Lediga jobb Stift Bräcke Diakoni i Värmdö

Se alla lediga jobb från Stift Bräcke Diakoni i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Arbetsterapeut till nytt vård- och omsorgsboende

Ansök    Maj 6    Stift Bräcke Diakoni    Arbetsterapeut
Legitimerad arbetsterapeut - välkommen till Bräcke diakoni. Nu kan du bli medarbetare på ett helt nytt vård- och omsorgsboende för att ge Värmdöborna ett tryggt hem om de inte längre kan bo kvar hemma. Vi söker dig som vill jobba som arbetsterapeut 100% och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024/2025.  Pilhamns gårdar... ...blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholmsområdet. Boendet har 70 lägenheter för perso... Visa mer
Legitimerad arbetsterapeut - välkommen till Bräcke diakoni.

Nu kan du bli medarbetare på ett helt nytt vård- och omsorgsboende för att ge Värmdöborna ett tryggt hem om de inte längre kan bo kvar hemma. Vi söker dig som vill jobba som arbetsterapeut 100% och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024/2025. 

Pilhamns gårdar...
...blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholmsområdet. Boendet har 70 lägenheter för personer med kognitiv sjukdom (demens) och är beläget på Ingarö, Värmdö  i en kulturhistorisk miljö med vackra promenadstråk. De som kommer till oss ska känna sig hemma så mycket som det är möjligt på ett boende med anknytning till platsen och naturen. Undersköterska, sjuksköterska, fysioterapeut och verksamhetschef ingår i ett team för att tillvarata individens berättelse och skapa förutsättningar att delta i en meningsfull gemenskap och att få fortsätta att vara aktiv utifrån de egna förutsättningarna. 

Inom Bräcke diakonis äldreomsorg vill vi skapa livskvalitet. För oss innebär det att utveckla och ta tillvara människors resurser och skapa inflytande över det dagliga livet och i det egna hemmet. Att bli sedd och respekterad är en grund för trygghet, trivsel och tillit.

Om jobbet
Som arbetsterapeut hos oss har du stora möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner redan från början. Du kommer ha ett nära samarbete med fysioterapeut och ha ett stort ansvar för utformning av aktiviteter på Pilhamn, både individuellt och i grupp. 

I dina arbetsuppgifter ingår att utreda och bedöma förmågor och hjälpbehov i dagliga aktiviteter. Att möjliggöra aktivitet, delaktighet och självständighet hos den enskilde, genom bland annat aktivitetsträning och/eller miljöanpassning. I din yrkesroll ingår förskrivning och utprovning av hjälpmedel. Du samverkar med övriga teamet genom bland annat vårdplaneringar och teamträffar för att göra en personcentrerad hälsoplan. Vårt dokumentationssystem är Epsilon.

I ditt arbete ingår även att sprida kunskap i omvårdnadsarbete, handleda och utbilda omvårdnadspersonal i förflyttningar och hantering av hjälpmedel.

Om dig
Du är legitimerad arbetsterapeut, helst med erfarenhet av arbete inom äldreomsorg. Det är av stor vikt att du har god samarbetsförmåga, flexibilitet samt förmåga att kunna arbeta självständigt.

För oss är det viktigt att de boende befinner sig i en miljö som ger stimulans och meningsfullhet oavsett i vilket stadie av sjukdomen personen befinner sig. Du möjliggör detta genom att vara en arbetsterapeut med intresse och erfarenhet av kognitiv sjukdom, vara lösningsfokuserad och kreativ samt ha goda kunskaper i dokumentation.

Som person trivs du i ett arbete där du får ta ansvar och bemöta olika människor. Du är lyhörd och samarbetar bra med boende, anhöriga och personal. Du har förmåga att handleda omvårdnadspersonal på ett pedagogiskt sätt. Du är rak och tydlig i din kommunikation och månar om goda relationer. Du agerar alltid för verksamhetens bästa. 

Om oss
Hos Bräcke diakoni får du vara med och forma en helt ny verksamhet, det ger dig en yrkesmässig utveckling och ett stimulerande jobb. I ryggen har du dina kollegor och ett delaktigt ledarskap som värnar om att du ska lyckas i din roll.  Som arbetsgivare tar Bräcke diakoni ansvar för sina medarbetare genom centralt kollektivavtal och en rad förmåner, klicka på länken för att läsa mer om detta: https://brackediakoni.se/vart-erbjudande/

Vid tillsättning av tjänsten kommer vi att lägga stor vikt vid personlig lämplighet och goda referenser. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att sända in din ansökan redan nu.

Vi ser fram emot din ansökan!

Vi är Bräcke diakoni. En snart hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle. Vill du vara med? Visa mindre

Undersköterska till nystartat boende i Värmdö, natt-tjänst

Nu kan du bli medarbetare på ett helt nytt vård- och omsorgsboende för att ge Värmdöborna en trygg plats att vara på äldre dagar. Vi söker dig som vill jobba natt och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024/2025.  Pilhamns gårdar .. blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholmsområdet. Boendet har 70 lägenheter för personer med kognitiv sjukdom (demens) och är beläget på Ingarö, Värmdö  i en kulturhistorisk miljö... Visa mer
Nu kan du bli medarbetare på ett helt nytt vård- och omsorgsboende för att ge Värmdöborna en trygg plats att vara på äldre dagar.

Vi söker dig som vill jobba natt och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024/2025. 

Pilhamns gårdar
.. blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholmsområdet. Boendet har 70 lägenheter för personer med kognitiv sjukdom (demens) och är beläget på Ingarö, Värmdö  i en kulturhistorisk miljö med vackra promenadstråk. De som kommer till oss ska känna sig hemma så mycket som det är möjligt på ett boende med anknytning till platsen och naturen. Undersköterska, sjuksköterska, fysioterapeut och verksamhetschef ingår i ett team för att tillvarata individens berättelse och skapa förutsättningar att delta i meningsfull gemenskap. 

Om jobbet
Som undersköterska hos oss har du stora möjligheter att påverka arbetssätt och rutiner redan från början. Du kommer vara en del av ett dedikerat team med erfarna undersköterskor och där ni tillsammans planerar nätternas insatser utifrån de boendes behov och önskemål. Förutom stödet ni kan vara för varandra som kollegor har du självklart även stöd av en joursjuksköterska under natten.

Om dig
Det är viktigt för oss att de boende befinner sig i en miljö med trygga händer. Du möjliggör detta genom att vara en utbildad undersköterska med intresse och erfarenhet av kognitiv sjukdom samt goda kunskaper i social dokumentation. Som person trivs du i ett arbete där du får ta ansvar och bemöta olika människor. Du är lyhörd och samarbetar bra med boende, anhöriga och personal.

 

Hos oss får du vara med och forma en helt ny verksamhet, det ger dig en yrkesmässig utveckling och ett stimulerande jobb. I ryggen har du dina kollegor och ett delaktigt ledarskap som värnar om att du ska lyckas i din roll.  Som arbetsgivare tar bräcke diakoni ansvar för sina medarbetare genom centralt kollektivavtal och en rad förmåner, klicka på länken för att läsa mer om detta: https://brackediakoni.se/vart-erbjudande/

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Städare / lokalvårdare på Värmdö

En bra vardag för våra äldre börjar med ett rent hem. Nu söker vi en lokalvårdare till vårt nya vård- och omsorgsboende på Värmdö. Vi söker dig som vill jobba heltid och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024 / 2025. Om oss Pilhamns gårdar blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholm. Boendet har 70 lägenheter för personer med kognitiv sjukdom (demens) och är beläget på Ingarö, Värmdö i en vacker miljö med prome... Visa mer
En bra vardag för våra äldre börjar med ett rent hem.

Nu söker vi en lokalvårdare till vårt nya vård- och omsorgsboende på Värmdö. Vi söker dig som vill jobba heltid och som är redo att starta i gång med oss vintern 2024 / 2025.

Om oss
Pilhamns gårdar blir det fjärde boendet som Bräcke diakoni driver i egen regi i Stockholm. Boendet har 70 lägenheter för personer med kognitiv sjukdom (demens) och är beläget på Ingarö, Värmdö i en vacker miljö med promenadstråk. De som kommer till oss ska känna sig hemma så mycket som det är möjligt på ett boende med trivsam miljö, både inomhus och utomhus.

Om jobbet
Som städare / lokalvårdare skapar du rena och trivsamma miljöer för våra äldre och för personal. I det dagliga arbetet ingår städning av gemensamhetslokaler där de boende, personal och besökare vistas. Även tvätt av personalkläder ingår. Du arbetar dagtid på vardagar enligt fastställt schema.

Vem du är
Vi söker en person som är noggrann i sitt arbete och tycker om att arbeta för service. Uppgifterna är varierande och du behöver snabbt kunna sätta dig in i nya rutiner efter ändrade förutsättningar. Med erfarenheter som lokalvårdare kan du arbeta självständigt och kan stötta dina kollegor vid behov. I mötet med de boende och annan personal har du ett bra bemötande och uttrycker dig obehindrat på svenska.

Kvalifikationer

- Tidigare erfarenhet av arbete inom lokalvård / städning
- Kunskap om städtekniska produkter och kemikalier
- Kunskap om städhygien
- Behärskar svenska i tal och skrift
- Inte någon form av allergi som påverkar arbetets utförande

Meriterande

- SRY-utbildning eller annan yrkesutbildning inom lokalvård


Vi bär på idén om att alla ska må bra i sitt hem, oavsett ålder. Hos oss får du vara med i en helt ny verksamhet, där nya möten och rutiner formas för att skapa en trygg plats för de äldre på Värmdö. Du blir en del av en arbetsgrupp som värnar om att du ska lyckas i ditt arbete. Som arbetsgivare tar bräcke diakoni ansvar för sina medarbetare genom kollektivavtal och en rad förmåner, klicka på länken för att läsa mer om detta: https://brackediakoni.se/vart-erbjudande/

Var med och skapa en hemkänsla för våra äldre, skicka in din ansökan idag!


Till den här ansökan krävs inget personligt brev. Endast CV och svar på ett antal frågor där vi ber dig beskriva din kompetens. Var noga med att dina svar speglar din kunskap och dina erfarenhet på ett korrekt sätt. Visa mindre

Undersköterska/sjuksköterska/arbetsterapeut/fysioterapeut till nytt boende

Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens. Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbet... Visa mer
Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens.

Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbetslagen/teamen kring de enskilda boenden. Arbetssätten utgår från personcentrerad vård och omsorg där vi med stor lyhördhet tillsammans med våra hyresgäster skapar en meningsfull tillvaro varje dag.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle.

Vi söker dig med formell utbildning, erfarenhet från vård och omsorg samt ett genuint intresse för människor.

Låter det intressant?

Bräcke diakoni kommer i slutet av februari att publicera annonser där du kan söka de olika tjänsterna. Vi anger då  även antal för respektive profession.

I den här intresseanmälan ber vi dig bara att svara på frågorna i annonsen, du behöver alltså inte bifoga CV eller liknande nu utan det tar vi senare. Visa mindre

Undersköterska/sjuksköterska/arbetsterapeut/fysioterapeut till nytt boende

Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens. Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbet... Visa mer
Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens.

Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbetslagen/teamen kring de enskilda boenden. Arbetssätten utgår från personcentrerad vård och omsorg där vi med stor lyhördhet tillsammans med våra hyresgäster skapar en meningsfull tillvaro varje dag.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle.

Vi söker dig med formell utbildning, erfarenhet från vård och omsorg samt ett genuint intresse för människor.

Låter det intressant?

Bräcke diakoni kommer i slutet av februari att publicera annonser där du kan söka de olika tjänsterna. Vi anger då  även antal för respektive profession.

I den här intresseanmälan ber vi dig bara att svara på frågorna i annonsen, du behöver alltså inte bifoga CV eller liknande nu utan det tar vi senare. Visa mindre

Undersköterska/sjuksköterska/arbetsterapeut/fysioterapeut till nytt boende

Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens. Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbet... Visa mer
Hösten 2024 öppnar Pilhamns gårdar i Värmdö kommun. Vi vill att de som bor hos oss ska ha en meningsfull tillvaro varje dag. Är det viktigt även för dig så är du varmt välkommen med din ansökan!Just nu byggs Pilhamns gårdar som är ett vård och omsorgsboende för personer med kognitiv sjukdom/demens.

Boendet består av 70 lägenheter fördelat på två våningsplan med 10 boende per enhet. Du kommer att vara delaktig i uppstarten och uppbyggnaden av arbetslagen/teamen kring de enskilda boenden. Arbetssätten utgår från personcentrerad vård och omsorg där vi med stor lyhördhet tillsammans med våra hyresgäster skapar en meningsfull tillvaro varje dag.

Vi är Bräcke diakoni. En hundraårig, idéburen stiftelse – men också en innovativ välfärdsaktör. Vi drivs av viljan att göra skillnad, inte av att tjäna pengar. Det gör att vi kan använda både hjärta och hjärna i våra verksamheter. Men vår vision är större än så – vi vill skapa ett medmänskligare samhälle.

Vi söker dig med formell utbildning, erfarenhet från vård och omsorg samt ett genuint intresse för människor.

Låter det intressant?

Bräcke diakoni kommer i slutet av februari att publicera annonser där du kan söka de olika tjänsterna. Vi anger då  även antal för respektive profession.

I den här intresseanmälan ber vi dig bara att svara på frågorna i annonsen, du behöver alltså inte bifoga CV eller liknande nu utan det tar vi senare. Visa mindre