Lediga jobb som Butiksansvarig i Värmdö

Se lediga jobb som Butiksansvarig i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Kreativ butiksansvarig säljare

Ansök    Maj 6    Deli verkstan    Butiksansvarig
Nu har du chansen! Deli Verkstan söker en driven säljare heltid eller deltid och även butiksansvarig till Gustavsbergs saluhall i miniformat. Är du intresserad eller känner någon. Skriv ett meddelande till oss på [email protected] om oss!EN SALUHALL I MINIFORMATVÅRT TÄNK :Varje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet, i en miljö som tilltalar alla sinnen. Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord ... Visa mer
Nu har du chansen! Deli Verkstan söker en driven säljare heltid eller deltid och även butiksansvarig till Gustavsbergs saluhall i miniformat. Är du intresserad eller känner någon. Skriv ett meddelande till oss på [email protected] om oss!EN SALUHALL I MINIFORMATVÅRT TÄNK :Varje matupplevelse hos oss bygger på en kombination av bra råvaror, kunskap och nyfikenhet, i en miljö som tilltalar alla sinnen. Kvalitet genomsyrar allt vi gör. Vällagad mat gjord på fina råvaror är en självklarhet för oss, allt för att kunna erbjuda våra gäster en upplevelse av högsta kvalitet. Vi har en delidisk, en dessertavdelning direkt från vårt enimenta konditori Delselius konditori och ett eget kök där vi lagar mat till våra matkassar och gör våra egentillverkade produkter. Visa mindre

Butikschef till Kamux Värmdö

Ansök    Apr 1    Kamux AB    Butiksansvarig
Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har i dagsläget 23 butiker i Sverige och har expanderat kraftigt sedan starten 2012. Vår butik på Värmdö har plats för uppåt 100 bättre begagnade bilar och vi söker nu dig som vill axla rollen som Butikschef och bidra till Kamux fortsatta tillväxt. Vem söker vi? För att trivas i rollen som butikschef krävs det vilja, engagemang, entusiasm och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är... Visa mer
Det går bra för Kamux och vi fortsätter vår tillväxtresa! Vi har i dagsläget 23 butiker i Sverige och har expanderat kraftigt sedan starten 2012. Vår butik på Värmdö har plats för uppåt 100 bättre begagnade bilar och vi söker nu dig som vill axla rollen som Butikschef och bidra till Kamux fortsatta tillväxt.
Vem söker vi?
För att trivas i rollen som butikschef krävs det vilja, engagemang, entusiasm och att alltid sätta laget för jaget! Vi söker dig som är en trygg och erfaren ledare, gärna med kunskap från personbilsbranschen och stor vana av sälj och att hantera människor på alla nivåer. Vi söker dig som känner dig lika bekväm med att coacha dina medarbetare till framgång som att lösa en reklamation på bästa sätt eller att göra ett avslut. Din främsta uppgift är att leda butiken och säljarna till fortsatt framgång.
I övrigt ser vi att du:
Har stort intresse av att göra lönsamma affärer
Har tidigare erfarenhet som ledare, gärna inom försäljning/detaljhandel
Har erfarenhet av att dagligen coacha säljare
Har god struktur och förmågan att följa upp/ge feedback
Har känslan för teamarbete
Vill vara med och fortsätta bygga ett framgångsrikt team på Värmdö
Är positiv och har en bra inställning
Är social och omtänksam
Har god arbetsmoral
Har en bra anpassningsförmåga
Trivs med att arbeta i ett högt tempo
Har B-körkort

Arbetsuppgifter:
Rollen som butikschef på Kamux är omväxlande och väldigt rolig! Vi ser att du ska kunna bygga teamkänsla, uppnå butikens, säljarnas och dina egna personliga mål med en glad och positiv attityd samt med en känsla för bra affärer. Exempel på arbetsuppgifter:
Resultat- och budgetansvar för butiken
Personalansvar för ca fyra säljare
Arbeta med hela försäljningsprocessen - från inköp till försäljning av bilar, till rätt priser.
Säkerställa modellering, fotning och testning av bilar
Säkerställa och ansvara för kontakten med externa samarbetspartners

Vi erbjuder dig:
En chans att fortsätta bygga ett bra team på Värmdö. Du kommer att få en gedigen introduktionsutbildning för att lära dig Kamux koncept. Hos oss kommer du utvecklas som ledare och inom försäljning, det finns även goda utvecklingsmöjligheter! Vi har dessutom ett brett utbud av olika bilmodeller vilket är en stor fördel för våra kunder och för dig som butikschef/säljare.
Vad innebär det då att jobba på Kamux?
Kamux är ett stort, börsnoterat företag som expanderat kraftigt i Sverige under de senaste åren och vi kommer fortsätta växa. Personalen är otroligt viktig för oss och vi satsar mycket på att utbilda och coacha våra anställda så de ska ha de största möjligheterna att lyckas.
Vi brukar se oss som det lite annorlunda bilföretaget, som drivs av att hjälpa våra kunder hitta bilen för dem och fatta ett beslut de kommer vara nöjda med.
Om Kamux:
På Kamux har vi specialiserat oss på att sälja och köpa in begagnade person- och transportbilar. Vi är den största nordiska bilåterförsäljaren som enbart riktar in sig på nyare, begagnade fordon. Vi strävar efter att ha ett brett utbud samt kunna erbjuda våra kunder förmånliga priser.
Kamux har i dagsläget 50 butiker i Finland, 23 i Sverige och 8 i Tyskland - och vi expander hela tiden! Vi har idag över 2000 bilar på lager och alla butiker kan sälja samtliga bilar till sina kunder, så sannolikheten att hitta en passande bil åt kunden är stor. Totalt har vi sålt över 400 000 bilar till nöjda kunder i dessa tre länder.
Ansökan:
Känner du att du vill bli en viktig del av vårt team på Värmdö? Skicka in ditt CV och personliga brev via länken så fort som möjligt, dock senast den 30 april. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag! Vänligen notera att vi inte tar emot ansökningar på andra sätt än via vårt eget rekryteringssystem.
För mer information kontakta Regionchef Rafael Edwardsson, [email protected]
Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Bli franchisetagare i det nya PLOQ-konceptet i anslutning till Shell, Värmd

St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra bemannade Shellstati... Visa mer
St1 är ett modernt energibolag med visionen att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Idag driver St1 dryga 480 St1- och Shellstationer i Sverige, från Trelleborg i syd till Haparanda i norr. Båda kedjorna erbjuder drivmedelsprodukter som uppfyller kundernas höga förväntningar och som utvecklats med förnybara och hållbara bioprodukter för att uppnå Sveriges högt ställda krav på minskad miljöpåverkan. Våra bemannade Shellstationer har drygt 100 butiker som är placerade i nära anslutning där vi erbjuder kunden allt från mat, kaffe, konfektyr och dryck förutom att förstås också tanka och tvätta bilen. Och det är till dessa butiker som vi anlitar franchisetagare som vill och kan driva en bekvämlighetsbutik med framtidsfokus under ett helt nytt koncept och varumärke.

Till butiken vid den fantastiska Shell-stationen på Värmdö, Stockholm, söker vi nu en ny franchisetagare. Butiken är ombyggd enligt det nya och moderna PLOQ-konceptet. PLOQ är ett nytt matställe där du kan ta det chili och slappna avokado. Vårt mål är klart som korvspad. Det ska bli andra bullar på vägarna! Vi vill ta grönkål på stressen och bli resans grädde på moset för dig som är på väg. Vi kallar det matfulness. Vi söker en driven, service-minded och hjärtlig franchisetagare som utan tvekan kan ställa sig bakom St1’s värdeord; kvalitet, familjärt, omhändertagande och lustfyllt. Vill du vara med på resan att skapa framtidens destination för människan på väg, uppmanar vi dig att läsa vidare! Mer om PLOQ hittar du på ploq.se .

Jobbet
Det är du och dina medarbetare som gör skillnad och säkerställer upplevelsen genom kundmötet och maten som ni bereder, som ska inspirera människorna på väg att stanna till. Som franchisetagare får du en avgörande roll i att säkra kundlöftet och skapa lönsamhet. Du utvecklar och driver din lokala verksamhet inom ramarna för konceptet och i linje med bolagets övergripande strategier för att säkra konkurrenskraft och attraktion på marknaden.

Vem är du?
Vi söker dig som har kundservice i blodet och som älskar när det är högt tempo i vardagen. Har tidigare erfarenhet av att ha jobbat inom restaurang med matberedning så är detta starkt meriterande. Du trivs allra bäst på butiksgolvet där du ger dina gäster en oslagbar service samtidigt som du coachar och utvecklar dina medarbetare. Du är en nyfiken person som ser möjligheter och tar personligt ansvar för helheten i din verksamhet.

Vi förväntar oss att du har erfarenhet av

• Försäljning och ledarskap i butik/restaurang eller liknande
• Rekrytering och utveckling av medarbetare
• Personalansvar och personalledning
• Rapportering, resultat- och finansiell uppföljning
• Efterlevnad och uppföljning av koncept

Som Franchisetagare driver du din lokala butik i eget aktiebolag. St1 hjälper dig med inköp, marknadsföring, ekonomi och personaladministration och ger dig chansen att fullt ut ägna dig åt försäljning, verksamhetsutveckling och coachning av medarbetare.

Kontakt Infinity HR är St1s rekryteringspartner. För frågor angående rollen som franchisetagare eller rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Anton Fredriksson på Infinity HR, Tel 070-3115159.

Ansök via formuläret nedan. Urval sker löpande så vänta inte med din ansökan. Visa mindre