Lediga jobb som Marknadsassistent i Värmdö

Se lediga jobb som Marknadsassistent i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Junior Marketing Assistant

Ansök    Jul 28    Richel Tradings    Marknadsassistent
For en ny projekt vi letar efter en Junior Marketing Assistant. I rollen som marknadsföringsassistent så kommer du att främst få fokusera på att utforma och genomföra marknadsföringskampanjer och nyhetsbrev via email. I din roll så kommer du ansvara för att produceras och kvalitetssäkra innehållet där du kommer få utmana dig själva att hitta både tekniska och designlösningar på problem som uppstår. Ta emot kunder genom telefon eller email. Du kommer även a... Visa mer
For en ny projekt vi letar efter en Junior Marketing Assistant. I rollen som marknadsföringsassistent så kommer du att främst få fokusera på att utforma och genomföra marknadsföringskampanjer och nyhetsbrev via email. I din roll så kommer du ansvara för att produceras och kvalitetssäkra innehållet där du kommer få utmana dig själva att hitta både tekniska och designlösningar på problem som uppstår. Ta emot kunder genom telefon eller email. Du kommer även att mäta och analysera resultaten från kampanjerna genom att bygga dashboards med återrapportering. Du kommer att jobba själv och i team med nära till skratt, högt i tak och där du alltid är välkommen att ställa frågor om du fastnar i ditt arbete. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i rollen och möjlighet att forma din utveckling efter dina individuella intresse och styrkor. Även stöd inom administration kommer att vara en del av arbetet.
Meriterande om du har atbetsstöd eller ar ungdom. Visa mindre