Lediga jobb som Kultur, media, design i Värmdö

Se lediga jobb som Kultur, media, design i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Biografmaskinist på Gustavsbergsteatern

Ansök    Aug 10    Eurostar AB    Biografmaskinist
Biografmaskinist till Gustavsbergsteatern Gustavsbergsteatern ligger i Gustavsbergs centrum och visar film 2-3 kvällar i veckan samt matinéer på helgerna. Arbetet är till stor del förlagt till kvällar och helger men på höst-, jul-, sport- och påsklovet så ökar antalet föreställningar markant då vi även visar film vardagar dagtid. Runt mitten av juni varje år har bion vanligtvis uppehåll och öppnar i slutet av augusti. Vi söker en självständig, ansvarstaga... Visa mer
Biografmaskinist till Gustavsbergsteatern
Gustavsbergsteatern ligger i Gustavsbergs centrum och visar film 2-3 kvällar i veckan samt matinéer på helgerna. Arbetet är till stor del förlagt till kvällar och helger men på höst-, jul-, sport- och påsklovet så ökar antalet föreställningar markant då vi även visar film vardagar dagtid.
Runt mitten av juni varje år har bion vanligtvis uppehåll och öppnar i slutet av augusti.
Vi söker en självständig, ansvarstagande person med bra känsla för ordning och reda som ska ansvara för filmvisningarna. Vi ser gärna att du är tekniskt intresserad och har god datorvana eftersom all filmvisning sker digitalt.
Det är ett stort plus om du bor i närheten av bion, är flexibel och kan hoppa in med kort varsel (exempelvis vid sjukdom). Då det ibland är mycket folk på föreställningarna gäller det att du kan behålla lugnet och ge en bra service även då. Kassavana är ett plus men inget krav.
I tjänsten ingår att visa film, sälja biljetter och godis samt viss städning. Du sköter även den huvudsakliga kontakten med kontoret. Omfattningen är 2-3 pass i veckan.
På skolloven (ej sommarlovet) ökar antalet visningar markant. Vi visar film på höst-,jul-, sport- och påsklov så då behöver du kunna jobba vardagar dagtid. Visa mindre

Värmdö kommun söker webbredaktör!

Ansök    Okt 8    Värmdö kommun    Webbredaktör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Beskrivning Enhet/Avdelning Kommunikationsenheten består idag av 11 personer med olika erfarenheter och kvalifikationer. I ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Beskrivning Enhet/Avdelning
Kommunikationsenheten består idag av 11 personer med olika erfarenheter och kvalifikationer.

I vårt dagliga arbete hanterar vi merparten av kommunens kommunikationskanaler (webb, intranät, SOME, pressverktyg mm.), bistår med kommunikativ rådgivning brett över organisationen, sköter press, utvecklar varumärke, arbetar med utveckling och transformation inom kommunikations- och informationsområdet och mycket mer.

Vi är ett tight team som präglas av prestigelöshet, hög leveransförmåga och en stor värme för varandra. Hos oss mår man bra och gör skillnad på samma gång!


Arbetsbeskrivning 
Vi söker nu ett föräldravikariat för en av våra erfarna webbredaktörer/kommunikatörer. Rollen vi söker är nischad mot arbetet med vår webbplats som just nu är under utveckling samt vårt nya intranät. Det kan även erbjudas andra typer av kommunikativa uppdrag om utrymme och intresse finnes.

Det dagliga arbetet kommer att kretsa kring att författa, skriva om, tagga upp, förbättra och anpassa texter, bilder, sidor och nyheter på vår webb och vårt intra. Grunden för ditt arbete kommer vara UX-writing och tillgänglighet. Du kommer även ingå i webbutvecklingsteamet som sätter riktning för vårt webbutvecklingsarbete i stort.

Vidare kommer du ha direkt kontakt med många av våra verksamheter och hjälpa dessa att värdera och utforma lämpligt webbinnehåll för deras ansvarsområden. Du förväntas delta i enhetens generella möten och på ett aktivt sätt bidra till utvecklingen av enheten och kommunen i stort.


Vi söker dig 
- Som är utbildad webbredaktör/skribent eller har likvärdig utbildning eller arbetslivserfarenhet från snarlikt arbete.
- Har några års arbetserfarenhet inom området
- Har goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift

Vi vill att du bidrar med:
- En hög skriftlig kompetens och en förkärlek till att författa bra målgruppsanpassade texter
- Bred kunskap inom UX-writing och användarvänlighet på webb
- Erfarenheter inom tillgänglighetsanpassning för webb
- Kunskaper kring SEO-anpassning
- Erfarenhet av att arbeta i publiceringsverktyg så som SiteVision, wordpress eller liknande
- Erfarenhet kring att arbeta i Adobes vanligaste program, så som Photoshop och Indesign
- Förmåga att översätta och anpassa teoretisk kunskap till praktisk tillämpning

Som person är du:
- En prestigelös och lösningsfokuserad lagspelare
- Någon som är självgående och gillar att hitta smarta lösningar
- En människa som lätt kan växla mellan korta och långa målbilder
- Någon som har lätt att bygga goda relationer och är en uppskattad kollega

Meriterande är:
- Erfarenhet och kunskap inom webbanalys, exempelvis i Google analytics eller liknande
- Tidigare erfarenhet kring att arbeta i liknande organisationer


Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser
Föräldravikariat på 100% mellan 6 dec 2023 - 6 nov 2024. Tillträdesdatum kan dock diskuteras.
Observera att intervjuer görs löpande. Visa mindre

Teatertekniker till Värmdö kommun Kultur och Bibliotek

Ansök    Okt 11    Värmdö kommun    Teatertekniker
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Nu söker Värmdö kommun en teatertekniker inom enheten Kultur och Bibliotek Kultur- och fritidskontoret verkar inom ungdoms-, ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Nu söker Värmdö kommun en teatertekniker inom enheten Kultur och Bibliotek

Kultur- och fritidskontoret verkar inom ungdoms-, kultur-, idrott- och fritidsområdet och består av Ung i Värmdö, Värmdö Kulturskola samt Fritid- idrotts och friluftsenheten och Värmdö Kultur och bibliotek.

Under 2024 flyttar Kultur och biblioteksenheten in i nya spännande lokaler i Porslinsfabriken i Gustavsbergs hamn och blir därmed Värmdö kommuns nya kulturhus. Till Kultur och Biblioteksenheten, som består av 20 ca personer, söker vi nu en teatertekniker.

Arbetsbeskrivning 

I rollen som teatertekniker inom Kultur och Biblioteksenheten ingår att att arbeta med teater, dans, konferenser, och filmvisningar på Gustavsbergsteatern som är en gästspelsscen med egen ljusanläggning  och PA, samt i det nya kulturhusets blackbox och kaféscen mitt i biblioteket. Arbetets art varierar från enklare ljudsättning för konferenser, mindre föreställningar, publikvärdsarbete till större samarbeten med gästartister inom t ex musik, teater och dans.

Du förväntas ha kunskaper inom ljud, ljus och bild samt ha erfarenhet av riggning och scenarbete 

Vi vill att du erfarenhet av att arbeta med digitala mixerbord. Vi använder ljudutrustning från Sennheiser och mixerbordet är ett heldigitalt Midas.

I arbetet ingår även regelbundet underhåll av scenerna och deras utrustning.

Tjänsten delas med en kollega som är ljus- och ljudtekniker och arbetar 50%.

Arbetet är förlagt till såväl nya kulturhuset som Gustavsbergsteatern.

.Vi söker 

Vi söker en engagerad teatertekniker med inriktning på ljus, ljud och bild. 

I rollen som teatertekniker ansvarar du för ljud och ljus på olika evenemang samt deltar i planering och samordning inför dessa evenemang .

Exempel på arbetsuppgifter är: Ljussättning och ljudläggning vid föreställningar, konserter och utställningar. Underhåll av strålkastare och övrig scenteknisk utrustning. 

I ditt ansvarsområde ingår enklare vaktmästaruppgifter. Du kommer också ha arbetsuppgifter inom beställning och inköp. Du är direkt underställd enhetschef.

Din kompetens och erfarenhet


Du har en teknisk och gärna även konstnärlig utbildning, exempelvis inom teaterdekor eller scenteknik. Du har erfarenhet av arbete med ljus, ljud, scenografi samt av att kunna sköta analoga och digitala mixer -och ljusbord samt god IT-kunskap .

Det är meriterande om du har erfarenhet av film/videoteknik och att du kan arbeta i Premiere och Photoshop. 

Som person är Du självständig, initiativrik, flexibel och serviceinriktad. 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser: en halvtidsanställning med viss kvälls- och helgtjänstgöring.


Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Webbredaktör

Ansök    Sep 5    Värmdö kommun    Webbredaktör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Webbredaktör Vill du jobba som webbredaktör i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? I takt med att fler blir äldre och färr... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Webbredaktör

Vill du jobba som webbredaktör i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? I takt med att fler blir äldre och färre är i arbetsför ålder minskar skatteintäkterna.

Vi måste tänka nytt och tillsammans arbeta smartare för att skapa mesta möjliga värde för varje skattekrona. Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun och överträffa våra invånares förväntningar – varje dag? Vi behöver en engagerad webbredaktör som vill vara med och driva förändring. Vi ser vi fram emot att göra det tillsammans med dig.Vi söker dig som är en skicklig webbredaktör med erfarenhet av redaktionellt arbete. Har du arbetat med digital utveckling? Är du duktig på att skapa relevant och målgruppsanpassat webbinnehåll? Då är du den person vi söker!

I rollen som webbredaktör hos oss blir din huvudsakliga uppgift att skapa, publicera och optimera innehåll på Värmdö kommuns externa och interna webbplatser. Begrepp som CMS, SEO, CSS, HTML är självfallet hemmaplan för dig sedan länge, precis som du vet vikten av bra varumärkestrogen design. Du är väl bekant med de allra flesta plattformar och publiceringsverktyg. Vi på Värmdö arbetar med Sitevision CMS vilken du bör vara väl bekant med.

Vägen till rätt information ska alltid vara intuitiv och lätt för invånare, näringsliv och kollegor att hitta. Du blir en viktig del i att arbeta för att Värmdö kommuns förändringsresa mot ett Smartare Värmdö kan utvecklas och realiseras. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och bidra till positiv förändring för både medborgare och medarbetare.Arbetsbeskrivning

- Inventera och skriva om befintligt material för att bättre passa webb
- Tagga upp och sökordsoptimera sidor och texter
- Göra PDF:er till webbsidor eller webbformulär
- Aktivt bidra till smart funktionalitet
- Säkerställa att våra plattformar har målgruppsanpassat, relevant, aktuellt och SEO-optimerat samt tillgänglighetsanpassat innehåll
- Bygga och utveckla webbstrukturer enligt FUNKA BODA
- Göra analyser och förbättringsförslag om hur besökare rör och beter sig på sajternaDu ingår i kommunikationsenheten som består av 11 medarbetare. Dina personliga kvaliteter och din målmedvetenhet är avgörande för uppdragets framgång. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet kan till stora delar göras på distans.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående eller enligt ök. Sök tjänsten senast den 23 september 2022 - urval och intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Om du har frågor är du välkommen att kontakta Kommunikationschef Pia Kjellerup Borg, [email protected] 08-57047236Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Visual Merchandiser - Värmdö

Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma. Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill b... Visa mer
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till Värmdö söker vi nu en vikarierande Visual Merchandiser på 25 timmar i veckan. Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

Visual Merchandiser på Kappahl Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga Kappahls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

Din kompetens och personlighet Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Vikariat
Anställningsgrad: 25 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: 2022-12-12 eller enligt överenskommelse, till 2023-12-11 med möjlighet till förlängning

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansökan Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2022-11-23

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Linnéa Roman Bergenheim på 072-885 93 91.

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Visual Merchandiser - Värmdö

Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma. Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill b... Visa mer
Vi som jobbar på Kappahl är 4000 kollegor på 400 arbetsplatser i tio länder. Vi har olika bakgrund, ålder, kunskaper och klädstil. Gemensamt för oss är vår drivkraft – att ge många människor möjligheten att vara välklädda. Varje dag får vi inspiration av våra kunder. Vårt jobb är att ge dem samma sak tillbaka! Vi lovar dig rätten att få vara dig själv. Kappahl – här känner du dig som hemma.

Kappahl finns till för att hylla mångfalden i vardagen. Vi vill bredda definitionen av mångfald till att inkludera många olika sätt att leva – som ger alla friheten att vara sitt sanna jag, alltid. Vi grundades 1953 i Göteborg och är en av Nordens ledande modekedjor med runt 380 Kappahl- och Newbie-kanaler i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen och Storbritannien. Vi siktar mot att allt vi gör ska göras på ett mer hållbart sätt. Idag består 70% av våra produkter av mer hållbara material och målet är att den siffran ska vara 100% senast år 2025. Du kan läsa mer på www.kappahl.se.


Till Värmdö söker vi nu en vikarierande Visual Merchandiser på 25 timmar i veckan. Kan du skapa köplust genom en inspirerande varuvisning?

Visual Merchandiser på Kappahl Som Visual Merchandiser ansvarar du för att förverkliga Kappahls koncept och för att skapa köplust genom en inspirerande, föränderlig varuvisning. Du planerar och följer upp kampanj- och aktivitetsexponeringar samt utbildar och delegerar uppgifter till dina kollegor.

Du medverkar även aktivt i den dagligen försäljningen och kan genom din kunskap om produkter, material, mode och trender påverka försäljningsarbetet i mötet med kunden. Tillsammans med ditt team arbetar du proaktivt för att nå uppsatta försäljningsmål. Att stötta dina kollegor i det dagliga arbetet är en viktig del av rollen.

Din kompetens och personlighet Vi söker främst dig med utbildning och erfarenhet inom butikskommunikation eller visual merchandising. Har du inte utbildning bör du ha tillförskaffat dig god kunskap genom flera års erfarenhet av arbete med varuvisning i butik. Utöver detta behärskar du såväl svenska som engelska.

Du älskar mode och ser säljmöjligheter i allt du gör. Goda försäljningsresultat motiverar dig och du är van att ta egna initiativ inom givna ramar. Du är duktig på att kommunicera och engagera andra, och självklart är du även kreativ, prestigelös och målinriktad i ditt arbetssätt.

Kappahl verkar i en föränderlig bransch, därför söker vi dig som lätt kan ändra fokus och prioritera om. Du har lätt för att känna igen dig i Kappahls värdeord – Inclusive, Courageous och Joyful. Ingen dag är den andra lik hos oss på Kappahl, och älskar du liksom vi utmaningar och att arbeta i ett högt tempo är det dig vi söker!

Vi erbjuder Anställningsform: Vikariat
Anställningsgrad: 25 timmar i veckan
Arbetstid: Varierande tider, inkl kvällar och helger
Tillträde: 2023-03-01 eller enligt överenskommelse, till 2023-12-11 med möjlighet till förlängning

Som medarbetare hos oss får du

Möjligheter att utvecklas
En arbetsplats där medarbetarna trivs
Ett ledarskap som kännetecknas av resultatfokus och teamkänsla.
Förmånlig personalrabatt
Motionsbidrag och andra förmåner
Kappahl tar nu fortsatta kliv mot framtiden. Vi vill med våra starka varumärken hylla mångfalden i vardagen, vi arbetar tätt med att skapa attraktiva kunderbjudanden till vår målgrupp baserad på kännedom om vad vår kund vill ha. Läs mer om vår arbetsplats på www.kappahl.se/jobba-hos-oss.

Ansökan Berätta i din ansökan hur du skapar köplust genom en inspirerande varuvisning! Om du även har arbetsprover att visa uppskattar vi om du inkluderar en länk eller lägger till bilder av dessa i ditt CV. Vi kan inte ta emot ansökningar i butik, så vi ser fram emot att du registrerar din ansökan snarast. Vi tillämpar löpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Sista ansökningsdag: 2023-02-08

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta butikschef Linnéa Roman Bergenheim på 072-885 93 91 eller 08-57010160 .

Kappahl värdesätter mångfald och strävar efter att utesluta alla former av diskriminering. Vi strävar efter en inkluderande atmosfär för alla anställda och kandidater. Visa mindre

Webbredaktör

Ansök    Jun 16    Värmdö kommun    Webbredaktör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas med fokus på att utveckla Värmdös digitala kanaler och förbättra användarupplevelse... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas med fokus på att utveckla Värmdös digitala kanaler och förbättra användarupplevelsen på våra plattformar.

Inom Kommunikation ansvar vi för informationen på webben och tillsammans med IT utvecklar vi tillhörande digitala tjänster. Vi ska utveckla våra digitala kanaler och designen av våra plattformar så att de stärker upplevelsen och vårt sammanhållna möte med invånare, näringsliv och medarbetare.

Det här gör du som webbredaktör på Värmdö

I rollen kommer du att arbeta operativt med att underhålla, optimera och producera innehåll på Värmdös webbplatser.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att:

- Skapa centralt/gemensamt innehåll som uppdateras och utvecklas löpande. Utöver gemensamma initiativ kommer beställningar direkt från kontoren.
- Förutom text är det primärt produktion av film, rörligt material och grafisk profilering, manusbearbetning, redigering av filmmaterial.
- Uppdatera Värmdös webbplatser utifrån besökare, verksamhet och tjänster som skapar en smidig kundresa både internt och externt.
- Ansvara för att texter och layout är optimerat för ökad användarupplevelse, SEO och internsök.
- Kvalitetssäkra innehåll som texter, rörligt, dokument utifrån ett tillgänglighets- och användbarhets-perspektiv.
- Skriva enligt klarspråk.
- Aktivt delta i utveckling av nya funktioner och innehåll på Värmdös webbplatser.
- Delta i insiktsdrivet arbete som att genomföra A/B-testning, uppföljning via olika verktyg.

I din vardag strävar du efter självledarskap och tycker om att arbeta i team. Du kommer att ingå i Kommunikationsenheten.Är du den vi söker?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning eller relevant eftergymnasial utbildning inom webbredaktionellt arbete, marknadsföring eller e-handel. Du har några års erfarenhet av att arbeta som webbredaktör och har arbetat med bildbehandling, rörligt material, formgivning, animeringar och poddproduktion. Erfarenhet av olika CMS-system och videosändningar, samt erfarenhet av webbanalysverktyg och sökordsoptimering som du drar nytta av i det dagliga arbetet (meriterande är att ha arbetet i utvecklingsprojekt).

Som person är du självgående, uthållig, initiativtagande och trivs i en roll där du får samarbeta med andra samt förstår värdet i att ingå i ett team. Självledarskap är en självklarhet och du delar gärna din kompetens då laget går före jaget. Du arbetar strukturerat och har ett flexibelt förhållningssätt samtidigt som du planerar och organiserar ditt arbete effektivt samt håller tidsramar. Viktigt är att du står bakom våra styrande principer:

- Vi är ansvarstagande och bygger tillit
- Vi har invånarens och företagarens perspektiv
- Vi är stabila, modiga och lättrörligaTillsammans utvecklar vi ett smartare Värmdö som förenklar vardagen för våra invånare och skapar ett hållbart näringsliv. Ett nytt sätt att driva kommun, för att möta och klara framtiden.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt ök.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 8 juli-22.
Intervjuer och urval sker löpande.Vill du veta mer om rollen kontakta Kommunikationschef Pia Kjellerup Borg på 08-57047236

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Elektriker

Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett ungt företag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vår ambition är att företaget ska växa, detta är en möjlighet att vara i ett litet och personligt företag som växer. För att lyckas i rollen är du en certifierad elektriker, har yrkesstolthet och engagemang för yrket, god erfarenhet av arbete som installationselektriker, B-körkort är ett krav... Visa mer
Vi erbjuder dig ett flexibelt och varierande jobb. Du kommer till ett ungt företag där du har möjlighet att påverka ditt arbete och utvecklingsmöjligheterna är stora. Vår ambition är att företaget ska växa, detta är en möjlighet att vara i ett litet och personligt företag som växer. För att lyckas i rollen är du en certifierad elektriker, har yrkesstolthet och engagemang för yrket, god erfarenhet av arbete som installationselektriker, B-körkort är ett krav. Som person är du serviceinriktad och arbetar kund fokuserat. Vi ser gärna att du är intresserad av att ta en arbetsleder roll, och att du är en social person som trivs i serviceyrket samt vill arbeta på ett ungt modernt elföretag, som tycker det är viktigt med härlig gemenskap i teamet.
Du ska kunna prata flytande svenska eller engelska. Du kommer att ha prioritet om du kan även prata ryska, ukrainska eller polska. Vi utför elinstallationer som om- och nybyggnationer, nyproduktion och renovering av bostäder, samt mindre servicejobb. Vi växer och söker en Elektriker inom byggtjänster. I rollen som elektriker kommer du självständigt att planera och utföra dina jobb. Du utgår vanligtvis från hemmet i din servicebil och hanterar jobbet digitalt. Visa mindre

Orginalare 50%

Ansök    Aug 25    Värmdö kommun    Reklamdesigner
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Originalare 50 % Vill du jobba med grafisk formgivning i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? Vi måste tänka nytt och till... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Originalare 50 %

Vill du jobba med grafisk formgivning i en av Sveriges mest proaktiva kommuner? Vi måste tänka nytt och tillsammans arbeta smartare för att skapa mesta möjliga värde för varje skattekrona.

Vill du vara med och utveckla sättet att driva kommun – varje dag? Vi behöver en engagerad kommunikatör som vill vara med och driva förändring. Vi ser vi fram emot att göra det tillsammans med dig. 


Vad vi erbjuder dig:

Vill du använda din känsla för form och design till att göra alla som bor och arbetar på Värmdö mer nyfikna och insatta, och hjälpa till att vässa vår kommunikation? Nu finns chansen till en 50 % anställning som originalare i ett kreativt och kompetent team med ett viktigt uppdrag. På Kommunikation produceras form till alla våra plattformar och kanaler. I den här rollen kommer du att arbeta med både beställare och vår redaktion. Alltid med Värmdös invånare, närings- och föreningslivs bästa i fokus.

Vad den här tjänsten innebär:
I den här rollen kommer du att tillsammans med vår grafiska formgivare ta fram grafiska koncept till Värmdös olika verksamheter vilket innebär att det är en fördel om du har en stilmässig bredd. Som originalare kommer du att få breda uppdrag och en möjlighet att arbeta med implementering av en ny grafisk profil. Det kan handla om att illustrera händelser på ett pedagogiskt sätt, eller att visualisera statistik på ett sätt som gör den tydlig för målgruppen. Ibland sker ändringar med kort varsel och i perioder kan det handla om att jobba under tidspress.

Vem vi tror att du är:
Vi söker dig som är en formstark grafiker med känsla för både design och text med erfarenhet av att arbeta med hela grafiska koncept. Du har lätt för att ta till dig nya tekniker/mjukvaror, eftersom du behöver utvecklas löpande i en tekniskt avancerad miljö. Du ska även ha en förmåga/vilja att dela med dig av din kunskap till de övriga i gruppen. Det är en fördel om du är intresserad av samhällsutveckling eftersom det är en del av grunduppdraget hos oss.

För att söka den här tjänsten behöver du ha:

Tidigare arbetslivserfarenhet inom området och dokumenterad erfarenhet av att producera rörlig och statisk grafik. Relevant utbildning eller motsvarande inom området grafisk formgivning Mycket goda kunskaper i Adobe InDesign, Photoshop, Illustrator, Premiere Pro, After Effects

Vi värdesätter olikheter och vill gärna att du berättar vad just du har för spetskunskaper eller perspektiv som kan göra vårt team starkare!Övrigt:
Anställningen är tidsbegränsad till 12 månader med stora chanser till förlängning. Placering på Värmdö och med tillträde så snart som möjligt.

Frågor om tjänsten besvaras av Pia Kjellerup Borg och Magnus Jonsson Szatek.

Bifoga rörliga och statiska arbetsprover med din ansökan som vi vill ha senast den XX september 2022.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbeta på Musteri och Bryggeri

Vi kommer att ta in sökande löpande så hör av dig så fort som möjligt:) Vi söker personer som kommer att arbeta både på musteriet och bryggeriet. Vi har lite olika säsonger så typiskt blir det musteri på höst och bryggeri på vår. Men där det behövs helt enkelt. På musteriet under hösten är det mustning som är aktuellt. Man tar emot äpplen, pressar, pastöriserar och fyller på glasflaskor eller bag-in-box. Det packas och levereras. Arbetsplatsen är belägen p... Visa mer
Vi kommer att ta in sökande löpande så hör av dig så fort som möjligt:)
Vi söker personer som kommer att arbeta både på musteriet och bryggeriet. Vi har lite olika säsonger så typiskt blir det musteri på höst och bryggeri på vår. Men där det behövs helt enkelt.
På musteriet under hösten är det mustning som är aktuellt. Man tar emot äpplen, pressar, pastöriserar och fyller på glasflaskor eller bag-in-box. Det packas och levereras.
Arbetsplatsen är belägen på Ingarö, Värmdö. Vi startar klockan 7.00 på morgonen så du måste har möjlighet att ta dig hit på morgonen.
Värmdö Musteri tillverkar många olika drycker, sylter och safter. Värmdö Bryggeri gör främst öl men också cider och andra drycker. Vi är ca 10 personer som jobbar med produktion, leverans, butik och café. Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete. Du kommer att arbeta i ett team så du ska kunna samarbeta med andra personer och se vad som behöver göras. #jobbjustnu
Att du är positiv, och "inte har tummen mitt i handen" är andra saker vi värdesätter. Intresse/erfarenhet från produktion av livsmedel samt körkort/truckkort är ett plus.
Här deltar du i alla delar i produktionen av äppelmust, öl och andra drycker. Pressning, bryggning, pastörisering, packning, kundmottagning och leveranser - mycket städning och rengöring våra maskiner och lokaler. Vi arbetar med helt nya fräscha maskiner.
Vi söker både personal för kortare tid under hösten och längre anställningar. Visa mindre

School Librarian

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993. More about the compan... Visa mer
Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group ("friskola") with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is through both Swedish and English, with English the language of the corridors. IES is one of Sweden's largest school groups at "Grundskolan" with 43 schools and around 30,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.


More about the company and its schools can be found at www.engelska.se


Job Description: School Librarian

We are currently seeking a Librarian for a parental leave cover at our new school in the Charlottendal area of Värmdö for the academic year 2022/23. IES Värmdö opened its doors in August 2021 with 2 parallel classes going from Kindergarten to Year 7, 16 classes total; over the next 2 years we will continue to expand until we have Kindergarten up to Year 9. This is an exciting opportunity to continue developing an already well-established library. 

As the school librarian you are responsible for leading the school’s library and ensuring it is integrated into the school’s pedagogical organisation. You will work with different methods to strengthen students' reading, through both your own programs and initiatives as well as in cooperation with teaching and fritids staff. This includes for example literature presentations, conversations about books, library visits by classes, along with other activities that build a love for reading. As the school librarian you will also work pedagogically with information technology and digital competency. This includes teaching in source criticism and internet awareness. 

As the school librarian you are also expected to be an active part of the whole school organisation to strengthen the students’ linguistic and digital competence. You will also work to support the school’s values work by working with various groups, promoting books related to the school’s values work, and supporting students in need of various adjustments. You will be a part of the school’s administrative team and will report to the Assistant Principal in weekly meetings. 

Part of the role may also include mentorship of 16 students in a class. Mentorship includes supporting students in their academic and social development, communicating with their parents, and being part of a weekly Mentor meeting with other mentors in the same year groups. 

Who are you?

- You have a degree in library and information science, or a related education that the school deems as equivalent. 
- You have a good knowledge of children and young adult literature as well as knowledge of how to promote a love for reading. 
- You have good knowledge of information sourcing, source criticism, and digital technology usage.
- You believe in the IES Ethos and principles that high expectations, bilingualism, and a calm safe learning environment are best for every student's learning and school environment. You see that you can be a part of creating this environment in the school library. 
- You can take initiative and work independently while also having a strong ability to cooperate with others. 
- You work in a structured way both in how you organise your work, but also in how you approach the physical library space. 
- As we are committed to offering a bilingual environment, you must be fluent in both Swedish and English. If you are interested in this position please apply through the IES Careers database. Applications through email risk not being reviewed. Visa mindre

Projektkoordinator

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmest... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmesta samt en Läs- och skaparbuss.

På Värmdö bibliotek är vi 17 medarbetare uppdelat i två arbetslag; uppsökande enheten och fasta enheterna.

Alla i Värmdö kommun ska ha tillgång till folkbibliotekets utbud. Vi vill skapa inkluderande miljöer i form av tillgängliga medier, former för uppsökande arbete samt rutiner för ett bra bemötande för alla. Vi vill också hitta nya sätt att tänka för att lösa framtidens utmaningar.

Tillsammans arbetar vi för att ge besökarna den bästa biblioteksservicen och på många olika sätt sprida läslust, genom bokklubbar och boksamtal, sagostunder, sociala medier och vår hemsida. Vi erbjuder intressanta aktiviteter och program för alla åldrar och vi arbetar aktivt med uppsökande verksamhet och med integration. Vi vill att barnens bästa ska genomsyra vår verksamhet och arbetar i enlighet med Barnkonventionen.

Värmdö bibliotek är en HBTQ-certifierad verksamhet som tillämpar en normkreativ arbetsplats. Det är därför meriterande med kunskaper om normkritik och HBTQ-frågor.

Till Värmdö bibliotek söker vi en projektkoordinator för ett metodutvecklingsprojekt tillsammans med aktörer från civilsamhället. Projektet kommer att pågå under 1 ½ år och med syfte att hitta nya sätt att tillgängliggöra biblioteksverksamheten för fler kommuninvånare och särskilt för nyanlända och personer med annat modersmål än svenska.

Rollen som projektkoordinator innebär i huvudsak koordinering, initiering och uppföljning av projektmål och aktiviteter i samråd med styrgrupp och projektmedlemmar. Du har förmåga att skapa och driva egna projekt inom projektet under resans gång, det kan handla om att ta fram pedagogiska material, utveckla manualer i skrift eller konceptutveckla nya metoder av tredimensionell karaktär för eller tillsammans med målgruppen.

Vi söker dig som har en akademisk grundutbildning inom kulturområdet, gärna ytterligare breddad med fler ämnen. Du har erfarenhet av att driva projekt inom kultur och bildning och har arbetat på folkbibliotek och är van att arbeta såväl individuellt som i grupp. Du kan skapa och driva samverkan med andra kommunala verksamheter och med externa aktörer. Du är resultatinriktad, kan ha överblick och se sammanhang. 

Som person är du utåtriktad, kreativ och idérik och har ett stort intresse av att arbeta med målgruppen nyanlända och personer med annat modersmål än svenska. Vi vill att du är ansvarstagande och har förmåga att skapa och förädla relationer. I din yrkesroll är du utvecklingsinriktad, flexibel och har god kommunikativ förmåga. 

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en strukturerad och självgående person. Det är viktigt att du är prestigelös i ditt sätt att samarbeta med andra.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter jämn könsfördelning och de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser 50 % och är en projektanställning med tillträde 3 januari 2022, längst till och med 30 juni 2023.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Bibliotekarie, Skolbibliotek

Ansök    Jun 2    Värmdö kommun    Bibliotekarie
Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1250 elever fördelade på fem högskoleförberedande program: EK, ES, NA, SA och TE. Värmdö kommun är vår huvudman men våra elever kommer från hela Storstockholm. Verksamheten fokuserar på kunskap och präglas av engagemang och kreativitet. Alla lärare på skolan är legitimerade. Centralt i skolan finns vårt fina bibliotek. För ... Visa mer
Värmdö gymnasium, som är en av Stockholms mest attraktiva gymnasieskolor, ligger centralt vid Gullmarsplan i Stockholm. Skolan har ca 1250 elever fördelade på fem högskoleförberedande program: EK, ES, NA, SA och TE. Värmdö kommun är vår huvudman men våra elever kommer från hela Storstockholm.

Verksamheten fokuserar på kunskap och präglas av engagemang och kreativitet. Alla lärare på skolan är legitimerade. Centralt i skolan finns vårt fina bibliotek. För elever i behov av särskilt stöd har vi en välfungerande studio. Värmdö gymnasium är skolan där eleverna trivs och ges goda förutsättningar för lärande och ett demokratiskt förhållningssätt. Samarbete har gjort Värmdö gymnasium till en av Stockholms mest framgångsrika skolor. Nu söker vi en kunnig, kreativ och engagerad bibliotekarie, som delar vårt fokus på lärande, samarbete och trivsel.

Vårt välutrustade bibliotek är en integrerad del av den pedagogiska verksamheten. Arbetet är mycket utåtriktat och serviceorienterat med dagliga kontakter med elever, lärare och övrig personal på skolan.

Rollen som gymnasiebibliotekarie innebär att vägleda eleverna i informationssökning på webben, i bibliotekets databaser samt att stötta dem i källvärdering och litteratursökningar. Biblioteket arbetar utifrån en progressionsplan med syfte att utveckla elevernas färdigheter inom medie- och informationskunnighet (MIK) och på så vis förbereda eleverna inför framtida högskolestudier. Detta arbete sker löpande i biblioteket samt fördjupande inför treornas gymnasiearbeten.

I arbetet ingår även sedvanliga biblioteksuppgifter som inköp av litteratur, litteraturförmedling, viss läromedelshantering samt arbete med bibliotekets bokcirkel och årliga skrivartävling.

Vi söker dig som har examen i biblioteks och informationsvetenskap eller från bibliotekshögskola. Du är van vid att arbeta inom olika IT-system, har goda kunskaper inom MIK samt ett stort litteraturintresse. Meriterande är kunskaper inom bibliotekssystemet Book-IT.

Att knyta kontakter och samverka med elever och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. Du är initiativrik och lösningsinriktad. Du trivs tillsammans med ungdomar och är intresserad av att arbeta pedagogiskt. Erfarenhet från arbete på gymnasiebibliotek är meriterande.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar halvtid och är en tillsvidareanställning med tillträde 9 augusti eller enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 16 juni 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Christina Ahlgren, rektor, 08-505 55 109. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

målare

Vi på Lauras Bygg AB söker målare att stärka upp vårt team med. Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt, du kan arbeta självständigt vilket innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens begäran. Du är tekniskt lagd och vill utvecklas inom ditt yrke. Arbetet är i Stockholm på heltid. Lön enligt överenskommelse. Skicka några rader om dig själv och ditt CV till laura.b... Visa mer
Vi på Lauras Bygg AB söker målare att stärka upp vårt team med.


Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt, du kan arbeta självständigt vilket innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens begäran. Du är tekniskt lagd och vill utvecklas inom ditt yrke.
Arbetet är i Stockholm på heltid. Lön enligt överenskommelse.
Skicka några rader om dig själv och ditt CV till [email protected] .
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Feb 2    Värmdö kommun    Bibliotekarie
Alla i Värmdö kommun ska ha tillgång till folkbibliotekets utbud. Vi vill skapa inkluderande miljöer i form av tillgängliga medier, former för uppsökande arbete samt rutiner för ett bra bemötande för alla. Vi vill också hitta nya sätt att tänka för att lösa framtidens utmaningar. Värmdö bibliotek är en HBTQ-certifierad verksamhet som tillämpar en normkreativ arbetsplats. Det är därför meriterande med kunskaper om normkritik och HBTQ-frågor. Verksamheten ... Visa mer
Alla i Värmdö kommun ska ha tillgång till folkbibliotekets utbud. Vi vill skapa inkluderande miljöer i form av tillgängliga medier, former för uppsökande arbete samt rutiner för ett bra bemötande för alla. Vi vill också hitta nya sätt att tänka för att lösa framtidens utmaningar.

Värmdö bibliotek är en HBTQ-certifierad verksamhet som tillämpar en normkreativ arbetsplats. Det är därför meriterande med kunskaper om normkritik och HBTQ-frågor. Verksamheten vid Värmdö bibliotek utgår från en värdegrund med ledorden; öppna, engagerade och tillgängliga.

I rollen som bibliotekarie uppkommer sedvanliga biblioteksuppgifter som bemanning, bokuppsättning, mediainköp, lokalisering och gallring av media. Den läsfrämjande verksamheten är en av de viktigaste arbetsuppgifterna genom bokcirklar, boksamtal etc. för målgrupperna. Du kommer att ingå i arbetslaget Uppsökande enheten och kommer att ha ditt kontor på Gustavsbergs bibliotek. Men du kommer även finnas tillgänglig för arbete på Läs- och skaparbussen.

Du kommer att ha fokus på arbetsområdet kring mångspråk och nationella minoriteter och med dess målgrupper samt arbetsområdet gällande personer med funktionsvariationer. Vi ser att du har en vilja att utveckla och ansvara för bibliotekets arbete med de prioriterade grupperna: personer med annat modersmål än svenska samt minoritetsspråk och personer med funktionsvariationer.

Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning. Du har erfarenhet av att jobba på folkbibliotek eller liknande. Du har en hög digital mognad och är van att tala inför grupper och göra presentationer muntligt, skriftligt och digitalt. Du är van att arbeta såväl individuellt som i grupp och har lätt för att samarbeta. Du kan skapa och driva samverkan med andra kommunala verksamheter och med externa aktörer. Du är resultatinriktad, strukturerad, kan ha överblick och se sammanhang.

Du är utåtriktad, kreativ och idérik och har ett stort intresse av att arbeta med bibliotekets prioriterade målgrupper. Vi ser att du har social kompetens och en stor servicekänsla och tycker om att möta bibliotekets många besökare. Vi vill att du är ansvarstagande och självgående och har förmåga att skapa och förädla relationer. Du kan hantera sociala medier och ser det som en naturlig kanal att nå fler målgrupper. I din yrkesroll är du utvecklingsinriktad, flexibel och har god kommunikativ förmåga.

Det är meriterande om du har B-körkort och/eller C1 körkort. Meriterande är också språkkunskaper utöver svenska och engelska. Teckenspråk är också en merit.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmesta samt en Läs- och skaparbuss. På Värmdö bibliotek är vi 17 medarbetare uppdelat i två arbetslag; uppsökande enheten och fasta enheterna. Vi arbetar gemensamt för att ge besökarna den bästa biblioteksservicen och på många olika sätt sprider vi läslust, genom bokklubbar och boksamtal, sagostunder, sociala medier och hemsida. Vi erbjuder intressanta aktiviteter och program för alla åldrar och vi arbetar aktivt med uppsökande verksamhet och med integration. Vi vill att barnens bästa ska genomsyra vår verksamhet och arbetar i enlighet med Barnkonventionen.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde 1 maj eller enligt överenskommelse. Kvälls- och helgstjänstgöring ingår enligt ett rullande schema.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 21 februari 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann-Helen Gustafsson, bibliotekschef, tfn. 08-570 482 26. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Jan 21    Värmdö kommun    Bibliotekarie
Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmesta. På Värmdö bibliotek är vi 20 medarbetare som arbetar gemensamt för att ge besökarna den bästa biblioteksservicen. Vi arbetar på många olika sätt för att förmedla litteratur och sprida läslust, genom bokklubbar och boksamtal, sagostunder, sociala medier och vår hemsida. Vi erbjuder intressanta aktiviteter och program för alla åldr... Visa mer
Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmesta. På Värmdö bibliotek är vi 20 medarbetare som arbetar gemensamt för att ge besökarna den bästa biblioteksservicen. Vi arbetar på många olika sätt för att förmedla litteratur och sprida läslust, genom bokklubbar och boksamtal, sagostunder, sociala medier och vår hemsida. Vi erbjuder intressanta aktiviteter och program för alla åldrar och vi arbetar aktivt med uppsökande verksamhet.

Nu söker vi en bibliotekarie med placering på Gustavsbergs bibliotek som är kommunens huvudbibliotek.

Rollen som bibliotekarie innebär sedvanligt biblioteksarbete. I detta ingår bland annat informationstjänstgöring, att lokalisera media och bokuppsättning.

Vi söker dig som har en examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller annan likvärdig utbildning. Som person är du utåtriktad, idérik och sätter våra besökare i första hand. Du har god social kompetens och en god känsla för service. Du är van att jobba såväl individuellt som i grupp och har lätt för att samarbeta. Är du dessutom resultatinriktad och strukturerad, är du den person vi söker! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Värmdö bibliotek är en HBTQ-certifierad verksamhet som tillämpar en normkreativ arbetsplan. Det är därför meriterande med kunskaper om normkritik och HBTQ-frågor

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en behovsanställning med tillträde omgående. Kvälls- och helgstjänstgöring ingår enligt ett rullande schema.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 31 januari 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann-Helen Johansson, bibliotekschef, tfn. 08-570 482 26. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Arbeta på Musteri och Bryggeri

Nu söker vi en person som kommer att arbeta både på musteriet och bryggeriet. Vi har lite olika säsonger så typiskt blir det musteri på höst och bryggeri på vår. Men där det behövs helt enkelt. Arbetsplatsen är belägen på Ingarö, Värmdö. Vi startar klockan 7.00 på morgonen så du måste har möjlighet att ta dig hit på morgonen. Värmdö Musteri tillverkar många olika drycker, sylter och safter. Värmdö Bryggeri gör främst öl men också cider och andra drycker. V... Visa mer
Nu söker vi en person som kommer att arbeta både på musteriet och bryggeriet. Vi har lite olika säsonger så typiskt blir det musteri på höst och bryggeri på vår. Men där det behövs helt enkelt.
Arbetsplatsen är belägen på Ingarö, Värmdö. Vi startar klockan 7.00 på morgonen så du måste har möjlighet att ta dig hit på morgonen.
Värmdö Musteri tillverkar många olika drycker, sylter och safter. Värmdö Bryggeri gör främst öl men också cider och andra drycker. Vi är ca 10 personer som jobbar med produktion, leverans, butik och café. Vi söker dig som tycker om fysiskt arbete. Du kommer att arbeta i ett team så du ska kunna samarbeta med andra personer och se vad som behöver göras. #jobbjustnu


Att du är postitiv, och "inte har tummen mitt i handen" är andra saker vi värdesätter. Intresse/erfarenhet från produktion av livsmedel samt körkort/truckkort är ett plus.


Här deltar du i alla delar i produktionen av äppelmust, öl och andra drycker. Pressning, bryggning, pastörisering, packning, kundmottagning och leveranser - mycket städning och rengöring våra maskiner och lokaler.Vi arbetar med helt nya fräscha maskiner.
Vi söker både personal för kortare tid under hösten och längre anställningar. Visa mindre

Bibliotekarie

Ansök    Jun 12    Värmdö kommun    Bibliotekarie
Till Värmdö bibliotek söker vi en bibliotekarie med fokus på tillgänglighet. Vi tror att du har en vilja att utveckla och ansvara för bibliotekets arbete inom tillgänglighet samt arbete med Biblioteket kommer hem till dig, som riktar sig till äldre som inte kan besöka biblioteket. Det ingår också att regelbundet besöka äldreboenden och dagverksamhet med media och ibland ha högläsning. I rollen som bibliotekarie uppkommer sedvanliga biblioteksuppgifter so... Visa mer
Till Värmdö bibliotek söker vi en bibliotekarie med fokus på tillgänglighet. Vi tror att du har en vilja att utveckla och ansvara för bibliotekets arbete inom tillgänglighet samt arbete med Biblioteket kommer hem till dig, som riktar sig till äldre som inte kan besöka biblioteket. Det ingår också att regelbundet besöka äldreboenden och dagverksamhet med media och ibland ha högläsning.

I rollen som bibliotekarie uppkommer sedvanliga biblioteksuppgifter som bemanning, bokuppsättning, mediainköp, lokalisering och gallring av media. Den läsfrämjande verksamheten är en av de viktigaste och du lockar till läslust för äldre och prioriterade grupper. Du kommer att ingå i arbetslaget Uppsökande enheten och kommer att ha ditt kontor på Gustavsbergs bibliotek. Men du kommer även finnas tillgänglig för arbete på Läs- och skaparbussen.

Du har ansvar för katalogunderhåll (avvisade poster, lokala ämnesord m.m) samt är bibliotekets kontaktperson för Bibliografisk service från BTJ och Nationell katalog/Libris. Du har även ansvar för arbetet med bibliotekets E-böcker med urval etc. Du ger access till Legimus och du bränner också talböcker.

Vi söker dig som har examen i biblioteks- och informationsvetenskap eller likvärdig utbildning och har erfarenhet av att jobba på folkbibliotek eller liknande. Du har en hög digital mognad, och är van att tala inför grupper och göra presentationer muntligt och skriftligt. Du är van att arbeta såväl individuellt som i grupp. Du kan skapa och driva samverkan med andra kommunala verksamheter och med externa aktörer.

Som person är du utåtriktad, kreativ och idérik och har ett stort intresse av att arbeta med äldre och med personer med funktionsnedsättning. Vi ser att du har social kompetens och en stor servicekänsla och tycker om att möta bibliotekets många besökare. Vi vill att du är ansvarstagande och självgående och har förmåga att skapa och förädla relationer. Är du dessutom resultatinriktad och strukturerad, är du den person vi söker! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Det är meriterande om du har B-körkort och kunskaper i något minoritetsspråk. Värmdö bibliotek är en HBTQ-certifierad verksamhet som tillämpar en normkreativ arbetsplats. Det är därför även meriterande med kunskaper om normkritik och HBTQ-frågor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö bibliotek är en del av Kultur- och fritidskontoret och består av tre bibliotek belägna i Gustavsberg, Djurö och Hemmesta samt en ny Läs- och skaparbuss. På Värmdö bibliotek är vi 17 medarbetare uppdelat i två arbetslag; uppsökande enheten och fasta enheterna. Vi arbetar gemensamt för att ge besökarna den bästa biblioteksservicen och på många olika sätt sprider vi läslust, genom bokklubbar och boksamtal, sagostunder, sociala medier, vår hemsida och Värmdobibblopodden.

Vi erbjuder intressanta aktiviteter och program för alla åldrar och vi arbetar aktivt med uppsökande verksamhet och med integration. Vi vill att barnens bästa ska genomsyra vår verksamhet och arbetar i enlighet med Barnkonventionen. Alla i Värmdö kommun ska ha tillgång till folkbibliotekets utbud. Vi vill skapa inkluderande miljöer i form av tillgängliga medier, former för uppsökande arbete samt rutiner för ett bra bemötande för alla. Vi vill också hitta nya sätt att tänka för att lösa framtidens utmaningar. Vi har en relativt ny biblioteksplan och har fokus på våra prioriterade grupper.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde 1 september eller enligt överenskommelse. Kvälls- och helgstjänstgöring ingår enligt ett rullande schema.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast 19 juli 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Ann-Helen Johansson, bibliotekschef, tfn. 08-570 482 26. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre