Lediga jobb Sabis AB i Värmdö

Se alla lediga jobb från Sabis AB i Värmdö. Genom att välja ett specifikt yrke kan du även välja att se alla lediga jobb i Värmdö som finns inom det yrket.

Hovmästare till Fågelbrohus

Ansök    Mar 27    Sabis AB    Hovmästare
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Om rollenSom Hovmästare på Fågelbrohus kommer du att ha en central roll i ledningen av restaurangen och ... Visa mer
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.
Om rollenSom Hovmästare på Fågelbrohus kommer du att ha en central roll i ledningen av restaurangen och baren. Du ansvarar för att leda och organisera arbetet på ett effektivt sätt för att säkerställa en förstklassig service för våra gäster.
Din profilVi söker dig som har tidigare erfarenhet av liknande arbete och ledarskap. Det är viktigt att du innehar intyg i Ansvarfull alkoholservering samt har kunskap i hotell- och restaurangsystem. Meriterande är om du har tillgång till bil och har ett stort intresse av mat och dryck. Personlighetsmässigt bör du vara glad, ha goda ledaregenskaper, vara en lagspelare och vara noggrann i ditt arbete.
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vårRestaurang & EventchefUllis Nylund, [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss och Fågelbrohus! Visa mindre

Köksmästare till Fågelbrohus

Ansök    Jul 2    Sabis AB    Köksmästare
Vill du jobba med oss på en av Stockholms mest exklusiva hotelldestinationer? Fågelbrohus ligger idylliskt beläget i skärgården, granne med Fågelbro golf & coutry club, och erbjuder en miljö där både gäster och medarbetare trivs och utvecklas. Nu söker vi en passionerad och driven Köksmästare som vill vara med och lyfta vår gastronomi till nya höjder. Om rollen som KöksmästareSom Köksmästare på Fågelbrohus kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår... Visa mer
Vill du jobba med oss på en av Stockholms mest exklusiva hotelldestinationer? Fågelbrohus ligger idylliskt beläget i skärgården, granne med Fågelbro golf & coutry club, och erbjuder en miljö där både gäster och medarbetare trivs och utvecklas. Nu söker vi en passionerad och driven Köksmästare som vill vara med och lyfta vår gastronomi till nya höjder.
Om rollen som KöksmästareSom Köksmästare på Fågelbrohus kommer du att ha det övergripande ansvaret för vårt kök och dess dagliga drift. Du kommer att leda och inspirera ett team av kockar, souschefer och garantera att alla rätter uppfyller högsta kvalité. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Utveckling av meny med fokus på lokala och säsongsbetonade råvaror.
Daglig ledning av operativt arbete, inklusive planering och organisering.
Säkerställande av hygien och säkerhetsstandarder enligt gällande lagar och regler.
Budget- och kostnadskontroll för att optimera verksamhetens lönsamhet.
Rekrytering, utbildning och utveckling av köksteamet.

Vi söker någon som kan tillsammans med vår F&B Manager tavårt kulinariska erbjudande till nästa nivå och som vill skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster.
Din profilFör att lyckas i rollen som köksmästare hos oss på Fågelbrohus ser vi att du har:
Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i ett professionellt kök, varav minst 2 år som köksmästare eller souschef.
Kulinariska färdigheter och en genuin passion för mat och matlagning.
Stark ledarskapsförmåga med erfarenhet av att leda och utveckla team.
Förmåga att arbeta under press och leverera hög kvalitet även vid högt tempo.
Kreativitetoch vilja att experimentera med nya smaker och tekniker.
Goda kunskaper i hygien- och säkerhetsstandarder.

Utöver dina tekniska färdigheter är du en positiv och entusiastisk person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är strukturerad och har ett öga för detaljer, samtidigt som du är flexibel.
Vi erbjuder dig: Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer.
Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar.
En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda.
Subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer för tillsvidareanställda.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår hotelldirektör Sophie Norberg på [email protected].
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.fagelbrohus.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Receptionist till Fågelbrohus

Ansök    Maj 6    Sabis AB    Hotellreceptionist
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Om rollen:Som receptionist är du den första kontakten för våra gäster och spelar en central roll i att s... Visa mer
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.
Om rollen:Som receptionist är du den första kontakten för våra gäster och spelar en central roll i att skapa en positiv upplevelse. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar att ge service till gäster, hantera in- och utcheckning samt vara ansvarig för telefon- och e-postkommunikation.
Din vänliga och professionella attityd är avgörande för att skapa en välkomnande atmosfär och säkerställa att gästerna känner sig omhändertagna under hela deras vistelse. Din förmåga att effektivt utföra dessa uppgifter bidrar till enhetens framgång och våra gästers tillfredsställelse.
Din profil:Vi söker en serviceinriktad och positiv receptionist som trivs med att arbeta i ett team. Du är ansvarsfull och kan hantera flera uppgifter samtidigt med ett leende på läpparna. Tidigare erfarenhet av service är meriterande, särskilt om du har erfarenhet från hotellbranschen och tillgång till bil.
Om du är en glad lagspelare med öga för detaljer, är du precis den vi letar efter!
Vi erbjuder dig
· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete
· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer
· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget
· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda
· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.
Ansökan
Tjänsten är ett vikariat på heltid under sommaren med möjlighet till förlängning under hösten.Tillträde skerenligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Hotellchef Sofie Eggeborn på [email protected]
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Kock till Fågelbrohus

Ansök    Sep 8    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med varierande arbetstider, inklusive helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Rekryteringsevent på Fågelbrohus

Ansök    Feb 23    Sabis AB    Hotellreceptionist
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Datum: Torsdagen den 14 mars Tid: Kl. 16-18.00 Kom och träffa oss på ett spännande rekryteringsevent... Visa mer
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Datum: Torsdagen den 14 mars
Tid: Kl. 16-18.00

Kom och träffa oss på ett spännande rekryteringsevent på Fågelbrohus!

Vill du jobba i ett nära team präglat av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Njut av relaxavdelning med uppvärmd pool, härliga matupplevelser i restaurangen och närheten till golfklubb, stall och vackra Stockholms skärgård.

Vi söker engagerade individer för olika tjänster:
- Servitriser/servitörer
- Receptionister
- Nattvärd
- Städpersonal
- Frukostvärd

Vi erbjuder en bilfärd från busshållplatsen till hotellet för de som önskar. Bilen kommer att köra två vändor och matcha busstabellen. Du anmäler dig till eventet genom att skicka in ditt CV via denna annons!

Vi bjuder på fika och en rundvandring på hotellet för de som väntar på sin intervju.

Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö, möjligheter till personlig utveckling och en unik arbetsplats omgiven av fantastisk natur. Om du brinner för service och vill vara en del av vårt framgångsrika team, fyll i vår kommande enkät och specificera vilken roll du är intresserad av.

Vänligen fyll i nödvändiga frågor och ange önskad roll via denna ansökan, observera att vi inte tar emot några utskriva CV på plats så kom ihåg att anmäla dig! Vi ser fram emot att träffa dig och diskutera möjligheterna att bli en del av Fågelbrohus-teamet. Visa mindre

Nattvärd till Fågelbrohus

Ansök    Feb 22    Sabis AB    Hotellvärd/Hotellvärdinna
Nattvärd till Fågelbrohus Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Om rollen Som Nattvärd på Fågelbrohus kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifte... Visa mer
Nattvärd till Fågelbrohus
Vill du jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen
Som Nattvärd på Fågelbrohus kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att hjälpa och se till att våra gäster trivs, svara i telefon, utföra städning och iordningsställa konferenslokaler samt allmänna utrymmen. Dessutom kommer du att vara ansvarig för framdukningen av frukostbuffén.

Din profil:

Vi söker dig som inte nödvändigtvis har tidigare erfarenhet inom branschen, men som har en stark vilja att lära sig nya saker och ett eget driv. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Det är meriterande om du har körkort och tillgång till bil

Vi ser att du är självständig och en ansvarsfull individ med ordningssinne, detaljfokus och förmåga att vara lyhörd för gästernas behov och önskemål. Om du är en kundorienterad person som trivs med att arbeta på natten, kan detta vara rätt roll för dig.

Vi erbjuder dig

- En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete.

- Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer.

- Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget.

- En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda.

- Vi erbjuder våra tillsvidareanställda bland annat subventionerad massage på arbetsplatsen och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid (40 timmar/vecka med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotellchef Sofie Eggeborn, [email protected]

Välkommen med din ansökan!

Besök gärna vår hemsida www.sabis.se (http://www.sabis.se/) för att läsa mer om oss på Sabis och Fågelbrohus Visa mindre

Nattvärd till receptionen på Fågelbrohus

Ansök    Jun 26    Sabis AB    Nattreceptionist/Nattportier
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid eller deltid som nattvärd i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Vi söker en nattvärd som vill jobba heltid eller extra vid behov tillsammans med vårt team på FågelbroHus!

Som nattvärd är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på hotellet och du är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra gäster och se till att de trivs, svara i telefon, städa och iordningsställa konferenslokalerna samt duka fram frukostbuffé.

Din profil

Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenheter inom branschen men ett sinne för att vilja lära sig nya saker är en nödvändighet, och ett eget driv! Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Dina arbetstider är förlagda under: vardagar och helger ca kl. 22.00-08.00. Tillgång till körkort och bil meriterande. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sophie Norberg, [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Konferensvärdinna till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du ett kundproffs och en stjärna på gästbemötande? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekenderbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi en konferensvärdinna som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är; bokning och konferensservice, ställa iordning konferenslokalerna, incheckning och utcheckning, samt övriga administrativa uppgifter. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete av konferens och reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och idérik person som gillar gästbemötande och är lösningsorienterad. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom är du en stjärna på försäljning. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse med arbete dagar, kvällar och helger på rullande schema. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Städare till Fågelbrohus

Ansök    Aug 23    Sabis AB    Hotellstädare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du vara en del av ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Då är Fågelbrohus platsen för dig! Beläget på Värmdö i en lantlig idyll, erbjuder vi våra gäster en avkopplande upplevelse med en uppvärmd pool och fantastiska matupplevelser i vår restaurang. Dessutom finns det en golfklubb, stall och den vackra Stockholms skärgård i närheten. Just nu söker vi en engagerad medarbetare till vår städavdelning på Fågelbrohus!

Om rollen

Som en del av teamet kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter att vara att städa hotellrum och allmänna utrymmen. Vi värdesätter alltid nöjda kunder, ansvar och respekt. Att ha tillgång till körkort och bil underlättar, då det är ca 20 minuters promenad från busshållplatsen.

Din profil

Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst, men det är inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driftig, noggrann och flexibel. Du är ordningsam, ansvarsfull och har ett öga för detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

En fantastisk arbetsplats i en naturskön miljö, där du kommer att vara en del av ett glatt team som stöttar och hjälper varandra. Vi är ett värderingsstyrt bolag där vi aktivt arbetar med vårt ledarskap på alla nivåer. Dessutom är vi en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Ansökan

Tjänsten är på heltid och tillträde är enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande, inklusive dagar, kvällar och helger. Om du har några frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Hotelldirektör Sophie Norberg på [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.fagelbrohus.se för mer information. Visa mindre

Heltids Kock till Fågelbrohus - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö i sommar?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperioden (maj - augusti) med varierande arbetstider, inklusive helger, med möjlighet till förlängning. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kock till Fågelbrohus

Ansök    Jun 7    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen
Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar ständigt över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidare anställning med varierande arbetstider, inklusive helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Heltids kock till Krusenberg Herrgård - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba heltid som kock i en vacker naturskön miljö utanför Uppsala i sommar? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vi söker nu en kock på heltid under sommarperioden Maj-Augusti!
Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling

Om rollen

I rollen som kock är din uppgift att skapa en smakupplevelse utöver det vanliga till våra gäster. Kökets uppgift är att leverera lunch och middag, där all mat serveras genom tallriksservering. Vi fokuserar på högkvalitativ mat med bra råvaror som lagas från grunden.

Förutom all fantastisk mat du får vara med och laga så kommer du också att ingå i ett nära team där ni tillsammans samarbetar för att skapa en oförglömlig vistelse för våra gäster.

Vi söker dig som:

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och tillgång till bil

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösnings orienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra.
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.
• Ett värderings styrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer

Ansökan

Tjänsten är en säsongsanställning under sommarperioden maj - augusti på heltid med varierande arbetstider, inklusive helger. Möjlighet till förlängning med annan anställningsform finns. Tillträde sker enligt överenskommelse. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kökschef Eva Vilhelmsson – [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Visa mindre

Extra kock till Fågelbrohus - Säsongsanställning (maj-augusti)

Ansök    Apr 12    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vill du jobba extra som kock i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö i sommar?
Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Om rollen

Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du lagar mat från grunden och efter vad som är i säsong samt hjälper till med att planera och genomföra fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna.

Din profil

• Har tidigare dokumenterad erfarenhet som kock
• Innehar relevant utbildning
• Har körkort och bilVi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en social person som brinner för service. Du är också lösningsorienterad, kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. För att trivas i rollen tror vi också att du är en flexibel person som inte tvekar på att rycka in där det behövs och trivs i en lättsam stämning med högt i tak.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning under sommarperioden (maj - augusti) med varierande arbetstider, inklusive helger, med möjlighet till förlängning. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Receptionist till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Feb 17    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du ett kundproffs och en stjärna på gästbemötande? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekenderbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi en receptionist som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är; incheckning och utcheckning, bokning och konferensservice samt övriga administrativa uppgifter. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och idérik person som utgår från att allt är möjligt. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom tycker du om att hitta nya kreativa lösningar för att öka försäljningen. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse med arbete dagar, kvällar och helger på rullande schema. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tillförordnad hotellchef Ullis Nylund, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kock till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Feb 14    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utse... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi skapar Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med sex matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 700 medarbetare. Vi är så glada och stolta att vi blivit utsedda av Universum Sweden till Sveriges andra bästa arbetsgivare år 2022. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu söker vi en kock som vill jobba på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Hos oss lagar vi mat från grunden och efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du hjälper även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom hotell och kök. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person är du glad och nyfiken. Du är initiativrik och lyhörd för gästernas behov, prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse. Varierande arbetstider vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Hovmästare sökes till Fågelbrohus!

Ansök    Okt 21    Sabis AB    Hovmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du en hovmästare som brinner för service och att göra det där lilla extra för att skapa en oförglömlig kundupplevelse? Vill du dessutom jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Då ska du söka tjänsten som hovmästare på Fågelbrohus ute på Värmdö!

Om Fågelbrohus

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen

Nu söker vi en hovmästare till vår restaurang på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en kundupplevelse utöver det vanliga! Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering samt arbetsledning och planering av matsalsarbete. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. Du hjälper även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop.

Din profil

Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Meriterande är om du har sommelierutbildning samt körkort och tillgång till bil. Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Övrigt

Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Dina arbetstider är framförallt dagtid vardagar men helger kan förekomma. Vid frågor om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Karin Olander på [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag.
Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kock till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Sep 9    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu söker vi en Kock som vill jobba på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Hos oss lagar vi all mat från grunden och efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom hotell och kök. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är initiativrik och lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse. Varierande arbetstider vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Receptionschef sökes till Fågelbrohus!

Ansök    Okt 21    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du en erfaren receptionist som brinner för service och att göra det där lilla extra för att skapa en oförglömlig kundupplevelse? Vill du dessutom jobba i ett nära team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö? Då ska du söka tjänsten som receptionschef på Fågelbrohus!

Om Fågelbrohus

Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Det finns cirka 40 rum på hotellet som besöks av både privata gäster och konferensgäster. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.

Din vardag som receptionschef

I rollen som receptionschef ansvarar du över att se till att gästerna på hotellet får en kundupplevelse i världsklass! I dina arbetsuppgifter ingår det bland annat incheckning och utcheckning av hotellets gäster, planering av verksamhet, budgetering och schemaläggning.

Vi söker dig som:

• Har några års erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna i liknande ansvarsroll.
• Körkort och tillgång till egen bil
• Talar svenska och engelska obehindrat

Meriterande:

• Jobbat i olika system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid, BRP
• Jobbat med destination.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna roll och vi ser att du är en social person som är flexibel samt ödmjuk. Du måste förstå vikten av god kundservice och det dagliga mötet med kunden ska alltid vara i fokus. För att trivas i rollen tror vi att du tycker om att arbeta i en mindre verksamhet med en stor variation av arbetsuppgifter och mycket ansvar. Du tycker om att ha roligt på jobbet och att samarbeta med kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i vacker skärgårdsmiljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Övrigt

Tjänsten är på heltid och tillträde kan ske omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är varierande och du måste kunna jobba kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Karin Olander.

Varmt välkommen med din ansökan!

Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Massage- och spaterapeut till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Aug 26    Sabis AB    Massör/Massageterapeut
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu söker vi kundproffs till vår wellness-avdelning på Fågelbrohus. Vill du bli en del av teamet? Välkommen med din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina och bekväma hotellrum, restaurang med fantastisk närodlad mat samt relaxavdelning med torr-ång och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Vi söker massage- och spaterapeuter till Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra behandlingar och säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, servicen, blir nöjda och att de återvänder till oss. Ett plus är om du är utbildad yogainstruktör och har kunskap om Kerstin Florians produkter.
Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Massage -och spaterapeut. Som person är du prestigelös, flexibel och lyhörd för gästernas behov, både gällande produkter och återbesök av nya behandlingar. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus så du ska gilla att ryck in där det behövs. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Välkommen med din ansökan snarast möjligt!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Receptionschef till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Sep 9    Sabis AB    Receptionschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vårt mål är alltid att våra kunder ska lämna oss gladare än när dom kom. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser, varje dag! Vill du bli en del av den glädjen? Sök tjänsten redan idag! På Fågelbrohus njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda pool och relaxavdelning samt får härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Vi söker dig som vill jobba som receptionschef i vår hotellreception och ge våra gäster en kundupplevelse i världsklass! I rollen som receptionschef ansvarar du för incheckning och utcheckning av gästerna, planering av verksamhet och schemaläggning därefter. Du är en god ledare och bra på att jobba proaktivt. Vi i teamet på Fågelbrohus arbetar tätt över gränserna och vid behov kommer du också att få hjälpa till på andra avdelningar. Därför ser vi gärna att man har erfarenhet från andra roller inom hotell då förståelsen finns för det viktiga samarbetet kollegor emellan.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna från liknande ansvarsroll. Som person gillar du att jobba i högt tempo, ta egna initiativ och du sätter alltid kunden i första rummet. Du är lyhörd för gästernas behov och önskemål och ser till att kunden alltid känner sig sedd och välkommen.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i vacker skärgårdsmiljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Tillträde kan ske omgående och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Fastighetsskötare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Natursköna Fågelbrohus söker fastighetsskötare! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård. Besök gärna www.fagelbrohus.se.

Om rollen
Som fastighetsskötare jobbar du självständigt och ansvarar för den dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön. Du åtgärdar fel och brister på anläggningen, ser till att den tekniska utrustningen fungerar samt bistår driften i den dagliga servicen. Du är också ett av Sabis kundproffs, där du följer vårt kundlöfte: alltid sedd och välkommen, du ska alltid kunna lita på oss och vi bidrar alltid med glädje! Dina arbetstider är varierande under vardagar, kvällar och helger. Huvudsakliga arbetsuppgifter som fastighetsskötare:

• Reparation, underhåll och dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön
• Daglig tillsyn av poolanläggningen vilket innefattar rengöring och provtagning av vattenkvalitet mm.
• Ansvar för att poolanläggningen fungerar enligt gällande regelverk.
• AV-teknik på konferenser och event
• Brandlarm, anläggningsskötsel och se till att vi följer gällande lagar, regler och avtal inom området
• Tillsyn och skötsel VVS
• Trädgårdsskötsel

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du vara bra på att samarbeta och hela tiden jobba för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Vi erbjuder
Ett roligt jobb tillsammans med engagerade och glada kollegor! Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Krav för tjänsten:

• Du är tekniskt kunnig och har datavana
• Du har bred kunskap inom hantverksyrket och miljöfrågor inom fastighet
• Du är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt
• Du har B-körkort

Meriterande:

• Du är behörig inom el och VVS
• Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet och gärna en destination med Spa
• Trädgårdsintresse

Som person ser vi att du är:

• Lyhörd för kundernas behov, stresstålig och flexibel.
• Lösningsorienterad, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer.
• Driftig, intresserad och självgående

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Henrik Fridell på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionschef till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Aug 12    Sabis AB    Receptionschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vårt mål är alltid att våra kunder ska lämna oss gladare än när dom kom. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser, varje dag! Vill du bli en del av den glädjen? Sök tjänsten redan idag! På Fågelbrohus njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda pool och relaxavdelning samt får härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Vi söker dig som vill jobba som receptionschef i vår hotellreception och ge våra gäster en kundupplevelse i världsklass! I rollen som receptionschef ansvarar du för incheckning och utcheckning av gästerna, planering av verksamhet och schemaläggning därefter. Du är en god ledare och bra på att jobba proaktivt. Vi i teamet på Fågelbrohus arbetar tätt över gränserna och vid behov kommer du också att få hjälpa till på andra avdelningar. Därför ser vi gärna att man har erfarenhet från andra roller inom hotell då förståelsen finns för det viktiga samarbetet kollegor emellan.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna från liknande ansvarsroll. Som person gillar du att jobba i högt tempo, ta egna initiativ och du sätter alltid kunden i första rummet. Du är lyhörd för gästernas behov och önskemål och ser till att kunden alltid känner sig sedd och välkommen.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i vacker skärgårdsmiljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Tillträde kan ske omgående och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Servis till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Aug 12    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & SERVICETJÄNSTER med 20 uppdrag inom restaurang och kontorsservice samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 4:e och 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2017 och 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Är du ett kundproffs och har ett brinnande intresse för mat och vin? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi medarbetare till restaurangen på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering och att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.

Din profil
Vi ser att du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att vara delaktig och bidra till utveckling är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus –därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Vi söker dig som vill jobba både heltid eller deltid. Tillträde är enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dagar, kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kock till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Jul 1    Sabis AB    Kock, à la carte
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu söker vi en Kock som vill jobba på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Hos oss lagar vi all mat från grunden & efter vad som är i säsong. Tjänsten innebär självständigt arbete i både kall- och varmkök. Du även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med ditt team. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete inom hotell och kök. Du har också en känsla för smak, service och kvalitet. Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är initiativrik och lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna. Meriterande är om du har körkort och tillgång till bil.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö ute på Värmdö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse. Varierande arbetstider vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta F&B Manager Joakim Thomsson, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Mötesansvarig till Fågelbrohus

Ansök    Jun 13    Sabis AB    Konferenschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Brinner du för service i världsklass? Ansök redan idag och bli en del av vårt team på Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda pool och relaxavdelning samt får härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Vi söker dig som vill jobba som Mötesansvarig och ge våra gäster en kundupplevelse utöver det vanliga! Du ansvarar för planering och genomförande av konferenser och arrangemang samt merförsäljning av aktiviteter, mat och dryck innan ankomst. Du håller i visningar och är med gästen hela vägen där du även tar emot dem på plats för att ge en riktigt bra kundupplevelse. I rollen ingår även uppföljning av vistelsen i efterhand samt fakturering. Vi är ett litet team som jobbar över gränserna och du kommer även att jobba i receptionen. Vi använder oss av bokningssystemet Spectra.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av en liknande roll inom hotell. Som person gillar du att jobba i högt tempo, ta egna initiativ och du sätter alltid kunden i första rummet. Du är lyhörd för gästernas behov och önskemål och ser till att kunden alltid känner sig sedd och välkommen.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i Stockholm vackraste skärgårdsmiljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Tillträde kan ske omgående och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Fastighetsskötare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Nu söker vi en Fastighetsskötare som vill arbeta med oss på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård. Besök gärna www.fagelbrohus.se.

Om rollen
Som fastighetsskötare jobbar du självständigt och ansvarar för den dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön. Du åtgärdar fel och brister på anläggningen, ser till att den tekniska utrustningen fungerar samt bistår driften i den dagliga servicen. Du är också ett av Sabis kundproffs, där du följer vårt kundlöfte: alltid sedd och välkommen, du ska alltid kunna lita på oss och vi bidrar alltid med glädje! Dina arbetstider är varierande under vardagar, kvällar och helger. Huvudsakliga arbetsuppgifter som fastighetsskötare:

• Reparation, underhåll och dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön
• Daglig tillsyn av poolanläggningen vilket innefattar rengöring och provtagning av vattenkvalitet mm.
• Ansvar för att poolanläggningen fungerar enligt gällande regelverk.
• AV-teknik på konferenser och event
• Brandlarm, anläggningsskötsel och se till att vi följer gällande lagar, regler och avtal inom området
• Tillsyn och skötsel VVS
• Trädgårdsskötsel

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du vara bra på att samarbeta och hela tiden jobba för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Vi erbjuder
Ett roligt jobb tillsammans med engagerade och glada kollegor! Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Krav för tjänsten:

• Du är tekniskt kunnig och har datavana
• Du harbred kunskap inom hantverksyrket och miljöfrågor inom fastighet
• Du är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt
• Du har B-körkort

Meriterande:

• Du är behörig inom el och VVS
• Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet och gärna en destination med Spa
• Trädgårdsintresse

Som person ser vi att du är:

• Lyhörd för kundernas behov, stresstålig och flexibel.
• Lösningsorienterad, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer.
• Driftig, intresserad och självgående

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Henrik Fridell på [email protected]. Välkommen med din ansökan! Visa mindre

Receptionschef till Skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Jun 13    Sabis AB    Receptionschef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök vår hemsida: https://www.sabis.se/

Vårt mål är alltid att våra kunder ska lämna oss gladare än när dom kom. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser, varje dag! Vill du bli en del av den glädjen? Sök tjänsten redan idag! På Fågelbrohus njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda pool och relaxavdelning samt får härliga matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Vi söker dig som vill jobba som Receptionschef i vår hotellreception och ge våra gäster en kundupplevelse i världsklass! I rollen som receptionschef ansvarar du för incheckning och utcheckning av gästerna, planering av verksamhet och schemaläggning därefter. Du är en god ledare och bra på att jobba proaktivt. Vi i teamet på Fågelbrohus arbetar tätt över gränserna och vid behov kommer du också att få hjälpa till på andra avdelningar. Därför ser vi gärna att man har erfarenhet från andra roller inom hotell då förståelsen finns för det viktiga samarbetet kollegor emellan.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet av arbete i hotellreception, gärna från liknande ansvarsroll. Som person gillar du att jobba i högt tempo, ta egna initiativ och du sätter alltid kunden i första rummet. Du är lyhörd för gästernas behov och önskemål och ser till att kunden alltid känner sig sedd och välkommen.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i vacker skärgårdsmiljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och bra villkor och förmåner för alla våra anställda.

Ansökan
Tillträde kan ske omgående och arbetstiderna är varierande under vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected] Välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Servis till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Mar 11    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Är du ett kundproffs och har ett brinnande intresse för mat och vin? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi medarbetare till restaurangen på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering och att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.

Din profil
Vi ser att du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att vara delaktig och bidra till utveckling är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus –därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Vi söker dig som vill jobba både heltid eller deltid. Tillträde är enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dagar, kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Köksmästare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Mar 25    Sabis AB    Köksmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Nu söker vi en Köksmästare som vill jobba på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Som Köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept tillsammans med teamet i köket. Ni stöttar varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer. Du ansvarar för menyplanering, all produktion av maten och att den håller högsta kvalité.
Exempel på arbetsuppgifter som köksmästare:
-Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
- Menyplanering, matutbud, all produktion av mat samt ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
-Ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, livsmedelshygien.
-Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder
Ett roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö tillsammans med ett härligt team. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil

Krav för tjänsten:

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare
• Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
• Du är en riktigt duktig matlagare med känsla för kvalité
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

• Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx

Som person ser vi att du är kreativ, driftig och flexibel. Du är bra på att hitta lösningar, är kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. Vidare är du en strukturerad, ansvarsfull person som vågar driva dina frågor och ta initiativ. Att ha kul på jobbet är något du värdesätter högt och det är självklart för dej att man samarbetar med sina kollegor och rycker in där det behövs.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Hovmästare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Apr 11    Sabis AB    Hovmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vill du jobba på vår skärgårdspärla Fågelbrohus? Sök redan idag! I en vacker, naturskön miljö på Värmdö ligger Fågelbrohus med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi Hovmästare till restaurangen på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en kundupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering samt arbetsledning och planering av matsalsarbete. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. Du hjälper även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Meriterande är om du har sommelierutbildning samt körkort och tillgång till bil.
Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Receptionist till Fågelbrohus

Ansök    Feb 24    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekenderbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi en receptionist som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är; incheckning och utcheckning, bokning och konferensservice samt övriga administrativa uppgifter. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och idérik person som utgår från att allt är möjligt. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom tycker du om att hitta nya kreativa lösningar för att öka försäljningen. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse med arbete dagar, kvällar och helger på rullande schema. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotellchef Sofie Eggeborn, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan! Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Nattvärd till FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Mar 5    Sabis AB    Nattreceptionist/Nattportier
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva helgerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen

Vi söker en nattvärd som vill jobba extra vid behov till vårt team på FågelbroHus! Du är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Som nattvärd är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på hotellet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra gäster och se till att de trivs, svara i telefon, städa och iordningsställa konferenslokalerna samt duka fram frukostbuffé.

Din profil

Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenheter inom branschen men ett sinne för att vilja lära sig nya saker är en nödvändighet, och ett eget driv. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Dina arbetstider är förlagda under: vardagar ca kl. 22.30-07.00 och helger ca kl. 22.30-08.00. Tillgång till körkort och bil behövs. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sofie eggeborn, [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Skärgårdspärlan Fågelbrohus söker Restaurangchef

Ansök    Mar 7    Sabis AB    Restaurangchef
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Nu söker vi en Restaurangchef som vill arbeta på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
I din roll som Restaurangchef har du ett övergripande ansvar för restaurang- och barpersonal samt för hela restaurangdriften och dess utveckling. Dina huvudsakliga ansvarsuppgifter är:
- Att jobba operativt och administrativt för att leda och planera arbetet i hotellets restaurang och bar.
- Arbeta proaktivt med försäljning och prognos för att optimera lönsamhet samt medarbetar- och gästnöjdhet.
- Ansvar för inköp av dryck samt inventering och kassahantering.
- Leda och fördela arbetet i restaurang och bar, coacha och utveckla dina medarbetare till att bli riktiga kundproffs som levererar kvalitet och glädje varje dag!
- Arbeta med ständig utveckling av restaurangupplevelsen, mat- och dryckeskonceptet samt kontinuerligt jobba med serviceupplevelsen för att hålla en hög gäst- och medarbetarnöjdhet.

Vi i teamet på Fågelbrohus värdesätter ett nära samarbete mellan avdelningarna samt med Sabis servicekontor. Du rapporterar till vår Hotelldirektör och har även ett nära samarbete med Köksmästare och Hotellchef.

Din profil
Krav för tjänsten

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare restaurangchefstjänst där frukost, lunch, a la carte och bar varit delar av verksamheten
• Du har tidigare erfarenhet av budgetansvar och personalplanering
• Du har god ledarskapserfarenhet och ett genuint intresse av människor och service.
• Du har ett stort intresse, gedigen kunskap och trendmedvetenhet om mat och dryck.
• Du har körkort och tillgång till bil.

Meriterande

• Sommelierutbildning
• Kunskap om kök/matlagning
• Jobbat med något av våra system så som Spectra, Quinyx, WaiterAid
• Jobbat med en destination

Ledare inom Sabis har förmåga att:

Vara förebild
Visa vägen
Involvera & Engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder
En nyckelposition i på vår skärgårdspärla Fågelbrohus! Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje! Vi är en trygg arbetsgivare med kollektivavtal.

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande vardagar, kvällar och helger. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Besök gärna www.fagelbrohus.se

Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Hovmästare till Fågelbrohus

Ansök    Okt 22    Sabis AB    Hovmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Vill du jobba på vår skärgårdspärla Fågelbrohus? Sök redan idag! I en vacker, naturskön miljö på Värmdö ligger Fågelbrohus med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi Hovmästare till vår restaurang på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en kundupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering samt arbetsledning och planering av matsalsarbete. Du har kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås. Du hjälper även till med att planera och genomföra stora fester/arrangemang och bröllop. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: Alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Meriterande är om du har sommelierutbildning samt körkort och tillgång till bil.
Som person har du en glad och nyfiken personlighet. Du är lyhörd för gästernas behov, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och vi jobbar över gränserna.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde för tjänsten är enligt överenskommelse. Dina arbetstider är varierande dagtid, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Servis till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Dec 28    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Är du ett kundproffs och har ett brinnande intresse för mat och vin? Skicka in din ansökan redan idag!
Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Nu söker vi medarbetare till restaurangen på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är mat- och dryckesservering och att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.

Din profil
Vi ser att du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att vara delaktig och bidra till utveckling är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus –därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Vi söker dig som vill jobba både heltid eller deltid. Tillträde är enligt överenskommelse. Arbetet är förlagt dagar, kvällar och helger. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Fastighetsskötare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Som fastighetsskötare jobbar du självständigt och ansvarar för den dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön. Du åtgärdar fel och brister på anläggningen, ser till att den tekniska utrustningen fungerar samt bistår driften i den dagliga servicen. Du är också ett Sabis kundproffs, där du följer vårt kundlöfte: alltid sedd och välkommen, du ska alltid kunna lita på oss och vi bidrar alltid med glädje! Dina arbetstider är varierande under: vardagar, kvällar och helger. Huvudsakliga arbetsuppgifter som fastighetsskötare:

• Reparation, underhåll och dagliga skötseln av inomhus- och utomhusmiljön
• Daglig tillsyn av poolanläggningen vilket innefattar rengöring och provtagning av vattenkvalitet mm.
• Ansvar för att poolanläggningen fungerar enligt gällande regelverk.
• AV-teknik på konferenser och event
• Brandlarm, anläggningsskötsel och se till att vi följer gällande lagar, regler och avtal inom området
• Tillsyn och skötsel VVS
• Trädgårdsskötsel

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Fastighetsskötare vara bra på att samarbeta och hela tiden jobba för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Vi erbjuder
Ett roligt jobb tillsammans med engagerade och glada kollegor!
Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil
Krav för tjänsten:

• Du är tekniskt kunnig och har datavana
• Du har bred kunskap inom hantverksyrket och miljöfrågor inom fastighet
• Du är ansvarstagande och van vid att arbeta självständigt
• Du har B-körkort

Meriterande:

• Du är behörig inom el och VVS
• Tidigare erfarenhet av hotellverksamhet och gärna en destination med Spa
• Trädgårdsintresse

Som person ser vi att du är:

• Lyhörd för kundernas behov, stresstålig och flexibel.
• Lösningsorienterad, idéskapande och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer.
• Driftig, intresserad och självgående

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta fastighetschef Henrik Fridell på [email protected]. Välkommen med din ansökan!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Receptionist till Fågelbrohus

Ansök    Okt 19    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekenderbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Vi söker en receptionist till vårt team på Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är; incheckning och utcheckning, bokning och konferensservice samt övriga administrativa uppgifter. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på Fågelbrohus och är prestigelösa i teamet – där du ibland behöver kunna rycka in för att hjälpa dina kollegor.

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i reception gärna från hotell- och konferensbranschen. Du är en glad och iderik person som utgår från att allt är möjligt. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga steget före. Dessutom tycker du om att hitta nya kreativa lösningar för att öka försäljningen. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde är enligt överenskommelse med arbete dagar, kvällar och helger på rullande schema. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Nattvärd till FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Okt 1    Sabis AB    Nattreceptionist/Nattportier
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva helgerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen

Vi söker en nattvärd som vill jobba extra vid behov till vårt team på FågelbroHus! Du är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Som nattvärd är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på hotellet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att hjälpa våra gäster och se till att de trivs, svara i telefon, städa och iordningsställa konferenslokalerna samt duka fram frukostbuffé.

Din profil

Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenheter inom branschen men ett sinne för att vilja lära sig nya saker är en nödvändighet, och ett eget driv. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.
Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Dina arbetstider är förlagda under: vardagar ca kl. 22.30-07.00 och helger ca kl. 22.30-08.00. Tillgång till körkort och bil behövs. Har du frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Sophie Norberg på [email protected]. Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan snarast!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Hudterapeuter och massageterapeuter till vårt SPA på Fågelbrohus

Ansök    Mar 31    Sabis AB    Spa- och kurterapeut
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Fågelbrohus ligger i en vacker, naturskön miljö på Värmdö med Fågelbro Golf & Country Club som närmaste granne. Verksamheten erbjuder både konferenser, attraktiva weekend och sommarerbjudanden samt fester och bröllop. Fågelbrohus har 72 fina hotellrum, restaurang med fantastisk mat samt relaxavdelning med torr-, ång- och aromabastu samt varm utomhuspool och gym.

Om rollen
Vi söker Hudterapeuter och Massageterapeuter till Fågelbrohus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra behandlingar, där vi har ett tätt samarbete med Kerstin Florian. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut eller Massageterapeut. Du är lyhörd, för gästernas behov av produkter och nya behandlingar, prestigelös och rycker gärna in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna och jobbar över gränserna. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse. Varierande arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Vid frågor om tjänsten kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected].
Varmt välkommen med din ansökan!
Besök gärna: www.fagelbrohus.se Visa mindre

Extra receptionist till FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Aug 11    Sabis AB    Hotellreceptionist
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi är ca 15 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Vi söker en receptionist som vill jobba extra vid behov till vårt team på FågelbroHus! Du är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är:
- Incheckning & utcheckning
- Bokning och konferensservice
- Övriga administrativa uppgifter

- Du kommer även att arbeta i vår restaurang & bar som ligger i anslutning till receptionen

Din profil

Vi söker dig som gärna har erfarenhet av arbete i reception sedan tidigare, ett plus är om det är från hotell- och konferensbranschen men det är inget krav. Du behärskar MS Office och har mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är en fördel om du har erfarenhet av att arbeta i bokningssystem (vi använder bokningssystemet Spectra). Tillgång till körkort och bil underlättar, då det är ca 20 min promenad till närmaste busshållplats.

Vi lägger allra störst vikt vid dina personliga egenskaper! Du har en glad och problemlösande attityd, där du utgår från att allt är möjligt! I ditt jobb tar du hjälp av ditt team och uppmuntrar till samarbete. Du är ansvarsfull, strukturerad och tycker om att ligga före i planeringen samt att arbeta proaktivt mot gästerna. Dessutom tycker du om att hitta nya kreativa lösningar för att öka försäljningen tillsammans med dina kollegor. Du är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus.

Vad kan vi erbjuda dig?

• En social och varierande roll i en fantastisk arbetsmiljö
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• Du får möjlighet att utvecklas tillsammans med oss!
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde snarast. Arbetstiderna är förlagda extra vid behov både dagar, kvällar och helger. Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Husfru till hotell FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Sep 29    Sabis AB    Hotellhusfru
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Vi söker en Husfru som är arbetsledare för vår städavdelning på FågelbroHus. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att tillsammans med ditt team se till så att städningen av hotellrum och allmänna utrymmen genomförs med kvalité och på ett effektivt sätt. Framförallt är du med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av en liknande tjänst inom hotell. Som person är du driftig, noggrann, ansvarsfull, flexibel och tvekar inte att rycka in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och hjälper varandra

Ansökan
Tillträde enligt överenskommelse och tjänsten är på heltid. Arbetstiderna är förlagda både dagar, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil underlättar. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta tf hotellchef Carina Ringnell på 070-5084266.

Välkommen med din ansökan snarast! Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Hudterapeut och massageterapeut till vårt SPA på FågelbroHus, Värmdö

Ansök    Okt 7    Sabis AB    Spa- och kurterapeut
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Vi söker Hudterapeut & Massageterapeut till FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra SPA-behandlingar och säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, service, blir nöjda och att de återvänder till oss.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut eller Massageterapeut. Du är lyhörd för gästernas behov, både gällande försäljning av produkter och återbokning av nya behandlingar, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och där vi jobbar över gränserna. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Tillträde för tjänsten enligt överenskommelse. Vi har öppet för behandlingar på FågelbroHus torsdag-söndag. Vi kan komma att ha mer öppet framöver. Tillgång till körkort och bil behövs. Vid frågor om tjänsten kontakta tf Hotelldirektör Carina Ringnell på 070-5084266. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Diskare till FågelbroHus på Värmdö (säsong)

Ansök    Jul 23    Sabis AB    Diskare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Nu söker vi diskare till vårt team på FågelbroHus. Huvudsakliga arbetsuppgifter är findisk och grovdisk. Du är med och bidrar till en helhetsupplevelse i restaurangen genom att hålla rent och snyggt. Du kan även få rycka in och arbeta med andra arbetsuppgifter vid behov.

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Som person är du glad, positiv, organiserad och samarbetsvillig. Du är prestigelös och är inte rädd för att hugga i där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och jobbar över gränserna i teamet. Du behöver behärska det svenska språket.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö och anrika lokaler
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Tillträde omgående. Tjänsterna är både på heltid och extra vid behov under sommarsäsongen med möjlighet till förlängning. Varierade arbetstider under vardagar, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil är ett krav. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Caroline Söderberg tel. 08-57141900.

Välkommen med din ansökan! Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan komma och tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Extra nattvärd till FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Aug 10    Sabis AB    Nattreceptionist/Nattportier
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen

Vi söker en nattvärd till vårt team på FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Som nattvärd är du ansvarig och ensam på plats under nattetid på hotellet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är: hjälpa våra gäster och se till att de trivs, svara i telefon, städning och iordningsställande av konferenslokaler, samt framdukning av frukostbuffé.

Din profil

Du behöver nödvändigtvis inte ha tidigare erfarenheter inom branschen men ett sinne för att vilja lära sig nya saker är en nödvändighet, och ett eget driv. Goda kunskaper i svenska och engelska krävs.

Du har ett brinnande intresse för service och möten och är lyhörd för gästernas behov och önskemål. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.

Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Dina arbetstider är förlagda under: vardagar ca kl. 22.30-07.00 och helger ca kl. 22.30-08.00. Tillgång till körkort och bil behövs.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Extra medarbetare till städavdelningen på FågelbroHus på Värmdö

Ansök    Aug 10    Sabis AB    Hotellstädare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen

Nu söker vi medarbetare som vill jobba extra på vår städavdelning på FågelbroHus! Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att städa hotellrum och allmänna utrymmen.

Din profil

Har du erfarenhet av en liknande tjänst är det meriterande men inget krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du driftig, noggrann och flexibel. Vidare är du ordningsam, ansvarsfull och har detaljfokus.

Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan

Tillträde omgående. Arbetstiderna är förlagda på både dagar, kvällar och helger. Tillgång till körkort och bil underlättar, då det är ca 20 minuters promenadavstånd från busshållplatsen.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre

Hudterapeut och massageterapeut till vårt SPA på FågelbroHus, Värmdö

Ansök    Jun 11    Sabis AB    Spa- och kurterapeut
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen
Vi söker Hudterapeut & Massageterapeut till FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att utföra SPA-behandlingar och säkerställa att våra gäster får det bästa mottagandet, service, blir nöjda och att de återvänder till oss.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad Hudterapeut eller Massageterapeut. Du är lyhörd för gästernas behov, både gällande försäljning av produkter och återboka nya behandlingar, är prestigelös och rycker in där det behövs. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och där vi jobbar över gränserna. Vi vill att alla gäster ska känna sig sedda och välkomna, att de kan lita på oss och att vi bidrar med glädje.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal

Ansökan
Vi har öppet för behandlingar på FågelbroHus torsdag-söndag. Vi kan komma att ha mer öppet framöver. Tillgång till körkort och bil behövs. Vid frågor om tjänsten kontakta HR Partner Helene Pellvik 070-6048772. Välkommen med din ansökan snarast möjligt! Visa mindre

Servis till FågelbroHus på Värmdö (säsong)

Ansök    Jul 23    Sabis AB    Servitör/Servitris
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges ... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 25 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell och två dagkonferensanläggningar. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

FågelbroHus ligger på Värmdölandet öster om Stockholm. Verksamheten består huvudsakligen av konferenser och möten, weekendboende, bröllop och festvåning. På FågelbroHus finns 72 hotellrum. Vi har nyligen renoverat lobby, reception, bar, matsal, salonger och SPA/relax. Vi är ca 12 medarbetare i vårt team som alla jobbar för att våra gäster ska känna sig välkomna och alltid vilja komma tillbaka. Vi arbetar efter våra grundvärderingar: alltid nöjd kund, ansvar och respekt. Besök gärna: www.fagelbrohus.se

Om rollen

Nu söker vi servis under sommarsäsongen till vår restaurang på FågelbroHus som är med och ger våra gäster en serviceupplevelse utöver det vanliga. Huvudsakliga arbetsuppgifter är;

• Mat- och dryckesservering och att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt.
• Kassaansvar samt verkar för att våra kvalitets- och försäljningsmål nås.
• Ibland ansvarar du även för stängning av hotellet.
• Bistå i planering och genomförande av stora fester/arrangemang och bröllop tillsammans med restaurangchefen.

Din profil
Vi ser att du har erfarenhet från liknande verksamhet. Du har ett brinnande intresse för service, mat och vin. Har du dessutom en sommelierutbildning är det meriterande.

Som person är du lyhörd för gästernas behov och önskemål. Din vilja att vara delaktig och bidra till utveckling är stor och du har en ödmjuk framtoning. Vidare är du ordningssam, ansvarsfull och ser detaljer. Vi har ett tätt samarbete mellan avdelningarna på FågelbroHus och är prestigelösa i teamet – därför behöver du kunna rycka in där det behövs för att hjälpa dina kollegor.

Vi erbjuder dig

• En fantastisk arbetsplats i naturskön miljö
• Ett glatt team som stöttar och hjälper varandra
• Ett värderingsstyrt bolag där vi arbetar aktivt med vårt ledarskap på alla nivåer
• En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

Ansökan
Vi söker dig som vill jobba både heltid och deltid. Tillträde omgående. Arbetet är förlagt dagar, kvällar och helger på rullande schema. Tillgång till körkort och bil behövs. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta restaurangchef Caroline Söderberg tel. 08-57141900.

Välkommen med din ansökan snarast! Ansökningar behandlas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Visa mindre