enskilda årskurser, ofta med hjälp av musiklärare.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik. Det är en fördel om du även är behörig att undervisa i något mer ämne, gärna matematik, för årskurs 4-6, då vi även behöver förstärka några få timmar i en årskurs 4. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn som utgår ifrån att alla elever kan och vill lyckas utifrån sina förutsättningar. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med andra och kan fokusera på ditt uppdrag. Eftersom skolan har en kulturinriktning vill vi att du är drivande i ditt uppdrag som förutom undervisningen i klasserna innebär att organisera för gemensamma sångsamlingar, luciafirande och liknande traditionsfiranden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning, som har 550 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6 och cirka 80 medarbetare. Skolan ligger cirka 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

På Viks skola är vi indelade i arbetslag. Ett av arbetslagen är det praktiskestetiska arbetslaget som består av musiklärare, slöjd/bildlärare samt idrottslärare.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar deltid 80%, och är ett vikariat under läsåret 2020/2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman rektor, telefonnummer 08-570 477 03 eller Ann-Sofie Moring bitr.rektor, telefonnummer 08-570 477 04. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i Slöjd

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö. Alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 minuter med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. Nu söker vi dig som vill arbeta som slöjdlärare ho... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö. Alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 minuter med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Hos oss får du möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som slöjdlärare hos oss. Tjänsten har en inriktning mot grundskolans senare år. Är du en innovativ person som vill vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering samt med de andra pedagogerna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

På Hemmestaskolan har vi ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat med tillträde enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 12 oktober 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annmarie Antonsson Brandt biträdande rektor, 08-570 487 00. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Nu söker vi en målare

Ansök    Sep 28    Peter Björklunds Måleri AB    Målare
Nu behöver vi förstärka kapaciteten på Peter Björklunds Måleri AB! Är du stolt över din yrkeskunskap inom måleri? Gillar du att ta ansvar och arbeta självständigt? Då kan du vara rätt person för oss. Om oss PBM Måleri AB är företaget med dem NÖJDA kunderna. Vi sticker ut genom vårt fokus på kvalitet, långsiktiga kundrelationer och frihet under ansvar för våra medarbetare. Vi är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför al... Visa mer
Nu behöver vi förstärka kapaciteten på Peter Björklunds Måleri AB!


Är du stolt över din yrkeskunskap inom måleri? Gillar du att ta ansvar och arbeta självständigt? Då kan du vara rätt person för oss.


Om oss


PBM Måleri AB är företaget med dem NÖJDA kunderna. Vi sticker ut genom vårt fokus på kvalitet, långsiktiga kundrelationer och frihet under ansvar för våra medarbetare.


Vi är ett familjeföretag som jobbat med måleri i drygt 30 år. Vi utför alla i branschen förekommande målningsarbeten. Våra kunder finns framför allt i Storstockholm men arbete på annan ort kan förekomma samt stockholms skärgård.


Hos oss får du möjlighet att arbeta självständigt och ta ansvar för kvalitet, kunddialog och helhet i leveransen.


Det vi söker hos dig:


Du är självgående i de flesta moment inom måleriyrket
Du är stolt över det du gör och tycker att kvalitet och långsiktighet är viktigt


Du gillar att möta olika slags kunder och förstår att det är deras upplevelse som räknas


Du trivs med att arbeta självständigt och har lätt att kommunicera


Du ser lösningar istället för problem


Dina kvalifikationer:


God Sjövana förar bevis båt är meriterande


Relevant arbetslivserfarenhet


B-körkort och tillgång till bil


Du måste kunna kommunicera på svenska i tal och skrift samt behärska grundläggande engelska.


Gesällbrev eller motsvarande arbetslivserfarenhet


Goda vitsord


Om detta låter som något för dig så tveka inte att skicka in din ansökan via mejl till [email protected] Visa mindre

Musiklärare på 80% för vikariat

Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare. På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygg... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 30 minuter från Stockholm. Hos oss får du möjlighet att jobba med något av det mest värdefulla som finns - att utveckla våra yngre medborgare.

På Viks skola erbjuder vi dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Vi lägger stor vikt vid vår gemensamma värdegrund. Vi ska vara en skola som andas tillförsikt och tilltro, där alla känner sig trygga och där allas förutsättningar att lyckas är stor. Vi månar om att lyfta det som är positivt, vi ska belysa det som fungerar bra hos alla elever och hos varandra.

Våra gemensamma konferenser bygger på ett kollegialt lärande och en kontinuerlig utveckling av våra fokusområden. Under kommande läsår strävar vi efter att fördjupa oss i ett mer ämnesövergripande arbetssätt. Detta som en naturlig fortsättning på utvecklingsarbetet med inkluderande lärmiljöer.

Rollen som musiklärare innebär att du undervisar elever årskurserna f-6 i musik. Du samplanerar och utvärderar undervisningen tillsammans med musiklärare Du kommer tillsammans med din kollega ansvara för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av verksamheten. Dessutom gör vi föreställningar i enskilda årskurser, ofta med hjälp av musiklärare.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik. Det är en fördel om du även är behörig att undervisa i något mer ämne, gärna matematik, för årskurs 4-6, då vi även behöver förstärka några få timmar i en årskurs 4. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt och en positiv elevsyn som utgår ifrån att alla elever kan och vill lyckas utifrån sina förutsättningar. Du är en närvarande pedagog som har lätt för att samarbeta med andra och kan fokusera på ditt uppdrag. Eftersom skolan har en kulturinriktning vill vi att du är drivande i ditt uppdrag som förutom undervisningen i klasserna innebär att organisera för gemensamma sångsamlingar, luciafirande och liknande traditionsfiranden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Viks skola är en kommunal skola med kulturinriktning, som har 550 elever fördelade från förskoleklass till årskurs 6 och cirka 80 medarbetare. Skolan ligger cirka 6 km österut från Gustavsberg i ett äldre område nära skog och hav. Vi är en skola som vill ge våra elever överblick och sammanhang för att växa som lärande och självständiga individer. Vi vill stimulera elevernas kreativitet och nyfikenhet genom att variera undervisningen med hjälp av musik, dans, drama, bild och digitala verktyg som självklara delar i verksamheten.

På Viks skola är vi indelade i arbetslag. Ett av arbetslagen är det praktiskestetiska arbetslaget som består av musiklärare, slöjd/bildlärare samt idrottslärare.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar deltid 80%, och är ett vikariat under läsåret 2020/2021.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman rektor, telefonnummer 08-570 477 03 eller Ann-Sofie Moring bitr.rektor, telefonnummer 08-570 477 04. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

GRÄVMASKINIST SÖKES TILL VÄRMDÖ

GRÄVMASKINIST SÖKES OMGÅENDE VILL DU BLI EN AV OSS PÅ VÄRMDÖ? Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör. DINA ARBETSUPPGIFTER: Arbetsuppgifterna kan beroende på uppdrag bestå bland annat av VA-arbeten, dräneringar och rörläggning, där fokus även ligger på anläggning... Visa mer
GRÄVMASKINIST SÖKES OMGÅENDE


VILL DU BLI EN AV OSS PÅ VÄRMDÖ?
Efter lång erfarenhet med snart över 20 år i byggbranschen är det inte konstigt att vi kan hjälpa till med det mesta. Vi utför allt från mindre byggserviceuppdrag till större entreprenader, som total eller underentreprenör.DINA ARBETSUPPGIFTER:

Arbetsuppgifterna kan beroende på uppdrag bestå bland annat av VA-arbeten, dräneringar och rörläggning, där fokus även ligger på anläggning av gräsmattor, markplanering, plattsättning och stensättning. Schaktning är också en av många förekommande arbetsuppgifter hos våra kunder.
Du kommer att köra en grävmaskin; Kubota KX060-5 som fungerar som en viktig del i våra entreprenadarbeten varje dag, måndag till fredag.

DIN BAKGRUND/DINA EGENSKAPER

Vi söker dig som är flexibel och trivs med att arbeta ute på fältet bland kunder och kollegor. Du är hjälpsam och har en förmåga att samarbeta bra. Vi värdesätter att du är en lagspelare och att du kör och underhåller maskiner med stor ansvarskänsla och noggrannhet. Du är van vid att arbeta självständigt och tar för dig arbetsuppgifter när det krävs.


KRAV:
- B Körkort
- Svenska i tal och skrift
- Engelska i tal
- Förarkort för grävmaskin

MERITERANDE:
- BE Körkort
- C Körkort och YKB


INFORMATION OCH KONTAKT:
Tjänsten är heltid, arbetstiden är 07.00-16.00 eller enligt ök.

Startdatum enligt överenskommelse.

Provanställning via ACE AB som för rätt person kan övergå i en tillsvidareanställning.

Besök gärna vår hemsida https://www.aceab.nu om du vill läsa mera om oss. Visa mindre

Maskinist på grävmaskin och Lastmaskin, Borrigg

Vi Söker snarast personal till grävmaskin och lastmaskin,ska vara intresserad av att lära sig att borra och spränga, gilla problemlösning, vara kreativ och positiv till sitt jobb, kunna jobba självständigt, vara ordningsam och sköta om maskinerna man jobbar med. minst 1 års erfarenhet, 6 månaders provanställning, timlön. B körkort erfodras, C körkort är meriterande. Tala och Skriva Svenska flytande. Visa mer
Vi Söker snarast personal till grävmaskin och lastmaskin,ska vara intresserad av att lära sig att borra och spränga, gilla problemlösning, vara kreativ och positiv till sitt jobb, kunna jobba självständigt, vara ordningsam och sköta om maskinerna man jobbar med.
minst 1 års erfarenhet, 6 månaders provanställning, timlön.
B körkort erfodras, C körkort är meriterande.
Tala och Skriva Svenska flytande. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklin... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

I rollen som lärare på Farstavikens skola ingår undervisning för elever i årskurs 3-9. Tjänsten är fördelad mellan våra skolenheter men huvuddelen ligger på Farstaviken/Kvarnberget där de äldre eleverna i åk 5-9 går. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med. Det finns även ämneskollegor att samarbeta med. I tjänsten ingår även mentorskap.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har höstterminen 2020 ca 950 elever i årskurserna F-9, uppdelat på F-4 och 5-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Skolan i dess nuvarande form bildades 2013 och har sedan dess ett ökande elevantal och en mycket god utveckling.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:
· Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
· Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
· Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
· Utveckla känslan av att olika är bra

Omfattande om- och tillbyggnad och total upprustning av skolans samtliga lokaler på Kvarnberget har avslutats under sommaren 2018. Under sommaren 2020 är även totalrenoveringen av Ekedal klar. Lärarna har varit med i planeringen och utformningen av sin framtida arbetsmiljö och har varit med och utformat salarna till toppmoderna lärmiljöer.

I grunden ligger även erbjudandet om ferietjänst (med ledighet under lov) och marknadsmässig lön.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 1 september 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti 2020. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Linda Grönlund, biträdande rektor på Kvarnberget, på telefonnummer 08-570 489 02. Du är även välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor på Ekedal, på telefon 08-570 48990. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklin... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

I rollen som lärare på Farstavikens skola ingår undervisning för elever i årskurs 3-9. Tjänsten är fördelad mellan våra skolenheter men huvuddelen ligger på Farstaviken /Kvarnberget där de äldre eleverna i åk 5-9 går. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med. Det finns även ämneskollegor att samarbeta med. I tjänsten ingår även mentorskap.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har höstterminen 2020 ca 950 elever i årskurserna F-9, uppdelat på F-4 och 5-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Skolan i dess nuvarande form bildades 2013 och har sedan dess ett ökande elevantal och en mycket god utveckling.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:
· Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
· Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
· Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
· Utveckla känslan av att olika är bra

Omfattande om- och tillbyggnad och total upprustning av skolans samtliga lokaler på Kvarnberget har avslutats under sommaren 2018. Under sommaren 2020 är även totalrenoveringen av Ekedal klar. Lärarna har varit med i planeringen och utformningen av sin framtida arbetsmiljö och har varit med och utformat salarna till toppmoderna lärmiljöer.

I grunden ligger även erbjudandet om ferietjänst (med ledighet under lov) och marknadsmässig lön.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 juli 2020. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Linda Grönlund, biträdande rektor på Kvarnberget, på telefonnummer 08-570 489 02. Du är även välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor på Ekedal, på telefon 08-570 48990. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar. Hos oss... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.

Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell "Projektlotsen". En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.

I den här rollen kommer du att i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat ekologer, planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. I rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter. Som erfaren inom området har du möjlighet att leda utveckling och styrning av mark- och exploateringsprojekt samt coacha och stötta kollegorna på avdelningen. Du har även stora möjligheter att bidra till avdelningens vidareutveckling.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort med B-behörighet är önskvärt i denna roll.

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Mark - och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark - och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektsamordnare, controller, byggprojektledare, markförvaltare, biträdande avdelningschef och avdelningschef.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Schultz, mark- och exploateringschef, [email protected], 08-570 474 28 eller Sofia Vogel, biträdande mark- och exploateringschef, [email protected] 08-570 476 23. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Erfaren arbetsledare inom mark- och anläggning

Ansök    Jul 10    Frentab AB    Arbetsledare, anläggning
Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden! Rollen som arbetsledare på Frentab är omväxlande och innebär att du leder produktionen i projektet, från uppstart till färdigt projekt. Du kommer vara en viktig del i företagets utveckling och verka för ständiga förbättringar i enlighet med Frentabs mål och vision. I ditt ... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!
Rollen som arbetsledare på Frentab är omväxlande och innebär att du leder produktionen i projektet, från uppstart till färdigt projekt. Du kommer vara en viktig del i företagets utveckling och verka för ständiga förbättringar i enlighet med Frentabs mål och vision. I ditt uppdrag kommer det att ingå att planera arbete och analysera behov av personal, maskiner och hjälpmedel och leverera underlag till platschef. Du kommer att delta i tid- och resursplanering, veckoplaneringar, ha kontakter med leverantörer och underentreprenörer. Vi satsar mycket på personalen och i ditt arbete kommer det även att ingå att jobba med personalvård och trivsel.
Vi söker dig som är en erfaren arbetsledare med mycket goda kunskaper inom mark- och anläggning. Du behöver ha kunskaper inom ekonomi- och budgetarbete samt entreprenadjuridik. Du behöver kunna hantera Excel, Word och Outlook på ett bra sätt. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet. Även giltigt B-körkort är ett krav.
För att lyckas i rollen som arbetsledare på Frentab behöver du ha mycket goda ledaregenskaper och en förmåga att få med dig gruppen. Du har god social förmåga och ser samarbete och lagbygge som en naturlig del i arbetet. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats. För att trivas på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.
Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. För dig som ledare satsar vi mycket på ledarutveckling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.
Ansök genom att gå in på karriar.frentab.se och trycka på knappen "skicka ansökan" i annonsen. Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund.
Nu under semesterperioden kan det dröja lite med återkoppling, men om du har frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till [email protected]
Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar. Hos oss... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Här kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt ifrån större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.

Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell "Projektlotsen". En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.

I den här rollen kommer du att i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat ekologer, planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, kommunantikvarie, projektekonom och trafikingenjörer. I rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter. Som erfaren inom området har du möjlighet att leda utveckling och styrning av mark- och exploateringsprojekt samt coacha och stötta kollegorna på avdelningen. Du har även stora möjligheter att bidra till avdelningens vidareutveckling.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Körkort med B-behörighet är önskvärt i denna roll.

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Mark - och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark - och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektsamordnare, controller, byggprojektledare, markförvaltare, biträdande avdelningschef och avdelningschef.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 1 september 2020. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Schultz, mark- och exploateringschef, [email protected], 08-570 474 28 eller Sofia Vogel, biträdande mark- och exploateringschef, [email protected] 08-570 476 23. Under veckorna 28-32 ställs frågor i första hand via e-post. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Tippmedarbetare till TippMicke

Tippmedarbetare till TippMicke Gillar du att hugga i, är punktlig och har en mycket god känsla för service? Nu söker vi på TippMicke ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng! TippMicke är Värmdöbaserat bolag (systerbolag till Eventomatic) där vi hjälper våra härliga kunder med trädfällning, enklare rivningsjobb, tipptjänster, vår- och höststädning men också trädgårdsrelaterade uppdrag såsom gräsklippning, rensning av ogräs, klippa buskar och t... Visa mer
Tippmedarbetare till TippMicke


Gillar du att hugga i, är punktlig och har en mycket god känsla för service? Nu söker vi på TippMicke ytterligare en medarbetare till vårt härliga gäng!


TippMicke är Värmdöbaserat bolag (systerbolag till Eventomatic) där vi hjälper våra härliga kunder med trädfällning, enklare rivningsjobb, tipptjänster, vår- och höststädning men också trädgårdsrelaterade uppdrag såsom gräsklippning, rensning av ogräs, klippa buskar och träd samt andra relaterade uppgifter. Nu växer vi för fullt och letar efter dig som gillar omväxling, ett socialt arbete och inte är rädd för ta i när det behövs.


Dina arbetsuppgifter
I tjänsten som tippmedarbetare kommer du självständigt och i team utföra olika sorters uppdrag med utgångspunkt från Värmdö. Arbetsuppgifterna varierar utifrån våra kunders behov och kan bland annat vara enklare rivningsjobb, tipp av trädgårdsavfall och liknande, klippa gräs, rensa ogräs, trimma diken och annat som våra kunder kan tänkas behöva hjälp med.


Din profil
Vi tror att du är en person som är noggrann och punktlig men också en teamplayer som alltid lämnar kunderna med ett leende på läpparna. Du uppskattar att vara utomhus, oavsett väder, och är inte rädd för att ge det lilla extra och hugga i när det behövs. Vi söker dig som har:


En inbyggd känsla för service och kvalité
Goda kunskaper i svenska
B-körtkort och vana av att köra B-kortslastbil eller liknande
Tillgång till egen bil
God fysik då vissa arbetsmoment är fysiskt krävandeDet här erbjuder vi dig
Vi erbjuder dig ett roligt och varierande arbete, för rätt person finns möjlighet att ta stort eget ansvar och få växa tillsammans med oss.


Vi är i början av en spännande resa och hittar gärna dig som vill vara en del av den. Tjänsten är i dagsläget timbaserat säsongsarbete förlagt till dagtid.


Låter det här som det perfekta jobbet för dig? Skicka in din ansökan redan idag! Intervjuer sker löpande och vi kommer tillsätta tjänsten så snart vi hittat rätt person.
Har du några frågor om tjänsten eller vår rekryteringsprocess är du varmt välkommen att kontakta oss på [email protected]


Vi hörs!


Ansökan skickas till [email protected] märk mailet “Tipparbete”


#jobbjustnu Visa mindre

Maskinförare

Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar. Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg. Lägst B-körkort krävs. Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo. Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 p... Visa mer
Koviks återvinningsanläggning är en av Stockholms största återvinningsanläggningar.


Vi hanterar bl a byggavfall och jord, söker nu
hjullastarchaufför till återvinningsanläggning i Gustavsberg.


Lägst B-körkort krävs.
Maskinvana, utbildningsbevis/yrkesbevis, C-körkort och tidigare erfarenhet är meriterande


Du behöver vara flexibel och stresstålig då det emellanåt är ett högt tempo.


Viktigt att du fungerar i grupp, vi är ett sammansvetsat team på 10 personer som hjälps åt med arbetsuppgifterna. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklin... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

I rollen som lärare på Farstavikens skola ingår undervisning för elever i årskurs 3-9. Tjänsten är fördelad mellan våra skolenheter men huvuddelen ligger på Farstaviken /Kvarnberget där de äldre eleverna i åk 5-9 går. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med. Det finns även ämneskollegor att samarbeta med. I tjänsten ingår även mentorskap.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har höstterminen 2020 ca 950 elever i årskurserna F-9, uppdelat på F-4 och 5-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Skolan i dess nuvarande form bildades 2013 och har sedan dess ett ökande elevantal och en mycket god utveckling.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:
· Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
· Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
· Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
· Utveckla känslan av att olika är bra

Omfattande om- och tillbyggnad och total upprustning av skolans samtliga lokaler på Kvarnberget har avslutats under sommaren 2018. Under sommaren 2020 är även totalrenoveringen av Ekedal klar. Lärarna har varit med i planeringen och utformningen av sin framtida arbetsmiljö och har varit med och utformat salarna till toppmoderna lärmiljöer.

I grunden ligger även erbjudandet om ferietjänst (med ledighet under lov) och marknadsmässig lön.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 6 juli 2020. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Linda Grönlund, biträdande rektor på Kvarnberget, på telefonnummer 08-570 489 02. Du är även välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor på Ekedal, på telefon 08-570 48990. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i textilslöjd

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. Nu söker vi dig som vill arbeta som textilslöjdlärare hos ... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som textilslöjdlärare hos oss. En av tjänsterna har inriktning mot låg- och mellanstadiet och den andra mot grundskolans senare år. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i den klass du undervisar i. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 12 juni 2020.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Annmarie Antonsson Brandt, biträdande rektor, 08-570 487 10. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i musik/annat ämne

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden kunskap, ledar-skap, trygghet & arbetsro. Du ko... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Brunns skola vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden kunskap, ledar-skap, trygghet & arbetsro. Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under an-svar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som lärare i musik/annat ämne innebär att du ingår i ett arbetslag. Du ansvarar för undervisningen i ditt ämne för årskurs 5 -9 kommande läsår tillsammans med dina kollegor samt har mentorskap i årskurs 7. Vi använder Schoolsoft som ett verktyg i pla-nerings- och uppföljningsarbetet, samt i kontakt med föräldrar och elever.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik för årskurs 1-9. Som person är du lyhörd för elevernas behov, tydlig, respektfull och med stor förmåga till samverkan med såväl våra elever som skolans vuxna.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 90-100% och är en tillsvidareanställning med tillträde den 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 6 juli 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Norell, biträdande rektor,
[email protected] eller 08-570 48418. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisation-erna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i trä- och metallslöjd

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklin... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i utvecklingsarbete gällande inkluderande lärmiljöer och differentierad undervisning, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt. Därför ser vi att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas som pedagog!

I rollen som lärare på Farstavikens skola ingår undervisning för elever i årskurs 3-9. Tjänsten är fördelad mellan våra skolenheter men huvuddelen ligger på Farstaviken /Kvarnberget där de äldre eleverna i åk 5-9 går. Du kommer att ingå i ett arbetslag och ha flera kompetenta kollegor att samarbeta med. Det finns även ämneskollegor att samarbeta med. I tjänsten ingår även mentorskap.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i slöjd. Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och skapar en undervisningssituation där eleverna görs delaktiga. Att du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och att du värdesätter olikheter. Vi förutsätter att du kan och vill samarbeta med både elever, kollegor och föräldrar. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete kring eleverna och med andra gemensamma uppgifter, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i centrala Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Vi har höstterminen 2020 ca 950 elever i årskurserna F-9, uppdelat på F-4 och 5-9 på Ekedal respektive Kvarnberget. Skolan i dess nuvarande form bildades 2013 och har sedan dess ett ökande elevantal och en mycket god utveckling.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:
· Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
· Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
· Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
· Utveckla känslan av att olika är bra

Omfattande om- och tillbyggnad och total upprustning av skolans samtliga lokaler på Kvarnberget har avslutats under sommaren 2018. Under sommaren 2020 är även totalrenoveringen av Ekedal klar. Lärarna har varit med i planeringen och utformningen av sin framtida arbetsmiljö och har varit med och utformat salarna till toppmoderna lärmiljöer.

I grunden ligger även erbjudandet om ferietjänst (med ledighet under lov) och marknadsmässig lön.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 9 juni 2020. Intervjuer kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Linda Grönlund, biträdande rektor på Kvarnberget, på telefonnummer 08-570 489 02. Du är även välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor på Ekedal, på telefon 08-570 48990. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare trä- och metallslöjd

Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete. Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca... Visa mer
Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vi har fördelen av att vara en stor skola med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna i årskursen och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.

Ösbyskolan ligger i Gustavsberg, Värmdö kommun med mycket goda och täta förbindelser med ca 25 min resväg från Slussen.

I rollen som lärare på Ösbyskolan arbetar du i ett väl fungerande arbetslag. Arbetslagen på skolan har stor frihet att inom tydliga ramar utforma arbetet tillsammans med eleverna utifrån skolans tydliga mål. Det finns även ämneskollegor i trä- och textilslöjd att samverka med. På Ösbyskolan arbetar vi med SchoolSoft och G Suite for education. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler med tillgång till bra It-teknik.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i trä- och metallslöjd, gärna även i ytterligare ämne. Du är tydlig i din ledarroll och har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill. Du ser samarbete som en nödvändighet i dagens skola och är villig att tillföra arbets- och ämneslag dina erfarenheter och din kompetens, och du har en bred kunskapssyn med inriktning på framtiden.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ösbyskolan har varit verksam sedan 1997 och har idag ca 810 elever från F - åk 9. Tillsammans med eleverna arbetar vårt härliga kollegium bestående av ca 110 engagerade medarbetare. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv som pedagog. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar cirka 80-100 % och är en tillsvidareanställning med tillträde 12 augusti 2020. Urval och intervjuer sker fortlöpande.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 14 juni 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta bitr.rektor [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Painter for Värmdö

We are looking for a painter to join our company. We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies. We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit. Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile. Interviews will be booked throughout t... Visa mer
We are looking for a painter to join our company.


We are mainly doing work for private customers and offer ROT, but we also do work for other companies.


We are looking to expand our team with someone with previous merit from painting in the construction industry. We need you to speak at least English, Swedish is a merit.


Send your personal letter to us and we will contact you if we find that you fit our profile.
Interviews will be booked throughout the process.


We will offer pay by the hour that matches the union agreement. Visa mindre

Lärare i Bild

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vill d... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. I rollen ingår ett elevnära och relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning.

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare för grundskolan. Du har även erfarenhet av att undervisa i bildämnet. Du har dokumenterat goda erfarenheter av byggande av elevrelationer samt en förmåga att anpassa undervisningen till elever i behov av särskilt stöd. Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor och har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Du är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation samt är nyfiken på och vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Du är prestigelös och har lätt för att utforska och ompröva metoder och har lätt för att samarbeta med andra lärare för att eleverna ska nå bäst resultat. Du är van att göra anpassningar av undervisningen inom ramen för ditt uppdrag för att nå ut till samtliga elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en allmän visstidsanställning under ett läsår på 75% med ferietjänst. Tillträde 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 26 maj 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i frisörämnen

Värmdö är en del av Stockholms skärgård, och består av en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år, och dessutom är vi en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Hos oss erbjuds du stora möjligheter och intressanta utmaningar. Rollen som lärare i frisörämnen innebär att du ... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård, och består av en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år, och dessutom är vi en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Hos oss erbjuds du stora möjligheter och intressanta utmaningar.

Rollen som lärare i frisörämnen innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare på programmet. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen. Tjänsten innebär undervisning i frisörämnen.

Vi söker dig som har erfarenhet av undervisning och/eller har lärarutbildning. Yrkeslärarexamen är en merit.

Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder digitala verktyg som en naturlig del i såväl undervisning som i ditt övriga arbete.
Du gillar att arbeta i team.

Gustavsbergs gymnasium är kommunal gymnasieskola med ca 300 elever som ligger Gustavsbergs hamn. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 20-30% och är en allmän visstidsanställning under läsåret 20/21 med tillträde i augusti 2020. Undervisningen är förlagd till tisdagar.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 7 juni 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Olofsson rektor 08-570 485 30. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i Idrott och hälsa

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vill d... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare hos oss. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

I rollen som lärare hos oss har du ett nära samarbete kring planering och elevhälsa med både klassanknuten fritidspersonal samt med de andra lärarna i årskursen. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på. I rollen ingår ett aktivt relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning.

Vi söker dig som är legitimerad lärare för grundskolan med behörighet att undervisa i idrott och hälsa. Du har erfarenhet av undervisning i mellan- eller högstadiet.
Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Du är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation. Vidare är du nyfiken på och vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Du är prestigelös och har lätt för att utforska och ompröva metoder. Du har lätt för att samarbeta med andra lärare för att eleverna ska nå bäst resultat. Du är van att göra anpassningar av undervisningen inom ramen för ditt uppdrag för att nå ut till samtliga elever. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen.
Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med ferietjänst.
Tillträde 12 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 juni 2020. Urval och intervjuer sker löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare omvårdnadsämnen

Välkommen till en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något riktigt värdefullt - att utveckla våra studerande och bidra till ökad kunskap inom vårdämnet. Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig arbetsplats i utveckling kan detta vara tjänsten för dig. Rollen som vårdlärare innebär att du kommer att ingå i ett team av lärare som arbetar flexibelt. Du kommer att undervisa både i skolan och ha hand om vissa... Visa mer
Välkommen till en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något riktigt värdefullt - att utveckla våra studerande och bidra till ökad kunskap inom vårdämnet. Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig arbetsplats i utveckling kan detta vara tjänsten för dig.

Rollen som vårdlärare innebär att du kommer att ingå i ett team av lärare som arbetar flexibelt. Du kommer att undervisa både i skolan och ha hand om vissa lärlingsplatser. Vi erbjuder även alla kurser på distans. Som lärare hos oss har du stor möjlighet att påverka din arbetsdag och att bidra till utveckling inom utbildningen.

Vi söker dig som har lärarlegitimation och behörighet att undervisa på gymnasienivå. Du har goda datorkunskaper och har vana av att arbeta med någon form av lärplattform. På Komvux Värmdö använder vi lärplattformen it´s learning. Du har även erfarenhet av distansutbildning.

Vidare är du en engagerad och intresserad lärare. Du har erfarenhet av och god förmåga att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vid sidan av kraven på kompetens och erfarenhet är det viktigt att du är en positiv person med egen drivkraft och att du har god förmåga att samarbeta.

Komvux Värmdö utgörs av ca 30 medarbetare som arbetar med vuxenutbildning. Vi har SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, LÄRVUX och Yrkeshögskola.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning med ferietjänst på 100% med tillträde den 1 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 15 mars 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Agneta Ericsson, 08 570 483 31. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Lärare i musik

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att hjälpa våra barn och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder dig att arbeta i en fantastisk miljö och bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömnin... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns - att hjälpa våra barn och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö.

Vi erbjuder dig att arbeta i en fantastisk miljö och bli en del av en grupp hängivna och kompetenta lärare. Du kommer att kunna samverka med kollegor i arbetet med planering och bedömning, delta i olika utvecklingsarbeten gällande inkluderande lärmiljöer, skolans digitalisering och språkutvecklande arbetssätt.

I rollen som lärare ingår planering och genomförande av undervisningen för elever i årskurs 1-4, föräldrakontakt och andra arbetsuppgifter kopplade till rollen som musiklärare. Du kommer att tillhöra ett av skolans arbetslag och du deltar i arbetslagsmöten, ämneskonferenser och andra aktiviteter kopplade till tjänsten.

Vi söker dig som är legitimerad lärare i musik med behörighet att undervisa i årskurs F-6. Du har en pedagogisk fallenhet samt erfarenhet av att arbeta med alla elevers behov och du har lätt för att samarbeta. Du är lyhörd, tydlig och respektfull och har god förmåga att samverka med elever och föräldrar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Farstavikens skola är en F-9 skola som ligger i Gustavsberg, ca 30 minuter med buss från Slussen. Skolan har ca 800 elever i årskurserna F-9 och är uppdelad i två enheter, Kvarnberget årskurs 5-9 och Ekedal årskurs F-4 (5).

Ekedal har genomgått en totalrenovering och står klart till höstterminen. Skolområdet består av sju byggnader från olika tidsepoker byggda utifrån olika tiders krav på skolmiljö, som nu omsorgsfullt renoverats för att möta kraven på en modern skolmiljö. Skolbyggnaderna dateras från 1884 fram till 1965 med en mindre tillbyggnad daterad 2020.

På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare.

Våra gemensamma mål för utbildningen är att eleverna ska:

?Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier
?Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp
?Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla kreativitet
?Utveckla känslan av att olika är bra
?Gemensamt arbeta för en trygg och lugn miljö

På skolan finns ett väl fungerande elevhälsoteam som har ett tätt samarbete med arbetslagen och stöttar lärarna i arbetet med extra elevstöd.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid 60% och är en tillsvidareanställning. Tillträde 12 augusti 2020 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 4 juni 2020. Intervjuer och urval kommer att ske löpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Wirmén biträdande rektor 08-570 489 90 eller Ia Heribertson biträdande rektor 08-570 47057. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Snickare sökes

Ansök    Feb 25    FABREKO BYGG    Träarbetare/Snickare
Söker en snickare med erfarenhet i branschen. Körkort är ett krav. Arbetet kommer att vara i Stockholm och dess kranskommuner. Visa mer
Söker en snickare med erfarenhet i branschen. Körkort är ett krav. Arbetet kommer att vara i Stockholm och dess kranskommuner. Visa mindre

Snickare till vår husfabrik i Skövde

Ansök    Feb 23    Tidanvillan AB    Husmontör
Vi driver en husfabrik som ligger i Skövde, Vreten. Jobbet kommer innebära alltifrån stommar till nyckelfärdigahus inne i vår fabrik. Vi söker två stycken medarbetare (heltid) och även två stycken medarbetare (deltid) för omgående rekrytering. Visa mer
Vi driver en husfabrik som ligger i Skövde, Vreten.
Jobbet kommer innebära alltifrån stommar till nyckelfärdigahus inne i vår fabrik.
Vi söker två stycken medarbetare (heltid) och även två stycken medarbetare (deltid) för omgående rekrytering. Visa mindre