Lediga jobb som Tekniskt arbete i Värmdö

Se lediga jobb som Tekniskt arbete i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Erfaren planarkitekt

Ansök    Jun 5    Jobbet.se Sverige AB    Planarkitekt
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en erfaren planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa som riktar sig mot en digital framtid. Varmt välkommen med din an... Visa mer
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en erfaren planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa som riktar sig mot en digital framtid. Varmt välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet
Planavdelningen är en av åtta avdelningar på Samhällsbyggnadskontoret och arbetar med att ta fram planprogram, detaljplaner och andra typer av stadsutvecklingsprojekt för att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner gällande samhällsbyggandet. Avdelningen karaktäriseras av ett välfungerande och projektinriktat samarbete med många verksamheter inom kommunen. Vi är totalt 16 personer fördelade på två enheter på planavdelningen som dels arbetar med detaljplaner som syftar till styrande bebyggelseutvecklingen inom befintliga fritidshusområden, så kallade Prioriterade förändringsområden (PFO). Den andra typen av detaljplaner är planer med ett genomförande, så kallade exploateringsplaner. I rollen som planarkitekt kommer du att ha möjlighet att arbeta med dessa två typer av detaljplaneprojekt.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största. Samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.
Om tjänsten
Som planarkitekt får du en betydande roll med helhetsansvar för planprocessen. Du hanterar, utformar och driver komplexa och större omfattande detaljplaneprojekt där du ibland även fungerar som projektledare. Du analyserar och ansvarar för att utarbeta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. Du fungerar som en värdefull rådgivare inom planfrågor såväl internt som externt och kommer vara tillgänglig för att besvara frågor från kommuninvånare. Utöver detta är du involverad i skissarbete, utvärdering och granskning av utredningar samt ansvarig för att upprätta formella detaljplanbeskrivningar, plankartor och tjänsteskrivelser till kommunala nämnder. Dina projekt kommer att drivas i enlighet med fastställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Genom att säkerställa en noggrann och effektiv planprocess, och genom att vara en kompetent rådgivare och resurs för olika intressenter, kommer du att spela en nyckelroll i att forma en hållbar och framgångsrik utveckling av samhällen och stadsområden.
Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning, i kombination med minst fem års erfarenhet som planarkitekt. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning, att tillämpa plan- och bygglagen och miljöbalken samt god kännedom om stadsbyggande. Vidare har du kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Antura eller likvärdigt projektledningssystem. Det är meriterande om du har arbetat med komplexa frågeställningar i en politiskt styrd organisation, vilket ställer krav på att du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.
Du är en analytisk och strukturerad person som är bra på att kommunicera och har en helhetssyn. Din initiativförmåga gör att du effektivt kan hantera utmaningar som uppstår under planprocesser. Du är engagerad och flexibel, trivs med att driva utvecklings- och förbättringsarbete, och är självgående i ditt ansvarstagande. I samarbete med andra är du nyfiken och lyhörd, vilket bidrar till att uppnå verksamhetens mål. Vi värdesätter högt din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Värmdö kommun erbjuder friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar med mera. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Distansarbete är möjligt för delar av arbetsveckan. Vi omges av en fantastisk natur och har ett otroligt driv och engagemang hos vår personal.
Övrig information
Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på kommunhuset i Gustavsberg.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Cnc och möbelkonstruktör

Vi söker en cnc / möbelkontruktör till vår produktion på Värmdö som kan ta fram och genomföra och leda ett möbelprojekt från start till färdig produkt. Värmdö Snickeri tillverkar främst butiksmöbler och möbler för hem som kök, badrumsmöbler samt designade special inredningar. Vi producerar främst till våra andra bolag inom koncernen. Vi har idag en komplett möbeltillverkningsfabrik bestående av 3 st cnc maskiner av fabrikat Homag samt Morbidelli. Vi jobba... Visa mer
Vi söker en cnc / möbelkontruktör till vår produktion på Värmdö som kan ta fram och genomföra och leda ett möbelprojekt från start till färdig produkt.
Värmdö Snickeri tillverkar främst butiksmöbler och möbler för hem som kök, badrumsmöbler samt designade special inredningar.
Vi producerar främst till våra andra bolag inom koncernen.
Vi har idag en komplett möbeltillverkningsfabrik bestående av 3 st cnc maskiner av fabrikat Homag samt Morbidelli.
Vi jobbar med mjukvaror som Genio, Woodwop och IMOS CAD.
Den vi söker är en möbelkontruktör som kan ta ett projekt från start till färdig slutprodukt i en väldigt bred produktion.
I arbetet ingår även projektledning
Vi exporterar idag 40% internationellt varvid språkkunskaper värdesätts. Visa mindre

Strategic Purchaser

You will be responsible for managing the sourcing projects and activities, and overseeing suppliers relationship management and contracts. Main Tasks: Set, develop and execute category strategies Perform and lead sourcing projects and activities Responsible for Supplier relationships commercially Supplier Governance and Contracts Delivery value and performance improvements, compliance and cost reduction Required Skills: Experience from procurement of Su... Visa mer
You will be responsible for managing the sourcing projects and activities, and overseeing suppliers relationship management and contracts.
Main Tasks:
Set, develop and execute category strategies
Perform and lead sourcing projects and activities
Responsible for Supplier relationships commercially
Supplier Governance and Contracts
Delivery value and performance improvements, compliance and cost reduction

Required Skills:
Experience from procurement of Supply Chain
Excellent Chinese verbal and written, English, Swedish and Spanish is a merit
Experience in Digitalization.
Good knowledge of Microsoft Package (Excel, Word, PPT)
Experience in boat/automobile industry is a plus
Interest in sustainability Visa mindre

Förvaltare till fastighetsavdelningen

Ansök    Feb 8    Värmdö kommun    Fastighetsförvaltare
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Hos oss f... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. För att kunna bemöta den starka tillväxten inom kommunen behöver vi ha en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att utveckla befintliga förskolor, skolor, äldreboenden, bostäder och idrottsanläggningar för att möta medborgarnas behov.

Är du en drivande och engagerad person med ett stort intresse för människor, relationer och fastigheter?

Till fastighetsavdelningen blir du välkomnad in i en stimulerande miljö med en vänlig kultur och spännande arbetsuppgifter. Du ges ett stort ansvar på vägen mot våra gemensamma mål. Här får du en unik chans att påverka och bidra till framtidens utveckling av Värmdö och du får möjlighet att växa i en kunskapsstark organisation. Att lära och tänka nytt är en del av vårt DNA. Därför har alla våra kollegor tydliga uppdrag och genom samverkan och erfarenhetsutbyte utvecklas vi ständigt.

Fastighetsavdelningen är den del av Samhällsbyggnadskontoret som ansvarar för förvaltning, projekt samt drift och underhåll av kommunens fastigheter. Vi är ett glatt och trevligt gäng på cirka 20 personer och vi har roller som till exempel, förvaltare, fastighetstekniker, administratör och tekniska förvaltare.

I rollen ansvarar du för förvaltning av kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, äldreboenden och förvaltningslokaler. Du har en nyckelroll på fastighetsavdelningen med resultat-, budget- och kundansvar. Du är också ansvarig för hyresavtal och agerar beställare vid ombyggnationer och hyresgästanpassningar. Du har kontinuerlig kontakt med dina hyresgäster som till stor del består av kommunens verksamheter inom vård- och omsorgsnämndens lokalbestånd, så som bland annat gruppbostäder, äldreboenden. I tjänsten ser vi även att du har goda erfarenheter av att arbeta med kommersiella lokaler. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen ansvarar du för att ta fram underhålls-, utvecklings- och investeringsplaner för dina tilldelade fastigheter. Du arbetar tätt tillsammans med fastighetens tekniska förvaltare och övriga kollegor. Du är involverad i den dagliga driften av våra fastigheter som sköts av vår driftenhet där ni tillsammans tar fram rutiner för hur drift och skötsel skall utföras och agerar främst beställare.

Arbetet innefattar till stor del service och samarbete. Att skapa goda relationer med hyresgäster och verksamheternas representanter är viktigt. Tillsammans med övrig personal på fastighetsavdelningen sköter du dina fastigheter både förebyggande och händelsestyrt så att lokalerna bidrar till god nytta för de som nyttjar dem.

Som förvaltare kommer du ansvara för en del av vårt fastighetsbestånd men du är inte ensam, en viktig framgångsfaktor för avdelningen är samarbete, vi hjälper varandra.

Vi söker dig som är utbildad fastighetsförvaltare, fastighetsekonom eller har annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning och du har goda kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi. Du har mycket god datorvana och grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik. Vi värdesätter om du har erfarenhet av förvaltning av äldreboenden, gruppbostäder, förvaltningslokaler samt erfarenheter av kommersiella lokaler. Erfarenhet av upphandling samt god vana av att agera beställare av entreprenörer.

Du har en bra kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är också självständig och tar ansvar för dig och gruppen. Du gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

I övrigt kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Låter detta intressant, sök tjänsten hos oss för att jobba med ett engagerat och trevligt team.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Värmdö kommun erbjuder ett friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser heltid

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Jun 3    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa som riktar sig mot en digital framtid. Varmt välkommen med din ansökan! V... Visa mer
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa som riktar sig mot en digital framtid. Varmt välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet
Planavdelningen är en av nio avdelningar på Samhällsbyggnadskontoret och arbetar med att ta fram planprogram, detaljplaner och andra typer av stadsutvecklingsprojekt för att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner gällande samhällsbyggandet. Avdelningen karaktäriseras av ett välfungerande och projektinriktat samarbete med många verksamheter inom kommunen. Vi är totalt 16 personer fördelade på två enheter på planavdelningen som dels arbetar med detaljplaner som syftar till styrande bebyggelseutvecklingen inom befintliga fritidshusområden, så kallade Prioriterade förändringsområden (PFO). Den andra typen av detaljplaner är planer med ett genomförande, så kallade exploateringsplaner. I rollen som planarkitekt kommer du att ha möjlighet att arbeta med dessa två typer av detaljplaneprojekt.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största. Samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.
Om tjänsten
Som planarkitekt får du en betydande roll med helhetsansvar för planprocessen. Du hanterar, utformar och driver komplexa och större omfattande detaljplaneprojekt där du ibland även fungerar som projektledare. Du analyserar och ansvarar för att utarbeta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. Du fungerar som en värdefull rådgivare inom planfrågor såväl internt som externt och kommer vara tillgänglig för att besvara frågor från kommuninvånare. Utöver detta är du involverad i skissarbete, utvärdering och granskning av utredningar samt ansvarig för att upprätta formella detaljplanbeskrivningar, plankartor och tjänsteskrivelser till kommunala nämnder. Dina projekt kommer att drivas i enlighet med fastställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Genom att säkerställa en noggrann och effektiv planprocess, och genom att vara en kompetent rådgivare och resurs för olika intressenter, kommer du att spela en nyckelroll i att forma en hållbar och framgångsrik utveckling av samhällen och stadsområden.
Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning, i kombination med minst tre års erfarenhet som planarkitekt. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning, att tillämpa plan- och bygglagen och miljöbalken samt god kännedom om stadsbyggande. Vidare har du kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Antura eller likvärdigt projektledningssystem. Det är meriterande om du har arbetat med komplexa frågeställningar i en politiskt styrd organisation, vilket ställer krav på att du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.
Du är en analytisk och strukturerad person som är bra på att kommunicera och har en helhetssyn. Din initiativförmåga gör att du effektivt kan hantera utmaningar som uppstår under planprocesser. Du är engagerad och flexibel, trivs med att driva utvecklings- och förbättringsarbete, och är självgående i ditt ansvarstagande. I samarbete med andra är du nyfiken och lyhörd, vilket bidrar till att uppnå verksamhetens mål. Vi värdesätter högt din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Värmdö kommun erbjuder friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar med mera. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Distansarbete är möjligt för delar av arbetsveckan. Vi omges av en fantastisk natur och har ett otroligt driv och engagemang hos vår personal.
Övrig information
Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på kommunhuset i Gustavsberg.
Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.
Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Erfaren planarkitekt

Ansök    Jun 5    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande... Visa mer
Värmdö är skärgårdens mötesplats med en unik kombination av naturens stilla skönhet och en mer stadslik livsstil. Vårt uppdrag är inte ett utan många: skola, fastigheter, socialtjänst, hamnar, vård, bibliotek, omsorg och många fler. Vi verkar för att alla Värmdöbor kan leva ett rikt och fritt liv. Vi vill vara de som möjliggör drömmen om en livskraftig trygg miljö för hem, familj och företag


Ska vi lyckas med det fullt ut måste vi ha många och omfattande kompetenser och arbeta tillsammans för en gemensam och tillitsfull arbetskultur, byggd på modiga, ansvarstagande medarbetare som förstår invånarnas behov och önskemål. Det är det vi kallar Ett Värmdö, En Förvaltning.
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov.

Nu söker vi på planavdelningen en erfaren planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa som riktar sig mot en digital framtid. Varmt välkommen med din ansökan!

Vår verksamhet
Planavdelningen är en av nio avdelningar på Samhällsbyggnadskontoret och arbetar med att ta fram planprogram, detaljplaner och andra typer av stadsutvecklingsprojekt för att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner gällande samhällsbyggandet. Avdelningen karaktäriseras av ett välfungerande och projektinriktat samarbete med många verksamheter inom kommunen. Vi är totalt 16 personer fördelade på två enheter på planavdelningen som dels arbetar med detaljplaner som syftar till styrande bebyggelseutvecklingen inom befintliga fritidshusområden, så kallade Prioriterade förändringsområden (PFO). Den andra typen av detaljplaner är planer med ett genomförande, så kallade exploateringsplaner. I rollen som planarkitekt kommer du att ha möjlighet att arbeta med dessa två typer av detaljplaneprojekt.

Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största. Samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.

Om tjänsten
Som planarkitekt får du en betydande roll med helhetsansvar för planprocessen. Du hanterar, utformar och driver komplexa och större omfattande detaljplaneprojekt där du ibland även fungerar som projektledare. Du analyserar och ansvarar för att utarbeta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. Du fungerar som en värdefull rådgivare inom planfrågor såväl internt som externt och kommer vara tillgänglig för att besvara frågor från kommuninvånare. Utöver detta är du involverad i skissarbete, utvärdering och granskning av utredningar samt ansvarig för att upprätta formella detaljplanbeskrivningar, plankartor och tjänsteskrivelser till kommunala nämnder. Dina projekt kommer att drivas i enlighet med fastställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.

Genom att säkerställa en noggrann och effektiv planprocess, och genom att vara en kompetent rådgivare och resurs för olika intressenter, kommer du att spela en nyckelroll i att forma en hållbar och framgångsrik utveckling av samhällen och stadsområden.

Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning, i kombination med minst fem års erfarenhet som planarkitekt. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning, att tillämpa plan- och bygglagen och miljöbalken samt god kännedom om stadsbyggande. Vidare har du kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av Antura eller likvärdigt projektledningssystem. Det är meriterande om du har arbetat med komplexa frågeställningar i en politiskt styrd organisation, vilket ställer krav på att du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

Du är en analytisk och strukturerad person som är bra på att kommunicera och har en helhetssyn. Din initiativförmåga gör att du effektivt kan hantera utmaningar som uppstår under planprocesser. Du är engagerad och flexibel, trivs med att driva utvecklings- och förbättringsarbete, och är självgående i ditt ansvarstagande. I samarbete med andra är du nyfiken och lyhörd, vilket bidrar till att uppnå verksamhetens mål. Vi värdesätter högt din personliga lämplighet.

Vårt erbjudande
Värmdö kommun erbjuder friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar med mera. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Distansarbete är möjligt för delar av arbetsveckan. Vi omges av en fantastisk natur och har ett otroligt driv och engagemang hos vår personal.

Övrig information
Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på kommunhuset i Gustavsberg.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600. Du ansöker tjänsten genom jobbet.se genom länken nedan, 

https://www.jobbet.se/annonser/varmdo-kommun/erfaren-planarkitekt/clwt5y4aj007kvmkohwdw5n7q

 

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Produktionstekniker till AstaReal AB!

Är du en person som sprider glädje och är intresserad av rollen som Produktionstekniker? Nu har du chansen att bli en del av AstaReal, en världsledande producent av naturligt astaxanthin. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag! Information om tjänsten AstaReal AB ingår i AstaReal Group, som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd. AstaReal är världsledande producent av naturligt Astaxanthin och var det första för... Visa mer
Är du en person som sprider glädje och är intresserad av rollen som Produktionstekniker? Nu har du chansen att bli en del av AstaReal, en världsledande producent av naturligt astaxanthin. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

AstaReal AB ingår i AstaReal Group, som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd. AstaReal är världsledande producent av naturligt Astaxanthin och var det första företaget i världen som kommersiellt odlar mikroalger och producerar naturligt astaxanthin, vilket är naturens mest kraftfulla antioxidant. Astaxanthin produceras i Sverige och marknadsförs under varumärket AstaReal®, som är världsledande inom produktion och innovation av naturligt astaxanthin. Det används som ledande livsmedelstillskott och inom den kosmetiska världen.

Du kommer att bli anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AstaReal i 6 månader. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos AstaReal, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Alla frågor om tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Arbete kl 06-14.30 från söndag till torsdag
• Att bli en del av ett arbetslag på tre personer som samarbetar dagligen
• Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år från att du är anställd hos AstaReal
• Att bli en del av ett ledande företag som bryr sig om sina anställda, deras värdeord är: samarbete, ansvar, externt fokus och ständig förbättring.

Arbetsuppgifter:

Produktionsanläggningen i Gustavsberg är igång hela året och din fokus som Produktionstekniker är att säkerställa att produktionen flyter på smidigt enligt rutiner och gemensamma företagsmål. Du kommer exempelvis att:

• Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar
• Processa produkten från skörd till förpackning.
• Göra rent och desinficera odlingstankar, odlingshallar, produktionsområden och arbetsredskap
• Bearbeta batcher, inklusive krossning, spraytorkning och förpackning
• Rengöra processavdelningens produktionsområde och processutrustning.
• Provtagning

Vi söker dig som

• Har en gymnasieexamen och fyllt 18 år
• Vill arbeta i en fysisk roll och är nyfiken på att utvecklas i rollen som Produktionstekniker
• Har flera års arbetslivserfarenhet inom produktion/lager
• Har god samarbetsförmåga och stort engagemang, tar egna initiativ och följer rutiner och riktlinjer noggrant
• Kommunicerar flytande på svenska och engelska

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, långsiktigt
STAD: Stockholm, Gustavsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutskede.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Översiktplanerare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Om arbetsgivaren - Värmdö kommun Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda.

Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten.

Översiktsplanerare, vikariat
Vår översiktsplanerare ska gå på föräldraledighet och vi söker nu en kunnig och driven vikarie! I rollen erbjuds du en omväxlande och givande vardag med stort eget ansvar, likväl som du samverkar mycket med andra. Är du redo för nästa steg och vill verka i en vacker och växande skärgårdskommun? Varmt välkommen med din ansökan!

Vår verksamhet
Avdelningen för strategisk samhällsplanering är en av nio avdelningar på Samhällsbyggnadskontoret och ansvarar för översikts- och strategisk samhällsplanering samt verkar för en hållbar samhällsutveckling. Avdelningen består av tio medarbetare med en blandning av såväl projektledare, samhällsplanerare som experter inom ekologi, landskap, kulturmiljö och trafik & framkomlighet. Vi arbetar nära övriga delar av Samhällsbyggnadskontoret vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.

Arbetsuppgifter
Som översiktsplanerare får du en bred, varierad och spännande roll med stort eget ansvar. Du jobbar med att följa upp den strategiska samhällsplaneringen i planläggningsprocessen utifrån översiktsplanen, tar fram tillägg till översiktsplanen, planbesked, prognosarbete, planeringsstrategi, utbyggnadsplan med mera. Du ansvarar även för kommunens riktlinjer för bostadsförsörjning. I rollen ingår även att analysera och skriva strategiska dokument och besvara externremisser. En del av arbetet är även att bevaka kommunens intressen i regionala och mellankommunala planeringsfrågor, till exempel genom att delta i dialoger och arbete med den regionala utvecklingsplanen för Stockholm, RUFS.

Vi arbetar mycket i projektform och du agerar både projektledare, samordnare och projektmedarbetare i olika projekt. Du har många kontaktytor, såväl internt med kollegor på avdelningen och övriga samhällsbyggnadskontoret som externt med myndigheter, politiker och medborgare.

Din profil 
Vi söker dig med utbildning som samhällsplanerare eller annan relevant utbildning. Du har flera års dokumenterad erfarenhet från arbete med detaljplanering och översiktsplanering och är van vid projektledning och samordning. Vidare har du god kännedom om plan- och bygglagen och miljöbalken. Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation. Du har mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift och är mycket trygg i att uttrycka dig tydligt och sakligt i text. 

Som person är du driven, initiativtagande och målinriktad. Du är en lagspelare som gillar att samverka och i din kommunikation med andra är du diplomatisk och lyhörd. Du är flexibel och kan hantera oväntade situationer som uppstår i en kommun med många intressenter med lugn och fokus. Arbetet kräver även att du har ett helhetsperspektiv och en god analytisk förmåga. Du är van vid att sammanställa och avväga information för att hitta lösningar och framställa dokument.

Vårt erbjudande
Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö där möjlighet finns att arbeta hemifrån till viss del och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi är en vacker skärgårdskommun som omges av en fantastisk natur. Hos oss får du möjlighet att arbeta i en dynamisk miljö med stor variation och flexibilitet i dina arbetsuppgifter och tillsammans med kollegor som har ett otroligt driv och engagemang.

Övrig information
Tjänsten är ett vikariat fram till sista januari 2025, det finns eventuellt möjlighet till förlängning. Tillsättning omgående, gärna innan december 2023. Du är placerad på kommunhuset i Gustavsberg. Det finns möjlighet att arbeta delvis på distans.

Eventuella frågor om tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Matilda Festin på Jobbet.se på 072-0503217 eller [email protected]

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag!

https://jobbet.se/pagaende-rekryteringar/varmdo-kommun/oversiktsplanerare-vikariat/cln4bdrpt010xvm0kpp0z5cub

Krav
- Relevant utbildning
- Flerårig erfarenhet från arbete med översiktsplanering och detaljplanering 
- Erfarenhet av projektledning och samordning
- God kännedom om plan- och bygglagen och miljöbalken
- Mycket goda kunskaper i svenska, både i tal och i skrift
- Mycket trygg i att uttrycka dig tydligt och sakligt i text

Meriterande
- Erfarenhet av att jobba i en politiskt styrd organisation Visa mindre

Tekniker inom elkraft

Ansök    Nov 15    Vattenfall AB    Elkrafttekniker
Företagsbeskrivning Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fun... Visa mer
Företagsbeskrivning


Vattenfall Services Nordic AB bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för energi- och elanläggningar. Vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur för att skapa en hållbar framtid där vi hittar nya innovationer som bidrar till ett fossilfritt samhälle. Vi jobbar med många olika kunder och leverantörer som innebär stora investeringar för energiomställningen. Med oss arbetar du i en samhällsviktig verksamhet och ser till allt fungerar.

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!
#Vattenfall


Jobbeskrivning


Vill du bli en viktig del av energiomställningen? Vattenfall Services är Sveriges ledande entreprenadbolag inom energi- och elkraftsområdet och vi utvecklar Sveriges energiinfrastruktur! Hos oss jobbar du i en framtidsbransch med stort fokus på en hållbar framtid. Vi behöver fler energihjältar och nu söker vi Tekniker som vill vara med på resan mot ett fossilfritt liv! Är det du? Tillsammans gör vi skillnad, för hela samhället!
Som Elkrafttekniker kommer du arbeta i våra stora serviceavtal med underhåll, service samt felavhjälpning av frilednings- och jordkabelnät inom spänningsnivåerna 0,4-40kv. Du kommer arbeta tillsammans med avdelningens tekniker, beredare, projektledare och projektstöd. Vi tar också hjälp av underentreprenörer.
Avdelningen är fördelad både i Jordbro och på Värmdö. För denna tjänsten söker vi någon till Värmdö som vill arbeta i en varierande miljö där arbete ute i skärgården förekommer. Eftersom en del av arbetet utförs i skärgårdsmiljö söker vi dig som har ett intresse för båtar och har båtvana.
Förutom det tekniska arbetet är även dessa några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Ansvar för och leda underentreprenörer
Dokumentera och informera om arbetets framdrift
Medverka för ett säkert arbete ute i fält för dig och dina kollegorResor är en naturlig del av arbetet som Elkrafttekniker. Servicearbetet kräver dagsresor inom den närmsta geografin, längre resor kan förekomma. Även beredskap kan komma att ingå.


Kravspecifikation


Som Elkrafttekniker hos oss är du företagets viktigaste tillgång för arbetet som utförs i fält. Vi söker därför dig som är engagerad och som alltid ställer upp för dina kollegor. Du motiveras av att erbjuda service och kvalitet gentemot dina kollegor samt kunder och du agerar alltid affärsmässigt i ditt arbete.
Självständighet är en stor del av arbetet och är en viktig del för att kunna föra arbetet framåt. Vi söker därför dig som tar ansvar och har ett stort engagemang för dina uppdrag. Du skulle aldrig låta lönsamhet gå före säkerhet. Hos oss på Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först!
Vi vet att du kommer utvecklas tillsammans med oss. Men vi ser gärna att du redan har:
En avklarad gymnasial utbildning eller högre, inom el, elkraft, teknik eller annat relevant område.
Arbetslivserfarenhet inom el- eller elkraftsområdet alternativt övergripande elkännedom är meriterande
Erfarenhet från entreprenadbranschen är meriterande
Datorvana (Office-paketet)
B-körkort då resor i tjänsten förekommer
Båtvana kan vara meriterande
Goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift. Engelska är meriterandeYtterligare information


Vi erbjuder
Efter flera decennier i energibranschen vet vi att våra medarbetare är vår viktigaste och mest värdefulla tillgång. Därför erbjuder vi dig en varierande arbetsvardag med stora möjligheter till personlig och yrkesmässig utveckling. Vi är en stor och trygg arbetsgivare som ändå känns familjär där medarbetarnas säkerhet, välmående och samarbete är viktiga delar av vår företagskultur!


Hos Vattenfall Services kan du göra skillnad och tillsammans tar vi ansvar för en hållbar energiomställning, tillsammans ger vi kraft åt ett fossilfritt liv.


Är du nyfiken på dina framtida kollegor? Läs mer här:?Dina kollegor - Vattenfall SE?


Nyfiken på att följa vår vardag? Följs oss på sociala medier!
Linkedin – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices


Placeringsort
Värmdö
Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta ansvarig rekryterande chef Robert Sundberg, 073-526 36 99. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Anders Sundqvist Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00
Känns detta som ett jobb för dig? Du är varmt välkommen med din ansökan senast den 3 december 2023!
Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.
Då säkerheten för Vattenfall och dess anställda är avgörande kommer vi innan varje anställning genomföra en ”pre-employment screening”. Dessa kontroller baseras på din roll som du kommer att fylla inom Vattenfall. Kontrollerna kommer att utföras av en tredje part, Validata.
Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning. Visa mindre

Junior Produktionstekniker till AstaReal AB!

Är du en person som sprider glädje och är intresserad av rollen som Produktionstekniker? Nu har du chansen att bli en del av AstaReal, en världsledande producent av naturligt astaxanthin. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag! Information om tjänsten AstaReal AB ingår i AstaReal Group, som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd. AstaReal är världsledande producent av naturligt Astaxanthin och var det första för... Visa mer
Är du en person som sprider glädje och är intresserad av rollen som Produktionstekniker? Nu har du chansen att bli en del av AstaReal, en världsledande producent av naturligt astaxanthin. Urvalet sker löpande, så sök tjänsten redan idag!

Information om tjänsten

AstaReal AB ingår i AstaReal Group, som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd. AstaReal är världsledande producent av naturligt Astaxanthin och var det första företaget i världen som kommersiellt odlar mikroalger och producerar naturligt astaxanthin, vilket är naturens mest kraftfulla antioxidant. Astaxanthin produceras i Sverige och marknadsförs under varumärket AstaReal®, som är världsledande inom produktion och innovation av naturligt astaxanthin. Det används som ledande livsmedelstillskott och inom den kosmetiska världen.

Du kommer att bli anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos AstaReal i 6 månader. Intentionen är att du därefter blir anställd direkt hos AstaReal, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Alla frågor om tjänsten går till [email protected]

Du erbjuds

• Arbete kl 06-14.30 från söndag till torsdag
• Att bli en del av ett arbetslag på tre personer som samarbetar dagligen
• Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr/år från att du är anställd hos AstaReal
• Att bli en del av ett ledande företag som bryr sig om sina anställda, deras värdeord är: samarbete, ansvar, externt fokus och ständig förbättring.

Arbetsuppgifter:

Produktionsanläggningen i Gustavsberg är igång hela året och din fokus som Produktionstekniker är att säkerställa att produktionen flyter på smidigt enligt rutiner och gemensamma företagsmål. Du kommer exempelvis att:

• Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar
• Processa produkten från skörd till förpackning.
• Göra rent och desinficera odlingstankar, odlingshallar, produktionsområden och arbetsredskap
• Bearbeta batcher, inklusive krossning, spraytorkning och förpackning
• Rengöra processavdelningens produktionsområde och processutrustning.
• Provtagning

Vi söker dig som

• Har en gymnasieexamen och fyllt 18 år
• Vill arbeta i en fysisk roll och är nyfiken på att utvecklas i rollen som Produktionstekniker
• Har god samarbetsförmåga och stort engagemang, tar egna initiativ och följer rutiner och riktlinjer noggrant
• Kommunicerar flytande på svenska och engelska

 

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid, långsiktigt
STAD: Stockholm, Gustavsberg
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Kathinka Evers

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Belastningsregister kommer att stämmas av för samtliga kandidater i slutskede.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på [email protected] Visa mindre

Erfaren planarkitekt

Ansök    Jun 19    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en erfaren planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga. Varmt välkommen med din ansökan! Vår verksamh... Visa mer
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi vässar och utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Nu söker vi på planavdelningen en erfaren planarkitekt! I rollen blir du en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. Du får möjlighet att aktivt bidra till hållbar utveckling och sätta avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga. Varmt välkommen med din ansökan!
Vår verksamhet
Planavdelningen är en av nio avdelningar på Samhällsbyggnadskontoret och arbetar med att ta fram planprogram, detaljplaner och andra typer av stadsutvecklingsprojekt för att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner gällande samhällsbyggandet. Avdelningen karaktäriseras av ett välfungerande och projektinriktat samarbete med många verksamheter inom kommunen. Vi är totalt 16 personer fördelade på två enheter på planavdelningen: enheten för förändringsområden (PFO) och enheten för exploateringsplaner. I rollen kommer du att ha möjlighet att arbeta med båda typerna av detaljplaneprojekt.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största. Samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.
Om tjänsten
Som erfaren planarkitekt får du en betydande roll med helhetsansvar för planprocessen. Du hanterar, utformar och driver komplexa och större omfattande detaljplaneprojekt där du ibland även fungerar som projektledare. Du analyserar och ansvarar för att utarbeta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. Du fungerar som en värdefull rådgivare inom planfrågor såväl internt som externt och kommer vara tillgänglig för att besvara frågor från kommuninvånare. Utöver detta är du involverad i skissarbete, utvärdering och granskning av utredningar samt ansvarig för att upprätta formella detaljplanbeskrivningar, plankartor och tjänsteskrivelser till kommunala nämnder. Dina projekt kommer att drivas i enlighet med fastställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Genom att säkerställa en noggrann och effektiv planprocess, och genom att vara en kompetent rådgivare och resurs för olika intressenter, kommer du att spela en nyckelroll i att forma en hållbar och framgångsrik utveckling av samhällen och stadsområden.
Din profil
Vi söker dig som har akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning, i kombination med minst fem års erfarenhet som planarkitekt. Vi ser att du har erfarenhet av projektledning, att tillämpa plan- och bygglagen och miljöbalken samt god kännedom om stadsbyggande. Vidare har du kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Det är meriterande om du har arbetat med komplexa frågeställningar i en politiskt styrd organisation. Du har god förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.
Som person är du analytisk, kommunikativ och strukturerad samt har god förmåga att överblicka och ha helhetssyn. Du är engagerad, flexibel och trivs med att driva förbättrings- och utvecklingsarbete. Vidare är du självgående och tar ansvar för ditt eget arbete såväl som du på ett nyfiket och lyhört sätt kan arbeta tillsammans med andra för att nå verksamhetens mål. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vårt erbjudande
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. Vi omges av en fantastisk natur och har ett otroligt driv och engagemang hos vår personal.
Vi är en kommun som växlar upp och det finns en tydlig politisk vilja att utveckla kommunen, vilket återspeglas i alla våra medarbetares uppgifter. Vi arbetar bland annat med Smartare Värmdö - ett digitaliseringsinitiativ där vi positionerar oss som en attraktiv och snabbfotad kommun som är rustad inför framtiden.
Övrig information
Anställningen avser tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning snarast enligt överenskommelse. Du är placerad på kommunhuset i Gustavsberg.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta ansvariga rekryteringskonsulter på Jobbet.se, Matilda Festin på 072-0503217 eller Andrea Hartwig på 076-7230727.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.
På grund av sommar- och semestertider har vi lång ansökningstid. Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.


Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

GIS-ingenjör

Ansök    Jul 31    Värmdö kommun    GIS-ingenjör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Unik möjlighet att vara en del av Värmdös uppmärksammade digitaliserings- och utvecklingsarbete! Hos oss kommer du att samarb... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Unik möjlighet att vara en del av Värmdös uppmärksammade digitaliserings- och utvecklingsarbete!

Hos oss kommer du att samarbeta med andra enheter inom kommunen för att ta fram smarta GIS-lösningar.

Du kommer in i en spännande tid när vi bygger upp vår helt nya GIS-plattform som bland annat ska möjliggöra en digital samhällsbyggnadsprocess. Du kommer att få mycket frihet under ansvar och har stora möjligheter att utvecklas både tekniskt och kommunikativt. Vi, alla medarbetare på avdelningen, arbetar ständigt med utveckling och förbättring av vår verksamhet. Vi har ambitionen att ligga i framkant och testa nya lösningar och idéer för att arbeta smartare. I detta arbete är GIS en mycket viktig pusselbit.

Rollen som GIS-ingenjör innebär hantering av geografiska data i databaser men även att ta fram kreativa lösningar på problem med hjälp av GIS. Du kommer vara med och bygga upp vår nya GIS-plattform. Systemförvaltning ingår i arbetsuppgiften. Du arbetar brett inom kommunens olika verksamheter genom att ge support, stöd och utbildning i hantering av geografisk information och ansvar för uppdatering av olika kartskikt.

Idag arbetar vi i program som ArcGIS, Geosecma, QGIS, VA-banken, ISM, FME, ESPA samt TopoCAD. Vår nya GIS-plattform bygger primärt på open sourcelösningar, Hajk som Webbkarteapplikation med postgis och geoserver, samt FME som mycket viktigt verktyg.

Vi söker dig som är utbildad GIS-ingenjör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har minst ett par års arbetslivserfarenhet inom GIS samt vana att hantera geografiska databaser. Meriterande är erfarenhet av FME och VA-banken, IT-kompetens och systemutveckling/programmering.

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen. Som person är du en problemlösare, initiativrik, strukturerad, kommunikativ och utvecklingsinriktad. Du tycker om att arbeta i grupp och är kreativ. Din förmåga att ta dig an utmaningar, problem och ny kunskap och utveckla din kompetens är minst lika viktig som nuvarande kompetens.

Kart och GIS-enheten består av 13 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti 2023.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Möbellackerare

Ansök    Maj 7    Värmdö Snickeri AB    Lackerare
Vi söker en möbellackera. Vi tillverkar, kök, butiksinredningar, bokhyllor, bord, badrumsmöbler. Vi lackerar på MDF, Faner och massivt trä. Visa mer
Vi söker en möbellackera.
Vi tillverkar, kök, butiksinredningar, bokhyllor, bord, badrumsmöbler.
Vi lackerar på MDF, Faner och massivt trä. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i båd... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede.

Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret och består av enheterna för tidiga skeden och genomförande. På avdelningen arbetar 16 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschefer och avdelningschef.

Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största och där bland annat Gustavsbergs centrum är ett av delprojekten. Vi arbetar även med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgård genom markanvisningar på våra kärnöar.

Vi söker både seniora och juniora projektledare till enheten tidiga skeden. En senior projektledare kommer att vara ansvarig för våra större och mer komplexa projekt medan en junior projektledare kan komma direkt från studierna och ansvara för våra mindre projekt.

I rollen ingår även att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot Lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande och överlämning till förvaltarorganisation. I rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar, köp och försäljning av fastigheter, upprättande av förfrågningsunderlag och upphandling.

Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.

Vi söker dig som har högskoleexamen, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Din tidigare arbetslivserfarenhet kommer att avgöra om du blir aktuell för en junior eller mer senior tjänst. 

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars 2023. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer mer är du välkommen att kontakta Sofia Vogel, avdelningschef mark- och exploatering, [email protected], 08-570 476 23 eller Anna Sand, enhetschef mark- och exploatering, tidiga skeden, [email protected], 08-570 480 65. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. 

Meriterande
Arbetslivserfarenhet inom detta område. Visa mindre

Eltekniker till mätaruppdrag

Ansök    Okt 17    Vattenfall AB    Eltekniker
Företagsbeskrivning Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se Vattenfall är en av Europas största prod... Visa mer
Företagsbeskrivning
Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 300 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se
Vattenfall är en av Europas största producenter och återförsäljare av el och värme. Våra huvudmarknader är Sverige, Tyskland, Nederländerna, Danmark och Storbritannien. Inom Vattenfallkoncernen finns cirka 20?000 anställda. Vi har elektrifierat industrier, levererat energi till bostäder och förvandlat tillvaron genom innovation i över hundra års tid. Vi vill nu göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation och vi driver på övergången till ett hållbart energisystem.


Jobbeskrivning
Eltekniker för mätarbyten till Vattenfall Services!
Är du vår nya serviceinriktade Mättekniker? Vi söker dig som har en nyligen avslutad utbildning inom el alternativt erfarenheter av el, antingen via jobb som elektriker, industrielektriker eller liknande. Söker du efter en ny utmaning och är nyfiken på att veta mer?
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.
Din roll som Mättekniker
Avdelning du kommer ingå i arbetar med ett brett spektrum av service gällande elmätare kategori 1-5. Vi utför bland annat en stor mängd kontroller, åtgärder efter kontroll, planerade apparatbyten och felavhjälpning på både lokal- och regionnät.
I denna roll är ditt fokus underhåll av elmätare på ett säkert sätt. Det är ett självständigt och serviceinriktat arbete i varierande miljöer där resor ingår i tjänsten.
Ditt geografiska område kommer vara Stockholm med omnejd men samtidigt ska du vara beredd att åka längre. Vi erbjuder goda möjligheter för dig att utvecklas i din yrkesroll genom både praktiskt arbete och löpande utbildningar. Vi är väldigt måna om en trygg och säker arbetsplats, tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!


Kravspecifikation
Vi söker dig som har följande:
Nyligen godkänd och avslutad examen från lägst en gymnasieutbildning med inriktning el, energi eller liknande.
B-körkort
Goda kunskaper i svenska, både i skrift och tal
God datorvana

Meriterande är:
Du har erfarenhet av att arbeta som exempelvis elektriker, distributions-, service-, eller mättekniker med kundkontakt.
Du har erfarenhet av att arbeta med elmätare kategori 1-5

Personliga egenskaper som samarbetsförmåga och högt ansvarstagande är avgörande för tjänsten. Hos Vattenfall Services kommer säkerheten alltid först och vi arbetar tillsammans för att skapa och bibehålla en trygg arbetsmiljö.
Arbetet som Mättekniker är till stor del ensamarbete och därför söker vi dig som har en god planeneringsförmåga samt är initiativtagande till att komma i mål med dina egna arbetsuppgifter. Eftersom vi jobbar på uppdrag av kund letar vi efter någon som är van vid att ha en serviceinriktad roll och som ser till kundens behov på ett affärsmässigt samt professionellt sätt.


Ytterligare information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Rekryterande chef Michael Karlsson, 076-82 84 129. Vill du veta mer om själva rekryteringsprocessen, kontakta Rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Placeringsort
Stockholm med omnejd, föredragsvis Tyresö / Värmdö. Hemstationering kan bli aktuellt. Vänligen ange önskad placeringsort i din ansökan.
Fackliga representanter
Fackliga representanter för tjänsten är Caroline Trogen Unionen, Robert Lönnqvist SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Magnus Tjergefors Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00..


Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 8 november 2022!


Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövning genomförs ett drogtest.


Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.


Vi ser fram emot din ansökan, ??tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats! Visa mindre

Kartingenjör

Ansök    Sep 16    Värmdö kommun    Kartingenjör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. I ett samhälle som utvecklas behövs ständigt nya kartor. Vid bostadsbyggen, både stora och små, behövs nybyggnadskartor som... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
I ett samhälle som utvecklas behövs ständigt nya kartor.

Vid bostadsbyggen, både stora och små, behövs nybyggnadskartor som underlag för situationsplan till bygglovsansökan. På Kart och GIS gör vi ca 100 kartor varje månad på beställning. I arbetet mot en digital samhällsbyggnadsprocess har kartorna en central betydelse och vi står inför en spännande utveckling inom området.

Rollen som kartingenjör innebär att du arbetar med leverans och kartframställning av främst nybyggnadskartan och karta för enskilt avlopp/strandskyddsdispens, men även andra av kommunens kartprodukter, till exempel primärkarta och grundkarta. Du kommer både arbeta med att ta fram kartor från kommunens kartdatabas, och ansvara för ajourhållning av kartdatabasen genom fotogrammetrisk kartering. Andra arbetsuppgifter är att handlägga adressärenden samt kan även innefatta systemförvaltning.

Vi arbetar ständigt med att hitta smartare arbetssätt och att arbeta med utvecklingsfrågor inom kartframställning kommer vara en viktig del av ditt arbete.

Vi söker dig som är utbildad kartingenjör eller motsvarande och har erfarenhet av att arbeta med kartor i cad eller GIS.

Meriterande är erfarenhet av att arbeta med kommunala primärkartor, nybyggnadskartor och geografiska databaser samt erfarenhet från programmen ArcGIS, Espa och Topocad.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du utvecklingsinriktad (hitta smarta lösningar), strukturerad och gillar rutinarbete. Du kan arbeta självständigt och är duktig på att planera.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 14 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Senior Planarkitekt

Ansök    Aug 8    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!
Vi söker nu en senior planarkitekt till planavdelningen som ersätter en planarkitekt som skulle gå i pension, Värmdö kommun.
Planavdelningen är en av nio avdelningar på samhällsbyggnadskontoret och ansvarar för kommunens detaljplaner och planprogram samt deltar i arbetet med översiktsplanering och andra typer av stadsutvecklingsprojekt. På planavdelningen arbetar 12 personer med att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner för samhällsbyggandet. Och fler vill vi bli!
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största, samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
I rollen som senior planarkitekt på planavdelningen har du helhetsansvar för hela planprocessen. Du handlägger, utformar och driver komplexa och större projekt. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Du analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner.
I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen.
Vi söker dig som har en akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som planarkitekt samt god kännedom om stadsbyggande och erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Meriterande är om du även har arbetat i en politiskt styrd organisation.
Som person är du analytisk, kommunikativ, lyhörd och strukturerad samt har en god förmågan att överblicka och ha helhetssyn. Du är engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], tel. 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Krav
Akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning.
Minst 5 års erfarenhet i rollen som planarkitekt.
Erfarenhet av projektledning.
Kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan.
God förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

Meriterande
Erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Arbetat i en politiskt styrd organisation.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Ansök    Aug 30    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare och avdelningschef.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största, samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgård genom markanvisningar på våra kärnöar.
Rollen som Senior projektledare innebär att vara projektledare för våra större mer komplexa projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande och överlämning till förvaltarorganisation.
För rollen ingår ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar, köp och försäljning av fastigheter, detaljprojektering, upprättande av förfrågningsunderlag och upphandling av entreprenader.
Junior projektledare
Eftersom vi är en relativt stor projektgrupp med ett bra samarbetsklimat så har vi möjlighet att ta in dig som är nyutexaminerad, intresserad av mark- och fastighetsjuridik och vill starta din karriär här på Värmdö kommun. Hos oss får du möjligheten att växa in i rollen som projektledare och utvecklas tillsammans med de projekt du medverkar i.
Rollen som junior projektledare exploatering innebär både att du kan vara projektledare för mindre projekt samt att du är exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet mm. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform - arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer.
Vi söker dig som har högskoleexamen, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Din tidigare arbetslivserfarenhet kommer att avgöra om du blir aktuell för en junior eller mer senior tjänst.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan 25 sept 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Arbetslivserfarenhet inom detta område.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Senior Projektledare Exploatering

Ansök    Jun 10    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark- och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare och avdelningschef.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största, samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgård genom markanvisningar på våra kärnöar.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
Rollen som Senior projektledare innebär att vara projektledare för våra större mer komplexa projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande och överlämning till förvaltarorganisation. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter. I rollen ingår även ansvar för detaljprojektering, upprättande av förfrågningsunderlag och upphandling av entreprenader.
Vi söker dig som har högskoleexamen, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med minst 7 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekten genom alla dess faser - från detaljplaneläggning, förstudier, projektering och upphandling till genomförande och avslut.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan 20 augusti 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Minst 7 års erfarenhet av i likande rollOm arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Jun 10    Värmdö kommun    Fastighetsförvaltare
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Hos oss f... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. För att kunna bemöta den starka tillväxten inom kommunen behöver vi ha en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att bygga nya och utveckla befintliga förskolor, skolor, äldreboenden, bostäder och idrottsanläggningar för att möta medborgarnas behov.

Fastighetsavdelningen är den del av Samhällsbyggnadskontoret som ansvarar för förvaltning, projekt samt drift och underhåll av kommunens fastigheter. Vi är ett glatt och trevligt gäng på 22 personer och vi har roller som t.ex: förvaltare, fastighetstekniker, projektledare, administratörer och tekniska förvaltare.I rollen ansvarar du för förvaltning av kommunens fastigheter såsom skolor, förskolor, äldreboenden och förvaltningslokaler. Du har en nyckelroll på fastighetsavdelningen med resultat-, budget- och kundansvar. Du är också ansvarig för hyresavtal och agerar beställare vid ombyggnationer och hyresgästanpassningar. Du har kontinuerlig kontakt med dina hyresgäster som till stor del består av kommunens verksamheter i skolor och förskolor. Tillsammans med dina kollegor på avdelningen ansvarar du för att ta fram underhålls-, utvecklings- och investeringsplaner för dina tilldelade fastigheter. Du är involverad i den dagliga driften av våra fastigheter, främst genom att agera beställare och ta fram rutiner för hur drift och skötsel skall utföras.

Arbetet innefattar till stor del service och samarbete. Att skapa goda relationer med hyresgäster och verksamheternas representanter är viktigt. Tillsammans med övrig personal på fastighetsavdelningen sköter du dina fastigheter både förebyggande och händelsestyrt så att lokalerna bidrar till god nytta för de som nyttjar dem.

Som förvaltare kommer du ansvara för en del av vårt fastighetsbestånd men du är inte ensam, en viktig framgångsfaktor för avdelningen är samarbete, vi hjälper varandra.Vi söker dig som är utbildad fastighetsförvaltare, fastighetsekonom eller har annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdig. Du har flera års erfarenhet av fastighetsförvaltning och du har goda kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi. Du har mycket god datorvana och grundläggande kunskaper inom fastighetsteknik. Vi värdesätter om du har erfarenhet av förvaltning av skolor och förskolor, erfarenhet av upphandling samt erfarenhet av att agera beställare av entreprenörer.

Du har en bra kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är också självständig och tar ansvar för dig och gruppen. Du gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

I övrigt kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Låter detta intressant, sök tjänsten hos oss för att jobba med ett engagerat och trevligt team.I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Sista ansökningsdag är den 4 juli-22. Urval kommer att ske löpande.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mathias Övelius, 08-570 472 72 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Ledigt jobb som röstkortsorterare inför valet, värmdö

Dina arbetsuppgifter Vill du bidra till demokratin och göra en insatts inför årets val? Då har vi ett perfekt jobb för dig som vill jobba heltid, alternativt är intresserad av ett extrajobb med många pass! Som röstkortssorterare ansvarar du för att sortera röstkort utefter angivna rutiner och riktlinjer samt hjälper till med flyers och reklam inför valet 2022. Det finns möjlighet att jobba heltid, eller att ha detta som ett extra jobb vid sidan av studier... Visa mer
Dina arbetsuppgifter

Vill du bidra till demokratin och göra en insatts inför årets val? Då har vi ett perfekt jobb för dig som vill jobba heltid, alternativt är intresserad av ett extrajobb med många pass! Som röstkortssorterare ansvarar du för att sortera röstkort utefter angivna rutiner och riktlinjer samt hjälper till med flyers och reklam inför valet 2022. Det finns möjlighet att jobba heltid, eller att ha detta som ett extra jobb vid sidan av studier/annat jobb. Du kommer arbeta på ett av Sveriges mest välkända företag och får en tydlig introduktion och rätt förutsättningar innan jobbet sätter igång.

Om dig

Vi söker dig som har goda kunskaper i svenska i tal och skrift och god datorvana.

För att lyckas i uppdraget är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete och att du har ett stort driv. Det är också viktigt att du har ett effektivt arbetssätt och att du utför ditt arbete med stor noggrannhet. Vidare utför du dina arbetsuppgifter på ett organiserat sätt. Slutligen har du förmågan att bibehålla lugnet om det uppstår problem och ser det som en utmaning. Vi erbjuder dig trevliga kollegor, schyssta arbetsvillkor och en bra erfarenhet på ditt CV.

För anställning krävs uppvisande av utdrag ur belastningsregistret.

ANSÖKAN

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas mitten på augusti. Detta uppdrag är tidsbegränsat men kan öppna dörrar till andra karriärsmöjligheter hos oss på Jobandtalent.

Uppdragslängd: fr.o.m augusti till september

Välkommen med din ansökan!

Om Jobandtalent

Jobandtalent tillhandahåller en digital plattform med målet att förändra arbetsmarknaden och göra den mer effektiv och rättvis. Vi är ett globalt företag som tillhandahåller tio-tusentals medarbetare till kunder som Amazon, Uber, Santander, Postnord och H&M från våra kontor i Storbritannien, Frankrike, Spanien, Tyskland, Portugal, Mexiko, Colombia och Sverige. Jobandtalent är en av Sveriges största bemanningsföretag inom vår sektor, och vi specialiserar oss inom lager och logistik samt industri och verkstad. Visa mindre

Senior Projektledare Exploatering

Ansök    Maj 13    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark- och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare och avdelningschef.
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största, samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgård genom markanvisningar på våra kärnöar.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
Rollen som Senior projektledare innebär att vara projektledare för våra större mer komplexa projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande och överlämning till förvaltarorganisation. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter. I rollen ingår även ansvar för detaljprojektering, upprättande av förfrågningsunderlag och upphandling av entreprenader.
Vi söker dig som har högskoleexamen, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker dig med minst 7 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att leda projekten genom alla dess faser - från detaljplaneläggning, förstudier, projektering och upphandling till genomförande och avslut.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”Sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan 10 juni 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger, [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.
Minst 7 års erfarenhet av i likande rollOm arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

GIS- Ingenjör

Ansök    Maj 30    Värmdö kommun    GIS-ingenjör
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Unik möjlighet att vara en del av Värmdös uppmärksammade digitaliseringsarbete! Var med och skapa nytta från våra digitala det... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Unik möjlighet att vara en del av Värmdös uppmärksammade digitaliseringsarbete! Var med och skapa nytta från våra digitala detaljplaner.

Värmdö kommun har arbetat med digitalisering av kommunens befintliga planer till hög kvalitet under ett par år. Vi ligger i framkant med detta arbete och projektet har fått mycket uppmärksamhet. Nu är flertalet av planerna digitaliserade och det är dags att få ut nyttan av dessa. Målet är att skapa smarta lösningar och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i denna spännande resa mot att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen.

Rollen som GIS-ingenjör innebär hantering av geografiska data i databaser men även att ta fram kreativa lösningar på problem med hjälp av GIS. Du kommer arbeta i ett team med andra GIS-ingenjörer med målet att skapa nytta och smarta lösningar, i huvudsak med de digitala planerna som grund, men också inom andra områden. Du kommer även delta i samverkan med andra kommuner.

Idag arbetar vi i program som ArcGIS, FME, Geosecma, MyCarta, VA-banken och ISM samt TopoCAD.

Vi söker dig som är utbildad GIS-ingenjör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet eller goda kunskaper inom GIS och hantering av geografiska databaser samt av ArcGIS Pro, Enterprise och FME. Meriterande är en mycket god datateknisk kompetens, erfarenhet av systemutveckling/programmering, i python och , QGIS och övriga open source lösningar.

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen. Som person är du en problemlösare, initiativrik, strukturerad och utvecklingsinriktad. Du tycker om att arbeta i grupp, är kreativ och duktig på att kommunicera på svenska.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 14 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också. Sedan 2019 ingår även digitalisering av detaljplaner som en viktig del av avdelningens arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en allmän visstid 2022-09-01 -- 2023-06-30 med möjlighet till förlängning.

Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 19/6.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, avdelningschef, tfn 08-570 475 50. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med den

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Senior Planarkitekt

Ansök    Jun 3    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!
Vi söker nu en senior planarkitekt till planavdelningen som ersätter en planarkitekt som skulle gå i pension, Värmdö kommun.
Planavdelningen är en av nio avdelningar på samhällsbyggnadskontoret och ansvarar för kommunens detaljplaner och planprogram samt deltar i arbetet med översiktsplanering och andra typer av stadsutvecklingsprojekt. På planavdelningen arbetar 12 personer med att skapa förutsättningarna för kommunens ambitioner för samhällsbyggandet. Och fler vill vi bli!
Just nu har vi ett flertal intressanta projekt där Gustavsbergsprojektet med flera tusen bostäder är ett av de största, samtidigt arbetar vi med nyetablering av verksamhetsområden och möjligheten att skapa en levande skärgårdsmiljö.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
I rollen som senior planarkitekt på planavdelningen har du helhetsansvar för hela planprocessen. Du handlägger, utformar och driver komplexa och större projekt. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Du analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner.
I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen.
Vi söker dig som har en akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som planarkitekt samt god kännedom om stadsbyggande och erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan. Meriterande är om du även har arbetat i en politiskt styrd organisation.
Som person är du analytisk, kommunikativ, lyhörd och strukturerad samt har en god förmågan att överblicka och ha helhetssyn. Du är engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 augusti 2022. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], tel. 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Krav
Akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning.
Minst 5 års erfarenhet i rollen som planarkitekt.
Erfarenhet av projektledning.
Kunskaper i programmen AutoCAD och Focus Detaljplan.
God förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

Meriterande
Erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Arbetat i en politiskt styrd organisation.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Teknisk Förvaltare

Ansök    Maj 12    Värmdö kommun    Områdesförvaltare
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov. Hos oss f... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Värmdö kommun står inför en spännande framtidsresa där vi utvecklar organisationen för att möta framtidens behov.

Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare i utvecklingen av ett samhälle där våra medborgare vill leva, bo och verka. För att kunna bemöta den starka tillväxten inom kommunen behöver vi ha en handlingskraftig fastighetsavdelning som hjälper oss att bygga nya och utveckla befintliga förskolor, skolor, äldreboenden, bostäder och idrottsanläggningar för att möta medborgarnas behov.

Fastighetsavdelningen är den del av Samhällsbyggnadskontoret som ansvarar för förvaltning, projekt samt drift och underhåll av kommunens fastigheter. Vi är ett glatt och trevligt gäng på 22 personer och vi har roller som t.ex. förvaltare, fastighetstekniker, projektledare och tekniska förvaltare.I rollen ansvarar du för teknisk förvaltning av kommunens fastigheter såsom förskolor, skolor, äldreboende och förvaltningslokaler. Du arbetar med statusinventeringar, underhållsplanering, upphandling, projektledning och myndighetsbesiktningar. Du arbetar främst förebyggande men hjälper även till med avhjälpande underhåll när så krävs. Du arbetar också med energiuppföljning, energieffektivisering och systematiskt brandskyddsarbete.

Som teknisk förvaltare kommer du ansvara för en del av vårt fastighetsbestånd men du är inte ensam, en viktig framgångsfaktor för avdelningen är samarbete, vi hjälper varandra.

Arbetet är inte enbart tekniskt utan innefattar även till stor del service och samarbete. Att skapa goda relationer med hyresgäster och verksamheternas representanter är viktigt. Tillsammans med övrig personal på fastighetsavdelningen sköter du den dagliga driften både förebyggande och händelsestyrt så att lokalerna bidrar till god nytta för de som nyttjar dem.Vi söker dig som har eftergymnasial teknisk utbildning inom fastighets-, förvaltnings- eller byggområdet alternativt motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt. Tidigare erfarenhet från upphandling och projektledning av fastighetsrelaterade projekt är ett krav.

Vi ser gärna att du har god datorvana samt goda kunskaper inom områden som värmesystem, ventilation och fastighetsautomation.

Du har en bra kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta med andra människor. Du är också självständig och tar ansvar för dig och gruppen. Du gillar utmaningar och har en vilja att hela tiden lära dig nya saker.

I övrigt kan du uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift. Körkort klass B är ett krav.

Låter detta intressant, sök tjänsten hos oss för att jobba med ett engagerat och trevligt team.I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Sista ansökningsdag är den 26:e maj. Urval kommer att ske löpande.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Mathias Övelius, 08-570 472 72 Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Vi söker en produktionstekniker/lagerarbetare

Vår produktionsanläggning i Gustavsberg är i gång hela året och din utgångspunkt som Produktionstekniker är att säkerhetsställa att produktionen löper på enligt rutiner och planer och gemensamma företagsmål. Huvudsakliga arbetsuppgifter Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar, produktionsområden och utrustning samt att processa produkten från skörd till förpackning. Det innefattar uppgifter såsom: · Rengöring och desinfektion- av ... Visa mer
Vår produktionsanläggning i Gustavsberg är i gång hela året och din utgångspunkt som Produktionstekniker är att säkerhetsställa att produktionen löper på enligt rutiner och planer och gemensamma företagsmål.
Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar, produktionsområden och utrustning samt att processa produkten från skörd till förpackning. Det innefattar uppgifter såsom:
· Rengöring och desinfektion- av odlingstankar, odlingshallar, produktionsområden och arbetsredskap
· Inokulering av odlingstankar
· Skörd av odlingstankar.
· Bearbetning av batcher, inklusive krossning, spraytorkning och förpackning
· Rengöring av processavdelnings produktionsområde och processutrustning.
· Provtagning
· Lagerarbete


Om jobbet
Tjänsten är ett vikariat i 6 månader eller längre på heltid/deltid. Du arbetar på en enhet tillsammans med 6 andra produktionstekniker och ingår i ett rullande 2-skiftschema där helgarbete förekommer. Även 3-skifts arbete kan förekomma.
Vi strävar efter en jämn könsfördelning på företaget varför vi särskilt välkomnar kvinnliga sökande.

Vi söker dig:
· Som vill vara en viktig kugge i ett tvärfunktionellt produktionsskift
· Med bra samarbetsförmåga och stort engagemang, du tar egna initiativ och är noga med att följa rutiner och riktlinjer
· Truck och traverskort är meriterande
· Med ett par års arbetslivserfarenhet av ett liknande arbete med fördel i fabriksmiljö
· Erfarenhet av livsmedelsindustrin är mycket meriterande
· Som behärskar svenska i tal och skrift
· Som har god fysisk förmåga, då arbetet är rörligt bör du vara i god form.
. Som inte röker då vi är ett företag som är inriktat på god hälsa. Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Feb 14    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!
Vi söker nu en erfaren planarkitekt till planavdelningen, Värmdö kommun.
Planavdelningen består av elva kompetenta planarkitekter och är en del av samhällsbyggnadskontoret som har det övergripande och strategiska ansvaret i samhällsbyggnadsprocessen inom kommunen. Hos oss erbjuds du att arbeta med en stor variation av projekt. Vi utvecklar våra centrumområden som Gustavsbergs, Brunn och Hemmesta samtidigt som vi erbjuder spännande projekt i skärgårdsmiljö. Rollen innebär ett nära samarbete med mark- och exploatering och strategiska enheten men också andra delar av samhällsbyggnadskontoret så som bygglov, kart och GIS, vatten och avlopp och drift. Här får du möjlighet att följa dina projekt från ax till limpa.
I rollen som planarkitekt på planavdelningen har du helhetsansvar för hela planprocessen. Du handlägger och utformar detaljplaner och driver dina egna projekt. Du gör analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner. I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Vi söker dig som har en akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har flerårig erfarenhet i rollen som planarkitekt samt god kännedom om stadsbyggande och erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus. Meriterande är om du även har arbetat i en politiskt styrd organisation.
Som person är du analytisk, kommunikativ, lyhörd och strukturerad samt har en god förmåga att överblicka och ha helhetssyn. Du är engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 7 mars 2022. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], tel. 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Krav
Akademisk examen som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning.
Flerårig erfarenhet i rollen som planarkitekt.
Erfarenhet av projektledning.
Kunskaper i programmen AutoCAD och Focus.
God förmåga att kommunicera tydligt på svenska, både i tal och i skrift.

Meriterande
Erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Arbetat i en politiskt styrd organisation.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Ansök    Dec 22    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark- och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschef och avdelningschef.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter.
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 27 februari 2022. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Junior Planarkitekt

Ansök    Dec 27    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun arbetar med digitaliseringen av kommunens detaljp... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess.

Värmdö kommun arbetar med digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 14 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också. Sedan 2019 ingår även digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen som en viktig del av avdelningens arbetsuppgifter.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i denna spännande resa mot att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen.Rollen innebär att du kommer arbeta i ett team med att digitalisera kommunens befintliga detaljplaner. Du kommer vara en av tre personer som utför själva digitaliseringsarbetet. Arbetet innebär allt ifrån digitalisering till tolkning av planbestämmelser, samt medverkande i den referensgrupp som möts regelbundet under projektet. Det kommer även ingå omvärldsbevakning för att se hur andra kommuner och myndigheter arbetar.

Idag arbetar vi i program som ArcGIS och Geosecma.

Vi söker dig som är nyutexaminerad planarkitekt, eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet, eller utbildning inom GIS, samt kunskaper i PBL och planbestämmelser.

Meriterande är erfarenhet av att tolka planbestämmelser, programmen ArcGIS och Geosecma. Det är dock inget krav att ha erfarenhet av dessa program, då vi kommer kunna erbjuda dig intern utbildning inom dessa områden.

Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen. Som person är du strukturerad, gillar rutinarbete samt är resultatinriktad.Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen omfattar heltid och är en allmän visstid t.o.m. 2022-08-31

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 16/1.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, avdelningschef, tfn 08-570 475 50. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Ansök    Nov 15    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark- och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschef och avdelningschef.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter.
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 19 december 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Projektledare Exploatering

Ansök    Sep 24    Ls Jobbet AB    Exploateringsingenjör
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansva... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. I Värmdö kommun kommer du till en arbetsplats som erbjuder en stor variation av projekt, allt från större stadsutvecklingsprojekt till mindre projekt i skärgårdsmiljö. Hos oss har du möjlighet att följa ditt projekt från början till slut. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.
Mark- och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark- och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjörer, projektcontroller, byggprojektledare, markförvaltare, enhetschef och avdelningschef.
Hos oss får du möjligheten att bli en viktig nyckelspelare för Värmdö och i förlängningen för en hållbar utveckling, samtidigt som du får möjlighet att sätta dina avtryck i en utvecklingsresa utöver det vanliga.
Rollen som projektledare exploatering innebär både att vara projektledare för specifika projekt samt att vara exploateringsingenjör i projekt där du bevakar genomförandefrågor och bland annat ansvarar för markanvisningsavtal, exploateringsavtal, upprättande av servitut eller nyttjanderätt, kontakt mot lantmäteriet m.m. I arbetet förekommer förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter i samband med detaljplanarbetet. Som projektledare deltar du i hela processen, från planeringsskede till genomförande. I dina uppgifter ingår att styra projekten mot uppställda mål, tidplaner och budget, vilket du får stöd med genom vår projektmodell Projektlotsen och projektledningssystemet Antura. En viktig del i ditt uppdrag innefattas av kontakt med exploatörer och medborgare.
Du kommer också att - i nära samverkan, ofta i projektform, arbeta tillsammans med bland annat planarkitekter, VA-ingenjörer, landskapsarkitekt, ekolog, kommunantikvarie, projektcontroller och trafikingenjörer. För rollen ingår även ansvar för projektbudget, fastighetsbildningsfrågor, gatukostnadsutredningar samt köp och försäljning av fastigheter.
Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Vi har ett gott samarbete i gruppen med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.
Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök detta jobb” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 24 oktober 2021. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Krav
Högskoleexamen eller motsvarande, främst med inriktning mot lantmäteri eller samhällsbyggnad alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Meriterande
Flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Lokalsamordnare till Utbildningskontoret

Ansök    Sep 27    Värmdö kommun    Fastighetsförvaltare
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. I utbildningskontoret ingår all personal och ledning med an... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö.

I utbildningskontoret ingår all personal och ledning med ansvar för allt som rör Värmdö kommuns utbildningsverksamhet. Detta ställer krav på ett välfungerande samspel mellan organisationens olika delar och processer.

Inom Utbildningskontoret arbetar ca 1300 personal inom förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grundsärskola, fritidshem och gymnasium. På Avdelning styrning och kvalitet finns alla funktioner som jobbar med utbildning i central förvaltning samlade. Avdelningens uppdrag omfattar central myndighetsutövning inom utbildningsområdet, prognos och behovsbedömningar, samt lednings- och verksamhetsstöd till de kommunala verksamheterna. Avdelningen arbetar för att erbjuda bästa möjliga service, kunskap och kompetens och med effektiva arbetssätt och processer.

Enligt kommunens vision för Värmdö år 2030 ska skolan i Värmdö vara något utöver det vanliga.
Vi satsar därför på principen ”100 av 100” som står för att varje barn, elev och medarbetare ska nå sin maximala utvecklingspotential i en möjliggörande organisation. För att nå denna vision söker utbildningskontoret i Värmdö kommun en lokalsamordnare.

 

I rollen som lokalsamordnare arbetar du strategiskt för att säkerställa att kommunen kan erbjuda platser inom förskola och skola genom att identifiera, analysera och beskriva behovsförändringar i verksamheten på kort och lång sikt. I uppdraget ligger framtagande av utbildningsnämndens årliga lokalförsörjningsplan, att vara kontaktperson och utbildningskontorets representant i olika arbets- och projektgrupper som rör förskolor och skolor samt att delta i arbetet med säkerhet och trygghetsfrågor rörande verksamhetens lokaler. Du kommer också att ha ett nära samarbete med kommunens lokalstrateg och fastighetsenhet i arbetet med om-, ny- och tillbyggnad samt avveckling av lokaler, inventarier och inredning.


Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom fastighetsförvaltning/-vetenskap eller motsvarande som bedöms likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete med lokalförsörjning på liknande sätt, gärna i politiskt styrd organisation, är meriterande. Även erfarenhet och kunskap om förskolans och skolans verksamhet är meriterande liksom vana att arbeta i projekt och med processutveckling. Har du någon form av juridisk eller ekonomisk påbyggnad med inriktning mot fastighet är även detta meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en strukturerad och självgående person med känsla för god kvalitet. Du är serviceinriktad och ansvarskännande och kan arbeta lösningsinriktat och flexibelt. Du är prestigelös och tycker om att samarbeta med olika aktörer i och utanför skolan.

Värmdö kommun förenklar vardagen i alla skeden av livet genom att tänka digitalt först. Vi prioriterar den digitala förnyelsen för att möta förväntningar i ett alltmer digitaliserat samhälle.

 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 oktober 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Elisabeth Andersson, gruppchef,
på tel: 08-570 482 11.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer


Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Planarkitekter

Ansök    Okt 15    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 46 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Vi söker nu erfarna planarkitekter till samhällsbyggnadskontoret Värmdö kommun.
Plangruppen har det övergripande ansvaret i samhällsbyggnadsprocessen inom kommunen. Hos oss erbjuds du att arbeta med en stor variation av projekt. Vi utvecklar våra centrumområden som Gustavsbergs, Brunn och Hemmesta samtidigt som vi erbjuder spännande projekt i skärgårdsmiljö. Till din hjälp i arbetet har du ekologer, VA-ingenjörer, trafikplanerare och ekonomer samt ett nära och välfungerande samarbete med exploateringsgruppen. Här får du möjlighet att följa dina projekt från ax till limpa.
I rollen som planarkitekt på samhällsbyggnadskontoret har du helhetsansvar för hela planprocessen. Du handlägger och utformar detaljplaner och driver dina egna projekt, från förstudie till planeringsskede och genomförande. Du tar fram utredningar och analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner. I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt, och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.
Vi söker dig som är utbildad arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet i rollen som planarkitekt, samt god kännedom om stadsbyggande och erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus. Det är meriterande om du även har arbetat i en politiskt styrd organisation.
Som person är du analytisk, kommunikativ, lyhörd och strukturerad samt har en god förmågan att överblicka och ha helhetssyn. Du är engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt med en vilja att tillsammans med andra arbeta mot verksamhetens mål.
Vi fäster stor vikt vid din personliga lämplighet.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och fri parkering. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 28 november 2021. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Eva Gryding, [email protected], tel. 070-445 13 39.
Kontaktuppgifter till Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Krav
Utbildad som arkitekt, fysisk planerare, samhällsplanerare eller annan likvärdig utbildning.
Minst 3 års erfarenhet i rollen som planarkitekt.
Erfarenhet av projektledning.
God datorvana.
Kunskaper i programmen AutoCAD och Focus.

Meriterande
Erfarenhet av komplexa frågeställningar.
Arbetat i en politiskt styrd organisation. Visa mindre

Markförvaltare/Fastighetsutvecklare

Ansök    Jun 15    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Du kom... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Du kommer till en arbetsplats som kännetecknas av positiv stämning och gott samarbete mellan olika funktioner och där du erbjuds en hög grad av frihet under ansvar.

Mark - och exploateringsavdelningen är bland annat ansvarig för kommunens markinnehav och bevakning av genomförandefrågor i både detaljplaneskede och utbyggnadsskede. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans. Mark - och exploateringsavdelningen karaktäriseras av ett dagligt och välfungerande samarbete där vi arbetar tätt tillsammans i ett projektinriktat arbetssätt med ett nära samarbete med många verksamheter inom kommunen. På avdelningen arbetar 15 personer som projektledare, exploateringsingenjör, markförvaltare, projektsamordnare, projektcontroller, byggprojektledare, enhetschef och avdelningschef.

Rollen som Markförvaltare innebär att du är övergripande ansvarig för att utreda utvecklingsmöjligheterna på kommunens mark där det idag inte finns några byggnader. Du ansvarar för köp och försäljning av mark och är avdelningens specialist gällande värdering. Du representerar även kommunen som fastighetsägare vid till exempel lantmäteriförrättningar och i vissa samfälligheter.
Det är stor bredd av arbetsuppgifter och därför är det viktigt att du trivs med att arbeta operativt och är bra på att prioritera. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och fokuserar på att lösa problem samtidigt som du är strategisk och ser långsiktiga konsekvenser.

Markförvaltaren är även övergripande ansvarig för kommunens markfrågor till exempel fastighetsrättsliga avtal som arrenden, servitut och nyttjanderättsfrågor. Genom dina goda kunskaper inom fastighetsrätt och fastighetsekonomi kommer du också att fungera som expert och stöd i övriga juridiska frågor inom avdelningen när det gäller utformning av olika avtal samt svara på remisser från till exempel Bygg- och miljöavdelningen samt länsstyrelsen. I arbetet förekommer även förhandlingar och avtalsskrivningar med bland annat fastighetsägare och myndigheter.

Vi söker dig som har högskoleexamen eller motsvarande, gärna med inriktning mot samhällsbyggnad, lantmäteri eller fastighetsjuridik alternativt en utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi söker främst en person med god erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Kommunal juridisk erfarenhet och förhandlingsvana är meriterande liksom kunskap inom fastighetsekonom och erfarenhet av fastighetsrättsliga avtalsfrågor.

Som person är du engagerad, nyfiken, flexibel och har ett utvecklande arbetssätt. Detta är en utåtriktad roll med många externa och interna kontaktytor vilket förutsätter en god kommunikativ och pedagogisk förmåga. Du är duktig på att skapa och upprätthålla goda relationer och har ett serviceinriktat synsätt i din kontakt med kommunens företagare och medborgare. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din sociala kompetens kommer att värderas högt.

Du är en effektiv, strukturerad och analytisk person som klarar av att arbeta självständigt och som tar ett stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Du har god samarbetsförmåga och lätt för att kommunicera och uttrycka dig väl i tal och skrift samt har goda IT-kunskaper. Du har även lätt att ta till dig och utveckla nya processer, rutiner och arbetssätt.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2021. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Camilla Schultz, avdelningschef mark- och exploatering, [email protected], 08-570 474 28 eller Sofia Vogel, enhetschef mark- och exploatering, [email protected] 08-570 476 23.
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Junior Planarkitekt

Ansök    Jun 23    Värmdö kommun    Planarkitekt
Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun har påbörjat digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt. Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i den... Visa mer
Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun har påbörjat digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i denna spännande resa mot att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen.

Rollen som planarkitekt innebär att du kommer arbeta i ett team med att digitalisera kommunens befintliga detaljplaner. Du kommer vara en av tre personer som utför själva digitaliseringsarbetet. Arbetet innebär allt ifrån digitalisering till tolkning av planbestämmelser, samt medverkande i den referensgrupp som möts regelbundet under projektet. Det kommer även ingå omvärldsbevakning för att se hur andra kommuner och myndigheter arbetar. Idag arbetar vi i program som ArcGIS och Geosecma.

Vi söker dig som är utbildad planarkitekt eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet eller utbildning inom GIS, samt kunskaper i PBL och planbestämmelser. Meriterande är erfarenhet av att tolka planbestämmelser, programmen ArcGIS och Geosecma. Det är dock inget krav att ha erfarenhet av dessa program, då vi kommer kunna erbjuda dig intern utbildning inom dessa områden. Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen. Som person är du strukturerad, gillar rutinarbete samt är resultatinriktad.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 14 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också. Sedan 2019 ingår även digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen som en viktig del av avdelningens arbetsuppgifter.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en allmän visstidsanställning t.o.m. 2022-08-31. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 30 juni 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, avdelningschef, tfn 08-570 475 50. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Planarkitekt/ Karttekniker med fokus digitalisering

Ansök    Maj 31    Värmdö kommun    Planarkitekt
Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun har påbörjat digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt. Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i den... Visa mer
Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun har påbörjat digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i denna spännande resa mot att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen.

Rollen innebär att du kommer arbeta i ett team med att digitalisera kommunens befintliga detaljplaner. Du kommer vara en av två personer som på ungefär halvtid utför själva digitaliseringsarbetet. Arbetet innebär allt ifrån digitalisering till tolkning av planbestämmelser, samt medverkande i den referensgrupp som möts regelbundet under projektet. Det kommer även ingå omvärldsbevakning för att se hur andra kommuner och myndigheter arbetar.

Den andra delen av ditt arbete innebär arbete med vår ordinarie kartproduktion av t.ex. nybyggnadskartor. Arbetet innebär även fotogrammetrisk kartering i programmet ESPA. Idag arbetar vi i program som ArcGIS, Geosecma, ESPA samt TopoCAD.

Vi söker dig som är nyutexaminerad planarkitekt, utbildad karttekniker, eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Du har erfarenhet, eller utbildning inom GIS, samt kunskaper i PBL och planbestämmelser. Meriterande är erfarenhet av att tolka planbestämmelser, programmen ArcGIS, Geosecma, Topocad och ESPA. Det är dock inget krav att ha erfarenhet av dessa program, då vi kommer kunna erbjuda dig intern utbildning inom dessa områden.
Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen och som person är du strukturerad, gillar rutinarbete samt är resultatinriktad.

Kart och GIS-avdelningen består idag av 13 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också. Sedan 2019 ingår även digitalisering av samhällsbyggnadsprocessen som en viktig del av avdelningens arbetsuppgifter.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är ett vikariat t.o.m. 2022-05-31.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 13/6. Urval och intervjuer sker löpande.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, avdelningschef, tfn
08-570 475 50. Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Planchef

Ansök    Feb 25    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanande och roligt uppdrag där du får arbeta med komplexa och varierade planeringsfrågor.

I rollen som planchef kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta både med planläggning av stora projekt i våra centrumråden som Gustavsberg och Hemmesta samt omvandlingen av kommunens fritidshusområden som planläggs och byggs ut med kommunalt vatten och avlopp. Du kommer vara en viktig del av Värmdö kommuns pågående och kommande detaljplaneprojekt och kontinuerligt arbeta med gestaltningsfrågor både inom kommunen och med andra parter så som byggaktörer.

Vi söker dig som tillsammans med dina medarbetare vill vara med och driva Värmdö kommuns planläggning in i framtiden. Du har gedigen erfarenhet av att leda och ansvara för planprocessen i komplexa sammanhang och miljöer, gärna med vana av att arbeta i en politiskt styrd organisation. I Värmdö kommun tillämpar vi tillitsfullt ledarskap och det är viktigt att du är mån om din personal, är en god kommunikatör och en närvarande chef. Du har en relevant högskoleutbildning till exempel med inriktning mot arkitektur eller fysisk planering samt ett intresse av gestaltnings- och kulturmiljöfrågor. Du behöver ha goda kunskaper i plan- och bygglagen och miljöbalken och vana att göra avvägningar mellan olika intressen. Rollen kräver att du har en mycket god samarbets- och ledarförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du kreativ, nyfiken och har lätt att ur ett helhetsperspektiv komma med idéer och nya angreppssätt samtidigt som du är bra på att strukturera, planera och prioritera uppgifterna.

Planenheten består av elva kompetenta planarkitekter. Enheten ingår i avdelningen för strategisk planering som är en del av samhällsbyggnadskontoret. Som planchef ansvarar du för mål och budget avseende projekt och personal samt företräder kommunen i olika planeringsfrågor både i interna och externa sammanhang. Rollen innebär ett nära samarbete med mark- och exploatering men också andra delar av samhällsbyggnadskontoret så som vatten och avlopp.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Moa Öhman, tfn. 08-570 485 82. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Produktionstekniker

Produktionstekniker till AstaReal AB AstaReal AB ingår i AstaReal Group som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd och är världsledande producent av naturligt astaxanthin. AstaReal AB var det första företaget i världen som kommersiellt producerade naturligt astaxanthin från mikroalger. Astaxanthin är naturens mest kraftfulla antioxidant. AstaReal AB fortsätter att vara ledande inom produktion och innovation av naturligt ast... Visa mer
Produktionstekniker till AstaReal AB
AstaReal AB ingår i AstaReal Group som ägs av det japanska läkemedelsbolaget Fuji Chemical Industries Co., Ltd och är världsledande producent av naturligt astaxanthin.
AstaReal AB var det första företaget i världen som kommersiellt producerade naturligt astaxanthin från mikroalger. Astaxanthin är naturens mest kraftfulla antioxidant. AstaReal AB fortsätter att vara ledande inom produktion och innovation av naturligt astaxanthin runt om i världen. Vi är certifierade enligt ISO 9001 och FSSC 22000 samt bedriver ett aktivt hållbarhetsarbete.
Vår produktionsanläggning i Gustavsberg är i gång hela året och din utgångspunkt som produktionstekniker är att säkerhetsställa att produktionen sker på ett säkert sätt, både vad gäller livsmedelssäkerhet, livsmedelshygien och arbetsmiljö. Detta görs genom att följa uppsatta rutiner och mål.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Tillhandahålla produktionen med rena och förberedda odlingstankar, produktionsområden och utrustning samt att processa produkten från skörd till förpackning. Det innefattar uppgifter såsom:
· Rengöring och desinfektion av odlingstankar, odlingshallar, produktionsområden och arbetsredskap
· Inokulering av odlingstankar
· Skörd av odlingstankar.
· Bearbetning av batcher, inklusive krossning, spraytorkning och förpackning
· Rengöring av processavdelnings produktionsområde och processutrustning.
· Provtagning
· Skriva och uppdatera checklistor och rutininstruktioner
· Vara aktiv i förbättringsarbetet

Du strävar alltid efter att upprätthålla en hög standard vad gäller hygien och arbetar enligt gällande rutininstruktioner och följer standarden för HACCP, ISO9001 och FSSC 22000.

Om jobbet
Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med en provanställning på sex månader. Du arbetar på en enhet tillsammans med sex andra produktionstekniker och ingår i ett rullande två-skiftschema som även innefattar söndagsarbete. Tre-skift kan förekomma.

Vi söker dig som:
· Har en positiv attityd och fokus på ständiga förbättringar
· Är noggrann och gillar ordning och reda
· Vill vara en viktig kugge i ett tvärfunktionellt produktionsskift
· Med bra samarbetsförmåga och stort engagemang, du tar egna initiativ och är noga med att följa rutiner och riktlinjer
· Travers och truckkort är meriterande
· Med ett par års arbetslivserfarenhet av ett liknande arbete med fördel i fabriksmiljö
· Erfarenhet av livsmedelsindustrin är mycket meriterande
· Som behärskar svenska i tal och skrift
· Som har god fysisk förmåga
· Vi ser gärna kvinnliga sökandenAstareal AB lägger stor fokus på att personal ska efterleva företagets fyra uppförande koder

· Samarbete
· Ansvar
· Externt fokus
· Ständig förbättring

Läs mer om oss här www.astareal.se
Skicka in din ansökan till [email protected] om du vill vara med på en spännande resa in i framtiden med ett spännande och innovativt företag. Visa mindre

Planchef

Ansök    Mar 2    Ls Jobbet AB    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant! Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanande och roligt uppdrag där du får arbeta med komplexa och varierade planeringsfrågor.
I rollen som planchef kommer du tillsammans med dina medarbetare att arbeta både med planläggning av stora projekt i våra centrumområden som Gustavsberg och Hemmesta samt omvandlingen av kommunens fritidshusområden som planläggs och byggs ut med kommunalt vatten och avlopp. Du kommer vara en viktig del av Värmdö kommuns pågående och kommande detaljplaneprojekt och kontinuerligt arbeta med gestaltningsfrågor både inom kommunen och med andra parter så som byggaktörer.
Vi söker dig som tillsammans med dina medarbetare vill vara med och driva Värmdö kommuns planläggning in i framtiden. Du har gedigen erfarenhet av att leda och ansvara för planprocessen i komplexa sammanhang och miljöer, gärna med vana av att arbeta i en politiskt styrd organisation. I Värmdö kommun tillämpar vi tillitsfullt ledarskap och det är viktigt att du är mån om din personal, är en god kommunikatör och en närvarande chef. Du har en relevant högskoleutbildning till exempel med inriktning mot arkitektur eller fysisk planering samt ett intresse av gestaltnings- och kulturmiljöfrågor. Du behöver ha goda kunskaper i plan- och bygglagen och miljöbalken och vana att göra avvägningar mellan olika intressen. Rollen kräver att du har en mycket god samarbets- och ledarförmåga och att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Som person är du kreativ, nyfiken och har lätt att ur ett helhetsperspektiv komma med idéer och nya angreppssätt samtidigt som du är bra på att strukturera, planera och prioritera uppgifterna.
Planenheten består av elva kompetenta planarkitekter. Enheten ingår i avdelningen för strategisk planering som är en del av samhällsbyggnadskontoret. Som planchef ansvarar du för mål och budget avseende projekt och personal samt företräder kommunen i olika planeringsfrågor både i interna och externa sammanhang. Rollen innebär ett nära samarbete med mark- och exploatering men också andra delar av samhällsbyggnadskontoret så som vatten och avlopp.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna.
Välkommen med din ansökan senast den 26 mars.
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Eva Gryding som är ansvarig för denna rekrytering på [email protected]
Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Krav
Du har en relevant högskoleutbildning till exempel med inriktning mot arkitektur eller fysisk planering
Du har gedigen erfarenhet av att leda och ansvara för planprocessen i komplexa sammanhang och miljöer
Du har goda kunskaper i plan- och bygglagen och miljöbalken och vana att göra avvägningar mellan olika intressen
Du har en mycket god samarbets- och ledarförmåga

Meriterande
Du har erfarenhet av att arbeta med dess frågor i en kommunal miljö

Om arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Tekniker – Vattenfall Services, Djurö

Ansök    Jan 13    Vattenfall AB    Eltekniker
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation. Är du serviceinriktad, gillar att ta ansvar och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu en tekniker som vill arbeta inom ledningsunderhåll och som är van med att ta ansvar. Din roll som Tekniker Vi söker dig som har några års erfarenhet a... Visa mer
Vattenfall Services företagskultur präglas av säkerhets- och entreprenörsanda där kreativitet, självständighet och resultatorientering är nyckelbegrepp. Vi arbetar kundinriktat i en mål- och projektorienterad organisation.

Är du serviceinriktad, gillar att ta ansvar och gärna arbetar utomhus? Vi söker nu en tekniker som vill arbeta inom ledningsunderhåll och som är van med att ta ansvar.

Din roll som Tekniker
Vi söker dig som har några års erfarenhet av branschen och som vill ha ett omväxlande arbete med tekniskt innehåll. Vi utgår från Djurö och utför arbete på både fastland och ute i skärgården. Det här är ett jobb för dig som gillar att lösa tekniska problem i fält och du kommer arbeta med projekt samt nätanslutning, felavhjälpning och underhåll inom spänningsintervallet 0,4 -24 kV. Exempel på arbetsuppgifter:
Montage av nätstationer och kabelskåp
Förläggning, skarvning och avslut på kablage, linjearbete
Felsökning och reparation

Det kan vara ensamarbete, arbete tillsammans med en kollega och/eller med någon av våra underentreprenörer. Du planerar dagen med stöd av projektledare och beredskap kan komma att ingå i tjänsten.

Dina kvalifikationer som Tekniker
Som tekniker hos Vattenfall Services är det viktigt att säkerheten kommer först. Vi söker en noggrann, driven och serviceinriktad tekniker som gärna arbetar i grupp. Vi utgår från Djurö men jobbar även mycket i skärgården, därför kan det vara meriterande om du har en erfarenhet från arbete i skärgårdsmiljö sedan innan. Det förekommer även att vi jobbar ute på öarna och då är båt det transportmedel vi använder oss av. Har du tidigare erfarenheter från att köra båt/arbeta på en båt så kan även det vara meriterande. Dina kvalifikationer:
Några års branscherfarenhet
Gymnasial eller eftergymnasial utbildning inom elteknik
B-körkort är ett krav
Van datoranvändare
Behärskar svenska i tal och skrift
Utbildningar såsom ESA, Arbete på väg, Heta arbeten och Hjärt- och lungräddning är meriterande

För att trivas tillsammans med oss är det är viktigt att du tycker om teamwork. Vi söker en person som är prestigelös och som vill ge god service och kvalité i sitt arbete.

Mer information
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta rekryterande chef Robert Sundberg, 073-526 36 99. För mer information kring själva rekryteringsprocessen, kontakta rekryterare Malin Malmsten, 073-597 73 71.
Fackliga representanter för denna tjänst är Sven Johannesson Unionen, Johan Larsson (Hallsberg) SEKO, Torbjörn Blom Akademikerna och Anders Landqvist (Nyköping) Ledarna. Du når alla via Vattenfalls växel, tfn 08-739 50 00.

Placeringsort: Djurö

Vattenfall är en del av Sveriges kritiska infrastruktur, därmed är många av våra tjänster säkerhetsklassade. Är denna tjänst säkerhetsklassad kommer säkerhetsprövning genomföras innan anställning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju. Utöver säkerhetsprövning görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Känns detta som ett jobb för dig? Vi ser fram emot din ansökan senast den 4 februari 2021, tjänsten kan tillsättas innan ansökningsdag.

Vattenfall Services bygger, underhåller och utvecklar energilösningar för näringsliv och offentlig verksamhet. Bland våra kunder hittar du nät- och energibolag, industrier, kommuner, landsting och entreprenadbolag. I Sverige har vi drygt 2 100 medarbetare på ett 90-tal orter. Våra verksamhetsområden är byggnation – underhåll – konsulttjänster. Läs mer om våra tjänster på www.vattenfallservices.se

Tillsammans skapar vi Sveriges säkraste arbetsplats!

Följ oss gärna!
LinkedIn – Vattenfall Services Nordic AB
Instagram – Vattenfallservices
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Samhällsplanerare med antikvarisk inriktning

Ansök    Dec 22    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

I rollen som samhällsplanerare med antikvarisk inriktning erbjuds du ett omväxlande arbete där du kan göra skillnad. Eftersom vi är en kommun med olika förutsättningar beroende på om det rör de centrala delarna eller landsbygd/skärgård kommer du att möta en vidd av olika frågor. Du kommer att ha en viktig roll i arbetet med att uppdatera kommunens översiktsplan som ska samrådas under våren. Bland uppgifterna ingår också arbete med att utarbeta olika strategiska dokument, bereda och föredra ärenden samt driva och utveckla processer kopplade till den långsiktiga planeringen så som fördjupade översiktsplaner. En annan del av tjänsten består i att på olika sätt och nivåer arbeta med att utveckla och integrera kulturmiljöfrågorna som en naturlig del i samhällsutvecklingen. Ansvaret betyder att du får arbeta med kulturmiljö på byggnads- och landskapsnivå i allt ifrån tidiga skeden som till detaljplanering och remisser i bygglovsskedet.

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen där kulturmiljö- eller byggnadsantikvariska frågor har ingått. Du ska ha erfarenhet av att arbeta på en strategisk nivå, ha ett stort intresse för både antikvariska och landskapsfrågor samt ha en vana att arbeta med projekt mot uppställda mål och budget. Du har god kännedom om plan- och bygglagen, lov- och planhantering samt insikter i landskapsfrågor. Det är en merit om du har erfarenhet av arbete med kulturmiljöfrågor och landskapsfrågor inom kommun och/eller från privata sektorn. Då arbetet innebär många kontakter krävs god social och kommunikativ förmåga och att du är bra att uttrycka dig i skrift.

Översiksplaneavdelningens ansvarsområden är översikts- och strategisk planering. Vi är en relativt liten avdelning med frågor som spänner över många områden så här finns både generalister och specialister. Med ett långsiktigt perspektiv tar vi fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verkar för en hållbar utveckling och att utveckla metoder och processer. Avdelningen utarbetar bland annat strategiska dokument, verkar för skydd av naturområden och kulturmiljöer samt infrastrukturfrågor. Avdelningen är en del av samhällsbyggnadskontoret med ett brett ansvar och nära samarbete, vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Moa Öhman, översiktsplanechef, tfn. 08-570 485 82. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Miljöplanerare

Ansök    Dec 22    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

I rollen som miljöplanerare kommer du ha en viktig roll för att aktivt verka för att integrera miljö- och hållbarhetsfrågor i samhällsbyggnadsprocessen. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att påverka hur arbetet ska utvecklas och drivas. Du kommer att driva och delta i projekt i allt ifrån de mycket tidiga skedena, till planläggning och genomförande. Det sker genom att du som projektmedlem bidrar i kommunens detaljplaneprojekt genom att ta fram underlag om miljöfrågor för området som planeras samt hjälpa till att beställa och granska specialistutredningar. Samtidigt kommer du självständigt driva projekt kopplat till kommunens utveckling av den gröna och blå infrastrukturen så som naturreservatsbildningar och restaurering av våtmarker. Du kommer även att arbeta med att sprida information och rådgivning internt och externt.

Vi söker dig som har relevant akademisk utbildning och flerårig erfarenhet av miljöfrågor kopplat till fysisk planering. Du behöver ha goda kunskaper om miljölagstiftning, om natur och ekologi på både art- och landskapsnivå i terrester och akvatisk miljö. Då arbetet innebär många kontakter krävs mycket god social och kommunikativ förmåga och du behöver vara bekväm att ta plats och föra både miljöns och kommunens talan i olika sammanhang. Det är meriterande om du tidigare arbetat i en kommun med natur- och/eller miljöfrågor, har kunskap i GIS samt plan- och bygglagen och har B-körkort. Du behöver ha ett strukturerat arbetssätt och trivas att både jobba självständigt och med andra.

Översiksplaneavdelningens ansvarsområden är översikts- och strategisk planering. Vi är en relativt liten avdelning med frågor som spänner över många områden så här finns både generalister och specialister. Med ett långsiktigt perspektiv tar vi fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verkar för en hållbar utveckling och att utveckla metoder och processer. Avdelningen utarbetar bland annat strategiska dokument, verkar för skydd av naturområden och kulturmiljöer samt infrastrukturfrågor. Avdelningen är en del av samhällsbyggnadskontoret med ett brett ansvar och nära samarbete, vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Moa Öhman, översiktsplanechef, tfn. 08-570 485 82. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Samhällsplanerare med inriktning mot infrastruktur

Ansök    Dec 22    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö... Visa mer
Värmdö kommun är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Vi planerar och bygger unika bostäder i kulturhistoriska miljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare samtidigt som vi ska värna och utveckla vatten- och naturmiljön. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

I rollen som samhällsplanerare hos oss har du stor möjlighet att göra skillnad i hur samhället kommer att utvecklas framöver. Du kommer att arbeta med översiktsplanering och strategiska frågor både i projekt och självständigt i en organisation där det finns möjlighet att utvecklas och prova nya saker. Kommunen arbetar just nu med en uppdaterad översiktsplan och förutom det är också infrastrukturfrågor högt prioriterade. Eftersom vi är en kommun med olika förutsättningar beroende på om det rör de centrala delarna eller landsbygd/skärgård kommer du att möta en vidd av olika frågor. Du kommer självständigt att driva projekt inom infrastruktur men också delta i regionens och Trafikverkets projekt samt föra kommunens talan i regionala sammanhang. I rollen ingår också arbete med att utarbeta olika strategiska dokument, bereda och föredra ärenden samt driva och utveckla processer kopplade till den långsiktiga planeringen. Arbetet är omväxlande med stora möjligheter att påverka hur arbetet ska utvecklas och drivas.

Vi söker dig som har relevant högskoleexamen med ett stort samhälls- och hållbarhetsintresse och fokus på helheten före delarna. Du har flerårig erfarenhet av komplexa planeringsfrågor gärna med någon erfarenhet av infrastrukturfrågor. Du ska med lätthet kunna kommunicera, både muntligt och skriftligt och har vana att arbeta med projekt. Vi ser gärna att du har grundläggande kompentents inom geografisk informationsbehandling och att du har erfarenhet av att arbeta i politiskt styrda organisationer. För att du ska trivas behöver du både kunna jobba självständigt och tillsammans med andra.

Översiksplaneavdelningens ansvarsområden är översikts- och strategisk planering. Vi är en relativt liten avdelning med frågor som spänner över många områden så här finns både generalister och specialister. Med ett långsiktigt perspektiv tar vi fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verkar för en hållbar utveckling och att utveckla metoder och processer. Avdelningen utarbetar bland annat strategiska dokument, verkar för skydd av naturområden och kulturmiljöer samt infrastrukturfrågor. Avdelningen är en del av samhällsbyggnadskontoret med ett brett ansvar. Vi arbetar väldigt nära övriga delar av kontoret vilket ger stora möjligheter att ständigt lära sig och utvecklas med andra.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 17 januari 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Moa Öhman, översiktsplanechef, tfn. 08-570 485 82. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Produktionsledare

Vi söker efter en driftig produktionsledare till vår kund, en tillverkare av badrumsinredning, för ett konsultuppdrag på minst 6 månader med placering på Värmdö och goda chanser till överrekrytering. Har du ett coachande ledarskap och drivs av att förbättra och utveckla? Då är rollen som Produktionsledare något för dig! Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande. Om tjänsten Som Produktionsledare erbjuds du ett spännande och o... Visa mer
Vi söker efter en driftig produktionsledare till vår kund, en tillverkare av badrumsinredning, för ett konsultuppdrag på minst 6 månader med placering på Värmdö och goda chanser till överrekrytering.

Har du ett coachande ledarskap och drivs av att förbättra och utveckla? Då är rollen som Produktionsledare något för dig! Tveka inte att ansöka redan idag då urval samt intervjuer sker löpande.

Om tjänsten
Som Produktionsledare erbjuds du ett spännande och omväxlande arbete där du kommer att leda och utveckla arbetet på monteringen. Du kommer att arbeta med att kommunicera, leda och följa upp processer och mål för ditt team. Utveckla arbetssätt och metoder för att säkerställa att arbetet sker på ett effektivt samt säkert sätt och når de produktivitesmål som är uppsatta.

Du ansvarar för att fortlöpande leda personal och utveckla dem framåt. Du har ett genuint intresse för LEAN och styr och följer kontinuerligt utfall gällande säkerhet, kvalitet, leveranssäkerhet, produktivitet och direkta kostnader tillsammans med din personal samt styransvariga. Du rapporterar till logistikchefen i en platt och tvärfunktionell organisation med breda arbetsroller.

Vem är du?
För att passa i denna roll bör du ha tidigare erfarenhet av arbete i ledande position inom produktion eller montering.

Du har kunskap och erfarenhet av arbete inom arbetsmiljö och arbetsrättsliga frågor kopplat till daglig drift.

Som ledare är du duktig på att involvera och motivera din omgivning och du har god social kompetens.

Du är en förtroendeingivande, prestigelös och strukturerad person.

Du hanterar både svenska och engelska i tal och skrift, samt har goda kunskaper i MS Office.


Om verksamheten
Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension. Vi vill att Du ska må bra och trivas med oss på Poolia och därför erbjuder vi Dig friskvårdsbidrag, företagshälsovård och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Hos oss får du en engagerad konsultchef som finns tillgänglig och håller löpande kontakt med Dig och kundföretagen under hela din anställning. Vårt mål är att vi ska trivas och utvecklas tillsammans. Visa mindre

Underhållsledare Charlottendal

Ansök    Dec 11    Keolis Sverige AB    Underhållschef
Charlottendals bussdepå söker underhållsledare till sin verkstad. Som underhållsledare/ verkmästare leder, fördelar, planerar och följer du upp den dagliga produktionen i verkstaden. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt personalansvar. Du fungerar som en länk mellan egen verkstadsavdelning och övrig verksamhet.  Genom närvarande ledarskap och ständiga förbättringar driver du utvecklingen mot ett mer förebyggande underhåll. För dig som har vilja och ... Visa mer
Charlottendals bussdepå söker underhållsledare till sin verkstad.
Som underhållsledare/ verkmästare leder, fördelar, planerar och följer du upp den dagliga produktionen i verkstaden. Du har ett delegerat arbetsmiljöansvar samt personalansvar. Du fungerar som en länk mellan egen verkstadsavdelning och övrig verksamhet.  Genom närvarande ledarskap och ständiga förbättringar driver du utvecklingen mot ett mer förebyggande underhåll. För dig som har vilja och driv innebär detta stora möjligheter till att vara med och påverka och leda arbetet och utvecklingen framåt. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna kan variera från tidig morgon till eftermiddag/kväll. 

Det här behöver du 
Minst 3 -årigt tekniskt gymnasium/teknisk högskola eller motsvarande 
Flerårig erfarenhet av fordonstekniskt arbete, gärna inom buss eller på andra tunga fordon 
B-körkort, D-körkort är meriterande. 
Datorvana. 
Kunskap om vår verksamhet eller liknande verksamhet 
Kunskap om avtal och arbetsrätt. 
Erfarenheter från arbetsledande befattning 
Goda kunskaper om arbetsmiljöarbete. 
Goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som i skrift. 
Kunskaper inom Lean och 5 S är meriterande. 
Vi söker dig som är en kommunikativ person som värdesätter ett konsekvent arbetssätt. Du har mycket goda ledaregenskaper, god samarbetsförmåga, är en lagspelare och har en positiv och etisk människosyn. Du är lyhörd och har en god inlevelseförmåga. Du är en person som har lätt att få med dig andra och som är bra på att entusiasmera människor omkring dig. Du är resultatinriktad och drivande samt har en förmåga att utveckla och se möjligheter i arbetsformerna och organisationen. Du är en bra problemlösare och stresstålig. Ska kunna prioritera under tidspress. 

Det här får du av oss 
Hos Keolis får du introduktionsutbildning och möjligheter till vidarutbildning. Du har nära till din chef som stöttar dig och kan svara på frågor. 
Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför friskvårdsbidrag och tillgång till Keolis förmånsportal med mängder av erbjudanden, både på friskvård och på produkter och tjänster. Vi har ett eget gym också på Charlottendal. 
Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter. 
Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 

Så här söker du 
Är det något för dig är du varmt välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev.  Urval sker löpande vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdagen. 
Har du frågor gällande tjänsten är du välkommen att kontakta 
Underhållschef  Stefan Holmberg 0722-025640
Rekryterare Birgitta Mårtensson 0851902287 
Facklig representant för Unionen  Klas Wallin 0706-026774 Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Jul 9    Värmdö kommun    Fastighetsförvaltare
Till Fastighetsavdelningen söker vi en Fastighetsförvaltare Fastighetsavdelningen i Värmdö Kommun är 18 medarbetare med olika uppdrag för att kunna stödja verksamheterna inom kommunen med lokaler samt hantera kommunens övriga byggnadsinnehav. Vi arbetar kundfokuserat nära våra kunder. Till vårt team av fastighetsförvaltare behöver vi nu en ny kraft med placering i kommunhuset i Skogsbo. I rollen som fastighetsförvaltare har du en nyckelroll på Fastighets... Visa mer
Till Fastighetsavdelningen söker vi en
Fastighetsförvaltare

Fastighetsavdelningen i Värmdö Kommun är 18 medarbetare med olika uppdrag för att kunna stödja verksamheterna inom kommunen med lokaler samt hantera kommunens övriga byggnadsinnehav. Vi arbetar kundfokuserat nära våra kunder. Till vårt team av fastighetsförvaltare behöver vi nu en ny kraft med placering i kommunhuset i Skogsbo.

I rollen som fastighetsförvaltare har du en nyckelroll på Fastighetsavdelningen med resultat-, budget- och kundansvar. Vidare har du ansvar för omförhandlingar av hyresavtal, avtalsskrivning m.m. samt genomför anpassningar av lokalerna i nära samverkan med våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

. Kundmöten
. Ta fram underlag och delta i budgetprocessen
. Budget och resultatansvar för ett eller flera förvaltningsområden
. Ekonomiska kalkyler
. Hyresförhandling och avtalsskrivning
. Hyresgästanpassningar
. Planera och ansvara för att underhållsåtgärder utförs i samråd med drift- och teknikgruppen
. Delta i byggprojekt

Vi söker dig som är utbildad fastighetsförvaltare, fastighetsekonom eller har annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi samt har erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler. Vi tror även att du har några års erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Meriterande är om du har kunskap om kommunal förvaltning och hur en kommun styrs, kunskap om LOU. Du har B-körkort och rapporterar till fastighetschefen.

Som person är du strukturerad, självgående och tar egna initiativ. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är relationsskapande, kommunikativ, lyhörd och samtidigt affärsmässig. Vi värdesätter god samarbetsförmåga.

Fastighetsavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för drift och underhåll av kommunens verksamhetslokaler som t.ex. förskolor, skolor, äldreboende och förvaltningslokaler. Verksamheterna och därmed också fastighetsavdelningen är i kontinuerlig förändring och utveckling. Vi har därför ett behov av att förstärka resurserna inom avdelningen. Till fastighetsavdelningen hör även Byggprojektenheten som hanterar våra större byggprojekt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2019. Urval och intervjuer sker löpande, så kom gärna in med din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fastighetschef Bengt Lind på telefonnummer: 08-570 481 09. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Logistiker som behärskar Mandarin.

Bolaget reparerar och monterar vagnar, emballage, samt andra produkter som används för transport och lagerhantering. Cowin Services jobbar i samråd med sina kunder och fabrik i Kina, med att utveckla och förfina dessa produkter. Dessutom hanterar och ansvarar bolaget för sitt moderbolags lager. Vi söker en positiv lagspelare som inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du tidigare haft liknande arbetsuppgifter och ett krav att du beh... Visa mer
Bolaget reparerar och monterar vagnar, emballage, samt andra produkter som används för transport och lagerhantering. Cowin Services jobbar i samråd med sina kunder och fabrik i Kina, med att utveckla och förfina dessa produkter. Dessutom hanterar och ansvarar bolaget för sitt moderbolags lager. Vi söker en positiv lagspelare som inte är rädd för att ta i när det behövs. Det är meriterande om du tidigare haft liknande arbetsuppgifter och ett krav att du behärskar mandarin. Arbetsuppgifterna består av att ansvara för att förbättra och organisera flödet av containers (med våra produkter) från Kina till Sverige. I arbetet ingår även att översätta monteringsinstruktioner från mandarin till engelska. Visa mindre

Fastighetsförvaltare

Ansök    Sep 17    Värmdö kommun    Fastighetsförvaltare
Till Fastighetsavdelningen söker vi en Fastighetsförvaltare Fastighetsavdelningen i Värmdö Kommun består av 18 medarbetare med olika uppdrag för att kunna stödja verksamheterna inom kommunen med lokaler samt hantera kommunens övriga byggnadsinnehav. Vi arbetar kundfokuserat nära våra kunder. Till vårt team av fastighetsförvaltare behöver vi nu en ny kraft med placering i kommunhuset i Skogsbo. I rollen som fastighetsförvaltare har du en nyckelroll på Fas... Visa mer
Till Fastighetsavdelningen söker vi en
Fastighetsförvaltare

Fastighetsavdelningen i Värmdö Kommun består av 18 medarbetare med olika uppdrag för att kunna stödja verksamheterna inom kommunen med lokaler samt hantera kommunens övriga byggnadsinnehav. Vi arbetar kundfokuserat nära våra kunder. Till vårt team av fastighetsförvaltare behöver vi nu en ny kraft med placering i kommunhuset i Skogsbo.

I rollen som fastighetsförvaltare har du en nyckelroll på Fastighetsavdelningen med resultat-, budget- och kundansvar. Vidare har du ansvar för omförhandlingar av hyresavtal, avtalsskrivning m.m. samt genomför anpassningar av lokalerna i nära samverkan med våra kunder.

Exempel på arbetsuppgifter:

. Kundmöten
. Ta fram underlag och delta i budgetprocessen
. Budget och resultatansvar för ett eller flera förvaltningsområden
. Ekonomiska kalkyler
. Hyresförhandling och avtalsskrivning
. Hyresgästanpassningar
. Planera och ansvara för att underhållsåtgärder utförs i samråd med drift- och teknikgruppen
. Delta i byggprojekt

Vi söker dig som är utbildad fastighetsförvaltare, fastighetsekonom eller har annan relevant utbildning som vi bedömer likvärdigt. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom hyresjuridik och fastighetsekonomi samt har erfarenhet av uthyrning av kommersiella lokaler. Vi tror även att du har några års erfarenhet inom fastighetsförvaltning. Meriterande är om du har kunskap om kommunal förvaltning och hur en kommun styrs, kunskap om LOU. Du har B-körkort och rapporterar till fastighetschefen.

Som person är du strukturerad, självgående och tar egna initiativ. Eftersom rollen innebär många kontakter är det avgörande att du är relationsskapande, kommunikativ, lyhörd och samtidigt affärsmässig. Vi värdesätter god samarbetsförmåga.

Fastighetsavdelningen inom Samhällsbyggnadskontoret ansvarar för drift och underhåll av kommunens verksamhetslokaler som t.ex. förskolor, skolor, äldreboende och förvaltningslokaler. Verksamheterna och därmed också fastighetsavdelningen är i kontinuerlig förändring och utveckling. Vi har därför ett behov av att förstärka resurserna inom avdelningen. Till fastighetsavdelningen hör även Byggprojektenheten som hanterar våra större byggprojekt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober 2019. Urval och intervjuer sker löpande, så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fastighetschef Bengt Lind på telefonnummer: 08-570 481 09. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

GIS - ingenjör

Ansök    Jul 2    Värmdö kommun    GIS-ingenjör
I ett samhälle som utvecklas behövs ständigt nya kartor. När en ny detaljplan ska tas fram behövs en grundkarta som underlag. Vid bostadsbyggen, både stora och små, behövs nybyggnadskartor som underlag för situationsplan till bygglovsansökan. Vid ansökan om nytt enskilt avlopp behövs karta för enskilt avlopp/strandskyddsdispens. På Kart och GIS gör vi ca 100 kartor varje månad på beställning. Dessutom har vi ansvar för både intern och extern GIS där bl.a. ... Visa mer
I ett samhälle som utvecklas behövs ständigt nya kartor. När en ny detaljplan ska tas fram behövs en grundkarta som underlag. Vid bostadsbyggen, både stora och små, behövs nybyggnadskartor som underlag för situationsplan till bygglovsansökan. Vid ansökan om nytt enskilt avlopp behövs karta för enskilt avlopp/strandskyddsdispens. På Kart och GIS gör vi ca 100 kartor varje månad på beställning. Dessutom har vi ansvar för både intern och extern GIS där bl.a. kommunal verksamhet presenteras i kartan på webben.

Hos oss kommer du att samarbeta med andra enheter inom kommunen för att ta fram smarta GIS-lösningar. Du kommer att få mycket frihet under ansvar och har stora möjligheter att utvecklas både tekniskt och kommunikativt. Vi, alla medarbetare på enheten, arbetar ständigt med utveckling och förbättring av vår verksamhet.

Rollen som GIS-ingenjör innebär hantering av geografiska data i databaser men även att ta fram kreativa lösningar på problem med hjälp av GIS. Systemförvaltning ingår också i arbetet. Du arbetar brett inom kommunens olika verksamheter och ger support, stöd och utbildning i hantering av geografisk information och ansvar för uppdatering av olika kartskikt. Idag arbetar vi i program som ArcGIS, Geosecma, QGIS, VA-banken, ISM, FME, ESPA samt TopoCAD.

Vi söker dig som är utbildad GIS-ingenjör eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet eller goda kunskaper inom GIS och hantering av geografiska databaser samt av programmet ArcGIS. Meriterande är erfarenhet av Geosecma och VA-banken samt erfarenhet från att ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Dina personliga egenskaper är också viktiga för oss. Som person är du en problemlösare, initiativrik, strukturerad, utåtriktad och utvecklingsinriktad. Du tycker om att arbeta i grupp och är kreativ.

Kart och GIS-enheten består av 13 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, enhetschef, tfn 08-570 475 50. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Planarkitekt

Ansök    Jun 18    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

I rollen som planarkitekt på planenheten har du helhetsansvar för hela planprocessen och driver 2-3 planuppdrag. Du handlägger och utformar detaljplaner och driver dina egna projekt, från förstudie till planeringsskede och genomförande. Du tar fram utredningar och analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner. I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt, och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.

Vi söker dig som har en akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 1 års erfarenhet i rollen som planarkitekt, samt erfarenhet av projektledning. Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus. Meriterande är om du även har arbetat i en politiskt styrd organisation.

Du är en person som är driven och som genom tydlig och effektiv kommunikation, samarbete och noggrannhet styr projekten mot uppsatta mål. Du bryter ner arbetet i delmål för att på ett smidigt sätt förutse risker och leverera utefter uppställd tidplan och budget. Du kan hantera oväntade situationer med lugn och fokus.

Planenheten har det övergripande ansvaret i samhällsbyggnadsprocessen med strategiskt ansvar för utvecklingen inom kommunen. Hos oss erbjuds du att arbeta med en stor variation av projekt. Vi utvecklar våra stadskärnor som Gustavsbergs och Hemmesta centrum, samtidigt som vi erbjuder spännande projekt i skärgårdsmiljö. Till din hjälp i arbetet har du ekologer, VA-ingenjörer, trafikplanerare och ekonomer samt ett nära och välfungerande samarbete med exploateringsenheten. Här får du möjlighet att följa dina projekt från ax till limpa.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Cavallin, planchef, tel. 08-570 470 21 eller mail [email protected]. Kontaktuppgifter till Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Karttekniker eller nyutbildad planarkitekt

Ansök    Jul 5    Värmdö kommun    Planarkitekt
Till Kart och GIS-enheten söker vi en Karttekniker eller nyutbildad planarkitekt Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun står i startgroparna att påbörja digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vi... Visa mer
Till Kart och GIS-enheten söker vi en
Karttekniker eller nyutbildad planarkitekt

Var med på vår resa mot en digital samhällsbyggnadsprocess. Värmdö kommun står i startgroparna att påbörja digitaliseringen av kommunens detaljplaner. En mycket viktig del för att nå visionen att kunna skapa e-tjänster och öka tillgängligheten för både medborgare och de som arbetar i kommunen. I framtiden ska du kunna klicka på en fastighet i mobilen och få fram i klartext vilka planbestämmelser som gäller. Enkelt och tydligt.

Hos oss kommer du att vara en nyckelperson i denna spännande resa mot att digitalisera samhällsbyggnadsprocessen. En resa som precis ska påbörjas.

Rollen innebär att du kommer arbeta i ett team med att digitalisera kommunens befintliga detaljplaner, men även de nya detaljplanerna. Du kommer att vara med i starten av projektet och får vara med att ta fram arbetsmetod. Du kommer att vara en av två personer som på halvtid kommer utföra digitaliseringsarbetet. Arbetet innebär allt ifrån digitalisering, till tolkning av planbestämmelser samt medverkande i den referensgrupp som kommer mötas regelbundet under projektet. Det kommer även ingå omvärldsbevakning för att se hur andra kommuner och myndigheter arbetar. Den andra delen av ditt arbete innebär att du kommer arbeta med vår ordinarie kartproduktion av t.ex. nybyggnadskartor. Arbetet innebär även fotogrammetrisk kartering i programmet ESPA. Idag arbetar vi i program som ArcGIS, Geosecma, QGIS, VA-banken, ISM, FME, ESPA samt TopoCAD


Vi söker dig som är utbildad karttekniker alternativt nyutexaminerad planarkitekt, eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har erfarenhet eller utbildning inom GIS.

Meriterande är erfarenhet av att tolka planbestämmelser, programmen ArcGIS, Geosecma, Topocad och ESPA. Det är dock inget krav att ha erfarenhet av dessa program, då vi kommer kunna erbjuda dig intern utbildning inom dessa områden. Dina personliga egenskaper är viktiga för rollen. Som person är du strukturerad, gillar rutinarbete samt är resultatinriktad.

Kart och GIS-enheten består av 13 medarbetare som ansvarar för kommunens kartförsörjning. I det ingår bland annat fältmätningar, framtagande av nybyggnadskartor och grundkartor, ajourhållning av primärkarta och VA-ledningskarta. Byggnads-, adress- och lägenhetsregistrering samt webb-karta och GIS-samordning ingår också.

Vi erbjuder dig ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, löneväxling till pension, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. I Värmdö kommun arbetar vi även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Klicka på "sök tjänst" nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 18 augusti.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Sträng, enhetschef, tfn 08-570 475 50. Fackliga representanter nås via https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Översiktsplanerare / Översiktsplanechef

Ansök    Apr 4    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö kommun är en av Stockholms snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabriksmiljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Samtidigt förvaltar vi det kulturhistoriska arvet från Sveriges främsta... Visa mer
Värmdö kommun är en av Stockholms snabbast växande kommuner. Vi har snabbt förflyttat oss från ett industrisamhälle till en expansiv kommun med fortsatt tillväxt i både stads- och landsortsmiljö samtidigt som vi kan erbjuda en vacker skärgårdsmiljö och närhet till natur. Nu bygger vi unika bostäder i kulturhistoriska fabriksmiljöer och skapar nya mötesplatser för framtidens medborgare. Samtidigt förvaltar vi det kulturhistoriska arvet från Sveriges främsta keramiker och designer. Värmdö kommun söker nu efter dig som vill vara med på vår resa för att bli en samhällsbyggare i framkant!

Vi erbjuder dig ett omväxlande, utmanande och roligt uppdrag där du får arbeta med att ta fram en ny översiktsplan för kommunen. Ansvarsområdet spänner över många olika ämnesområden såsom ekologi, infrastruktur, samhällsplanering samt analys- och utredningsarbete.

I rollen som översiktsplanerare kommer du att leda processer kopplade till översiktsplanen och föra dialogen kring den både internt och externt. Vi har flera spännande utredningsuppdrag på gång som är kopplade till översiktsplanen såsom klimatanpassning, ekosystemtjänster, havsplan med mera.

Initialt och ca 1 år framåt kommer du även att axla rollen som tillförordnad Översiktsplanechef då nuvarande chef går på föräldraledighet under våren. Som tillförordnad chef för avdelningen leder och fördelar du arbetet för de fem medarbetare som ingår i avdelningen. Du kommer ha verksamhets- och budgetansvar och ingå i Samhällsbyggnadskontorets ledningsgrupp. Arbetet innebär ett nära samarbete med planchef och mark- och exploateringschef men också ett nära samarbete med andra delar inom kommunen och i regionala sammanhang.

Vi söker dig som vill arbeta med komplexa planeringsfrågor för ett hållbart samhälle och samtidigt vill prova på att leda en grupp erfarna medarbetare. Du ska ha relevant högskoleutbildning med inriktning mot samhällsplanering eller fysisk planering samt flerårig erfarenhet inom verksamhetsområdet. Du är van vid att hålla i förhandlingar och driva förändringsarbeten. Rollen kräver att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du är en van skribent. Som person är du kreativ, nyfiken och har lätt att ur ett helhetsperspektiv komma med idéer och nya angreppssätt samtidigt som du är bra på att strukturera, planera och prioritera ditt arbete.

Vi ser gärna att du har vana att hantera och skapa GIS-data. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person är du självständig och drivande, lösnings- och serviceinriktad samt har förmågan att arbeta kreativt både självständigt och i grupp.

Översiksplaneavdelningens ansvarsområden är översikts- och strategisk planering. Avdelningen har till uppgift att med ett långsiktigt perspektiv ta fram övergripande planer för markanvändningen i kommunen, verka för en hållbar utveckling och att utveckla metoder som underlättar planprocessen. Avdelningen utarbetar strategiska dokument, verkar för skydd av naturområden och analys- och prognosarbete. I avdelningen ingår
två ekologer, två samhällsplanerare och kommunantikvarien. Avdelningen är en del av Samhällsbyggnadskontoret som har i uppdrag att planera, bygga och förvalta Värmdö kommun med en ekonomi och miljö i balans.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 3 maj 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Moa Öhman, Översiktsplanechef, tfn. 08-570 485 82. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Erfaren planarkitekt

Ansök    Jun 18    Värmdö kommun    Planarkitekt
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommu... Visa mer
Värmdö är en del av Stockholms skärgård och har en unik natur med över 10 000 öar. Här möts hav och land, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition av design och form som lever vidare genom satsningar på konst och kultur. Kommunen har över 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Värmdö är en kommun i stark tillväxt med en ung befolkning. Denna dynamik avspeglar sig i arbetsgivaren Värmdö kommun då vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.

I rollen som planarkitekt på planenheten har du helhetsansvar för hela planprocessen och driver 2-3 planuppdrag. Du handlägger och utformar detaljplaner och driver dina egna projekt, från förstudie till planeringsskede och genomförande. Du tar fram utredningar och analyser och ansvarar för att upprätta planförslag i samråd med andra förvaltningar, myndigheter, konsulter, medborgare och byggherrar. I arbetet ingår även skissarbete, utredningar och upprättande av formella detaljplaner. I rollen fungerar du som rådgivare i planfrågor såväl internt som externt, och du svarar på frågor från kommuninvånare och deltar i verksamhetsutvecklingen. Projekten driver du mot uppställda projektmål, budget och tidplan enligt kommunens projektmodell.

Vi söker dig som har en akademisk examen som fysisk planerare, arkitekt eller annan likvärdig utbildning. Vi ser även att du har minst 5 års erfarenhet i rollen som planarkitekt, samt erfarenhet av projektledning i stora projekt. Du har god datorvana samt kunskaper i programmen AutoCAD och Focus. Du bör även tidigare ha arbetat i en politiskt styrd organisation.

Du är en person som är driven och som genom tydlig och effektiv kommunikation, samarbete och noggrannhet styr projekten mot uppsatta mål. Du bryter ner arbetet i delmål för att på ett smidigt sätt förutse risker och leverera utefter uppställd tidplan och budget. Du kan hantera oväntade situationer med lugn och fokus.

Planenheten har det övergripande ansvaret i samhällsbyggnadsprocessen med strategiskt ansvar för utvecklingen inom kommunen. Hos oss erbjuds du att arbeta med en stor variation av projekt. Vi utvecklar våra stadskärnor som Gustavsbergs och Hemmesta centrum, samtidigt som vi erbjuder spännande projekt i skärgårdsmiljö. Till din hjälp i arbetet har du ekologer, VA-ingenjörer, trafikplanerare och ekonomer samt ett nära och välfungerande samarbete med exploateringsenheten. Här får du möjlighet att följa dina projekt från ax till limpa.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 15 augusti 2019. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Fredrik Cavallin, planchef, tel. 08-570 470 21 eller mail [email protected]. Kontaktuppgifter till Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Ledig tjänst - Tekniker till Kvalitetsavdelningen

Vi söker nu en kvalitétstekniker med erfarenhet av produktionsteknik till vår anläggning på Ekobacken.Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår tre varumärken Gustavsberg, Vatette och Villeroy & Boch, med fokus på alla produkter inom badrummet, d v s WC, tvättställ, kopplingar, blandare, badrumsmöbler och badkar. Gustavsbergsgruppen har ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. ... Visa mer
Vi söker nu en kvalitétstekniker med erfarenhet av produktionsteknik till vår anläggning på Ekobacken.Villeroy & Boch Gustavsberg AB är en av Skandinaviens ledande producenter av badrumsprodukter. I koncernen ingår tre varumärken Gustavsberg, Vatette och Villeroy & Boch, med fokus på alla produkter inom badrummet, d v s WC, tvättställ, kopplingar, blandare, badrumsmöbler och badkar. Gustavsbergsgruppen har ca 400 medarbetare och omsätter ca 1 miljard SEK. Företaget är ett helägt dotterbolag till den tyska koncernen Villeroy & Boch AG och tillhör därmed en av Europas största producenter av badrumsinredningar.För mer information om företaget www.gustavsberg.comVi tror på breda arbetsroller och ansvarstagande från våra medarbetare, vilket borgar för personlig utveckling. Som kvalitetstekniker tillhör du en viktig stödfunktion / servicefunktion för såväl produktionen som logistik. Arbetsuppgifter och ansvar:Du kommer att tillhöra Kvalitetsavdelningen, där du självständigt och som en av teamet kommer att arbetar med kvalitetssäkrande arbete.Du kommer bland annat arbeta medKontroll av ankommande porslin och annat gods.Kvalitetskontroll av utgående gods, ytfininsh och funktion.Stötta organisationen vid kvalitetsavvikelser och produktionsproblem som upptäcks internt.Vid kvalitéts brister spärra defekt gods samt hitta varaktiga lösningar på rotproblemet.Sammanställning av kvalitéts statistik med tillhörande analyser.Kvalitétsstöd till produktion, produktvårdsmöten, projekt och aftersalesmötenUtbildning och arbetslivserfarenhet:Gymnasiekompetens eller motsvarande arbetslivserfarenhet.Erfarenhet av kvalitéts arbete minst 2 års vana.Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.Goda kunskaper i office paketet, speciellt excel.Kunna arbeta i vårt affärssystem SAP. Visa mindre