Lediga jobb som Souschef i Värmdö

Se lediga jobb som Souschef i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Souschef till Strömma krog och kanalbar

Ansök    Mar 18    Strömma Krog och Kanalbar AB    Souschef
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen med löpande start och chans till förlängning! Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott ... Visa mer
Vi på Strömma Krog och Kanalbar söker nu kockar till sommarsäsongen med löpande start och chans till förlängning!
Vi ser gärna att du har erfarenhet från à la carte servering men framförallt är du en härlig, positiv lagspelare som alltid stöttar dina kollegor och hugger i där det behövs för att förgylla upplevelsen för våra gäster. Vi söker dig som är initiativtagande, lösningsfokuserad samt kan hålla många bollar i luften. Du är noggrann och har ett gott öga för detaljer för att alltid leverera hög kvalité.
Har du glimten i ögat och vill arbeta med oss eller känner du någon du tror skulle passa in?
Skicka då ditt cv och några rader om dig själv till:
[email protected]
Döp gärna mailet med den tjänst du söker (tex, KOCK) Visa mindre

Souschef på Grinda Wärdshus

Ansök    Nov 17    Happyr AB    Souschef
Grinda Wärdshus rekryterar: Souschef Vi söker dig som är en erfaren souschef som älskar mat, är strukturerad, har passion för matlagning och vill vara en del av vårt professionella köksteam. Du kommer att ha eget ansvar i köket, stötta vår köksmästare och medverka till att förädla och utveckla vår produkt för att bli ännu bättre. Du är van vid ett högt tempo, har en positiv grundattityd, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket ... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Souschef


Vi söker dig som är en erfaren souschef som älskar mat, är strukturerad, har passion för matlagning och vill vara en del av vårt professionella köksteam. Du kommer att ha eget ansvar i köket, stötta vår köksmästare och medverka till att förädla och utveckla vår produkt för att bli ännu bättre.

Du är van vid ett högt tempo, har en positiv grundattityd, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket Du har relevant kockutbildning har minst fem års erfarenhet som kock. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.



Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, stugby, utwärdshus med logi, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka. Visa mindre

Souschef

Ansök    Mar 9    Bold Head Restaurants AB    Souschef
Söker nu souschef till vår härliga Bistro på Ingarö Golf, Värmdö. Arbetet är varierande med Lunch och A la carte samt flera event. Vi här ett stort glatt gäng som njuter av att arbeta i vackra miljön på Golfbanan. Arbetet startar i April Visa mer
Söker nu souschef till vår härliga Bistro på Ingarö Golf, Värmdö.
Arbetet är varierande med Lunch och A la carte samt flera event.
Vi här ett stort glatt gäng som njuter av att arbeta i vackra miljön på Golfbanan.
Arbetet startar i April Visa mindre

Souschef till Fågelbrohus

Ansök    Sep 27    Sabis AB    Souschef
Vill du vara med och leda ett team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och fantastiska matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård. Om rollenSom souschef på Fågelbrohus kommer du att spela en nyckelroll i köket, där du arbetar n... Visa mer
Vill du vara med och leda ett team som präglas av gemenskap och glädje i en vacker skärgårdsmiljö?Fågelbrohus är en pärla som är belägen på Värmdö i en lantlig idyll. Här njuter gästerna av relaxavdelning med uppvärmd pool och fantastiska matupplevelser i vår restaurang. I närheten av hotellet finns en golfklubb, stall och inte minst vackra Stockholms skärgård.
Om rollenSom souschef på Fågelbrohus kommer du att spela en nyckelroll i köket, där du arbetar nära köksmästaren för att säkerställa högsta kvalitet på alla måltider som serveras. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för att leda kökets dagliga arbete, samordna kökspersonalen och vara delaktig i utvecklingen av menyer och nya rätter. Du har en passion för matlagning och ett öga för detaljer, samtidigt som du trivs i en ledande roll och strävar efter att inspirera och utveckla dina kollegor.
Arbetstiderna varierar och inkluderar vardagar, kvällar och helger, vilket innebär att du behöver vara flexibel och anpassningsbar.
Din profilVi söker dig som har dokumenterad erfarenhet som souschef eller kock med ledaransvar, och som har en gedigen utbildning inom matlagning. Du har ett stort intresse för gastronomi och en förmåga att skapa minnesvärda smakupplevelser. Du har också erfarenhet av att leda ett team och trivs med att ta ansvar för den dagliga driften i köket. Körkort och tillgång till bil är ett krav för denna tjänst. Erfarenhet av egenkontroller samt kunskap om miljö och hälsa är meriterande.
Som person är du social, flexibel och van vid ett högt tempo. Du är en naturlig ledare, lösningsorienterad och har ett öga för både detaljer och helheten. Du är lyhörd för våra gästers behov och brinner för att skapa oförglömliga matupplevelser. Du är en lagspelare som vill bidra till att göra Fågelbrohus till en plats där både gäster och kollegor trivs.
Vi erbjuder dig· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att växa inom företaget· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka samt förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer
AnsökanTjänsten är på heltid (40 timmar/vecka) och är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Hotelldirektör Sophie Norberg på [email protected].
Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss. Visa mindre

Sous chef

Ansök    Apr 26    Robin Delselius Söder AB    Souschef
Vågar du tro på att ett bageri kan leverera förstklassig mat? - Det gör vi! Vi på Robin Delselius söker nu en Sous Chef till vår nya storsatsning ute vid Grisslinge havsbad ute på Värmdö. Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att leda och inspirera till fantastiska maträtter och matiga mackor av alla dess slag. Här är tanken att servera allt från en Toast Ruben till ångad rimmad Torsk med brynt smör och brännvinssallad. Robin Delselius förknippas o... Visa mer
Vågar du tro på att ett bageri kan leverera förstklassig mat? - Det gör vi!

Vi på Robin Delselius söker nu en Sous Chef till vår nya storsatsning ute vid Grisslinge havsbad ute på Värmdö.

Vi söker dig med ett par års erfarenhet av att leda och inspirera till fantastiska maträtter och matiga mackor av alla dess slag. Här är tanken att servera allt från en Toast Ruben till ångad rimmad Torsk med brynt smör och brännvinssallad.

Robin Delselius förknippas ofta med kondisbitar som toscalängder, mazariner, bullar och diverse matbröd men har nu valt att slå på stora trumman och även våga kliva in i matvärlden.

Robin har köpt tillbaka sin mammas gamla bageri/konditori mitt på Värmdö och vill utveckla konceptet genom att servera vällagad mat som gör skillnad både för knopp, kropp och miljö, men fortfarande med brödet i fokus kunna leverera mat av högsta kvalité med ett nytänk av att våga mixa bagerivärlden med matvärlden.

I tjänsten ingår förutom att laga god varm mat att komma med idéer på sallader, varma och kalla mackor.
Vara med i produktionen av mackor och sallader.
Göra matlådor för take away.
Beställa varor samt vara med ochsätta menyer, skratta, utföra haccp kontroller, inspirera och leda tillsamman med vår kökschef.

Är du redo för denna utmaning? Skicka in din ansökan redan idag! Visa mindre

Souschef på Grinda Wärdshus

Ansök    Apr 21    Grinda Wärdshus    Souschef
Grinda Wärdshus rekryterar: Souschef Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis. Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. ... Visa mer
Grinda Wärdshus rekryterar: Souschef


Grinda är en ö i hjärtat av skärgården utan vägförbindelse. Bara en dryg timmes båtresa från Stockholm, hittar du det stora lugnet och den fina skärgårdsnaturen. Här finns god mat, vacker atmosfär, upplevelser och en god natts sömn. Den vackra naturen och närheten till stan har gjort Grinda till stockholmarnas badparadis.

Här finns fina badplatser både vid den södra och norra ångbåts-bryggan, liksom vid Källviken. Skärgårdsstiftelsen äger ön och kan du ströva fritt nästan överallt. Ta en promenad längs den 2,5 km långa ” Grindastigen” förbi öns högsta punkt på Klubbudden.

Det mesta av folklivet på Grinda har samlats kring öns södra brygga. Här hittar du t ex gästhamnen, den mysiga hamnkrogen Framfickan, Wärdshuset och strax intill Lanthandeln och Caféet.

Grinda Wärdshus AB är en koncern som är består av flera olika verksamheter, så som restauranger, hotell, vandrarhem, stugby, gästhamn och lanthandel. Grinda drivs som ett familjeföretag sedan 25 år tillbaka.




Vi söker dig som är en erfaren souschef som älskar mat, är strukturerad, har passion för matlagning och vill vara en del av vårt professionella köksteam. Du kommer att ha eget ansvar i köket, stötta vår köksmästare och medverka till att förädla och utveckla vår produkt för att bli ännu bättre.

Du är van vid ett högt tempo, har en positiv grundattityd, har lätt att samarbeta och har god kunskap av det svenska köket Du har relevant kockutbildning har minst fem års erfarenhet som kock. Du behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift.




Övrigt
- Rekrytering sker löpande
Kvalifikationer
- Har du kockutbildning?
- Har du arbetat minst 5 år som kock?
- Har du arbetat som souschef?
- Behärskar du svenska språket i tal och skrift?
- Behärskar du engelska språket i tal och skrift? Visa mindre

Souschef

Ansök    Jun 20    Restaurang Vingen    Souschef
Restaurang Vingen söker en Sous chef Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig person som ska fortsätta att utveckla vårt kök och rutiner tillsammans med övrig personal. Vi söker en person som har gedigen erfarenhet från storkök men också från ala carte och som tycker att det är fantastiskt roligt med matlagning, då ambitionen är satt på högsta nivå.Beskrivning av verksamhetenRestaurang vingen serverar dagligen ca 600 portioner mat ti... Visa mer
Restaurang Vingen söker en Sous chef Vi behöver förstärka vårt team med en erfaren, glad och driftig person som ska fortsätta att utveckla vårt kök och rutiner tillsammans med övrig personal. Vi söker en person som har gedigen erfarenhet från storkök men också från ala carte och som tycker att det är fantastiskt roligt med matlagning, då ambitionen är satt på högsta nivå.Beskrivning av verksamhetenRestaurang vingen serverar dagligen ca 600 portioner mat till FMV och försvarsmakten. Vi lagar all mat från grunden och använder inga halvfabrikat.Menyn är baserad på den svenska husmanskosten (absolut nödvändigt att behärska detta) och med inslag av internationell matlagningKvalifikationer och kravSvensk medborgare (krävs av FMV pga. att det är militärt område)Mycket god svenska både i tal och skrift Haft liknande tjänst förut7 års yrkesvana Ordning och reda Datavan Helst körkort (inte nödvändigt)ErbjudandeVi erbjuder ett väl fungerande kök/arbetsplats med trevliga arbetskamrater och högsta standard på lokaler och utrustning.Vår ambition är att vara en mycket bra restaurang både för våra anställda och för våra gäster.Restaurangen drivs i privat regi av Christoffer och Linda Cassel. Frukostbuffé Serveras 7.30-9.00 (ca 50 personer)LunchenServeras i bufféform med 5 alternativ varje dag, stor salladsbuffé och vi bakar eget bröd. Catering Vi levererar också både inhouse och ibland ut till företagskunder men också till privatkunder.Affärsluncher Vi har en gästmatsal där vi serverar affärsluncher på tallrik för mellan 4-40 personer. (Detta är alltid beställt i förväg)Arbetstider och omfattningVingens öppettider är vardagar 7.30 till 15.00 Arbetstid är vardagar 06.00 till 15.00 (vissa kvällar förekommer) ca 2-3 ggr månaden men kan variera.TillsvidareHeltid Tillträde helst 9:e augusti eller efter överenskommelse.LönBra lön efter överenskommelse.Vi är medlemmar i SHR/VisitaLedighetVingen har stängt för semester i juli och första veckan i Augusti samt över jul och nyår samt alla röda dagar, tot. ca 8 veckor per år. Så ansöker duSista dag att ansöka är 2019-06-30Svara via mail till [email protected]Ämnesrad ”sous chef” Visa mindre

Souschef med stort hjärta till vårt lilla kök

Ansök    Feb 18    Welamsund - Långa Raden    Souschef
Inför sommarsäsongen 2020 med början i maj söker vi en souschef med stort hjärta i vårt lilla kök. Är du glad, öppen, kreativ och älskar matlagning så passar du in i vårt team. Du ska kunna jobba självständigt och ha stort ansvarskännande. Vi har öppet för luncher och festvåning året om och dessutom á la carte under sommarmånaderna. Vi är ett litet familjeföretag med stor erfarenhet. Vill du ha referenser på dina nya arbetsgivare så har vi många ;-) Det un... Visa mer
Inför sommarsäsongen 2020 med början i maj söker vi en souschef med stort hjärta i vårt lilla kök.
Är du glad, öppen, kreativ och älskar matlagning så passar du in i vårt team. Du ska kunna jobba självständigt och ha stort ansvarskännande.
Vi har öppet för luncher och festvåning året om och dessutom á la carte under sommarmånaderna.
Vi är ett litet familjeföretag med stor erfarenhet. Vill du ha referenser på dina nya arbetsgivare så har vi många ;-)
Det underlättar om du har bil och körkort men det går också bra med cykel och kanot.
Boende går att ordna
 
Välkommen att söka till ett glatt och kreativt gäng!


Om Welamsund - Långa Raden
Welamsund - Långa raden ligger 20 minuter från Stockholm city i Velamsunds naturreservat i Nacka. Precis vid havet och en insjö med badplats ligger detta smultronställe.
Vi har öppet året om för festvåning, luncher och à la carte i en hel fantastisk miljö. Sommaren är vår högsäsong med många turister, boende och folk som njuter i naturreservatet.
Vi är ett litet familjeföretag med stort fokus på kvalitet, service och att alla ska trivas. Köket har stor erfarenhet av allt från husmanskost till mat med stjärnklass. Här lagar vi bara god mat.


"landet vid havet nära stan" Visa mindre

Souschef / Kock

Ansök    Mar 11    Rnr Diner AB    Souschef
Dina arbetsuppgifter kommer att vara det sedvanliga som souschef hjälpa till med beställningar , preppa , laga mat m.m Vi söker en skön typ som är socialt kompetent och brinner för matlagning. Du skall ha minst 5 års erfarenhet av a la carte kök. Kunna tala svenska och engelska, Vara glad och trevlig mot kollegor och gärna ha arbetat i ett italienskt eller amerikanskt kök. Italiensk / Amerikansk Diner Där vi spelar blues , Country Å Rock n Roll m.m Och... Visa mer
Dina arbetsuppgifter kommer att vara det sedvanliga som souschef
hjälpa till med beställningar , preppa , laga mat m.m

Vi söker en skön typ som är socialt kompetent och brinner för matlagning.
Du skall ha minst 5 års erfarenhet av a la carte kök.
Kunna tala svenska och engelska,
Vara glad och trevlig mot kollegor och gärna ha arbetat i ett italienskt eller amerikanskt kök.

Italiensk / Amerikansk Diner
Där vi spelar blues , Country Å Rock n Roll m.m
Och serverar vällagad italiensk och amerikansk mat. Visa mindre