Lediga jobb som Distriktssköterska i Värmdö

Se lediga jobb som Distriktssköterska i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Distriktssköterska sökes till kund i Östersund

Ansök    Jun 7    REBE INTER AB    Distriktssköterska
Distriktssköterska till Hemsjukvården i Östersund. Är du en dedikerad och erfaren distriktssköterska som vill göra skillnad? För kunds räkning söker vi nu dig för en viktig roll inom kvälls- och nattorganisationen! Om tjänsten Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom hemsjukvården där du arbetar kvällar och nätter. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att skapa en trygg och säker vård för våra patienter. Period: 21 juni - 2... Visa mer
Distriktssköterska till Hemsjukvården i Östersund.
Är du en dedikerad och erfaren distriktssköterska som vill göra skillnad? För kunds räkning söker vi nu dig för en viktig roll inom kvälls- och nattorganisationen!
Om tjänsten
Vi erbjuder en spännande och utvecklande tjänst inom hemsjukvården där du arbetar kvällar och nätter. Du kommer att vara en viktig del av teamet och bidra till att skapa en trygg och säker vård för våra patienter.
Period:
21 juni - 24 augusti 2024

Arbetstider:
Kväll: 16:00 - 24:00
Natt: 18:00 - 07:00

Arbetsuppgifter:
Ge kvalificerad vård i hemmet
Använda journalsystem: Viva, Cosmic Link, MCSS och Phoniro

Krav/Meriterande:
B-körkort
Erfarenhet av hemsjukvård och systemet VivaVår Erfarenhet av Branschen
Med över 10 års erfarenhet inom sjukvårdsbemanning förstår vi vikten av engagemang och bemötande. Vi stödjer dig som arbetar inom den svenska sjukvården och hjälper dig hitta rätt uppdrag.
Vi tror att relationer baserade på ömsesidig tillit och engagemang är avgörande för framgång. Som agentur strävar vi efter att förstå dina specifika behov och utmaningar, vilket gör oss till mer än bara en transaktionsbaserad lösning. Vårt mål är att skapa långsiktiga partnerskap och vara en pålitlig källa till kvalificerad arbetskraft för våra kunder och en god arbetsgivare för våra medarbetare.
Genom att välja vår bemanningstjänst får du en personlig och skräddarsydd lösning. Vi är övertygade om att detta tillvägagångssätt kommer att forma framtiden för personalhantering, med fokus på samarbete och engagemang. Välkommen till en ny era av bemanning hos REBE.
Kvalitet och Säkerhet
Innan vi bokar ditt nästa uppdrag säkerställer vi att du har rätt kompetens. Vi kräver att du har arbetat i vården i minst tre år och ett år inom det specifika yrkesområdet. Detta garanterar att du har rätt förutsättningar för att erbjuda trygg och patientsäker vård.
Begränsat Antal Konsulter
Vi prioriterar kvalitet framför kvantitet och begränsar därför antalet samarbeten. Detta ger oss högre tillgänglighet och större möjligheter till individanpassade lösningar. Vi jobbar för dig.
Välkommen till REBE – en plats där engagemang och kvalitet möts! Visa mindre

Distriktssjuksköterska på heltid till Värmdö Vårdcentral

Information om arbetsplatsen Vi är en liten familjär husläkarmottagning nära vackra skärgårdsmiljöer på Värmdö. Mottagningen ligger vid Värmdö köpcentrum, Mölnvik och startade för ca 15 år sedan. Idag är ca 7900 patienter listade och vi får oftast fina omdömesord. Vi är totalt knappt 20 medarbetare varav ca sex läkare och fem sjuksköterskor.   Arbetsuppgifter Vår hemsjukvård har vuxit sista året och största delen av arbetsuppgifterna rör hemsjukvården... Visa mer
Information om arbetsplatsen
Vi är en liten familjär husläkarmottagning nära vackra skärgårdsmiljöer på Värmdö.

Mottagningen ligger vid Värmdö köpcentrum, Mölnvik och startade för ca 15 år sedan. Idag är ca 7900 patienter listade och vi får oftast fina omdömesord. Vi är totalt knappt 20 medarbetare varav ca sex läkare och fem sjuksköterskor.

 

Arbetsuppgifter
Vår hemsjukvård har vuxit sista året och största delen av arbetsuppgifterna rör hemsjukvården. Men eftersom behovet är varierande kommer en del arbete även ske på mottagningen med sedvanligt mottagningsarbete på en vårdcentral.

 

Kvalifikationer
Vi söker en distriktssjuksköterska till både hemsjukvård och mottagningsarbete. 
Meriterande är tidigare arbete inom hemsjukvård och husläkarverksamhet. Vi lägger stor vikt på 
personlig lämplighet. Du har körkort.

 

Personliga egenskaper
Då tjänsten innebär arbete både hemsjukvård och på mottagning är flexibilitet av stort värde. Samarbetsförmåga, lojalitet och professionalitet är ledord.Övrig information
Intervjuer sker löpande och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. 

Om Praktikertjänst


Praktikertjänst startade för över 60 år sedan och är en av Sveriges största vårdgivare. Vi har 750 mottagningar, från Vittangi i norr till Ystad i söder, som drivs av praktiker som tillsammans äger hela Praktikertjänst. Vi är övertygade om att det skapar engagemang, delaktighet, fokus på kvalitet, kontinuitet samt kompetensutveckling - och är en viktig anledning till att vi varje år hamnar i topp vad gäller både nöjda patienter och medarbetare. Hos oss får du en trygg anställning med fina förmåner och goda möjligheter till både personlig och professionell utveckling. Vi vet att våra medarbetares välbefinnande är grunden till nöjda patienter och i det långa loppet, ett mer välmående samhälle. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska

Ansök    Jan 22    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och ... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga för distriksköterska/sjuksköterska inom hemsjukvården.

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska eller leg sjuksköterska. 
- Gärna erfarenhet av hemsjukvård.
- B körkort krävs.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten Tel: 0722444708. 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska

Ansök    Jan 8    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och ... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:
Sedvanliga för distriksköterska/sjuksköterska inom hemsjukvården.

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska eller leg sjuksköterska. 
- Gärna erfarenhet av hemsjukvård.
- B körkort krävs.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten Tel: 0722444708. 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till mottagningen

Ansök    Jan 17    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska/erfaren sjuksköterska till vår trevliga vårdcentral! Vi söker nu en engagerad distriktssköterska/erfaren sjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen ... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska/erfaren sjuksköterska till vår trevliga vårdcentral!

Vi söker nu en engagerad distriktssköterska/erfaren sjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns förutom husläkarmottagning MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete såsom telefonrådgivning/bokning, samt omhändertagande av planerade och akuta patienter. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska/erfaren sjuksköterska.
Erfarenhet av primärvård är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för intern omplacering, enligt gällande regelverk.Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distrikts/diabetes SSK 2024! Låt oss hitta nästa möjlighet till dig!

Ansök    Dec 6    Leasee AB    Distriktssköterska
Är du distrikt eller diabetessjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024! Söker du som distrikts- eller diabetessjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska ... Visa mer
Är du distrikt eller diabetessjuksköterska som inte hittade det du sökte 2023? Låt oss hjälpa dig under 2024!


Söker du som distrikts- eller diabetessjuksköterska nya utmaningar 2024? Att hitta erbjudanden som passar just dig är dock inte alltid så lätt. Processen att hitta nästa möjlighet i livet kan tyvärr bli en väldigt tidskrävande process. Mängder av annonser ska läsas och ansökningar ska skrivas. När du väl hittat något som verkar intressant så ska det sedan förhandlas och allt som oftast blir det inte riktigt som man vill eller önskar. Allt som oftast hamnar man i valet att tacka ja till något man inte är helt nöjd med, eller att behöva börja om samma krävande process.


Låt istället oss på VårdMatch hjälpa dig att smidigt finna vad du söker. I vårt formulär anger du dina önskemål och preferenser. Du är kanske på jakt efter nya utvecklingsmöjligheter? Eller ett schema som passar bättre in i livet? Kanske är det bara en fråga om ersättning och förmåner? Oavsett vad du söker efter så är vi på VårdMatch alltid här för att lyssna. Sedan återkopplar vi med lämpliga matchningar som har potential att kunna erbjuda vad du söker.


Hos oss på VårdMatch står du alltid i vårt absoluta centrum. Vi representerar dina intressen genom hela processen, även i förhandlingarna.


Varmt välkommen till VårdMatch och berätta vad du söker i ditt yrkesliv 2024.
Låt livet vara mer än dåliga erbjudanden!


Har du frågor angående VårdMatch och våra tjänster så är du alltid välkommen att höra av dig till ansvarig matchare.
Filip Ohlin - Rekryterare & Matchare
[email protected] Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Jul 20    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vård... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. Diabeteskompetens är meriterande. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529 eller enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Okt 3    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral! Vi söker nu en engagerad distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns förutom husläkarmottagning MVC, BVC, R... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral!

Vi söker nu en engagerad distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns förutom husläkarmottagning MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete såsom telefonrådgivning/bokning, samt omhändertagande av planerade och akuta patienter. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska Erfarenhet av primärvård är meriterande Diabeteskompetens är meriterande. Astma/KOL-kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529 eller enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Sep 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral! Vi söker nu en engagerad distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns förutom husläkarmottagning MVC, BVC, R... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral!

Vi söker nu en engagerad distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs Hamn.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns förutom husläkarmottagning MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete såsom telefonrådgivning/bokning, samt omhändertagande av planerade och akuta patienter. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska Erfarenhet av primärvård är meriterande Diabeteskompetens är meriterande. Astma/KOL-kompetens är meriterande.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529 eller enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska sökes till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Apr 11    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vård... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. Diabeteskompetens är meriterande. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529 eller enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska/diabetessköterska sökes till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Mar 22    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska/diabetessköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska/diabetessköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö!
Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Generöst friskvårdsbidrag på 5000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. Diabeteskompetens är meriterande. På vårdcentralen bedriver vi även sjuksköterskeledd diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529 eller enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska till Gustavsbergs VC

Ansök    Nov 14    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdc... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!

Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. På vårdcentralen bedriver vi även diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

 Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.

Eller

Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Facklig representant:

Vårdförbundet: Ulrika Sundbye, Tel: 08-123 404 93

Övrig information:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska till Gustavsbergs VC

Ansök    Sep 29    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdc... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad, erfaren, prestigelös distriktsjuksköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!

Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning och hemsjukvård samlat i ett och samma hus vilket underlättar samarbete med olika professioner. 

 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. På vårdcentralen bedriver vi även diabetesmottagning, astma-KOL-mottagning, äldremottagning, antikoagulantiamottagning samt livsstilsmottagning.  

 

Kvalifikationer:

- Vi söker dig som är distriktssköterska
- Erfarenhet av primärvård är meriterande

 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:

Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras. Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.

Eller

Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

 

Facklig representant:

Vårdförbundet: Jörgen Ekström Mail: [email protected] Tel: 08-123 404 90

 

Övrig information:

För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hälsa samt hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb Visa mindre

Sjuksköterska sökes till vårdcentral!

Ansök    Mar 15    Viva Bemanning AB    Distriktssköterska
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer? Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård. Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning och mottagningsarbete. Period: Juli och Augusti Schema: Vardagar, dagtid Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans! ... Visa mer
Är du distriktssköterska och söker efter nya uppdrag? Eller kanske helt ny inom bemanning och vill veta mer?
Just nu söker vi dig med god erfarenhet av primärvård.
Vi ser att du som söker är flexibel, självgående samt kan arbeta bra med andra. I uppdraget ingår telefonrådgivning och mottagningsarbete.
Period:
Juli och Augusti
Schema:
Vardagar, dagtid
Vi är med från uppläggets start och ser fram emot att följa din resa, vi upplever nya platser tillsammans!
För oss är en viktig del att du ska känna dig trygg under hela din arbetsperiod varför du utöver din lön erhåller bland annat följande förmåner:
· Tjänstepension
· Övriga försäkringar
· Personlig kontaktperson som är tillgänglig & engagerad
· Ekonomisk ersättning för boende & resor
· Utbildningar
Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska med yrkeserfarenhet och referenser som kan intyga din kompetens. Du har goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
Personliga egenskaper:
Du är självständig både ensam och i grupp. Du ska kunna samarbeta med sjuksköterskor och läkare samt vara intresserad och göra ditt yttersta för patienterna. Du är säker i din yrkesroll, hjälpsam, engagerad och tillmötesgående.
Ansökan
Välkommen med din ansökan via mail alternativ intresseanmälan på vår hemsida www.vivabemanning.se
Telefon: 08-50 90 8000
Mail: [email protected]
Känner du möjligtvis även en sjuksköterska som kan vara lämplig? Vi tar mer än gärna emot förslag.


#jobbjustnu Visa mindre

Erfaren distriktssköterska/sjuksköterska - Gustavsbergs hemsjukvård

Ansök    Apr 7    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till vår hemsjukvård!  Välkommen att jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Vi har tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dag... Visa mer
Vi söker dig som är distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till vår hemsjukvård! 
Välkommen att jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.

Vi har tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.
Möjlighethet till fortbildning.

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska eller sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med en vidareutbildning till distriktssköterska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom hemsjukvård.
B-körkort krävs för tjänsten. Kunskaper i svenska språket motsvarande minst C1-nivå är ett krav för anställning inom Region Stockholm.

Vi tror att du har ett hjärta för hemsjukvården och söker dig som är noggrann och ansvarstagande som ser servicekänsla som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid en god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid. Deltid kan diskuteras vid intresse.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Silversten, enhetschef för hemsjukvården, telefon: 072-2444708.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.Välkommen med din ansökan!
Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Distriktssköterska

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Värmdö Vårdcentral
Värmdö Vårdcentral har drygt 7500 listade patienter som bor i den fina skärgårdsmiljön ute på Värmdö. Vi som arbetar här är en liten grupp om 6-7 läkare, 5-6 distrikt/sjuksköterskor, 2 undersköterskor, en receptionist, en psykolog och två psykoterapeuter.
Vi har inga extra åtaganden som sjukhem, MVC eller BVC.

Arbetsuppgifter
I huvudsak arbete med våra hemsjukvårdspatienter. Då vi är en liten vårdcentral behöver arbetsuppgifterna ibland bli varierande och även innefatta traditionellt mottagningsarbete, arbete med vår digitala plattform MittPTJ och vaccinationer mm.

Övrig information
Start så snart som möjligt. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Kvalifikationer
Distriktssköterska
Körkort

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga är nyckelord då vi alltid arbetar i nära samarbete yrkeskategorier emellan. Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Feb 16    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt! Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab,... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss från Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt!

Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete, dvs mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut omhändertagande av patienter.

Kvalifikationer:

? Distriktssköterska

? Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1

? Erfarenhet av primärvård är meriterande

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt, är prestigelös och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge det lilla extra till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning, heltid/deltidUpplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Distriktssköterska/sjuksköterska till hemsjukvård Gustavsbergs vårdcentral

Ansök    Jan 25    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till vår hemsjukvård!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö. Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Vi har tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i v... Visa mer
Vi söker dig som är distriktssköterska eller erfaren sjuksköterska till vår hemsjukvård! 
Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö.

Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.

Vi har tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.
Möjlighethet till fortbildning.

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska eller sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med en vidareutbildning till distriktssköterska.
Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom hemsjukvård.
B-körkort krävs för tjänsten. Kunskaper i svenska språket motsvarande minst C1-nivå är ett krav för anställning inom Region Stockholm.

Vi tror att du har ett hjärta för hemsjukvården och söker dig som är noggrann och ansvarstagande som ser servicekänsla som en självklarhet. Vi lägger stor vikt vid en god samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning, heltid

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Silversten, enhetschef för hemsjukvården, telefon: 072-2444708.

Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat.Välkommen med din ansökan!
Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.


https://www.regionstockholm.se/jobb-1/jobba/ Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Dec 3    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt! Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentr... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt!

Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete, dvs mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut omhändertagande av patienter.

Kvalifikationer:

? Vi söker dig som är distriktssköterska.

? Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1.

? Erfarenhet av primärvård är meriterande. 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge det lilla extra till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning, heltid/deltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Övrig information:

Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Dec 16    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt! Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentr... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt!

Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete, dvs mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut omhändertagande av patienter.

Kvalifikationer:

? Vi söker dig som är distriktssköterska.

? Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1.

? Erfarenhet av primärvård är meriterande. 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge det lilla extra till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning, heltid/deltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Övrig information:

Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


"Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion."http://www.sll.se/ Visa mindre

Distriktssköterska

Om Praktikertjänst AB Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss. Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensam... Visa mer
Om Praktikertjänst AB
Från Karesuando i norr till Ystad i söder, och med verksamheter i fler än 200 kommuner, är Praktikertjänst hela Sveriges välfärd. En av fem vårdpatienter går till någon av våra mottagningar – och en av tre tandvårdspatienter väljer oss.

Vår affärsidé är att skapa förutsättningar för att vi som arbetar inom vården ska kunna göra ett så bra jobb som möjligt – och skapa högsta värde för patienten. Det är vi som utför vården som gemensamt äger Praktikertjänst.

Vår unika affärsmodell har funnits i 60 år, och innebär att företagets 1 300 aktieägare själva arbetar i verksamheterna som läkare, tandläkare, tandtekniker, tandhygienister, fysioterapeuter, dietister, psykologer, psykoanalytiker/terapeuter, sjuksköterskor, barnmorskor och logopeder. Det gör oss till Sveriges största företag inom privat tandvård och hälso- och sjukvård.

Praktikertjänst omsätter cirka 8,5 miljarder kronor och har drygt 6 700 medarbetare.

Om Värmdö Vårdcentral
Värmdö Vårdcentral har drygt 7500 listade patienter som bor i den fina skärgårdsmiljön ute på Värmdö. Vi som arbetar här är en liten grupp om 6-7 läkare, 5-6 distrikt/sjuksköterskor, 2 undersköterskor, en receptionist, en psykolog och två psykoterapeuter.
Vi har inga extra åtaganden som sjukhem, MVC eller BVC.

Arbetsuppgifter
I huvudsak arbete med våra hemsjukvårdspatienter. Då vi är en liten vårdcentral behöver arbetsuppgifterna ibland bli varierande och även innefatta traditionellt mottagningsarbete, arbete med vår digitala plattform MittPTJ och vaccinationer mm.

Övrig information
Önskvärd start i januari 2022. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Kvalifikationer
Distriktssköterska
Körkort

Personliga egenskaper
God samarbetsförmåga är nyckelord då vi alltid arbetar i nära samarbete yrkeskategorier emellan. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Ansök    Aug 24    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, helger o... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.
Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag är 19 september.
Region Stockholm byter rekryteringssystem 30 augusti.
Ansöker du före 29 augusti kommer din ansökan manuellt att flyttas över till nya rekryteringssystemet.
Ansöker du från och med 30 augusti hittar du annonsen på Lediga jobb - Region Stockholm (sll.se)med samma rubrik men med annat annons ID/ref nr

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Ansök    Aug 30    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!    Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, ... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 
 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!

Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.

Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 

Lediga kvällar, helger och röda dagar.

Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  

Möjlighethet till fortbildning.

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

 

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

 

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

 

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

 

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

 

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

 

Varmt välkommen in med din ansökan!

 

Sista ansökningsdag är 19 september.
Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs Vårdcentral

Ansök    Okt 19    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt! Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentr... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö!

Vi söker nu en engagerad och prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i Gustavsbergs hamn med sjöutsikt!

Generöst friskvårdsbidrag samt fri tillgång till gym i huset.  

På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. 

Arbetsuppgifter:

De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete, dvs mottagningsarbete, telefonrådgivning samt akut omhändertagande av patienter.

Kvalifikationer:

? Vi söker dig som är distriktssköterska.

? Du ska ha goda kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1.

? Erfarenhet av primärvård är meriterande. 

Personliga egenskaper:

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge det lilla extra till patienterna du möter. Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:


Tillsvidareanställning, heltid/deltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-12339680.

Övrig information:

Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Vid patientnära arbete inom Stockholms läns sjukvårdsområde:

- tillämpas registerkontroll före beslut om anställning enligt gällande riktlinje.

- ska medarbetare som kommer att ha patientkontakt genomgå nyanställningsundersökning, enligt gällande direktiv, vilket sker genom företagshälsovården innan anställning.

- krävs, förutom svensk yrkeslegitimation, goda kunskaper i svenska språket motsvarande nivå C1 enligt den gemensamma europeiska referensramen (GERS). Samma krav är vägledande vad gäller icke-legitimerad personal med patientkontakt.Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) är en av Sveriges största vårdgivare med 11 600 medarbetare. Vi erbjuder hälso- och sjukvård i Region Stockholms regi inom psykiatri, primärvård, geriatrik, ASIH, närakuter, somatisk specialistvård, habilitering och hjälpmedel. I samverkan med Karolinska Institutet bedriver vi forskning, utbildning och utveckling. https://www.slso.sll.se/.

 


Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.


Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.


Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/ Visa mindre

Sjuksköterska till Gustavsbergs vårdcentral – sommarvikariat

Ansök    Apr 7    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en sjuksköterska/distriktsjuksköterska till sommaren till vår mottagning! Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.   Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskeledda speci... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska/distriktsjuksköterska till sommaren till vår mottagning!

Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.  

Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, livsstilsmottagning, antikoagulantiamottagning samt äldremottagning.  

Om dig som vi söker:  
* Vi söker dig som ärdistriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska.
* Du får gärna ha erfarenhet från yrket och primärvård.  
* Svenskkunskaper motsvarande C1 är en förutsättning  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver kunna arbeta självständigt samtidigt som du bör tycka om att arbeta tillsammans med kollegor.  

Om tjänsten:  
Sedvanligt mottagningsarbete, planerat och akut ingår i arbetsuppgifterna.

Anställningsform:  
Sommarvikariat, alternativ timanställning.  Under perioden 1 Juni – 31 Augusti.
Heltid eller deltid kan diskuteras.

Kontaktpersoner:  
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetscheferna Helena Backlund eller Louise Wallin på telefonnummer tel.08-123 395 29.

Facklig representant:  
Vårdförbundet, Jörgen Ekström 08-123 404 90


Du kan läsa mer hur det är att jobba hos oss här: www.slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Välkommen in den din ansökan!  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag: 2021-04-27. Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs VC

Ansök    Maj 25    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu en engagerad, prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vård... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga,
välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu en
engagerad, prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. Sjuksköterska driver även egna mottagningar inom diabetes, astma/KOL, livsstil, antikoagulantia, psykisk ohälsa.

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska.  
Kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda
arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter.
Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat
arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Eller
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-7187346.

Fackligrepresentant:
Vårdförbundet: Jörgen Ekström Mail: [email protected] Tel: 08-123 404 90

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2021-05-23.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska till Gustavsbergs VC

Ansök    Maj 3    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga, välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu en engagerad, prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vård... Visa mer
Välkommen som distriktssköterska till vår trevliga,
välfungerande vårdcentral med god arbetsmiljö! – Vi söker nu en
engagerad, prestigelös distriktssköterska att bli vår nya kollega.

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. Sjuksköterska driver även egna mottagningar inom diabetes, astma/KOL, livsstil, antikoagulantia, psykisk ohälsa.

Arbetsuppgifter:
De huvudsakliga arbetsuppgifterna är sedvanligt distriktssköterskearbete. Delvis mottagningsarbete inkluderat telefonrådgivning och bokningar samt akut omhändertagande av patienter. 

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är distriktssköterska.  
Kunskaper i det svenska språket, motsvarande minst nivå C1.

Personliga egenskaper:
Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och som bidrar till vårt goda
arbetsklimat. Du behöver ha lätt för att samarbeta men även kunna ta eget ansvar. Du är serviceinriktad och kan ge ”det lilla extra” till patienterna du möter.
Arbetsbelastningen kan variera vilket ställer krav på flexibilitet och ett strukturerat
arbetssätt. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning. Heltid, men deltid kan diskuteras.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Eller
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-7187346.

Fackligrepresentant:
Vårdförbundet: Jörgen Ekström Mail: [email protected] Tel: 08-123 404 90

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2021-05-23.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Centric Care söker distriktssköterska till sommaruppdrag på vårdcentral

Ansök    Mar 15    Centric Care AB    Distriktssköterska
Värmdö är gränslandet mellan storstad och vild natur, den perfekta platsen för att ta ett sommaruppdrag!  OM UPPDRAGET För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad distriktssjuksköterska till en vårdcentral ute på vackra Värmdö i Stockholm.  UPPDRAGSPERIOD Sommaruppdrag, juni och augusti.  ARBETSTID  Dagtid.    DINA ARBETSUPPGIFTER Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot vårdcentral, såsom mottagning, telefon... Visa mer
Värmdö är gränslandet mellan storstad och vild natur, den perfekta platsen för att ta ett sommaruppdrag! 

OM UPPDRAGET
För vår kunds räkning söker vi nu dig som är legitimerad distriktssjuksköterska till en vårdcentral ute på vackra Värmdö i Stockholm. 

UPPDRAGSPERIOD
Sommaruppdrag, juni och augusti. 

ARBETSTID 
Dagtid. 
 
DINA ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga arbetsuppgifter för sjuksköterska på enhet med inriktning mot vårdcentral, såsom mottagning, telefonrådgivning samt till viss del triagering och bedömning av akuta/ drop in patienter.
 
DIN PROFIL
Legitimerad sjuksköterska med minst 2 års yrkeserfarenhet av vårdcentral. 

OM OSS
?Centric Care har bemannat hälso-och sjukvården sedan år 2000 och är ett av Skandinaviens ledande bemanningsföretag med kontor i Göteborg, Stockholm, Malmö och Oslo. Vi erbjuder tillfällig och fast bemanning till privat och offentlig hälso- och sjukvård samt inom socialt arbete.
 
Som konsult hos oss erbjuds du några av marknadens bästa villkor, varierande uppdrag, en egen dedikerad kontaktperson samt ett friskvårdsbidrag på upp till 4000 kr per kalenderår och mycket mer. Med ett stort antal ramavtal över hela Sverige och Norge kan vi erbjuda våra konsulter uppdrag året om.

Centric Care är ett auktoriserat bemanningsföretag som är medlem i Almega, Kompetensföretagen. Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet, Läkarförbundet, Kommunal, Unionen och Akademikerförbundet. Tillsammans med tjänstepensionsavtal och försäkringsskydd innebär detta en trygghet för dig som medarbetare. 
 
Nyfiken på att veta mer om oss? Kontakta oss redan idag.
 
Välkommen! Visa mindre

Sjuksköterska till Gustavsbergs vårdcentral – sommarvikariat

Ansök    Feb 8    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning. Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.   Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskele... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.  

Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, livsstilsmottagning, antikoagulantiamottagning samt äldremottagning.  

Om dig som vi söker:  
* Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.  
* Du får gärna ha erfarenhet från yrket och primärvård.  
* Svenskkunskaper motsvarande C1 är en förutsättning  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver kunna arbeta självständigt samtidigt som du bör tycka om att arbeta tillsammans med kollegor.  

Om tjänsten:  
Alla förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral med mottagning, telefonrådgivning och bokning.  

Anställningsform:  
Sommarvikariat, alternativ timanställning.  
Heltid eller deltid.  

Kontaktpersoner:  
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetscheferna Helena Backlund eller Louise Wallin på telefonnummer 08-718 73 46.  

Facklig representant:  
Vårdförbundet,Jörgen Ekström 08-123 404 90


Du kan läsa mer hur det är att jobba hos oss här: www.slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Välkommen in den din ansökan!  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag: 2021-02-21. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Ansök    Mar 18    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska,till ett föräldravikariat. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjuk... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska,till ett föräldravikariat.
Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete, planerat och akut samt telefonrådgivning ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå krävs.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vikariat, företrädesvis heltid, men deltid kan diskuteras.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Eller
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-7187346

Fackligrepresentant:
Vårdförbundet: Jörgen Ekström Mail: [email protected] Tel: 08-123 404 90

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2021-04-07.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska

Ansök    Nov 5    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, helger o... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.
Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2020-01-24

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Ansök    Feb 2    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska,till ett föräldravikariat. Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.   Möjlighethet till fortbildning. På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri,... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska,till ett föräldravikariat.
Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler! Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Sedvanligt mottagningsarbete, planerat och akut samt telefonrådgivning ingår i arbetsuppgifterna.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska med erfarenhet. Kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå krävs.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Vikariat, heltid från 1/5 2021 till 31/12 2022.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Louise Wallin Tel: 08-12339529.
Eller
Enhetschef Helena Backlund Tel: 08-7187346

Fackligrepresentant:
Vårdförbundet: Jörgen Ekström Mail: [email protected] Tel: 08-123 404 90

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2021-02-21.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!

Ansök    Jan 12    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, helger o... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.
Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2021-01-24.

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Sjuksköterska till Gustavsbergs vårdcentral – sommarvikariat

Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning. Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.   Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskele... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.  

Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, livsstilsmottagning, antikoagulantiamottagning samt äldremottagning.  

Om dig som vi söker:  
* Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.  
* Du får gärna ha erfarenhet från yrket och primärvård.  
* Svenskkunskaper motsvarande C1 är en förutsättning  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver kunna arbeta självständigt samtidigt som du bör tycka om att arbeta tillsammans med kollegor.  

Om tjänsten:  
Alla förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral med mottagning, telefonrådgivning och bokning.  

Anställningsform:  
Sommarvikariat, alternativt timanställning.  
Heltid eller deltid.  

Kontaktpersoner:  
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetscheferna Helena Backlund eller Louise Wallin på telefonnummer 08-718 73 46.  

Facklig representant:  
Vårdförbundet Elisabeth Lindgren, tel: 08-123 404 88  

Du kan läsa mer hur det är att jobba hos oss här: www.slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Välkommen in den din ansökan!  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag: 2020-03-08 Visa mindre

Sjuksköterska till Gustavsbergs vårdcentral – sommarvikariat

Ansök    Apr 1    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning. Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.   Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskele... Visa mer
Vi söker en sjuksköterska till sommaren för främst mottagningsarbete och telefonrådgivning.

Gustavsbergs Vårdcentral är en av Sveriges största vårdcentraler med nära 32 000 listade patienter. Geografiskt befinner vi oss vackert beläget vid vattnet i Gustavsbergs hamnområde med bra bussförbindelser.  

Till vår mottagning söker vi nu en till kollega att stärka upp vår sjuksköterskegrupp under sommarperioden. Här på vårdcentralen finns flera sjuksköterskeledda specialistmottagningar såsom diabetesmottagning, astma/KOL-mottagning, livsstilsmottagning, antikoagulantiamottagning samt äldremottagning.  

Om dig som vi söker:  
* Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska.  
* Du får gärna ha erfarenhet från yrket och primärvård.  
* Svenskkunskaper motsvarande C1 är en förutsättning  

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du behöver kunna arbeta självständigt samtidigt som du bör tycka om att arbeta tillsammans med kollegor.  

Om tjänsten:  
Alla förekommande arbetsuppgifter för en sjuksköterska på vårdcentral med mottagning, telefonrådgivning och bokning.  

Anställningsform:  
Sommarvikariat, alternativt timanställning.  
Heltid eller deltid.  

Kontaktpersoner:  
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta enhetscheferna Helena Backlund eller Louise Wallin på telefonnummer 08-718 73 46.  

Facklig representant:  
Vårdförbundet Elisabeth Lindgren, tel: 08-123 404 88  

Du kan läsa mer hur det är att jobba hos oss här: www.slso.sll.se/jobba-hos-oss/

Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar SLSO friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Välkommen in den din ansökan!  

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser.

Sista ansökningsdag: 2020-04-22 Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska

Ansök    Sep 3    REGION STOCKHOLM    Distriktssköterska
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, helger o... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.
Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2020-01-24

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska sökes till jourverksamhet

ArbetsbeskrivningEn av våra duktiga sjuksköterskor kommer att lämna oss och vi söker därför en ny som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övriga k... Visa mer
ArbetsbeskrivningEn av våra duktiga sjuksköterskor kommer att lämna oss och vi söker därför en ny som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övriga kollegor styr du vårt lilla och personliga team med undersköterskor. Här får du ett roligt och varierande arbete med stor frihet i en underbar miljö. För att trivas i rollen behöver du vara en flexibel person som ser förändringar som en möjlighet inte ett hinder. Du jobbar nära enhetschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete samt tider. Arbetstiderna är varierande med kväll och helgtjänstgöring. KravLegitimerad distriktssköterska/sjuksköterskaMinst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvårdB-körkortGod lokalkännedom i Nacka/Värmdö området.Private nursing är ett familjeägt företag med en värdegrund som kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Vi verkar på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer inom vården i Stockholms och Uppsala Län. Vi är cirka 100 anställda och tillsammans bedriver vi en kvalitativ vård med patienten i fokus. "Vår styrka är ansvarsfulla medarbetare med varierande bakgrund och erfarenheter. Genom olikheter finner vi lösningar på krävande utmaningar. Genom olikheter får vi även stor variation i språk, kultur och erfarenheter. Genom olikheter får vi förhöjd arbetsglädje och en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Vi växer genom möten med våra kunder och tillsammans". Visa mindre

Distriktssköterska sökes till jourverksamhet

Arbetsbeskrivning En av våra duktiga sjuksköterskor kommer att lämna oss och vi söker därför en ny som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övr... Visa mer
Arbetsbeskrivning
En av våra duktiga sjuksköterskor kommer att lämna oss och vi söker därför en ny som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid.
För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar.


Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övriga kollegor styr du vårt lilla och personliga team med undersköterskor. Här får du ett roligt och varierande arbete med stor frihet i en underbar miljö.


För att trivas i rollen behöver du vara en flexibel person som ser förändringar som en möjlighet inte ett hinder. Du jobbar nära enhetschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete samt tider.


Arbetstiderna är varierande med kväll och helgtjänstgöring.


Krav
Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska
Minst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård
B-körkort
God lokalkännedom i Nacka/Värmdö området.


Private nursing är ett familjeägt företag med en värdegrund som kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Vi verkar på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer inom vården i Stockholms och Uppsala Län. Vi är cirka 100 anställda och tillsammans bedriver vi en kvalitativ vård med patienten i fokus.


"Vår styrka är ansvarsfulla medarbetare med varierande bakgrund och erfarenheter. Genom olikheter finner vi lösningar på krävande utmaningar. Genom olikheter får vi även stor variation i språk, kultur och erfarenheter. Genom olikheter får vi förhöjd arbetsglädje och en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Vi växer genom möten med våra kunder och tillsammans". Visa mindre

Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska

Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska!  Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö! Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö. Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan.  Lediga kvällar, helger o... Visa mer
Vi söker dig som är Distriktssköterska eller erfaren Sjuksköterska! 

Kom och jobba på en av Sveriges största och vackraste vårdcentraler!Bara 20 minuter med buss ifrån Slussen hittar du ett självständigt och varierande arbete i fantastisk skärgårdsmiljö!
Hemsjukvården har ungefär 15 stadigvarande anställda och erbjuder bilburen vård i hemmiljö i Gustavsberg, på Ingarö och Värmdö.
Tillgång till hemsjukvårdsläkare 5 dagar i veckan. 
Lediga kvällar, helger och röda dagar.
Generöst friskvårdsbidrag på 4000 kr per år samt fri tillgång till gym i huset.  
Möjlighethet till fortbildning.
På vårdcentralen finns MVC, BVC, Rehab, första linjens psykiatri, husläkarmottagning, gynekologisk mottagning, ÖNH-mottagning  och hemsjukvård samlat i ett och samma hus. Detta underlättar samarbete med olika specialister. I huset finns även en sagolik matsal.

Arbetsuppgifter:
Alla förekommande arbetsuppgifter för distriktssköterska/sjuksköterska inom hemsjukvård.

Kvalifikationer:
Du är distriktssköterska eller legitimerad sjuksköterska. Gärna har du erfarenhet av hemsjukvård. B-körkort krävs och kunskaper i svenska motsvarande minst C1-nivå.

Personliga egenskaper:
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställningsform:
Tillsvidareanställning på heltid.
Provanställning kan komma att tillämpas.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Enhetschef Maria Silversten 08-718 71 06.

Övrig information:
Region Stockholm tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Varmt välkommen in med din ansökan!

Sista ansökningsdag:2020-01-24

Vi avböjer vänligt men bestämt all direktkontakt med rekryterare och säljare av ytterligare jobbannonser. Visa mindre

Distriktssköterska / Barnsjuksköterska till Barnhälsovården i Hemmesta

Välkommen till Barnhälsovården på Värmdö Hemmesta BVC.  BVC Hemmesta ligger centralt ca 1 km innan Hemmesta centrum. Lokalen ligger i markplan och är lättillgänglig både med kollektivtrafik och egen bil. Våra lokaler är ljusa och välplanerade för BVC verksamhet. Personalen ingår i Värmdöprimärvård Gustavsbergs Vårdcentral och har nära samarbete med BVC Gustavsberg.  Sammanlagt är vi 10 BVC sjuksköterskor som arbetar på Värmdö. 4 Sjuksköterskor arbetar i ... Visa mer
Välkommen till Barnhälsovården på Värmdö Hemmesta BVC. 
BVC Hemmesta ligger centralt ca 1 km innan Hemmesta centrum. Lokalen ligger i markplan och är lättillgänglig både med kollektivtrafik och egen bil. Våra lokaler är ljusa och välplanerade för BVC verksamhet. Personalen ingår i Värmdöprimärvård Gustavsbergs Vårdcentral och har nära samarbete med BVC Gustavsberg.
 Sammanlagt är vi 10 BVC sjuksköterskor som arbetar på Värmdö. 4 Sjuksköterskor arbetar i Hemmesta. Vi har nära samarbete med Barnmorskemottagningen och första linjens barnpsykiatri, Hamnen. Hemmesta BVC har en filial ute på Djurö. Dit vi åker en gång/ vecka för att ha BVC. Vi har landstingsbil som tillhör BVC Hemmesta. Vi har gemensamma möten och utbildningar. Vi söker nu en kollega att stärka upp vårt team.
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med en vidareutbildning inom barn- och ungdom eller dig som är distriktsjuksköterska. För att passa hos oss ser vi att du har tidigare erfarenhet av arbete på BVC och känner ett stort intresse för barnhälsovård. Vi är en aktiv personalgrupp som deltar i olika projekt inom barnhälsovården.   Svenskkunskaper motsvarande C1 är ett krav för anställning inom Region Stockholm.   Körkort för manuellt växlad bil är en förutsättning för tjänsten.   Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.  
Anställningsvillkor:  Arbetstiden är mån-fredag, dagtid   Omfattning 80- 100%   Anställningen är tillsvidare med tillträde så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.  
Tycker du att detta låter intressant hör av dig till oss så kan vi berätta mer! 
Kontaktperson:
Ute Backteman, Enhetschef för Värmdö Barnhälsovård.  Gustavsbergs BHV tel:  08-123 363 99
Facklig representant:
Elisabeth Lindgren, Vårdförbundet tel: 08-123 414 88
Sista ansökningsdag: 2019-08-09 Visa mindre

Sjuksköterska sökes för fritt sommarjobb i Stockholms skärgård

ArbetsbeskrivningVåra fantastiska sjuksköterskor behöver ha semester i sommar och vi behöver därför dig Distrikts el sjuksköterska som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldr... Visa mer
ArbetsbeskrivningVåra fantastiska sjuksköterskor behöver ha semester i sommar och vi behöver därför dig Distrikts el sjuksköterska som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övriga kollegor styr du vårt lilla och personliga team med undersköterskor. Här får du ett roligt och varierande arbete med stor frihet i en underbar miljö. För att trivas i rollen behöver du vara en flexibel person som ser förändringar som en möjlighet inte ett hinder. Du jobbar nära enhetschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete samt tider. Arbetstiderna är varierande med kväll och helgtjänstgöring. KravLegitimerad distriktssköterska/sjuksköterskaMinst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvårdB-körkortGod lokalkännedom i Nacka/Värmdö området.Private Nursing är ett familjeägt företag med en värdegrund som kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Vi verkar på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer inom vården i Stockholms och Uppsala Län. Vi är cirka 100 anställda och tillsammans bedriver vi en kvalitativ vård med patienten i fokus. "Vår styrka är ansvarsfulla medarbetare med varierande bakgrund och erfarenheter. Genom olikheter finner vi lösningar på krävande utmaningar. Genom olikheter får vi även stor variation i språk, kultur och erfarenheter. Genom olikheter får vi förhöjd arbetsglädje och en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Vi växer genom möten med våra kunder och tillsammans". Visa mindre

Sjuksköterska sökes för fritt sommarjobb i Stockholms skärgård

Arbetsbeskrivning Våra fantastiska sjuksköterskor behöver ha semester i sommar och vi behöver därför dig Distrikts el sjuksköterska som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid. För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar. Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och... Visa mer
Arbetsbeskrivning

Våra fantastiska sjuksköterskor behöver ha semester i sommar och vi behöver därför dig Distrikts el sjuksköterska som vill komma och arbeta i vårt lilla personliga team som utför besök i Nacka/Värmdö området under jourtid.
För dig som vill ha lite extra timmar kan vi även erbjuda timanställning under helger och kvällar.

Som sjuksköterska hos oss jobbar du mot flera olika aktörer. Du mottar larm från vårdguiden men också från LSS och äldreboenden. Tillsammans med övriga kollegor styr du vårt lilla och personliga team med undersköterskor. Här får du ett roligt och varierande arbete med stor frihet i en underbar miljö.

För att trivas i rollen behöver du vara en flexibel person som ser förändringar som en möjlighet inte ett hinder. Du jobbar nära enhetschefen och har stor möjlighet att påverka ditt arbete samt tider.

Arbetstiderna är varierande med kväll och helgtjänstgöring.

Krav
Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska
Minst 2 års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård
B-körkort
God lokalkännedom i Nacka/Värmdö området.

Private Nursing är ett familjeägt företag med en värdegrund som kännetecknas av ansvar, engagemang och kvalitet. Vi verkar på uppdrag av landsting, kommuner och privata aktörer inom vården i Stockholms och Uppsala Län. Vi är cirka 100 anställda och tillsammans bedriver vi en kvalitativ vård med patienten i fokus.

"Vår styrka är ansvarsfulla medarbetare med varierande bakgrund och erfarenheter. Genom olikheter finner vi lösningar på krävande utmaningar. Genom olikheter får vi även stor variation i språk, kultur och erfarenheter. Genom olikheter får vi förhöjd arbetsglädje och en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Vi växer genom möten med våra kunder och tillsammans". Visa mindre