Lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Värmdö

Se lediga jobb som Arbetsledare, anläggning i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Arbetsledare (och chaufför)

Arbetsledare och chaufför Din roll hos oss Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret. Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor,... Visa mer
Arbetsledare och chaufför


Din roll hos oss
Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret.
Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.
Som arbetsledare arbetar du nära produktionen och bistår VD samt annan personal med planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planerar, leder och fördelar arbetet gentemot våra kunder. Arbetet som arbetsledare hos oss innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiansvar, planering och uppföljning av personal, maskiner och lager samt på sikt fakturerings- och budgetansvar. Du är delaktig i hela kedjan och rollen omfattar även personalansvar för chaufförer och lagerpersonal. Det kan förekomma arbete på obekväm arbetstid (kväll/helg).
I rollen som arbetsledare tar du ansvar för att optimera processer och tillvägagångssätt samt ansvarar för utvecklingen av en god arbetsmiljö.
Förekommande arbetsuppgifter:
Daglig planering av körningar/ordrar
Stöttning av chaufförer i fält
Genomföra enklare personalsamtal (feedback/avstämningssamtal, disciplinära samtal, sjukanmälningar m.fl).
Delta i svårare samtal (erinran, uppsägningar, anställningsintervjuer) tillsammans med din närmsta chef
Ansvara för inarbetning av ny personal
Säkerställa god arbetsmiljö på arbetsplatsen
Köra kranbil i verksamheten
Lyftledare
Attestera tidrapporter och
Schemaläggning av chaufförer
Orderläggning
Fakturering- och budgetansvarTjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock önskar vi tillsätta tjänsten fr.o.m augusti. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Din profil
Din personlighet är viktigt för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort engagemang och driv. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor för att kunna leverera goda resultat med fokus på kundnöjdhet och lönsamhet. Du är proaktiv och löser självständigt problem.
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen eller likvärdig erfarenhet alt. relevant eftergymnasial utbildning. Du besitter erfarenhet av ledarskap eller teamkoordinering.
Meriterande om du har en fordonsteknisk eller mekanisk bakgrund från tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet.
I rollen som arbetsledare har du många olika arbetsuppgifter igång parallellt och måste vara beredd på snabba förändringar. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt och vara noggrann och serviceinriktad.
Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare. Som person uppskattar du ett varierat arbete med eget ansvar och möjligheter till personlig utveckling. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har förmåga att prioritera.
Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande med högre körkortsbehörighet såsom BE-körkort eller C-körkort.
Du talar svenska och engelska flytande samt skriver obehindrat på svenska. Vi söker dig som har god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer.


Om oss
Vi är ett familjeägt företag och startade 2017. I nuläget omsätter Kalajoki Transport 23 Mkr och har 11 anställda. Lager och kontor finns på Värmdö och vi jobbar i Stockholm med omnejd men även ute i hela landet. Prognosen är att omsätta 50 Mkr och utöka till 16-20 anställda inom tre år.
Vi utför transporter av alla dess slag, det är vår kunds behov som står i fokus. Vidare utför vi olika lyft med större fordonsmonterade kranbilar samt säkerställer rätt kompetens på rätt plats. Vi söker och ansvarar för nödvändiga tillstånd gällande trafikanordningsplaner, markupplåtelser och polistillstånd för offentlig plats. Vi har nödvändiga behörigheter för Bas P/U, arbete på väg, säkra lyft m.fl samt innehar utmärkningsansvar och sköter det mesta i egen regi.
Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund. Att vara prestigelös, pålitlig, ansvarstagande och ha en vilja att utvecklas och skapa goda resultat för kunden. Vi är proaktiva och tar initiativ och ingenting är omöjligt. Vi hjälper varandra och respekterar varandra.
Utifrån Kalajoki Transports mål, värdegrund och strategier får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och kunna bidra till företagets vidareutveckling. Beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Hos oss finns det möjligheter till personlig utveckling.
Vi är måna om att vara en arbetsplats för alla. Vi är ett team och ska hjälpas åt och jobba tillsammans för att nå framgång.


Övrig information
För att skicka in din ansökan, maila fullständigt CV och personligt brev. Bifoga gärna bild och relevanta utbildningar/ livserfarenhet för rollen. Ansökningar som ej uppfyller kravbilden kommer inte att beaktas.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till vår administratör [email protected] med frågor.
Urval sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp. Visa mindre

Arbetsledarlärling / Elevingenjör till Svevia Värmdö

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledarlärling/elevingenjörinom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som a... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledarlärling/elevingenjörinom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som arbetsledarlärling Svevia har fått förtroende att sköta drift och underhåll av de statliga vägarna inombasunderhållsområde Värmdö.Som Arbetsledarlärling/Elevingenjör har du till uppgift att i samarbete med ordinarie arbetsledare planera, leda och följa upp verksamheten. Detta innebär administrativa arbetsuppgifter men även att fördela både interna samt externa resurser inom projektet. Du kommer att ingå i ett team. Arbetet är mycket självständigt och omväxlande.Som arbetsledarlärling kommer du att genomgå ett utbildningsprogram innehållande både teori och praktik och du kommer att verka som arbetsledare inom området på minst 60% av tiden fr.o.m. andra året. Anställningen är en tillsvidareanställning, provanställning tillämpas. Du rapporterar direkt till Platschef. Placeringsort är inom driftområde Värmdö. I tjänsten ingår en del resor inom området. Beredskapsarbete ingår i tjänsten och kväll, natt och helgarbete förekommer.
Vem är du?Vi söker dig som har en teknisk examen inom utbildningsområdet väg- och anläggningsverksamhet med betyg som inte är äldre än 5 år. Alternativt har du arbetat med vägunderhållsverksamhet under minst 2 år och ha visat intresse samt fallenhet för arbetsledande uppgifter.
Du skall ha lätt för att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Vidare har du goda administrativa kunskaper samt B-körkort är ett krav.
Din personlighet är viktig för oss! Vi tror att du motiveras av struktur, ordning och reda med en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller naturligt för dig och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led.
En del av något större Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.
Varför Svevia? Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet.
Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 juni. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Anton Vilander på [email protected]
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Arbetsledare till driftområde Värmdö

Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar. Ditt uppdrag som arbetsledareVi söke... Visa mer
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Värmdö. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.
Ditt uppdrag som arbetsledareVi söker nu dig som vill axla rollen som arbetsledare hos oss på Svevia i driftområde Värmdö! Som arbetsledare har du det övergripande ansvaret för ditt uppdrag avseende kvalitet, ledning, ekonomi, miljö och arbetsmiljö. Det är en bred och stimulerande roll för dig som är ansvarsfull och söker ett varierande arbete där du får driva egna projekt från start till mål. Den ena dagen kommer inte vara den andra lik, men för att nämna några arbetsuppgifter, kommer du bland annat arbeta med: vägunderhåll, vinterväghållning, väginspektion, skylt- och räckesarbeten samt säkerheten för att skydda våra medarbetare som arbetar med trafikanordningar.
Du får stort eget ansvar och frihet att självständigt planera din vardag efter uppdragets karaktär och Svevias arbetssätt. Det ingår även att stötta platschef i det dagliga arbetet med exempelvis kundkontakter, produktionsstyrning, ekonomiuppföljning och fakturering.
Vi som kommer arbeta med dig är omtänksamma och vi värnar den fina kultur vi har på arbetsplatsen där varje enskild medarbetare berikar och gör oss bättre. Hos oss är samarbete och god kommunikation är framgångsfaktorer. Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Värmdö och du rapporterar direkt till Platschef. I tjänsten ingår sommar- och vinterberedskap. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning. Provanställning tillämpas.Vem är du?Vi söker dig som har:
Minst 2 årserfarenhet som arbetsledare inom vägunderhållsverksamhet.
En teknisk examen från ingenjörsutbildning, vägmästarutbildning eller likvärdig utbildning inom väg- och anläggningsverksamhet, alternativt minst fem års branscherfarenhet som vägunderhållsverksamhet.

Din personlighet är viktig för oss! Vi tror att du motiveras av struktur, ordning och reda med en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet. Du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständigt lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller naturligt för dig och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led.
Vidare söker vi dig som har mycket god datavana, goda kunskaper i svenska tal och skrift. och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav. Har du dessutom utbildning inom arbete på väg (APV) är det ett extra plus i kanten.
En del av något större Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.
Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.
Varför Svevia? Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?
Ansökan och information Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev. Arbetspsykologiska tester är en del av urvalet.
Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 9 juni. Urval görs löpande.
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta entreprenadchef Anton Vilander på[email protected].
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning. Visa mindre

Erfaren arbetsledare inom mark- och anläggning

Ansök    Jul 10    Frentab AB    Arbetsledare, anläggning
Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden! Rollen som arbetsledare på Frentab är omväxlande och innebär att du leder produktionen i projektet, från uppstart till färdigt projekt. Du kommer vara en viktig del i företagets utveckling och verka för ständiga förbättringar i enlighet med Frentabs mål och vision. I ditt ... Visa mer
Vill du ha ett omväxlande yrke i en organisation där man värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling? Välkommen till Frentab - tillsammans bygger vi framtiden!
Rollen som arbetsledare på Frentab är omväxlande och innebär att du leder produktionen i projektet, från uppstart till färdigt projekt. Du kommer vara en viktig del i företagets utveckling och verka för ständiga förbättringar i enlighet med Frentabs mål och vision. I ditt uppdrag kommer det att ingå att planera arbete och analysera behov av personal, maskiner och hjälpmedel och leverera underlag till platschef. Du kommer att delta i tid- och resursplanering, veckoplaneringar, ha kontakter med leverantörer och underentreprenörer. Vi satsar mycket på personalen och i ditt arbete kommer det även att ingå att jobba med personalvård och trivsel.
Vi söker dig som är en erfaren arbetsledare med mycket goda kunskaper inom mark- och anläggning. Du behöver ha kunskaper inom ekonomi- och budgetarbete samt entreprenadjuridik. Du behöver kunna hantera Excel, Word och Outlook på ett bra sätt. Goda kunskaper i svenska språket i både tal och skrift är en förutsättning för att klara jobbet. Även giltigt B-körkort är ett krav.
För att lyckas i rollen som arbetsledare på Frentab behöver du ha mycket goda ledaregenskaper och en förmåga att få med dig gruppen. Du har god social förmåga och ser samarbete och lagbygge som en naturlig del i arbetet. Du har förmåga att lösa problem och är duktig på att prioritera. Vi sätter även stort värde på att du drivs av att utveckla och förbättra arbetsgången på din arbetsplats. För att trivas på Frentab behöver du uppskatta att vi alla jobbar mot samma mål och har varandras bästa för ögonen och vilja vara en del av det.
Frentab är ett välmående företag och en trygg partner som värdesätter sina medarbetare och som visar det både i ord och handling. För dig som ledare satsar vi mycket på ledarutveckling. Vi har en familjär och öppen stämning och gör många aktiviteter för att fortsätta stärka lagandan, trivseln och sammanhållningen. Vi gillar helt enkelt att trivas tillsammans! Ledorden för vår verksamhet är respekt, nytänkande och affärsmässighet.
Ansök genom att gå in på karriar.frentab.se och trycka på knappen "skicka ansökan" i annonsen. Bifoga gärna ditt CV och skriv några rader om dig själv. Vi värdesätter mångfald och välkomnar sökande med olika livserfarenhet och bakgrund.
Nu under semesterperioden kan det dröja lite med återkoppling, men om du har frågor kring tjänsten, ansökan eller rekryteringsprocessen är du välkommen att mejla till [email protected]
Vi undanber oss alla erbjudanden om bemannings- och rekryteringstjänster och övriga tjänster inom personal i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsledare Vägdrift - Värmdö

Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positi... Visa mer
Vår infraserviceverksamhet på Värmdö har Trafikverket som kund och ett uppdrag att ansvara för driften av vägarna inom området. Vi söker nu

Nytänkande och lösningsorienterad arbetsledare vägdrift

Som arbetsledare är du är involverad i såväl förberedelse och utförande som uppföljning av utförda arbeten och din huvudsakliga uppgift är att leda och coacha ditt arbetsteam. Verksamheten präglas av medarbetare med stort engagemang, arbetsglädje och ett positivt arbetsklimat.

Ditt arbete är varierande och innebär allt från daglig drift av verksamheten på fält till produktionsplanering tillsammans med produktionschefen. Du ansvarar för att säkerställa att arbetet utförs på bästa sätt och med säkerhet och arbetsmiljö i fokus. Täta kontakter med underentreprenörer och kunder utgör en del av din vardag.

Beredskapstjänst ingår inom driftområdet.
Du är en positiv och företagsam person

Den som kommer trivas som arbetsledare hos oss har bra social kompetens, ett engagerat ledarskap och har lätt för att skapa förtroende och få med dig medarbetarna.

Flexibilitet och eget driv har du gott om och du har en vilja och önskan att ständigt driva framåt. Du är självgående och kan agera på eget initiativ och ta beslut då det krävs.

Vi vill gärna att du har erfarenhet av vägdrift sedan tidigare. Annars är det en fördel om du har erfarenhet av liknande uppdrag inom mark och anläggning, som till exempel trädgårdsanläggningar, fastighetsskötsel, byggprojekt, asfalt, entreprenad, transport, eller liknande.

B-körkort är ett krav. Har du även C-kort är det en fördel.

Vi behöver din ansökan senast 13 maj!

Vi utför löpande urval, så tveka inte att söka redan i dag!

Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta produktionschef Joakim Lundstedt på 070-846 67 34.

Välkommen till Skanska!

Skanska använder sin kunskap och förmåga att blicka framåt till att forma hur människor lever, arbetar och möts. Vi har funnits i mer än 135 år och är ett av världens största projektutvecklings- och byggföretag med en omsättning på 148 miljarder kronor under 2021. Skanska är verksamma på utvalda marknader i Norden, Europa och USA. Tillsammans med våra kunder och en samlad expertis hos 30 000 medarbetare skapar vi innovativa, hållbara lösningar som främjar hälsa och välbefinnande bortom vår livstid. Visa mindre