Lediga jobb som Tandsköterska i Värmdö

Se lediga jobb som Tandsköterska i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Tandsköterska till Folktandvården Gustavsberg

Ansök    Dec 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också! Kliniken ligger i Gustavsbergs centrum och består av 10 ljusa och nyrenoverade behandlings... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också!

Kliniken ligger i Gustavsbergs centrum och består av 10 ljusa och nyrenoverade behandlingsrum med modern utrustning. Vi erbjuder dig att bli en del av ett kompetent och fantastiskt gäng med stort engagemang och kompetens, som trivs ihop och har högt i tak. Hos oss värnar vi om varandra och om en varm och trivsam arbetsmiljö där öppenhet, samarbete och hjälpsamhet står i fokus. Kliniken har goda kommunikationer med direktanslutning med buss, finns även möjlighet till nära, avgiftsfri, parkering. 

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans- och sterilarbete. I ditt uppdrag ser du som självklart att dela med dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet, men även du som är ny i yrket är välkommen att söka. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift.  Dessutom lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska.
- Lära dig skanna avtryck och göra bettskenor och blekskenor
- Jobba delegerat

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag, en god struktur och stora utvecklingsmöjligheter med internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket. Därutöver kommer du att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast den 23 januari 2023. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid eller deltid. Provanställning kan förekomma, tillträde sker efter årsskiftet enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef, Farzaneh Azimi på [email protected], 08-123 16740 eller arbetsledare, Camilla Linnerborg på [email protected], 08- 123 16885.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska/Receptionist till Folktandvården Gustavsberg

Ansök    Apr 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Är du Tandsköterska och drivs av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi Tandsköterska till kliniken i Gustavsberg. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveck... Visa mer
Är du Tandsköterska och drivs av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi Tandsköterska till kliniken i Gustavsberg.

Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger centralt i Gustavsbergs centrum med närhet till skärgården och består av 10 ljusa och fräscha behandlingsrum. Vi erbjuder dig att bli en del av våra fantastiska gäng med stort engagemang, som trivs ihop och har högt i tak. Kliniken har mycket goda kommunikationer med buss och kommer du med bil finns möjlighet till nära, avgiftsfri parkering.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar
trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.


Hos oss finns det möjligheter till:

• Frisktandvårdsbidrag på 5000 kr
• God struktur och tydliga rutiner
• Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
• Receptionsarbete samt intraoral scanning

Anställning
Välkommen med din ansökan senast den 19 Maj-2024. Tjänsten är en tillsvidareanställning på
heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta:
Farzaneh Azimi, klinikchef, tel. 08-123 167 40
Camilla Linnerborg, arbetsledare, tel. 08-123 168 85
Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes till Värmdö

Ansök    Jan 11    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 7 100 medarbetare.

Om Haghulta Tandvårdsteam
Vi är två tandläkare som tog över kliniken juni 2022. Nu utökar vi teamet och söker en tandsköterska till vår trevliga klinik på Värmdö. Kliniken har fyra behandlingsrum och generösa utrymmen. Vi erbjuder allmäntandvård främst för vuxna men även barn.

Arbetsuppgifter
I arbetet ingår sedvanliga tandsköterskeuppgifter som assistans, receptions-och sterilarbete. Även administrativa klinikuppgifter. Möjlighet att arbeta delegerat.

Övrig information
Intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Arbetstider kan diskuteras.

Kvalifikationer
Tandsköterskeutbildning. Gärna några års erfarenhet men du som är nyutexaminerad är välkommen att söka.

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är engagerad och ansvarsfull där du delar våra värderingar om hög kvalitet och god service. Du bidrar till ett gott arbetsklimat och har en god samarbetsförmåga där flexibilitet är av stor vikt i en liten verksamhet som kräver att alla hjälps åt. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och kan ta egna initiativ. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Gustavsberg

Ansök    Okt 5    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med v... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vår klinik består av 10 behandlingsrum och vi är i dagsläget 23 duktiga och engagerade medarbetare som tycker att tandvård är viktigt. Kliniken ligger i Gustavsbergs Centrum, i direkt anslutning till bussar.

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, du kan både ha en god erfarenhet och vara nyexaminerad. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och assistans vid operationer.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
- Lära dig skanna avtryck och göra bettskenor och blekskenor
- Jobba delegerat
- Receptionsarbete

Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.

Välkommen med din ansökan senast 30 oktober 2022. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Farzaneh Azimi på [email protected], 08-123 16740 eller arbetsledare Camilla Linnerborg på [email protected], 08- 123 16885.

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Tandsköterska sökes

Ansök    Apr 7    Praktikertjänst AB    Tandsköterska
Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Haghulta Tandvårdsteam
Kliniken ligger vid Grantomta busshållplats på Värmdön. Den har funnits sedan mitten av nittiotalet och har 4 behandlingsrum, varav 3 enligt 'pridekonceptet'. Planer finns att utveckla kliniken att möta framtidens tandvård.
Patienterna är både vuxna och barn, många som bor i området.

Arbetsuppgifter
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter såsom assistans, reception, patientadministration, sterilarbete.
Vi ser gärna att Du också är intresserad av delegerat patientarbete såsom profylax, avtryckstagning, röntgentagning, scanning.

Övrig information
Vi drar igång den 1 juni med Frendautbildning och ser gärna att Du kan börja då, annars är det också helt OK att ansluta efter semestern!

Kvalifikationer
Tandsköterskeexamen

Personliga egenskaper
Vi söker dig som är positiv till arbetsuppgifter som är omväxlande och varierande. Du jobbar både
självständigt och i samarbete med oss övriga i teamet.
Du tycker om att ha personlig
kontakt med patienter med intresse för deras situation.
Självklart önskar vi att Du har ett gott humör och en positiv attityd!
Flexibilitet med arbetstider kan vara bra. Vi tandläkare räknar med att arbeta ca 32 timmar/vecka. Visa mindre

Tandsköterska till privat klinik på Värmdö

Ansök    Aug 15    Vighed tandvård AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes för tjänst på 80-100% till en trevlig klinik i Gustavsberg. Kliniken är belägen i naturskön miljö och består av tre fullt utrustade rum samt OPG. Det finns goda kommunikationer till och från Slussen och möjlighet till parkering i anslutning till kliniken. Vi söker nu en ny kollega då vi går från två tandläkare till tre. Vi jobbar med allmäntandvård samt kirurgi och söker någon som tycker det är roligt med varierade arbetsuppgifter. Tj... Visa mer
Tandsköterska sökes för tjänst på 80-100% till en trevlig klinik i Gustavsberg.
Kliniken är belägen i naturskön miljö och består av tre fullt utrustade rum samt OPG. Det finns goda kommunikationer till och från Slussen och möjlighet till parkering i anslutning till kliniken.
Vi söker nu en ny kollega då vi går från två tandläkare till tre. Vi jobbar med allmäntandvård samt kirurgi och söker någon som tycker det är roligt med varierade arbetsuppgifter.
Tjänsten innefattar arbete dagtid (ej kvällar eller helger).
Välkommen att höra av dig med din ansökan via mail till:
[email protected]
Bifoga CV, personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 10    Cusp AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 13/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21.16-32 timmar per vecka. Möjlighet finns till förlängning med arbetstid enl ök. Visa mer
Tandsköterska sökes till mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 13/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21.16-32 timmar per vecka. Möjlighet finns till förlängning med arbetstid enl ök. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Gustavsberg

Ansök    Mar 28    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi Tandsköterska till kliniken i Gustavsberg. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar ... Visa mer
Folktandvården Stockholms uppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa.

Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till att vidareutvecklas? Nu söker vi Tandsköterska till kliniken i Gustavsberg. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Kliniken ligger centralt i Gustavsbergs centrum med närhet till skärgården och består av 10 ljusa och fräscha behandlingsrum. Vi erbjuder dig att bli en del av våra fantastiska gäng med stort engagemang, som trivs ihop och har högt i tak. Kliniken har mycket goda kommunikationer med buss och kommer du med bil finns möjlighet till nära, avgiftsfri parkering. 

Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning och gärna med god erfarenhet. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4.

Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Hos oss finns det möjligheter till:

- Frisktandvårdsbidrag
- God struktur och tydliga rutiner
- Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode
- Schemalagd helgtjänstgöring som ger ett extra helgtillägg
- Karriärutveckling inom exempelvis uppdrag såsom: nischtandsköterska

Välkommen med din ansökan senast den 19 april-2022. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: 
Farzaneh Azimi, klinikchef, tel. 08-123 167 40 
Camilla Linnerborg, arbetsledare, tel. 08-123 168 85

Folktandvården Stockholm är ett av Sveriges största och mest kunskapsdrivande tandvårdsföretag. Vi erbjuder allmän- och specialisttandvård, forskar för framtiden och arbetar för ett hållbart samhälle med bättre folkhälsa. Tillsammans är vi 2 000 medarbetare som jobbar på våra 80 kliniker runtom i Stockholms län, från Norrtälje i norr till Nynäshamn i söder. Varje år tar vi hand om uppemot 1,4 miljoner patienter. Våra värdeord – samverkan, pålitlighet, öppenhet och kompetens – leder oss i vårt dagliga arbete. Hos oss blir du del av en spännande resa, driven av utveckling och innovation.

Tillsammans utvecklar vi varandra, tandvården och folkhälsan.


Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Aug 18    Cusp AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till modern privat klinik; se hemsida. Heltidstjänst med möjlighet till fast anställning. Visa mer
Tandsköterska sökes till modern privat klinik; se hemsida. Heltidstjänst med möjlighet till fast anställning. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Jul 2    Cusp AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 1/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21. 32 timmar per vecka. Visa mer
Tandsköterska sökes till mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 1/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21. 32 timmar per vecka. Visa mindre

Tandsköterska till privat klinik på Värmdö

Tandsköterska sökes för tjänst på 80-100% till en trevlig klinik i Gustavsberg. Kliniken är belägen i naturskön miljö och består av tre fullt utrustade rum samt OPG. Det finns goda kommunikationer till och från Slussen och möjlighet till parkering i anslutning till kliniken. Vi söker nu en ny kollega då vi går från en tandläkare till två. Vi jobbar med allmäntandvård samt kirurgi och söker någon som tycker det är roligt med varierade arbetsuppgifter. Tjän... Visa mer
Tandsköterska sökes för tjänst på 80-100% till en trevlig klinik i Gustavsberg.
Kliniken är belägen i naturskön miljö och består av tre fullt utrustade rum samt OPG. Det finns goda kommunikationer till och från Slussen och möjlighet till parkering i anslutning till kliniken.
Vi söker nu en ny kollega då vi går från en tandläkare till två. Vi jobbar med allmäntandvård samt kirurgi och söker någon som tycker det är roligt med varierade arbetsuppgifter.
Tjänsten innefattar arbete dagtid (ej kvällar eller helger).
Välkommen att höra av dig med din ansökan via mail till:
[email protected]
Bifoga CV, personligt brev. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Apr 18    Cusp AB    Tandsköterska
Tandsköterska sökes till mindre mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 1/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21. 32 timmar per vecka. Visa mer
Tandsköterska sökes till mindre mottagning i skärgårdsmiljö, från och med 1/9. Vikariat t. o. m. 31/12-21. 32 timmar per vecka. Visa mindre

Tandsköterska till Folktanvården Gustavsberg

Ansök    Jan 20    Folktandvården    Tandsköterska
Välkommen att börja arbeta hos oss på vår nyligen renoverade klinik som ligger centralt i Gustavsberg centrum med närheten till skärgården. Hit tar du dig enkelt med motorvägsbussen från Slussen eller Centrala Stockholm om du inte redan bor i Nacka-Värmdö.  Vi erbjuder  dig ett utvecklande och varierat arbete som tandsköterska där du får jobba inom både vuxen- och barntandvård med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 20 kompetenta medarbetare som arbet... Visa mer
Välkommen att börja arbeta hos oss på vår nyligen renoverade klinik som ligger centralt i Gustavsberg centrum med närheten till skärgården. Hit tar du dig enkelt med motorvägsbussen från Slussen eller Centrala Stockholm om du inte redan bor i Nacka-Värmdö. 

Vi erbjuder 
dig ett utvecklande och varierat arbete som tandsköterska där du får jobba inom både vuxen- och barntandvård med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 20 kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans för att erbjuda våra patienter en bra vård med hög kvalitet. Vi har 10 behandlingsrum och arbetar både i team och enskilt. Kliniken har en bred odontologisk kompetens och har två nischtandläkare en i parodontologi och en i protetik.

Vi söker dig
som är utbildad tandsköterska. Du har ett gott bemötande, är lätt att samarbeta med och framför allt gillar du att gå till jobbet. Vi är intresserad av dig som är i början av din karriär, eller dig som har mångårig erfarenhet. Tidigare anställning inom Folktandvården Stockholm AB är meriterande. 
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Samverkan, Pålitlighet, Öppenhet och Kompetens. 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.      

Tjänsten är 
en tillsvidareanställning på hel-/deltid, intervjuer sker löpande, tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.           

Är du intresserad? 
Kontakta gärna klinikchef Farzaneh Azimi, tel. 08-123 167 40, [email protected] arbetsledare Camilla Linnerborg tel. 08-123 168 85. [email protected]
Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96.

Välkommen med din ansökan senast den 2 mars 2020. Visa mindre

Tandsköterska

Ansök    Apr 20    Cusp AB    Tandsköterska
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, såsom assistering vid patientbehandling, administrativa uppgifter och sterilarbete. Erfarenhet efterfrågas. Visa mer
Sedvanliga tandsköterskeuppgifter, såsom
assistering vid patientbehandling, administrativa uppgifter och sterilarbete.


Erfarenhet efterfrågas. Visa mindre

Tandsköterska till Folktandvården Gustavsberg

Ansök    Okt 19    REGION STOCKHOLM    Tandsköterska
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder. Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också! Ditt uppdrag Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varie... Visa mer
Folktandvården Stockholmsuppdrag är att förbättra befolkningens munhälsa. Det gör vi genom att arbeta förebyggande med hög vårdkvalitet, den senaste tekniken och personlig omtanke om våra kunder.

Drivs du av att ingå i ett stort professionellt nätverk med goda möjligheter till vidareutveckling? Nu söker vi tandsköterska till Gustavsberg. Bli en av oss du också!

Ditt uppdrag
Som tandsköterska hos oss arbetar du med såväl vuxna, ungdomar som barn med varierat vårdbehov. Du kommer att ha ett omväxlande arbete med stor möjlighet till kunskapsutbyte med erfarna kollegor samt goda chanser till att kunna vidareutveckla dig. Inom dina ansvarsområden ingår bland annat: assistans, steril- och receptionsarbete. Vidare i ditt uppdrag ser du som självklart att dela dig av dina erfarenheter för att både motivera och inspirera dina kollegor.

Vår klinik består av 10 behandlingsrum och vi är i dagsläget 22 duktiga och engagerade medarbetare som tycker att tandvård är viktigt. Kliniken ligger i Gustavsbergs Centrum, i direkt anslutning till bussar från Slussen.
Vad du behöver för att lyckas
Vi söker dig med avslutad tandsköterskeutbildning, och du kan både ha en god erfarenhet och vara nyexaminerad. Dessutom är du en person som motiveras av att utveckla dina färdigheter och din kompetens ytterligare. För dig är tandvård av god kvalitet en självklarhet, liksom ett professionellt bemötande till både kunder och kollegor. Därutöver är du förtroendeskapande och håller en hög servicenivå och har en mycket god kommunikativ förmåga i det svenska språket i både tal och skrift. Meriterande för rollen är erfarenhet av T4 och assistans vid operationer.
Vidare som person är du hängiven och positiv även i tuffa situationer, samtidigt som du etablerar trovärdighet, förtroende och når inflytande hos våra patienter. Du utvecklar effektiva, förnuftiga och genomförbara lösningar på problem och drar lärdom av erfarenheter och feedback från omgivningen. Därutöver lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.
Hos oss finns det möjligheter till:
Att få handleda tandsköterskeelever mot ett extra arvode.
Dessutom erbjuder vi dig ett generöst friskvårdsbidrag och en god struktur. Därutöver kommer du också att ingå och tillhöra Sveriges största och även mycket professionella tandvårdsnätverk.
Välkommen med din ansökan senast 2 november 2020. Tjänsterna är tillsvidareanställningar på heltid. Provanställning kan förekomma, och tillträde sker enligt överenskommelse. Urval kommer att ske löpande. Så ansök gärna idag!

Hos oss gör du karriär i ett företag som bidrar till positiv folkhälsa!

Vill du veta mer?
Välkommen att kontakta: Klinikchef Farzaneh Azimipå [email protected], 08-123 16740 eller Arbetsledare Camilla Linnerborg på [email protected], 08- 123 16885.
Facklig kontaktperson: Vision är Soheila Mellattel. 08-123 166 96. Visa mindre

Tandsköterska till Folktanvården Gustavsberg

Ansök    Okt 14    Folktandvården    Tandsköterska
Välkommen att börja arbeta hos oss på vår nyligen renoverade klinik som ligger centralt i Gustavsberg centrum med närheten till skärgården. Hit tar du dig enkelt med motorvägsbussen från Slussen om du inte redan bor i Nacka-Värmdö.    Vi erbjuder   dig ett utvecklande och varierat arbete som tandsköterska där du får jobba inom både vuxen- och barntandvård med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 22 kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans fö... Visa mer
Välkommen att börja arbeta hos oss på vår nyligen renoverade klinik som ligger centralt i Gustavsberg centrum med närheten till skärgården. Hit tar du dig enkelt med motorvägsbussen från Slussen om du inte redan bor i Nacka-Värmdö. 
 
Vi erbjuder  
dig ett utvecklande och varierat arbete som tandsköterska där du får jobba inom både vuxen- och barntandvård med goda utvecklingsmöjligheter. Vi är idag 22 kompetenta medarbetare som arbetar tillsammans för att erbjuda våra patienter en bra vård med hög kvalitet. Vi har 10 behandlingsrum och arbetar både i team och enskilt.        
 
Vi söker dig
som är utbildad tandsköterska. Du har ett gott bemötande, lätt att samarbeta med och framför allt gillar du att gå till jobbet. Tidigare anställning inom Folktandvården Stockholm AB är meriterande.           
Du behärskar det svenska språket och uttrycker dig väl i tal och skrift. 
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.  
För att trivas hos oss är det viktigt att du känner igen dig i våra kärnvärden: Kompetens, Kvalitet och Trygghet. 
Folktandvården Stockholms län AB är ett stort företag som kan erbjuda sina medarbetare goda utvecklingsmöjligheter, internutbildningar och ett attraktivt förmånspaket med erbjudanden och rabatter hos en mängd företag.      
 
Tjänsten är  
en tillsvidare anställning på hel-/deltid, intervjuer sker löpande, tillträde efter överenskommelse. Provanställning kan förekomma.           
 
Är du intresserad? 
Kontakta gärna klinikchef Farzaneh Azimi, tel. 08-123 167 40, [email protected] eller arbetsledare Camilla Linnerborg tel. 08-123 168 85. [email protected]
Kontaktperson för Vision är Soheila Mellat tel. 08-123 166 96.
 
Välkommen med din ansökan senast den 15 november 2019. Visa mindre