Lediga jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Värmdö

Se lediga jobb som Reservdelsspecialist/Bildelsspecialist i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Reservdelsrådgivare till Torvalla Bil Värmdö

Vi söker en reservdelsrådgivare till vårt härliga team på Värmdö. Tjänsten finns tillgänglig omgående eller efter överenskommelse. Torvalla Bil är en renommerad och välkänd aktör i Nacka/Värmdö regionen. Rollen som reservdelsrådgivare För att passa i rollen så måste du, liksom oss på Torvalla Bil, drivas av att leverera service i toppklass. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose våra mekaniker och externa kunder med reservdelar, lägga bes... Visa mer
Vi söker en reservdelsrådgivare till vårt härliga team på Värmdö. Tjänsten finns tillgänglig omgående eller efter överenskommelse.
Torvalla Bil är en renommerad och välkänd aktör i Nacka/Värmdö regionen.
Rollen som reservdelsrådgivare För att passa i rollen så måste du, liksom oss på Torvalla Bil, drivas av att leverera service i toppklass. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose våra mekaniker och externa kunder med reservdelar, lägga beställningar ochpacka upp reservdelar. En stor del av tjänsten är även att vårda och ta hand om våra kunder som kontaktar oss på eftermarknaden fysiskt samt via våra digitala kanaler såsom telefon och mail. Som reservdelsrådgivare ansvarar du för att våra kunder får högsta service. Dina närmsta kollegor finns tillgängliga som du har nära kommunikation med.Du som söker till oss Du har lätt för att skapa bra relationer med dina arbetskollegor och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Du är flexibel och systematisk i ditt arbetssätt och klarar av att prioritera och arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du kommunikativ och trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har körkort med minst behörighet B.
Vidare har du:
• Grundkunskap fordon – Erfarenhet för att kunna förstå kundens behov och hitta komponenter i exempelvis reservdelskatalog • God datorvana samt har lätt att lära dig nya digitala verktyg och program • Flytande Svenska och goda kunskaper i Engelska både tal och skrift
• Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen
• Systemvana – Har du tidigare arbetat i WinAssist, reservdelskataloger och med Kia är det meriterande
Om Torvalla Bil Värmdö Torvalla Bil Värmdö är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia och Subaru men säljer även begagnade bilar. Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter
Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Suneson, eftermarknadschef, på [email protected]. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Visa mindre

Reservdelsman till auktoriserad märkesverkstad i södra Stockholm!

Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom fordonsbranschen? Vill du vara en del av en auktoriserad märkesverkstad som prioriterar kvalitet och en förstklassig kundupplevelse? Då har vi en spännande möjlighet för dig! Vi söker just nu en erfaren och engagerad Reservdelsrådgivare till vår kund på en auktoriserad märkesverkstad i Södra Stockholm. Som reservdelsrådgivare kommer du att spela en avgörande roll i att stärka vårt team ytterligare och kommer ... Visa mer
Är du redo att ta nästa steg i din karriär inom fordonsbranschen? Vill du vara en del av en auktoriserad märkesverkstad som prioriterar kvalitet och en förstklassig kundupplevelse? Då har vi en spännande möjlighet för dig!
Vi söker just nu en erfaren och engagerad Reservdelsrådgivare till vår kund på en auktoriserad märkesverkstad i Södra Stockholm. Som reservdelsrådgivare kommer du att spela en avgörande roll i att stärka vårt team ytterligare och kommer att arbeta mot såväl butik som verkstad. Tjänsten innebär mycket kontakt med verkstaden, leverantörer och kunder. Du arbetar med stort fokus på kund och service och i ditt ansvar ingår att hålla en hög kvalité och arbeta effektivt med kommunikation.
Arbetsuppgifter:
Sköta försäljning, beställning och plockning av reservdelar och tillbehör.
Ansvara för ordermottagning över disk, via telefon och web, samt arbeta med lagerhantering och inventering vid behov
Säkerställa att kundernas behov och förväntningar möts på bästa möjliga sätt.

En vanlig dag kan du till exempel jobba med:
Kontroll av lagersaldon och inventeringar av befintliga reservdelar.
Beställningar och inköp.
Kvalitetskontroller av inkommande reservdelar.
Svara i telefon och på mejl
Ha kommunikation med kunden och dina kollegor
Övrig administration

Krav:
Körkort B
Datorvana, MS Office
Goda kunskaper i CABAS
Erfarenhet från rollen som Reservdelsrådgivare eller liknande arbete

Vem är du?
För att trivas som Reservdelsrådgivare bör du gilla att arbeta i en rådgivande roll ut mot kund, i ett stundvis högt tempo. Detta ställer krav på hög servicemedvetenhet, god kommunikativ förmåga samt en förmåga att hantera ett arbete där mycket händer samtidigt. Du har ett tekniskt intresse samt en förmåga att lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete.
Kort om företaget
Vi är en etablerad och växande auktoriserad märkesverkstad belägen i Södra Stockholm. Hos oss får du tryggheten i att vara en del av ett stort och expansivt företag med kollektivavtal samt goda utvecklingsmöjligheter. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder högkvalitativa reparationer och en förstklassig serviceupplevelse. Vi erbjuder konkurrenskraftig ersättning, möjlighet till vidareutveckling och en trevlig arbetsmiljö.


Sök nu och bli en värdefull del av vårt team!
Vi ser fram emot att höra från dig. Visa mindre