Lediga jobb som Restaurangchef i Värmdö

Se lediga jobb som Restaurangchef i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

MAX söker biträdande restaurangchef

Ansök    Jan 19    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurange... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 




Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi?

Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi

En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap. 

Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangansvarig med profil hälsosam mat

Hälsosam och hållbar mat för aktiva människor Om Lillsved Vår vision är att vara Sveriges ledande folkhögskola och mötesplats med inriktningen: • Hälsa • Idrott och rörelse • Coachande ledarskap Lillsved Gymnastik- och Idrottsfolkhögskola kombinerar folkhögskola och konferensverksamhet samt vandrarhem. Vår profil genomsyrar all vår verksamhet. Folkhögskolan har ca 100 deltagare under läsåret som alla studerar och har ett stort intresse av hälsorelaterade ä... Visa mer
Hälsosam och hållbar mat för aktiva människor
Om Lillsved
Vår vision är att vara Sveriges ledande folkhögskola och mötesplats med inriktningen:
• Hälsa
• Idrott och rörelse
• Coachande ledarskap
Lillsved Gymnastik- och Idrottsfolkhögskola kombinerar folkhögskola och konferensverksamhet samt vandrarhem. Vår profil genomsyrar all vår verksamhet.
Folkhögskolan har ca 100 deltagare under läsåret som alla studerar och har ett stort intresse av hälsorelaterade ämnen och framtida yrkesområden. Vi har dessutom 100 deltagare med samma hälsofokus som läser på distans med ett antal träffar på Lillsved under läsåret.
Konferensverksamheten står för en betydande del av verksamheten med olika gästgrupper över året. De flesta av grupperna har även de en tydlig inriktning på hälsa och rörelse.
Vi är också ett vandrarhem som har ca 2500 gästnätter/år. Många av dessa gäster kombinerar sin vistelse på Lillsved med friluftsliv såsom vandring, löpning, kontemplation i skärgårdsmiljö eller kajakpaddling.
På Lillsved blandas gammalt med nytt. I Herrgården med sina äldsta delar från mitten av 1800-talet finns bl a konferens/undervisningslokaler och sociala ytor. Naturen inbjuder till friluftsliv, avkoppling och träning. För annan motion har Lillsved idrottshallar, gym, spegelsal, spinningsal, lokal för massage, motionsspår, tennisbanor, beachvolleybollplan och en gräsfotbollsplan.
Lillsved ligger på en udde av norra Värmdölandet. Det är ett omväxlande skärgårdslandskap som omger platsen med vikar, skogsdungar och öppna marker endast 1 timme med buss från Slussen i Stockholm.
Restaurangansvarig
Vi söker nu en driven och engagerad restaurangansvarig till vår restaurang på skolan.
Som ansvarig förväntas du ha en stor drivkraft samt ett genuint intresse och kompetens att laga hälsosam och hållbar mat, ge god service och människor.
Arbetsbeskrivning
Som restaurangansvarig ansvarar du för att vår dagliga drift, logistik och ekonomi flyter på i både kök och matsal. Du är en del i teamet som lagar maten. Du skapar förutsättningar för en god matupplevelse och trivsam arbetsmiljö och tar ett stort personligt ansvar gentemot dina kollegor genom att föredömligt efterleva gällande branschregler, vara en god ledare och utveckla mat och miljön tillsammans med medarbetare, folkhögskolans deltagare och våra konferensgäster. Du ser vad som behöver göras ur gästens perspektiv och är snabb på att verkställa.
Huvuduppgifter
• Ansvara för och bidra till trivsel och skapa en god mat- och gästupplevelse
• Säkerställa att logistiken i kök och matsalen fungerar
• Arbetsleda och ansvara för medarbetarna i restaurangen
• Säkerställa att det är rent och fräscht och själva aktivt arbeta i matsalen
• Samverka med konferensansvariga och skolan
• Se över bemanning och kompetens i restaurangen
• Säkerställa och kommunicera matsedel och meny
• Ha koll på daglig statistik över våra gästers upplevelse och ha en nära dialog med restaurangens medarbetare
• Ekonomiskt ansvarig i samverkan med platschefen
• Ha en aktivt pågående dialog med våra folkhögskoledeltagare och övriga medarbetare på Lillsved
Kvalifikationer
För att lyckas i rollen har du självklart en bakgrund inom restaurangbranschen. Vi ser att du har goda ledaregenskaper och brinner för att laga hälsosam mat. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av att leda medarbetare.
Som person är du driven med ett mycket starkt servicefokus. Du har en förmåga att se förbättringsmöjligheter och hitta olika typer av lösningar. Din styrka ligger i att skapa ett starkt team och aktivt arbeta med gästrelationer och en trivsam miljö. Du trivs med att arbeta och leda i ett högt tempo, har ett strukturerat arbetssätt samt bra prioriteringsförmåga.
Vi följer kollektivavtalet Bransch- och löneavtal 2023-2025 Folkhögskola. Arbetstiderna är förlagda dag- och viss kvällstid måndag-söndag.
Vi söker just nu även en kock till samma team. Visa mindre

Restaurangchef - ChopChop Värmdö

Ansök    Mar 2    ChopChop AB    Restaurangchef
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar! ChopChop Värmdö söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet. Våran nuvarande restaurangchef ska vidare på nya utmaningar och vi sök... Visa mer
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!
ChopChop Värmdö söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet.
Våran nuvarande restaurangchef ska vidare på nya utmaningar och vi söker just dig som vill anta denna utmaning och joina oss i vår resa!
Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har idag 37 restauranger. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige!
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.
Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.



Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!
Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!



http://www.chopchop.se
Tjänsten planeras med en start i början av April eller enligt överenskommelse.
Det är viktigt att du märker ansökan med "Värmdö - Restaurangchef " Visa mindre

Restaurangchef - ChopChop Värmdö

Ansök    Jan 19    ChopChop AB    Restaurangchef
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar! ChopChop Värmdö söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet. Våran nuvarande restaurangchef ska vidare på nya utmaningar och vi sök... Visa mer
Vi söker dig som är redo för nya spännande utmaningar!
ChopChop Värmdö söker efter en driven och målmedveten restaurangchef som är redo att anta nya utmaningar och utveckla restaurangen och teamet tillsammans med våran distriktschef. Vi söker dig som vill jobba med våran nuvarande team och bidra med dina erfarenheter! Du ska jobba med våran distriktschef och tillsammans utveckla teamet.
Våran nuvarande restaurangchef ska vidare på nya utmaningar och vi söker just dig som vill anta denna utmaning och joina oss i vår resa!
Vi är ett växande snabbmatskedja som startades 2011 och har idag 37 restauranger. Vi söker dig som vill bli bäst i Sverige!
Du är ledaren på plats som jobbar aktivt med att finnas där, följer upp och utvecklar din viktigaste tillgång, vilket är din personal. Med det sagt är det viktigt att du jobbar aktivt i driften med din restaurangchef och ditt team för att visa vägen och tillvägagångssättet på hur man ska utföra det praktiska arbetet med kvalité. Det är viktigt att du är duktig i det praktiska arbetet och ser nyttan och nöjet med att jobba tillsammans med din personal för att leverera slutprodukten och en grym kundupplevelse. Du är spelaren på planen som har det yttersta ansvaret för att vägleda gruppen och verksamheten mot rätt riktning.
Vad vill vi?
Vi vill fortsätta utveckla det öppna och trivsamma arbetsplatsen tillsammans med dig!
Vi söker dig som Värnar om personalens välmående och utveckling i det praktiska arbetet samt personlig utveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom personalhantering eller har en ledarstil som är utmärkande och övertygande.
Som vill leda ditt team till att bli Bäst i Sverige!
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.



Vad kan vi erbjuda dig?
Vi på ChopChop kan erbjuda dig en ny plattform som värnar om din kompetens och passion för att jobba med service och personal. Vi kan erbjuda dig goda utvecklingsmöjligheter då vi är ett företag med höga ambitioner och har mycket kvar att utveckla tillsammans med vår personal.
ChopChop Asian Express är Europas första asiatiska Drive-Thru restaurang. Vårt mål är att skapa trivsamma och bra arbetsmiljöer för vår medarbetare och ha nöjda gäster där vi serverar god asiatisk mat med högkvalitativa råvaror. Vi skall vara ett alternativ till de traditionella snabbmatsrestaurangerna. Besök vår hemsida för att ta steget till att lära känna oss!
Vi söker dig:
Du är resultatdriven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!



http://www.chopchop.se
Tjänsten planeras med en start i början av Mars eller enligt överenskommelse.
Det är viktigt att du märker ansökan med "Värmdö - Restaurangchef " Visa mindre

MAX Värmdö söker vikarierande biträdande restaurangchef

Ansök    Jul 7    Max Burgers AB    Restaurangchef
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp.  Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar? Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurange... Visa mer
MAX är Sveriges äldsta burgarkedja och vi använder oss endast av lokalt kött, kyckling och bacon. Vi har också branschens bredaste utbud av gröna burgare. År 2008 blev vi världens första restaurangkedja att klimatmärka menyn och klimatkompensera alla utsläpp. 




Vill du göra karriär inom snabbmatsbranschen och få en av marknadens bästa ledarskapsutbildningar?

Som biträdande restaurangchef är du restaurangchefens högra hand och ansvarig för restaurangens drift när restaurangchefen inte är närvarande.

Det här är ett första steg för dig som vill driva en egen restaurang en dag. Du bräddar och fördjupar dina ledarkunskaper, och lär dig restaurangchefens alla arbetsuppgifter.  

Vem söker vi?

Dig som har dokumenterad erfarenhet av arbetsledarroll och budgetansvar inom restaurang, hotell, handel eller annan liknande personalintensiv bransch. Erfarenhet från snabbmatsbranschen ser vi som en fördel. Du ska vara serviceinriktad och klarar av att behålla helhetsgreppet i ett högt arbetstempo. Du är noggrann, driftig och är bra på att leda och utveckla människor.

Vad erbjuder vi

En ledarroll i ett av Sveriges mest framgångsrika snabbmatsföretag med expansion i Sverige och utomlands. Du jobbar tight ihop med restaurangchefen och driver restaurangen. Du kommer att få lära dig alla arbetsuppgifter en restaurangchef har. Det är dina intressen, ambitioner och resultat som avgör hur långt du avancerar hos oss. Vi erbjuder en tydlig karriärstege med internutbildningar och goda utvecklingsmöjligheter på Sveriges godaste burgarkedja. MAX utgångspunkt är alla människors lika värde, vi lanserade i våras våra värderingar Mod, Passion och Gemenskap. 

Vi har varierande arbetstider, dagar, kvällar, helger. Lön och villkor enligt kollektivavtal. 

Vill du läsa om hur vi hanterar dina personuppgifter? Gå in på www.max.se/dataskydd Visa mindre

Restaurangchef

Robin Delselius Bageri hittar hem! I april tar Robin Delselius Bageri över Systrarna Delselius i Grisslinge havsbad på Värmdö. Lokalen kommer i april att genomgå en helrenovering och öppnar i juni sina dörrar med ett utvecklat koncept. Här kommer vi att servera härlig frukost, fika, brunch, veckans lunch och i en förlängning även erbjuda catering. I samband med det söker vi efter en restaurangchef! Som restaurangchef hos oss ansvarar du för att utveckla... Visa mer
Robin Delselius Bageri hittar hem!

I april tar Robin Delselius Bageri över Systrarna Delselius i Grisslinge havsbad på Värmdö. Lokalen kommer i april att genomgå en helrenovering och öppnar i juni sina dörrar med ett utvecklat koncept.

Här kommer vi att servera härlig frukost, fika, brunch, veckans lunch och i en förlängning även erbjuda catering.

I samband med det söker vi efter en restaurangchef!
Som restaurangchef hos oss ansvarar du för att utveckla verksamheten med målet att alltid ge våra gäster den bästa tänkbara upplevelsen.

Vi söker dig som är glad, framåt, strukturerad och har ett starkt intresse för service och mat. Erfarenhet från att leda ett team i en kreativ servicemiljö är ett krav då du som restaurangchef ska kunna leda och utveckla ditt team.

Du känner ett stort ansvar, är noggrann och delaktig i restaurangens alla moment samtidigt som du förstår och engagerar dig i hela vår verksamhet. Du har resultatansvar och ställer höga krav på dig själv och medarbetarna runt omkring dig. Du bidrar med idéer för att utveckla restaurangen och hela vårt koncept.

Tjänsten avser heltid.
Intervjuer sker löpande. Visa mindre

Restaurangchef sökes till ChopChop i Värmdö

Ansök    Feb 7    ChopChop AB    Restaurangchef
VI SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR! Maj 2022 slår vi upp dörrarna för våran 35:e restaurang och första restaurangen i Värmdö. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper. Vi ser att du som söker till oss är Du är resultat driven och... Visa mer
VI SERVERAR BRA MAT OCH UTVECKLAR MÄNNISKOR!
Maj 2022 slår vi upp dörrarna för våran 35:e restaurang och första restaurangen i Värmdö. Vi söker dig som vill anta utmaningen och utvecklas med oss. ChopChop erbjuder en omväxlande arbetsmiljö på grund av dess bransch. I och med det medförande ansvaret som restaurangchef värdesätter vi din vilja att utvecklas i kombination med personliga egenskaper.
Vi ser att du som söker till oss är
Du är resultat driven och kan snabbt samt enkelt leverera mätbara och synliga resultat
Du har minst 2-4 års erfarenheter av personalhantering, gärna men inte nödvändigtvis inom restaurang.
Du är positiv och lösningsorietenterad
Du har en förmåga att inspirera och stödja dina medarbetare och kan motivera dem att sälja och ge bra kundbemötanden.
Du är och arbetar systematiskt, strukturerad med en klar överblick.
Tidigare erfarenheter inom restaurang eller servicebranschen är ett krav!


OM ARBETSUPPGIFTERNA:
Som restaurangchef på ChopChop har du det yttersta ansvaret över att restaurangens dagliga drift löper effektivt och följer de krav och målsättningar som ställs inom företaget. Att vara restaurangchef på ChopChop innebär att du leder verksamheten genom att hantera och motivera personal, bygger struktur inom arbetsområden och effektiviserar arbetssätt och rutiner för att restaurangens drift är fungerande och konstant under utveckling.
Restaurangchef är en position inom företaget som medför både ansvar och skyldigheter gentemot företag, leverantörer, gäster och medarbetare. Viktigt är att alltid försöka skapa långsiktiga relationer, oavsett part.
Personalen är din största tillgång. Det ska finnas fungerande personal i samtliga roller och en av dina största uppgifter är att arbeta för att personalen ska trivas och må bra. Samtidigt ansvarar du även för att personalen utför och arbetar i enlighet med sina arbetsbeskrivningar och följer restaurangens rutiner och regler. Nöjda, motiverade och kunniga medarbetare resulterar i nöjda och glada gäster, samt en trevligare arbetsplats.
Du som Restaurangchef sätter din prägel på arbetsplatsens kultur och bär sedan denna tillsammans med dina medarbetare. Du skapar ditt team och atmosfären i restaurangen. Förmågan att delegera och prioritera arbetsuppgifter kommer att vara avgörande för både din och restaurangens utveckling. Och hur du bemöter, leder och hanterar personal samt löser problem speglar av sig på restaurangens drift, moral och utveckling.
En sammanställning av dina huvudsakliga arbetsuppgifter:
Att säkerställa så att restaurangen uppfyller de mål som sätts internt. Omvandla det övergripande målen till handlingsplaner som är anpassade för just din enhet.
Att jobba aktivt för att uppnå men även förmedla ChopChops ledord: Gott, snabbt och enkelt!
Att säkerställa samt jobba på: planering av personal och schema, service och bemötande, försäljning och den lokala marknadsföringen samt service/reparation och underhåll.
Att aktivt jobba med uppföljning av restaurangens rutiner, utföra kontroller för att bibehålla god och korrekt standard.
Att leda samt jobba med ditt team i driften.



Är du personen vi söker? Ta chansen nu och var med och utveckla ChopChop till sveriges bästa restaurang!
Tjänsten tillämpas med en 6 månaders provanställning på heltid med start enligt överenskommelse, vi ser gärna att du börja snarast eller enligt överenskommelse innan premiären och har utbildning i närliggande ChopChop.
Lön: Månadslön (Enligt överenskommelse) Visa mindre

Skärgårdspärlan Fågelbrohus söker Restaurangchef

Ansök    Mar 7    Sabis AB    Restaurangchef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Nu söker vi en Restaurangchef som vill arbeta på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
I din roll som Restaurangchef har du ett övergripande ansvar för restaurang- och barpersonal samt för hela restaurangdriften och dess utveckling. Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
- Att jobba operativt och administrativt för att leda och planera arbetet i hotellets restaurang och bar.
- Arbeta proaktivt med försäljning och prognos för att optimera lönsamhet samt medarbetar- och gästnöjdhet.
- Ansvar för inköp av dryck samt inventering och kassahantering.
- Leda och fördela arbetet i restaurang och bar, coacha och utveckla dina medarbetare till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt kontinuerligt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Vi i teamet på Fågelbrohus värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Hotelldirektör och har även ett nära samarbete med Köksmästare och Hotellchef.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare restaurangchefstjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av budgetansvar och personalplanering
• Du har god ledarskapserfarenhet och ett genuint intresse av människor och service.
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck.
• Du har körkort och tillgång till bil.

Meriterande

• Sommelierutbildning
• Kunskap om kök/matlagning
• Jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid
• Jobbat med en destination

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder
En nyckelposition i på vår skärgårdspärla Fågelbrohus! Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.fagelbrohus.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Restaurangchef

Ansök    Okt 2    Restaurang Vingen    Restaurangchef
Restaurang Vingen söker en RestaurangchefVi behöver förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig person som ska fortsätta att utveckla vår restaurang och rutiner tillsammans med övrig personal. Vi söker en person som har gedigen erfarenhet från liknade jobb och som tycker att det är fantastiskt roligt med människor, då ambitionen är satt på högsta nivå.Beskrivning av verksamhetenRestaurang vingen serverar dagligen ca 600 portioner mat till FMV och ... Visa mer
Restaurang Vingen söker en RestaurangchefVi behöver förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig person som ska fortsätta att utveckla vår restaurang och rutiner tillsammans med övrig personal. Vi söker en person som har gedigen erfarenhet från liknade jobb och som tycker att det är fantastiskt roligt med människor, då ambitionen är satt på högsta nivå.Beskrivning av verksamhetenRestaurang vingen serverar dagligen ca 600 portioner mat till FMV och försvarsmakten. Vi lagar all mat från grunden och använder inga halvfabrikat.Menyn är baserad på den svenska husmanskosten och med inslag av internationell matlagning.Kvalifikationer och kravSvensk medborgare (krävs av FMV pga. att det är militärt område)Mycket god svenska både i tal och skrift Haft liknande tjänst förut7 års yrkesvana Ordning och reda Datavana (gärna Exel)Helst körkort (inte nödvändigt)ErbjudandeVi erbjuder ett väl fungerande arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning.Vår ambition är att vara en mycket bra restaurang både för våra anställda och för våra gäster.Restaurangen drivs i privat regi av Christoffer och Linda Cassel. Frukostbuffé Serveras 7.30-9.00 (ca 50 personer) LunchenServeras i bufféform med 5 alternativ varje dag, stor salladsbuffé och vi bakar eget bröd.  Catering Vi levererar också både inhouse och ibland ut till företagskunder men också till privatkunder. Affärsluncher Vi har en gästmatsal där vi serverar affärsluncher på tallrik för mellan 4-40 personer. (Detta är alltid beställt i förväg) Arbetstider och omfattningVingens öppettider är vardagar 7.30 till 15.00 Arbetstid är vardagar 07.00 till 16.00 (vissa kvällar förekommer) ca 2-3 ggr månaden men kan variera.TillsvidareHeltid Tillträde helst omgående eller efter överenskommelse.LönBra lön efter överenskommelse.Vi är medlemmar i SHR/VisitaLedighetVingen har stängt för semester i juli och första veckan i Augusti samt över jul och nyår samt alla röda dagar, tot. ca 8 veckor per år. Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-09-30Svara via mail till [email protected]Ämnesrad ”Restaurangchef” KontaktChristoffer Cassel [email protected]öretag och adressCassel & Co AB Restaurang VingenBanérgatan 6211588 STOCKHOLMVälkommen med din CV och ansökan!Christoffer & Linda Cassel Visa mindre