Lediga jobb Angelicas hundtjänst AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Angelicas hundtjänst AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Hundskötare

Angelicas Hundtjänst är ett mobilt hunddagis som jobbar i Värmdö och Nacka kommun. Vi har det bästa jobbet som finns då vi får umgås med hundar hela dagen. Jobbet innebär att hämta och lämna hundar i deras hem. Vi promenerar i ca 2-3 timmar med hundar oavsett väder. Vem är du? Du är en fysiskt aktiv person som inte är rädd för att ta i på jobbet, du gillar att jobba självständigt. Du har absolut körkort. Du har erfarenhet av stora aktiva hundar. Hunddagi... Visa mer
Angelicas Hundtjänst är ett mobilt hunddagis som jobbar i Värmdö och Nacka kommun. Vi har det bästa jobbet som finns då vi får umgås med hundar hela dagen.
Jobbet innebär att hämta och lämna hundar i deras hem. Vi promenerar i ca 2-3 timmar med hundar oavsett väder.
Vem är du?
Du är en fysiskt aktiv person som inte är rädd för att ta i på jobbet, du gillar att jobba självständigt. Du har absolut körkort. Du har erfarenhet av stora aktiva hundar.
Hunddagisutbildning är ett plus
Tidigare arbete på hunddagis är positivt
Maila din ansökan till [email protected]
Cv och personligt brev Visa mindre

Mobilt hunddagis söker personal

Om företaget Angelicas Hundtjänst är ett mobilt hunddagis, vi hämtar och lämnar hundarna i ägarnas hem. Vi är aktiva och ute med hundarna under dagen. Vi är mobila vilket för att vi kan vara mer flexibla i vart vi åker med hundarna. Arbetet är lokalt på Värmdö och i Nacka. Man utgår från Värmdö varje morgon. Vem söker detta jobb? Söker detta gör en person som har hög arbetsmoral, hundkunskap och en kärlek till hundar är enormt viktigt. Du ska vara en perso... Visa mer
Om företaget
Angelicas Hundtjänst är ett mobilt hunddagis, vi hämtar och lämnar hundarna i ägarnas hem. Vi är aktiva och ute med hundarna under dagen. Vi är mobila vilket för att vi kan vara mer flexibla i vart vi åker med hundarna. Arbetet är lokalt på Värmdö och i Nacka. Man utgår från Värmdö varje morgon.
Vem söker detta jobb?
Söker detta gör en person som har hög arbetsmoral, hundkunskap och en kärlek till hundar är enormt viktigt. Du ska vara en person som gillar att vara ute oavsett väder, gilla att ta i lite på jobbet. Klara av att jobba självständigt.
Jobbet är fysiskt krävande så du kommer i rörelse i princip hela dagen så det är ett krav att du klarar det.
Hunddagisutbildning är ett plus och övriga hundinriktade utbildningar är meriterande.
Jobbet innebär att kunna köra bil, så körkort är ett krav, både för manuell och automat.
När du skickar din ansökan vill jag ha ett cv och ett personligt brev med i mailet. Har du frågor om tjänsten mailar du lättast eller smsar, för samtal behöver telefontid bokas. Visa mindre