Lediga jobb Kalajoki Transport AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Kalajoki Transport AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Arbetsledare (och chaufför)

Arbetsledare/chaufför Att vara arbetsledare inom Kalajoki transport innebär ett aktivt deltagande i det dagliga arbetet tillsammans med övrig personal. Du är delaktig i hela kedjan – från att planera ut dagliga jobb och körrutter på chaufförer, att hitta lösningar vid sjukdom och frånvaro, att själv köra kranbil samt att medverka vid planering och vara ansvarig för genomförandet av lyft med större kranbilar. Rollen innebär även ett uppföljningsansvar för ... Visa mer
Arbetsledare/chaufför
Att vara arbetsledare inom Kalajoki transport innebär ett aktivt deltagande i det dagliga arbetet tillsammans med övrig personal. Du är delaktig i hela kedjan – från att planera ut dagliga jobb och körrutter på chaufförer, att hitta lösningar vid sjukdom och frånvaro, att själv köra kranbil samt att medverka vid planering och vara ansvarig för genomförandet av lyft med större kranbilar. Rollen innebär även ett uppföljningsansvar för chaufförer.
Som arbetsledare har du många olika arbetsuppgifter parallellt och måste vara beredd på snabba förändringar. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt med hög noggrannhet. Vår verksamhet är serviceinriktad, vilket innebär att en del av arbetet kan ske på obekväm arbetstid.
Du kommer att ha mycket kontakt med kollegor, kunder och leverantörer. Det är viktigt att du har viljan och förmågan att skapa goda och långsiktiga relationer. Givetvis har du starkt kundfokus och förmåga att leverera resultat i enlighet med upprättade mål.
Det är meriterande om du har BE-körkort eller högre körkortsbehörighet.


Tjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Arbetsuppgifter är bland annat:
- Planera, leda och fördela det dagliga arbetet för våra chaufförer
- Säkerställa planering, kompetens och resurser inför lyft samt utförandet med fordonsmonterade kranar
- Själv köra kranbil och vara lyftledare på lyft
- Skapa gott arbetsklimat för alla som ingår i ditt team
- Se till att effektivitet, lönsamhet och kvalitet uppnås i alla led

Vem är du?
Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll. Du kan arbeta självständigt och drivs av affärsmässighet och strävar alltid efter uppsatta mål och lönsamhet i dina projekt. Som person uppskattar du ett varierat arbete med mycket eget ansvar och hög servicenivå. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder. Rollen erbjuder många utmaningar och ger en stor möjlighet till personlig utveckling. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har förmåga att prioritera.
Din bakgrund präglas av ett intresse av att arbeta med transporter och kommer genom arbetslivserfarenhet från en arbetsledande roll inom branschen eller annan likvärdig roll. Vi är ute efter att hitta rätt person, expertkunskap inom transport och hur vi arbetar kommer vi kunna bidra med i din personliga utveckling hos oss. För oss är det viktigt att du som ledare är engagerad och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet och kompetens som finns hos Kalajoki transports medarbetare.
För den här tjänsten är körkort B och god datorvana ett krav.

Varför Kalajoki Transport?
Utifrån Kalajoki transports strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.
Vi är måna om att vara en arbetsplats för alla. Vi är alla ett team och ska hjälpa åt och jobba tillsammans för att nå framgång.


Ansökan och information:
Har du ytterligare frågor om tjänsten kontakta platschef Janne Kalajoki på telefonnummer 0725-80 10 69. Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till HR-ansvarig Nathalie Kalajoki, [email protected]
Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.
Intervjuer sker löpande, skicka in din ansökan snarast möjligt, dock senast 14 juni.
Lön enligt ÖK. Fast månadslön Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Maj 15    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team med start omgående. Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och res... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team med start omgående.
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och respektfull är kvalitéer vi söker hos framtida medarbetare.
Arbetet är fritt men också utmanande, vi behöver medarbetare som kan vara självgående men som även kan arbeta tillsammans med kollegor. Vi ställer höga krav på dig som person, du kommer vara företagets ansikte utåt och representera oss till kunder och leverantörer. Vi söker en medarbetare som inte är rädd för att ta för sig och som är snabblärd.


Vårt företag
Vi är ett företag som expanderar och söker därför mer personal för att kunna ge våra kunder fortsatt hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vidare ansvarar vi för hela kedjan från tillståndssökande till beställning av fordon (höglyft/mobilkran) samt utförande av lyft av olika karaktär. Vi har även ett lager där vi lagerhåller gods åt våra kunder.
För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö där alla trivs på sitt arbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet. Vi lägger stort fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetet i syfte att främja god företagshälsa.
Vi har uppställningsplatser för våra kranbilar samt lager och kontor på Värmdö, Älvsby industriområde och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer köra lätt lastbil och hämta storsäckar med byggavfall och köra till avsättning samt transportera diverse gods till avsedda platser. Vi använder oss av fordonsmonterade kranar för att lyfta av/på gods och vi jobbar ofta själva men även tillsammans med kollegor.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Det förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare påbörjas körrutt.
Arbetstiden är förlagd under dagtid start kl 6.00 på morgonen. Sysselsättningsgrad heltid.
Provanställning 6 månader.


Profil
Du behöver vara strukturerad, stresstålig och framförallt serviceinriktad. Även hjälpsam och trevlig. Du behöver vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som gillar högt tempo men frihet under ansvar. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra lätt kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan med CV och personligt brev omgående. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Arbetsledare (och chaufför)

Arbetsledare och chaufför Din roll hos oss Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret. Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor,... Visa mer
Arbetsledare och chaufför


Din roll hos oss
Att vara arbetsledare på Kalajoki transport innebär ett stort ansvar för den dagliga verksamheten. Du växlar mellan att utföra praktiska arbetsuppgifter såsom att köra kranbil själv ute i verksamheten samt administrativ planering, fördelning och uppföljning av arbete och personal på kontoret.
Är du en person som vill arbeta med roliga och utmanande arbetsuppgifter? Drivs du av att tillsammans med dina kollegor, och med stort eget ansvar, leverera goda resultat i rätt tid? Då kan detta vara rätt jobb för dig.
Som arbetsledare arbetar du nära produktionen och bistår VD samt annan personal med planering, arbetsberedning och uppföljning av projekt samt planerar, leder och fördelar arbetet gentemot våra kunder. Arbetet som arbetsledare hos oss innefattar kvalitetssäkring, kundkontakt, ekonomiansvar, planering och uppföljning av personal, maskiner och lager samt på sikt fakturerings- och budgetansvar. Du är delaktig i hela kedjan och rollen omfattar även personalansvar för chaufförer och lagerpersonal. Det kan förekomma arbete på obekväm arbetstid (kväll/helg).
I rollen som arbetsledare tar du ansvar för att optimera processer och tillvägagångssätt samt ansvarar för utvecklingen av en god arbetsmiljö.
Förekommande arbetsuppgifter:
Daglig planering av körningar/ordrar
Stöttning av chaufförer i fält
Genomföra enklare personalsamtal (feedback/avstämningssamtal, disciplinära samtal, sjukanmälningar m.fl).
Delta i svårare samtal (erinran, uppsägningar, anställningsintervjuer) tillsammans med din närmsta chef
Ansvara för inarbetning av ny personal
Säkerställa god arbetsmiljö på arbetsplatsen
Köra kranbil i verksamheten
Lyftledare
Attestera tidrapporter och
Schemaläggning av chaufförer
Orderläggning
Fakturering- och budgetansvarTjänsten är heltid med tillträde enligt överenskommelse, dock önskar vi tillsätta tjänsten fr.o.m augusti. Vi tillämpar individuell lönesättning.


Din profil
Din personlighet är viktigt för oss. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har ett stort engagemang och driv. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra kollegor för att kunna leverera goda resultat med fokus på kundnöjdhet och lönsamhet. Du är proaktiv och löser självständigt problem.
Vi söker dig som har några års arbetslivserfarenhet inom transportbranschen eller likvärdig erfarenhet alt. relevant eftergymnasial utbildning. Du besitter erfarenhet av ledarskap eller teamkoordinering.
Meriterande om du har en fordonsteknisk eller mekanisk bakgrund från tidigare utbildning eller arbetslivserfarenhet.
I rollen som arbetsledare har du många olika arbetsuppgifter igång parallellt och måste vara beredd på snabba förändringar. Du behöver ha ett systematiskt arbetssätt och vara noggrann och serviceinriktad.
Vi söker dig som är trygg och förtroendeingivande i din ledarroll och har en förmåga att ta tillvara på den yrkeserfarenhet och kompetens som finns hos våra medarbetare. Som person uppskattar du ett varierat arbete med eget ansvar och möjligheter till personlig utveckling. Du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder och leverantörer. Du arbetar strukturerat under emellanåt stressiga situationer och har förmåga att prioritera.
Tjänsten kräver B-körkort. Det är meriterande med högre körkortsbehörighet såsom BE-körkort eller C-körkort.
Du talar svenska och engelska flytande samt skriver obehindrat på svenska. Vi söker dig som har god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer.


Om oss
Vi är ett familjeägt företag och startade 2017. I nuläget omsätter Kalajoki Transport 23 Mkr och har 11 anställda. Lager och kontor finns på Värmdö och vi jobbar i Stockholm med omnejd men även ute i hela landet. Prognosen är att omsätta 50 Mkr och utöka till 16-20 anställda inom tre år.
Vi utför transporter av alla dess slag, det är vår kunds behov som står i fokus. Vidare utför vi olika lyft med större fordonsmonterade kranbilar samt säkerställer rätt kompetens på rätt plats. Vi söker och ansvarar för nödvändiga tillstånd gällande trafikanordningsplaner, markupplåtelser och polistillstånd för offentlig plats. Vi har nödvändiga behörigheter för Bas P/U, arbete på väg, säkra lyft m.fl samt innehar utmärkningsansvar och sköter det mesta i egen regi.
Det är viktigt för oss att du delar vår värdegrund. Att vara prestigelös, pålitlig, ansvarstagande och ha en vilja att utvecklas och skapa goda resultat för kunden. Vi är proaktiva och tar initiativ och ingenting är omöjligt. Vi hjälper varandra och respekterar varandra.
Utifrån Kalajoki Transports mål, värdegrund och strategier får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och kunna bidra till företagets vidareutveckling. Beslutsvägarna är korta, det är högt i tak och det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Hos oss finns det möjligheter till personlig utveckling.
Vi är måna om att vara en arbetsplats för alla. Vi är ett team och ska hjälpas åt och jobba tillsammans för att nå framgång.


Övrig information
För att skicka in din ansökan, maila fullständigt CV och personligt brev. Bifoga gärna bild och relevanta utbildningar/ livserfarenhet för rollen. Ansökningar som ej uppfyller kravbilden kommer inte att beaktas.
Har du frågor om rekryteringsprocessen kan du vända dig till vår administratör [email protected] med frågor.
Urval sker löpande under ansökningstiden, skicka därför in din ansökan så snart som möjligt.
Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryterings- och annonshjälp. Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Maj 13    Kalajoki Transport AB    Lagerarbetare
Vi söker nu en driftig och engagerad person till vårt lager. Ditt uppdrag som Lagerarbetare: Du kommer jobba på vårt lager med varierande arbetsuppgifter. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat orderplock, truckkörning och andra sedvanliga lageruppgifter. Lastning och lossning av fordon, plocka varor efter order med hjälp av en plocklista och stämmer av följesedlar och tillhörande fraktsedlar. Städning samt visst underhåll av bilar, truckar och maskiner... Visa mer
Vi söker nu en driftig och engagerad person till vårt lager.
Ditt uppdrag som Lagerarbetare:
Du kommer jobba på vårt lager med varierande arbetsuppgifter. Till dina arbetsuppgifter hör bland annat orderplock, truckkörning och andra sedvanliga lageruppgifter.
Lastning och lossning av fordon, plocka varor efter order med hjälp av en plocklista och stämmer av följesedlar och tillhörande fraktsedlar. Städning samt visst underhåll av bilar, truckar och maskiner förekommer. Viktigt i denna roll är att man är noggrann men också att man kan hålla ett högt tempo.
Du behärskar svenska i tal och skrift obehindrat och skall minst 2 års erfarenhet av lagerarbete med truckkörning och orderplock. Fordonsintresse eller kunnig mekaniker är meriterande.
Truckkörkort krav: A2, B1, B3 (C1, C7 är meriterande). Liftkort A1, A3, B1, B3 meriterande.
B-körkort krav.
Arbetet är heltid och förlagd till Värmdö, Älvsby industriväg 29A. Arbetstiderna är heltid mellan 7.30 – 16.30. Provanställning 6 månader.
Vi söker någon på deltid 50-75 % men på sikt 100 %.


Vem är du?
Du behöver vara självständig, driven och effektiv. Målmedveten och vilja ta ansvar och göra ett bra jobb. Vi söker någon som inte är rädd för att arbeta och som gillar högt tempo.
Du ska ha struktur och vilja lära dig nya saker och utvecklas. Att självständigt ta dig an problemlösningar, skapa initiativ och fatta beslut är något du drivs av och du värdesätter tydlig kommunikation och goda relationer med såväl kollegor som kunder.
Vi kallar till intervju kontinuerligt så om du tror detta kan vara något för dig så sök gärna - du måste bifoga ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
Vi behandlar endast ansökningar på svenska och med cv/personligt brev är bifogade.
KRAV: B-körkort, truckkörkort: A2, B1, B3
Truckkörkort C1,C7 meriterande.
Liftkort A1, A3, B1, B3 meriterande. Visa mindre

Sommarjobb chaufför (B-körkort)

Ansök    Feb 12    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker 3-4 st personer som kan arbeta under juni, juli och augusti när ordinarie personal är på semester och därefter om möjligt arbeta extra under hösten. Vi söker en strukturerad, lösningsorienterad och effektiv person som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driv... Visa mer
Vi söker 3-4 st personer som kan arbeta under juni, juli och augusti när ordinarie personal är på semester och därefter om möjligt arbeta extra under hösten.
Vi söker en strukturerad, lösningsorienterad och effektiv person som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och respektfull är kvalitéer vi söker hos framtida medarbetare.
Arbetet är fritt men också utmanande, vi behöver medarbetare som kan vara självgående men som även kan arbeta tillsammans med kollegor. Vi ställer höga krav på dig som person, du kommer vara företagets ansikte utåt och representera oss till kunder och leverantörer.


Vårt företag
Vi är ett familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. I dagsläget omsätter vi 20 Mkr. Vi ansvarar vi för hela kedjan från tillståndssökande till beställning av fordon (höglyft/mobilkran) samt utförande av lyft av olika karaktär. Vi har även ett lager där vi lagerhåller gods åt våra kunder.
Vi har uppställningsplatser för våra kranbilar samt lager och kontor på Värmdö, Älvsby industriområde och det är härifrån man utgår ifrån.
Vi är ett härligt gäng på 11 personer och jobbar som ett team och hjälper varandra.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer att köra lätt lastbil och hämta storsäckar med byggavfall, diverse byggmaterial, m.m. och transportera det till kunder samt till/från olika arbetsplatser eller återvinnare.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Det kan förekomma körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 06.00 eller 07.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som inte är rädd för att arbeta, gillar högt tempo. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerarbetare

Ansök    Feb 15    Kalajoki Transport AB    Lagerarbetare
Vi söker en person som vill jobba på vårt lager med sedvanliga lagerarbetsuppgifter såsom lastning/lossning av leveranser samt orderplock. En person som gillar ansvar och som vill växa i sin roll hos oss på sikt. Du ska gilla ordning och reda samt vill ha ett betydelsefullt men även fritt arbete. Vårt företag Vi är ett familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, de... Visa mer
Vi söker en person som vill jobba på vårt lager med sedvanliga lagerarbetsuppgifter såsom lastning/lossning av leveranser samt orderplock. En person som gillar ansvar och som vill växa i sin roll hos oss på sikt. Du ska gilla ordning och reda samt vill ha ett betydelsefullt men även fritt arbete.


Vårt företag
Vi är ett familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vi har ett lager och kontor på Värmdö där vi lagerhåller gods åt våra kunder.
Vi är ett härligt gäng på 11 personer och jobbar som ett team och hjälper varandra.


Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består främst av lastning/lossning av leveranser men även av våra egna chaufförer/fordon. Vidare ska person ta ansvar, hålla ordning och reda och se till att det sopas och att lagret hålls i ordnat skick. Ordna med att packa pallar med gods eller plocka ihop en order efter en plocklista. Det kan förekomma enklare reparations- och snickeriarbeten och då vi har många fordon är det är meriterande ifall fordonsintresse/utbildning finns och kunna stötta inom.


Din profil
Du behöver vara självständig, driven och effektiv. Målmedveten och vilja ta ansvar och göra ett bra jobb. Vi söker någon som inte är rädd för att arbeta och som gillar högt tempo.
Vi söker någon på deltid (50-75%) men på sikt ska det övergå till en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning 6 mån inledningsvis.
Vi kallar till intervju kontinuerligt så om du tror detta kan vara något för dig så sök gärna - du måste bifoga ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
(Vi behandlar endast ansökningar på svenska och med cv/personligt brev är bifogade.
Krav; svenska.
KRAV: B-körkort, truckkörkort: A2, B1, B3
Truckkörkort C1,C7 meriterande.
Liftkort A1, A3, B1, B3 meriterande. Visa mindre

Chaufför lastbil C-körkort

Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil med täckt skåp (C-körkort). Utgångspunkten är deltid 50-75% men på sikt 100%. Vårt företag Vi är ett familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. I dagsläget omsätter vi 20 Mkr och vi behöver växa och blir fler medarbetare. Vi har uppställnin... Visa mer
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil med täckt skåp (C-körkort). Utgångspunkten är deltid 50-75% men på sikt 100%.


Vårt företag
Vi är ett familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. I dagsläget omsätter vi 20 Mkr och vi behöver växa och blir fler medarbetare.
Vi har uppställningsplats för våra kran- och lastbilar på Värmdö.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort CArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer transportera pallar med solceller, diverse byggmaterial, byggställningar, etc och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 06.00-7.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan, bifoga CV och personligt brev. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Feb 11    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team med start omgående. Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och res... Visa mer
Vi söker nu en medarbetare till vårt härliga team med start omgående.
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Det är meriterande med erfarenhet dock ser vi också att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person behöver du vara driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och respektfull är kvalitéer vi söker hos framtida medarbetare.
Arbetet är fritt men också utmanande, vi behöver medarbetare som kan vara självgående men som även kan arbeta tillsammans med kollegor. Vi ställer höga krav på dig som person, du kommer vara företagets ansikte utåt och representera oss till kunder och leverantörer.


Vårt företag
Vi är ett företag som expanderar och söker därför mer personal för att kunna ge våra kunder fortsatt hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vidare ansvarar vi för hela kedjan från tillståndssökande till beställning av fordon (höglyft/mobilkran) samt utförande av lyft av olika karaktär. Vi har även ett lager där vi lagerhåller gods åt våra kunder.
För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö där alla trivs på sitt arbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet. Vi lägger stort fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetet i syfte att främja god företagshälsa. Vi har högt i tak där allas åsikter är värda mycket för oss. Vi söker en medarbetare som inte är rädd för att ta för sig och som är snabblärd.
Vi har uppställningsplatser för våra kranbilar samt lager och kontor på Värmdö, Älvsby industriområde och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer köra lätt lastbil och hämta storsäckar med byggavfall och köra till avsättning samt transportera diverse gods till avsedda platser. Vi använder oss av fordonsmonterade kranar för att lyfta av/på gods och vi jobbar ofta själva men även tillsammans med kollegor.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Det förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare påbörjas körrutt.
Arbetstiden är förlagd under dagtid start kl 6.00 på morgonen. Sysselsättningsgrad 75 %, på sikt 100%.
Provanställning 6 månader.


Profil
Du behöver vara strukturerad, stresstålig och framförallt serviceinriktad. Även hjälpsam och trevlig. Du behöver vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som gillar högt tempo men frihet under ansvar. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra lätt kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan med CV och personligt brev omgående. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Dec 4    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker nu två medarbetare till vårt härliga team. Med start omgående. Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket men det är meriterande. Vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person ser vi att du är driven, ansvarstaga... Visa mer
Vi söker nu två medarbetare till vårt härliga team. Med start omgående.
Vi söker dig som är strukturerad, lösningsorienterad och stresstålig som vill köra kranbil (B-körkort). Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket men det är meriterande. Vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Som person ser vi att du är driven, ansvarstagande och ambitiös. Att kunna ta initiativ men även vara ödmjuk och respektfull är kvalitéer vi söker hos framtida medarbetare.
Arbetet är fritt men också utmanande, vi behöver medarbetare som kan vara självgående men som även kan arbeta tillsammans med kollegor. Vi ställer höga krav på dig som person, du kommer vara företagets ansikte utåt och representera oss till kunder och leverantörer.


Vårt företag
Vi är ett företag som expanderar och söker därför mer personal för att kunna ge våra kunder fortsatt hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vidare ansvarar vi för hela kedjan från tillståndssökande till beställning av fordon (höglyft/mobilkran) samt utförande av lyft av olika karaktär. Vi har även ett lager där vi lagerhåller gods åt våra kunder.
För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö där alla trivs på sitt arbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet. Vi lägger stort fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetet i syfte att främja god företagshälsa. Vi har högt i tak där allas åsikter är värda mycket för oss. Vi söker medarbetare som inte är rädd för att ta för sig och som är snabblärd.
Vi har uppställningsplatser för våra kranbilar samt lager och kontor på Värmdö, Älvsby industriområde och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer köra lätt lastbil och hämta storsäckar med byggavfall och köra till avsättning samt transportera diverse gods till avsedda platser. Vi använder oss av fordonsmonterade kranar för att lyfta av/på gods och vi jobbar själva men även tillsammans med kollegor.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Det förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare påbörjas körrutt. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 6.00 på morgonen.
Provanställning 6 månader.


Profil
Du behöver vara strukturerad, stresstålig och framförallt serviceinriktad. Även hjälpsam och trevlig. Du behöver vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som gillar högt tempo men frihet under ansvar. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan med CV och personligt brev omgående. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Okt 4    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker två nya medlemmar till vårt härliga team! Med start omgående. Vi söker dig som är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket; vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Men det är meriterande ifal... Visa mer
Vi söker två nya medlemmar till vårt härliga team! Med start omgående.
Vi söker dig som är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket; vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Men det är meriterande ifall du har BE-körkort och är driven, effektiv och noggrann.


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som expanderar och jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö där alla trivs på sitt arbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet.
Vi har uppställningsplats för våra kranbilar på Värmdö och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer hämta storsäckar med byggavfall, diverse byggmaterial, byggställningar, osv och transportera det till kunder, till/från olika arbetsplatser eller återvinnare. Även transportera pallar med gods eller annat gods åt våra kunder.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Det förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare påbörjas körrutt. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 6.00 eller kl7.00 på morgonen. Provanställning 6 månader.


Din profil/Värdegrund
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska vara punktlig, hjälpsam och trevlig. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Du ska vilja ta ansvar och sträva efter att vilja bli bättre. Vi behöver en person som inte är rädd för att ta i och arbeta eller visa framfötterna och som gillar högt tempo. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Sommarjobb chaufför (B-körkort)

Ansök    Jun 11    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker 3-4 st personer som kan arbeta juni, juli och augusti och därefter arbeta extra under hösten. Vi söker en positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet; vi lär dig det du behöver veta utan ser det viktigare hur du är som person. Vårt företag Vi är ett litet familjeföre... Visa mer
Vi söker 3-4 st personer som kan arbeta juni, juli och augusti och därefter arbeta extra under hösten.
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet; vi lär dig det du behöver veta utan ser det viktigare hur du är som person.


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus.
Vi har uppställningsplats för våra kranbilar på Värmdö och det är härifrån man utgår ifrån.
Vi är ett härligt gäng på sex tjejer och tre killar och jobbar som ett team och hjälper varandra.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer hämta storsäckar med byggavfall, diverse byggmaterial, byggställningar, osv och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Även transportera solceller och annat gods åt våra kunder.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 7.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som inte är rädd för att arbeta, gillar högt tempo. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Jun 11    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker två nya medlemmar till vårt härliga team! Med start omgående. Vi söker dig som är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket; vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund. Vårt företag Vi är ett lit... Visa mer
Vi söker två nya medlemmar till vårt härliga team! Med start omgående.
Vi söker dig som är positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Du behöver inte ha någon erfarenhet inom yrket; vi lär dig det du behöver veta - vi ser hellre att din personlighet stämmer överens med vår värdegrund.


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. För oss är det viktigt med en bra arbetsmiljö där alla trivs på sitt arbete. Det ska vara roligt att komma till jobbet.
Vi har uppställningsplats för våra kranbilar på Värmdö och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer hämta storsäckar med byggavfall, diverse byggmaterial, byggställningar, osv och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Även transportera solceller och annat gods åt våra kunder.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl7.00 på morgonen. Provanställning 6 månader.


Din profil/Värdegrund
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska vara punktlig hjälpsam och trevlig. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Du ska vilja ta ansvar och sträva efter att vilja bli bättre. Vi behöver en person som inte är rädd för att arbeta, som gillar högt tempo. Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför lastbil C-körkort

Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil (C-körkort) Vårt företag Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vi har uppställningsplats för våra kran- och lastbilar på Värmdö. Möjlighet att ha lastbilen med sig hem kan diskuteras. Krav Kommunicera på svenska och engel... Visa mer
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil (C-körkort)


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus.
Vi har uppställningsplats för våra kran- och lastbilar på Värmdö. Möjlighet att ha lastbilen med sig hem kan diskuteras.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer transportera pallar med solceller, diverse byggmaterial, byggställningar, etc och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 06.00-7.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Chaufför lastbil C-körkort

Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil med täckt skåp (C-körkort). Utgångspunkten är deltid 50-75% men på sikt 100%. Vårt företag Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vi har uppställningsplats för våra kran- och lastbilar på Värmdö. Krav Kommunicera på svensk... Visa mer
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och noggrann person som vill köra tung lastbil med täckt skåp (C-körkort). Utgångspunkten är deltid 50-75% men på sikt 100%.


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus.
Vi har uppställningsplats för våra kran- och lastbilar på Värmdö.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer transportera pallar med solceller, diverse byggmaterial, byggställningar, etc och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 06.00-7.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Kranbilsförare B-körkort

Ansök    Maj 11    Kalajoki Transport AB    Kranbilsförare
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor. Vårt företag Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus. Vi har uppställningsplats för våra kranbilar på Värmdö o... Visa mer
Vi söker en positiv, lösningsorienterad och utåtriktad person som vill köra kranbil (B-körkort) och transportera det mesta åt våra kunder. Det är ett roligt och varierande arbete med härliga kollegor.


Vårt företag
Vi är ett litet familjeföretag som jobbar med att ge våra kunder hög service. Vi arbetar med transporter, lyft och avfall. Vi transporterar det mesta, det är kundens behov som är i fokus.
Vi har uppställningsplats för våra kranbilar på Värmdö och det är härifrån man utgår ifrån.
Krav
Kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
Körkort BMeriterande
BE-körkortArbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att du kommer hämta storsäckar med byggavfall, diverse byggmaterial, byggställningar, osv och transportera det till kunder, olika arbetsplatser eller återvinnare. Även transportera solceller och annat gods åt våra kunder.
Arbetet kommer utföras i Stockholm med omnejd. Förekommer även körningar ute i landet med övernattningar. Efter avstämning med transportledare kommer körrutt att påbörjas. Arbetstiden är förlagd under dagtid, generellt med start kl 06.00-7.00 på morgonen.


Din profil
Du ska vara positiv, stresstålig, flexibel och framförallt serviceinriktad. Du ska också vara vid god fysisk form för att kunna lasta/lossa gods och det är med fördel om du bor på Värmdö där vi utgår ifrån. Vi ställer höga krav på dig som person och arbetet kräver att du är noggrann, självständig och gillar ett arbete där den enda arbetsdagen inte är den andra lik. Vi behöver en person som inte är rädd för att arbeta, gillar högt tempo.Det är meriterande om du har BE-körkort och kan köra kranbil med tungt släp.
Vi gör löpande urval så om beskrivningen ovan passar in på dig skicka gärna in en ansökan (CV och personligt brev) omedelbart. Vi behandlar endast ansökningar via mail och skrivna på svenska.
Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Lagerassistent/ Avfallsansvarig

Ansök    Maj 11    Kalajoki Transport AB    Lagerarbetare
Vi söker en person som kan fungera som en assistent men också vill ha det övergripande ansvaret för avfallet på vårt lager. En person som gillar ansvar och att växa i sin roll hos oss och som gillar ordning och reda samt vill ha ett betydelsefullt men även fritt arbete. Vi har idag ett lager på Värmdö dit vi transporterar byggsäckar med avfall (det kan vara wellpapp, trä, plast, bränn osv för att nämna några) som behöver sorteras upp i olika fraktioner. V... Visa mer
Vi söker en person som kan fungera som en assistent men också vill ha det övergripande ansvaret för avfallet på vårt lager. En person som gillar ansvar och att växa i sin roll hos oss och som gillar ordning och reda samt vill ha ett betydelsefullt men även fritt arbete.
Vi har idag ett lager på Värmdö dit vi transporterar byggsäckar med avfall (det kan vara wellpapp, trä, plast, bränn osv för att nämna några) som behöver sorteras upp i olika fraktioner. Vi har i dagsläget en person som på deltid hjälper till att sortera fraktionerna.
Vi ser att den person vi anställer ska ansvara för att det är ordning och reda, att det är sopat utanför och inte skräpigt. Att sortera EU-pallar, större pallar, pallkragar, mdf-lock osv för sig men även vara lageransvarig behjälplig med att packa om pallar med gods eller hjälpa till med truckkörning vid leveranser av material. Även förekommande assistans vid lyft med kranbil - att du som person följer med och är vakt och ser till att ingen går i lyftzonen (Vi ser till att du erhåller säkra lyft-kurs).
Vi söker någon på deltid (50-75 %) men på sikt är det stor chans att det blir en tillsvidareanställning på 100%. Provanställning 6 mån inledningsvis, lönesättning individuell men ingångslön 150kr/h till en början.
Vi är i behov av någon snarast och kallar till intervju kontinuerligt så om du tror detta kan vara något för dig så sök gärna, bifoga ditt CV och personliga brev. Vi ser fram emot att läsa din ansökan.
B-körkort är inget krav men det är meriterande. Visa mindre