Lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Värmdö

Se lediga jobb som Konstruktör, tillverkningsindustri i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Cnc och möbelkonstruktör

Vi söker en cnc / möbelkontruktör till vår produktion på Värmdö som kan ta fram och genomföra och leda ett möbelprojekt från start till färdig produkt. Värmdö Snickeri tillverkar främst butiksmöbler och möbler för hem som kök, badrumsmöbler samt designade special inredningar. Vi producerar främst till våra andra bolag inom koncernen. Vi har idag en komplett möbeltillverkningsfabrik bestående av 3 st cnc maskiner av fabrikat Homag samt Morbidelli. Vi jobba... Visa mer
Vi söker en cnc / möbelkontruktör till vår produktion på Värmdö som kan ta fram och genomföra och leda ett möbelprojekt från start till färdig produkt.
Värmdö Snickeri tillverkar främst butiksmöbler och möbler för hem som kök, badrumsmöbler samt designade special inredningar.
Vi producerar främst till våra andra bolag inom koncernen.
Vi har idag en komplett möbeltillverkningsfabrik bestående av 3 st cnc maskiner av fabrikat Homag samt Morbidelli.
Vi jobbar med mjukvaror som Genio, Woodwop och IMOS CAD.
Den vi söker är en möbelkontruktör som kan ta ett projekt från start till färdig slutprodukt i en väldigt bred produktion.
I arbetet ingår även projektledning
Vi exporterar idag 40% internationellt varvid språkkunskaper värdesätts. Visa mindre