Lediga jobb som Ekonomichef i Värmdö

Se lediga jobb som Ekonomichef i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

ekonomitjänst

välkommen att jobba i ett ungt team med stora ambitioner. du bör kunna ekonomisystem, bokföring, lönehantering, kontering, skatteredovisning, deklarationer och jobbat med budgetplanering. tjänsten skulle även kunna innehålla visst HRarbete om så önskas. Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mer
välkommen att jobba i ett ungt team med stora ambitioner. du bör kunna ekonomisystem, bokföring, lönehantering, kontering, skatteredovisning, deklarationer och jobbat med budgetplanering. tjänsten skulle även kunna innehålla visst HRarbete om så önskas.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Chef till Redovisningsenheten

Ansök    Nov 5    Ls Jobbet AB    Ekonomichef
Till kommunens centraliserade ekonomiavdelning söker vi en chef till Redovisningsenheten. Vill du vara med och leda utvecklingen i en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner? Hos oss har du chansen att göra skillnad, skapa mervärde och utveckla våra fantastiska medarbetare! Vi söker nu en erfaren chef till vår redovisningsenhet. I rollen som chef kommer du att leda en grupp redovisningsekonomer inom ekonomiavdelningen. Enheten har för närvaran... Visa mer
Till kommunens centraliserade ekonomiavdelning söker vi en chef till Redovisningsenheten.
Vill du vara med och leda utvecklingen i en av Sveriges vackraste och snabbast växande kommuner? Hos oss har du chansen att göra skillnad, skapa mervärde och utveckla våra fantastiska medarbetare!
Vi söker nu en erfaren chef till vår redovisningsenhet.
I rollen som chef kommer du att leda en grupp redovisningsekonomer inom ekonomiavdelningen. Enheten har för närvarande 9 medarbetare. Enhetens uppdrag är att ansvara för kommunens löpande redovisning och bokslut. Du är direkt underställd ekonomichefen och ingår i avdelningens ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna för Ekonomi och styrning samt Upphandling. Ekonomiavdelningen är placerad på kommunledningskontoret.
Vår redovisningsavdelning fungerar bra och har väl inarbetade rutiner och processer. Men vi, precis som resten av Värmdö kommun, är i en utvecklingsfas där du som chef kommer att leda förändringsarbetet på kort och lång sikt.
Vi söker därför dig som är van att leda en verksamhet under utveckling och som tycker att förändringsarbetet bör integreras i det dagliga arbetet.
Ditt uppdrag blir att ta tillvara enhetens gemensamma krafter och i samarbete med enheterna för Ekonomi och styrning och Upphandling ge bästa möjliga beslutsunderlag till kommunens politiska ledning.
I din roll som chef för redovisningsenheten krävs att du förstår den kommunala särarten och dess externa respektive interna redovisning.
Inom ditt ansvarar ligger bland annat följande:
Kommunen och de kommunägda bolagens redovisning
Investeringsredovisning/driftsredovisning
Driva bokslutsprocessen och leverera bokslut del/helår.
Kontakt med revisorer
Internkontroll
Sammanställda räkenskaper (kommunkonc)
Koncernredovisning ( AB – koncernen)
Momsfrågor
Pensions och särskild löneskattsbokningar
Inkomstdeklarationer

Vi söker dig som har ekonomisk utbildning på högskolenivå, mångårig erfarenhet av redovisningsarbete från en större organisation och några års chefserfarenhet.
För denna tjänst krävs mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift.
Vi vill att du har vana av förändringsledning och att du ser verksamhetsutveckling som en naturlig del i den löpande verksamheten. Du är en tydlig ledare och coach med förmåga att skapa engagemang och delaktighet.
Du har god förmåga att samarbeta och lätt för att skapa nya och hållbara relationer.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.
Anställningen omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.
Ansökan
Välkommen med din ansökan senast den 5 december 2021.
Urval och intervjuer sker löpande under hela ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag!
Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600 eller via e-post [email protected] . Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Krav
Högskoleutbildning inom ekonomi
Mångårig erfarenhet av redovisning
Tidigare chefserfarenhet
Mycket god svenska i tal och skriftOm arbetsgivaren - Värmdö kommun
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Möt friheten. Visa mindre

Ekonomiansvarig / HR

Ansök    Okt 5    Siggesta Gård AB    Ekonomichef
Siggesta Gård dig som kan leda den ekonomiska styrningen genom 2021. Tjänsten eller uppdraget kan komma att bli förlängd och utökad beroende på hur pandemin och andra omständigheter påverkar vår verksamhet. Som Ekonomi/HR chef på Siggesta Gård AB kommer du att ha ett operativt och övergripande ansvar för alla HR frågor och ekonomifunktionen som omfattar redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Du kommer att leda alla fackligaförhandlingar och boksl... Visa mer
Siggesta Gård dig som kan leda den ekonomiska styrningen genom 2021.


Tjänsten eller uppdraget kan komma att bli förlängd och utökad beroende på hur pandemin och andra omständigheter påverkar vår verksamhet.
Som Ekonomi/HR chef på Siggesta Gård AB kommer du att ha ett operativt och övergripande ansvar för alla HR frågor och ekonomifunktionen som omfattar redovisning, rapportering och ekonomistyrning. Du kommer att leda alla fackligaförhandlingar och boksluts- och rapporteringsprocessen och har där det yttersta ansvaret, vilket även omfattar budget- och prognosprocessen.


Du agerar bollplank i såväl den dagliga driften som till bolagets ledning och ingår i ledningsgruppen.


Du kommer att leda och utveckla ekonomifunktionens organisation, struktur, processer och system med fokus på kvalitet och digitalisering. Detta kräver stort engagemang i den dagliga, operativa redovisningen. Rollen är såväl operativ som strategisk och förutom att agera bollplank till VD och övriga chefer och driva verksamheten framåt ansvarar du för:


· allt som innefattar HR (MBL, fackligaförhandlingar, anställningsavtal etc.)
· månads- och årsbokslut, årsredovisning
· budget och prognoser
· skatt, momsfrågor och deklarationer
· att skapa och följa upp nyckeltal
· kostnads-, lönsamhets- och intäktsanalyser
· ekonomistyrning Kvalifikationer
Vi söker en engagerad och verksamhetsnära Ekonomi/HR chef som kommer få ansvar för helheten. Du har med dig en stor bredd i din HR och ekonomierfarenhet och en vilja att effektivisera och se över processer och rapportering. Du har ambitionen och kraften att etablera en stark HR & ekonomifunktion tillika ekonomistyrning. Fokus på det dagliga löpande arbetet och att sätta struktur och rutiner. Men innefattar även analys, styrning, uppföljning och utveckling samt att vara ett affärsmässigt stöd till VD. Visa mindre