Lediga jobb som Studie- och yrkesvägledare i Värmdö

Se lediga jobb som Studie- och yrkesvägledare i Värmdö. Genom att välja en specifik arbetsgivare kan du även välja att se alla jobb i Värmdö som finns hos arbetsgivaren.

Studie- och yrkesvägledare 20%

Om arbetsplatsen Vår vision är att vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande i en föränderlig värld. Vi vill vara en förebild för ett friskt liv och hållbart lärande. Professionalism, arbetsglädje och respekt kännetecknar den här kreativa platsen för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden. Lemshaga Akademi är en F-9 skola med 468 elever. Vi har 70 medarbetare för... Visa mer
Om arbetsplatsen
Vår vision är att vara en trygg mötesplats för ett kreativt lärande i en föränderlig värld. Vi vill vara en förebild för ett friskt liv och hållbart lärande.
Professionalism, arbetsglädje och respekt kännetecknar den här kreativa platsen för alla som vill utveckla, förändra och förbättra. Tillsammans känner vi stolthet över det vi gör och är öppna för omvärlden.
Lemshaga Akademi är en F-9 skola med 468 elever. Vi har 70 medarbetare fördelade på 4 arbetslag. Vår filosofi byggs utifrån en tillåtande och stimulerande studiemiljö där vi strävar efter att ge varje elev bästa möjliga skolgång. Vi har fokus på den relationella pedagogiken med elevers trygghet och delaktighet som viktiga delar. Inom vår personalstyrka har vi hög legitimationstäthet och ett gemensamt driv att fortsätta utveckla vår fantastiska skola som vi är mycket stolta över. Formativt förhållningssätt och inkluderande lärmiljöer är två självklara områden som vi arbetat med över tid. Innevarande läsår har vi haft kompetensutveckling inom språkutvecklande arbetssätt och välbefinnande.
God arbetsmiljö för både elever och personal ger oss fina förutsättningar för vårt arbete. Vi har en välfungerande elevhälsa där vi arbetar systematiskt med att utveckla verksamheten utifrån våra behov och våra resultat.
Vill du utvecklas i en trygg och stimulerande miljö? Välj då att arbeta hos oss på Lemshaga Akademi.
Arbetsuppgifter
Är du utbildad studie- och yrkesvägledare? Ta chansen att bli en del av den härliga gemenskapen på Lemshaga Akademi! Vi behöver en studie- och yrkesvägledare som arbetar i ett F-9 perspektiv som kan tillträda i augusti 2024. Anställningen är på 20%.
I arbetsuppgifterna ingår sedvanliga arbetsuppgifter som: att ge information om studievägar och yrken för elever och vårdnadshavare, att bistå vid val till gymnasiet, hålla vägledningssamtal, att samverka med pedagoger, för- och efterarbete vid prao. Vi erbjuder årligen en spännande inspirationsmässa för högstadiet där vi bjuder in olika yrkeskategorier.
Kvalifikationer
Vi söker i första hand dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare med erfarenhet av yrket. Det är viktigt att du är trygg i dig själv och kan förmedla denna trygghet vidare. Du är bra på att skapa relationer till elever, kollegor och vårdnadshavare.


För att trivas och göra ett bra jobb på Lemshaga Akademi är det en förutsättning att du har ett flexibelt tänk, lätt för att bygga relationer och har ett professionellt bemötande. Du är van vid att dokumentera ditt arbete samt samverka med olika instanser utanför skolan. Det är också viktigt att du är en positiv lagspelare med viljan att lära och utvecklas. Du är en kreativ och innovativ person som gillar att prova nya idéer och att hitta nya lösningar. Visa mindre

50% SYV till Komvux Värmdö

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Komvux Värmdö har gymnasial-vux, grund-vux, SFI ,Särvux och yrkeshögskoleutbildningar. Vi ligger i Gustavsbergs centrum. Sk... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Komvux Värmdö har gymnasial-vux, grund-vux, SFI ,Särvux och yrkeshögskoleutbildningar.

Vi ligger i Gustavsbergs centrum. Skolan har cirka 700 elever. Värmdö kommun är huvudman och våra elever kommer till största delen från Värmdö och Nacka.

Verksamheten fokuserar på kunskap och präglas av variation, delaktighet och trivsel. Alla lärare på skolan är legitimerade. För elever i behov av särskilt stöd har vi en specialpedagog. Komvux Värmdö är skolan där eleverna och personalen trivs. Vi är en liten och personlig skola där eleven alltid är i centrum och ges goda förutsättningar för lärande. Nu söker vi en kunnig, kreativ och engagerad legitimerad SYV, som delar vårt fokus på lärande, samarbete och trivsel.

Rollen som SYV innebär att du tillsammans med vår andra SYV kommer att ansvara för vägledning av elever inom grund, gymnasial SFI och sär-vux eleverna. Studieplanering och individuella studieplaner. Du får även ansvar för antagningsarbete till våra yrkeshögskoleutbildningar och hjälpa eleverna på Yh med LIA - platser.

Vi söker dig som är en engagerad, intresserad och legitimerad SYV (behörighetsbevis krävs). Du har erfarenhet av arbete på Komvux. Du har en god kommunikativ förmåga och kunskap om funktionsvariationer. Du har god kunskap om högre utbildning och arbetslivets föränderliga villkor. Du är självständig, analytisk med förmåga att planera, genomföra, följa upp och utvärdera verksamhet och insatser. Du är kreativ och nytänkande och kommer gärna med idéer och förslag för att utveckla verksamheten. Du vill arbeta för en god skolkultur och har förmågan att skapa goda relationer till elever och kollegor samt tydlig struktur för dina arbetsprocesser. Du värdesätter ett nära samarbete med kollegor och är lyhörd för andras kunskaper och deltar i det kollegiala lärandet.
Goda datorkunskaper är ett krav.

Som person har du lätt för att samarbeta, är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga samt förmåga att tänka nytt. Du tycker om att arbeta med människor och drivs av att se dem växa och utvecklas.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 50% och är en tillsvidareanställning med tillträde 8/8 2022. På Komvux har vi semestertjänster

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Bifoga personligt brev, cv och lärarlegitimation med behörighetsförteckning. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars 2022.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Agneta Eriksson, rektor, telefon 073 988 79 80.
Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

 

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn. Våra utbildningar ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn.

Våra utbildningar är Marinbiologi och dykning - naturvetenskapsprogrammet, Kriminologi - samhällsvetenskapsprogrammet, Ledarskap, kreativitet och hälsa - barn- och fritidsprogrammet, Frisör - hantverksprogrammet samt introduktionsprogrammen.

På Gustavsbergs gymnasium har vi höga ambitioner. Vi arbetar för att vara ett kreativt centrum. Målet är att ge våra elever utveckling genom kunskap, insikt och studiero. Vi vill att de ska känna att det är på Gustavsbergs gymnasium det händer. Här uppskattas innovation och nytänkande och vi tar varje elevs utbildning på största allvar.Arbetsbeskrivning 
I uppdraget ingår att vägleda våra elever genom möten både enskilt och i grupp. Dessutom ingår administration som rör studieplaner, betyg och dokumentation rörande elevernas yrkes- och studieval. Du kommer att ingå i skolans elevhälsoteam.

Vi söker dig med studie- och yrkesvägledarexamen och erfarenhet från gymnasiet eller vuxenutbildningen. Du har fokus på elevernas behov och är skicklig på att entusiasmera och vägleda dem mot sina mål. Du är självgående och har stor förmåga att både organisera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifterna. 

Vi tror att du är relationsskapande och bra på att samarbeta med både elever och kollegor, har ett genuint intresse för ungdomar och att du, precis som vi, tar deras utbildning på största allvar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av betygshantering.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 50 procent och är en tillsvidareanställning.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna.
Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden. Välkommen med din ansökan senast 22 maj 2022.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Christian Eklöv Hagman på tel:
070-413 04 74. Fackliga representanter nås via kommunens växel på 08-570 470 00.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare 2022

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vår skola är stor, vilket ger föru... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever.

Vår skola är stor, vilket ger förutsättningar med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.Ösbyskolan har varit verksam sedan 1996 och är en F-9 skola i Gustavsberg, Värmdö kommun, ca 25 min från Slussen.

På skolan finns ca 730 elever och en personalgrupp på ca 110 personer. Ösbyskolan är en skola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation och ett positivt arbetsklimat. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Vi hoppas du kan vara den vi söker!Arbetsbeskrivning

I rollen som studie- och yrkesvägledare på Ösbyskolan kommer du att arbeta i ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och lärare. Du kommer att arbeta med elever i grupp och enskilt för att vägleda dem i deras studier och yrkesval. Som SYV stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du är en av den viktigaste personen på skolan för vissa elever – förmågan att kunna skapa och bygga relationer är av största vikt i detta arbete och att kunna inge eleven lust och mening i sin skolgång och förståelse för val de gör.

Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. Du är initiativrik och lösningsinriktad.Vi söker dig som ä utbildad studie- och yrkesvägledare där erfarenhet av arbete i grundskola är meriterande. Ditt arbete löper över elevers hela skolgång och du ska vara kunnig i rådande regelverk och ge studerande ett välunderbyggt stöd inför studie- och yrkesval. Du samverkar med studie- och yrkesvägledare i kommunen samt organiserar och samordnar prao. 

Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser ca 80 % och är en tillsvidareanställning med tillträde snarast (enligt överenskommelse).

Ansökan görs genom att klicka på "sök jobbet", dock senast den 24 januari 2022.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, bitr.rektor Anette Lindberg  [email protected].

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Arbetsmarknadsutvecklare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Till Arbetsmarknadsenheten på Vuxenutbildning- och arbetslivskontoret söker vi tre Arbetsmarknadsutvecklare Arbetsmarknadsen... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Till Arbetsmarknadsenheten på Vuxenutbildning- och arbetslivskontoret söker vi tre Arbetsmarknadsutvecklare


Arbetsmarknadsenheten tillhör Vuxenutbildning- och arbetslivskontoret där även ekonomiskt bistånd och etablering för nyanlända ingår.

Arbetsmarknadsenheten består idag av fem arbetsmarknadskonsulenter som nu skall förstärkas med tre arbetsmarknadsutvecklare. Huvuduppdraget för enheten är att öka antalet arbetslösa Värmdöbor ut mot egenförsörjning genom arbete eller studier.Arbetsbeskrivning 

I rollen som arbetsmarknadsutvecklare kommer företagsbesök vara en stor del av uppdraget. Ett ökat arbetsmarknadsfokus med ett närmare samarbete med näringslivet vilket innebär att vara ute och besöka kommunens näringsliv för att kartlägga kompetensbehov, bygga relationer med målet att kommunen ska vara den lokala strategiska arbetsmarknadsparten. I det dagliga arbetet är samarbetet med arbetsmarknadskonsulenterna en förutsättning för en lyckad matchning, rätt kandidat till rätt uppdrag. Arbetsmarknadskonsulenterna ansvarar för upprättande av handlingsplaner där kompetenser såväl formella som informella framgår. Du kommer också att samarbeta med privata aktörer, arbetsförmedlingen vårt eget näringslivskontor och vuxenutbildningen. Företagsbesök kommer även att ske inom region Stockholm. Vi söker dig som har förtjänsten: 

- Relevant och lämplig utbildning för tjänsten
- Dokumenterad erfarenhet och vana vid att göra företagsbesök
- God kunskap om svensk arbetsmarknadspolitik
- Dokumenterad kunskap inom kompetensområdet
- Tidigare erfarenhet av att inhämta rekryteringsbehov och kravprofiler
- Konsultativt arbetssätt i kontakt med arbetsgivare för att kunna vara ett stöd i att se möjligheter till olika anställningsformer 
- Duktig kommunikatör i både tal och skrift
- Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighetSom person är du:


- Nyfiken och har lätt för att skapa förtroende
- Social kompetens med god förmåga att lyssna
- Ett genuint intresse av att bygga långsiktiga relationer
- Prestigelös med fokus på samarbete
- Resultat och uppdragsstyrd
- Hög energi och trivs i högt tempo
- Trygg i nya möten såväl internt som externt

 

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen avser heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt eller enl ök.

Ansökan: Välkommen med din ansökan senast den 14 januari. Urval och intervjuer sker löpande.Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Enhetschef Ulla Rådling på tel:
08-570 480 83.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn. Våra utbildningar ... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Gustavsbergs gymnasium är en kommunal gymnasieskola med cirka 200 elever som ligger i Gustavsbergs hamn.

Våra utbildningar är Marinbiologi och dykning - naturvetenskapsprogrammet, Kriminologi - samhällsvetenskapsprogrammet, Ledarskap, kreativitet och hälsa - barn- och fritidsprogrammet, Frisör - hantverksprogrammet samt introduktionsprogrammen.

På Gustavsbergs gymnasium har vi höga ambitioner. Vi arbetar för att vara ett kreativt centrum. Målet är att ge våra elever utveckling genom kunskap, insikt och studiero. Vi vill att de ska känna att det är på Gustavsbergs gymnasium det händer. Här uppskattas innovation och nytänkande och vi tar varje elevs utbildning på största allvar.Arbetsbeskrivning 

I uppdraget ingår att vägleda våra elever genom möten både enskilt och i grupp. Dessutom ingår administration som rör studieplaner, betyg och dokumentation rörande elevernas yrkes- och studieval. Du kommer att ingå i skolan elevhälsoteam.

Vi söker dig med studie- och yrkesvägledarexamen och erfarenhet från gymnasiet eller vuxenutbildningen. Du har fokus på elevernas behov och är skicklig på att entusiasmera och vägleda dem mot sina mål. Du är självgående och har stor förmåga att både organisera ditt arbete och prioritera bland arbetsuppgifterna. 

Vi tror att du är relationsskapande och bra på att samarbeta med både elever och kollegor, har ett genuint intresse för ungdomar och att du, precis som vi, tar deras utbildning på största allvar.

Det är meriterande om du har erfarenhet av betygshantering.Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.Anställningen omfattar 50 procent och är en tillsvidareanställning.
För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna.
Urval och intervjuer sker löpande under annonstiden. Välkommen med din ansökan senast 20 februari 2022.Vill du veta mer är du välkommen att kontakta rektor Christian Eklöv Hagman på tel:
070-413 04 74. Fackliga representanter nås via kommunens växel på 08-570 470 00.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studie-och yrkesvägledare till vuxenutbildning

Om oss Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare. https://clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering/ Om företaget Vuxenutbildningen i Värmdö kommun är just nu inne i en spännande fas där uppbyggnaden av en ny enhet och systembyte pågår. Vi välkomnar engagerade, flexibla, erfarna och nytänkande medarbetare. Vi söker nya kollegor som vill arbeta som studie-och yrkesvägledare på vår nya enhet för antagning och auktorisation inom vuxenutbild... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare.
https://clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering/


Om företaget
Vuxenutbildningen i Värmdö kommun är just nu inne i en spännande fas där uppbyggnaden av en ny enhet och systembyte pågår. Vi välkomnar engagerade, flexibla, erfarna och nytänkande medarbetare. Vi söker nya kollegor som vill arbeta som studie-och yrkesvägledare på vår nya enhet för antagning och auktorisation inom vuxenutbildningen. Enheten för antagning och auktorisation, vuxenutbildning i Värmdö kommun ansvarar för auktorisation och uppföljning av auktoriserade utbildningsanordnare inom vuxenutbildningen, för studie-och yrkesvägledning till och antagning av eleverna samt för stadsbidrag. I dagsläget har enheten 6 medarbetare.

Dina arbetsuppgifter
Som studie-och yrkesvägledare på vuxenutbildningen har du fokus på ansökningsarbete, vägleder vuxna medborgare, upprättar och följer upp elevernas studieplaner, samarbetar med våra auktoriserade skolor, hjälper medborgarna via mail, telefon och/eller genom fysiska och digitala besök och samverkar med övriga funktioner och myndigheter inom och utanför Värmdö kommun. Du arbetar med omvärldsbevakning, granskning och kvalitetsuppföljning av våra auktoriserade skolor. Du kommer dagligen i kontakt med individer som befinner sig i olika livssituationer och har olika utbildningsbehov. Arbetet berör alla delar av vuxenutbildningen. Administrativa uppgifter ingår i uppdraget.

Din profil
Du tycker att det är viktigt med utbildning, utveckling och det livslånga lärandet och har en bredd i ditt förhållningssätt. Du har en akademisk studie- och yrkesvägledarexamen. Meriterande är flerspråkighet och erfarenhet av att ha arbetat inom vuxenutbildning samt insikter om styrdokument och regler. För att lyckas i rollen krävs att du kan arbeta självständigt, strukturerat, noggrant och med ett analytiskt förhållningssätt. Arbetet ställer höga krav på flexibilitet, kommunikativ kompetens, i både skrift och tal, och samarbetsförmåga. Du har lätt för att etablera och utveckla relationer med kollegor och elever. Då arbetet sker i samverkan med många olika funktioner, både internt och externt, lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tillträde: januari el. tidigare
100%, tillsvidare
Antal tjänster: 2


Ansökan
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb
I denna rekrytering samarbetar Värmdö kommun med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Safia Jaouhari.
Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Om oss Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare. https://clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering/ Om företaget Vi hjälper vuxenutbildningen i Värmdö kommun med en rekryteringen av en studie- och yrkesvägledare. Värmdö är en förtrollande plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare ... Visa mer
Om oss
Clockwork Skolrekrytering, av lärare - för lärare.
https://clockworkpersonal.se/skolbemanningochrekrytering/


Om företaget
Vi hjälper vuxenutbildningen i Värmdö kommun med en rekryteringen av en studie- och yrkesvägledare. Värmdö är en förtrollande plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

I Värmdö kommun erbjuds ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Man arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid. De värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökanden med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Dina arbetsuppgifter
Uppdraget berör alla delar av vuxenutbildningen. I arbetsuppgifterna ingår studie- yrkesvägledning, vissa administrativa åtagande samt framtagning av nya rutiner. Som studie- och yrkesvägledare känner du dig trygg avseende frågor och funderingar kring val av utbildning, yrke och karriär. Du är strukturerad i ditt arbete och har lätt att möta människor med olika förutsättningar och bakgrunder.

Din profil
Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare som har ett förhållningssätt där allt är möjligt. Du har tidigare erfarenhet som studie och yrkesvägledare inom kommunal vuxenutbildning.

Tjänsten kräver analytisk förmåga, självständighet, ett flexibelt förhållningsätt och god samarbetsförmåga där elevens behov samt verksamhetens utveckling står i fokus. Du kan också i olika grad komma att arbeta med skolans kontinuerliga kvalitetsarbete i form av uppsökande och granskande arbete av våra upphandlade verksamheter men också beröras av enhetens samarbete med interna och externa avdelningar.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en omfattning på 100%.

Ansökan
Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar Värmdö kommun med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Safia Jaouhari.
Följ oss:
www.linkedin.com/company/clockwork-skolbemanning
www.facebook.com/skolbemanning
www.pedagogjobb.nu Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever. Vår skola är stor, vilket ger föru... Visa mer
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.
Vi är stolta över och värnar vårt tillåtande och varma klimat bland personal och elever.

Vår skola är stor, vilket ger förutsättningar med en arkitektur och organisation som skapar möjlighet att ge våra elever en intim och trygg miljö. Närheten till eleverna och dess lärare gynnar goda samarbeten, kreativitet och ett långsiktigt kunskapsutvecklande arbete.Ösbyskolan har varit verksam sedan 1996 och är en F-9 skola i Gustavsberg, Värmdö kommun, ca 25 min från Slussen.

På skolan finns ca 730 elever och en personalgrupp på ca 110 personer. Ösbyskolan är en skola i stark utveckling med en väl fungerande bakgrundsorganisation och ett positivt arbetsklimat. Vår skola präglas av både traditioner liksom nytänkande och utveckling. Vi erbjuder dig en bra arbetsmiljö i moderna lokaler.

Vi har ett starkt och kompetent personalkollegium som ger dig möjlighet att tillsammans medverka i utvecklingen av skolans verksamhet samt dig själv. Vi arbetar aktivt och medvetet för en trygg, lugn och motiverande studiemiljö där samverkan och delaktighet är en viktig del. Varje elev ska stöttas och utmanas till sin största möjliga kunskapsutveckling för att rustas för vidare val och möjligheter i livet!

Vi hoppas du kan vara den vi söker!

Arbetsbeskrivning

I rollen som studie- och yrkesvägledare på Ösbyskolan kommer du att arbeta i ett nära samarbete med skolans elevhälsoteam och lärare. Du kommer att arbeta med elever i grupp och enskilt för att vägleda dem i deras studier och yrkesval. Som SYV stimulerar, varierar och bemöter du eleven utifrån elevens egna förutsättningar och behov. Du är en av den viktigaste personen på skolan för vissa elever – förmågan att kunna skapa och bygga relationer är av största vikt i detta arbete och att kunna inge eleven lust och mening i sin skolgång och förståelse för val de gör.

Att knyta kontakter, bygga relationer och samverka med elever, vårdnadshavare och personal har du lätt för. Du är lyhörd och har en god kommunikativ förmåga och tycker om att samarbeta och tänka nytt. Du är initiativrik och lösningsinriktad.

Vi söker dig som ä utbildad studie- och yrkesvägledare där erfarenhet av arbete i grundskola är meriterande. Ditt arbete löper över elevers hela skolgång och du ska vara kunnig i rådande regelverk och ge studerande ett välunderbyggt stöd inför studie- och yrkesval. Du samverkar med studie- och yrkesvägledare i kommunen samt organiserar och samordnar prao. 

Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser och personlig lämplighet. 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser ca 80 % och är en tillsvidareanställning med tillträde 10 januari 2022 (eller enligt överenskommelse).

Ansökan görs genom att klicka på "sök jobbet", dock senast den 28 november 2021.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, bitr.rektor Anette Lindberg  [email protected].

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik. Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att... Visa mer
Välkommen till en unik plats nära både havet och staden. Värmdö är en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något av det mest värde-fulla som finns, att bidra till våra barns utveckling. Skolan vill ligga i framkant i utveckling och alla våra undervisningsrum är moderna och utrustade med digital teknik.

Med respekt - glädje - delaktighet arbetar vi med våra fokusområden att höja läsför-mågan och studiekultur Du kommer att få ett fantastiskt arbete med frihet under ansvar, möten med elever, föräldrar och professionella kollegor.

Rollen som studie och yrkesvägledare innebär att i samverkan med skolledning, elev-hälsopersonal samt övrig skolpersonal utifrån sin kompetens skapa bästa möjliga förut-sättningar för elevernas lärande, utveckling och hälsa till att bli aktiva framtida sam-hällsmedborgare. Du vägleder elever inför studie- och yrkesval samt informerar om ut-bildningar, arbetsliv och arbetsmarknad.

I din roll kommer du att jobba med studie- och yrkesvägledning, studieplanering och uppföljning. Du kommer att ingå i elevhälsoteamet och vara med och bidra till utveckling och uppföljning inom teamet. Arbetsuppgifterna består vidare av enskilda samtal, gruppvägledning i olika former, gruppinformationer och samverkanskontakter såväl inom skolan som med externa samverkanspartner. Du kommer att handlägga ansökningar och hantera elevärenden.

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och har erfarenhet av att ha arbetat i grundskolan. Du är van att hantera flexibla situationer och vill samverka med näringsliv och andra kommunala verksamheter. Du har goda datorkunskaper och vana av att arbeta med någon lärplattform. Vidare är du en engagerad och positiv person med egen drivkraft. Du har erfarenhet av och god förmåga att samarbeta med elever, vårdnadshavare och övrig personal på skolan. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplig-het.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förut-sättning för anställning.

Brunns skola är en F-9 skola med ca 650 elever. Skolan ligger på Ingarö, 30 minuters bussresa från Slussen. Skolan arbetar offensivt med IKT, i årskurs F - 3 med iPad och från årskurs 4-9 har alla elever en egen dator. Skolan har också en tydlig inriktning mot friluftsliv/hälsa och kreativa uttryckssätt.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneav-drag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri ar-betstid.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 50 % och är tillsvidareanställning med tillträde i augusti 2021 eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 19 febru-ari 2021. Intervjuer kommer att ske fortlöpande

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Holm, biträdande rektor, [email protected] eller 08-570 48416. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisation-erna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Studie- och yrkesvägledare

Välkommen till en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något riktigt värdefullt - att ge stöd till de studerande på Komvux Värmdö. Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig arbetsplats i utveckling kan detta vara tjänsten för dig. Rollen som Studie- och yrkesvägledare innebär att du kommer att ingå i ett team av tre studie- och yrkesvalslärare som arbetar flexibelt. Vi vägleder SFI elever, gymnasievux, grun... Visa mer
Välkommen till en ung kommun i utveckling med unga medborgare. Hos oss får du arbeta med något riktigt värdefullt - att ge stöd till de studerande på Komvux Värmdö. Vill du arbeta med trevliga kollegor på en föränderlig arbetsplats i utveckling kan detta vara tjänsten för dig.

Rollen som Studie- och yrkesvägledare innebär att du kommer att ingå i ett team av tre studie- och yrkesvalslärare som arbetar flexibelt. Vi vägleder SFI elever, gymnasievux, grundvux och elever till våra yrkeshögskoleutbildningar. Du har stor möjlighet att påverka din arbetsdag och att utveckla din vägledarroll.

Vi söker dig som är utbildad studie- och yrkesvägledare och har erfarenhet av att ha arbetat med vuxenutbildning. Du har goda datorkunskaper och vana av att arbeta med någon lärplattform.

Vidare är du en engagerad och positiv person med egen drivkraft som har god förmåga att samarbeta. Du har erfarenhet av och god förmåga att arbeta och kommunicera med människor med varierande bakgrund och som kommer från olika kulturer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Komvux Värmdö utgörs av ca 30 medarbetare som arbetar med vuxenutbildning. Vi har SFI, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, LÄRVUX och Yrkeshögskola.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL- kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 100% med tillträde senast den 1 augusti 2020.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 29 mars 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Agneta Ericsson, 08 570 483 31. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Studiehandledare

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare. På Hemmestaskolan har vi valt att ge våra nyanlända elever ... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Värmdö kommun är en kommun i stark utveckling. Vi ger dig möjligheten att vara med och utveckla Värmdös yngre medborgare.

På Hemmestaskolan har vi valt att ge våra nyanlända elever bra förutsättningar att lyckas med sin skolgång. Vi har ett stort och aktivt arbetslag med lärare och studiehandledare som arbetar för att ge eleverna en bra start i skolan med språkliga och sociala insatser. Nu söker vi dig som vill bli en del av detta arbete. Vill du arbeta som studiehandledare hos oss?

I rollen som studiehandledare ingår ett aktivt relationsbyggande arbete i och runt omkring din undervisning. Eleverna går i varierande årskurser mellan årskurs 1 och 9. Vi är övertygade om att en god relation till eleverna också är en god grund för en fungerande inlärning. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske platsen för dig.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete i skola och förutsättningar att handleda elever i sitt skolarbete på följande språk:

Dari/persiska
Grekiska
Italienska
Litauiska
Mandarin
Portugisiska
Rumänska
Ryska
Serbiska
Swahili
Thai
Turkiska

Du är trygg i din yrkesroll gentemot barn, föräldrar och kollegor. Vi ser att du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet, och du är välorganiserad både i din undervisning och din dokumentation. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt arbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår skola är en mobilfri och trygg skola, samtidigt som alla våra elever tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.
I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid på 10-30% och är en allmän visstidsanställning med uppehållstjänst under läsåret 20/21 med möjlighet till förlängning. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 november 2020.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Studiehandledare i Bengali

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor. I rollen som studiehandledare i bengali ingår studiehandledning för elever i årskurserna 1-... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor.

I rollen som studiehandledare i bengali ingår studiehandledning för elever i årskurserna 1-9 i kommunens olika skolor.

Vi söker dig som har någon form av pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alternativt dig som har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Vi ser att du kan arbeta obehindrat med elever som har bengali som modersmål, och du bör även ha goda ämneskunskaper i flera av skolans ämnen. Du behöver kunna avgöra i vilken omfattning modersmålet ska användas i handledningen och hur ämnessvenskan ska bearbetas. Du behöver också ha god förståelse för läroplanens värdegrund och kunskapssyn och ska kunna förhålla dig till detta.

Vidare har du goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov vårdnadshavare. Datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft är meriterande.

Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och att du skapar en handledningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter olikheter. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Studiehandledningen för kommunens elever i årskurs 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen och studiehandledningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna går i skolan. Elevunderlaget består av elever i blandade åldrar och med varierande skolbakgrund. Den aktuella tjänsten är förlagd till kommunens mottagningsenhet för nyanlända elever.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid 5-15% och är en visstidsanställning. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 september 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor, på telefonnummer 08-570 489 90. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Studiehandledare i Swahili

Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor. I rollen som studiehandledare i swahili ingår studiehandledning för elever i årskurserna 1-... Visa mer
Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, att hjälpa våra barn- och ungdomar att växa. Du får möjligheten att komma till en ung kommun i utveckling och bidra med dina kunskaper och erfarenheter till våra barn och ungdomar som går i skolan i Värmdö. Vi erbjuder en möjlighet för dig att bli en del av en grupp hängivna och kompetenta kollegor.

I rollen som studiehandledare i swahili ingår studiehandledning för elever i årskurserna 1-9 i kommunens olika skolor.

Vi söker dig som har någon form av pedagogisk högskoleutbildning och erfarenhet av att undervisa alternativt dig som har pedagogisk erfarenhet av att arbeta med barn och ungdomar. Vi ser att du kan arbeta obehindrat med elever som har swahili som modersmål, och du bör även ha goda ämneskunskaper i flera av skolans ämnen. Du behöver kunna avgöra i vilken omfattning modersmålet ska användas i handledningen och hur ämnessvenskan ska bearbetas. Du behöver också ha god förståelse för läroplanens värdegrund och kunskapssyn och ska kunna förhålla dig till detta.

Vidare har du goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och vid behov vårdnadshavare. Datorvana är ett krav och en förutsättning för att klara uppdraget. Erfarenhet av skolportalen Schoolsoft är meriterande.

Vi förväntar oss att du är trygg i din ledarroll, att du arbetar med lågaffektiva metoder och att du skapar en handledningssituation där eleverna görs delaktiga. Du har en positiv elevsyn som utgår från att elever kan och vill och du värdesätter olikheter. Det är också viktigt att du deltar aktivt i arbetslagets arbete, samt att du är villig att tillföra arbetslaget dina erfarenheter och din kompetens.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Studiehandledningen för kommunens elever i årskurs 1-9 samordnas av Farstavikens skola i Gustavsberg. Undervisningen och studiehandledningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna går i skolan. Elevunderlaget består av elever i blandade åldrar och med varierande skolbakgrund. Den aktuella tjänsten är förlagd till kommunens mottagningsenhet för nyanlända elever.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar deltid 5-15% och är en visstidsanställning. Tillträde omgående/enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 5 september 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Per Wirmén, biträdande rektor, på telefonnummer 08-570 489 90. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre

Studiehandledare i swahili

Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö med fantastisk skog och en mycket fin idrottsanläggning inpå knuten. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har goda och täta kollektiva förbindelser med bussar som tar cirka 30 minuter från Slussen. Hos oss får du möjligheten att komma till en kommun i stark utveckling, där du får jobba med något av det viktigaste som finns, att vara med och utveckla våra yngre medborgare. På Hemmestaskolan har vi... Visa mer
Vår skola är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö med fantastisk skog och en mycket fin idrottsanläggning inpå knuten. Hemmestaskolan ligger på Värmdölandet och har goda och täta kollektiva förbindelser med bussar som tar cirka 30 minuter från Slussen. Hos oss får du möjligheten att komma till en kommun i stark utveckling, där du får jobba med något av det viktigaste som finns, att vara med och utveckla våra yngre medborgare.

På Hemmestaskolan har vi samlad skoldag där fritids är integrerat, vilket möjliggör mindre grupper under flera tillfällen i veckan. Vi har ett aktivt samarbete kring inkluderande lösningar som ska genomsyra inte bara lektionerna utan även samtliga rastaktiviteter och omgivningar på skolans område. Vårt fritidshem är mycket populärt och skolans organisation möjliggör att vi därigenom fångar upp barnen även i deras övriga miljöer.

I rollen som studiehandledare kommer du att arbeta med barn som går i både låg- och mellanstadiet samt mot grundskolans senare år. Vill du vara delaktig i ett arbetslag där samarbete mellan kollegor och en positiv elevsyn är ledstjärnor så är detta kanske tjänsten för dig. Vi är en skola i förändring och ska alltid vara en organisation där alla barn är allas barn och där alla medarbetare tas på allvar och lyssnas på.

Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn i skola och som har goda kunskaper i swahili. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Du behärskar svenska bra i tal och skrift, då kommunikation är viktigt i rollen. Vi ser gärna att du är nyfiken på och ständigt vill lära dig mer om elever i behov av särskilt stöd och hur skolgången bäst kan göras tillgänglig för alla barn. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete med all personal på skolan.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Hemmestaskolan är en F-9 skola med drygt 900 elever i årskursvisa arbetslag. Vår låg- och mellanstadieskola är en mobilfri och trygg skola, och alla våra elever har tillgång till digitala verktyg som en del av undervisningen. Vi har ett aktivt och väl fungerande elevhälsoteam med bred kompetens som har ett nära samarbete med arbetslagen. I anslutning till skolan ligger ett av kommunens folkbibliotek.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en visstidsanställning på deltid 20% till och med 5 juni 2020 med möjlighet till förlängning. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan
Du söker tjänsten via www.varmdo.se/ledigajobb. Välkommen med din ansökan senast den 20 december 2019.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Noël Edling Rahmat, biträdande rektor, 08-570 487 40. Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten. Visa mindre