Lediga jobb Särnmark Assistans AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Särnmark Assistans AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Glada och träningsintresserad assistenter sökes till kvinna på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är intresserad på att arbeta cirka 80% som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en stroke är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett själ... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är intresserad på att arbeta cirka 80% som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en stroke är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin stroke hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin.Vi söker dig som kan arbeta cirka 80-100%, arbetstiderna är 2 pass i veckan, 16:30-16:45 (dygnspass med väntetid).

Vi söker dig som är kommunikativt,lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga, inlyssnande och självgående. Vi ser vidare att du gärna är träningsintresserad, motiverande och tillitsfull.Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att att sökande är en kvinna i medelåldern (som kund själv).

Meriterande.

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Assistent/medarbetsledare sökes till driven kvinna på Värmdö

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Sundbyberg men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Göteborg, Karlstad och Visby.

Är du en empatisk, kommunikativ och utvecklingsintresserad kvinna? Då ska du ansöka till denna tjänst som personlig assistent till en glad och driven kvinna på Värmdö!

Om vår kund

Kunden är en positiv kvinna som efter en stroke är halvsidesförlamad har fått beslut om personlig assistans. Kunden har afasi(språkstörning), vilket medför kommunikationssvårigheter med människor som inte känner henne väl och därför kan kund behöva din hjälp att kommunicera.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin stroke hjärntrötthet och behöver dig som kan vara en positiv kraft i hennes vardagen! Då kunden själv styr sin sitt liv är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i närhet eller i periferin. Kunden bor centralt på Värmdö (Ingarö) i Stockholm - cirka 15 minuter från Gustavsbergs centrum och cirka 25 minuter från Slussen. 

Arbetsuppgifter 

Som personlig assistent åt vår kund hjälper du henne med exempelvis praktiska moment i vardagen, grundläggande hygienbehov och hänger med vår kund på alla hennes aktiviteter.  Vidare ingår det att samverka med arbetsgruppen, detta för att bidra till att kund får ett flöde i sin vardag. Kommunikation med kund, kollegor och arbetsgivare är således viktiga arbetsuppgifter. 

Vi söker dig som: 

Sprider glädje, lugn, tar initiativ och vet när du ska kliva fram/bak i din assistentroll. Vi söker även dig som har god samarbetsförmåga. Vi värdesätter dig som förstår innebörden av god kommunikation mellan kund, assistentgrupp och arbetsgivare.  Vidare söker vi någon som på sikt vill ta sig an rollen som medarbetsledare. Därför värdesätter vi sökande som är inlyssnande, pedagogiska, tydliga och samarbetsvilliga. 

I och med att kunden har afasi är det väldigt viktigt att du är inlyssnande, tålmodig och behärskar det svenska språket väl. 

Då kund behöver och vill leva ett hälsosamt liv. Får du gärna vara tränings- och konstintresserad. Vidare är det en fördel om du är motiverande och tillitsfull.

Främst värdesätter vi personkemin mellan dig och kund. Dock ser vi det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi. Kunden önskar företrädesvis att sökande är en kvinna i medelåldern (som kund själv) men alla ansökningar är välkomna.

Slutligen söker vi dig som bidrar med glädje och som vill arbeta långsiktigt, tålmodigt samt metodiskt. Vi hoppas att du är en person som vill vara delaktig i att bibehålla och fortsätta utveckla vårt fantastiska assistentteam! 

Om anställningen 

Anställningsformen är vid behov och löneformen är timlön.  Arbetspassen är 16:30-16:45(dygnspass med 6 timmars väntetid).

Lön och övriga anställningsvillkor enligt kollektivavtal Personlig assistans, Vårdföretagarna - Kommunal.

Förmåner

Individuell lönesättning 

Friskvård

Kompetensutveckling  

Så här ansöker du

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" längst ned till höger på sidan och svara på ett antal urvalsfrågor. Du ska även bifoga ditt CV. Du behöver inte bifoga något personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Om du söker arbete som personlig assistent hos ett barn som är under 18 år behöver du också kunna uppvisa ett giltigt utdrag ur belastningsregistret innan du får börja arbeta.
Du beställer registerutdraget via Polisens hemsida, här: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/barn-med-funktionsnedsattning/ Visa mindre

Personlig assistent sökes åt en man i Värmdö

Hej! Vill du komma och arbeta i en vacker skärgårdsmiljö med en äldre manlig kund som bor i en egen fristående villa? Vi är en personalgrupp som består av ett glatt gäng på sju personer och vi vill gärna att du kommer och arbetar tillsammans med oss. Att ha en egen bil är ett måste. Vi arbetar 24 timmar om dygnet som gör att vi får mycket fritid. Han har olika omvårdnads behov som vi hjälper honom med dagligen. Kunden önskar endast kvinnliga sökande. ... Visa mer
Hej!
Vill du komma och arbeta i en vacker skärgårdsmiljö med en äldre manlig kund som bor i en egen fristående villa?

Vi är en personalgrupp som består av ett glatt gäng på sju personer och vi vill gärna att du kommer och arbetar tillsammans med oss.
Att ha en egen bil är ett måste.

Vi arbetar 24 timmar om dygnet som gör att vi får mycket fritid.
Han har olika omvårdnads behov som vi hjälper honom med dagligen.
Kunden önskar endast kvinnliga sökande.

Kunden är en äldre man som njuter av att sitta ute på sin veranda och njuta av det vackra vädret. Hemma har han en katt som han tycker mycket om.

Vi behöver personal till sommaren som även får fortsätta på timmar hela året.

Välkommen att söka.


 Anställning:

-Timanställning/ visstids anställning så länge assistansuppdraget vara.

-Timlön/Individuell lönesättning

-Kollektivavtal-Vårdföretagarna

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Att jobba som personlig assistent är ett givande och roligt arbete där det krävs ansvarstagande, tålamod och stor flexibilitet hos dig som assistent. Du jobbar utifrån kundens behov och är personens förlängda arm hemma och ute i samhället.

Välkommen att ansöka och berätta för oss varför just du passar till denna tjänst.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personliga assistenter sökes åt en man i Värmdö

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Hej!

Vill du komma och arbeta i en vacker skärgårdsmiljö med en äldre manlig kund som bor i en egen fristående villa? 

Vi är en personalgrupp som består av ett glatt gäng på sju personer och vi vill gärna att du kommer och arbetar tillsammans med oss. 

Att ha en egen bil är ett måste.

Vi arbetar 24 timmar om dygnet som gör att vi får mycket fritid. 

Han har olika omvårdnads behov som vi hjälper honom med dagligen.

Kunden önskar endast kvinnliga sökande. 

 

Kunden är en äldre man som njuter av att sitta ute på sin veranda och njuta av det vackra vädret. Hemma har han en katt som han tycker mycket om.

Vi behöver personal till sommaren som även får fortsätta på timmar hela året.

 

Välkommen att söka.

 

Anställning:

-Timanställning/Visstid så länge uppdraget varar

-Timlön/Individuell lönesättning

-Kollektivavtal-Vårdföretagarna

 

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Att jobba som personlig assistent är ett givande och roligt arbete där det krävs ansvarstagande, tålamod och stor flexibilitet hos dig som assistent. Du jobbar utifrån kundens behov och är personens förlänga arm hemma och ute i samhället.

Välkommen att ansöka och berätta för oss varför just du passar till denna tjänst.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett permanent uppehållstillstånd i Sverige för att kunna få anställning i Särnmark.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Glada assistenter sökes till stimulerande arbete hos glad kvinna på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en stroke är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en stroke är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga, inlyssnande och självgående. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att att sökande är en kvinna i medelåldern (som kund själv).Vi söker personer som antingen kan arbeta cirka 80% alla dagar i veckan och alla tider på dygnet (med väntetid/jour). 

Meriterande.

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Personlig assistent sökes till Värmdö.

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Malmö, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Jag är en man över 80 år som nu söker en personlig assistent som trivs med dygnspass. Helst önskar jag att du vill jobba för mig i flera år. Ju mer vi lär känna varandra desto viktigare och mer värdefull blir du för mig. Desto lättare och roligare blir då också jobbet för dig.
Din arbetsplats kommer att vara hemma i mitt hus.
Tack vare dig kan jag leva mitt egna liv hemma!

Att vara min personliga assistent är kvalificerat och ansvarsfullt. Det kräver mognad och förmåga att sätta sig in i en annan människas situation. Det är därför viktigt att du är engagerad, lyhörd, flexibel och mycket serviceinriktad.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform:

- Timanställning/ visstidsanställning
-Lön timlön, individuella lönesättning
-Kollektivavtal- Vårdföretagarna

I samband med anställning kommer Särnmark att begära in utdrag ur Polisens belastningsregister. Beställ gärna detta redan nu via länken: https://polisen.se/siteassets/blanketter/polisens-blanketter-442-3.pdf


Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent på ca 70 % till kvinnlig kund på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt ... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Nu söker vi någon som vill jobba på ca 70% alla tider på dygnet (med jour på natten) samt timvikarier

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att du som söker är en kvinna i medelåldern. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Assistenter sökes till både heltid och deltid hos kvinnlig kund på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt ... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Nu söker vi fler som vill ansluta till vårt härliga assistentteam, vi söker personer som antingen kan arbeta 100% eller cirka 30% alla tider på dygnet (med jour på natten) samt timvikarier

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att att sökande är en kvinna i medelåldern (som kund själv).Meriterande.

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Glada och trevliga assistenter sökes för stimulerande jobb på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt ... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Nu söker vi fler som vill ansluta till vårt härliga assistentteam, vi söker personer som antingen kan arbeta 100% eller cirka 30% alla tider på dygnet (med jour på natten) samt timvikarier

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att att sökande är en kvinna i medelåldern (som kund själv).Meriterande.

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Timvikarier till en kund på Ingarö

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande ... Visa mer
Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna.

Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen och ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten. Visa mindre

Timvikarier till en kund på Ingarö

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande ... Visa mer
Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna.

Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen och ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten. Visa mindre

Timvikarier till en kund på Ingarö

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande ... Visa mer
Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna.

Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen och ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten. Visa mindre

Assistent till en kund på Ingarö på 80 %

Nu söker vi fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.   Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att ... Visa mer
Nu söker vi fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Vi söker någon som kan jobba fasta pass på schemat (ca 80 %) och vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten.

 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. Kunden önskar företrädesvis att du som söker är en kvinna i medelåldern. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Personlig assistent med bil och körkort till Värmdö

Jag är en äldre man, boende i villa på Värmdö som söker fler kvinnliga assistenter som talar bra svenska så att vi förstår varandra. Jag driver min assistans i eget bolag, men Särnmark Assistans sköter all administration. Du behöver ha körkort och tillgång till bil då kommunikationerna ibland är dåliga/obefintliga.  Jag har katt, så du kan inte vara allergisk Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, så du behöver ha rätt inställning och attityd till... Visa mer
Jag är en äldre man, boende i villa på Värmdö som söker fler kvinnliga assistenter som talar bra svenska så att vi förstår varandra.

Jag driver min assistans i eget bolag, men Särnmark Assistans sköter all administration.

Du behöver ha körkort och tillgång till bil då kommunikationerna ibland är dåliga/obefintliga.

 Jag har katt, så du kan inte vara allergisk

Jag behöver hjälp med det mesta i vardagen, så du behöver ha rätt inställning och attityd till ditt arbete och tycka det är givande att hjälpa en annan person till ett så bra liv som möjligt.

Erfarenhet från omvårdnadsarbete är bra, men har du inte det blir du upplärd på arbetsplatsen av min arbetsledare.

Arbetstiden är förlagd till dygn, 10-10 med fullt betalt alla timmar. Vi kommer överens om hur mycket du ska jobba. 

Fungerar allt bra under sommaren kan du erbjudas en visstidsanställning i september då en assistent går i pension.

Välkommen med din ansökan så fort som möjligt Visa mindre

Timvikarier till en kund på Ingarö

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande ... Visa mer
Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna.

Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen och ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten. Visa mindre

Vikarie med chans till förlängning

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Vikarie med chans till förlängning

Är du en glad och ansvarsfull person som ser lösningar i stället för problem samt som är påhittig och gillar att utvecklas? Söker du ett arbete där du kan känna dig trygg och stanna kvar en längre period. Då kan just du vara den vi söker! 

Som assistent hos oss får du vara med om en vardag med fokus på utveckling och välmående, vi strävar efter att både assistansberättigad och assistenter ska utvecklas samt uppnå en bra gruppdynamik där vi strävar efter gemensamma mål. Vi söker en positivt inställd person som är ansvarstagande. Är du också en person som gillar att ha ansvar och att leda, så kanske du blir vår nästa assistent på fast schemarad.

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en stroke behöver stöttning i praktiska moment i vardagen för att fortsätta utvecklas. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är lugn, inlyssnande, talar och förstår svenska obehindrat. Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam, initativtagande och är positivt inställd till att stötta kunden i att leva ett så självständigt liv som möjligt med fokus på vidare utveckling.

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen med goda kommunikationer. Vi ser gärna att du bor inom pendelavstånd från kunden, även om det inte är ett krav. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi och hjärntrötthet

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

- Vi ser att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

Övrigt 

Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss kommer du att få en introduktion där du växer in i rollen som assistent och medarbetsledare.   

Vi lägger stor vikt vid personliga kvalitéer, det ska kännas rätt för både kund och assistent. Skicka in cv och personligt brev till oss idag.

Vi ser fram emot att träffa dig!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Timvikarier till en kund på Ingarö

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande ... Visa mer
Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna.

Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen och ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten. Visa mindre

Personlig assistent på deltid ca 40 % till kvinnlig kund på Ingarö

Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!   Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt ... Visa mer
Vi söker fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm. 

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta deltid som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig!  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska.

Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Nu söker vi någon som vill jobba deltid på ca 40% alla tider på dygnet (med jour på natten). 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum och ca 25 minuter från Slussen. 

Kunden önskar företrädesvis att du som söker är en kvinna i medelåldern. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig Visa mindre

Assistent/medarbetsledare på fast schemarad

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Assistent/medarbetsledare på fast schemarad

Är du en glad och ansvarsfull person som ser lösningar i stället för problem samt som är påhittig och gillar att utvecklas? Söker du ett arbete där du kan känna dig trygg och stanna kvar en längre period. Då kan just du vara den vi söker! 

Vi söker en positiv och emopatisk assistent för schemarad på ca. 80 % till vår grupp och som även kan tänka sig att på sikt ta sig an uppdraget som medarbetsledare med fokus på schemaläggning, bemanning och informationsöverföring. Såväl assitent som medarbetsledare hos oss, får utbildning samt stöttning i arbetet som sker nära kund, medarbetsledare samt kundansvarig där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål där en av målsättningarna är att skapa god gruppdynamik. 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en stroke behöver stöttning i praktiska moment i vardagen för att fortsätta utvecklas. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är lugn, empatisk, inlyssnande, talar och förstår svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam, initativtagande och ä positivt inställd till att stötta henne i att leva ett så självständigt liv som möjligt med fokus på utveckling. Du blir en viktig person för kunden, som genom dig och ditt salutogena förhållningssätt ges möjlighet till träning med målsättning att bibehålla samt förbättra sina funktioner.

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen med goda kommunikationer. Vi ser det som en fördel om du bor inom pendelavstånd från kunden, då arbetet ibland innebär passförfrågningar med kort varsel.

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi och hjärntrötthet

 Krav

- Kunna kommunicera samt förstå svenska obehindrat i tal och text.

- Du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs dygnets alla timmar med jour på natten.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

Övrigt 

Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss kommer du att få en introduktion där du växer in i rollen som assistent och medarbetsledare.   

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, det ska kännas rätt för både kund och assistent. Skicka in CV och personligt brev till oss idag.

Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Assistent/medarbetsledare på fast schemarad

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 3500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Assistent/medarbetsledare på fast schemarad

Är du en glad och ansvarsfull person som ser lösningar i stället för problem samt som är påhittig och gillar att utvecklas? Söker du ett arbete där du kan känna dig trygg och stanna kvar en längre period. Då kan just du vara den vi söker! 

Vi söker en positiv och emopatisk assistent för schemarad på ca. 80 % till vår grupp och som även kan tänka sig att på sikt ta sig an uppdraget som medarbetsledare med fokus på schemaläggning, bemanning och informationsöverföring. Såväl assitent som medarbetsledare hos oss, får utbildning samt stöttning i arbetet som sker nära kund, medarbetsledare samt kundansvarig där vi tillsammans arbetar mot gemensamma mål där en av målsättningarna är att skapa god gruppdynamik. 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en stroke behöver stöttning i praktiska moment i vardagen för att fortsätta utvecklas. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är lugn, empatisk, inlyssnande, talar och förstår svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam, initativtagande och ä positivt inställd till att stötta henne i att leva ett så självständigt liv som möjligt med fokus på utveckling. Du blir en viktig person för kunden, som genom dig och ditt salutogena förhållningssätt ges möjlighet till träning med målsättning att bibehålla samt förbättra sina funktioner.

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen med goda kommunikationer. Vi ser det som en fördel om du bor inom pendelavstånd från kunden, då arbetet ibland innebär passförfrågningar med kort varsel.

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi och hjärntrötthet

 Krav

- Kunna kommunicera samt förstå svenska obehindrat i tal och text.

- Du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs dygnets alla timmar med jour på natten.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

Övrigt 

Tillträde enligt överenskommelse.

Hos oss kommer du att få en introduktion där du växer in i rollen som assistent och medarbetsledare.   

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, det ska kännas rätt för både kund och assistent. Skicka in CV och personligt brev till oss idag.

Vi ser fram emot att träffa dig! Visa mindre

Personlig assistent, 25 minuter från Slussen

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi ser gärna att du kan jobba 60% på fastschema men det finns även möjlighet att arbeta mer. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Personlig assistent, 25 minuter från Slussen

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Är du en empatisk kvinna som är sugen på att arbeta som personlig assistent till en trevlig kvinna på Ingarö? Då är detta jobbet för dig! 

Kunden är en positiv kvinna i medelåldern som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden lever ett självständigt liv men pga hjärntrötthet behöver hon dig som assistent för att stötta, initiera och påminna. Kunden har afasi och vi söker därför dig som är inlyssnande och talar svenska obehindrat.

Kunden önskar företrädesvis en kvinna i medelåldern som är lättsam och är positivt inställd till att hjälpa henne leva ett så självständigt liv som möjligt. Vi ser gärna att du kan jobba 60% på fastschema men det finns även möjlighet att arbeta mer. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 25 minuter från Slussen. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text.

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse.

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Vikarier till härlig kund på Ingarö

Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i ... Visa mer
Särnmark är ett av Sveriges äldsta företag inom personlig assistans och grundades av nuvarande ägare i början av 1990-talet. Vi arbetar med utgångspunkt i en tydlig och uttalad värdegrund och vår främsta drivkraft är att skapa de bästa förutsättningarna för en individanpassad personlig assistans utifrån varje persons unika behov. Särnmark har idag över 2500 medarbetare och våra kunder och medarbetare finns över hela Sverige. Särnmarks huvudkontor ligger i Solna men vi har även kontor i Uppsala, Gävle, Höör, Linköping, Kinna, Uddevalla, Karlstad och Visby.

Nu söker vi fler assistenter till vår kund på Ingarö i Stockholm.  

Kunden är en positiv kvinna som efter en strok är halvsides förlamad och behöver hjälp med praktiska moment i vardagen. Kunden har afasi så det är väldigt viktigt att du är inlyssnande och talar mycket god svenska. Kunden lever ett självständigt liv men har efter sin strok hjärntrötthet och behöver dig för att stötta, peppa och påminna. Då kunden själv styr sin vardag är det viktigt att du som assistent har en bra känsla för när du ska finnas i periferin. 

Vi söker dig som är lättsam, lugn, har god samarbetsförmåga och är inlyssnande. Främst är det personkemin mellan dig och kunden som ska fungera, men vi ser det som meriterande om du tidigare jobbat med personlig assistent och/eller har erfarenhet av personer med afasi.

Till en början söker vi någon som kan hoppa in och jobba vid behov men det finns möjlighet till fasta pass på schemat. 

Kunden bor på Ingarö i Stockholm, ca 15 minuter från Gustavsbergs centrum. Kunden önskar företrädesvis att du som söker är en kvinna i medelåldern. 

Meriterande

 - Tidigare arbetat som personlig assistent 

- Tidigare erfarenhet av afasi

 Krav

- Kunna kommunicera på svenska obehindrat i tal och text 

Övrigt 

- Tillträde enligt överenskommelse

- Kunden har katt och det är därför viktigt att du som söker denna tjänst inte har pälsdjursallerig 

- Vi ser helst att du kan arbeta alla tider på dygnet då assistansen utförs alla dygnets timmar med jour på natten.


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Värmdöbo söker kvinnliga personliga assistenter Ref. nr 2020735

Hej!  Vi söker kvinnliga assistenter till positiv och humoristisk kvinna på Värmdö.  Vi söker dig som helst är över 30 år och krav är att du ska tycka om katter då det finns en söt liten katt i hushållet :) Vi ser att du som söker tjänsten är glad, positiv, empatisk, ordningssam samt en flexibel kvinna. Då kund har afasi är det även vid stor vikt av att sökande behärskar det svenska språket väl. Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi lägger st... Visa mer
Hej! 

Vi söker kvinnliga assistenter till positiv och humoristisk kvinna på Värmdö. 

Vi söker dig som helst är över 30 år och krav är att du ska tycka om katter då det finns en söt liten katt i hushållet :)
Vi ser att du som söker tjänsten är glad, positiv, empatisk, ordningssam samt en flexibel kvinna.

Då kund har afasi är det även vid stor vikt av att sökande behärskar det svenska språket väl.

Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi lägger stort fokus på personlig kontakt.

Just nu söker vi personliga assistenter främst på timanställning och vikariat.
Men är kemin rätt, så är vi självklart öppna för andra anställningar.

Tjänsten innefattar både natt jour och dag-pass då kunden har assistans 24 timmar om dygnet. 

Är du intresserad så skicka in ett CV och personligt brev så kontaktar vi dig med mer information.
Använd dig av Ref. nr: 2020735


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Värmdöbo söker kvinnliga personliga assistenter

Hej!  Vi söker kvinnliga assistenter till positiv och humoristisk kvinna på Värmdö.  Vi söker dig som helst är över 30 år och krav är att du ska tycka om katter då det finns en söt liten katt i hushållet :) Vi ser att du som söker tjänsten är glad, positiv, empatisk, ordningssam samt en flexibel kvinna. Då kund har afasi är det även vid stor vikt av att sökande behärskar det svenska språket väl. Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi lägger st... Visa mer
Hej! 

Vi söker kvinnliga assistenter till positiv och humoristisk kvinna på Värmdö. 

Vi söker dig som helst är över 30 år och krav är att du ska tycka om katter då det finns en söt liten katt i hushållet :)
Vi ser att du som söker tjänsten är glad, positiv, empatisk, ordningssam samt en flexibel kvinna.

Då kund har afasi är det även vid stor vikt av att sökande behärskar det svenska språket väl.

Erfarenhet är meriterande men inget krav då vi lägger stort fokus på personlig kontakt.

Vi söker personliga assistenter på både timmar och på fast schema, omfattningen kan komma att variera men detta diskuteras vid mer kontakt.

Tjänsten innefattar både natt jour och dag-pass då kunden har assistans 24 timmar om dygnet.

 

 Är du intresserad så skicka in ett CV och personligt brev så kontaktar vi dig med mer information.
Använd dig av Ref. nr: 2017735


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kvinna på Ingarö söker kvinnliga Assistenter

Hejsan! Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö. Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet! Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden! Till en början söker dig som vill jobba på timme, men fungerar det bra så finns möjlighet till mer tid och kanske rad på schemat. Vi söker dig som vill bli en del i väl... Visa mer
Hejsan!

Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö.

Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet!

Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden!

Till en början söker dig som vill jobba på timme, men fungerar det bra så finns möjlighet till mer tid och kanske rad på schemat.

Vi söker dig som vill bli en del i välfungerande grupp, men även dig som vill verak som en Medarbetsledare på plats med ett större ansvar.

Välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kvinna på Ingarö söker kvinnliga Assistenter

Hejsan! Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö. Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet! Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden! Tjänsten vi söker är tim. vik, men finns möjlighet till mer jobb. Välkommen med din ansökan! I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sveri... Visa mer
Hejsan!

Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö.

Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet!

Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden!

Tjänsten vi söker är tim. vik, men finns möjlighet till mer jobb.

Välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Kvinna på Ingarö söker kvinnliga Assistenter

Hejsan! Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö. Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet! Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden! Tjänsten vi söker är tim. vik, men finns möjlighet till mer jobb. Välkommen med din ansökan! I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sveri... Visa mer
Hejsan!

Vi söker en positiv och effektiv kvinnlig personlig assistent till kund på Ingarö.

Vi ser helst att du är över 25 år och det är ett plus är om du bor i närområdet!

Vi söker dig som kan jobba alla tider på dygnet! Erfarenhet är inget krav då personkemin är viktigaste för kunden!

Tjänsten vi söker är tim. vik, men finns möjlighet till mer jobb.

Välkommen med din ansökan!


I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd.
Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv. Visa mindre

Jag söker en assistent i värmdö 19566

" Jag är en glad och aktiv dam i 60 årsåldern som tycker mycket om att baka, laga mat, pyssla i trädgården och promenera. Jag bor i ett hus ute på landsbygden, har make, många barn och barnbarn som jag tycker mycket om att umgås med. Jag har Alzaimers demenssjukdom,  vilket gör att jag behöver stöd och hjälp med allt från personlig hygien till att sköta mitt hem. Jag vill fortsätta vara aktiv så mycket jag orkar, vilket blir en viktig del du får hjälpa mi... Visa mer
" Jag är en glad och aktiv dam i 60 årsåldern som tycker mycket om att baka, laga mat, pyssla i trädgården och promenera. Jag bor i ett hus ute på landsbygden, har make, många barn och barnbarn som jag tycker mycket om att umgås med.

Jag har Alzaimers demenssjukdom,  vilket gör att jag behöver stöd och hjälp med allt från personlig hygien till att sköta mitt hem. Jag vill fortsätta vara aktiv så mycket jag orkar, vilket blir en viktig del du får hjälpa mig med. 

Arbetspassen är mellan 12-13 timmar med aktiv tid dygnet runt. Det är dubbelbemanning på dagtid.

Jag söker vikarier som kan hoppa in vid behov och under sommaren när min ordinarie personal vill vara lediga. Du är flexibel och kan hoppa in med kort varsel- vardag som helg.

Det underlättar om du är bilburen och bor på Värmdö men det är absolut inte ett krav.

Välkommen med din ansökan." Visa mindre