Lediga jobb Torvalla Bil Haninge AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Torvalla Bil Haninge AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Reservdelsrådgivare till Torvalla Bil Värmdö

Vi söker en reservdelsrådgivare till vårt härliga team på Värmdö. Tjänsten finns tillgänglig omgående eller efter överenskommelse. Torvalla Bil är en renommerad och välkänd aktör i Nacka/Värmdö regionen. Rollen som reservdelsrådgivare För att passa i rollen så måste du, liksom oss på Torvalla Bil, drivas av att leverera service i toppklass. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose våra mekaniker och externa kunder med reservdelar, lägga bes... Visa mer
Vi söker en reservdelsrådgivare till vårt härliga team på Värmdö. Tjänsten finns tillgänglig omgående eller efter överenskommelse.
Torvalla Bil är en renommerad och välkänd aktör i Nacka/Värmdö regionen.
Rollen som reservdelsrådgivare För att passa i rollen så måste du, liksom oss på Torvalla Bil, drivas av att leverera service i toppklass. Tjänstens huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillgodose våra mekaniker och externa kunder med reservdelar, lägga beställningar ochpacka upp reservdelar. En stor del av tjänsten är även att vårda och ta hand om våra kunder som kontaktar oss på eftermarknaden fysiskt samt via våra digitala kanaler såsom telefon och mail. Som reservdelsrådgivare ansvarar du för att våra kunder får högsta service. Dina närmsta kollegor finns tillgängliga som du har nära kommunikation med.Du som söker till oss Du har lätt för att skapa bra relationer med dina arbetskollegor och hanterar enkelt olika typer av arbetssituationer. Du är flexibel och systematisk i ditt arbetssätt och klarar av att prioritera och arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt. Som person är du kommunikativ och trivs bra med att arbeta både självständigt och i grupp. Du har körkort med minst behörighet B.
Vidare har du:
• Grundkunskap fordon – Erfarenhet för att kunna förstå kundens behov och hitta komponenter i exempelvis reservdelskatalog • God datorvana samt har lätt att lära dig nya digitala verktyg och program • Flytande Svenska och goda kunskaper i Engelska både tal och skrift
• Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen
• Systemvana – Har du tidigare arbetat i WinAssist, reservdelskataloger och med Kia är det meriterande
Om Torvalla Bil Värmdö Torvalla Bil Värmdö är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia och Subaru men säljer även begagnade bilar. Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter
Ansökan Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Suneson, eftermarknadschef, på [email protected]. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Visa mindre

Bilrekonditionerare och däckmontör till Torvalla Bil Värmdö

Torvalla Bil Värmdö fortsätter att växa och söker nu en bilrekonditionerare/däckmontör. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag! Rollen Merparten av arbetet utgår som bilrekonditionerare men under däcksäsongen som är ca 3-4 månader/år beläggs arbetet med hjulskiften på personbilar. Som bilrekonditionerare arbetar du främst med iordningsställande av nya personbilar som skall levereras till vår kunder. Övrig rekond på nya samt begagnade bilar såso... Visa mer
Torvalla Bil Värmdö fortsätter att växa och söker nu en bilrekonditionerare/däckmontör.

Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag!

Rollen
Merparten av arbetet utgår som bilrekonditionerare men under däcksäsongen som är ca 3-4 månader/år beläggs arbetet med hjulskiften på personbilar.

Som bilrekonditionerare arbetar du främst med iordningsställande av nya personbilar som skall levereras till vår kunder. Övrig rekond på nya samt begagnade bilar såsom enklare tvätt till polering förekommer.

Under hjulsäsongen så ingår du i teamet som skiftar hjul på våra kunders bilar.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.

Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.
Tjänsten finns tillgänglig omgående.

Du som söker till oss
Vi ser att du som söker har ett allmänt intresse för bilar och ser som oss att ditt arbete skall leverera toppklass till våra kunder. Likt oss andra är du en glad och social person. Du arbetar självständigt men trivs väl med att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Krav på följande
B-Körkort
Minst 2 års arbetserfarenhet inom rekond/däck
Arbetat på auktoriserad bilverkstad (meriterande)

Om Torvalla Bil Värmdö
Torvalla Bil Värmdö är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia och Subaru. Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Sunesson, eftermarknadschef, [email protected]. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Vi ser fram emot din ansökan! Visa mindre

Servicerådgivare BackOffice till Torvalla Bil Värmdö

Vill du arbeta på en traditionell allbilsverkstad så är denna tjänst inget för dig men vill du vara med oss på resan framåt, läs då vidare. Vår bransch står för en expansiv digital utveckling där vi, kunder och bilar ständigt förändras och vi hänger med. Kollegorna på eftermarknaden är bland annat mekaniker/tekniker, reservdelspersonal, servicesäljare mm. Vi utökar nu med en servicerådgivare som mestadels kommer att arbeta BackOffice. Rollen som servicerå... Visa mer
Vill du arbeta på en traditionell allbilsverkstad så är denna tjänst inget för dig men vill du vara med oss på resan framåt, läs då vidare. Vår bransch står för en expansiv digital utveckling där vi, kunder och bilar ständigt förändras och vi hänger med. Kollegorna på eftermarknaden är bland annat mekaniker/tekniker, reservdelspersonal, servicesäljare mm. Vi utökar nu med en servicerådgivare som mestadels kommer att arbeta BackOffice.

Rollen som servicerådgivare BackOffice
Tjänstens huvudroll är att vårda och ta hand om våra kunder som kontaktar oss på eftermarknaden via våra digitala kanaler såsom telefon, mail, chatt mm, dvs alla våra digitala kundkontakter. Du är personen av dina kollegor som har huvudansvaret av exempelvis en servicebokning via telefon eller mail. Du sammanställer kundens behov och ser till att underlaget hanteras korrekt. Dina närmsta kollegor finns tillgängliga som du har nära kommunikation med.

För att passa i rollen så måste du, liksom oss på Torvalla Bil, drivas av att leverera service i toppklass till våra kunder och oss själva samt gilla utveckling i yrket. Tillträdesdag omgående enligt överenskommelse. Tjänsten är heltid med 6 månader provanställning. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.

Du som söker till oss
För att passa väl i rollen som servicerådgivare ser vi att du som söker till oss har nedan egenskaper och kunskaper.

Kundvana - drivande i att skapa nöjda kunder

Grundkunskap fordon - Erfarenhet för att kunna förstå kundens behov och hitta komponenter i exempelvis reservdelskatalog

Trivs bra med självständigt arbete & gillar att skapa goda relationer

Är flexibel & systematisk i ditt arbete

Kommunikativ och har god datorvana samt har lätt att lära dig nya digitala verktyg och program

Du har lätt för att skapa en bra relation med dina arbetskollegor och hantera olika typer av arbetssituationer

Flytande Svenska och goda kunskaper i Engelska både tal och skrift

Klarar av att arbeta med flera arbetsuppgifter samtidigt och prioritera arbetsordningen

Minst ett års erfarenhet inom bilbranschen i samma yrkesroll (meriterande)

Systemvana - WinAssist, Cabas, Reservdelskataloger & GA-system (mertiderande)

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll i ett stabilt familjeföretag där vi behandlar alla lika. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra för att tillsammans skapa goda resultat med nöjda kunder i fokus. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund som grundpelaren.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter. Du ges utrymme att växa tillsammans med oss genom utbildning, stöttning och samarbeten för att kunna växa i rollen och få mer kunskap.

Ansökan
Varmt välkommen med din ansökan! Intervjuer sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Suneson, eftermarknadschef, på [email protected]. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail.

Om Torvalla Bil & Värmdö anläggningen
Torvalla Bil är ett familjeföretag utan externt ägande och bolaget har vuxit organiskt sedan 1980 till vad det är idag. Med 130 anställda och över 1 miljard i omsättning så är bolaget en utav de större aktörerna i bilbranschen och Stockholms största KIA återförsäljare med 3st KIA anläggningar.

På Värmdö säljer vi förutom KIA även Subaru och begagnade bilar och är en renommerad och välkänd aktör i Nacka/Värmdö regionen. Visa mindre

Mekaniker/Tekniker till Torvalla Bil Värmdö

Torvalla Bil Värmdö fortsätter att växa och söker nu en Mekaniker/Tekniker till vår verkstad. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag! Rollen Som mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar. Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framå... Visa mer
Torvalla Bil Värmdö fortsätter att växa och söker nu en Mekaniker/Tekniker till vår verkstad. Är det dig vi söker? skicka in din ansökan idag!

Rollen
Som mekaniker arbetar du med alla förekommande arbetsuppgifter såsom service, felsökning, reparationer, samt förebyggande underhåll enligt tillverkarens anvisningar.

Hos oss arbetar du i ett tajt team med korta vägar till beslut, vi arbetar tillsammans mellan avdelningar där våra relationer driver oss framåt. Det finns mycket kunskap hos oss med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Du kommer att arbeta både självständigt och i grupp där vi hjälper varandra.

Tjänsten är heltid. Provanställning 6 månader tillämpas. Arbetstiderna är dagtid 40 timmars arbetsvecka.
Tjänsten finns tillgänglig omgående.

Du som söker till oss
Vi ser att du som söker har en allmänt intresse för bilar och teknik. Likt oss andra är du en glad och social person. Du arbetar självständigt men trivs väl att arbeta i team och samarbeta med dina kollegor. Du har goda språkkunskaper i både svenska och engelska.

Krav på följande
Fordonsteknisk utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet • B-Körkort
Minst 2 års arbetserfarenhet inom bilbranschen
Utbildad i bilglas (meriterande)
Arbetat på auktoriserad bilverkstad (meriterande)

Om Torvalla Bil Värmdö
Torvalla Bil Värmdö är en auktoriserad återförsäljare och serviceverkstad för Kia och Subaru. Vi har ett tätt arbete ihop med alla avdelningar från VD/Ledning till bilförsäljning och eftermarknad då nyckeln till ett välmående företag och arbetsplats enligt oss är transparens genom hela ledet.

Torvalla Bil är ett familjärt företag med lång erfarenhet och gott renommé i branschen. Vi erbjuder dig en viktig, social och varierad roll där vi behandlar alla lika. Den familjära känslan genomsyrar vår kultur tillsammans med vår värdegrund. För oss är det viktigt att alla som jobbar hos Torvalla Bil mår bra, därför erbjuder vi friskvårdsbidrag men även andra förmåner som rikskort och förmånliga rabatter.

Ansökan
Intervjuer sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För frågor om tjänsten vänligen kontakta Jimmy Sunesson, eftermarknadschef, [email protected]. Observera att ansökan sker via vår hemsida, vi har inte möjlighet att ta emot ansökningar via mail. Visa mindre