Lediga jobb som Köksmästare i Värmdö

Se lediga jobb som Köksmästare i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Köksmästare sökes till nystartad restaurang i Gustavsberg Hamn

Ansök    Maj 13    Mums mat Stockholm AB    Köksmästare
Söker köksmästare som vill vara med från dag 1. Restaurangen ligger med bästa läget i Gustavsberg Hamn med fantastisk utsikt över vattnet & hamnområdet! Invändigt kommer det byggas och renoveras om, men för att få köket enligt era önskemål är det också ännu bättre om ni är med redan från dag 1 så köket kan anpassas till verkligheten under service med fullsatt uteservering & inomhus, det är då allt ska vara genomtänkt och byggt! Som köksmästare bestämme... Visa mer
Söker köksmästare som vill vara med från dag 1. Restaurangen ligger med bästa läget i Gustavsberg Hamn med fantastisk utsikt över vattnet & hamnområdet!


Invändigt kommer det byggas och renoveras om, men för att få köket enligt era önskemål är det också ännu bättre om ni är med redan från dag 1 så köket kan anpassas till verkligheten under service med fullsatt uteservering & inomhus, det är då allt ska vara genomtänkt och byggt!


Som köksmästare bestämmer du i köket och en expert på att kombinera mat och dryck, vi kommer även att ha en gästtapp på öl via vår leverantör. Så hade varit roligt och kombinera en månadens tips som är kombinerad mellan dryck & mat. Planera, inköp, schemalägga, budgetera etc, bedriva en hållbar verksamhet och utveckla ett gott samarbetsklimat mellan kök & servering!
Lön sätts på kunskap & erfarenhet!


Sök redan nu då intervjuer sker löpande! Visa mindre

Kökschef på Sandhamn

Ansök    Jan 5    Sandhamns Värdshus AB    Köksmästare
Kökschef sökes till Sandhamns Värdshus på underbara Sandön. Vi letar efter någon som vill tillbringa sin tid med oss här på ön. Lägenhet finns till denna tjänst några minuter från arbetsplatsen. Hör av dig för mer information. Visa mer
Kökschef sökes till Sandhamns Värdshus på underbara Sandön. Vi letar efter någon som vill tillbringa sin tid med oss här på ön. Lägenhet finns till denna tjänst några minuter från arbetsplatsen. Hör av dig för mer information. Visa mindre

Köksmästare till Fågelbrohus

Ansök    Jul 2    Sabis AB    Köksmästare
Vill du jobba med oss på en av Stockholms mest exklusiva hotelldestinationer? Fågelbrohus ligger idylliskt beläget i skärgården, granne med Fågelbro golf & coutry club, och erbjuder en miljö där både gäster och medarbetare trivs och utvecklas. Nu söker vi en passionerad och driven Köksmästare som vill vara med och lyfta vår gastronomi till nya höjder. Om rollen som KöksmästareSom Köksmästare på Fågelbrohus kommer du att ha det övergripande ansvaret för vår... Visa mer
Vill du jobba med oss på en av Stockholms mest exklusiva hotelldestinationer? Fågelbrohus ligger idylliskt beläget i skärgården, granne med Fågelbro golf & coutry club, och erbjuder en miljö där både gäster och medarbetare trivs och utvecklas. Nu söker vi en passionerad och driven Köksmästare som vill vara med och lyfta vår gastronomi till nya höjder.
Om rollen som KöksmästareSom Köksmästare på Fågelbrohus kommer du att ha det övergripande ansvaret för vårt kök och dess dagliga drift. Du kommer att leda och inspirera ett team av kockar, souschefer och garantera att alla rätter uppfyller högsta kvalité. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter inkluderar:
Utveckling av meny med fokus på lokala och säsongsbetonade råvaror.
Daglig ledning av operativt arbete, inklusive planering och organisering.
Säkerställande av hygien och säkerhetsstandarder enligt gällande lagar och regler.
Budget- och kostnadskontroll för att optimera verksamhetens lönsamhet.
Rekrytering, utbildning och utveckling av köksteamet.

Vi söker någon som kan tillsammans med vår F&B Manager tavårt kulinariska erbjudande till nästa nivå och som vill skapa minnesvärda matupplevelser för våra gäster.
Din profilFör att lyckas i rollen som köksmästare hos oss på Fågelbrohus ser vi att du har:
Minst 3-5 års erfarenhet av att arbeta i ett professionellt kök, varav minst 2 år som köksmästare eller souschef.
Kulinariska färdigheter och en genuin passion för mat och matlagning.
Stark ledarskapsförmåga med erfarenhet av att leda och utveckla team.
Förmåga att arbeta under press och leverera hög kvalitet även vid högt tempo.
Kreativitetoch vilja att experimentera med nya smaker och tekniker.
Goda kunskaper i hygien- och säkerhetsstandarder.

Utöver dina tekniska färdigheter är du en positiv och entusiastisk person som trivs i en dynamisk arbetsmiljö. Du är strukturerad och har ett öga för detaljer, samtidigt som du är flexibel.
Vi erbjuder dig: Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer.
Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar.
En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda.
Subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer för tillsvidareanställda.
Ansökan
Tjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår hotelldirektör Sophie Norberg på [email protected].
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.fagelbrohus.se för att läsa mer om oss! Visa mindre

Måltidsbiträde

Ansök    Jun 21    Värmdö kommun    Köksmästare
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Till Viks skola söker vi Måltidsbiträde/kock Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och där ni i köksteamet tillsammans... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Till Viks skola söker vi Måltidsbiträde/kock

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad och där ni i köksteamet tillsammans skapar matglädje varje dag? 

Vi söker ett måltidsbiträde till vårt skolkök på Viks skola, Värmdö, ca 20 min bilresa från Stockholm.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och roligt arbete, där du har möjlighet att göra skillnad för våra elever men också för vår planet. Vi har fokus på hållbarhet vad gäller menyer och matsvinn. 

Arbetsuppgifter

Du arbetar dagtid i modern miljö. Vi tillreder omkring 900 portioner varje dag. Som måltidsbiträde arbetar du i ett tillsammansperspektiv  i köket. Här hjälps vi åt och hugger i där det behövs. Vi växlar arbetsuppgifter. I dina arbetsuppgifter ingår bl a matlagning, grönsaksberedning, dietkök, servering och disk. Utöver detta ingår även arbetsuppgifter som att hålla rent och snyggt i kök och skolrestaurang. 

Du tillagar och serverar god och näringsriktig mat till skolans elever. Vi följer de nordiska näringsrekommendationerna (NNR) och livsmedelsverkets råd i vårt arbete. 

Vi söker dig som har utbildning, gärna vad gäller allergikost, och tidigare erfarenhet av arbete i storkök/restaurang. Du trivs med att tillreda och servera god, välbalanserad, hälsosam mat med hög hygienisk säkerhet. Vi strävar efter få mer “hållbara måltider”, att öka mängden ekologiska och vegetariska inslag, och att minska matsvinnet.

För tjänsten söker vi dig som ser arbetet i skolkök som en kul utmaning, där du arbetar själv eller tillsammans med andra. Du är flexibel och pålitlig, och anstränger dig för att hitta lösningar för att göra våra matgäster nöjda. Du samarbetar med de andra i köket och bidrar till en god stämning. 

Mötet med våra elever är avgörande för hur de upplever maten och servicen vi ger. Därför är det av största vikt att du bemöter våra elever på ett professionellt och trevligt sätt. 

För att kunna leverera god och näringsriktig mat i tid behöver du ha ett bra samarbete med dina kollegor, ni arbetar tillsammans för att nå bästa resultat. Du måste vara ansvarsfull, det kan handla om små marginaler i vardagen som kan innebära fara för de elever som har svåra allergier. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga/kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80% och är en tillsvidaretjänst. Tillträde 2022-08-10

I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid.

Ansökan

Du söker tjänsten via vårt webbaserade rekryteringsverktyg. Klicka på ”sök tjänst” nedan och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast 4  juli 2022

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Victoria Ekman,rektor, telefonnummer 08- 570 477 03 eller Charlotta Dahlberg, expeditionen 08-570 470 00

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.


Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

 Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson ovan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Restaurang Kattholmen söker Köksmästare

Ansök    Feb 24    1905 i Gustavsberg AB    Köksmästare
Restaurang Kattholmen söker Köksmästare. Skicka CV och personligt brev Till [email protected] www.kattholmen.com Visa mer
Restaurang Kattholmen söker Köksmästare.
Skicka CV och personligt brev
Till [email protected]
www.kattholmen.com Visa mindre

Köksmästare

Ansök    Apr 24    Strömmaintaget AB    Köksmästare
Har du ett öga för detaljer, är smaksäker och gillar att vara med och påverka din arbetsplats? Då är det dig vi söker! Vi söker nu en köksmästare till vår restaurang i Strömma, vi är ett familjärt och litet gäng där alla får vara med och påverka. Vi erbjuder full fart och fläkt mitt i strömma kanal med många stammisar samt gäster från hela världen! Vi lägger stor fokus på råvaror och stödjer våra lokala företagare, t.ex så arbetar vi med kött från malma g... Visa mer
Har du ett öga för detaljer, är smaksäker och gillar att vara med och påverka din arbetsplats?
Då är det dig vi söker!
Vi söker nu en köksmästare till vår restaurang i Strömma, vi är ett familjärt och litet gäng där alla får vara med och påverka. Vi erbjuder full fart och fläkt mitt i strömma kanal med många stammisar samt gäster från hela världen!
Vi lägger stor fokus på råvaror och stödjer våra lokala företagare, t.ex så arbetar vi med kött från malma gård bara ett stenkast ifrån restaurangen. Utöver det så serverar vi dryck från värmdö bryggeri och även chokladtryfflar och sylt från lokala företag!
Vi ser fram emot att höra från dig! Visa mindre

Kreativ köksmästare

Ansök    Apr 27    Systrarna Delselius AB    Köksmästare
Hej, Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta. Företaget går bra, och vi vill tillsätta rollen snarast. Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi sö... Visa mer
Hej,
Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta. Företaget går bra, och vi vill tillsätta rollen snarast.
Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi söker dig som gillar hälsosam mat, är glad, gillar att ha kul på jobbet och trivs med att ta initiativ.
Ditt jobb som kökschef är, förutom att sätta en spännande och kul meny, att se till att köket bemannas med tillräckligt (men ej för mycket) personal. Du ansvarar för matens kvalitet och utbud (tillsammans med ägare), hygien, personal, och inte minst för att alla i köket mår bra och har kul tillsammans.
På din meritförteckning står att du:
Har stor erfarenhet av arbete i kök, som kallskänka och/eller kock och gärna som souschef i några år.
Har goda erfarenheter av schemaläggning & personalekonomi
Har goda kunskaper i hygien/egenkontroll
Har bevisade kunskaper i inköp, och vet hur man avväger kvalitet kontra pris.
Vet hur man bygger ett starkt team
Pratar bra SvenskaVi är ett mycket väletablerat bageri och konditori vid Grisslinge Havsbad, Värmdö, kända för våra produkter, vår goda service och det vackra läget. Vårt kök levererar idag smörgåsar, varm mat, sallader, smoothies och soppor, men vi vill utveckla detta ännu mer.
Förutom ett kul jobb i ett bra team, så erbjuder vi ett kvalificerat köksjobb utan att behöva jobba kväll. Du får en utvecklande miljö och stor frihet för dina kreativa idéer.
Tjänsten är på 80-100% - Vi är flexibla. 20% av tiden går till administration, 20% till framtagning av nya rätter och resten av tiden läggs i produktionen.
Varmt välkommen att maila din ansökan till [email protected]


Hälsningar,
Systrarna Delselius Visa mindre

Kreativ köksmästare

Ansök    Jun 8    Systrarna Delselius AB    Köksmästare
Hej, Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta. Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi söker dig som gillar hälsosam mat, är glad, gillar att ... Visa mer
Hej,


Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta.


Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi söker dig som gillar hälsosam mat, är glad, gillar att ha kul på jobbet och trivs med att ta initiativ.
Ditt jobb som kökschef är, förutom att sätta en spännande och kul meny, att se till att köket bemannas med tillräckligt (men ej för mycket) personal. Du ansvarar för matens kvalitet och utbud (tillsammans med ägare), hygien, personal, och inte minst för att alla i köket mår bra och har kul tillsammans.
På din meritförteckning står att du:
Har stor erfarenhet av arbete i kök, som kallskänka och/eller kock och gärna som souschef i några år.
Har goda erfarenheter av schemaläggning & personalekonomi
Har goda kunskaper i hygien/egenkontroll
Har bevisade kunskaper i inköp, och vet hur man avväger kvalitet kontra pris.
Vet hur man bygger ett starkt team
Pratar bra Svenska

Vi är ett mycket väletablerat bageri och konditori vid Grisslinge Havsbad, Värmdö, kända för våra produkter, vår goda service och det vackra läget. Vårt kök levererar idag smörgåsar, bowls, smoothies och soppor, men vi vill utveckla detta ännu mer.
Förutom ett kul jobb i ett bra team, så erbjuder vi ett kvalificerat köksjobb utan att behöva jobba kväll. Du får en utvecklande miljö och stor frihet för dina kreativa idéer.
Tjänsten är på 80-100% - Vi är flexibla. 20% av tiden går till administration, 20% till framtagning av nya rätter och resten av tiden läggs i produktionen.
Varmt välkommen att maila din ansökan till [email protected]


Hälsningar,
Systrarna Delselius Visa mindre

Köksmästare till skärgårdspärlan Fågelbrohus

Ansök    Mar 25    Sabis AB    Köksmästare
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universu... Visa mer
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett ägarlett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten! Sabis har tre affärsområden: SABIS BUTIKER med fem matbutiker, SABIS RESTAURANGER & FM med 20 uppdrag inom contract services samt SABIS HOTELL & MÖTEN med tre hotell. Vi omsätter drygt 1 miljard SEK och företaget har idag runt 600 medarbetare. Sabis blev utsedd till Sveriges 6:e bästa arbetsgivare i Universums undersökning 2018. För mer information besök: www.sabis.se

Nu söker vi en Köksmästare som vill jobba på natursköna Fågelbrohus! Här njuter våra gäster av avkoppling i lantlig idyll, kopplar av vid vår uppvärmda utomhuspool och relaxavdelning samt får gastronomiska upplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finner ni Fågelbro Golfklubb, Fågelbro Stall och Stockholms vackra skärgård.

Om rollen
Som Köksmästare är du med och skapar, förädlar och utvecklar hotellets matkoncept tillsammans med teamet i köket. Ni stöttar varandra i det dagliga arbetet och är med på resan att göra hotellet till en av Stockholms självklara destinationer. Du ansvarar för menyplanering, all produktion av maten och att den håller högsta kvalité.
Exempel på arbetsuppgifter som köksmästare:
-Leda och fördela arbetet på din avdelning följt av schemaläggning, personalplanering, kvalitetssäkring och konceptutveckling.
- Menyplanering, matutbud, all produktion av mat samt ansvara för att samtliga av företagets framtagna policys följs.
-Ekonomiskt ansvar, inventering, inköp, livsmedelshygien.
-Hållbarhetsutveckling enligt företagets miljömål.

Vi på Sabis strävar efter ständig utveckling och därför behöver du som Köksmästare hela tiden arbeta för att skapa bättre kundupplevelser för dina gäster!

Ledare inom Sabis har förmåga att:
Vara förebild
Visa vägen
Involvera & engagera
Leverera resultat

Vi erbjuder
Ett roligt jobb i vacker skärgårdsmiljö tillsammans med ett härligt team. Sabis är ett stabilt familjeföretag där vi arbetar mot en tydlig vision och tydliga mål. Med en platt organisation där vi har nära till beslut skapar vi ett starkt fokus på kunden. Kulturen präglas av utvecklingsvilja, frihet under ansvar, samarbete, kommunikation och glädje!

Din profil

Krav för tjänsten:

• Du har dokumenterad erfarenhet från tidigare tjänst som köksmästare
• Du är trendmedveten, har stort intresse och gedigen kunskap om mat
• Du är en riktigt duktig matlagare med känsla för kvalité
• Du har mycket goda ledaregenskaper och brinner för att utveckla samt coacha dina medarbetare
• Du har tidigare erfarenhet av budget- och resultatansvar samt relevant utbildning inom kök så som köksbudget, egenkontroll, miljö och hälsa
• Körkort och tillgång till bil

Meriterande:

• Kunskap i olika administrativa system såsom Spectra och Quinyx

Som person ser vi att du är kreativ, driftig och flexibel. Du är bra på att hitta lösningar, är kvalitetsmedveten och har en förmåga att se helheten såväl som detaljer. Vidare är du en strukturerad, ansvarsfull person som vågar driva dina frågor och ta initiativ. Att ha kul på jobbet är något du värdesätter högt och det är självklart för dej att man samarbetar med sina kollegor och rycker in där det behövs.

Ansökan
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Har du specifika frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Hotelldirektör Sophie Norberg, [email protected]. Välkommen med din ansökan så snart som möjligt!
Besök gärna www.fagelbrohus.se Visa mindre

Kreativ köksmästare

Ansök    Jan 14    SYSTRARNA DELSELIUS AB    Köksmästare
Hej, Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta. Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi söker dig som gillar hälsosam mat, är glad och gillar att h... Visa mer
Hej,
Vill du vara med på en resa och bygga Värmdös mest kreativa, nyttiga och effektiva kök - Utan att behöva jobba kvällar? Vi letar nu efter en erfaren kökschef till detta.
Du som söker ska ha ett brinnande intresse för mat, och för att ta fram nya smaker och kombinationer. Du intresserar dig också för andra människor, har en bra känsla för kvalitet och du gillar att ha människor omkring dig. Vi söker dig som gillar hälsosam mat, är glad och gillar att ha kul på jobbet.
Ditt jobb som kökschef är, förutom att sätta en spännande och kul meny, se till att köket bemannas med tillräckligt, men ej för mycket personal. Du ansvarar för matens kvalitet och utbud (tillsammans med ägare), hygien, personal, och inte minst för att alla i köket mår bra och har kul tillsammans.
På din meritförteckning står att du:
Har stor erfarenhet av arbete i kök, som kallskänka och/eller kock och gärna som souschef i några år.
Har goda erfarenheter av schemaläggning & personalekonomi
Har goda kunskaper i hygien/egenkontroll
Har bevisade kunskaper i inköp, och vet hur man avväger kvalitet kontra pris.
Vet hur man bygger ett starkt team

Vi är ett mycket väletablerat bageri och konditori vid Grisslinge Havsbad, Värmdö, kända för våra produkter, vår goda service och det vackra läget. Vårt kök levererar idag smörgåsar, sallader, skålar/bowls, smoothies och soppor, men vi till ta detta vidare med ett nytt matkoncept som lanseras under våren.
Förutom ett kul jobb i ett bra team, så erbjuder vi ett kvalificerat köksjobb utan att behöva jobba kväll. Du får en utvecklande miljö och stor frihet för dina kreativa idéer, 
Tjänsten är på 80-100% - Vi är flexibla.
Varmt välkommen att maila din ansökan till [email protected]


Hälsningar,
Systrarna Delselius Visa mindre