Lediga jobb som Installationselektriker i Värmdö

Se lediga jobb som Installationselektriker i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Elektriker RYSK-talande

Vi söker en elektriker på heltid eller deltid. Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige. Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver elarbeten. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet. 80 % av vå... Visa mer
Vi söker en elektriker på heltid eller deltid.
Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige.
Vi ser gärna att du också kan andra delar inom bygg utöver elarbeten. Vi söker dig som är ansvarsfull, noggrann och har en positiv inställning.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Samtliga anställda jobbar på timlön och det finns möjlighet att jobba mer än heltid om man vill. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
Vi tar endast emot kandidater som redan befinner sig i Sverige och är etablerade här med boende och personnummer/samordningsnummer.
Vi utlovar ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag. Detta utöver vår redan etablerade status sedan 16 år tillbaka som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader.
Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Genom vårt personalprogram har vi roliga events, gemensam idrott varje vecka för de som vill och en årlig resa.
Läs gärna om vårt koncept på vår hemsida och känn efter om det är något som kallar dig. Om det gör det och du uppfyller kraven i annonsen tar vi gärna emot din ansökan via e-post. Visa mindre

Serviceelektriker/fastighetstekniker

Ansök    Apr 27    Styr Fena AB    Installationselektriker
Om jobbet SFAB i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu en lösnings orienterad elektriker/fastighetstekniker Vi är ett litet företag som nu ska expandera. Var med och utveckla företaget när vi nu går in i en ny fas. Här har vi öppen kommunikation mellan medarbetare och du får dessutom möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, erfarna och hjälpsamma kollegor! Låter det intressant? Vänta inte med att ... Visa mer
Om jobbet
SFAB i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu en lösnings orienterad elektriker/fastighetstekniker Vi är ett litet företag som nu ska expandera. Var med och utveckla företaget när vi nu går in i en ny fas. Här har vi öppen kommunikation mellan medarbetare och du får dessutom möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, erfarna och hjälpsamma kollegor! Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vad innebär jobbet som elektriker/fastighetstekniker?
Utöver olika uppdrag som elektriker kommer du att köra ut till olika anläggningar och se över dom fastigheter vi har. Vi har ett felanmälningssystem där du själv många gånger kan lägga upp arbetet för dagen.
Vi jobbar en del med styr installationer och går vanligen inte på storbyggen. Vi tar hand om fastigheter åt bostadsrättsföreningar och under sommartid bygger vi en del pooler. Vi har också ett samarbete med en elfirma så arbetsuppgifterna är varierande där den gemensamma nämnaren är teknik.
Mer specifikt kommer du att
* genomföra ronderingar på våra fastigheter
* arbeta med styr och elinstallationer
* Ta emot och hantera felanmälningar
* bygga teknik rum till pooler
Den vi söker
Vi lägger stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är tålmodig, glad och ödmjuk som kan hantera kunder. För att lyckas med arbetet behöver du vara lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba. Du behöver inte ha mångårig vana som elektriker men ska vara färdig med lärlingstiden och vilja lära dig nya saker.
I övrigt krävs det att du
* har B-körkort
* har el utbildning med ECY certifikat
* hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.
Vad kan SFAB erbjuda dig?
Ett lite mer självständigt arbete där det finns många grenar att utvecklas inom.
Varierande arbetsuppgifter,
Om SFAB
www.styrfastighet.se
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Elektriker till solcellsbolag

Soolar Solenergi söker elinstallatör som önskar ett flexibelt och tryggt arbete inom solcellsbranschen. Tjänsten innebär främst inkoppling av växelriktare mot elcentraler, samt laddboxar och batterier. Som elektriker har du direktkontakt med våra kunder, därmed värdesätter vi dig som alltid vill visa upp bolaget från sin bästa sida. Du ska ha grundläggande el-utbildning, god kunskap i svenska språket och inneha B-körkort. Soolar är ett snabbt växande solc... Visa mer
Soolar Solenergi söker elinstallatör som önskar ett flexibelt och tryggt arbete inom solcellsbranschen.
Tjänsten innebär främst inkoppling av växelriktare mot elcentraler, samt laddboxar och batterier. Som elektriker har du direktkontakt med våra kunder, därmed värdesätter vi dig som alltid vill visa upp bolaget från sin bästa sida. Du ska ha grundläggande el-utbildning, god kunskap i svenska språket och inneha B-körkort.
Soolar är ett snabbt växande solcellsbolag. Vårt fokus är att vara en trygg och kompetent helhetsleverantör av energilösningar i en expansiv och föränderlig bransch. Vi erbjuder dig en fri och trivsam arbetsmiljö, med möjlighet att växa med bolaget genom kontinuerliga medarbetarsamtal och utbildning i syfte att utveckla ditt arbete.
Tjänsten utgår från vårt kontor i Gustavsberg med hela Stockholmsområdet som arbetsplats. Visa mindre

Serviceelektriker/fastighetstekniker

SFAB i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu en lösningsorienterad elektriker/fastighetstekniker Vi är ett litet företag som nu ska expandera. Var med och utveckla företaget när vi nu går in i en ny fas. Här har vi öppen kommunikation mellan medarbetare och du får dessutom möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, erfarna och hjälpsamma kollegor! Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in d... Visa mer
SFAB i Stockholm står inför en spännande framtid och söker nu en lösningsorienterad elektriker/fastighetstekniker Vi är ett litet företag som nu ska expandera. Var med och utveckla företaget när vi nu går in i en ny fas. Här har vi öppen kommunikation mellan medarbetare och du får dessutom möjlighet att jobba tillsammans med trevliga, erfarna och hjälpsamma kollegor! Låter det intressant? Vänta inte med att skicka in din ansökan!
Vad innebär jobbet som elektriker/fastighetstekniker?
I den här rollen kommer du framför allt att köra ut till olika anläggningar och se över dom fastigheter vi har. Vi har ett felanmälningssystem där du själv många gånger kan lägga upp arbetet för dagen. Det här är i dagsläget ca en dag i veckan men det växer. Övriga dagar kommer du att jobba som installationselektriker/serviceelektriker på andra uppdrag vi har. Vi jobbar en del med styrinstallationer och går vanligen inte på storbyggen. Du kommer att ingå i ett team om tre trevliga, erfarna och hjälpsamma medarbetare där vi alla har olika arbetsuppgifter.
Mer specifikt kommer du att
* genomföra ronderingar
* arbeta med styr och elinstallationer
* Ta emot och hantera felanmälningar
Den vi söker
I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är tålmodig, glad och ödmjuk och kan prata med kunder. För att lyckas med arbetet krävs det också att du är lösningsfokuserad i ditt sätt att jobba. Om du dessutom är intresserad av teknik kommer du att ha mycket gemensamt med dina nya kollegor, men det är inget specifikt krav. Du behöver inte ha mångårig vana som elektriker men ska vara färdig med lärlingstiden.
I övrigt krävs det att du
* har B-körkort
* har el utbildning med ECY certifikat
* hanterar svenska obehindrat i tal och skrift.

Vad kan SFAB erbjuda dig?
Ett lite mer självständigt arbete där det finns många grenar att utvecklas inom
Om SFAB
www.styrfastighet.se
Vi ser fram emot att höra från dig!
Vänligen
Magnus Brodén
Styr Fastighet Stockholm AB
[email protected]
08-7707701 Visa mindre

Elektriker RYSK-talande

Vi söker en elektriker på heltid eller deltid. Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige. Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmab... Visa mer
Vi söker en elektriker på heltid eller deltid.
Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige.
Du MÅSTE vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
Du kommer arbeta med installation av el i våra platsbyggda villor och det är en fördel om du har kunskap om allmänna snickeriarbeten också då vi ibland inte har aktuella elarbeten och då behöver använda dig som resurs inom andra områden, i synnerhet om du arbetar på heltid.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
I gengäld utlovar vi ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag utöver vår redan etablerade status som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader. Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Visa mindre

Elektriker deltid/heltid

Vi söker en elektriker på heltid eller deltid. Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige. Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete. Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firma... Visa mer
Vi söker en elektriker på heltid eller deltid.
Du behöver inte ha full elbehörighet men du behöver ha erfarenhet av arbete med elinstallationer i privatbostäder i Sverige.
Du behöver vara rysktalande (då vår personal talar ryska). Svenska är ej ett krav men en fördel. OBSERVERA att rysktalandet är en absolut nödvändighet för detta arbete.
Körkort är ej ett krav men ett plus. Beroende på hur vi kan tillvarata din kompetens kan det bli så att du får en firmabil i arbetet.
Du kommer arbeta med installation av el i våra platsbyggda villor och det är en fördel om du har kunskap om allmänna snickeriarbeten också då vi ibland inte har aktuella elarbeten och då behöver använda dig som resurs inom andra områden, i synnerhet om du arbetar på heltid.
80 % av våra entreprenader sker på Värmdö men vi är verksamma över hela StorStockholm.
Lön beror på din kunskap- och prestationsnivå. Är du duktig och ambitiös finns möjlighet till positiv utveckling inom företaget.
I gengäld utlovar vi ett stimulerande arbete i ett roligt kollektiv som strävar efter att vara Sveriges miljövänligaste byggföretag utöver vår redan etablerade status som en kvalitativ byggentreprenör som levererar livslång garanti på våra entreprenader. Vi värdesätter goda relationer med våra kunder och bland medarbetarna och uppmuntrar till personlig utveckling på arbetet. Visa mindre

Elektriker till Värmdö och Stockholm

Vi söker en elektriker för arbete i våra fastigheter på Värmdö och i Stockholm. Fastighetsbeståndet består främst av bostäder men vi har även några kommersiella fastigheter. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av reparation och underhåll samt nyinstallationer i dessa fastigheter. Du ska vara utbildad elektriker samt ha någon arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet. Krav: körkort. Har du frågor om arbetsuppgifter och villkor kontaktar du Denny Hagström vi... Visa mer
Vi söker en elektriker för arbete i våra fastigheter på Värmdö och i Stockholm. Fastighetsbeståndet består främst av bostäder men vi har även några kommersiella fastigheter.

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av reparation och underhåll samt nyinstallationer i dessa fastigheter. Du ska vara utbildad elektriker samt ha någon arbetslivserfarenhet inom yrkesområdet. Krav: körkort. Har du frågor om arbetsuppgifter och villkor kontaktar du Denny Hagström via mail eller telefon. Visa mindre

Elektriker

Vi söker elektriker för att installera el i nytt hus och byta el installation för renoverings objekt. Visa mer
Vi söker elektriker för att installera el i nytt hus och byta el installation för renoverings objekt. Visa mindre