Lediga jobb som Försäljningschef i Värmdö

Se lediga jobb som Försäljningschef i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Försäljnings- och Marknadschef till Djurönäset

Ansök    Aug 1    Pointpeople AB    Försäljningschef
Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 274 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på... Visa mer
Djurönäset, ett av Sveriges största konferens och spahotell mitt i hjärtat av Stockholms skärgård, med 274 hotellrum, drygt 60 mötesrum och kapacitet för grupper upp till 450 personer. Vi är även ett Skärgårdsspa med 25-meters inomhuspool och varm infinitypool med fri utsikt över Kanholmsfjärden, gästhamnen och sjökrogen Sjöboden. Djurönäset utvecklas i snabb takt och är idag är ett hotell i toppklass som anordnar stora konserter med Sveriges artistelit på Djurönäsets egna eventområde – Folkparken.

Vi söker nu en engagerad och driven Försäljnings- och Marknadschef som vill vara en aktiv del i Djurönäsets expansiva utvecklingsfas. Vi söker dig som har jobbat i ledande befattning med försäljning inom hotell möten och upplevelser med dokumenterat goda resultat. Du trivs med att motivera och engagera medarbetare och i ditt team ingår 6 personer. Du kommer att vara ansvarig för att skapa tillväxt, försäljning och en konkurrenskraftig marknadsstrategi samt driva varumärkesbyggandet till en hög nivå. Du ingår i ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Din profil:
Vi söker dig som har några års erfarenhet som Försäljning- och Marknadschef och har försäljningserfarenhet från hotell- mötes och besöksnäringen. Du har tidigare ledarerfarenhet och är van att engagera, motivera och coacha säljteam. Du drivs av att skapa resultat, är målstyrd och van att sätta budget. Du har ett starkt affärs- och resultatdriv i kombination med känsla för service och kvalitet.

För att lyckas i rollen bör du vara öppen och tydlig i ditt sätt att kommunicera och skapa rätt förväntningar, likväl internt som externt. Du är en relationsbyggare med ett stort upparbetat kontaktnät. Du gillar att ligga i framkant och hänger med i trender och utveckling gällande marknadsföring. Du har erfarenhet av prissättning och yield management och kommunicerar obehindrat både på svenska och engelska.

Vi erbjuder dig ett spännande jobb i en vacker skärgårdsmiljö med 72 härliga kollegor.

Låter detta som du?
Välkommen med din ansökan snarast, urval sker löpande. I denna rekrytering samarbetar vi med Pointpeople Rekrytering och Executive Search. För ytterligare information vänligen kontakta
Elisabeth Schmidt, 070-564 12 84 Visa mindre

Säljchef till Skylstället på Värmdö på Skyltstället Sverige AB

Ansök    Maj 6    Happyr AB    Försäljningschef
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället på Värmdö SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamhete... Visa mer
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället på Värmdö


SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR
Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamheten i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är våra kunders synlighet viktigast!
Vill du vara med i Skylställets vinnande team? Och skylta med det!? 

DU BESTÄMMER HUR BRA DET SKA BLI!

Vi söker dig som vill bli säljchef och vill hjälpa företagskunder att synliggöra sina varumärken med våra högkvalitativa skyltprodukter.

Genom att bli säljchef hos oss kan du med låg investering och låg risk bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i ett eget distrikt.Du blir en del av ett framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med potential. Du säljer - vi producerar!Du bestämmer själv hur bra din verksamhet ska bli och hur mycket pengar du ska tjäna! Skyltstället som koncept:

Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
Det är ett lågt risktagande
Du har en mycket bred säljportfölj
Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
Du får god hjälp med marknadsföringen
Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
Du får ett fritt och omväxlande arbete
Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att bli säljchef hos oss innebär att du använder vår affärsidé. Du får många kollegor över hela landet.

Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom vårt vinnande team.

Vi vill hitta dig som tror på dig själv och vill vara med om en spännande resa in i framtiden.

Välkommen - vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre

Försäljningsansvarig till ICA Maxi Special Värmdö

Som försäljningsansvarig kommer du att ha ansvar för att säkerställa optimal försäljning och drift på butikens samtliga special-avdelningar. Det görs genom att säkerställa att butiken har ordentliga rutiner och arbetssätt för beställning, prissättning och varuhantering. Du som försäljningsansvarig agerar även som ställföreträdande butikschef vid ordinarie butikschefs frånvaro. Du ansvarar därför för den kortsiktiga bemanningen i butiken och leder butikslag... Visa mer
Som försäljningsansvarig kommer du att ha ansvar för att säkerställa optimal försäljning och drift på butikens samtliga special-avdelningar. Det görs genom att säkerställa att butiken har ordentliga rutiner och arbetssätt för beställning, prissättning och varuhantering. Du som försäljningsansvarig agerar även som ställföreträdande butikschef vid ordinarie butikschefs frånvaro. Du ansvarar därför för den kortsiktiga bemanningen i butiken och leder butikslaget för att säkerställa en god driftsnivå.
Tillsammans med butikschef och medarbetare planerar, genomför och presenterar du en välfylld och välfrontad butik varje dag. Du inspirerar och coachar kollegor i butikslaget i syfte att driva försäljning, såväl personlig som mekanisk.
Teamet i butik består av en butikschef, en försäljningansvarig och cirka 11 säljare.
ICA Special är den del av ICA som arbetar med allt utom mat, till exempel husgeråd, kläder, böcker, lek samt grilltillbehör och förser ICAs 1400 butiker i Sverige. Funktionen ansvarar också för resultat och drift av ICA Maxi Special, en helintegrerad kedja med närmare 90 butiker som drivs i Maxi ICA Stormarknad. Vi har idag cirka 800 medarbetare och har en omsättning på cirka 3,6 miljarder kronor. Livs-delen i ICA Maxi Stormarknad ägs och drivs av enskild handlare.
Vem är du?
Du är en resultatorienterad och kommunikativ person som har förmåga att leda butiken mot optimerad försäljning och lönsamhet. Vidare har du naturligtvis driftighet och genomförandekraft, samtidigt som du är flexibel och anpassningsbar. Vi ser gärna att du har ett gott öga för färg, form och exponeringar. Då befattningen till stor del handlar om att leda andra är en god samarbetsförmåga och ett gott ledarskap avgörande. Du driver din egen, samtidigt som du bidrar till dina kollegors, utveckling.
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning och tidigare erfarenhet av stormarknadsdrift och försäljning av specialvaror. Om du har utbildning inom butiksdrift är det meriterande, liksom om du har tidigare erfarenhet av personal- och resultatansvar samt kunskaper inom grundläggande butiksekonomi. Då en del av arbetet är administrativt är det ett krav att du har god PC-vana. Vana av AOB (automatiskt ordersystem) och Store Office är meriterande.
Vill du göra varje dag lite enklare ihop med oss?
Det är nämligen precis det vi vill göra. För våra kunder och för oss själva. Vi vill att alla ska kunna må bättre, handla bekvämare, laga bättre mat och leva i ett mer hållbart samhälle. Och det är du och vi tillsammans som gör det här. För att lyckas med det måste vi hela tiden utmana oss själva. Vi måste hela tiden jobba ihop för att behålla bra relationer, goda samarbeten och det där starka entreprenörsdrivet för att fortsätta att utvecklas. Innovation och digitalisering är otroligt viktigt för oss. Det är så vi hittar lösningar som håller för framtiden. När det gäller din egen utveckling är det också rätt bra att vi är så stora som vi är och jobbar inom så många olika områden. Det betyder att du kan hitta din egen väg framåt och påverka hur du själv ska utvecklas och växa. Allt det här kombinerat tycker vi skapar riktigt bra förutsättningar för att du och vi ska kunna hänga ihop riktigt länge – och ha kul längs vägen.
Anställningsform
Tillsvidare med provanställning
Anställningens omfattning
Heltid
Tillträde
Enligt överenskommelse
Kontaktuppgifter
Fram till och med v.30: Magnus Hillman, [email protected]
Från v.30 och framåt: Butikschef Josefine Sehlstedt, [email protected]
Observera att vi ej tar emot ansökningar via mail.
Sista dag för ansökan
2022-08-31
Urval och intervju sker löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!
Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning samt utdrag ur belastningsregistret förekommer i våra rekryteringsprocesser.
Öppen för alla
Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov. Visa mindre

Säljchef till Beijer/Bygg-Ole Värmdö

Ansök    Feb 18    Performiq AB    Försäljningschef
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper. Är du en affärsdriven ledare med erfarenhet av byggbranschen då kan denna tjänst som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole Värmdö vara något för dig! Vi söker nu en driven Säljchef med målet att bygga och utveckla proffsförsäljningen lokalt. Arb... Visa mer
PerformIQ gör mer än att hitta personal. Våra kandidater har rätt CV och det där lilla extra som du letar efter. Ansvarstagande, dedikerad, fokuserad, kalla det vad du vill, vi kallar det för idrottens egenskaper.

Är du en affärsdriven ledare med erfarenhet av byggbranschen då kan denna tjänst som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole Värmdö vara något för dig! Vi söker nu en driven Säljchef med målet att bygga och utveckla proffsförsäljningen lokalt.

Arbetsuppgifter
Som Säljchef på Beijer/Bygg-Ole har du ett yttersta ansvar för att leda proffsförsäljningen på filialen och mot lokala kunder. Du har ett team bestående av tre engagerade proffssäljare som du arbetar tätt med för att tillsammans bidra med kompetens och professionell försäljning gentemot våra proffskunder. Du kommer ansvara för att coacha dina medarbetare och driva den lokala försäljningen. I ditt ledarskap är du tydlig och säkerhetsställer att din arbetsgrupp har god förståelse för resultat, KPI-åtgärder samt målen ni ska uppnå.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
• Egen försäljning och avtalsteckning mot lokala byggare samt riksbyggare, uppsatta mål
• Fördela arbetsuppgifter & bemanningsplanera för personal tillhörande proffsförsäljningen
• Driva kundbesök, kundevent och marknadsplanering för proffsförsäljningen
• Arbeta tätt tillsammans med Filialchef & Regionsäljchef
• Aktivt delta i den pågående expansionen och arbeta mot Beijers gemensamma mål, bl.a. genom delaktighet i månadsmöten för regionen

Som Säljchef ingår du i den lokala ledningsgruppen som består av filialchef, butikchef & lagerchef. Syftet med denna grupp är att stötta och motivera varandra utifrån respektive ansvarsområde och nå optimal försäljningsutveckling. Säljchefsrollen innefattar även mycket samarbete med andra filialer och vi tror därför att du drivs av relationskapande samt omvärldsbevakning.

Vad erbjuder Beijer?
Att vara del av ett företag och team som har ett starkt fokus på att utnämna och lyfta upp våra medarbetare ute på filialerna. Du kommer att leda ett härligt säljteam som genom framgångsrikt samarbete har roligt tillsammans. Den gemensamma motivatorn är att vi brinner för vår byggbransch och är oerhört stolta att tillhöra den största helägda bygghandelskedjan

Personprofil
Som ledare på Beijer tror vi att du har förmåga och ambition att leda vägen, driva resultat och inspirera andra. Beijers värdeord är stolta, passionerade och schyssta vilket är precis det vi söker i framtida medarbetare. Du är en god nätverksbyggare och ambassadör för Beijer

Du som söker har tidigare erfarenhet från ledande befattning inom byggbranschen och försäljning inom b2b. Högst meriterande ifall du har haft liknande tjänst tidigare men kan även ha arbetat inom andra roller såsom inköp eller marknad dock med stark anknytning till försäljning. Du har god vana samt intresse att arbeta digitalt samt med E-handel och affärssystem.

Som person är du en lagspelare med förmåga att både skapa och vidhålla goda relationer Du motiveras utav andras framgång men även din egen. Du har en prestigelös inställning och vilja att göra "det lilla extra" för våra kunder. Vidare är du noggrann och arbetar strukturerat. Du behärskar Svenska språket flytande i tal och skrift. B körkort är ett krav.

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som säljchef.

Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Värmdö
Villkor: Fast lön, bra förmåner

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Carl Henrik Monsén på 073-353 75 10. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales manager b2b bygg construction platschef chef ledare säljledare säljchef försäljningschef management ledningsgrupp sales Visa mindre

Säljchef till Skylstället på Värmdö på Skyltstället Sverige AB

Ansök    Mar 1    Happyr AB    Försäljningschef
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället på Värmdö SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamhete... Visa mer
Skyltstället Sverige AB rekryterar: Säljchef till Skylstället på Värmdö


SKANDINAVIENS LEDANDE SKYLTAKTÖR
Vår idé är lika enkel som den är tydlig – vi vill få våra kunder att synas. Med våra innovativa skylt- och exponeringslösningar och våra kunders idéer synliggör vi företagens budskap på bästa möjliga sätt. Vi är angelägna om att utreda kundens behov och önskemål innan vi levererar våra skyltlösningar. Målet är alltid att sätta kunden och verksamheten i blickfånget för uppmärksamheten. För oss är våra kunders synlighet viktigast!
Vill du vara med i Skylställets vinnande team? Och skylta med det!? 

DU BESTÄMMER HUR BRA DET SKA BLI!

Vi söker dig som vill bli säljchef och vill hjälpa företagskunder att synliggöra sina varumärken med våra högkvalitativa skyltprodukter.

Genom att bli säljchef hos oss kan du med låg investering och låg risk bygga upp en stabil och lönsam verksamhet i ett eget distrikt.Du blir en del av ett framgångsrik affärsmodell som ger dig en flygande start med potential. Du säljer - vi producerar!Du bestämmer själv hur bra din verksamhet ska bli och hur mycket pengar du ska tjäna! Skyltstället som koncept:

Affärsidén och konceptet är redan beprövat och framgångsrikt
Det är ett lågt risktagande
Du har en mycket bred säljportfölj
Proffsigt och effektivt sälj/affärssystem
Du får grundläggande utbildning i konceptet och verksamheten
Du får god hjälp med marknadsföringen
Du får hjälp med uppföljning av försäljning och resultat
Du får ett fritt och omväxlande arbete
Du kommer snabbt igång med din verksamhet

Att bli säljchef hos oss innebär att du använder vår affärsidé. Du får många kollegor över hela landet.

Modellen bygger på ett nära samarbete med enhetliga regler och kvalitetskrav för alla inom vårt vinnande team.

Vi vill hitta dig som tror på dig själv och vill vara med om en spännande resa in i framtiden.

Välkommen - vi ser fram emot din ansökan. Visa mindre